2025-07-13
Froyo黎講,食過咁多間,都係覺得Smile係最好食嘅。佢啲Froyo乳酪味好重,又唔算太甜,而且有一個個set幫你配埋配料,大大杯Froyo咁都真係幾抵👍🏻我最鍾意食嘅,就係佢嘅Vanilla Sky😋個Vanilla 醬淡淡地清清地,唔會搶左Froyo嘅乳酪味。佢上邊嗰啲脆餅好脆,又有杏仁香,真係好好食,而乳酪入面有新鮮嘅芒果、藍莓同埋一層餅乾碎,食落清甜又唔大負擔,而家又有唔同層次嘅口感。我朋友就嗌咗個Mango Fever。佢話上面個雪葩好重芒果味,酸酸甜甜好好食,而且有好多新鮮芒果,真係唔錯。除咗Vanilla Sky同Mango Fever之外,仲有好多唔同嘅set去選擇。而且佢會周不時有啲特別嘅口味,今期係焙茶朱古力咖啡乳酪雪糕,等我下次都試試佢先😋如果唔鍾意嗌佢嗰啲set嘅話,都可以自己自由配,揀選自己鍾意嘅口味。Smile 喺Airside嘅分店喺B1層,喺city‘super附近,好易搵。如果你喺的士/私家車落客區一落,直行到尾就會見到,非常易搵👍🏻