2021-07-03 922 瀏覽
叫左個蘑菇牛肉同煙肉芝士但個包一黎都唔夠熱煙肉芝士冇特色 同平時廿幾蚊既差唔多煙肉又係淋曬果啲 冇乜芝士唔係熔左既薯條又係凍既 又炸唔透 又係淋既 好失望不過個oreo milkshake 有埋個雪糕響入面係幾吸引既不過冇下次又貴又唔好食
叫左個蘑菇牛肉同煙肉芝士
但個包一黎都唔夠熱
煙肉芝士冇特色 同平時廿幾蚊既差唔多
煙肉又係淋曬果啲 冇乜芝士唔係熔左既
薯條又係凍既 又炸唔透 又係淋既
好失望
不過冇下次
又貴又唔好食
完成點餐後 店員會給客人一個電子提示器 🤳🏻 當餐點準備好時 它會發出咇咇聲響和震動 📲 屆時到櫃檯取餐便可 很欣賞這流程 因為客人可先坐下來等餐點又或者可在附近商店逛逛🥰🥰Triple O還有儲印仔的活動 單次消費滿100元便可獲一個印仔 滿5個可換領一個套餐!很划算 我猜大概吃3次便可換領了吧🤹🏻‍♀️是次友人點了魚堡 魚堡內含即炸魚柳、蛋黃醬、新鮮生菜🥬和鮮檸檬🍋 魚柳熱辣辣和十分滑嫩 不消3分鐘 友人便完食了😂 Triple O的炸魚是英式fish and chips那種 粉漿不會過厚 但又做到脆脆的口感🐷好吃!蘑菇牛堡很好吃 基本上我每次光顧Triple O 我都點這個😆😆 店家把酸青瓜放在漢堡外層 以便大家不要的時候扔走吧😂😂 不過這次我先吃了一口酸瓜🥒 refresh了一下口腔再把它放進牛堡裡 🍔 覺得很搭! 漢堡包是店家特製的 煙韌有麵粉香 🥖密度頗高 軟綿綿的 當中帶有微微的甜味 烤得外脆內軟 連鎖快餐能提供這質素 很令人滿意!牛肉扒juicy、有咬口但非死實、有牛味🐮 配上蘑菇 增加口感、香氣和濕潤度🍔 so yummy! 牛堡很大一個 我吃了一半就已經覺得很撐了 女

配上蘑菇 增加口感、香氣和濕潤度🍔 so yummy! 牛堡很大一個 我吃了一半就已經覺得很撐了 女生可能要share著吃吧😆

友人點了可樂 我點了Oreo奶昔 🥤 很驚豔!奶昔好大一杯 Oreo打得細碎 與奶昔融為一體 每一口都有滿滿的Oreo! 幸福的感覺🥰🥰 中間還有一球雲尼拿雪糕以保持奶昔的溫度 又能喝又能吃的甜點 好喜歡!!!!又不會過甜💗

粗切薯條🍟新鮮炸起就是好吃 點了一份原味的 另一份好像是蒜香mayonnaise 更惹味!😝
店內採光度高 衛生程度也很好 店員服務態度誠懇親切 💗 大家不妨試一下呀😚
  • Oreo  Milkshake
  • Mushroom  Burger
  • Fish  Burger
2021-05-30 419 瀏覽
呢個價錢來講,如果食午餐就幾貴,如果晚餐來講都可以接受。佢喺商場入邊,四通八達都好方便。所以晚市來講兩個人$250左右,食到美式漢堡包,都算唔錯。特別推介佢新出嗰個雞扒漢堡包,真係幾多汁,食落去都好好食。同埋如果大家預算唔係太手緊,建議加少少錢轉做牛肉汁薯條,你會更加覺得配合得好好。飲品方面其實都係嗰啲嘢,就冇乜特別。分量方面如果男仔來講,因為個漢堡包都幾大個,相信都夠食嘅。女仔來講就可能睇到啦。

2021-05-29
2020-11-14 1816 瀏覽
忽然好想食漢堡包,便想起金鐘的Triple O’s by White Spot,之前食過幾款都唔錯。今日去荃新天地做足浴前,先去品嚐一個多汁的牛肉漢堡。蘑菇牛肉漢堡 係用百分百澳洲牛肉,加上炒香的新鮮蘑菇 和 Triple O 的特製醬汁,非常美味。牛肉充滿肉汁,又唔會有一種牛羶味,這個包雖然係要$69 但牛肉漢堡的份量好多,一個包便可以吃得飽飽的。還有他們的薯條是粗身的,外脆內軟,非常可口。煙肉芝士牛肉漢堡同樣出色,牛肉加上煙肉香,味道更加有層次。藍莓奶昔 好厚身,好滑,還有朱古力、士多啤梨、雲呢拿、和雲呢拿雪糕曲奇等味道,同樣好味。

煙肉芝士牛肉漢堡同樣出色,牛肉加上煙肉香,味道更加有層次。

2020-10-01 1119 瀏覽
假期,唔知食乜,試下 Triple'O,經外送速遞,很快送到。叫咗兩個set(包+薯條),打開時發現只有一個薯條,打電話到店,佢兩店員只懂推搪,又話冇執過呢個單,唔知,又話如果要退款或再送回薯條,要聯絡外送公司,佢哋唔會做任何嘢呢種態度太差,唔好意思都冇,對唔住又冇,只不停講話佢哋唔會做到任何嘢,叫我自己諗辦法平時已經冇生意,類似嘅食物周圍都有,連外賣都做唔好,唔知仲點做落去。。。

外賣送餐
2020-10-01 989 瀏覽
依間集團式漢堡包,雖然分店吾多,但勝在漢堡包🍔食料有質素,經過食完又食落單即叫即整,依間吾係老麥漢堡包吾係整定,所以要有耐性等6-10分鐘推薦芝士漢堡漢堡包打開包裝紙後,包面有一片酸青瓜🥒連包一齊食口感吾錯漢堡包🍔內漢堡扒有肉汁,餐廳無用cheap漢堡扒,食開漢堡包會有比較打開包內芝士又熱溶度岩岩好,芝士🧀濃味香漢堡包生菜新鮮,蕃茄帶汁,食漢堡吾錯薯條加汁同無汁都試過,比較後覺得薯條吾加汁好食D餐廳堂食坐得舒適、寬敞

落單即叫即整,依間吾係老麥漢堡包吾係整定,所
以要有耐性等6-10分鐘
推薦芝士漢堡

漢堡包打開包裝紙後,包面有一片酸青瓜🥒連包一齊食口感吾錯

打開包內芝士又熱溶度岩岩好,芝士🧀濃味香
漢堡包生菜新鮮,蕃茄帶汁,食漢堡吾錯

薯條加汁同無汁都試過,比較後覺得薯條吾加汁好食D
餐廳堂食坐得舒適、寬敞
芝士漢堡配醬汁薯條
芝士漢堡🍔
午餐
芝士漢堡配醬汁薯條
芝士漢堡🍔
  • 芝士漢堡
2020-09-14 611 瀏覽
今期做咗奶昔控,驚喜發現原來呢度都有奶昔飲。無懸念點了杯Oero奶昔,滿滿Orea碎加了雪糕同鮮奶打出黎,口感好rice又有咬口,重點冇加冰令佢飲落好滑好香又唔會太甜!
今期做咗奶昔控,
驚喜發現原來呢度都有奶昔飲。
無懸念點了杯Oero奶昔,
滿滿Orea碎加了雪糕同鮮奶打出黎,
口感好rice又有咬口,
重點冇加冰令佢飲落好滑好香又唔會太甜!
2020-07-22 762 瀏覽
Staycations at L'hotel Nina at Convention Centre 疫情關係、冇得享受酒店嘅設施,冇得游水冇得玩Gym。冇得係酒店食buffet🥺唯有喺酒店附近商場行行逛逛。漢堡包味道唔係太出色,可能係肚餓,都好好味。沙律係我自愛,汁醬剛剛好👍🏻。但係薯條就強差人意,外皮唔脆,薯條似未炸得透,亦冇任何調味。原隻薯仔連皮切條,真係曬咗、好可惜。地方坐得舒服、但只要大約十個座位。工作人員未能及時清理前食客餐盤,有少少尷尬。

2020-05-16 694 瀏覽
今天叫了外賣,我們叫左Triple's O,同事叫左份雞件食,佢話好味同飽的。炸魷魚圈,這個也是好香,炸到金黃色,好正。我叫了炸洋蔥圈,這個都炸到金黃,洋蔥好juicy,唔會好漏的。磨菇牛肉漢堡,幾靚仔呀。自己加醬,幾好的,不會over了。牛肉也好厚身。個醬唔係好濃味。磨菇夠多,包好軟,牛肉好juicy又淋,食一啖原汁原味,之後慢慢加d醬一齊食,好美味,又夠飽。加左d茄汁也好吃的呀。牛肉不是碎肉弄的。牛味好香。

炸魷魚圈,這個也是好香,炸到金黃色,好正。

磨菇牛肉漢堡,幾靚仔呀。

2020-04-28
外賣送餐
午餐
2020-04-13 685 瀏覽
Triple三人行之選1. Bacon Cheese Burger 2個set2. Orginial Burget 1set3. 芝士薯條4. 洋蔥圈所有burger 既包裝上面都會有酸黃瓜,吾中意既人可以叫佢吾好俾你!薯條就有少少太油啦,但係都算係新鮮既。芝士薯條果個醬好食,但係芝士冇溶到,一條條係面……..就吾係我expect甘洋蔥圈有驚喜!好食,炸粉吾厚,下次都會翻食!環境就係一般快餐店,不過有啲迫,坐得吾係好舒服
Triple

三人行之選
1. Bacon Cheese Burger 2個set
2. Orginial Burget 1set
3. 芝士薯條
4. 洋蔥圈

薯條就有少少太油啦,但係都算係新鮮既。
洋蔥圈有驚喜!好食,炸粉吾厚,下次都會翻食!

環境就係一般快餐店,不過有啲迫,坐得吾係好舒服
2020-01-15
15 分鐘 (堂食)
2020-04-13 518 瀏覽
同個 frd 行開荃灣,mos burger 又勁多人,又唔想食 M 記,但又想食漢堡,見到呢間,雖然價位貴 d 但係都照試下朋友唔食牛,所以叫左雞,味道感覺都幾普通,個雞肉肉質係算軟熟 ok 的,不過整體無乜特別,唔會令人回味。個薯條就幾好,有薯味,唔會太油,有咬口幾好的。呢度比較特別 d 係有羽衣甘藍沙律,因為出面好少地方會有得食羽衣甘藍,而且都算抵食,$39 份量都唔少,而且幾新鮮,d 菜無爛,都 okay 的高纖維既首選,但相對地會比較硬少少。整體一般,性價比低,唔會再黎
同個 frd 行開荃灣,mos burger 又勁多人,
又唔想食 M 記,但又想食漢堡,
見到呢間,雖然價位貴 d
但係都照試下

朋友唔食牛,所以叫左雞,
味道感覺都幾普通,
個雞肉肉質係算軟熟 ok 的,
不過整體無乜特別,唔會令人回味。
個薯條就幾好,有薯味,唔會太油,
有咬口幾好的。

呢度比較特別 d 係有羽衣甘藍沙律,
因為出面好少地方會有得食羽衣甘藍,
而且都算抵食,$39 份量都唔少,
而且幾新鮮,d 菜無爛,都 okay 的
高纖維既首選,但相對地會比較硬少少。

整體一般,性價比低,唔會再黎
2020-03-01
呢期多咗叫外賣 😌 你懂的~以前都會堂食,因為比起附近的店就唔算好多人可以悠閒地食個burger 😎當然都可以話價錢包埋Well,確實個價錢係會令人覺得不如食其他的食物平d可以去mos,再平民價d直接去麥記KFC添 😅但就係鍾意中間塊漢堡扒夠juicy夠鬆軟以前鍾意食mushroom burger,就係鍾意成個burger都夠晒juicy,因為磨菇果層都多汁😋宜家會比較鍾意bc burger,覺得有塊煙肉會有d咬口咁加埋生菜+蕃茄,清爽d冇咁肉肉肉感覺再加埋濃味芝士,口感又會再豐富d又juicy又fresh又rich 😆😆😆最後,當然係薯條剛炸好夠熱最好食又係果句,跟餐薯條夠粗是常識吧 😂飲埋杯汽水,典型combo加錢可以轉飲milk shake或者檸茶聽朋友形容milk shake好飲(我唔飲fc唔到,總之聽過好評)下次試埋個“扮肉burger”先 😎😎
呢期多咗叫外賣 😌 你懂的~
以前都會堂食,因為比起附近的店就唔算好多人
可以悠閒地食個burger 😎
當然都可以話價錢包埋
Well,確實個價錢係會令人覺得不如食其他的食物
平d可以去mos,再平民價d直接去麥記KFC添 😅
但就係鍾意中間塊漢堡扒夠juicy夠鬆軟
宜家會比較鍾意bc burger,覺得有塊煙肉會有d咬口
咁加埋生菜+蕃茄,清爽d冇咁肉肉肉感覺
再加埋濃味芝士,口感又會再豐富d
又juicy又fresh又rich 😆😆😆

最後,當然係薯條剛炸好夠熱最好食
又係果句,跟餐薯條夠粗是常識吧 😂

飲埋杯汽水,典型combo
加錢可以轉飲milk shake或者檸茶

下次試埋個“扮肉burger”先 😎😎
2020-01-13 717 瀏覽
價錢雖然遠超麥當勞同subway,但味道方面真係好味好多,如果月頭有啲錢唔知點用都可以試下😋同朋友分別叫左麥當勞都有嘅魚柳包、而家好流行嘅素肉impossible meat漢堡,跟薯條同叫多個羽衣甘藍沙律🥗其實本身麥當勞嘅魚柳包對我黎講已經好好味,特別係佢嘅酸瓜醬,所以知道佢唔再喺超值套餐,都令我傷心左一排😞講返Triples O魚柳包,佢魚柳果層炸粉同麥當勞唔同亦冇咁厚,魚肉感覺係啱啱炸起大份嫩口,只係略嫌少少油膩。雖然佢只係用一般沙律醬(蛋黃醬?),但配埋新鮮爽口嘅生菜等配料同鬆軟嘅麵包皮,真係好好味😋份量都係比較大,唔係好肚餓嘅可以同人share😘而Impossible meat burger不論口感同味道都同真牛肉好似,同樣大大份好juicy,素食朋友可以試下😋😋。沙律就落得太多芝士,口味重左啲。薯條厚身好味嘅,就同mos burger差唔多,如果想特別啲,佢仲可以揀其他味道嘅薯條或洋蔥圈添😎

Fish  Combo

2019-12-10
Fish  Combo
2019-11-29 569 瀏覽
The beef in Bacon & Cheese Burger is completely cold and dry. Onion rings are over cooked. No good at all!
2019-11-01 857 瀏覽
向來聽說Impossible Burger的人造肉仿真度高,但卻不知在那裡有售。昨天無意中找到原來在荃灣的Triple O'也有售,因為離家不遠決定一試,一償心願。下午茶時間來到荃新天地的Triple O',人不太多,坐位舒適。下單買了個Impossible Burger套餐 $115(單售$88),要比正常的漢堡包餐貴差不多一倍,但是今天有無比決心一試,貴都要試。等了十分鐘,套餐已準備好。第一印象是那些連皮薯條好正,熱辣辣但卻完全不油膩,個Impossible Burger一般漢堡包的大小,塊人造肉像真度百份百,看來非常juicy而且有肉香,入口和普通漢堡包完全沒有分別,肉汁充足,無論口感,味道,色澤,香味模仿得十足十,真的有點以為店員以真漢堡來充當人造肉呃錢。味道真的是無話可說,比起麥當勞的漢堡包簡直差天共地,唯一模仿不到的是真牛肉的那份騷味,因此這人造肉究竟是較似豬肉還是牛肉比較難以分別,總之是好味已是物有所值,特別是碎牛肉粒的那份粗糙質感模仿得非常神似,真是不得不佩服美國科研的實力,希望日後可以仿造出整塊牛扒,對解決世界糧食不足的問題作出貢獻。吃完後覺得自己付出$115好像有點

等了十分鐘,套餐已準備好。第一印象是那些連皮薯條好正,熱辣辣但卻完全不油膩,個Impossible Burger一般漢堡包的大小,塊人造肉像真度百份百,看來非常juicy而且有肉香,入口和普通漢堡包完全沒有分別,肉汁充足,無論口感,味道,色澤,香味模仿得十足十,真的有點以為店員以真漢堡來充當人造肉呃錢。味道真的是無話可說,比起麥當勞的漢堡包簡直差天共地,唯一模仿不到的是真牛肉的那份騷味,因此這人造肉究竟是較似豬肉還是牛肉比較難以分別,總之是好味已是物有所值,特別是碎牛肉粒的那份粗糙質感模仿得非常神似,真是不得不佩服美國科研的實力,希望日後可以仿造出整塊牛扒,對解決世界糧食不足的問題作出貢獻。吃完後覺得自己付出$115好像有點肉赤,但是忽然想到,支持Impossible Burger就是支持他們朝這方向繼續研究,自己也算是盡了半分微力,好像也是值得。
Impossible Burger 套餐
2019-11-01
10 分鐘 (堂食)
Impossible Burger 套餐
  • Impossible Burger