2024-02-14 240 瀏覽
新年就想趁住啲舖頭未開門,搵個地方人少少Hea下坐下~嚟到基隆街發現其實都有唔少嘅好嘢食,不過就唔覺意咁樣俾我發現到呢一間悠閒又有格調又坐得非常舒適嘅Cafe。呢度無論輕食,定係main都有得揀,我就叫咗牛油果Toast同埋卡邦尼意粉,卡邦尼意粉簡直係非常之好食,加咗大量嘅芝士碎,同埋有勁多汁!🥰🥰另外叫咗Dirty同埋affogato~!有兩款味嘅雪糕可以混埋Espresso一齊食,非常之醒神!!

新年就想趁住啲舖頭未開門,搵個地方人少少Hea下坐下~

呢度無論輕食,定係main都有得揀,
我就叫咗牛油果Toast同埋卡邦尼意粉,

另外叫咗Dirty同埋affogato~!

📍深水埗Cafe - Slash Cafe Bar✨前牌突然間醒起好耐冇去過深水埗✨即刻約咗朋友去一日深水埗漫遊一下♪( ´θ`)ノ🩵成日都覺得去到嗰度就可以放慢腳步 睇多啲香港靚嘅一面🇭🇰尋找最樸素嘅生活!而呢一間cafe都係我同朋友誤打誤撞試到~ 最特別嘅一定係佢哋朝頭早喺Cafe 夜晚係Bar🍷我自己就唔太飲酒 留返俾大家試吓啦!仲有meow meow🍣三文魚白汁意粉首先我哋叫咗一個白汁意粉🍝有一種自家製嘅感覺 所以食落去都唔會話有太大驚喜 反而有一種家嘅感覺🩵三文魚嘅口感還好 味道同埋調味都唔會話太過多太過濃🤍!白汁嘅份量好多 所以食落去唔會話太過Dry~🍝Carbonara跟住我哋就叫咗Carbonara 我覺得呢一個意粉唔算話好正宗(。・ω・。)但係食落去都有Carbonara嗰種濃稠度🥚✨如果大家去到想食啲嘢嘅話都可以試吓!不過佢哋嘅意粉都偏鹹 大家要注意返♪( ´θ`)ノ🍵Matcha Latte如果冇記錯,嗰日應該係大約38度😂😂 熱到嘔泡 所以朋友就叫咗杯凍嘅Matcha Latte!✨最神奇係上面有朱古力粉😂味道還好吧!☕️Dirty每次出道街就好想飲Dirty☕️✨
📍深水埗Cafe - Slash Cafe Bar✨

🍣三文魚白汁意粉

🍝Carbonara

🍵Matcha Latte

☕️Dirty
每次出道街就好想飲Dirty☕️✨因為佢哋有用到冰杯所以飲落去好refreshing🌈🏳️‍🌈同埋好飲到咖啡豆嘅香味 不過留意番喺出邊飲嘅Dirty都係比較細杯 如果大家頸渴嘅話可以嗌返Latte/cappuccino!!

——————
📍深水埗Cafe - Slash Cafe Bar
地址: 深水埗基隆街107號地舖
這店有貓店長,也是一間pet friendly cafe ,門口左右兩邊都可進出進入,玩味重。甜品就食咗一個窩夫,窩夫🧇軟度脆度都做得好好,有時表面越簡單啲嘅時候越難做,而呢個窩夫絕對係會令你滿意。牛油果多士,除咗新鮮,份量十足的牛油果之外,多士都意外地好食,呢樣係幾令人難忘。至於講我最愛嘅Cocktail酒黃色嗰杯叫🔸Tom Yum🔸(Vodka, Koffir Lime, Leaf,Lemonade, Chill,Lime, Juice),入口時個辣度會慢慢咁樣滲出來,適合我呢啲鍾意飲Lemonade ,但嫌Lemonade 冇酒精的我。另外一杯近似威士忌🥃顏色係廚師發辦,Store你可以嘗試和去溝通做一杯雞尾酒Omakase🥰。呢度有日光滲入嚟,令整個Cafe充滿溫暖感,晚上也可以走出去和附近的人吹吹水,打卡,chill , TGIF ,或是追求日間安靜,或者帶寵物來玩,甚至探吓貓店長,都能滿足不同需求的人。整體評分 : 🌕🌕🌕🌕🌑

至於講我最愛嘅Cocktail酒
Lemonade ,但嫌Lemonade 冇酒精的我。

整體評分 : 🌕🌕🌕🌕🌑
朱古力粒粒窩夫雪糕
牛油果多士
Tom  Yum
朱古力粒粒窩夫雪糕
牛油果多士
Tom  Yum
  • 朱古力窩夫
胡桃木色門口連招牌都冇,非常低調。超高樓底空間感十足, 金屬工業風裝潢,ʙᴀʀ 枱上掛住幾塊金銅色鐵網十分型格。左邊係超寬闊吧檯,可以睇住咖啡師沖咖啡。右邊是一列銀色座位,不過枱有點細,如果 ᴏʀᴅᴇʀ 多幾樣野可能要拼枱。店員非常友善,睇完表示選擇困難,多得佢耐心介紹 ᴍᴇɴᴜ 上各種 ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ,再推薦試試期間限定既茶酒系列。○ 茶 酒 系 列 // $250ᴛᴀsᴛɪɴɢ sᴇᴛ 包括五杯 ᴛᴇᴀ ʙᴀsᴇ ᴛᴏɴɪᴄ + 一杯茶酒 ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ先試哂五款中國茶葉製作既酒,揀啱自己口味之後 ʙᴀʀ ᴛᴇɴᴅᴇʀ 會用你揀既酒底製作一杯 ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ 𖧷 ♢ 香 片 { 𝐽𝑎𝑠𝑚𝑖𝑛𝑒-𝑝𝑒𝑡𝑎𝑙𝑠-𝑖𝑛𝑓𝑢𝑠𝑒𝑑 𝑅𝑢𝑚 | 𝑌𝑢𝑧𝑢 𝐵𝑖𝑡𝑡𝑒𝑟 | 𝐷𝑟𝑦 𝑉𝑒𝑟𝑚𝑜𝑢𝑡ℎ } 由淡味開始,茶味非常清新,同柚子既微酸好襯。 ♢ 阿 薩 姆 紅 茶 { 𝑇𝑒𝑎-𝑖𝑛𝑓𝑢𝑠𝑒𝑑 𝑊ℎ𝑖𝑠𝑘𝑦 | 𝐴𝑚𝑎𝑟𝑒𝑡𝑡𝑜 | 𝑀𝑎𝑛𝑔𝑜 𝑝𝑢𝑟𝑒𝑒 | 𝐿𝑒𝑚𝑜𝑛 𝑗𝑢𝑖𝑐𝑒 | 𝑆𝑦𝑟𝑢𝑝 &#
胡桃木色門口連招牌都冇,非常低調。
超高樓底空間感十足, 金屬工業風裝潢,
ʙᴀʀ 枱上掛住幾塊金銅色鐵網十分型格。
左邊係超寬闊吧檯,可以睇住咖啡師沖咖啡。
右邊是一列銀色座位,不過枱有點細,
如果 ᴏʀᴅᴇʀ 多幾樣野可能要拼枱。
店員非常友善,睇完表示選擇困難,
多得佢耐心介紹 ᴍᴇɴᴜ 上各種 ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ,
再推薦試試期間限定既茶酒系列。

○ 茶 酒 系 列 // $250

♢ 香 片
𝑌𝑢𝑧𝑢 𝐵𝑖𝑡𝑡𝑒𝑟 | 𝐷𝑟𝑦 𝑉𝑒𝑟𝑚𝑜𝑢𝑡ℎ }
由淡味開始,茶味非常清新,同柚子既微酸好襯。
♢ 阿 薩 姆 紅 茶
𝑀𝑎𝑛𝑔𝑜 𝑝𝑢𝑟𝑒𝑒 | 𝐿𝑒𝑚𝑜𝑛 𝑗𝑢𝑖𝑐𝑒 | 𝑆𝑦𝑟𝑢𝑝 }
♢ 馬 騮 搣
{ 𝑇𝑒𝑎-𝑖𝑛𝑓𝑢𝑠𝑒𝑑 𝐺𝑖𝑛 | 𝑆ℎ𝑖𝑠ℎ𝑜 𝐿𝑖𝑞𝑢𝑒𝑢𝑟 |
𝐴𝑔𝑎𝑣𝑒 𝑆𝑦𝑟𝑢𝑝 | 𝐿𝑒𝑚𝑜𝑛 𝐽𝑢𝑖𝑐𝑒 }
最清香既一款,紫蘇酒味道好特別 𖦥
♢ 綠 茶
{ 𝐺𝑟𝑒𝑒𝑛-𝑡𝑒𝑎-𝑖𝑛𝑓𝑢𝑠𝑒𝑑 𝑇𝑒𝑞𝑢𝑖𝑙𝑎 | 𝐴𝑝𝑝𝑙𝑒 𝑗𝑢𝑖𝑐𝑒
| 𝐿𝑒𝑚𝑜𝑛 𝑗𝑢𝑖𝑐𝑒 | 𝑀𝑎𝑝𝑙𝑒 𝑆𝑦𝑟𝑢𝑝 | 𝐶𝑖𝑛𝑛𝑎𝑚𝑜𝑛 𝑆𝑎𝑙𝑡 𝑅𝑖𝑚 }
綠茶本身清香,可惜被 ᴛᴇǫᴜɪʟᴀ 既酒味蓋過了,
加埋香料味有點奇怪。
♢ 普 洱
{ 𝑇𝑒𝑎-𝑖𝑛𝑓𝑢𝑠𝑒𝑑 𝑊ℎ𝑖𝑠𝑘𝑦 | 𝐶𝑖𝑛𝑛𝑎𝑚𝑜𝑛 𝑆𝑡𝑖𝑐𝑘 | 𝑅𝑒𝑑 𝐷𝑎𝑡𝑒 𝑆𝑦𝑟𝑢𝑝 }
味道非常甘醇,後勁凌厲。

○ 𝐃𝐨𝐰𝐧 𝐓𝐨 𝐄𝐚𝐫𝐭𝐡 // $108
{ 𝐸𝑎𝑟𝑙-𝑔𝑟𝑒𝑦-𝑖𝑛𝑓𝑢𝑠𝑒𝑑 𝐺𝑖𝑛 | 𝐸𝑙𝑑𝑒𝑟𝑓𝑙𝑜𝑤𝑒𝑟 𝐿𝑖𝑞𝑢𝑒𝑟 | 𝐶𝑖𝑡𝑟𝑢𝑠 }

○ 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐏𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐞𝐚 // $138
{ 𝐸𝑎𝑟𝑙𝑔𝑟𝑒𝑦-𝑖𝑛𝑓𝑢𝑠𝑒𝑑 𝐺𝑖𝑛 | 𝐸𝑠𝑝𝑟𝑒𝑠𝑠𝑜 | 𝑀𝑖𝑙𝑘 | 𝑇𝑜𝑓𝑓𝑒𝑒 𝐿𝑖𝑞𝑢𝑒𝑢𝑟 }

○ 𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 // $78
質感超 ᴄʀᴇᴀᴍʏ 香滑,
梅酒 + ᴡʜɪsᴋʏ 酒味突出,茶香亦冇被蓋過,甜而不膩。
但手指餅應該被酒浸太耐了,太淋身,偏似蛋糕口感。

○ 𝐋𝐞𝐦𝐨𝐧 𝐂𝐮𝐫𝐝 𝐓𝐚𝐫𝐭 // $68
明明本人唔中意食檸檬但身邊朋友總係中意點 ( ・᷄ὢ・᷅ )
ʟᴇᴍᴏɴ ᴄᴜʀᴅ 嘅酸甜度剛剛好,
口感幼滑中間有少少流心,
加上自家製焦糖脆脆同埋清香青檸皮,
搭配有咖啡底既 ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ 非常合適。

○ 味 淋 魚 乾 // $68

依度食物選擇超多,
有各種輕食例如 ʙᴀɢᴇʟ / ᴄʜᴇᴇsᴇᴄᴀᴋᴇ / sᴏᴜʀᴅᴏᴜɢʜ / 意粉
夜晚仲有零食/串燒 ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ ᴄᴏᴍʙᴏ,
ʜʜ 時段黎慢慢食野 ᴄʜɪʟʟ 住傾計,氣氛 ᴘᴇʀғᴇᴄᴛ ˊᵕˋ♡

2023-07-22 443 瀏覽
難得可以一人都可以訂枱的餐廳。門口沒有招牌,要望一望餐牌先確定地點,入去都要諗諗點推門入😅非常隱世~但一推門完全2個世界😲,簡單但很有個性的設計,眼睛完全被環境吸引!仲有悠然自得得貓店長,時間完全停止下來。除咗環境,食物精緻又好味😋👍🏻👍🏻十分推介
難得可以一人都可以訂枱的餐廳。
仲有悠然自得得貓店長,時間完全停止下來。
除咗環境,食物精緻又好味😋
👍🏻👍🏻十分推介
牛油果炒蛋多士
牛油果炒蛋多士
2023-07-19 304 瀏覽
星期天一個早上,一開門無耐就去幫襯,起初,店員好冷淡對待(可能需要時間熱身)😃,但之後服務都不錯。食物在水準之上,價錢合理,環境都不錯。點了 黑松露炒蛋多士,all day breakfast, 煙三文魚扁意粉,熱伯爵latte, 份量細細,味道很好。
2023-07-16
  • 熱伯爵latte
2023-07-01 276 瀏覽
Slash Cafe非常低調,餐廳門口沒有招牌,一不小心就會略過🫧低調不張揚的氣氛,讓人感到格外舒適。我點了一道伊比利豬排配薯蓉的菜式,端上桌時,香味四溢,不單單賣相,豬排肉汁反射得閃閃發亮看起來美味極了,火候恰到好處,口感嫩滑,薯蓉更是綿密滑順,微微散發出奶香,讓這道菜更加美味。整體來說,這道菜無可挑剔,味道絕佳,十分令人滿意除了食物之外,餐廳的服務也十分優秀。服務員非常友善,讓我可以輕鬆地享受美食和放鬆心情。Slash是一家獨特格調的咖啡餐廳,食物質素極高,如果你正在尋找一家高水準的Cafe請你務必記得到訪此小店

請你務必記得到訪此小店
伊比利亞豬扒
伊比利亞豬扒
2023-06-26 226 瀏覽
咖啡+酒吧嘅概念,日頭係cafe,夜晚係bar。座位有十幾個,空間感好大,客人又唔多,所以好舒服,仲可以玩貓貓。*Avocado & scrambled egg toast $58意料之外大份!吐司厚厚一磚,包身甜甜,入面有原粒芝士粒,甜鹹甜鹹。上面有一片厚切番茄+炒蛋+半個牛油果。炒蛋厚厚一層,嫩又唔會太生,牛油果軟腍,可惜未夠香。整體係一個經典又出色嘅配搭。Carbonara $98朋友叫,偷食一啖。意粉煮得啱啱好,煙肉厚身帶鹹香,芝士味唔夠濃,面頭嘅番茄令人覺得十分迷惑😂Shakerato with cucumber syrup $55咖啡+青瓜糖漿搖到起泡倒入酒杯,好似飲緊martini😂比較甜,唔會飲到咖啡味,感覺好refreshing。Ice drip $60飲第一啖就飲到酒味😂
Avocado & scrambled egg toast

2023-06-17
Avocado & scrambled egg toast
Shakerato
2023-06-11 258 瀏覽
推開木門會見到一張高枱同一張長櫈擺左幾長咖啡枱, 最尾仲有兩張二人枱, 連Bar枱都可以坐嫁, 所以舖頭細細都容納到幾多人🤓 飲品選擇方面係咖啡同酒類為主, 食物就以輕食為主😚 本身想試下個檸檬撻, 可惜時間唔啱食唔到🥲Lemon Lime Bitter 🍋 ($45)Bitter, Lime Tonic, Dried Lemon整成既呢杯特飲, 酸酸甜甜夠清涼, 呢個天氣飲啱曬👍🏽呢度仲有位貓店長都幾痴人, 會主動走埋黎你張枱度😂 下次絕對會再Encore 試下呢度既咖啡或者Cocktail, 同埋希望會食到檸檬撻😚

Lemon Lime Bitter 🍋 ($45)

2023-06-10
  • Lemon  Lime  Bitter
2023-04-07 564 瀏覽
今日同朋友去左深水埗行街,行到有d攰,就去左附近位於基隆街嘅“Slash Coffee"坐低飲杯咖啡,店內有特色bar枱選擇,幾寫意。咖啡同食物都幾好,如果想歇歇腳,飲杯咖啡,食下野,都係一個不錯選擇。店內仲有酒類供應,有時唔想飲咖啡,想飲返杯酒都係一個不錯嘅地方呀。
Hot Lattle & Ice Lattle
Matcha Tiramisu
Hot Lattle & Ice Lattle
2023-01-28 775 瀏覽
放假想去cafe chill下,呢頭附近好多選擇,揀左呢間幾別緻既cafe坐下入面有吧枱可以近距離睇住咖啡師沖咖啡,所以我都揀左坐吧枱除左咖啡,呢度仲有提供main course,串燒同輕食🍴結果叫左兩杯咖啡同一個toast:▪️Latte ($40)好有心機既拉花😆奶香味重,唔會好甜,口感細緻💕▪️Mint Mocha ($50)第一次飲呢款,啖啖都充滿住濃郁既薄荷朱古力味,獨特得黎又好飲👍🏼▪️Toro Open Toast ($98)見到有牛油果🥑忍唔住叫左呢個🤣一上枱已經覺得擺盤好精緻😍吞拿魚碎配上羽衣甘藍,清新得黎又好食,toast烘得啱啱好,不過如果牛油果醬再多啲仲正😋值得一提既係店員非常細心,當食食下比toast碎濁親咳左幾下,店員竟然留意到,仲好窩心咁比左兩杯暖水我地,係小店獨有既人情味🥰

入面有吧枱可以近距離睇住咖啡師沖咖啡,所以我都揀左坐吧枱

除左咖啡,呢度仲有提供main course,串燒同輕食🍴

結果叫左兩杯咖啡同一個toast:

▪️Latte ($40)
好有心機既拉花😆奶香味重,唔會好甜,口感細緻💕
▪️Mint Mocha ($50)

▪️Toro Open Toast ($98)

2023-01-24
2023-01-09 494 瀏覽
Toro open toastParma ham toast with scramble egg 食物即叫即整超級新鮮Earl Grey Latte 啱晒我啱啱好番 飲淡淡地earl grey 茶味又冇咖啡咁濃烈聽講呢度夜晚仲有得飲酒裝修好特別 半開放式 可以望住咖啡師冲咖啡夜晚就係bar tender 表演啦 我估🤨悠閑空間同朋友食個下午茶 傾下計客人唔多 靜靜地 又唔迫 啱晒我下次要試cold brew fizz🥃
Toro open toast

悠閑空間同朋友食個下午茶 傾下計
客人唔多 靜靜地 又唔迫 啱晒我
下次要試cold brew fizz🥃
2022-10-24 726 瀏覽
Must try it cocktail pairing dinner! Absolutely stunning! Looking forward to the upcoming menu!Words can’t capture the freshness, skill and thoughts behind each dish and cocktail. I’d say that this menu can charge around $1000-$1500 in Central or TST, coming with 4 drinks and in such generous portion.非常有heart 的chef and mixologist! HatsOff to you both for bringing about this stunning dinner!

Amuse  bouche
Crab  roll  in  avocado
Yellow  chicken  roulette
  • Cocktail  pairing  dinner
2022-09-25 587 瀏覽
第一次嚟呢間咖啡店,感覺相當唔錯!下午兩點半,客人唔多,感覺好relax,冇人會埋嚟騷擾你,可以享受一下一個人靜靜地嘅時間。叫咗杯Cold Brew Fizz ($60),賣相都幾靚,亦都好飲👍🏼 下次經過有時間一定會入嚟再幫襯😋
2022-08-17 700 瀏覽
𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘰𝘶𝘵𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘦𝘧𝘳𝘰𝘯𝘵 𝘥𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯 𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘪𝘵𝘦𝘭𝘺 𝘤𝘢𝘵𝘤𝘩𝘦𝘴 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘦𝘺𝘦𝘴 𝘯𝘰𝘵 𝘢 𝘵𝘺𝘱𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘪𝘰𝘳 𝘴𝘦𝘵𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘧 𝘢 𝘤𝘢𝘧𝘦 𝘣𝘶𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘩𝘪𝘨𝘩 𝘤𝘦𝘪𝘭𝘪𝘯𝘨𝘴, 𝘴𝘱𝘢𝘤𝘪𝘰𝘶𝘴 𝘴𝘦𝘢𝘵𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭𝘪𝘯 𝘷𝘪𝘣𝘦𝘴 𝘮𝘢𝘳𝘬 𝘩𝘦𝘳𝘦 𝘢 𝘤𝘰𝘮𝘧𝘺 𝘴𝘱𝘰𝘵 𝘧𝘰𝘳 𝘢 𝘤𝘶𝘱 𝘰𝘧 𝘤𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦 / 𝘸𝘪𝘯𝘦𝘨𝘢𝘪𝘭𝘺 𝘤𝘰𝘭𝘰𝘶𝘳𝘦𝘥 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘪𝘰𝘳 𝘸/ 𝘤𝘢𝘧𝘦 𝘹 𝘣𝘢𝘳 𝘦𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘴 𝘢𝘭𝘭 𝘢𝘳𝘰𝘶𝘯𝘥𝘢𝘮 𝘢𝘭𝘸𝘢𝘺𝘴 𝘢 𝘣𝘪𝘨 𝘧𝘢𝘯 𝘰𝘧 𝘴𝘰𝘶𝘳𝘥𝘰𝘶𝘨𝘩 𝘥𝘪𝘴𝘩𝘦𝘴 𝘣𝘶𝘵 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘯𝘦𝘷𝘦𝘳 𝘦𝘷𝘦𝘳 𝘵𝘳𝘪𝘦𝘥 𝘢 𝘴𝘸𝘦𝘦𝘵 + 𝘴𝘢𝘷𝘰𝘶𝘳𝘺 𝘰𝘯𝘦 𝘥𝘪𝘥𝘯𝘵 𝘦𝘹𝘱𝘦𝘤𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘣𝘪𝘯𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘸𝘰𝘰𝘥𝘺 𝘤𝘪𝘯𝘯𝘢𝘮𝘰𝘯 𝘢𝘱𝘱𝘭𝘦 𝘸𝘪𝘧 𝘤𝘳𝘪𝘴𝘱𝘺 𝘴𝘮𝘰𝘬𝘦𝘺 𝘣𝘢𝘤𝘰𝘯 𝘸𝘰𝘶𝘭𝘥 𝘵𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘵𝘩𝘢𝘵𝘵𝘵𝘵𝘵𝘵 𝘎𝘖𝘖𝘋🔥𝘨𝘶𝘦𝘴𝘴 𝘪 ’𝘭𝘭 𝘤𝘰𝘮𝘦 𝘣𝘢𝘤𝘬 𝘧𝘰𝘳

𝘨𝘶𝘦𝘴𝘴 𝘪 ’𝘭𝘭 𝘤𝘰𝘮𝘦 𝘣𝘢𝘤𝘬 𝘧𝘰𝘳 𝘪𝘵 𝘢𝘨𝘢𝘪𝘯

𝗖𝗶𝗻𝗻𝗮𝗺𝗼𝗻 𝗮𝗽𝗽𝗹𝗲 𝗯𝗮𝗰𝗼𝗻 $𝟴𝟬
(𝘵𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘴𝘰𝘶𝘳𝘥𝘰𝘶𝘨𝘩 𝘸/ 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦, 𝘤𝘢𝘳𝘢𝘮𝘦𝘭𝘪𝘴𝘦𝘥 𝘤𝘪𝘯𝘯𝘢𝘮𝘰𝘯 𝘢𝘱𝘱𝘭𝘦 𝘨𝘭𝘢𝘻𝘦, 𝘤𝘳𝘪𝘴𝘱𝘺 𝘣𝘢𝘤𝘰𝘯 𝘢𝘯𝘥 𝘳𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘯𝘶𝘵𝘴)

𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲𝘆 𝗰𝗿𝗼𝗶𝘀𝘀𝗮𝗻𝘁 $𝟲𝟬
(𝘸/ 𝘵𝘳𝘶𝘧𝘧𝘭𝘦𝘥 𝘴𝘤𝘳𝘢𝘮𝘣𝘭𝘦𝘥 𝘦𝘨𝘨𝘴)

𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 $𝟰𝟬

𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 $𝟯𝟱