5天前
今次朋友介紹嚟食晚飯😆~呢度係上環一間幾有特色嘅露天吧餐廳,環境舒服又好坐!原來佢哋之前主要係酒吧,最近先推出咗食物,由午餐、晚餐到宵夜都有,仲有得玩飛鏢、Beer pong,同朋友嚟聚會傾偈就最啱👯♀️~特別要提吓,中上環返工嘅朋友要留意啦✨!呢度lunch time有第二位半價,真係好抵,下次一定要再嚟試埋午餐!仲可以包場搞商會活動,或者上樓上天台BBQ🔥~服務態度好好,老闆超級nice,成個體驗滿分💯!〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🦀 必試!招牌蟹肉蘆筍忌廉汁意大利飯 $169 👉 飯上面鋪滿蟹籽,每一啖都食到蟹肉,忌廉汁好creamy~仲有沙律伴碟,好豐富! 🥩(10安士)紐西蘭壹級肉眼扒配粗薯條 $279 👉 牛扒好好食,肉質軟熟冇乜肥膏,薯條炸得鹹香脆口~同樣有沙律伴碟,抵讚! 🍊 橙汁 👉 用細冰,仲有橙粒粒,飲落有啲似沙冰嘅感覺,好refreshing~☀️ 以上所有套餐均配沙律菜,咖啡/果汁 轉紅/白酒 +$39〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️💰 總計: $493(2位用餐,已包10%服務費)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🦀 必試!招牌蟹肉蘆筍忌廉汁意大利飯 $169
🥩(10安士)紐西蘭壹級肉眼扒配粗薯條 $279
🍊 橙汁
以上所有套餐均配沙律菜,咖啡/果汁
轉紅/白酒 +$39
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
💰 總計: $493(2位用餐,已包10%服務費)