4天前 0 瀏覽
相信好多人都覺得Pici既手工意粉同tiramisu 好唔錯我都係常客之一今日發現如果平日lunch去食叫佢地個lunch set會抵好多二百蚊唔洗就可以有齊前菜、意粉同甜品兩個人去到 雖然lunch time 比較多人 但都好快有位 安排左吧台比我地今次叫左吞拿魚牛肉、Parma ham 做前菜主菜就係墨汁海鮮意粉同我最愛既carbonara 意粉依然彈牙掛汁最後就用tiramisu同Panna cotta 做總結成個set食完好夠飽Pici lunch set menu 仲會定期更新絕對唔會令你食厭😋
我都係常客之一
今日發現如果平日lunch去食
叫佢地個lunch set會抵好多
二百蚊唔洗就可以有齊前菜、意粉同甜品
今次叫左吞拿魚牛肉、Parma ham 做前菜
主菜就係墨汁海鮮意粉同我最愛既carbonara
意粉依然彈牙掛汁
最後就用tiramisu同Panna cotta 做總結
成個set食完好夠飽
Pici lunch set menu 仲會定期更新
絕對唔會令你食厭😋

2024-03-16 291 瀏覽
同英國嘅朋友喺我屋企附近揾野食。我地試咗佢哋嘅試食菜單,有兩款前菜同埋五款意粉。我想特別讚揚一下員工,佢哋好細心地解釋每一款意粉。首先係自家製肉丸,喺所有前菜度我認為呢個最出色。肉丸又大又肥,一口咬落去唔會太松散或者太硬,好嫩好多汁。佢哋將豬肉同牛肉混合成肉丸,有油香但唔會有腥味。再加上帕馬森芝士同鮮茄醬,同埋香辣嘅黑椒味,芝士味濃郁,鮮茄醬酸酸嘅味道更加開胃。另外一款叫松露生牛肉片,牛肉切得好薄,上面放咗新鮮松露同埋松露芝士醬,牛肉入口鮮嫩,唔駛咬嚼太多,但最突出嘅係松露芝士醬。同時配上沙律。接著係餐廳嘅招牌意粉,叫Tagliolini黑松露麵。Tagliolini係一款細扁麵,同Spaghetti差唔多長,呢度嘅Tagliolini係新鮮手製嘅麵,咬落去好煙韌有彈性。意粉上頭有新鮮刨嘅黑松露片,實際嘅味道主要係靠醬汁,麵條同醬汁配搭得好好。麵條沾滿醬汁,但味道唔會太鹹或者太稀,醬汁有重松露油嘅香味。整體嚐落味道非常滿意。另外仲有一款經典牛肉千層麵,叫Lasagna Classica。麵上枱嗰陣好熱,肉醬份量夠多,麵條唔會太軟爛,咬落去有點煙韌。焗完之後麵上面嘅醬汁變脆,芝士拉絲唔夠

另外仲有一款經典牛肉千層麵,叫Lasagna Classica。麵上枱嗰陣好熱,肉醬份量夠多,麵條唔會太軟爛,咬落去有點煙韌。焗完之後麵上面嘅醬汁變脆,芝士拉絲唔夠,不過味道香濃,唔會太鹹,夠入味。

仲有一款叫皇帝蟹吉他麵,叫Chitarra King Crab。呢款吉他麵口感係硬身煙韌,麵條掛汁,加上啖啖蟹肉同蟹肉絲,嚼落爽彈,食落有鮮味。麵條沾滿蟹肉,再加上濃郁帶少許辣味嘅蕃茄醬,非常美味。

Tiramisu ​:Tiramisu上層嘅咖啡粉同砂糖都落得幾多,所以要小心唔好咁大啖咁食, ladyfinger夠濕潤,適合鍾意多CREAM、唔多咖啡味酒味既人。大推!
2024-02-04 451 瀏覽
Pici有一個$298嘅 Tasting menu咁2人入座嘅話呢,可以有✔️2個 前菜✔️3個 意粉✔️2個 甜品今日,同朋友3個人去慶生。但3個人嘅Tasting menu, 係同樣份量⚫️2個 前菜⚫️3個 意粉⚫️2個 甜品不過就要畀$298 x 3 所以大家唔係兩個人去就千祈唔好試tasting menu 🤣🤣店員好人有唱生日歌,氣氛好
Pici有一個$298嘅 Tasting menu
咁2人入座嘅話呢,可以有
✔️2個 前菜
✔️3個 意粉
✔️2個 甜品

今日,同朋友3個人去慶生。
但3個人嘅Tasting menu, 係同樣份量
⚫️2個 前菜
⚫️3個 意粉
⚫️2個 甜品

不過就要畀$298 x 3

店員好人有唱生日歌,氣氛好

2024-02-03
生日
  • Truffle  Beef  Carpaccio
🍴麵包 (6/10)比較硬身同乾,非常有口感,好似比平時食開嘅更硬更乾😂🍴布袋芝士 $98 (7/10)芝士好軟滑好creamy,芝士味係淡身清辣,加埋蕃茄同火箭菜好fresh 。🍴意式辣肉貓耳朵麵 $138 (8/10)貓耳朵麵好有口感,意式辣肉係鹹辣嗰種,肉粒好少,食落都有一定辣度,好辣會忍唔住一啖一啖咁接住食!真心好食!🍴 煙燻豬肉腸意大利雲吞配南瓜醬 $180 (8/10)呢個好特別,雲吞飽滿,皮有厚度有口感,入面個煙燻豬肉腸第一啖好似鹹牛肉,咬耐咗就食到煙燻味,南瓜醬甜甜哋,幾香的。🍴黑胡椒芝士手工圓麵 $95 (7/10)圖麵有咬口,食落重黑椒味,芝士味唔算濃,比較偏鹹,一般。推薦指數: 7/10節日係比平時貴,單點仲抵食,幾時食有一定質素🤣
🍴麵包 (6/10)
比較硬身同乾,非常有口感,好似比平時食開嘅更硬更乾😂

🍴布袋芝士 $98 (7/10)

🍴意式辣肉貓耳朵麵 $138 (8/10)

🍴 煙燻豬肉腸意大利雲吞配南瓜醬 $180 (8/10)

🍴黑胡椒芝士手工圓麵 $95 (7/10)
圖麵有咬口,食落重黑椒味,芝士味唔算濃,比較偏鹹,一般。

推薦指數: 7/10
節日係比平時貴,單點仲抵食,幾時食有一定質素🤣
2023-09-01 775 瀏覽
一行五人去呢間西餐廳飯聚,7時入去,由於有一些晚歺組合沒寫在Menu裏邊,只通告貼在牆上,便找了一位侍應介紹一下,-位外籍女侍應過來,她說得很快,沒什麼耐性,最後我們也聽不清楚,就隨便叫了一些意粉冷盤之類,食物來得很快,沒太大特色及印象,總之大家7:30左右已經食完,再看看有什麼吃,又請該外籍女侍應給我們Menu,問有沒有甜品之類,說時遲那時快她已經開始收我哋的餐具,一副趕客態度,我們7:40左右便離開餐廳去另外覓食,從未遇過這樣的服務和對待,也從未用40分鐘吃晚餐,永不回頭!

2023-08-09 687 瀏覽
Pici Lunch Set好抵我諗就大家都知㗎啦。呢日嚟到將軍澳,唔係好諗到食乜,就去咗Pici。去到嘅時候差唔多到滿晒,好彩仲有位食到。希望呢間餐廳之後可以book啦,咁就唔使咁麻煩預時間嚟等位。前菜水牛芝士都ok啦,沙律比較好食。叫咗招牌嘅黑松露意粉,同埋肉醬千層麵。黑松露意粉好似比以前細碟少少,而且都冇咁香。肉醬千層麵一定係熱量炸彈,但係都好食嘅,要小心燙嘴。之前有野飲跟餐,不過而家冇左lu冇咁抵。

前菜水牛芝士都ok啦,沙律比較好食。

之前有野飲跟餐,不過而家冇左lu冇咁抵。
  • Tiramisu
  • Tagliolini Truffle
  • Lasagna  Classica
2023-07-29 512 瀏覽
以前去開港島區分店,見將軍澳開咗又諗唔到其他餐廳就幫襯下,順便幫朋友慶祝埋生日😌首先講位置先,是近海濱長廊方向的藍塘傲附近。餐廳風格跟以往差不多,空間不大,枱與枱之間都算有適當距離。餐前會問你想飲咩水,同比餐包。而黎到 pici 緊係要食手工麵啦!🫳🍝Lasagna Classica $130千層麵必點:焗完面頭有啲脆脆,內裡千層麵皮軟帶芝士和肉醬,好易入口。如果份量多啲就好足足了🫶Mussels Cocotte $140青口反而一般般,算失望,份量唔多,而且肉好細粒,蕃茄汁OK但不足以搭救Orecchiette Nduja $130辣肉貓耳朵麵,本身少少期待,以前分店食好好食,呢個都麻麻地,醬汁幾好味但麵比較硬身Tiramisu $60朋友生日關係,餐廳可準備cake上擠生日牌,但不能寫字在碟上了。不過職員都好好唱埋生日歌比個驚喜朋友,最後有送張即影即有相同送集團嘅coupon。食物質素冇以前高質,為合格,環境氣氛都保持到水準。

餐前會問你想飲咩水,同比餐包。
而黎到 pici 緊係要食手工麵啦!🫳🍝

Lasagna Classica  千層麵

Lasagna Classica $130

Mussels Cocotte

Mussels Cocotte $140

Orecchiette Nduja

Orecchiette Nduja $130

Tiramisu $60

食物質素冇以前高質,為合格,環境氣氛都保持到水準。

2023-07-25
生日
Lasagna Classica  千層麵
  • Lasagna  Classica
2023-07-10 351 瀏覽
Pici講左咁耐 雖然已經好outdate但我終於去左食啦!作為黑松露fans 當然就係想食佢松露意粉🥰lunch set總共有3個價位既餐 會有唔同既前菜 意粉同甜品選擇🔆Homemade meatball一份有兩大粒 個肉丸相對上冇乜太大驚喜肉丸都唔會好實好硬個醬汁係蕃茄醬咁 撈埋肉丸係幾好食🔆Tagliatelle Smoked Salmon第一個意粉揀左三文魚扁麵不過上枱後同想像中有啲出入😂佢既煙三文魚係熟左既😂😂😂 好彩唔係煮到好鞋扁麵黎講都好掛汁 食落都好有咬口白汁食落都有少少辣味 唔食得辣既可能唔好揀啦
Pici
講左咁耐 雖然已經好outdate
但我終於去左食啦!
作為黑松露fans 當然就係想食佢松露意粉🥰

佢既煙三文魚係熟左既😂😂😂 好彩唔係煮到好鞋
扁麵黎講都好掛汁 食落都好有咬口
白汁食落都有少少辣味 唔食得辣既可能唔好揀啦
2023-07-09 308 瀏覽
📍Pici#5🫶🏻係最高環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻回頭率:🫶🏻服務態度:🫶🏻🫶🏻-慢煮牛面頰寬條麵 -$140肉質鮮嫩多汁 食落一啲都唔鞋 上面有芝士碎 仲可以拉絲 寬條麵比較厚 食落好有彈性 黑胡椒芝士手工圓麵 -$95胡椒味唔太食得出 而麵質相對比較硬 芝士味好重 而家有芝士碎 所以食完都比較膩吞拿魚牛油果他他 -$120食落好fresh 酸酸地幾開胃 再配埋麵包岩岩好環境就距離地鐵站比較遠 近將軍澳海濱 但見唔到海景 而且食緊野都見到有一隻隻嘅🦟 飛嚟飛去服務方面同樣一般 服務員態度有待改善
📍Pici

吞拿魚牛油果他他 -$120
食落好fresh 酸酸地幾開胃 再配埋麵包岩岩好

服務方面同樣一般 服務員態度有待改善
2023-06-22 206 瀏覽
食物就真係唔錯幾好食,不過有位女侍應態度勁差,我四個大人一個BB去食,佢叫我分開兩張坐,話餐廳無大枱,更沒有安排兩張可以合埋枱付近枱俾我。。。點解booking 嘅時間唔講呢

Pici開到連澳南海岸(TKO Donki)附近都有啦❤️最近佢地weekend有個tasting menu,3位客人嗌佢地嘅weekend lunch menu,除左每人一份前菜,pasta同甜品之外,仲可以額外揀多個pasta,真心好抵呀😋Melted Provolone🧀超級邪惡嘅半溶芝士,夠曬濃味,配餐前麵包都好好食🥖Parma & Melon🍈鹹香嘅Parma Ham配蜜瓜向來係絕配,但蜜瓜份量少左啲🥲Crab Salad(+$10)🦀生菜上包住蟹肉沙律,整體感覺好清新🥗Tagliolini Truffle (v) (+$35)🍄超多松露片,松露迷一定大愛❤️Tagliolini Arravviata (v)🍅呢個我地request左轉意粉,圖中呢款質感同烏冬較相似,配辣番茄醬,整體幾掛汁同開胃~Pappadelle Beef Cheek🐮Beef Cheek Pasta出邊都唔少地方有,但Pici嘅beef cheek較碎稔,同Pasta互相融合Tagliatelle Prawns & Pesto (+$20)🦐呢個Pesto醬值得推介🫢加埋爽彈嘅蝦仁,實在食到停唔到口🤤Tir

Melted Provolone🧀
超級邪惡嘅半溶芝士,夠曬濃味,配餐前麵包都好好食🥖

Parma & Melon🍈

Crab Salad(+$10)🦀
生菜上包住蟹肉沙律,整體感覺好清新🥗

超多松露片,松露迷一定大愛❤️

Tagliolini Arravviata (v)🍅

Pappadelle Beef Cheek🐮

Tiramisu☕️
呢個集團嘅tiramisu一向係必食❤️

Panna Cotta🍮
奶凍質感好滑,加埋sweet到爆嘅果醬,食完好滿足🥰
2023-05-09 269 瀏覽
🥂將軍澳pici係近海邊,環境好chill, 座位都好寬敞,可以慢慢享受一個悠閑嘅夜晚。🍴Pici 推出左tasting menu for 2,每位$290 可以揀2個前菜、3個pasta 同2個甜品。絕對夠食🐟Tuna Tartare呢個非常推介,粒粒吞拿魚+牛油果配微酸嘅汁好開胃,吞拿魚夠鮮甜,呢個想叫double!😂🍖Chef’s Selection Cold CutsParma ham 配芝士同無花果,份量都幾多,兩個人食都幾多。火腿鹹香味好夠。本來以為會有幾種cold cuts,多幾款ham會開心d🧀Lasagna Classica熱焫焫上枱,面層芝士好濃味,芝士焗得焦脆,手工千層麵比較厚身,所以唔會有好多層。醬汁好多,重口味之選!🐮Pappardelle Beef Cheek寬帶麵較有咬口,夾雜住一絲絲嘅慢煮牛面頰肉,汁比較少,食落比較淡。🦞Chitarra King Crab手工製黑細麵幼身煙韌,食落係Al dente 口感,醬汁微辣好惹味。意粉質感好掛汁,每嗒都可以食到滿滿海鮮味,推薦呢個意粉!🍰TiramisuPici最出名真係兩款甜品,咖啡味同酒味平均,口感好滑好c

🐟Tuna Tartare
Tuna  Tartare

🍖Chef’s Selection Cold Cuts
火腿鹹香味好夠。
本來以為會有幾種cold cuts,多幾款ham會開心d
Chef’s  selection  cold  cuts

🧀Lasagna Classica
好多層。醬汁好多,重口味之選!
Lasagna  Classica

🐮Pappardelle Beef Cheek

🦞Chitarra King Crab

Chitarra  King  Crab
🍰Tiramisu
Pici最出名真係兩款甜品,咖啡味同酒味平均,口感好滑好creamy

🍮Panna Cotta
奶凍面有酸酸甜甜嘅紅莓醬,奶凍好滑,有濃香牛奶味,呢個會比tiramisu甜,一樣一個食晒兩款最好!
Panna  Cotta

Tuna  Tartare
Chef’s  selection  cold  cuts
Lasagna  Classica
Chitarra  King  Crab
Panna  Cotta
2023-05-09 183 瀏覽
Pici都可以話係我其中一個飯堂,諗唔到想食咩就會食佢,而家仲要有好多分店,總有一間喺附近,十分方便!今次食咗佢嘅tasting menu,有兩個starters,三款pasta同兩個甜品,200分滿足!首先嚟到嘅係餐包,佢已經pre-packed好一包包,好衛生。雖然唔係熱辣辣,不過配上橄欖油同黑醋,都令到麵包更錦上添花!Tune Tartare吞拿魚切粒同牛油果粒再加上wasabi嘅toppings,好refreshing好開胃,係會令人食不停嘅starter!Chef’s Selection Cold CutsParma ham配上gorgonzola同無花果,可以中和parma ham嘅鹹味,建議配上白酒,會令成個flow更match!Lasagna ClassicaPici經典之一!面頭芝士烘到好脆,而且唔會一夾就爛。中間肉醬好richy,唔會淨係食到麵條。不過都偏heavy,兩人食好快飽!Chitarra King Crab係Pici近來比較新嘅菜式。 Chitarra係屬於幼身pasta,但又唔會好似angel hair咁hairy,食落口較煙靭同彈牙,吸收埋蟹汁同微辣茄

Tune Tartare

Chef’s Selection Cold Cuts

Chitarra King Crab
係Pici近來比較新嘅菜式。 Chitarra係屬於幼身pasta,但又唔會好似angel hair咁hairy,食落口較煙靭同彈牙,吸收埋蟹汁同微辣茄膏,十分好食!

Tagliolini Truffle
每次來Pici都是必點的!Taglionlini的口感係咁多pasta入面最鍾意!較Chitarra扁身,亦都比linguine幼身,完美地吸收了carbonara sauce同黑松露切片,好入味好好食!

Tiramisu and Panna Cotta
最後不少得嘅兩個甜品,比較鍾意tiramisu,但略嫌佢嘅custard太多,好heavy。不過係滿足嘅🥰
2023-05-05 1630 瀏覽
如果鍾意食手工意粉,大家一定有食過呢一間,因為佢除咗係連鎖店之外,佢嘅意粉高質,性價比仲好高。Pici係本地飲食集團Pirata Group旗下既餐廳,主打手工意粉,賣點係高性價比,唔駛大家比過千蚊,可能300蚊就可以享受到性價比較高既服務同食物質素。店舖有製麵嘅區域,可以睇到師傅現場製作麵條,每日都會供應新鮮手製嘅意大利麵。Pici喺香港有好多分店,遍布香港九龍新界,今次幫襯嘅係將軍澳分店,算係最新嘅分店之一。餐廳裝修簡約,同其他分店一樣,一樣係好有情調同埋氣氛,夜晚更加似一間外國嘅小餐館,喺度用餐格外chill。-🍝 Tasting Menu💰290pp呢度嘅Tasting Menu,兩人可以自選2款前菜、3款意粉同2款甜品。-🍞 Bread 💰0-Starters1️⃣ Homemade Meatballs(👅: 8.25/10)咁多個Starters個人覺得最出色就係呢個肉丸,肉丸大細好慷慨,一啖係食唔晒,咬落去唔會話過於鬆散或者太實,係軟熟,食落去係肉味澎湃,佢係一個將豬肉同牛肉混合嘅肉丸,有油香但唔會有羶味,再加上帕馬森芝士同鮮茄醬,同好香既黑椒味,芝士味濃,鮮茄酸酸嘅味道食落

🍝 Tasting Menu💰290pp
🍞 Bread 💰0

Starters
咁多個Starters個人覺得最出色就係呢個肉丸,肉丸大細好慷慨,一啖係食唔晒,咬落去唔會話過於鬆散或者太實,係軟熟,食落去係肉味澎湃,佢係一個將豬肉同牛肉混合嘅肉丸,有油香但唔會有羶味,再加上帕馬森芝士同鮮茄醬,同好香既黑椒味,芝士味濃,鮮茄酸酸嘅味道食落更加開胃。
2️⃣ Truffle Beef Carpaccio(👅: 8/10)
松露生牛肉片,牛肉切得薄身,上面唔小松露,加上松露芝士醬,牛肉入口鮮嫩,唔駛點咀嚼,主要係松露芝士醬最突出,加上沙律。
Pasta
1️⃣ Tagliolini Truffle 💰+20(👅: 8.75/10)
Tagliolini係餐廳嘅招牌,係一個鮮刨黑松露細扁麵。Tagliolini麵條係細扁麵,普遍係2-3mm寬,同Spaghetti差唔多長,呢度既Tagliolini都係新鮮手製既手工麵,咬落非常之煙韌彈牙。

意粉上面有新鮮刨嘅一片片黑松露片,實際食落松露既味道都係靠醬汁,黑松露片係提香。

而醬汁係由白松露打成嘅白汁,重松露油香味,麵條同個醬汁配搭得非常好,麵條掛汁得來又唔會話食落去太鹹或者味道太稀,醬汁唔算多但足夠。
2️⃣ Lasagna Classica 👅: 8.5/10)
係經典嘅牛肉千層麵,上枱嗰時熱辣辣,肉醬份量夠多,麵唔會一夾就爛,咬落偏煙韌,平面既醬汁焗完咬落脆,芝士唔夠拉絲,不過夠香,食落唔會太鹹,夠入味。
3️⃣ Chitarra King Crab(👅: 8.25/10)
皇帝蟹吉他麵算係新嘅意粉,呢款吉他麵咬落去硬身煙韌,都算掛汁,加上啖啖蟹肉同蟹肉絲,咬落爽彈,食落有鮮味,麵條會沾滿蟹肉,加上濃郁帶少少辣味嘅蕃茄醬,非常惹味。
Dessert
1️⃣ Tiramisu 💰60(👅: 8.25/10)
Tiramisu上層嘅咖啡粉同砂糖都落得幾多下,所以如果唔小心第一啖好大啖咁食,食完應該會即刻濁親咁咳。

Mascarpone cheese食落係好creamy好幼滑,custard食落係有蛋香味,而下面嘅蛋糕部份唔會話太重咖啡味,因為我個人唔係好鍾意重咖啡味,成杯食落味道偏甜,但唔會話太Heavy,因為下面嘅咖啡蛋糕帶少少苦味中和一下,Tiramisu一定要有咖啡苦味但唔可以太多,而呢個既芝士會重過expresso,ladyfinger夠濕潤,不過份量小啲。整體味道未係香港食過最好食,但係入門級滿意嘅Tiramisu,適合鍾意多CREAM、唔多咖啡味酒味既人。

🌟價錢方面晚餐我覺得係中價嘅意大利菜,如果突然好想食黑松露意粉、意大利雲吞可以一食,但呢個價錢食到呢個質素絕對係滿意,人均300食到手工意粉嘅口感,應該算係香港性價比最高嘅手工意粉同埋意大利菜。

用餐體驗都好好,上餐速度算快,食完pasta之後會收晒啲嘢,俾啲新嘅碟同餐具再上甜品。環境都幾好,將軍澳分店好似其他分店咁,有半室外嘅位置,邊食邊望住條街,感覺自身喺外國咁,而且仲可以帶毛孩,不過半室外位置會同間離枱相連。

Lunch同埋brunch比起夜晚更加平,人均百幾到二百幾就可以食到前菜意粉甜品,整體係我經常回訪嘅手工意粉。
👅味道: 8.5/10
🍴環境: 7.5/10
💰消費: $150-300pp (服務費: 10%)
2023-04-28
  • Tiramisu
  • Tagliolini Truffle
Pici📍澳南海岸唐賢街33號Capri Place地下G17號舖男朋友帶我FRIDAY DATING NIGHT 🥂嗌左tasting menu 可以試2款Starters🥗 ; 3款Pasta🍝 ;2款甜品🍮岩曬選擇困難既我(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 環境實在太浪漫💕忍唔住開左枝Wine Happy 下☺️ Cheers 🥂👅8.86/10Tuna Tartare 🐟粒粒吞拿魚刺身同牛油果🥑好夾,口軟綿綿再有爽脆洋蔥漬,開胃之選Truffle Beef Carpaccio 松露生牛肉薄片新鮮松露片加上松露芝士醬,雙重松露享受💕✨Chitarra King Crab 🦀必食‼️ 真係有皇帝蟹食㗎!蟹膏同蟹肉份量都極度澎湃,伴以油蕃茄調成的醬汁, 再配上彈牙既黑細麵🖤,啖啖鮮味滿滿(≧∇≦)✨Tagliolini truffle鮮刨黑松露細扁麵好香(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)新鮮黑松露撲鼻,意粉彈牙,又有濃郁芝士味,簡單美味!Saffron Gnocchetti with Seafood Ragu海鮮濃汁蕃紅花意式小麵團Wowo I like the Gnocchetti ❤️‍🔥煙韌有咬口MAX ! ✨Tirami

男朋友帶我FRIDAY DATING NIGHT 🥂

👅8.86/10

Tuna Tartare 🐟

新鮮松露片加上松露芝士醬,雙重松露享受💕

✨Chitarra King Crab 🦀

| Panna Cotta
酸酸甜甜既莓醬配上厚滑奶凍🍓

1 each la !!各有千秋💕
#jengfoodguide_將軍澳
#將軍澳 #將軍澳美食 #tseungkwano #pici #hkfoodie #hkfood #hongkongfood #東九龍 #西餐 #週末好去處 #情侶好去處