餐廳: Sugar
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
Sugar酒吧位於太古酒店高層,有室内及露天陽台位置,大推室外位置!天氣涼涼又可以飽覽港島東海景!🌌Mercury💰$155@sugar 有各款以八大行星🪐為主題的signature cocktails,🙆🏻‍♀️選擇了最signature 的Mercury,造型一流,打卡滿分💯以Ron Zacapa 23 Yrs Rum, Malibu, Darjeeling Tea, Orange Bitters調配而成,主要帶Rich, Velvety, Floral,搭配Mercury ball的三小顆冧酒奶凍,更突出酒味🍹Petal Fizz 💰$145以Elderflower Liqueur, Prosecco, Yuzu, Honey混合而成,甜甜酸酸,帶淡淡果香味,好易入口,不知不覺就會一啖接一口,超級適合女仔!串燒 - 雞串 喝冰冰的酒時吃熱熱的小食是必須的,好暖胃!面層灑上黑芝麻粒,香口美味,what a perfect night!___________________________性價比:🌟🌟🌟食物質素:🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟位置:🌟🌟🌟

🌌Mercury💰$155

食物質素:🌟🌟🌟🌟
環境:🌟🌟🌟🌟
位置:🌟🌟🌟
2023-11-25
$200 (宵夜)
Petal Fizz
雞串
2023-10-23 1725 瀏覽
Happy Friday之選😆 之前都同朋友嚟過 應該喺香港數一數二靚景rooftop bar‼️🌃 中環尖沙咀建築物都比較多 呢度又係另一個角度望維港🌊星球主題嘅cocktail很classy~🪐 🪐Mercury $155Rich, Velvety, FloralRon Zacapa 23 Yrs Rum, Malibu, Darjeeling Tea, Orange Bitters一向都好鍾意茶+spirit ☕️🥃 用帶甜嘅rum中和左濃苦嘅茶同 bitters✨ 係成熟大人嘅味道🚬旁邊星球造型嘅盤超級華麗‼️原來呢杯cocktail仲連甜品🍮 係三粒好濃酒味嘅奶凍🥛 加上oreo碎碎🍪 好吸引🤩🌍Earth $135Creamy, Dreamy, DelightfulTanqueray Malacca Gin, Pistachio Paste, Matcha, Sencha, Caramelized Condensed Milk, Watagashi呢杯又係好豐富 好似飲緊甜品 鍾意所有開心果味嘅嘢😛🌰🍵有兩杯組合 淡紫藍色係gin🍸 綠色嘅係開心果抹茶煉奶🧉🍵 酒嘅濃度可以自己決
星球主題嘅cocktail很classy~🪐

🪐Mercury $155
Rich, Velvety, Floral

🌍Earth $135
Creamy, Dreamy, Delightful
呢杯又係好豐富 好似飲緊甜品 鍾意所有開心果味嘅嘢😛🌰🍵
有兩杯組合 淡紫藍色係gin🍸 綠色嘅係開心果抹茶煉奶🧉🍵 酒嘅濃度可以自己決定倒幾多落去😆 仲有粒棉花糖🍬影住佢溶非常Igable✨

🦑Crispy Togarashi Squid $138
Nori Flakes and Yuzu Mayonnaise
配酒嘅小食首選炸魷魚🦑 加上紫菜鮮味更突出🥬
比較日式炸法 薄脆輕盈冇負擔💫
  • Mercury
  • Earth
2024-02-23 105 瀏覽
夏天book左呢度搞午間婚禮,朋友就諗住同我過黎睇下場先🤣我本身就黎過一次既,果次淨係飲左啤酒🤣今次黎就試下cocktail同小食啦環境好chill,梳化好大張,海景好正,唔知到時日頭會點🤣廁所都好靚朋友唔飲酒,就叫左blush tea,佢話唔錯我叫果杯係pisco sour,飲落去好重蜜糖味,好易入口,好正👍🏻果兩樣小食有驚喜👍🏻估唔到Spicy tuna,吞拿魚他他+正方形脆米餅,好食呀👍🏻而且一舊細細地,容易放入口👍🏻估唔到都幾飽🤣之後見到有幾枱都有叫呢個🤣就知佢幾好食🤣跟住叫左個薯條,都係飲酒配搭啦,個蛋黃沙律醬好味👍🏻88蚊一大兜,即炸既👍🏻
夏天book左呢度搞午間婚禮,朋友就諗住同我過黎睇下場先🤣
我本身就黎過一次既,果次淨係飲左啤酒🤣
今次黎就試下cocktail同小食啦
朋友唔飲酒,就叫左blush tea,佢話唔錯
果兩樣小食有驚喜👍🏻估唔到
Pisco  sour
Spicy  tuna
Pisco  sour
Spicy  tuna
2024-02-01 99 瀏覽
走進這間酒吧,第一眼就被眼前的海景吸引,令人心曠神怡啊!朋友喺呢度點咗Signature Cocktail嘅Monkey 47 Gin配上Fever Tree Tonic,飲落去真係爽口得嚟仲帶點果香,佢個泡泡嘅口感令人回味無窮咁解渴呀🍹。至於另一杯Saturn呢,酒精味足但係好易入口,那個小小嘅Mango Sphere 💫簡直係噱頭十足,每啖飲都有得驚喜。唔止飲品得,食物都勁正!Loaded Tokyo Fries嘅薯條外脆內軟,掛咗滿滿嘅日式豬扒醬同木魚花,食落去既鹹香又惹味,完全係開胃小食中嘅極品🍟。我啲Buddy話店內嗰個氛圍舒服到不得了,又話景觀好到爆,我都即刻上咗社交平台打咗張卡。總之,下次想chill下,談談天,飲杯靚cocktail,我一定會再諗起呢度。試過依家真係掂過癮,滿足到不得了!

2023-12-08 112 瀏覽
呢杯Monkey 47 Gin × Fever Tree Refreshingly Light Indian Tonic真係唔錯㗎!佢嘅味道好特別,啱晒喜歡創新嘅朋友。我首先聞到嘅係柚子嘅香氣,仲有一啲薰衣草同茉莉花嘅芬芳,好迷人。而且佢嘅酒精味唔會太刺鼻,好順口。加埋啲杜松莓,令整個口感更加豐富。同埋,呢杯酒嘅價錢係$230,相對來講有啲貴,不過我覺得係值得㗎。喺香港呢個地方,好難搵到咁特別嘅酒款,而且餐廳環境又靚,一齊飲落去,真係好享受。特別係喜歡酒精飲品同環境嘅朋友,絕對唔可以錯過。總括嚟講,Monkey 47 Gin × Fever Tree Refreshingly Light Indian Tonic係一杯特別而且味道豐富嘅酒。只要你唔介意少少貴,同埋鍾意搵個靚嘅地方享受,呢杯酒絕對值得一試!

2023-12-03 71 瀏覽
《 🌟推介 😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie 》Happy Friday 梗係要同frd chill吓🥂今次嚟太古呢間rooftop bar相信好多人都聽過或者嚟過🤔宜家天氣涼涼哋又唔會太凍真係好啱嚟relax吓😌一上到嚟已經比個維港夜景吸引住 氣氛真係好正🥹 價錢係略貴 不過淨係個景都值回票價😍Oden Soup $195呢杯係冬季限定 真係好特別無諗過酒可以係熱嘅仲配魚糕湯😲熱sake溝埋gin、liqueur同柚子汁甜甜哋暖暖哋易入口之餘仲可以暖吓個胃最得意就係有個熱湯 非常足料有魚糕仲有白蘿蔔估唔到嚟酒吧都可以滋補吓🤭Perfume Tree Gin x Fever Tree Refreshingly Light Indian Tonic $220呢杯cocktail用咗龍井茶加上陳皮同柑橘有茶香之餘仲帶有柑橘嘅清香 好refreshing😚Toasted Rice Ice Cream $88最後忍唔住叫多個甜品🤭係脆米雪糕配味噌威士忌焦糖汁唔會太甜仲有脆米卜卜脆嘅口感☺️人均價錢: $250味道: 8.5/10環境: 9/10服務: 8/10回頭率: 8.5/10📍
《 🌟推介 😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie 》

價錢係略貴 不過淨係個景都值回票價😍

Oden Soup $195
呢杯係冬季限定 真係好特別
無諗過酒可以係熱嘅仲配魚糕湯😲
熱sake溝埋gin、liqueur同柚子汁甜甜哋暖暖哋
易入口之餘仲可以暖吓個胃

📍 Sugar
地址: 太古太古城道29號東隅32樓
電話: 39683738
2023-11-27 83 瀏覽
店名:Sugar地址:太古太古城太古城道29號東隅酒店32樓依間Bar係經朋友推薦黎既,問佢有咩好地方適合食完飯,靜靜地聽吓歌,飲杯野,睇吓夜景,佢就介紹咗依間位太古東隅酒店既Sugar俾我!餐廳地理位置真係超級方便,基本上太古站一出就已經見到東隅酒店,搭𨋢上到最頂層就會到達餐廳。一入到去,已經俾佢既景色同氣氛所震撼,氣氛環境格調非常舒服,景色就睇到晒成個東九龍夜景,所有美景盡收眼簾!而餐廳入面係會有駐場DJ打碟,音樂體驗非常好,聽住歌飲返杯精緻既飲品真係好享受😊😊☺️Monkey 47 Gin × Fever Tree Refreshingly Light Indian TonicPomelo, Lavender, Jasmine, Juniper Berries$230呢款Monkey 47 Gin × Fever Tree Refreshingly Light Indian Tonic配以柚子、薰衣草、茉莉花和杜松子,有一種獨特嘅風味體驗。成杯酒結合了琴酒的豐富口感同埋草本嘅香氣,再加埋奎寧水,完美平衡了酒的味,朋友表示好享受每一啖。😋😋Mango Tango $95Mango,
店名:Sugar
地址:太古太古城太古城道29號東隅酒店32樓

Mango Tango $95
Mango, Passion Frut, Yoghurt. Coconut Cream, Honey

呢杯Mango Tango係一款口味濃郁既飲品,入面有芒果、百香果和yogurt,飲落去既口感好細膩,好絲滑,仲有淡淡既椰奶香味,口感非常豐富!岩晒飲唔到酒既人😆😋👍🏽

Hokkaido Scalp 烤北海道帶子
Sea Urchin and Lime Butter $198
有兩串,帶子大大粒!

小食方面就咁叫咗個北海道帶子,侍應一放上枱個陣已經聞到超香既烤味,令人食慾大開!帶子口感好軟熟,彈牙!睇住咁靚既夜景,食住咁好味既小食,加埋杯飲品👍🏽真係好Chill!快d帶你地既朋友試吓,一流既享受😋😊
2023-11-26 72 瀏覽
✨Hokkaido Scallop 烤北海道帶子 幾厚肉 表面微微焦香肉質軟嫩 口感軟彈帶微爽 醬汁惹味✨Petal Fizz屬招牌經典Cocktail之一 用左接骨木花利口酒配搭意大利氣酒再加入柚子同蜂蜜等調製酒味唔會好濃 好易入口柚子味道清香突出 味道帶蜜甜 飲落幾清爽✨Earth呢個系列用左行星做主題造型賣相吸引 面層有棉花糖作點綴用左Tanqueray Malacca Gin做基底加入開心果醬 抹茶 煎茶同焦糖煉乳等調製酒味唔算濃 帶有開心果同茶香味道偏甜 質感較厚 入口順滑總結:酒類飲品選擇多 Cocktail都有多個系列選擇今次兩杯味道都偏甜易入口好啱女仔飲 打卡又唔錯環境唔錯 景觀一流 有開陽海景而家呢個天氣坐室外好舒服服務都唔錯 價錢可以
✨Hokkaido Scallop

好啱女仔飲 打卡又唔錯
環境唔錯 景觀一流 有開陽海景
而家呢個天氣坐室外好舒服
服務都唔錯 價錢可以
📍 Sugar📍 太古 𝗧𝗮𝗶𝗸𝗼𝗼 • 東隅 East Hong Kong 32樓-If you’re looking for a rooftop bar to chill or to enjoy a Happy Friday evening in the Taikoo Place area, look no further than < Sugar >! They’re literally the best rooftop bar in the Eastern District! -They’re located on the 32/F of East Hong Kong hotel. Very decent place with unparalleled views, nice vibes and live DJ music not so loud so you could have a nice chat. Service was great too!-Signature cocktails are themed around the galaxy 🌌, so
📍 Sugar
Signature cocktails are themed around the galaxy 🌌, so there are eight different drinks, each named after a planet, and an extra one being “Planet X”! 🪐
Snacks are in Japanese style - takoyaki, donburi and tuna tartare to name a few. I definitely enjoyed the 【Loaded Tokyo Fries】which had Kewpie mayo, katsuobushi flakes and tonkatsu sauce on top!
(𝗦𝗲𝗲 𝗽𝗶𝗰𝘀 𝗯𝗲𝗹𝗼𝘄! ☟☟)
=
港島東最棒的rooftop bar莫過於位於太古東隅酒店 East Hong Kong的《Sugar》!
位於酒店32樓的高樓層,可以飽覽港島東海景,對岸是九龍東——藍田、觀塘、九龍灣等區域,也可以看見鰂魚涌這邊的商廈、住宅等
酒吧有室內及露天陽台位置,兩個位置空間感都十足,座位也相當舒服
有幸安排到室外露台最邊上的位置,景觀一流,令人目不暇給!
尤其是最近天氣清涼又沒下雨,坐在室外特別的chill!
11月份逢星期四五六有駐場DJ 打碟,音樂提升整體氛圍,又不會太吵耳,聊天不用喊
整體氣氛相當休閒~下班來喝個一兩杯最適合不過
甚至連洗手間都十分打卡able!
Sugar的signature cocktails以「八大行星」為主題🪐,第九杯Planet X神秘感滿滿!
另外也有classic cocktails、其他酒精類、mocktails等
佐酒小吃日式路線,吞拿魚他他、章魚燒、油甘魚丼飯等,都是酒吧裡少見的小吃呢🎌
Mercury ($155)
每一杯特色雞尾酒賣相都十分精緻,包括這杯【Mercury
結合了兩款冧酒、orange bitters以及Darjeeling tea,在帶甜的酒精味道裡也帶點濃茶的香氣
另外還配上冧酒奶凍,酒味突出,一口酒、一口奶凍,好搭!配搭得宜又創意十足
Rum panna cotta
Rum panna cotta

Liquid Indulgence (Mocktail) ($95)
這杯是無酒精雞尾酒~是酸酸甜甜的柚子乳酪梳打,杯邊還放上的粒粒脆米通,感覺好小朋友!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
Liquid Indulgence

Loaded Tokyo Fries 東京炸薯條 ($138)
上文有提到Sugar的佐酒小吃走日式路線🎌,想不到在經典的炸薯條裡,也可以加入日式元素!
幼薯條新鮮熱辣,吃下去好脆,份量也滿多
配上沙律醬、木魚花、飯素、日式吉列豬扒醬,有點章魚燒的感覺,想不到這樣配搭都好好食!
Loaded Tokyo fries

Chosun chicken thigh 烤雞串 ($138)
這裡也有提供日式串燒,可選雞肉、舞茸菇或北海道帶子,一客三串
雞肉串燒還是日式燒鳥店的比較好吃,但這裡勝在有超chill的氣氛跟絕美景觀!
Chosun chicken thigh
Chosun chicken thigh
$290 (其他)
2023-11-19 89 瀏覽
星期六同老公食完晚餐之後,去屋企附近既東隅Sugar飲下cocktails relax下。Sugar位於32/F,好彩今日天氣好好,夜晚燈光好明亮,望住甘靚既香港夜景小酌一番,真浪漫。女廁個view都好得。一坐低就會送上花生。Mercury呢個好特別,有一杯飲落好純但易入口既酒,另外有個用月球形狀既器皿裝住oreo碎同奶凍,俾你一啖甜,一啖酒,幾特別。Doctor’s Note呢杯味道比較複雜,兩種whisky加埋薑、蜜糖、檸檬,仲有兩粒甜得黎帶辣既薑糖,好濃味。烤北海道帶子叫左個小食黎到送酒飲,帶子嫩滑,好味。
女廁個view都好得。

一坐低就會送上花生。

Doctor’s Note
Doctor’s Note

烤北海道帶子
叫左個小食黎到送酒飲,帶子嫩滑,好味。
烤北海道帶子
2023-11-18
2023-11-18 59 瀏覽
很久沒有去天台酒吧,今晚到太古東隅的天台Chill一Chill,酒吧分室外&室內位置😊我們選擇位置了屋外就坐,這樣可以俯瞰整个城市的美景。今晚的天空和星空给人一種開放感和寬帶感,讓人心情愉悦。酒吧播放着悠扬的音樂及現在表演,整个氣氛更加熱鬧和歡快。我們在座位上,品嚐飲料和小吃,一邊享受音樂和美景。East Side $145以其時尚和充滿活力的氛圍而聞名。檸檬配青瓜味道,感覺很清新👍Blush Tea $95這裡最受歡迎的飲料之一,它是芙蓉茶、柑橘汁和一絲薄荷的清爽混合物。Crispy Squid $138重點推!這道菜的特點是嫩魷魚經過輕微的裹漿並油炸至完美。 搭配酸辣醬,為菜餚增添額外的口味。 魷魚的酥脆口感與大膽的口味相結合╰⁠(⁠⸝⁠⸝⁠⸝⁠´⁠꒳⁠`⁠⸝⁠⸝⁠⸝⁠)⁠╯這個天台酒吧给人一種放鬆和愉悦的感覺,讓人可以暫時逃离喧嚣的塵世,享受美好时光。值得一提:餐廳設音樂🎶體驗及DJ Session ,氣氛超棒👍Sugar太古太古城道29號東隅32樓

今晚的天空和星空给人一種開放感和寬帶感,讓人心情愉悦。

East Side $145
以其時尚和充滿活力的氛圍而聞名。
檸檬配青瓜味道,感覺很清新👍

Blush Tea $95

Crispy Squid $138

Sugar
太古太古城道29號東隅32樓
對住海景,超有feel嘅32樓酒店Bar,環境chill爆,打卡星球系列酒類,仲有音樂體驗及DJ Session。環境我哋9:30pm去到,以bar嚟講當然仲早,室內仲有大把位,但室外已經full house 😔 好彩等咗一陣都有outdoor 坐,雖然無咗最靚嘅window seat對正海邊,但海景view 都一覽無遺!過多陣連室內都爆滿!餐牌超多款,真係花多眼亂,所以叫店員recommend 一下~~ Mercury $155 星球系列揀咗Mercury ,用Ron Zacapa 23 Year Old Rum , Darjeeling Tea, Malibu, Orange Bitters 調配而成,仲配上水星球體嘅甜品送酒,係Rum Panna Cotta(mousse)配Oreo碎,店員指覺得入口太烈可以飲完就食一羹,好特別◉‿◉ 本身怕Ron Zacapa 23 Year Old Rum 會太strong,但有驚喜,唔係飲開烈酒嘅我都100%接受到,超易入口,大概係因為加入Malibu & Orange Bitters 調味,令Rum 甜味更出,再用Darjeeling T

餐牌

Mercury $155
Mercury

星球系列揀咗Mercury ,用Ron Zacapa 23 Year Old Rum , Darjeeling Tea, Malibu, Orange Bitters 調配而成,仲配上水星球體嘅甜品送酒,係Rum Panna Cotta(mousse)配Oreo碎,店員指覺得入口太烈可以飲完就食一羹,好特別◉‿◉ 本身怕Ron Zacapa 23 Year Old Rum 會太strong,但有驚喜,唔係飲開烈酒嘅我都100%接受到,超易入口,大概係因為加入Malibu & Orange Bitters 調味,令Rum 甜味更出,再用Darjeeling Tea令酒再帶有茶香,十分推薦!

Iron Balls Gin $170

Iron Balls Gin

另一杯同樣力推嘅有Iron Balls Gin,用上Franklin & Elderflower & Cucumber Tonic,
Dehydrated Pineapple, Galangel, Thai Basil & Lime Peel,入口十分清新,青瓜配青檸呢個組合本身已經無得輸,再加上Thai Basil ,成杯好夏日嘅感覺,會唔覺意飲多咗(◐‿◑)

Crispy Togarashi Squid $138
Crispy Togarashi Squid

小食都有十多款,試咗酥炸鮮魷,上面曬上紫菜碎好惹味,鍾意點醬嘅仲可以點埋佢附有嘅柚子沙律醬,用嚟配烈酒/ cocktails 都好夾。
Iron Balls Gin
Crispy Togarashi Squid
本身一直都有bookmark到依間超級打卡able嘅bar(o^^o)入到去係望到有一個空間感大嘅天台露天座位,而且因為係32/F,所以會望到靚靚全景(#^.^#)🩷💜Venus 🍸 💰$135Aromatic, Fizzy, Pick-me-up💃🍸: Cascara infused Keel One Vodka, Peanut Butter Demerara Syrup, Nitro Single Origin Coffee成個味就好似飲緊甜嘅Americano咁另外面頭配咗一塊硬得來又脆的牛油多士依個相對黎講會易啲接受 (平時唔飲酒嘅人😹)💜Earth🍸 💰$135Creamy, Dreamy, Delightful🌙🍸: Tanqueray Malacca Gin, Pistachio Paste, Matcha, Sencha, Caramelised Condensed Milk, Watagashi成個容器係好靚好似月球咁🌝,而入面係倒入左一半嘅雞尾酒🍸,就好似半月🌙咁依款雞尾酒係以Tanqueray Malacca Gin做底,當中再加入開心果、matcha、焦糖煉奶、

💜Venus 🍸 💰$135
Aromatic, Fizzy, Pick-me-up💃

成個味就好似飲緊甜嘅Americano咁
另外面頭配咗一塊硬得來又脆的牛油多士
依個相對黎講會易啲接受 (平時唔飲酒嘅人😹)

💜Earth🍸 💰$135
Creamy, Dreamy, Delightful🌙

依款雞尾酒係以Tanqueray Malacca Gin做底,當中再加入開心果、matcha、焦糖煉奶、煎茶,上面再加上一舊棉花糖,飲嘅時候將佢放入去酒度可以增加個甜味😚
整體來講飲落佢成個味道偏甜,而且會有開心果同茶嘅香味擴散係口腔內🙌

💜Hokkaido Scallop🍴 $198
帶子係幾新鮮同鮮甜,每粒都煎得幾淋,而且帶有少少牛油香🧈

💜 Crispy Togarashi Squid 🦑 $138
依款酥炸鮮魷係煎炸得好金黃色,當中仲有紫菜碎、柚子蛋黃醬去為個小食襟上添花🙌
咬落去係好脆同香口🤭

Hokkaido Scallop
Earth
Venus
Hokkaido Scallop
Earth
Venus
係太古酒店EAST好出名嘅roof top bar,一上到去見到個海景真係會嘩一聲😍✨Menu超級靚,有以八大行星命名嘅cocktail🪐另外仲有其他cocktail,紅白酒,小食Mercury🥃 $155Ron Zacapa 23 Year Old Rum / Darjeeling Tea / Malibu / Orange Bitters / Rum Panna Cotta主要飲到Rum酒同苦橙味,另外配上一舊打卡隕石,入面有3舊奶凍食🍮Neptune🍹 $145Tanqueray 10 Gin / Ginger & Pear Liqueur / Clarified Chrysanthemum Tea / White Wine Foam依杯飲落幾重姜味,另外Gin加茶都幾清新,仲有枝波板糖食🍭Kinboshi Pork Belly Buns🐷 $138另外仲叫咗個刈包小食,酸瓜可以中和豬腩肉嘅肥膩。Ps呢度啲歌好chill,又唔會太大聲,超級適合聚會。

Mercury🥃 $155

Neptune🍹 $145
依杯飲落幾重姜味,另外Gin加茶都幾清新,仲有枝波板糖食🍭

另外仲叫咗個刈包小食,酸瓜可以中和豬腩肉嘅肥膩。

Ps呢度啲歌好chill,又唔會太大聲,超級適合聚會。
2023-11-15 29 瀏覽
早前帶朋友去威威😎走入了太古城東隅酒店最高樓層的酒吧- Sugar望到港島東海景及夜景 CHILL 🥳返一晚 酒吧分室內及戶外座位室外景觀超級開揚 無敵維多利亞港海景一覽無遺室內採用矮座沙發、高貴地毯及雲石檯 設計風格走時尚優雅整體空間感十足 想打靚卡 內外都可以我們選擇了戶外一邊吹著海風一邊摸酒杯底一邊享受現埸DJ打碟 音樂體驗很不錯 選曲都很合心意✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨提提各位女性朋友 洗手間都係一大打卡位❗️❗️❗️❗️⋆__ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ___ ⋆🥭𝗠𝗮𝗻𝗴𝗼 𝗧𝗮𝗻𝗴𝗼 $95𝘔𝘢𝘯𝘨𝘰, 𝘗𝘢𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯 𝘍𝘳𝘶𝘪𝘵, Pineapple Juice, 𝘠𝘰𝘨𝘩𝘶𝘳𝘵, 𝘊𝘰𝘤𝘰𝘯𝘶𝘵 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮沙冰Mango Tango 融合了芒果甜美和清新帶濃郁水果香細膩且柔滑的沙冰質地 清涼爽口 甜度適中這種口感和味道是夏季的熱門選擇🍹Liquid Indulgence $95Yuzu, Calpis, Sencha, Soda這杯 Liquid Indulgence 好清爽的一杯飲料 Yuzu+ Calpis 乳酸菌 組合也很清新😚這杯特別是杯口有米通粒 添加口感 清爽Soda
早前帶朋友去威威😎
走入了太古城東隅酒店最高樓層的酒吧- Sugar
望到港島東海景及夜景 CHILL 🥳返一晚
酒吧分室內及戶外座位
室外景觀超級開揚
無敵維多利亞港海景一覽無遺
室內採用矮座沙發、高貴地毯及雲石檯
設計風格走時尚優雅

帶濃郁水果香
細膩且柔滑的沙冰質地 清涼爽口 甜度適中
這種口感和味道是夏季的熱門選擇

🍹Liquid Indulgence $95
Yuzu, Calpis, Sencha, Soda

這杯 Liquid Indulgence 好清爽的一杯飲料
Yuzu+ Calpis 乳酸菌 組合也很清新😚