2021-12-01 219 瀏覽
韓燒放題平日夜晚$268 9點後入座$198 限時110分鐘用QR CODE自助落單 出面亦有buffet bar 可以自己拎飲品、甜品、前菜同埋醬料放題嚟講提供嘅選擇算幾多肉類有雞、牛、豬、羊唔同部位款款都有齊海鮮主要有蝦同帶子、蜆等等嘅貝殻類除左要自己燒嘅野食之外 仲有唔少熟食選擇D野食都好快嚟到 燒緊肉等食嘅時候食熟食就perfect match啦炸物好好食!!柚子味炸雞、泡菜/韭菜餃😋😋個溫泉蛋香蔥紫菜飯落足紫菜 好香好好食!!每一份都係一件計 飯同冷麪個d都係細細碗 唔會話多到食唔哂 哂野食 食完真係唔夠先再叫
用QR CODE自助落單

放題嚟講提供嘅選擇算幾多
肉類有雞、牛、豬、羊唔同部位款款都有齊

海鮮主要有蝦同帶子、蜆等等嘅貝殻類

除左要自己燒嘅野食之外 仲有唔少熟食選擇
炸物好好食!!柚子味炸雞、泡菜/韭菜餃😋😋

個溫泉蛋香蔥紫菜飯落足紫菜 好香好好食!!

每樣食物算高質素😋 食完飽飽 都諗住下次再約嚟食個個員工都好細心、又有禮貌👍又會介紹邊隻肉好食啦👍見我小朋友吾多食野,又會比紙筆佢畫下畫👍老人家食雪糕用木匙吾夠力、又會轉鐵匙羹比佢👍真係食得開心愉快嘅一晚😊
每樣食物算高質素😋
食完飽飽 都諗住下次再約嚟食

個個員工都好細心、又有禮貌👍
又會介紹邊隻肉好食啦👍
見我小朋友吾多食野,又會比紙筆佢畫下畫👍
老人家食雪糕用木匙吾夠力、又會轉鐵匙羹比佢👍

真係食得開心愉快嘅一晚😊

2021-11-26
2021-11-25 138 瀏覽
110分鐘韓燒任飲任食,平日晚市269蚊加一,價位正常,用QR Code電話落單,豬、牛、雞、羊、海鮮樣樣齊,另有韓色小食同市食,外面仲有自助區,有多款蔬菜、熟食、甜品任拎。除咗汽水同其他罐裝、樽裝飲品外,仲有自然咖啡機同果汁機。之前食過旺角店,整體質素相當唔錯,而今次將軍澳店亦無令我失望,唯一唔同就係旺角店用燒烤板另加抽氣喉,而將軍澳店則用燒烤網,爐邊自設抽氣位,抽氣效果更理想。有幾款肉類特別鍾意,厚切豬腩肉、辣味五花肉夠軟腍,油香爆棚,點少少醬汁,放上生菜再加少少泡菜,包住一啖咬落去,味道同口感極之豐富。醬醃春雞髀肉亦相當軟嫩多汁,好入味。除咗燒肉,仲叫咗幾款小食,分別係炸雞、炸魷魚鬚、炸餃子(泡菜),全部即叫即炸,香脆乾身,炸雞揀咗噴火辣味,真係好鬼辣。燒到尾段,叫咗兩款主食,水冷麵透心涼,溫泉蛋香蔥紫菜飯熱辣辣香噴噴,呢餐夠晒滿足。📍Running燒將軍澳唐賢街9號Popcorn商場2樓PopFood 4號舖

📍Running燒
2021-11-23 108 瀏覽
係將軍澳生日食咩好,係網上見到哩間評價唔錯既韓燒餐廳,食物款式都多種類,岩哂唔知食咩好既朋友,一邊燒,一邊等之餘又可以傾到計,約左晚上7:30,餐廳位處戲院轉角,搭lift上一層行兩步就到。入座後店員提醒用餐時間為110分鐘,出面有熟既食物,生既食物就需要Scan QR Code落單。我隨便揀選左些食物後就出去拎飲品同食物,熟食都幾多選擇,餐廳有埋食物名稱標示,非常清晰,餐廳仲提供兩款湯同多款甜品比客人選擇,見到有養生雞湯,畢碗黎補補身先,朋友就揀左另一款菜乾蘿蔔湯。飲品方面有盒裝、支裝及罐裝選擇,款式都多元化。至於甜品就有豆腐花、雪糕、雪條、糖水、布丁、泡芙等,當中法式忌廉撻賣相精緻吸晴。拎左返埋位品嚐,朋友就拎左些蔬菜同湯就返埋位,預備開始燒肉類,餐廳將我們所點既肉類每款都分隔地擺放,雖然都係唔記得點左D咩,但全部望落都新鮮海鮮方面以帶子、虎蝦、生蠔及魷魚最吸引同美味,帶子都幾厚肉,燒落唔會乾憎憎,生蠔我地揀左配搭蒜蓉芝士燒,燒到雖然有點乾,但仍保留住一點creamy口感。自助區還配備6款醬汁比客人添加,甜酸烤肉醬配邊種肉類都夾。限時時間到之前店員會早半小時提醒客人把握時間, 所以

飲品方面有盒裝、支裝及罐裝選擇,款式都多元化。

自助區還配備6款醬汁比客人添加,甜酸烤肉醬配邊種肉類都夾。
限時時間到之前店員會早半小時提醒客人把握時間, 所以都要把握住時間享用。
2021-11-09
2021-11-20 3430 瀏覽
天氣開始涼涼地,最適合當然係食燒肉😄好耐之前食過旺角分店,覺得水準幾好,今次就埋住喺將軍澳嘅朋友黎食,平日110分鐘燒肉放題就每位$268呢到掃QR CODE用手機落單之外,出面仲有自助BAR區可以拎其他食物同飲品蔬菜區:款式非常之多,當然少不了夾住燒肉減油膩感嘅生菜啦😄沙律區:唔使淨係食肉,可以食D沙律FRESH下口味醬料區:任你選擇醬汁黎陣間點燒肉食甜品區連軟糖都有得夾黎食😜飲品區:選擇眾多,汽水茶類應有盡有,呢到仲有果汁機可以斟黎飲先夾左D泡菜同芽菜,作為餐前小食開開胃😉食物陸續送上,出菜都算幾快,一開始樣樣都點下,有 醬醃春雞脾肉、青陽辣雞腎 、豬大腸、牛脷、薄切西冷牛扒、雪花牛仔肉、西施牛肉片。雞腎幾好咬口,豬大腸味道濃郁😋趁個爐未放滿,先黎燒大大塊嘅牛五花肉,夠薄身所以好快熟、肥瘦適中,入口即溶😋西施牛肉片、牛肋骨肉味香濃,咬落唔會韌厚切豬腩肉、辣味五花肉:肉厚之餘唔會鞋口,超讚嘅五花肉,肉質好嫩滑又JUICY,辣味五花肉夾埋生菜黎食仲要幾惹味🤤大蝦、帶子:口感彈牙鮮甜,食落唔會有雪藏味😋第二ROUND食物:除左追加肉類之外,仲叫左咖哩魷魚鬚、扇貝、芝士生蠔、大蝦等海鮮😍第

蔬菜區:款式非常之多,當然少不了夾住燒肉減油膩感嘅生菜啦😄

沙律區:唔使淨係食肉,可以食D沙律FRESH下口味

醬料區:任你選擇醬汁黎陣間點燒肉食

甜品

連軟糖都有得夾黎食😜

先夾左D泡菜同芽菜,作為餐前小食開開胃😉

食物陸續送上,出菜都算幾快,一開始樣樣都點下,有 醬醃春雞脾肉青陽辣雞腎 豬大腸牛脷薄切西冷牛扒雪花牛仔肉西施牛肉片。雞腎幾好咬口,豬大腸味道濃郁😋

牛五花肉
趁個爐未放滿,先黎燒大大塊嘅牛五花肉,夠薄身所以好快熟、肥瘦適中,入口即溶😋西施牛肉片牛肋骨肉味香濃,咬落唔會韌

辣味五花肉
厚切豬腩肉辣味五花肉:肉厚之餘唔會鞋口,超讚嘅五花肉,肉質好嫩滑又JUICY,辣味五花肉夾埋生菜黎食仲要幾惹味🤤

大蝦, 帶子
大蝦帶子:口感彈牙鮮甜,食落唔會有雪藏味😋

咖哩魷魚鬚, 扇貝, 芝士生蠔, 大蝦
第二ROUND食物:除左追加肉類之外,仲叫左咖哩魷魚鬚扇貝芝士生蠔大蝦等海鮮😍

第二轉食物繼續燒燒燒,醬醃春雞脾肉呢個肉嫩又惹味,真係必食要ENCORE🥰扇貝大大隻,同樣鮮甜😋

芝士生蠔
芝士生蠔:海鮮類要燒多一陣確保熟左先好食,見面頭D芝士開始溶就差唔多時候,芝士夠拉絲,配合蠔肉食好滋味😄

炸魷魚鬚, 炸雞, 泡菜餃子
炸魷魚鬚炸雞泡菜餃子:呢到除左燒烤食物,就算熟食類嘅小食都好出色,夠熱辣辣新鮮炸起,炸魷魚鬚勁香口,ENCORE食左幾次😜炸雞方面由小辣至噴火辣都有得ORDER,實啱你口味😎泡菜餃子味道又幾唔錯

溫泉蛋香蔥紫菜飯, 水冷麵
水冷麵
溫泉蛋香蔥紫菜飯水冷麵:最後食埋個主食就好飽,拮穿隻溫泉蛋撈埋紫菜飯黎食勁惹味😋而水冷麵因為個碗有冰塊,所以好冰涼清新

雪條
最後食埋雪條作為甜品,呢到連DREYERS乳酪雪條都有,超正🥰

呢到食物種類選擇多,味道水準非常出色,出菜效率都夠快,絕對物超所值,可以ENCORE再ENCORE🥰🥰
2021-11-17
  • 炸魷魚鬚
  • 炸雞
  • 泡菜餃子
  • 溫泉蛋香蔥紫菜飯
餐廳環境好大 四個人坐到大枱 非常舒服 😌一坐低已經有人放好網 用qr code落左單等食物到就可以燒啦 ~ 等緊食物個陣可以出去攞熟食、蔬菜、軟糖、飲品、豆腐花同醬,有燒肉汁 鹽醬等等肉類方面選擇都好多 豬肉牛肉羊肉雞肉全部都齊! 有烤肥牛超薄一片 好快就可以燒熟 牛肉味濃👍🏼 另外牛肋骨都好好食😋 本身醃得幾入味😋 同埋推介雞翼 燒完之後雞皮脆卜卜 雞肉好Juicy! 仲有海鮮可以揀食蠔 仲有芝士焗蠔! 個人覺得芝士焗蠔好食d😆 仲有扇貝、帶子等等~ 溫泉蛋香蔥紫菜飯都幾驚喜 因為個醬汁好香 飯粒分明 撈埋溫泉蛋同埋紫菜 味道超夾🥰 不過好飽肚 兩個人share剛剛好! 炸嘢都唔錯 最緊要係新鮮熱辣剛剛炸好 所有嘢都脆卜卜!尤其係有柚子炸雞 最後都有encore!最後當然唔少得甜品 有啲普通雪糕同埋dreyer‘s 乳酪雪糕任食 完美結束今餐飯~ 出邊仲有泡芙 入邊個吉士唔錯😋

2021-11-11
2021-11-16 1975 瀏覽
之前食過旺角分店 原來將軍澳都開咗 近屋企多啲所以就嚟食 😆 性價比好高 如果早啲喺OpenRice book 晚市都係$208 (星期1-5)同埋好記得途中餐廳幫手慶祝生日 有個機械人播住生日快樂行到生日張枱前面慶祝 幾得意😂最夜都係食到10點就清場~ 海鮮方面 主要有大蝦、帶子、扇貝、蠔、芝士焗蠔~ 個人覺得最新鮮就係大蝦 肉質厚實而且好鮮甜!另外帶子都好鮮甜 值得叫多次👍🏻牛肉方面 推介牛肋骨同埋牛柳片 最後都有encore!整體牛肉都醃得非常入味 基本上唔使點醬料 👍🏻 另外都一定要食雞翼! 不過要俾啲耐性 因為雞難熟啲 但肉質鮮嫩 燒完超級好食👍🏻炸物方面 估唔到呢度嘅炸嘢非常出色 上枱熱辣辣 應該係即炸! 一定要試炸韭菜餃 好多韭菜餡 餃子皮炸得非常香脆!同埋柚子炸雞都係一定要食 拍得住出面嘅韓國餐廳😋仲有椰汁紫米露做甜品 食完咁多嘢 仲可以飲返碗中式糖水 好暖胃😚 而且唔稀 好足料淡淡椰汁味同埋食到粒粒紫米露😍 最後仲有dreyer’s 雪條 奇異果味估唔到好fresh 好食 唔伏👍🏻👍🏻

最夜都係食到10點就清場~

2021-11-11
2021-11-15 115 瀏覽
朋友介紹popcorn有間抵食韓燒,晚上一放工就專程過黎將軍澳試一試佢舖頭門面闊落,坐得都好舒服,店員都熱情helpful,一坐低就會主動過黎介紹店鋪嘅設施同食物望一望menu,品種都幾多下,豬牛羊雞海鮮熟食,出面自助區提供嘅飲料小食雪糕質素都唔差。我地就每樣都嗌左啲,淨係牛肉都有好多品種,肥牛,雪花牛,西施牛,牛仔骨等等,放上烤爐燒一陣就食得,唔使點醬料已經好夠味,每一塊都嫩滑多汁海鮮方面都有大蝦同生蠔,每款質素都對得住價錢,蝦肉爽口冇雪味。最盞鬼嘅係,呢間鋪頭會用機械人送餐,我地嗌左啲熟食都係由呢部貓仔機械人送黎,一路行過黎一路播住ansonlo嘅歌,認真過癮最後用美味泡芙作收尾埋單兩百幾蚊一位,性價比一流,值得推介!

最後用美味泡芙作收尾

埋單兩百幾蚊一位,性價比一流,值得推介!

2021-11-11 162 瀏覽
韓燒間唔中都有去食,但Running燒之前未食過,甘岩黎開將軍澳探朋友,朋友帶左我黎食。平日夜晚係$258蚊一位再加一,呢個價錢算係幾平,而且野食并唔求其。呢間餐廳係採用手機落單,方便快捷,肉款選擇好多,有牛類、豬類、雞類同埋羊類,每一個類別都有唔同款式,但我就比較中意食牛仔雞同埋辣雞件。另外,海鮮方面有蝦、生蠔、扇貝、同埋帶子;蝦好新鮮,而且好大隻,真係重複叫左三次,唔係誇張;蠔都好大隻,好肥美。整體來講食物質素真係屬於中上。野飲方面,選擇就同其他任食餐廳一樣,正正常常,唔可以講有特色。甜品方面,有吉士泡芙、木糠布甸、忌廉撻、楓糖忌廉曲奇杯、雪糕同埋豆腐花。其中泡芙好好食,食左唔知幾多個😹熟食方面,炸雞好好食,同出邊炸雞專門店嘅有得揮🤭🤭🤭仲有佢有一個出餐猫,其實係一部送餐機械人。甘岩在場有人過生日,佢就唱住生日歌送餐到果枱,如果生日黎呢求個食都可以向店員提出要求。最後,好想讚下呢度既店員,佢地係我見過甘多間餐廳少有服務態度甘好既一間,佢哋真係好親切,見到你剝蝦殼隻手污糟咗,即刻送上消毒濕紙巾,收碟速度好快,開頭燒金針菇唔知道有錫紙碗,佢哋即刻幫我拎一個錫紙碗黎,感覺真係好warm,
熟食方面,炸雞好好食,同出邊炸雞專門店嘅有得揮🤭🤭🤭
最後,好想讚下呢度既店員,佢地係我見過甘多間餐廳少有服務態度甘好既一間,佢哋真係好親切,見到你剝蝦殼隻手污糟咗,即刻送上消毒濕紙巾,收碟速度好快,開頭燒金針菇唔知道有錫紙碗,佢哋即刻幫我拎一個錫紙碗黎,感覺真係好warm,走嘅時候仲好親切咁樣同我哋揮手講拜拜,老土講一句,今時今日嘅服務態度真係好少有了。下次
我定會再黎返呢一間,無論係質素定係服務態度佢真係優勝👍🏻👍🏻👍🏻
2021-11-08 198 瀏覽
朋友話好想食放題,於是過去將軍澳就陪佢食下啦,依間餐廳係位於將軍澳商場嘅韓式燒烤,本身唔抱有太大期望,但估唔到放題嘅質素都咁好,而且食物好多元化,算係我食過數一數二最好味嘅放題餐廳💕😘👍🏻首先一嚟到餐廳地理位置好方便,喺將軍澳地鐵站行一陣就到,而且餐廳乾淨好其利,食得安心又放心🌟😋呢度嘅嘢食好多種類,好多唔同種類嘅嘢食,驚多元化,我最鍾意係甜品,尤其是係朱古力慕絲同埋雪糕,我食咗勁多👍🏻😚另外依度嘅燒烤都好正,特別係肥牛、羊肉、豬肉,所有肉都好高質,睇得出餐廳落重本,另外海鮮都幾鮮甜👅🌟我朋友嗌左一個手打烏冬,超級讚啦,依間餐廳真係好抵食,以後都會繼續過嚟,推介俾各位💕

2021-11-03 175 瀏覽
最近天氣涼涼地, 特別想食啲熱嘅即食, 突發其想今晚就去食韓燒啦 ,依間喺將軍澳嘅popcorn有間叫running燒嘅任食韓燒。 入到去充滿韓國嘅氣氛 ,電視不停播住kpop或者係本地hit嘅音樂MV. 店員服務都好好,介紹完坐位之後,就教電子咁落單, 而且上碟都好快,仲好少漏單。 除左可以落單,不要忘記仲有自助區,有甜品糖水前菜等,仲有牛油菜菇等等。雪糕雪條同野飲種類都多,好正!!講返燒肉,我真心覺得樣樣都吾錯,牛肉同雞都好食!海鮮都好新鮮,蝦好大隻又彈牙,尤魚都好食,我都試過佢d醃製食物,都覺得吾錯!整體感覺好好,最主要服務食物都好,令人食得好開心!

整體感覺好好,最主要服務食物都好,令人食得好開心!
2021-11-01 209 瀏覽
我記得之前食過RUNNING燒!!不過係MK果間, 果間就算多人得黎!!服務都唔差, 但係TKO呢間新鋪!!人少左, 反而服務無我地想像中咁好!!首先一入到去我同佢講唔想坐門口位!!之後佢安排返門口右邊既吉枱俾我坐...其實果下真係嬲左, 覺得佢玩野!!明明入面有咁多吉枱,點解你係要安排我坐唔係門口左邊就係右邊呢!!你係唔係玩野呢??! 不過唔緊要!! 食野要緊!!不過其實咁食法都唔會太享受!!首先佢係食100分鐘,之後係完場30分鐘前LAST ORDER!!之後就立即叫你埋單走人!!講真我地不嬲都唔想大SHIN鬼!!但係呢間鋪真係逼你咁做!!我好後愧無喺臨LAST ORDER之前瘋狂落單!!所以基本上我係食唔飽!!因為我地三個人實在太仁慈!!逐碟逐碟叫, 唔好諗住浪費!!所以係會食唔飽!! 應該係一早十碟十碟咁叫!!因為佢好快LAST ORDER左, 用APPS落唔到單!!感覺真係差到爆炸!!本身燒野已經要用時間, 尤其係燒貝殼類!!所以用呢個價錢燒呢個時間,性價比係非常非常差!!!有種俾人搵笨感覺!!我記得上次食MK果間都唔係咁!!如果下次係咁我一定十碟十碟咁ORDER!!
我記得之前食過RUNNING燒!!
不過係MK果間, 果間就算多人得黎!!
服務都唔差, 但係TKO呢間新鋪!!
人少左, 反而服務無我地想像中咁好!!

首先一入到去我同佢講唔想坐門口位!!
之後佢安排返門口右邊既吉枱俾我坐...
其實果下真係嬲左, 覺得佢玩野!!
明明入面有咁多吉枱,
點解你係要安排我坐唔係門口左邊就係右邊呢!!
你係唔係玩野呢??! 不過唔緊要!! 食野要緊!!

不過其實咁食法都唔會太享受!!
首先佢係食100分鐘,
之後係完場30分鐘前LAST ORDER!!
之後就立即叫你埋單走人!!
講真我地不嬲都唔想大SHIN鬼!!
但係呢間鋪真係逼你咁做!!
我好後愧無喺臨LAST ORDER之前瘋狂落單!!
所以基本上我係食唔飽!!
因為我地三個人實在太仁慈!!
逐碟逐碟叫, 唔好諗住浪費!!
所以係會食唔飽!! 應該係一早十碟十碟咁叫!!
因為佢好快LAST ORDER左, 用APPS落唔到單!!
感覺真係差到爆炸!!
本身燒野已經要用時間, 尤其係燒貝殼類!!
所以用呢個價錢燒呢個時間,
性價比係非常非常差!!!
有種俾人搵笨感覺!!
我記得上次食MK果間都唔係咁!!
如果下次係咁我一定十碟十碟咁ORDER!!
2021-10-27
生日
2021-10-24 272 瀏覽
自從疫情發生咗之後,我都好少出街食飯啦。原因而他,都係怕中招。今次去咗將軍澳pop corn商場,難得見到間燒肉放題無太多人等位,就決定試佢一試。🤔希望唔會有咩問題啦。入到去好快就有位坐,店員幫我哋開着咗個爐,在介紹落單嘅方法:用手機scan QR code,出邊亦有自助餐吧。同朋友每人點樣少少有興趣嘅食物,之後就出咗去睇吓有咩食,選擇都比想像中多:有沙律、前菜、熟食、仲有唔同嘅蔬菜。當然唔少得,重有女士們最鍾意食嘅甜品——朋友特別推介呢度嘅焦糖燉蛋,佢話係非常好食㗎!🤪咁返到為啲肉都黎齊,冇拖單冇漏單,值得一讚。另外我哋仲叫咗少少炸嘢食,呢度嘅炸雞炸魷魚鬚同炸餃子,應該都係即叫即炸,新鮮滾熱辣,香脆可口。肉類方面,個人最鍾意食嘅係牛五花,油脂分泌十足,入口即溶,唯一缺憾可能係本身冇調味,所以要點上唔同醬汁,對於我呢啲重口味嘅人,其實完全唔算係缺點,不過可能有啲人未必咁鍾意。總括而言,呢間餐廳10分高質,價錢又唔算貴,其實唔係好想推介,因為怕多人知道,大家都爭住過嚟食,我就會食唔到啦哈哈🤧

2021-10-24 253 瀏覽
隔一段時間就想食燒肉,食晏揀咗呢間午巿可以食三個鐘嘅燒肉放題,book咗12點,但係lunch放遲咗,差唔多一點先到,大概12:30左右職員都好有禮貌咁打嚟問我仲需唔需要留位。呢度嘅油煙味唔算焗,座位都好寬敞,食物質素真係唔錯,仲要食三個鐘,真係幾抵。好大張枱,四邊仲有好多卡座。自助調味料區。自助燒物區:有丸類,腸仔,蔬菜等。任食雪糕。任食軟糖。熟食:豬手及牛𦟌,都幾淋。雞類。豬肉類,豬梅肉好嫩。牛肉類都好多款。海鮮類,不過不失。咖哩魷魚鬚,香草西冷羊。溫泉蛋香蔥紫菜飯,真係飽都要食,好好味。炸餃子。飲品都有好多款,奶茶機嘅奶茶好好味。甜品。

好大張枱,四邊仲有好多卡座。
自助調味料區。

自助燒物區:有丸類,腸仔,蔬菜等。
任食雪糕。
任食軟糖。

熟食:豬手及牛𦟌,都幾淋。

雞類。

豬肉類,豬梅肉好嫩。

牛肉類都好多款。

海鮮類,不過不失。

咖哩魷魚鬚,香草西冷羊。

溫泉蛋香蔥紫菜飯,真係飽都要食,好好味

炸餃子。

飲品都有好多款,奶茶機嘅奶茶好好味。

甜品

2021-09-24
2021-10-23 125 瀏覽
好耐冇食燒肉,前晚約朋友試下依間燒肉放題,職員服務幾好,會詳細講解點落單,其他野飲甜品前菜小食就自助,食物質素幾好同選擇算多。肉類要掃QR code落單,有牛羊豬雞海鮮。 選擇困難嘅我決定每款肉嗌一樣試吓邊樣好食。 落單後好快啲野食就上枱,個人覺得羊肉幾好食,有羊味得來冇咩羶味。牛肉都幾嫩,豬頸肉就厚身,食落口感唔錯但有啲難燒。海鮮類方面,蝦都算大隻爽口。另外有炸雞件可以order,我哋試咗柚子味都唔錯。水冷麵都幾好食,夠冰,配燒肉可以中和下油膩感。前菜同小食都有七八款左右、我覺得甜品大細剛剛好。每款有兩三啖,賣相唔錯。味道都還好。飲品都係任飲,各款紙包純茶、可樂果汁茶都有。果然燒肉配有氣嘅野飲好正。最後當然要食返支雪條埋尾,見有Dreyer’s桃味雪條拎枝試下,呢隻牌子其他雪條都好食。喺忙碌得來幾開心嘅一餐燒肉。
牛肉都幾嫩,豬頸肉就厚身,食落口感唔錯但有啲難燒。
海鮮類方面,蝦都算大隻爽口。
2021-10-20