2021-12-26 652 瀏覽
6:17分下單,8:04都未到,打電話去分店,完全聯絡不到,網上顯示7:02分一直是配備中,究竟發生什麼事呢?最慘係完全無人可以問。從未如此無助過!又無位去cancel 張單!劣!
外賣送餐
2021-08-06 508 瀏覽
每逢月尾,糧又未出,工又要返,收工慳慳地食乜好!?緊係pizza box, 大批仲要買一送一,而且選擇多又經濟價錢最實際!點咗香辣多寶轉奇脆批超級好吃辣的朋友真是回味無窮,芝心香腸邊也是芝味十足,pizza box 真係無得輸
外賣自取
2021-07-16 286 瀏覽
係屋企叫開pizza外賣既話,真心推介大家嗌呢間~同預訂既時間都差唔多,唔超過30分鐘~我次次都係叫呢個千島三文魚味~提下大家記得叫多汁,真係食過番尋味,如果簿批仲正~
係屋企叫開pizza外賣既話,
真心推介大家嗌呢間~同預訂既時間都差唔多,唔超過30分鐘~
我次次都係叫呢個千島三文魚味~
提下大家記得叫多汁,真係食過番尋味,
如果簿批仲正~

千島三文魚批

2021-06-07
千島三文魚批
2020-12-17 443 瀏覽
疫情下的聚餐,叫pizza,即方便又快捷。反正大家不至在食,重要係大家可以一齊聚下傾下計。pizza-BOX有抵食套餐選擇,有pizza買一送一,有pizza配雞套餐。送到時間參唔多要一個鐘,俾預計時間遲咗。今次湯夠熱,因之前送到啲湯都係暖嘅。薯波和焗雞都淋咗,三款雞翼,最好食都係BBQ蜜糖雞翼。三個pizza還可以,最愛都係千島海鮮批。如果要求不太高,諗住填飽個肚傾吓計,叫pizza都係一個選擇。
2020-05-07 710 瀏覽
Pizza box長期做緊「星期五六日,用$20買第二個大批」,我今次訂咗兩個批,同屋企人一齊食,分別揀咗《多寶》同《千島吞拿魚》,2個都係傳統手拍大批。 💵價錢:平均大約$100一個批好味指數:😋😋😋(5分為滿分)抵食指數:💰💰💰💰(5分為好抵食)Pizza材料上都唔算係少,應該視乎師傅心情喇😂平時食嘅pizza係會比較脆身,但係呢間嘅批底同批邊都係比較軟熟。如果weekend想平平地食pizza,Pizza box都係一個唔錯嘅選擇。
我今次訂咗兩個批,同屋企人一齊食,
分別揀咗《多寶》同《千島吞拿魚》,2個都係傳統手拍大批。

💵價錢:平均大約$100一個批
好味指數:😋😋😋(5分為滿分)
抵食指數:💰💰💰💰(5分為好抵食)

Pizza材料上都唔算係少,應該視乎師傅心情喇😂
平時食嘅pizza係會比較脆身,
但係呢間嘅批底同批邊都係比較軟熟。

如果weekend想平平地食pizza,
Pizza box都係一個唔錯嘅選擇。
外賣送餐
2019-08-31 732 瀏覽
Pizza box既分店其實唔算多,地方都有啲僻通常嘅話都唔會喺嗰度買嘢食除非叫外賣好彩附近有一間又見到廣告話有榴槤Pizza,作為榴槤迷既我,一直心思思想試張相影得有啲蒙,但係其實真實個樣都麻麻哋打開個盒,聞落冇咩榴槤味,已經冇乜期望食落有少少榴槤味,但芝士多過榴槤味但係唔香,個人嫌佢冇咩榴槤肉,入面仲食到啲菠蘿,但係唔多夾如果講榴槤Pizza既話,之前喺大陸食過既好食好多,濃濃既榴槤,諗起都正不過Pizza box呢個就差好遠,食過一次就唔想再食
Pizza box既分店其實唔算多,
地方都有啲僻
通常嘅話都唔會喺嗰度買嘢食除非叫外賣
好彩附近有一間又見到廣告話有榴槤Pizza,
作為榴槤迷既我,一直心思思想試

張相影得有啲蒙,但係其實真實個樣都麻麻哋
打開個盒,聞落冇咩榴槤味,已經冇乜期望
不過Pizza box呢個就差好遠,食過一次就唔想再食
2010-06-11 2418 瀏覽
身邊的朋友一提起薄餅,定必會提議PIZZA XXX。是日突然想轉一下口味,試一下另外一間的薄餅。外賣大概四十五分鐘便送到,可是外賣員按了隔鄰大廈的門鈴,所以食物便遲了一點送到。首先吃了一小塊蒜茸包,芝士味很夠,而且又熱騰騰,令人回味。之後盛了一點飯到碟上,葡汁比較,可是還能接受。汁的份量都很夠,所以可以盡情地拌飯。燒墨魚丸的味道卻令我最難忘。雖然它沒有特別加了甚麼調味料,可是味道令人覺得很夠,沒有太濃的感覺。薄餅的表面有很多芝士,所以比較膩。配料的數量也很足夠,令人很滿意。

首先吃了一小塊蒜茸包,芝士味很夠,而且又熱騰騰,令人回味。
芝士蒜茸包
燒墨魚丸
葡汁雞皇焗飯
千島海鮮厚批
2009-10-06 1352 瀏覽
叫外賣速遞--星期1至5套餐:138加15蚊轉左做煙肉漢堡BBQ芝士夾心批跟餐有2條德國腸同煙鴨胸焗飯。差唔多1個鐘送到..D野到仲好熱~送外賣既...很好禮貌一開門就听到佢(有禮貌地大聲講):你好!PIZZA BOX送外賣既~!!之前都有叫..但係呢個哥哥仔真係唔錯~好襟撈。第一次試食新批..一開個盒就好大陣既BBQ SOURCE味~!!!聞落同BURGER KING既狂牛味係一樣既~落料夠,唔似PIZZA HUT咁就住就住..啖啖都食到肉同茹茹..芝味好重..我男友就話唯一唔好就係D SOURCE好似酸左D..本人就OK既..接受到。煙鴨胸飯同德國腸係每次叫外賣必食..因為其他小食同飯都係NO GOOD的..要小心小心。另外~啖啖肉既批都係很好味的哦~
叫外賣速遞--星期1至5套餐:138
加15蚊轉左做煙肉漢堡BBQ芝士夾心批
跟餐有2條德國腸同煙鴨胸焗飯。

差唔多1個鐘送到..
D野到仲好熱~送外賣既...很好禮貌
之前都有叫..但係呢個哥哥仔真係唔錯~好襟撈。

第一次試食新批..
一開個盒就好大陣既BBQ SOURCE味~!!!
聞落同BURGER KING既狂牛味係一樣既~
落料夠,唔似PIZZA HUT咁就住就住..
啖啖都食到肉同茹茹..芝味好重..
我男友就話唯一唔好就係D SOURCE好似酸左D..
本人就OK既..接受到。

煙鴨胸飯同德國腸係每次叫外賣必食..
因為其他小食同飯都係NO GOOD的..要小心小心。

另外~啖啖肉既批都係很好味的哦~
2009-10-06
  • 煙肉漢堡BBQ芝士夾心批 & 啖啖肉批
不嬲叫開 pizza 乞,朋友介紹話呢間抵食好多,又幾好食度一度,呢個大批足足12寸...俾pixxa乞個所謂大批,得十寸...抵食 d 又大個 dmeatlover pizza 厚批+ spicy seafood 薄脆批初初以為平 d ....d 料會少 d...點知 d 肉同海鮮都鋪到滿瀉..啖啖到食倒 d 海鮮...餅底芝士亦好香...唔係用cheap cheap 芝士...但軟心芝士批(芝心批)果 d 芝士就同 d 餅皮有分離既感覺,而無乜芝士味...呢間有度好過"其他"店...就係如果講明講白...唐樓都肯送上..."果間"就講明唔上唐樓。咁,人心肉造...俾 tips 都值得...以後唔再叫"果間"...雖然呢間無電熱袋
不嬲叫開 pizza 乞,朋友介紹話呢間抵食好多,又幾好食

度一度,呢個大批足足12寸

2009-06-29
spicy seafood 薄脆批
meatlover pizza 厚批
(非會員)
2009-6-10(星期三)$150已包–千島三文魚大批及超級多寶大批(普通批底即厚底)。超級多寶大批好味道,用料很多,夠入味。千島三文魚大批–雖然味比較淡,好味。下次,一定會來幫襯。我們去到發覺外賣大批,現在有半價優惠,十分抵。
2009-6-10(星期三)

2009-06-10
  • 外賣大批,現在有半價優惠,十分抵
2008-10-10 335 瀏覽
叫Pizza外賣,要左雞翼+1意粉1飯,一般啦Pizza唔夠脆,餅底好淋,好彩唔係厚批,Dtoppings同個餅底好無connection,自己本身已經琼到成塊餅咁,絕對可以分開黎食白汁意粉汁OK,幾夠,我覺得係今日最好味0既野,不過媽咪話有D漏飯:可接受,無乜特別總括黎講,Pizza hut好味過佢
叫Pizza外賣,要左雞翼+1意粉1飯,一般啦

白汁意粉
汁OK,幾夠,我覺得係今日最好味0既野,不過媽咪話有D漏
飯:可接受,無乜特別
總括黎講,Pizza hut好味過佢
  • 白汁意粉
2008-06-17 182 瀏覽
時間由於不早,又不想外出食飯,便上網找個Pizza Box網頁來試試外賣Pizza,兼作出第一次惠顧。發現都有不少不同人數不同價錢的Combo套餐,並比某著名連鎖店便宜。最後點了日式咖哩雞奇脆批及千島夏威夷厚批,薯波、肉醬意粉及白汁雞皇蘑菇螺絲粉!Pizza準時到達!送遞員也講明送遞途中轉了個急彎整瀉了螺絲粉的汁,但無大礙!很有交帶。Pizza不特別好吃,就連要加錢的奇脆批也不太特別!首先,兩者味道差不多,而且感覺不太新鮮...但薯波就幾好,啖啖薯味,當然新鮮點兼熱辣辣會更好吃一點;意粉及螺絲粉就不用提,完全是粗製濫造!粉太淋而汁是一pat pat的...如果是外賣到學校,就會有優惠!類似是買一個大批送一個大批!這次,價錢和質素又成正比了...不會主動要Encore了,試過就算!!

如果是外賣到學校,就會有優惠!類似是買一個大批送一個大批!

日式咖哩雞奇脆批
千島夏威夷厚批
薯波、肉醬意粉及白汁雞皇蘑菇螺絲粉
2006-06-06 126 瀏覽
睇過之前既評語都唔錯,於是叫黎試下佢話大約等45分鐘,不過30分鐘左右就送到黎了職員態度唔錯叫左個$123套餐pizza揀左超級多寶(另+$15), 普通餅底跟個燒汁鴨胸寬條麵同埋一客蒜蓉包pizza好好味, 料好多,又唔太油, 熱食真係好正蒜蓉包好脆, 蒜蓉夠多, 唔似pizza hut得牛油多呢兩樣野都好好味, 好食過pizza hut個燒汁鴨胸寬條麵就麻麻啦, 鴨胸其實幾好味,但寬條麵配燒汁就嫌太濃太膩了, d麵太淋唔爽,冇乜口感兩個人食太多,食剩兩塊pizza下次會唔揀意粉揀跟雞翼,應該會冇咁飽都想試下d雞翼好唔好味而家pizza對我同男友黎講已冇乜存在價值, 覺得意粉屋同埋pizza box都好食過佢
睇過之前既評語都唔錯,於是叫黎試下
佢話大約等45分鐘,不過30分鐘左右就送到黎了職員態度唔錯

叫左個$123套餐
pizza揀左超級多寶(另+$15), 普通餅底
跟個燒汁鴨胸寬條麵
同埋一客蒜蓉包

pizza好好味, 料好多,又唔太油, 熱食真係好正
蒜蓉包好脆, 蒜蓉夠多, 唔似pizza hut得牛油多
呢兩樣野都好好味, 好食過pizza hut

兩個人食太多,食剩兩塊pizza
下次會唔揀意粉揀跟雞翼,應該會冇咁飽
都想試下d雞翼好唔好味

(非會員)
2005-08-04 123 瀏覽
本人以前叫PIZZA外賣都會叫PIZZA HUT,但後來發現另有其他,以前PIZZA BOX唔知係咪叫DOMINO'S...如果係以前都爭D...但後期食PIZZA BOX就覺得佢仲好食過PIZZA HUT,又平!...本人都叫過幾次,最鍾意佢的奇趣餅底。 介紹比我個FD佢都話好正又平,佢就最鍾意豬仔骨... 昨天公司同四個同事夾份叫左個$92SET,叫左個墨西哥香辣PIZZA AND 一個鴨胸寬麵,真係好好食!...連老細都話佢D PIZZA好正宗、好香口。但每次落ORDER個SALES D 態度真係麻麻!...
介紹比我個FD佢都話好正又平,佢就最鍾意豬仔骨...
2005-08-03 124 瀏覽
早兩個星期,同同事叫外買,下午十二點二十五分叫,佢同我講要一個鍾左右先送到,卒之等到一點四十五分先到,仲要叫鴨胸闊條麵, 點知鴨胸同闊條麵兩樣都冇,個"千島海鮮",同pizza hut差好遠,d湯又酸過頭,唉...........!!!食完之後,只可無奈地同自己講,呢間冇下次!!!!!