2025-08-20
行過K11 Art Mall 就要專登上吓尖沙咀最愛的茶飲店🍵 !由2樓搬到上3樓,慢慢加咗價去到$50 1杯😮💨 雖然比一般手調飲品貴,但真係好好飲同好足料🥹!!(每次推介俾朋友 都係100%話冇介紹錯!!🥳友人話:窮係我嘅缺點,唔係舖頭嘅缺點🙂↕️🪄 抹茶芝士丸丸 ($50)上面有層厚厚嘅芝士奶蓋 (有啲鹹香,芝士香得嚟又唔會太膩!),可以用匙羹嚟食,一開波就唔小心食咗一半🤣 然後抹茶好濃好香,抹茶牛奶好滑 (唔會飲到抹茶粉!) 同埋丸子好有咬口🍡,配落抹茶度一齊食好正🤤 次次飲完都飽咗hahaha唯一美中不足嘅係而家嘅紙飲管好煩😂 飲到最尾吸唔到丸子,就一定要用匙羹食🤣.一句總結⚡️雖然貴啲但係好好飲(茶濃奶香丸子好食!)Tea Express Bar By Jrink 📍尖沙咀K11 Art Mall 3樓Kiosk 51🚙 泊車指數: K11商場有停車場同有免費泊車優惠~ 街錶嘅話河內道都有一排,不過就要睇有冇運🙂↕️
友人話:窮係我嘅缺點,唔係舖頭嘅缺點🙂↕️
抹茶芝士丸丸
抹茶芝士丸丸
一句總結⚡️
雖然貴啲但係好好飲(茶濃奶香丸子好食!)
📍尖沙咀K11 Art Mall 3樓Kiosk 51