餐廳裝修以東亞南風為主 座位闊落舒適靠窗嘅位置仲可以睇到海景😍坐低無耐 侍應已經為我地送上蝦片蝦片好脆 少少辣 幾好味👌🏻🥗 燒豬頸肉配青木瓜沙律 ($148)豬頸肉份量都幾多燒得好好 外層些微焦香 肉質軟腍配撘青木瓜沙律同酸辣嘅醬汁清新又解膩☺️🐔香茅烤雞 (半隻) ($238)一上菜已經好香雞皮烤得焦脆 肉質仲保持到鮮嫩多汁 略嫌香茅味唔夠出 但加埋特製醬汁一齊食好惹味!🤤🍮皇家泰茶雪糕瀑布提拉米蘇 ($118)Tiramisu以玻璃圈圍住 賣相好靚❤️側邊有5杯配料 包括有:泰茶布丁粒、曲奇脆脆、黑珍珠、泰茶焦糖醬、泰茶雪糕自行加完配料之後 再將玻璃圈拎起 Tiramisu就會好似瀑布咁傾瀉而下 好壯觀😆泰茶雪糕同布丁粒都有好香嘅泰茶味 甜度亦適中泰茶醬結合Mascarpone cheese 再加上香脆嘅手指餅 味道好唔錯而且份量都好多 我覺得其實足夠2-3個人share推薦!🫶🏻
餐廳裝修以東亞南風為主
座位闊落舒適
靠窗嘅位置仲可以睇到海景😍

坐低無耐 侍應已經為我地送上蝦片
蝦片好脆 少少辣 幾好味👌🏻

🥗 燒豬頸肉配青木瓜沙律 ($148)
豬頸肉份量都幾多
燒得好好 外層些微焦香 肉質軟腍
配撘青木瓜沙律同酸辣嘅醬汁
清新又解膩☺️

燒豬頸肉配青木瓜沙律

🐔香茅烤雞 (半隻) ($238)
一上菜已經好香
雞皮烤得焦脆 肉質仲保持到鮮嫩多汁
略嫌香茅味唔夠出 但加埋特製醬汁一齊食好惹味!🤤

香茅烤雞

🍮皇家泰茶雪糕瀑布提拉米蘇 ($118)
Tiramisu以玻璃圈圍住 賣相好靚❤️
自行加完配料之後 再將玻璃圈拎起
Tiramisu就會好似瀑布咁傾瀉而下 好壯觀😆
泰茶雪糕同布丁粒都有好香嘅泰茶味 甜度亦適中
而且份量都好多 我覺得其實足夠2-3個人share
推薦!🫶🏻

2024-02-27 1413 瀏覽
近排真係好鐘意食泰國野,尤其係火山排骨原來 Nara Thai 都有得食,就約朋友去泰國過江龍米芝蓮餐廳,係曼谷連續10年被當地雜誌 Thailand Tatlet 票選為泰國最佳食府餐廳裝修充滿渡假風、孔雀藤椅、藤椅鞦韆真係有大量地方比大家瘋狂打卡拍照店內氣氛悠閒輕鬆,鄰近窗邊的座位更可欣賞迷人的維港景色食物方面:入座後仲會為大家準備香脆蝦片作餐前小食,係主食未上枱之前,仲可以飲下野,食下蝦片,輕鬆一下泰式椰子雞湯:雞湯味濃郁,有啖啖清香椰香味,雞胸肉嫩滑,再加埋草菇、香茅及其他泰式香料,甜甜辣辣,非常開胃珍寶火山排骨 : 上枱賣相吸睛,用巨型豬脊骨及多種泰國香料醃製和燉煮兩小時,肉質煮到軟淋入味,淋上濃郁秘製酸辣芫茜冬蔭湯汁,體驗一場視覺和味覺的雙重火山爆發,味道少辣,酸辣惹味印度薄餅 : 印度薄餅煎得脆,再蘸上火山排骨冬蔭湯汁,夠曬惹味網址: http://www.narahk.com
近排真係好鐘意食泰國野,尤其係火山排骨

原來 Nara Thai 都有得食,就約朋友去

店內氣氛悠閒輕鬆,鄰近窗邊的座位更可欣賞迷人的維港景色
食物方面:

網址: http://www.narahk.com
2024-02-26
曼谷名店Nara @narathai.hk 大家應該都聽過,連續10年獲選為泰國🇹🇭曼谷最佳食府😛😛呢間舖有兩種風格,有泰式fusion+地道泰式菜,裡面裝修分咗兩個風格,近門口比較打卡渡假風,而近窗口比較泰式情調,有得坐窗口位欣賞海景好正🤣🤌🏻小食-蝦餅呢款小食每檯都有,等上菜過吓口癮幾好大塊又脆口😎🤌🏻泰式椰子雞湯鍋係有小火熱住上可以飲到熱湯🤣湯好足料有菇同大量雞肉,可以選擇走辣😎湯本身椰味好足夠,好有泰國風味嘅一道菜🤌🏻冬蔭雞肉墨西哥烤餅我本身好鍾意食墨西哥餅🤣泰式餐廳平時比較少食呢種fusion 菜,加咗好多紅青辣椒,外面用左芝士包住烤有外脆內軟口感,烤餅面頭有牛油果粒仲有蕃茄莎莎醬一齊食解膩,加上用冬陰功雞肉感覺好新穎🤌🏻芒果糯米飯伴椰奶泰國甜品點少得芒果糯米飯😋糯米飯軟綿煙韌,芒果清甜而椰奶亦好夾,唯獨啲糯米飯唔夠煙靭,整體算是不過不失🤌🏻鮮椰子沙冰唔會死甜,飲得出係又fresh又鮮甜嘅椰子🥥再將佢打成smoothie,飲落清爽解膩,有啲似食緊甜品咁🤣🤌🏻 茘枝玫瑰蝶豆花茶好香荔枝味,感覺都幾解渴,不過會有少少甜成餐飯有埋海景同女朋友一齊傾住計食,好滿足😌非常舒服🚩Nara

🤌🏻小食-蝦餅
呢款小食每檯都有,等上菜過吓口癮幾好大塊又脆口😎

🤌🏻泰式椰子雞湯

🤌🏻冬蔭雞肉墨西哥烤餅

🤌🏻芒果糯米飯伴椰奶

🤌🏻鮮椰子沙冰

🤌🏻 茘枝玫瑰蝶豆花茶
好香荔枝味,感覺都幾解渴,不過會有少少甜

成餐飯有埋海景同女朋友一齊傾住計食,好滿足😌非常舒服

🚩Nara Thai Cuisine (港威商場) (尖沙咀)
尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖

2023-12-16
下午茶
2024-01-19 1515 瀏覽
說到泰國過江龍的泰國餐廳,Nara Thai相信有不少人也認識,當日太太說想食泰國菜,我會聯想起這一間,最後在尖沙咀逛完街後來到海港城她們尖沙咀的總店😁✏️位置(9/10):港威商場三樓,就在Citi super對面,相當好找✏️環境(9/10):裝修低調中帶高級感,而且還有碼頭的海景✏️服務(8/10):侍應會主動幫忙加水,下單後上菜很快✏️食物(8/10):味道屬於中上,擺碟亦算不錯🌟餐前小食(炸蝦片) - $15未點餐前已有的小食,蝦片十分香脆,帶濃濃的黑椒香辣味,越食越惹味😎🌟香脆蝦餅(3件) - $68蝦餅炸得外脆內嫩,咬下去有淡淡蝦肉鮮香,真材實料,味道亦很不錯😋🌟紅咖喱牛肋肉 - $188大大一盆的紅咖喱牛肋肉,顏值很吸引,味道香濃,還帶有香滑的椰汁,牛肋肉軟硬適中,夠入味夠牛香,個人覺得很合我們口味😘🌟泰式豬肉炒河粉 - $118一上枱已覺得炒得非常香,屬於濕炒,醬汁偏香甜,豬肉大大塊但夠香軟,河粉質感比較似腸粉,口感煙韌及香滑,非常有驚喜,比港式炒河有過之而無不及😍🌟泰式肉碎煎蛋飯 - $118肉碎份量相當多,味道濃郁,香葉味又重,配合大量的白飯及煎蛋,整體感覺很抵食,男士也

✏️服務(8/10):侍應會主動幫忙加水,下單後上菜很快

🌟紅咖喱牛肋肉 - $188

🌟泰式豬肉炒河粉 - $118
泰式肉碎煎蛋飯

🌟泰式肉碎煎蛋飯 - $118
肉碎份量相當多,味道濃郁,香葉味又重,配合大量的白飯及煎蛋,整體感覺很抵食,男士也能大滿足🤩

🏠Nara Thai Cuisine(尖沙咀)
📬尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖
2024-01-18
紅咖喱牛肋肉
泰式肉碎煎蛋飯
2024-01-16 1064 瀏覽
🇹🇭泰國過江龍米芝蓮餐廳NARA Thai Cuisine 為新派泰菜餐廳,在曼谷連續10年被當地雜誌 Thailand Tatlet 票選為泰國最佳食府。環境寬敞雅緻,香港有兩間分店在尖沙咀和沙田。入座後QR下單方便快捷,今次Weekdays 點了兩客Set lunch(包沙律、湯及飲品,可以優惠價加購甜品或特飲)🥗精選沙律: 混合青木瓜絲、蘿蔔絲和沙律菜,甘甜爽脆🍲自選湯品: 有清冬陰功菜湯和椰子雞湯兩款選擇,椰子雞湯更可選走辣,味道酸甜中帶有淡淡椰子香🍛紅咖哩豬肉配白飯($98): 帶著奶香的泰式咖哩微微香辣,醬汁順滑帶有魚露香,豬肉片夠入味,與白飯更是絕配🌯雜菜米紙卷配泰式炒雜菜(Hk$88): 這款是素食精選,不單擺盤精緻,雜菜亦非常足料,健康美味🍧 芒果糯米飯伴椰奶(+HK$38): 芒果酸甜滋味,糯米飯口感煙韌,椰奶味夠濃沃🍹凍檸茶: 怡人回甘,消滯解膩🍸凍檸水: 甜道得宜,清新提神(All subject to 10% service charge)📍Nara Thai Cuisine -沙田沙田正街18號新城市廣場一期5樓507號舖 (港鐵沙田站A1出口, 步行約7分

🥗精選沙律: 混合青木瓜絲、蘿蔔絲和沙律菜,甘甜爽脆

🍹凍檸茶: 怡人回甘,消滯解膩

🍸凍檸水: 甜道得宜,清新提神

📍Nara Thai Cuisine
-沙田沙田正街18號新城市廣場一期5樓507號舖 (港鐵沙田站A1出口, 步行約7分鐘)

-尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖
  • 芒果糯米飯伴椰奶
🌟尖沙咀必吃的泰國餐廳在尖沙咀的Nara Thai,這是一家絕對不能錯過的泰國餐廳!他們的菜品口味正宗,而且價格親民,非常值得一試!菠蘿肉鬆雞肉炒飯💕炒飯粒粒分明,口感豐富,有著香脆的肉鬆、嫩滑的雞肉和甜甜的菠蘿,味道絕對不會讓你失望!特飲芒果乳酪🫶🏻清甜可口,是解暑的好幫手!泰式炒通菜👏🏻招牌菜之一,口感爽脆,味道香辣,是泰國菜中非常有代表性的一道菜。讓人一吃就愛上!不僅環境優雅,而且菜品口味正宗,價格親民。不可錯過的選擇!👍#尖沙咀美食 #泰國餐廳 #芒果乳酪特飲 #NaraThai #泰式炒通菜 #美食推介 #美食攻略 #食在香港
🌟尖沙咀必吃的泰國餐廳

菠蘿肉鬆雞肉炒飯💕

特飲芒果乳酪🫶🏻
清甜可口,是解暑的好幫手!

泰式炒通菜👏🏻

6天前 0 瀏覽
今次同朋友行完海港城,之後揀左間泰國餐廳Nara Thai Cuisine食晚餐餐廳環境闊落,有啲座位仲對住維港,可以睇下海景餐牌種類都有好多,而且有啲新派特式菜,我地兩個最後叫左香脆蝦餅、珍寶火山排骨同埋泰式豬肉炒河粉香脆蝦餅蝦餅炸得金黃香脆,食落好爽口,係用好新鮮既蝦肉炸出黎,仲要大大舊,配上泰式甜酸醬簡直一絕,飲酒既朋友一定要叫呢個小食配塔。珍寶火山排骨份量超級無敵多,我諗4個人食都仲得,但我地得兩個人,所以食淨唔少…排骨大大舊,搭到成座火山咁,外觀同個名好match。每舊排骨都燉到好鬆軟,而且仲保留住好豐富既肉汁,面頭上面仲鋪滿芫茜,可以係色香味俱全,超級抵食。泰式豬肉炒河粉河粉質地煙刃,唔同出面平時食果啲河粉咁,而且佢係粗身既一塊塊,口感好特別。豬肉炒河粉好夠鑊氣,碟邊有配青檸、辣椒粉同糖比人配,可以因應個人口味加多或減少,非常細心。
餐廳環境闊落,有啲座位仲對住維港,可以睇下海景

香脆蝦餅

珍寶火山排骨

2024-04-16 0 瀏覽
What an incredible dining experience at Nara Thai Cuisine with friends ! 🌟 We embarked on a culinary adventure, savoring a delightful array of dishes that transported us to the vibrant flavors of Thailand. From the refreshing Raw Shrimp Sashimi to the tantalizing Grilled Beef Salad, our taste buds were in for a treat.We faced a tough decision between the aromatic Fish Maw Tung Yum Soup and the creamy Thai-style Coconut Chicken. Ultimately, the Tung Yum Soup won our hearts as it was highly recomm

We faced a tough decision between the aromatic Fish Maw Tung Yum Soup and the creamy Thai-style Coconut Chicken. Ultimately, the Tung Yum Soup won our hearts as it was highly recommended.

The Yellow Curry Stir-fried Crab and Volcano Ribs were absolute standouts, offering a perfect balance of spices and succulent meat. 🦀🌶️ The flavors were simply unforgettable.

We couldn’t resist trying the Steamed Grouper with Minced Pork and Pineapple, a delightful combination of tender fish, juicy pineapple, and savory pork. The mingling of flavors was a true delight for our taste buds.

The Thai-style Stir-fried Pad Thai was a burst of vibrant flavors and textures, showcasing the essence of Thailand’s street food scene. 🍤🍜 And the Pineapple Fried Rice with Seafood and Chicken was a heavenly blend of sweet pineapple, fragrant rice, and delectable proteins. 🍍🍚🦐

No Thai meal is complete without the indulgence of Mango Sticky Rice. We couldn’t resist ordering it twice! The combination of sweet mango and sticky rice was pure bliss. 🥭🍚 And to top it off, we relished the delightful assortment of Thai sweets in the Thai Dessert Platter. 🍡🍮

The service was impeccable, and the cozy ambiance added to the overall experience. If you’re seeking an authentic Thai culinary journey, head over to Nara Thai Cuisine located at Shop 3303, 3/F, Gateway Arcade, Harbour City, Tsim Sha Tsui.
用餐優惠
試食活動
2024-04-12 0 瀏覽
平時好少會食泰國菜🇹🇭怕口味太重又太辣🔥今日去左間人氣打卡店📸本來抱住打卡心態~環境真系好靚🌊窗邊望住個海景就知幾有feel啦再講食物質素🥘每碟泰菜都好好食呀🥹重可以走辣小朋友都岩食~坐底會送上蝦片😂蝦片要收$15蚊💰不過…是好食的😆🇹🇭 黃薑豬肉沙嗲炭燒味豬肉串燒🔥燒得夠焦香👍🏻豬肉醃製過味道十足😋花生粒沙嗲醬夠濃郁🇹🇭 泰式椰子雞湯(可走辣)淡淡椰香味🥥幾款青檸香葉味🍃飲落帶微酸味~清新開胃去油膩感😋好好飲👍🏻草菇同雞肉份量一啲都唔少🐓雞肉是嫩滑的✨吸哂湯汁更好味👧🏻MY梓幸食左大半煲🍄🇹🇭泰式豬肉炒河超級夠穫氣既炒河💥一啲都唔油👍🏻豬肉片經過調味~有味有咬口🐖河粉口感QQ😋非常好吃🇹🇭皇家泰茶雪糕配骼仔脆多士熱辣辣爆脆🎲多士配冰凍泰茶味雪糕😋一軟一脆💥一冷一熱🔥口感其佳✨再配襯上4️⃣款配料~泰茶布丁🍮曲奇脆脆🍪黑珍珠🧋泰茶焦糖醬配料甜度適中👍🏻
蝦片要收$15蚊💰不過…是好食的😆

🇹🇭 黃薑豬肉沙嗲

🇹🇭 泰式椰子雞湯(可走辣)

🇹🇭泰式豬肉炒河

🇹🇭皇家泰茶雪糕配骼仔脆多士
配料甜度適中👍🏻

2024-04-11 0 瀏覽
Nana thai cuisine位於尖沙咀海港城港威商場3樓3006舖餐廳地方大,打卡景相位有好多例如有秋千同花花牆景到靚相而坐位係花花椅子,景相都好靚另一樣必要既就係餐廳有少量窗口位望住碼頭建築物同海景用餐時可以由黃昏睇到日落非常寫意蝦片 $15每檯都有一份脆卜卜好似座山咁高既蝦片係一款停唔到口既零食蝦餅 3件$68望落似大大個冬甩非常彈牙點泰式辣醬必食燒雞排木瓜沙律$128燒雞排雞皮焦脆肉嫰木瓜沙律好開胃新豬肉製成既辣炒豬肉煎蛋飯$118九層塔炸得好香散發住香味新豬肉食落淋淋地辣辣地煎蛋非常香撈飯食一流皇家雪糕配脆多士$128皇家雪糕係奶茶味散發住清香脆多士好軟熟淋上泰式奶茶醬,彈牙珍珠,奶茶果凍同脆脆帶出多層口感
Nana thai cuisine
位於尖沙咀海港城港威商場3樓3006舖

餐廳地方大,打卡景相位有好多

例如有秋千同花花牆景到靚相

而坐位係花花椅子,景相都好靚

另一樣必要既就係

皇家雪糕配脆多士$128
皇家雪糕係奶茶味
散發住清香
脆多士好軟熟
淋上泰式奶茶醬,彈牙珍珠,奶茶果凍同脆脆帶出多層口感

2024-04-10
  • 炸蝦片
  • 蝦片
  • 香脆蝦餅
每次聚會找餐廳都要費盡心思,餐廳除了要有容易分享的菜式,環境座位要舒適、方便談天之外還可以打卡,還要適合大家口味!(好多要求૮ o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ ა)最近到了位於海港城的泰國餐廳【𝙉 𝙖 𝙧 𝙖 】,除了地點位置方便,以上的條件都能夠滿足,而且餐廳在泰國獲得米芝蓮指南推薦,質素有保證!這次點了幾道菜式,全部都份量十足,【燒牛肉沙律】的牛肉意外地遠嫩不嚡口,【咖哩炒肉蟹】夠椰香、肉蟹夠入味;【珍寶火山排骨】不用說都能看得出有多澎湃,入味之餘保留了肉汁,用上店家提供的手套,咬起來骨肉分離,不怕咬不斷令人尷尬;【明爐黃梨肉碎蒸烏頭】上枱時,依然有直火保溫,吃到一半可以加入湯汁就不怕痴底和變乾;還有泰國菜必點的【芒果糯米飯】份量十足,【泰式糕點拼盤】幾種口味的甜度都剛剛好,想在泰國當地吃的糕點一樣好食!➤ 生蝦刺身 ➤ 燒牛肉沙律 ➤ 泰式椰子雞➤ 黃咖哩炒肉蟹➤ 珍寶火山排骨 ➤ 明爐黃梨肉碎蒸烏頭➤ 泰式炒金邊粉➤ 菠蘿肉鬆海鮮雞肉炒飯➤ 泰式炒通菜➤ 芒果糯米飯 ➤ 泰式糕點拼盤

➤ 生蝦刺身
  • 黃咖喱軟殼蟹
  • 芒果糯米飯
  • 泰式椰子雞湯
2024-04-10 0 瀏覽
很久沒有吃泰菜了!這天跟家人到了尖沙咀海港城的Nara Thai 💗滿足一下味蕾!喜歡這裏休閒雅致的裝潢~充滿東南亞風,還有美美的打卡位,靠邊位置還看到維港海景呢。點餐後附上餐前小吃($15)香脆蝦片~脆卜卜好香口,令人食唔停。🟠泰式椰子雞湯 $128雞湯有小火爐一直溫熱着,入口夠滾熱香氣特別濃郁,雞片超多!還有粒粒蘑菇片,奶白雞湯充滿椰子香,鮮甜濃郁。🟠菠蘿肉鬆海鮮炒飯 $158份量都挺多的!上面有兩隻香口爽滑的油泡大蝦~炒飯用料很足,有腰果丶肉鬆丶提子乾丶菠蘿粒等等,口感豐富,咸甜香味道平衡。🟠 皇家泰茶雪糕瀑布提拉米蘇 $118泰茶口味的Tiramisù! 用金黃優雅的餐盤盛著,服務生把圍著甜點的玻璃圈徐徐拿起~Tiramisù就像瀑布一樣一湧以下,視覺效果一流喔!💗伴以泰茶雪糕丶泰茶布丁粒粒丶曲奇脆脆丶黑珍珠和泰茶焦糖醬,可以根據自己喜好加上,整體入口香滑👍🏼又有脆脆口感,層次豐富。令人愉悅的打卡美食。🟠斑蘭龍眼蜜$45裏面有很多粒粒龍眼肉,充滿清甜解膩的泰式風味。

🟠泰式椰子雞湯 $128

🟠菠蘿肉鬆海鮮炒飯 $158

🟠 皇家泰茶雪糕瀑布提拉米蘇 $118

🟠斑蘭龍眼蜜$45
裏面有很多粒粒龍眼肉,充滿清甜解膩的泰式風味。

今次我同姊妹來到尖沙咀海港城的泰國餐廳「Nara Thai Cuisine」,泰國過江龍米芝蓮餐廳Nara Thai Cuisine為新派泰菜餐廳,在曼谷連續10年被當地雜誌Thailand Tatlet票選為泰國最佳食府。炸蝦片首先每枱都會提供小食,黑椒香辣味,炸蝦片非常香脆。香脆蝦餅(3件)蝦餅炸得外脆內嫩,蝦肉香味,食到停唔到口。菠蘿肉鬆海鮮雞肉炒飯看起來好吸眼,炒飯食下來好煙靱,主要是菠蘿、蝦同肉鬆,味蕾上的歡慰。芒果糯米飯糯米飯口感軟糯,芒果清甜多汁,椰漿味道香甜,質感軟綿,令人唾涎三尺。Nara Thai Cuisine(尖沙咀)地址:尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖

炸蝦片

首先每枱都會提供小食,黑椒香辣味,炸蝦片非常香脆。

香脆蝦餅(3件)

蝦餅炸得外脆內嫩,蝦肉香味,食到停唔到口。

菠蘿肉鬆海鮮雞肉炒飯

芒果糯米飯

Nara Thai Cuisine(尖沙咀)
地址:尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖
2024-03-27
Nara Thai Cuisine 尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖.好一段時間沒有去泰國,又令人心癢癢,可惜今年太多事情,要把假期放在更重要的東西上。為了解解嘴癮,來了tst的這家餐廳吃個下午茶,解解饞。.週末來這家餐廳總能給我一種很chill的感覺,窗邊的位置可以讓人一邊用餐一看海,很舒服。.內部裝修也是很有心,滿滿打卡位置,所以下午茶的非高峰時段也是人流不絕。 .先說說我最喜歡的甜品,芒果糯米飯伴椰奶,他們的芒果🥭選得很不錯,香甜無渣,糯米飯軟石硬適中,加上低甜椰汁,很不錯。.另外再叫了一份泰武鴛鴦豬手,一邊是鹵水一邊是脆炸,鹵水的部分,不會太鹹,鹵水味道有滲透入每一寸肌里中,脆炸就外脆內嫩,香口非常,搭配酒品應該很合適。.飲品方面,叫了一杯玫瑰泰奶茶和鮮椰子沙冰跟朋友一起分享,兩者顏值都很不錯,喜歡低甜建議前者,愛甜愛濃厚椰漿味道就可以選擇後者。
Nara Thai Cuisine
尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖

蝦片小食 $15呢個擺喺枱面嘅蝦片真係食到唔停口,又大塊又香脆,食到食慾大增珍寶火山排骨 $238喺香港都可以食到喺泰國好hit嘅火山排骨,大大舊排骨煮到好軟腍,而且好入味,有芫茜、蔥、香茅、紫洋蔥嘅香味,微微辣,大份抵食,適合多人share泰式炒金邊粉 $148加左個蛋網喺面,視覺同口感都有提升,蝦彈牙,個粉又唔會太濕扎肉米紙卷 $98食完排骨再食呢個米紙卷好清新,米紙包住大大塊菜、紅蘿蔔絲,加泰式甜酸汁,好爽口解膩🌅黃昏嚟可以睇住日落嘅海景,好寫意,而且啲位坐得好舒適
蝦片小食 $15

珍寶火山排骨 $238

泰式炒金邊粉 $148
加左個蛋網喺面,視覺同口感都有提升,蝦彈牙,個粉又唔會太濕

扎肉米紙卷 $98

🌅黃昏嚟可以睇住日落嘅海景,好寫意,而且啲位坐得好舒適
  • 珍寶火山排骨
  • 扎肉米紙卷