餐廳: Rooot
資訊:

餐廳: Rooot
資訊:

.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【荃灣南豐紗廠Cafe|自助式旅遊風寵物友善🐩】一入呢間餐廳,我覺得好特別,佢個裝修設計都係有啲似樹林環境、舒服、低碳感,而且枱面都係畫咗唔同圖案~不過呢間餐廳係全自助式,加上無論係兜定杯都係一次性,我就覺得未必係環保餐廳啦🙈🙈.🐨炭燒鰻魚薄餅 $158推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️薄餅嘅款式同傳統嘅西餐廳好唔同,所以小編就試咗一個比較日式嘅薄餅,炭燒汁非常之滿一路食一路跌出嚟好惹味🤤加上薄薄嘅鰻魚,有口感而鮮味香濃,比一般街上面嘅海鮮薄餅我覺得更加好食🤣.🐨煙三文魚意粉 $128推薦度:⭐️️️️⭐️煙三文魚意粉無寫明係茄汁底😦好濃厚嘅茄汁似係用蕃茄蓉整碎嚟煮,味道偏酸🫨而且意粉偏硬,小編就唔係咁鍾意....🐨青檸接骨木花梳打 $48推薦度:⭐️️️️⭐️⭐️⭐️其實小編唔係好知道接骨木花係咩味,不過成杯嘢飲整體嚟講唔會好甜或者好酸,有青檸味同小小清香嘅餘韻🌬️值得encore....🐨西柚烏龍茶 $43推薦度:⭐️⭐️烏龍茶味道偏淡,西柚味好重,兩個味唔係好平衡,而且偏酸...-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----Rooot📍地址:
.#foodie #hk #hkfoodie
💰人均價格:$150-200
🪸環境:👾👾👾👾👾
🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡💡
🛠️分類:#HTB荃灣 #HTB多國菜 #HTB寵物友善餐廳
#荃灣美食 #荃灣 #南豐紗廠美食 #南豐紗廠 #多國菜 #薄餅 #意粉 #梳打 #烏龍茶 #寵物友善 #美食推介
  • 鰻魚薄餅
2024-03-30 64 瀏覽
門口已經貼左好多藝人相,原來呢間會有live band show。睇黎啲相係藝人黎過開show再留底倩影。野食既份量其實算少,而且都係自助形式。最值得黎係因為有live band,而且可以帶寵物黎。所以如果夜晚係荃灣無地方去,又想帶狗狗坐下cafe,聽下音樂,都係一個好選擇。
野食既份量其實算少,而且都係自助形式。
第一次同狗狗🐕、狗狗爸爸嚟呢間寵物友善餐廳。餐廳提供一個~$500的2人餐,但素菜🌱選擇有限,有啲自選項目要額外加錢(如跟黑松露野菌意粉🍝+$30),計落唔係平好多,所以最後散叫。港式梅菜豚肉丸和風咖喱飯🍛:賣相同咖哩的味道一般;狗狗爸爸話肉丸🧆有梅菜味道,雖然呢個中日混合幾特別,但如果將梅菜肉餅的用料搓成肉丸,份量應該比碟上的4粒肉丸大,所以感覺係噱頭>實際,而個份量對男人嚟講,應該唔太夠烤椰菜花扒配炒野菌🥦:單約論價錢($128),CP值係好低,因為椰菜花都平,呢個size可能$5有找。但係外食難得有健康菜式🌱,加上佢味道好👍🏻,飽肚感足,可以推介❕凍朱古力🥤:色水好淡,但朱古力味都👌🏻,只係過甜,未至於伏,但唔係太值(寵物🐶🐱鮮食)鴨肉🦆:如果餐廳有pet menu,我哋一般都會點俾狗狗🐕。呢度的pet food係寄賣,餐廳只負責翻熱,食物唔平,鴨肉$89,不過只要狗狗食得開心😋就得啦整體嚟講,餐廳係贏環境,店內佈飾色彩繽紛,適合打卡;有個戴冷㡌的男店員非常熱情,呢啲都係加分位。部分食物有啲特色,亦幾好食,只係份量一般;餐廳所有食具都係即棄,好唔環保🫣。如果當係外賣咁睇,
第一次同狗狗🐕、狗狗爸爸嚟呢間寵物友善餐廳。

港式梅菜豚肉丸和風咖喱飯

港式梅菜豚肉丸和風咖喱飯

凍朱古力

(寵物鮮食)鴨肉

整體嚟講,餐廳係贏環境,店內佈飾色彩繽紛,適合打卡;有個戴冷㡌的男店員非常熱情,呢啲都係加分位。部分食物有啲特色,亦幾好食,只係份量一般;餐廳所有食具都係即棄,好唔環保🫣。如果當係外賣咁睇,食物的性價比好低。不過,嚟得都係愛狗之人,最重要係狗狗受到尊重❤️,所以好難用評價一般餐廳的標準去看待。最後,餐廳有2大扣分位🥲:(1)呢度連要1杯清水都要俾錢💸餐廳買咗隻紙杯先;(2)出去拎狗狗的餐食時,我問遞俾我的店員啲食物會唔會太熱🔥,佢話唔清楚,唔介意的話可以攞餐具幫我篤入食物度試下溫度。差唔多$90份餐,連翻熱後的溫度🌡️係咪適合狗狗即時進食都唔知,有少少唔專業。

🐕狗狗食評:嘩哈哈😃😃😃,今日我有自己個餐呀🍽️!爸爸、媽媽話俾我揀食乜,原本我㨂咗駝鳥肉肉,等媽媽俾完錢,餐廳先話冇貨🥲,要我轉食鴨肉🦆,不過,我都食得滋味既😋。餐廳入面除咗有一區我唔入得🚫,其餘地方我都可以行下,都幾free。另外,餐廳仲有尿墊供應,不過我乖乖,冇痾到~

2024-02-24
(寵物鮮食)鴨肉
2024-02-22 114 瀏覽
呢間餐廳環境好靚,好似入左去森林咁,佢地係先落單後出餐,呢度係一間環保形象既餐廳,佢既餐具全部都用左可以循環回收既餐具,我地叫左一個冬蔭公PIZZA,呢個比較特別屾面食唔到,佢用左冬蔭公醬汁煮法,少少辣又少少甜咁,幾得意,呢度仲有好多樹木裝飾都好靚,牆上畫左D五顏六色既畫,感覺好CHILL,仲有呢度係歡迎寵物黎既,有D好大隻既狗仔都跟埋主人一齊黎食野,佢地都有賣狗仔既食物既,記得食完要自己收返D餐具去掉,飲左杯黑松露咖啡個配搭同口感都好似咸咸地咁好特別,豬仔脾煮到岩岩好唔會好硬身。
真係好耐未嚟過南豐紗廠,開咗一間咁有地道嘅Cafe都唔知😆,今日帶咗🐶細佬嚟打卡食吓嘢,雖然南豐紗廠唔算大,不過都幾難搵😩,佢要穿過另外一邊大廈,再行到最尾先到,一入到去真係唔知由邊度影起😍,呢間餐廳加入咗好多色彩嘅元素🌈,由地板至天花都好有特色😍,仔細望見到有好多都係用環保物料製作而成😌,呢度分咗幾個區域,木板嗰邊似有band show睇,旁邊有幾張七彩繽紛嘅梳化,另外仲有條迷你滑板道🤩🤩,當中有啲擺設都係啲搞鬼題材另外一邊係落單區,旁邊有好多花草圍住,另外仲有啲🐶狗狗嘅手作品添,另外一個區域係取餐區,呢度周圍嘅枱凳大部份以木製為主,餐具都係自助形式,唔講唔知佢哋有個回收廚餘嘅箱👍🏻,將食淨咗嘅嘢食放落回收箱,可以做到肥料㗎👏🏻👏🏻🍝麻辣雞絲意粉 $88 :呢款麻辣雞絲意粉嘅醬料香濃,但有微微嘅辣,食落幾開胃,雞肉份量都算適中,意粉嘅軟硬度剛剛好😋🍤日式和風咖喱炸蝦藜麥飯 $88 :至於呢份咖喱炸蝦藜麥飯賣相唔錯,炸蝦夠脆,蝦肉較爽口😋,咖喱醬份量啱啱好,藜麥飯比較健康,可以攞個平衡,另外仲有沙律菜伴碟,價錢一樣嚟講,相比起意粉較抵食,份量啱啱好👍🏻🍽️Rooot全日精神早餐 $138

🍽️Rooot全日精神早餐 $138 :因為有寵物嘅關係,所以基本上餐具方面都係紙碟,呢份全日早餐,裏面有蒜蓉包,雜菌菇,薯餅,炒蛋仲有煙肉同腸仔,蒜蓉包烤到脆邊,食落唔錯👍🏻,其餘味道唔錯,蛋炒到都幾嫩🤤

🍹凍鮮奶咖啡 +$22.5 :另外跟餐可以優惠半價有嘢飲,鮮奶咖啡咖啡味幾濃郁👍🏻,鮮奶嘅比例啱啱好,走甜都可以,如果跟餐免費可以揀黑糖烏龍茶或者美式咖啡,lunch係幾抵嘅😆

🍹朱古力奶昔 +$69 :貴過$58嘅嘢飲就要計返正價,好似呢杯朱古力奶昔咁,朱古力味幾重,奶昔又夠香,賣相都唔錯,甜度適中,又唔會好甜
位於南豐紗廠Pet Friendly餐廳色彩繽紛裝飾打造城市小綠州個性句子畫滿每一角落🖍️度過藝術文青的一天🎨供應特色Fusion菜 小食 特飲 寵物Menu☀️港式梅菜豚肉丸和風咖哩飯 $108結合香港名物及日式創意料理🍛意外地幾夾 份量都有好多☀️小食拼盤 $158柚子蜜糖雞翼4隻 章魚燒4粒 粗直薯條☀️青檸接骨木花梳打 $48味道有點太酸⚡️現場仲有Live Show演唱多首港台情歌🎶帶埋愛寵舒適聚會嘅好地方環境: 💗💗💗💗美味度:💗💗💗💗推薦度: 💗💗💗💗📍 Rooot (荃灣)荃灣白田壩街41號南豐紗廠1樓119號舖營業時間:星期一至日 12:00-21:00人均消費:約$100-200
位於南豐紗廠Pet Friendly餐廳

☀️小食拼盤 $158
柚子蜜糖雞翼4隻 章魚燒4粒 粗直薯條
☀️青檸接骨木花梳打 $48
味道有點太酸⚡️

現場仲有Live Show
演唱多首港台情歌🎶
帶埋愛寵舒適聚會嘅好地方

環境: 💗💗💗💗
美味度:💗💗💗💗
推薦度: 💗💗💗💗

📍 Rooot (荃灣)
荃灣白田壩街41號南豐紗廠1樓119號舖
營業時間:星期一至日 12:00-21:00
人均消費:約$100-200
最近去了荃灣的南豐紗廠❣️有一家很喜歡的自助式環保♻️餐廳🍴餐廳的裝修風格非常像在森林裡面,還有liveband的音樂表演活動🎡有很多寵物小狗在這裡 ✨喇沙海鮮意粉 $128喇沙的味道真的非常濃郁 香辣鮮美海鮮的份量很充足 扁意粉🍝掛滿了濃稠的湯汁!!辣到過癮!!✨港式梅菜豚肉丸和風咖喱飯🍛 $118很特別的梅菜豚肉丸子 是港式風味料理而且丸子外皮酥脆 搭配著日式咖喱🍛拌飯一絕!!✨港式蜜糖雞翼$78這個真的十分推薦!!是柚子蜜糖醬!雞翼被醃制過有頗有風味燒烤過後的味道更絕!柚子蜜糖塗抹在外面是微微焦甜脆脆的口感!!✨羽衣甘藍 青瓜 蘋果 $48很健康的一杯綠色飲品!!透徹清涼的感覺!!✨柚子蝶豆花梳打 $48柚子味道很突出 蝶豆花搭配出漸變的藍色太好看了吧!!
最近去了荃灣的南豐紗廠❣️
有一家很喜歡的自助式環保♻️餐廳🍴
餐廳的裝修風格非常像在森林裡面,
還有liveband的音樂表演活動🎡
有很多寵物小狗在這裡

✨喇沙海鮮意粉 $128
喇沙的味道真的非常濃郁 香辣鮮美
海鮮的份量很充足 扁意粉🍝掛滿了濃稠的湯汁!!辣到過癮!!

✨港式梅菜豚肉丸和風咖喱飯🍛 $118
很特別的梅菜豚肉丸子 是港式風味料理
而且丸子外皮酥脆 搭配著日式咖喱🍛拌飯一絕!!

✨港式蜜糖雞翼$78
這個真的十分推薦!!
是柚子蜜糖醬!雞翼被醃制過有頗有風味

✨羽衣甘藍 青瓜 蘋果 $48
很健康的一杯綠色飲品!!透徹清涼的感覺!!

✨柚子蝶豆花梳打 $48
柚子味道很突出 蝶豆花搭配出漸變的藍色太好看了吧!!
2024-01-04 102 瀏覽
喺這家寵物友善餐廳,環境優雅,地方闊落,勁適合帶隻毛孩來輕鬆一下🐶。最正就係間餐廳提供嘅嘩啦啦喇沙海鮮意粉,真係辣得嚟又過癮,喺辣意粉嘅世界裡面夠晒撈味,口感方面又好有彈性,簡直辣到我唔想停口。比較起下,冬蔭功海鮮薄餅又香又夾嘅酸辣味整得啱啱好,啖啖海鮮加上脆卜卜嘅pizza底,口感一流🍕。轉個角度嘆返幾口飲品,不過青檸接骨木花梳打同青瓜菠蘿梳打呢兩款就真係偏向清新,但比起食物就略嫌平淡咗啲。夾埋個吉列廣島蠔,裡面多汁脆邊,啖啖肉感仲要新鮮,呢個係得個讚字形容吖👍。整體黎講,毛孩開心,味蕾都嗨晒,係一間唔錯嘅打卡及寵物友好嘅餐廳。再加上佢哋嘅積極環保態度,令呢次食飯經驗加咗幾分。下次一家大細又或者帶埋班朋友一齊來又得,真係幾好嘅選擇喇🥳!

2023-11-16 217 瀏覽
今日帶埋狗仔去左南豐黎左呢間PET FRIENDLY餐廳環境好靚 好多打卡植物🌿🌱•煙三文魚番茄扁意粉🍅好濃既番茄 味道亦好入味又唔係太咸 而且扁意粉個質感亦剛剛好 唔會硬又唔會乾 加埋啲三文魚同車厘茄好味到食哂🫶🏻•黑松露野菌意粉微微辣 雖然呢個有少少油 但味道拎返分黑松露未去到好濃 但廚師果份心機加味道已經挽回不少分數 加埋啲菇菇 整體上都OK!配埋杯CAPPUCCINO☕️ 又可以有寵物一齊 開心滿足🍑
今日帶埋狗仔去左南豐

微微辣 雖然呢個有少少油 但味道拎返分
配埋杯CAPPUCCINO☕️
又可以有寵物一齊 開心滿足🍑

2023-09-24 394 瀏覽
週末跟朋友慶生 來到這個餐廳 因為朋友圈有小朋友及狗狗. 原來餐廳是自助形式 先到收銀處點食物, 之後再自己取餐. 如果是一堆朋友慶生的 就比較遜色, 因為可能要大家先選好食品再度收銀處order, 因為我們有大有小加隻狗, 有一點不方便.至於餐具, 全部都是環保餐具,但仍一樣 自助形式。 可能因為太多自助形式, 所以 先入為主, 以為食物像快餐店那樣。價錢方便, 四人餐好像$10xx, 某些食物 要額外補錢, 飲品如果要選飛指定的也要補錢.我們點了四人餐+ 額外單點食物及飲品. ( 其實現在回想, 套餐不化算。 套餐甜品原來只是, 非常小杯的 oreo雪糕, 應該一口可以吃完,有點失望食物方面, 完全比想像的好。 食物有90分。 因為太肚餓 忘記了拍全部食物。豬仔髀超好吃鰻魚pizza值得推介玫瑰花latte整體食物質素很好, 雖然好吃, 但定價相對進取, 所以只會說性價比普通。 因為這個價位應該會選擇餐廳, 不用自助形式。喇沙海鮮意粉也很好, 忘記拍照。
週末跟朋友慶生 來到這個餐廳 因為朋友圈有小朋友及狗狗.

食物方面, 完全比想像的好。 食物有90分。 因為太肚餓
忘記了拍全部食物。

豬仔髀超好吃

黑糖焗豬仔髀

鰻魚pizza值得推介

鰻魚pizza

玫瑰花latte

喇沙海鮮意粉也很好, 忘記拍照。
三文魚蕃茄意粉
小食拼盤
2023-09-23
下午茶
生日
黑糖焗豬仔髀
鰻魚pizza
2023-09-04 269 瀏覽
上次過嚟行商場見到餐廳個Feel幾正於是今次專登再過嚟試吓😎門面睇落好green好有大自然氣息就連入面裝修擺設都好多綠色植物感覺好舒服好Natural空氣都Fresh D😌Weekend去到咁啱有live band第一次邊聽歌邊用餐,感覺幾得意😊不過音樂聲太大,加上歌曲比較激昂坐對面都完全聽唔到講嘢,傾唔到計😅好彩臨尾幾首轉番慢歌比較柔和成件事即刻唔同晒relax好多😆加上環保概念,值得支持👍🏻醬燒豬仔髀:味道香濃甜度適中,肉夠腍好好食😋厚切薯條夠粗有口感,幾正!喇沙海鮮意粉:喇沙味聞落好香,但對唔太食得辣嘅我就略為辣咗D食食吓會出汗😅個汁creamy得嚟幾滑意粉煙韌適中有口感,唔錯👍🏻
上次過嚟行商場見到餐廳個Feel幾正
於是今次專登再過嚟試吓😎
門面睇落好green好有大自然氣息
就連入面裝修擺設都好多綠色植物
感覺好舒服好Natural空氣都Fresh D😌

Weekend去到咁啱有live band
第一次邊聽歌邊用餐,感覺幾得意😊
不過音樂聲太大,加上歌曲比較激昂
坐對面都完全聽唔到講嘢,傾唔到計😅
好彩臨尾幾首轉番慢歌比較柔和
成件事即刻唔同晒relax好多😆
加上環保概念,值得支持👍🏻

醬燒豬仔髀:
味道香濃甜度適中,肉夠腍好好食😋
厚切薯條夠粗有口感,幾正!
醬燒豬仔髀 (3件)

喇沙海鮮意粉:
喇沙味聞落好香,
但對唔太食得辣嘅我就略為辣咗D
食食吓會出汗😅
個汁creamy得嚟幾滑
意粉煙韌適中有口感,唔錯👍🏻
喇沙海鮮意粉
2023-08-12
醬燒豬仔髀 (3件)
喇沙海鮮意粉
  • 醬燒豬仔髀
位於南豐紗廠的 寵物友善餐廳~地方闊落,可以帶毛孩來一齊食飯 💕🐶同時亦有設毛孩止步的區域~食物好食,份量多,價錢合理~而且餐廳布置有心思~好多裝置擺設 📷 打卡一流~🍝 喇沙海鮮意粉 😋🍕冬蔭海鮮薄餅(12寸)🦪吉列廣島蠔(4隻)🍹青檸接骨木花梳打🍸青瓜菠蘿梳打🌶️ 喇沙意粉好特別~好惹味~不過就比較辣~對於平時食小辣嘅我來講就辣左啲雖然辣但我都停唔到口想食😆🌶️ 相對冬陰公Pizza 就無咁辣,而味道不錯,都幾夾 😋飲品就相對有點失望…比較淡,無乜味,解渴用🙈餐點份量都幾多~兩個女仔差啲食唔晒😆整體用餐感覺都不錯~~
位於南豐紗廠的 寵物友善餐廳~
地方闊落,可以帶毛孩來一齊食飯 💕🐶
同時亦有設毛孩止步的區域~

食物好食,份量多,價錢合理~
而且餐廳布置有心思~
好多裝置擺設 📷 打卡一流~

🍝 喇沙海鮮意粉 😋
🍕冬蔭海鮮薄餅(12寸)
🦪吉列廣島蠔(4隻)

🍹青檸接骨木花梳打
🍸青瓜菠蘿梳打

🌶️ 喇沙意粉好特別~好惹味~
不過就比較辣~對於平時食小辣嘅我來講就辣左啲
雖然辣但我都停唔到口想食😆

🌶️ 相對冬陰公Pizza 就無咁辣,
而味道不錯,都幾夾 😋

飲品就相對有點失望…
比較淡,無乜味,解渴用🙈

餐點份量都幾多~
兩個女仔差啲食唔晒😆
整體用餐感覺都不錯~~
2023-06-14
  • 冬陰公海鮮薄餅
  • 喇沙海鮮意大利粉
2023-07-25 245 瀏覽
😚 早排小編見好耐冇去荃灣行下,搵咗日去行南豐紗廠行個圈,兼食個早晚餐先返歸~ 由於冇乜靈感,又想食啲米飯落肚,憑依間餐廳嘅menu同🐨Ian嘅相,決定入去試試!🥣 ROOOT一人套餐 - 湯 😋😋😋😋😋是日係羅宋湯,好濃郁,入面有各種蔬果,細細碗好足料!酸酸甜甜好開胃!🤤🍛 ROOOT一人套餐 - 港式梅菜豚肉丸 . 和風咖喱飯 😋😋😋😋😋🐽 梅菜豚肉丸有四粒,炸起好酥脆!梅菜鹹味啱啱好,內裡豚肉肉嫩,兩者好夾得嚟之餘,加埋帶甜嘅日式咖喱醬同飯,仲有少少黑醋沙律菜🥗,整體發揮都好唔錯!☕️ ROOOT一人套餐 - 美式咖啡 😋😋😋😋美式咖啡熱辣辣,咖啡味比預期中濃,應該水嘅比例較少~ 飲完好醒神!😎🧁 ROOOT一人套餐 - 甜品 😋😋😋😋甜品可以食完正餐再去問店員拎~ 依日嘅甜品係朱古力雪米糍,兩粒嘅份量唔多唔少就最好!味道正常發揮!👌🏻晚餐 💵💵💵💵 約港幣$190/人💁🏻‍♀️ 原來依間係提倡sustainable lifestyle,裝潢上都比較隨意、多元同colourful!仲會邀請歌手嚟唱live,成個感覺都好chill!☺️ 要留意返:餐廳以自助模式運作,大家用完餐要記得自己

🥣 ROOOT一人套餐 - 湯 😋😋😋😋😋

☕️ ROOOT一人套餐 - 美式咖啡 😋😋😋😋

🧁 ROOOT一人套餐 - 甜品 😋😋😋😋

晚餐 💵💵💵💵 約港幣$190/人

💁🏻‍♀️ 原來依間係提倡sustainable lifestyle,裝潢上都比較隨意、多元同colourful!仲會邀請歌手嚟唱live,成個感覺都好chill!☺️ 要留意返:餐廳以自助模式運作,大家用完餐要記得自己清理返枱面呀~💪🏻

🙆🏻‍♀️ 最後,喜歡嘅話,歡迎follow @foodirectory.hk!
2023-07-14
荃灣南豐紗廠自助健康寵物餐廳,聖誕節帶主子們到紗廠食,多數到紗廠到地下Fleur進食,但今次試試到一樓飲食區看看,沒想到進去Rooot能吃到又有大自然及健康元素的美食😋.而且聽說逢星期六、日都有自由身歌唱者的live performance🎤🎼,主子們又可以休息聽聽音樂,又可以跟我們進餐🐶 非常推薦各位奴友可以帶主子們到rooot享受一下~🥰.🐷 本地豚肉梅菜丸•和風咖哩飯 $108🍝 蕃茄紅素菜意粉 $88🍵 健康花茶☕️ 美式咖啡🥘 南瓜湯⛄️ 雪人雪糕

🐷 本地豚肉梅菜丸•和風咖哩飯 $108
🍝 蕃茄紅素菜意粉 $88
🍵 健康花茶
☕️ 美式咖啡
🥘 南瓜湯
⛄️ 雪人雪糕
2021-12-25
之前經過呢間**超級**pet friendly一直都好想試吓 今日有機會去南豐紗廠就諗住試吓佢我12點半入去大約8成滿 剩返兩張四人枱同一張二人枱 我就兩個人帶住一隻哥基, 咁職員就安排二人座位俾我哋。繁忙時間,留四人枱比其他人,我覺得都合理 所以我叫佢比多張凳我俾狗狗坐 佢就同我講 "你隻狗都唔係細隻,仲要按排凳俾佢?" 我聽完呆左呆 唔明點解一間寵物友善餐廳會講啲咁嘅嘢?但我冇理佢 諗住我哋自己搞掂就算。1分鐘後同一位職員又行過嚟同我講話我隻狗阻住佢擺貨嗰條路 叫我自己移返隻狗走,"唔該你移過啲你隻狗,因為我驚佢咬我" ...跟住我移過左啲佢仲大大聲叫隔離張枱要移 話我阻住咗條路大佬 你句句都針對住我同隻狗 我都係唔食啦

大佬 你句句都針對住我同隻狗 我都係唔食啦
2023-05-26