N+ BURGER

2025-07-28 252 瀏覽
是否覺得面對無敵靚海景吃一餐必定非常昂貴!今天由我來打破大家固有觀念,只需付出數十元便吃到擁有海景的美食。只要大家去到N+ BURGER西環新分店,就能擁有美食及無敵靚海景喇。堅尼地城兩層海景店樓高兩層共有2400呎真的非常寬敞舒適!N+ BURGER是全港首間擁有澳洲自家飼養牧場的漢堡店,第一次在啟德店品嚐已經非常驚艷,這天有緣再次捧場我亦信心十足。店家推出了超精美的非賣品磁石貼!只要追蹤他們的社交平台就會獲得每間分店獨家款的款式,想儲齊四款就要分別到四間分店幫襯喇。購買完畢後便往一樓進攻,用上舒適又自然的木糸傢俬檯與檯之間的空間挺足,加上面對無敵靚海景感覺真的很Chill。我再次選上火焰烤雞漢堡$78!另加$40組成了套餐包括有薯條及汽水。這杯非常清新的特飲是青提茉莉$38!幽香茉莉花茶加入了青提的甜美味道真不賴而且不過甜,真的非常適合這炎熱天氣飲用。火焰烤雞漢堡選用了Bakehouse的酸種麵包口感特別鬆軟,內裏夾上肉嫩又Juicy的厚身烤雞腿肉,還有我至愛的生菜、菠蘿和番茄再配襯燻烤醬,一口吃下超爆汁勁惹味真的百吃不厭。脆薯角外面香脆內裏粉腍薯仔味挺濃好吃得叫熱氣拋諸腦後。好友
堅尼地城兩層海景店樓高兩層共有2400呎真的非常寬敞舒適!

脆薯角外面香脆內裏粉腍薯仔味挺濃好吃得叫熱氣拋諸腦後。
好友則選了全新登場的黑椒漢堡$68同樣加了$40組成套餐!聽聞味道香辛濃郁加上靚靚的安格斯牛肉好友吃得非常愜意。
脆蕃薯條也是不能錯過的小食!金黃不油膩的番薯條吃下一幽香甜,鹹甜交錯的味道令人印象深刻。
脆雞柳$49再次品嚐仍然是我的必食推介,雞柳炸得乾爽脆口內裏仍然保持嫩滑多汁超好吃。
每款小食都可配上獨家醬汁!這次我們選了BBQ醬、蜜糖芥末醬及另加$5的松露醬,三款醬汁也各具特色而我就最喜歡香氣撲鼻的松露醬。
烤抱子甘藍$49!喜歡健康的必點坊間少有的烤抱子甘藍,焦香的抱子甘藍味道甘甜不喜,最重要是吃罷一點罪惡感也沒有。
喜歡休閒靚景餐廳的朋友來這兒必定會非常滿意,食物質素好之餘還花費無幾絕對值得去朝聖。
2025-07-17
10 分鐘 (堂食)
2025-07-18 618 瀏覽
🍔N+ BURGER開咗位置超正嘅分店,位於堅尼地城海旁對住全海景,而且兩層設計環境寬敞,記得不要錯過一樓的4個大型漩渦造型藝術裝置,漩渦直望窗外就是海景,真係點影相都係打卡一流👍N+ BURGER 全天然安格斯牛肉來自於位於新南威爾士州的五個牧場,飼養的安格斯黑牛不含任何生長激素(HGP),同時具清真認證,而且漢堡都選用bakehouse出品酸種麵包,鬆軟而富牛油香,特別好食今日專誠來試吓全新登場的「黑椒漢堡」,未食已經聞到濃濃黑椒香氣,而且入口香辛味道濃郁,和安格斯牛肉非常搭配,味道充滿驚喜,另外一款「焦糖洋蔥漢堡」都係第一次試,炒過嘅焦糖洋蔥充滿甜香,配搭芝士和Juicy嘅牛肉漢堡,帶點甜味好喜歡👍另外仲點咗多款人氣特色小食,配上漢堡一流😋脆薯角、脆薯條、脆雞柳和烤抱子甘藍,再配以多款不同醬汁,有松露醬、燒烤醬和蜂蜜芥末醬,配上各種小食增添風味👍仲有炎炎夏日有多款特色飲品,絕不能錯過,其中Summer Passion Soda 賣相絕佳,味道充滿熱情果香而且唔太甜,冰涼美味又解渴

另外仲點咗多款人氣特色小食,配上漢堡一流😋

• 黑椒漢堡
  • 焦糖洋蔥漢堡
2025-08-08 0 瀏覽
𝕊𝕒𝕚 𝕎𝕒𝕟 • ℕ+ 𝔹𝕌ℝ𝔾𝔼ℝ 🍔📍西環堅尼地城爹核士街𝟙號裕福大廈地下𝟚號及𝟛號舖🔍跑馬地、啟德、黃竹坑::::::::::::::::::::::::::::::@nplusburger 的漢堡特色在於使用澳洲自家牧場的天然安格斯黑牛,搭配鬆軟的酸種麵包。西環分店面朝無敵大海景,佔地兩層,提供舒適的用餐環境。✽ 特級松露醬牛前腩漢堡 以精選的澳洲頂級安格斯牛前腩入饌,佐以炒本菇,再以自家製松露醬為配料,散發濃郁菇菌香氣。✽ 經典煙肉芝士漢堡鹹香的煙肉配半溶的芝士,加上蕃茄、酸青瓜、嫩生菜、洋蔥等新鮮食材,味道開胃不膩,推介~✽ 脆雞柳 / 脆番薯條 / 脆薯角即點即炸熱辣辣的脆雞柳,啖啖肉大滿足。脆番薯條帶著天然的甜香,而脆薯角炸得外脆內軟,蘸著蜜糖芥末醬、松露醬及或茄汁~✽ 青提茉莉✽ Lemonade清新的青提搭配茉莉花茶,清新解膩;自製檸檬水酸甜解渴,是炎炎夏日之選。
𝕊𝕒𝕚 𝕎𝕒𝕟 • ℕ+ 𝔹𝕌ℝ𝔾𝔼ℝ 🍔
📍西環堅尼地城爹核士街𝟙號裕福大廈地下𝟚號及𝟛號舖
🔍跑馬地、啟德、黃竹坑

✽ 特級松露醬牛前腩漢堡

✽ 經典煙肉芝士漢堡

✽ 脆雞柳 / 脆番薯條 / 脆薯角

✽ 青提茉莉
✽ Lemonade
早幾天黃昏時分,我和閨蜜及小朋友一起去西環海邊走走,拍了好多美照❤️小朋友想吃漢堡,找了一家叫N+ BURGER的餐廳,餐廳有兩層,環境舒適而且可以美美打卡欣賞海景💕我們點了經典漢堡套餐和爆脆爆脆漢堡套餐,每款漢堡都可以配搭薯條或者蕃薯薯條👍🏻經典漢堡肉質鮮嫩多汁,用上澳洲高級安格斯,所以牛味很重,配搭蕃茄、生菜、洋蔥等配料,清新又滿滿口感,十分足料豐富!爆脆爆脆漢堡即是炸雞堡,炸雞扒超級脆,咬下去雞肉鮮嫩,每一口都是幸福的感覺🥰這裏還可以點兒童餐給小朋友,還免費送蠟筆套裝一份,看奶仔吃得多開心🥰
兒童餐
經典漢堡
爆脆爆脆漢堡
2025-08-04
兒童餐
經典漢堡
爆脆爆脆漢堡
2025-08-04 0 瀏覽
沿著海旁走到人氣咖啡店,旁邊就是n+burger,看門面的印象是連鎖店,總之有素食漢堡衝就對了。可以選擇就坐樓下或樓上,皆有海景觀看,下單及洗手間在樓下,可選擇人手或自助下單。各款漢堡加40元轉套餐,特飲不需要另外加錢,這也是滿意的一點。坐樓上更加輕鬆,音樂及裝修氣氛到位,我們由晚上七點坐到九點多,舒舒服時間過得很快。這裏有一個重要提示,所有熱食必須盡快吃,不然美味遞減。至於打卡位就多不勝數,由麵包到海景樣樣都有。對於素食人士來說簡直是大福音,不可能漢堡實在太過似真肉了,幾乎分別不到,就是非常 juicy。熱情果特飲也是非常滋潤,配合三款熱氣嘢簡直是絕配,吃得非常放心。最後讚一下店小二姐姐,並沒有嫌棄我們選擇人手下單的各種詢問,反而非常友善地介紹各款食品,還讓我聽懂了一些食品的英文名稱。

2025-07-11
2025-08-02 0 瀏覽
必推:⭐️特級松露醬牛前腩漢堡好味到大癲!食過你就知點解!⭐️烤抱子甘藍🥬⭐️脆蕃薯條⭐️薯角⭐️薯條⭐️經典煙肉芝士漢堡⭐️哈勒道城堡白啤酒 Holledauer Weisse(Premium Wheat Beer)
2025-07-16
  • 經典煙肉芝士漢堡
  • 哈勒道城堡白啤酒
  • 青提茉莉梳打
  • 百香果梳打
在堅尼地城看日落 🌅順道打卡美式漢堡店🍔❤️特級松露醬牛前腩漢堡 🍔新鮮現做的牛前腩漢堡拿上手真的熱辣辣 裏面放滿松露醬跟菇菌每一口都是牛肉的啖啖肉滿足感跟餐+40 就能換成套餐 薯條🍟薯角 蕃薯條都能自由選擇加點錢就能換成炮子甘藍而且居然不用加錢就能汽水換特飲 這點真的超加分🆙🆙🆙跟朋友一起過來吃漢堡 簡直是味蕾跟眼界的盛宴❣️二樓用餐區空調更足 坐得更舒適 推薦大家過來打卡日落🌅順道吃上足料漢堡🍔

在堅尼地城看日落 🌅

推薦大家過來打卡日落🌅
順道吃上足料漢堡🍔
2025-07-11
2025-07-30 0 瀏覽
Wow ,.N+Burger開咗係堅尼地城~~ooops係%隔離,可以歎住seaview 食burger幾咁chill地層係有window side 對正海景,2樓就係camping 風..坐得好chillkiosk落單好方便,依家只要到【大眾點評】打卡寫feedback 即可✨換4款N+Burger 分店的磁石貼,,(屋尼地城係限定款)✨Black Knight Burger $68✨ADD ON Double Up Angus Beef Patty And Cheese +$20友人就試咗新出嘅【黑椒漢堡】,超邪惡add on咗安格斯牛!!Bakehouse酸種麵包好鬆軟,牛肉超juicy又夠pinku,仲食到辣辣地既黑椒,中意濃味嘅朋友仔一定要試!建議大膽d試triple!!!!✨N+ Premium Truffle Brisket $100選用澳洲頂級安格斯牛前腩、美國芙士、Bakehouse酸種麵包、炒本菇、嫰生菜、自家製特級黑松露醬.好似我咁中意食黑松露就一定要食!!!安格斯牛前腩肉質係再嫰滑,油溢滿腔,唔會覺得膩,加埋黑松露嘅漏煤氣味,係正正子~~-脆薯角 / 脆薯條 $
Wow ,.N+Burger開咗係堅尼地城~~
ooops係%隔離,
可以歎住seaview 食burger幾咁chill
地層係有window side 對正海景,
2樓就係camping 風..坐得好chill

kiosk落單好方便,
依家只要到【大眾點評】打卡寫feedback

✨Black Knight Burger $68
N+ Premium Truffle Brisket

脆薯角 / 脆薯條
脆薯角 / 脆薯條 $28
烤抱子甘藍 $49
2款薯類都可以揀1種自家製sauce (bbq,truffle,herbs mayo, honey mustard, N+wasabi) 任你dip,為咗eat balance 點少得要食d蔬菜健康下..
Summer Passion  /  Jazzy Grape

Summer Passion $38
Jazzy Grape $38

Overall來講西環分店都真係座位都幾寬敞,冷氣都夠凍..(因係打10號波前去)唔夠冷氣真係生存5到..同埋order 都好方便都好快有..仲有少少bias覺得西環個burger做得出色過其他分店..anyway..大家記得去試同埋係大眾點評打卡換maganet
2025-07-17
10 分鐘 (堂食)
N+ Premium Truffle Brisket
脆薯角 / 脆薯條
  • 烤抱子甘藍
2025-07-28 132 瀏覽
香港中西美食匯聚,漢堡包作為一種主流西式料理,在香港有很多食店都會供應。即叫即制的優質漢堡包,卻不是到處可以找到。在遊客經常打卡拍照、充滿浪漫氣息的堅尼地城海傍,我們發現了一家帶來驚喜的高質漢堡包專門店:N+Burger🥯一入門就感覺到一種獨特而清新的氛圍:優雅的裝飾配上悠閒愜意的座位,上到二樓,發現了更多的打卡點:落地大窗,可以欣賞海傍景色與遠方的昂船洲大橋、青馬大橋。到了晚上,大窗還亮起了變幻的燈光。瀏覽餐單:專營手工製作高質漢堡包, 牛肉類的全部都是採用澳洲自營牧場的高級安格斯牛肉為材料, 經典的單包賣$68一個,升級套餐加$40元就包括薯條及汽水。這個價錢能夠吃到安格斯高級牛肉真的值!除了牛肉,還有雞肉、適合素食者的牛油果植物肉漢堡包。我們叫了:N+特級松露醬漢堡套餐、N +Limited 日式芥末醬單層漢堡套餐和烤抱子甘藍。侍應很有禮貌,詳細介紹有什麼醬料配搭,還說漢堡包是現點現做,保證新鮮。品嘗的感覺:一咬下去就感覺到肉質鮮嫩可口,肉汁欲滴,蔬菜新鮮、醬料美味,整個配合吃起來就是二個字:滿足!而且牛肉漢堡和麵包也很大份,薯條和薯角也是現點現炸,味道很不錯。無論是去堅尼地城遊

我們叫了:

無論是去堅尼地城遊玩還是覓食,都不要錯過美食優質漢堡包及漂亮的餐廳環境。美食與美景皆有,快來打卡吧!
堅尼地城海旁是香港著名的打卡位置。我們於21/7約中午十二時到餐廳🕛。原來旁邊有一家樓高兩層,擁有落地玻璃的漢堡店。店內環境舒適而且座椅寬敞🛋️,空間大又多位置,2/F位置更多,直接看著海景,非常適合打卡拍照。漢堡包可單點,亦可加$40變套餐(配薯條🍟+特飲🍹),以這個價錢,餐廳位置及海景🌊,CP值超高❗❶特級松露醬牛前腩漢堡🍔🍄‍🟫麵包採用bakehouse的酸種麵包,非常好鬆軟,仲印有淡淡的N+字樣,牛前腩肉質既細嫩,香味又突出👍🏻,第一啖食松露味已經超香濃,也有不少炒菇,份量十足。愛吃松露味道的直接order吧~~❷焦糖洋蔥漢堡🧅🍔漢堡中間的安格斯牛肉肉質外焦裡嫩,牛肉由澳洲牧場直送,現點現做,肉香濃郁,軟嫩多汁,更夾著洋蔥及芝士,一口咬下去真的太滿足了!❸脆薯角🥔🍟薯角使用新鮮馬鈴薯製作,而且是帶皮的,外皮焦脆如紙,內餡卻是綿軟如雲,美味讓人忘記卡路里😋❹脆蕃薯條 🍠🍟蕃薯條金黃鬆脆而且不油膩,份量不少,一口接著一口,完全上癮。❺烤抱子甘藍🥬漢堡店居然有蔬菜吃,簡直是大開眼界,小椰菜加上香草🌿,這盤菜像有黑洞,吸走我的自制力。❻脆雞柳🍗雞柳又嫩又多汁,外皮炸的酥酥脆脆,吃下去就是
店內環境舒適而且座椅寬敞🛋️,空間大又多位置,
2/F位置更多,直接看著海景,非常適合打卡拍照。
❶特級松露醬牛前腩漢堡🍔🍄‍🟫
❷焦糖洋蔥漢堡🧅🍔
❸脆薯角🥔🍟
❹脆蕃薯條 🍠🍟
❺烤抱子甘藍🥬
❻脆雞柳🍗
雞柳又嫩又多汁,外皮炸的酥酥脆脆,吃下去就是鮮嫩多汁,一點都不柴,真的是外酥里嫩,香氣逼人,吃到忘我💯
醬料:
🥫BBQ燻烤醬
🍯蜜糖芥末醬
飲品:
🫖洋甘菊茶
🫖薄荷茶

堅尼地城打卡升級!海風吹完,直奔漢堡店解饞,海景配漢堡,拍照吸睛,快啓動吃播模式吧📸
特級松露醬牛前腩漢堡
焦糖洋蔥漢堡
脆蕃薯條
脆薯角
脆雞柳
2025-07-21
15 分鐘 (堂食)
特級松露醬牛前腩漢堡
脆薯角
脆雞柳
N+ BURGER 堅尼地城海景店 🌊🍔|黑椒漢堡配德啤!安格斯牛嘅極致享受.終於試到N+ BURGER嘅新分店!今次專登去堅尼地城,就係為咗佢哋最新推出嘅黑椒漢堡🍖仲有德國哈勒道城堡啤酒🍺仲可以對住無敵海景chill住食,真係爽到爆炸🔥.🌅 環境:海景+日落燈光,打卡一流新店嘅設計靈感來自日出日落,燈光會隨時間變色,朝早係溫暖金黃🌞夜晚就變成浪漫藍調🌙天花板仲有波浪形燈帶同衝浪板裝飾,配合窗外海景,真係好有度假feel 🤪一樓仲有4個巨型「漩渦藝術裝置」,夜晚睇仲似置身海底世界🌊打卡必影!.🐮 自家澳洲牧場安格斯牛:零激素!清真認證!N+ BURGER係全港首間擁有澳洲自家牧場嘅漢堡店,牛肉來自新南威爾士州嘅天然草飼牛,仲用蜂蜜餵飼🍯肉質特別甜嫩!全部牛肉冇生長激素(HGP)、具清真認證,食得健康又放心👍.🍔 食物詳評1️⃣ 黑椒漢堡(期間限定)🌶️🔥一上枱就聞到超香黑椒味!安格斯牛肉厚身多汁,咬落去黑椒粒「啪啦」爆開,辛香濃郁但唔嗆喉,仲帶微微甜味🍯同牛肉嘅油脂完美結合。酸種麵包外脆內軟,夾住溶化芝士🧀同新鮮生菜🍅,層次感爆燈!必試!2️⃣ 特級松露醬牛前腩漢堡 🍄💫松露控必點!牛前腩肉質軟
🌅 環境:海景+日落燈光,打卡一流
🐮 自家澳洲牧場安格斯牛:零激素!清真認證!
🍔 食物詳評
1️⃣ 黑椒漢堡(期間限定)🌶️🔥

2️⃣ 特級松露醬牛前腩漢堡 🍄💫
松露控必點!牛前腩肉質軟腍,帶少少筋膜,咬落好juicy~最正係自家製松露醬,香濃到不得了!加埋炒本菇🍄同芝士,每一啖都係奢華享受。

3️⃣ 火焰烤雞漢堡 🍍🍗
健身友最愛!雞腿肉厚切燒烤,外皮微焦,內裡嫩滑度滿分~配咗原塊菠蘿🍍同燻烤醬,酸甜解膩,仲有少少辣勁🌶️,好有夏威夷風情!

4️⃣ 日式芥末醬牛前腩漢堡 🥬🍥
芥末醬唔會太攻鼻,帶微微wasabi香,反而突出咗牛肉嘅鮮味!酸種麵包嘅麥香🥖同沙律菜嘅爽脆好夾,口感一流。

5️⃣ 牛油果植物肉漢堡 🥑🌱
Vegan之選!植物肉質感似真牛肉,加埋creamy牛油果蓉同蕃茄🍅,清新得嚟唔會寡,健康又好味~
🍟 小食類
烤抱子甘藍 🥦:香港少見!冇苦澀味,烤到微焦帶酸甜,好似迷你高麗菜,好開胃!
脆薯角 🥔:外脆內綿密,點松露醬/蜂蜜芥末醬都正~
脆雞柳 🍗:炸皮薄脆,肉質嫩滑,配燻烤醬超惹味!
🍺 哈勒道城堡啤酒(德國直送)
白啤酒 🌾:小麥香突出,泡沫綿密,適合配黑椒漢堡!
黃啤酒 🍺:清爽解膩,同烤雞漢堡超夾~
黑啤酒 ☕️:飲落好順喉,推薦俾鍾意重口味嘅朋友!
🌊 環境:打卡滿分,海景+燈光超治癒
🍔 食物:安格斯牛肉真材實料,黑椒漢堡驚喜!
🤤結論: 如果想食高質漢堡+睇海景chill下,N+ BURGER絕對係首選🔥
📍 分店資訊
✔️海景無敵
堅尼地城店:香港堅尼地城爹核士街1號裕福大廈地下2-3號舖 (堅彌地城新海旁)
營業時間:星期一至日 11:00 - 22:00

啟德店:香港九龍城啟德體育園啟德零售館2, 1樓M2-102號舖
營業時間:星期一至日 11:00 - 22:00

黃竹坑店:香港黃竹坑香葉道11號THE SOUTHSIDE 地下LG01號舖

跑馬地店:香港跑馬地景光街8號地下
營業時間:星期一至日 11:00 - 22:00

#NBURGER #黑椒漢堡 #安格斯牛 #堅尼地城美食 #香港漢堡

2025-07-22 192 瀏覽
最近我來到位於堅尼地城的 N+ BURGER,這是一家以安格斯牛肉漢堡聞名的餐廳。這裡的環境設計頗具匠心,從日出到日落的色彩變化,讓人有種在海邊用餐的感覺。坐在窗邊,眼前的海景與美食相映成趣,實在是一種享受。我點了經典煙肉芝士漢堡、全新推出的,以及脆爆脆爆雞堡。黑椒漢堡黑椒漢堡的味道讓我印象深刻,牛肉的鮮嫩與黑椒的香辣剛好互相呼應,咬下去時肉汁四溢,令人驚喜。經典煙肉芝士漢堡另一種風味,煙肉的香脆和芝士的濃郁相得益彰,每一口都讓人懷念。脆爆脆爆雞堡雞肉外皮炸得金黃酥脆,咬下去的瞬間,清脆的聲音伴隨著雞肉的鮮嫩,讓人感受到層次分明的口感。裡面的配料也相當新鮮,搭配特製醬汁,讓整體風味更加豐富,實在是讓人驚喜的選擇。Combo選擇了薯條、薯角和脆番薯條。這三款小食各有特色,脆番薯條的口感尤為出色,外脆內軟,帶著自然的甜味,吃上一口便再也停不下來。薯角則有著濃郁的香料味,完美搭配漢堡。青提茉莉青提茉莉的清新感讓人耳目一新,適合夏天的炎熱Passion fruit soda帶有一絲酸甜,為整個用餐增添了不少活力。N+ BURGER 不僅僅是吃漢堡,更是一種享受。這裡的漢堡不僅味道出眾,環境也讓

我點了經典煙肉芝士漢堡、全新推出的,以及脆爆脆爆雞堡。

黑椒漢堡

經典煙肉芝士漢堡

脆爆脆爆雞堡

青提茉莉
青提茉莉的清新感讓人耳目一新,適合夏天的炎熱

Passion fruit soda
帶有一絲酸甜,為整個用餐增添了不少活力。

N+ BURGER 不僅僅是吃漢堡,更是一種享受。這裡的漢堡不僅味道出眾,環境也讓人感到放鬆。
这家新开的「N+BURGER」彻底拿捏了我的胃——自营澳洲牧场直送牛肉🥩,现点现做的手工汉堡,咬下去瞬间爆汁的快乐谁懂啊!!就在%咖啡隔壁,人少景美还不用排队,趁爆火前赶紧码住👇🍔 必点汉堡天花板❶ 特级松露酱牛前腩 厚实牛前腩汉堡扒煎得焦香,一刀切开肉汁狂飙💦!秘制松露酱+菌菇的浓郁香气,配上bakehouse特供面包——蓬松到能吸饱牛油香,每一口都是汁水炸弹! ❷ 黑椒安格斯 表面微焦脆壳锁住汹涌肉汁,黑椒颗粒香而不呛,完美衬托牛肉原香 🍟 小吃组合✅ 脆番薯角:外脆内糯!✅ 炸孢子甘蓝🥬:像迷你包心菜,焦糖化外层✨点汉堡+40升级套餐:任选小吃+饮品,性价比很高!🌊 环境秒杀

🍔 必点汉堡天花板
❶ 特级松露酱牛前腩

🍟 小吃组合
✅ 脆番薯角:外脆内糯!
✅ 炸孢子甘蓝🥬:像迷你包心菜,焦糖化外层
2025-07-21 142 瀏覽
N+Burger 又開新分店啦今次選址係堅尼地城海旁食住Burger 睇海景勁Chill 呀新店仲推出咗新產品黑椒漢堡同新飲品我地都叫左黎試下☺️黑椒漢堡火焰烤雞漢堡烤抱子甘藍炸薯角炸蕃薯條青提茉莉熱情果梳打佢地嘅Burger係黎自於位於新南威爾士州嘅五個牧場~飼養嘅安格斯黑牛不含任何生長激素真係食得安心 又放心佢地嘅Burger 真係好足料 肉類處理得好Juicy加上清爽嘅生菜蕃茄 一啲都唔膩佢哋嘅麵包係用上Bakehouse 酸種麵包 特別鬆軟青提茉莉 熱情果梳打2款飲品都好清新 好啱夏天飲特別係青提茉莉 茶香果香好平衡 仲有粒粒果肉喺入面 大推🫶🏻食漢堡梗係要配啤酒先夠爽偷偷地話俾大家知八月份仲會有哈勒道城堡手工啤酒飲呀😋遲啲等我再嚟chill 下🍀我哋去嗰日仲睇到超級靚嘅日落🌅
N+Burger 又開新分店啦

炸薯角
炸蕃薯條
青提茉莉
熱情果梳打

佢地嘅Burger係黎自於位於新南威爾士州嘅五個牧場~
飼養嘅安格斯黑牛不含任何生長激素

八月份仲會有哈勒道城堡手工啤酒飲呀😋

遲啲等我再嚟chill 下🍀
我哋去嗰日仲睇到超級靚嘅日落🌅

2025-07-19 197 瀏覽
N+ BURGER係全港首間擁有澳洲自家飼養牧場嘅漢堡店牛肉用上100%全天然優質安格斯黑牛搭配Bakehouse酸種麵包製作✨黑椒漢堡季節限定新出品 漢堡包身鬆軟 牛肉鮮嫩多汁 味道帶少少黑椒辛香微辣今次我仲額外加多塊牛肉 啖啖肉大滿足 配料另有番茄同生菜絲 平衡返個油膩感✨脆薯角脆薯角外層酥鬆 薯角厚實綿密配搭松露醬 味道清香 都幾夾✨烤抱子甘藍一粒粒幾可愛 味道甘甜微酸 清新開胃✨青提茉莉另外點左杯特飲 青提茉莉青提味香甜突出 帶淡淡茉莉香總結:食物可以 環境唔錯 走輕鬆休閑風 仲可以睇到海景服務可以 價錢可以 呢間分店唔錯
N+ BURGER係全港首間
擁有澳洲自家飼養牧場嘅漢堡店