墨西哥風咖啡店 ᴍᴏʙɪɴ 開分店了有別於一號店的樓上店 這次直接開在彌敦道地鋪在逸東酒店大堂地下一隅 吸引不少酒店客人到訪ᴍᴏʙɪɴ 逸東店裝潢帶點暗暗的型格風但餐廳一邊採用大幅玻璃 透光度還是很實在餐點主打墨西哥風料理和 ғᴜsɪᴏɴ 菜式下午茶時段雖然沒有意粉/飯等主菜但也有特色蛋餅 餡餅 酸種麵包和甜點供應選擇比一般咖啡店 ᴘᴀsᴛʀʏ 更多元化一點𓋪 ᴏʜ ! ɴᴀᴄʜᴏs脆脆辣辣的墨西哥玉米片作為下午茶超適合配上牛油果莎莎 蕃茄莎莎 跟酸忌廉 熱溶芝士底下還有玉米粒 橄欖 紅腰豆 辣椒等材料 層次豐富 𓋪 ᴀᴘᴘʟᴇ ʙᴜɴᴜᴇʟᴏs麵餅炸後變成立體甜脆餅 內裡裹著蛋糕粒粒香脆和綿密的口感同時擁有焦糖醬 蘋果肉桂味道香氣四溢 配上邪惡的香草冰淇淋 整體不會太甜膩𓎾 ᴠɪʀɢɪɴ sᴀɴɢʀɪᴀ (ᴄʀᴀɴʙᴇʀʀʏ)𓎾 ɪᴄᴇᴅ ʟᴀᴛᴛᴇᴍᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ 之一的紅莓水果酒顏色奪目口感略淡了一點 但很清涼爽口冰拿鐵配上 ɴᴀᴄʜᴏs 莫名很搭ᴡᴇᴇᴋᴇɴᴅ 下午茶時段人流不算很多很適合在這裡靜靜享用個甜品/咖啡
墨西哥風咖啡店 ᴍᴏʙɪɴ 開分店了

麵餅炸後變成立體甜脆餅 內裡裹著蛋糕粒粒
香脆和綿密的口感同時擁有
焦糖醬 蘋果肉桂味道香氣四溢
配上邪惡的香草冰淇淋 整體不會太甜膩
𓎾 ᴠɪʀɢɪɴ sᴀɴɢʀɪᴀ (ᴄʀᴀɴʙᴇʀʀʏ)
𓎾 ɪᴄᴇᴅ ʟᴀᴛᴛᴇ
ᴍᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ 之一的紅莓水果酒顏色奪目
口感略淡了一點 但很清涼爽口
冰拿鐵配上 ɴᴀᴄʜᴏs 莫名很搭

ᴡᴇᴇᴋᴇɴᴅ 下午茶時段人流不算很多
很適合在這裡靜靜享用個甜品/咖啡
2024-05-25
低調地屹立喺人來人往嘅彌敦道,型格嘅黑色配上輕工業風嘅設計,牆上嘅壁畫因為顏色嘅對比而變得突出🤩入到嚟就有一種要chill嘅感覺🤭➷🪐 烤乳酪玉米片配三色醬Nachos呢個小食同薯條一樣都係抗拒唔到,不過佢嘅變化會更加多😍烤到脆卜卜嘅玉米片,配搭唔同口味嘅醬料,惹味感瞬間提升😋一塊接一塊,混合埋蕃茄他他同牛油果醬等等嘅配料醬,滋味十足👍🏼§🪐 墨西哥餡餅·芝士粟米肉鬆有4種不同口味選擇嘅餡餅,薄薄地一塊但又非常足料🤤整塊餡餅都佈滿芝士🧀趁住熱熱地食仲可以有拉絲嘅效果🤩食起上嚟都唔會覺得腬!§🪐 大澳蝦2食完西方嘢,又試吓啲本地嘢🤭大澳出名就係蝦醬,今次用上大澳幼滑蝦醬去煮呢個意粉🍝由於蝦醬本身係好咸嘅一樣嘢,所以係調味上係要好小心,只需要輕輕用少少🤏🏼去帶起個味道同香味就夠😌聞得到嘅香,食起上嚟又有輕淡蝦醬味,咁就已經可以好惹味😋➷雖然餐廳暫時唔係提供好多種類嘅嘢食選擇,不過俾你揀得嘅都係有水準👍🏼除似之外,有時行到攰,都好啱入嚟飲杯嘢抖吓☕️➷🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼8️⃣🌟

🪐 烤乳酪玉米片配三色醬

烤乳酪玉米片配三色醬
烤到脆卜卜嘅玉米片,配搭唔同口味嘅醬料,惹味感瞬間提升😋
§
🪐 墨西哥餡餅·芝士粟米肉鬆

墨西哥餡餅·芝士粟米肉鬆
趁住熱熱地食仲可以有拉絲嘅效果🤩食起上嚟都唔會覺得腬!
§
🪐 大澳蝦2

大澳蝦2

除似之外,有時行到攰,都好啱入嚟飲杯嘢抖吓☕️

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼8️⃣🌟
2024-05-21
墨西哥餡餅·芝士粟米肉鬆
2024-05-06 225 瀏覽
中午時間,經過逸東酒店,見到之前在洗衣街光顧過的Mobin開了新店,型格風裝修、落地玻璃、吧枱、打卡牆,十分吸引。午餐主打手工意粉,前菜選擇有酸麵包丁配鱷梨醬和玉米脆片配香料酸忌廉,我和朋友二人各點了一款,酸麵包比普通麵包 富更高的營養價值、更健康,配搭牛油果醬十分美味;玉米片咬落香脆,一款軟綿 一款脆口。主菜有四款手工意粉可供選擇,我點了(無肉)莎莎醬菠菜慢煮蛋扁意粉$128,朋友點了青醬雞肉慢煮蛋扁意粉$138,意粉較挺身,軟滑偏爽,兩款都有一隻溏心蛋,雞肉一款味道較清淡,無肉的一款即味道較濃,色彩較鮮豔,除了菠菜和蛋,配菜有洋蔥、蕃茄、菇和紅椒粉,微酸微辣,開胃惹味。Black coffee或House Tea 🍵 跟餐不用加費。跟餐可追加甜點-巴斯克芝士蛋糕+$45,味道正常。-Tiramisu +$50,有驚喜,口感濕潤,咖啡味道和酒味的比例剛好,十分推薦! 整體總結,食物質素和服務態度都很好,而且店舖位置方便,環境舒適,價錢合理,不錯的選擇。
型格風裝修、
落地玻璃、
吧枱、
打卡牆,
十分吸引。

午餐主打手工意粉,
前菜選擇有酸麵包丁配鱷梨醬
和玉米脆片配香料酸忌廉,

朋友點了青醬雞肉慢煮蛋扁意粉$138,
意粉較挺身,軟滑偏爽,兩款都有一隻溏心蛋,
Black coffee或House Tea 🍵
跟餐不用加費。

跟餐可追加甜點

-巴斯克芝士蛋糕+$45,
味道正常。
-Tiramisu +$50,
有驚喜,口感濕潤,咖啡味道和酒味的比例剛好,十分推薦!

2024-04-25
  • Tiramisu
📍佐敦特色fusion菜‼️· 必試香烤蘋果甜脆餅😍 — MOBIN😆·Follow @pigfoodiexhk for more food!#pigfoodiexhk_佐敦#pigfoodiexhk_西餐==============================Mobin前身位於旺角唐樓入面,店舖而家relocate咗喺佐敦逸東酒店大堂,環境舒適好坐~menu繼續以墨西哥、西班牙fusion為主,好有特色!——————————————————————⭐️大澳蝦蝦 $145 (4.4/5)意粉混合大澳蝦醬、烤蝦米,本身有啲怕味道會好腥,但食落又唔會,仲好惹味!🤤意粉口感煙韌,加埋溫泉蛋口感更濕潤😆·⭐️西班牙薯仔蛋餅蛋餅蛋味香濃,入面有唔少薯粒,加埋面頭嘅醬汁好惹味~·⭐️Mobin香烤蘋果焦糖醬甜脆餅 $108 (4.4/5)第一次食呢款甜品覺得幾特別‼️脆餅脆身,入面仲有蛋糕~加埋香甜嘅焦糖蘋果粒同雲呢拿雪糕一齊食好正😆————————————————————賣相:3.5/5味道:4.3/5性價比:3/5推介度:3.5/5————————————————————📍MOBIN @mobin
#pigfoodiexhk_佐敦
#pigfoodiexhk_西餐
——————————————————————
⭐️大澳蝦蝦 $145 (4.4/5)

⭐️西班牙薯仔蛋餅

蛋餅蛋味香濃,入面有唔少薯粒,加埋面頭嘅醬汁好惹味~

————————————————————
————————————————————
📍MOBIN @mobin_hongkong
佐敦彌敦道380號香港逸東酒店地下2號
2024-05-24 27 瀏覽
呢間餐廳位於逸東酒店入面,呢度有好型格既黑色檯同埋有一幅墨西哥既壁畫,我地仲安排左坐響近窗邊既落地玻璃位置感覺好CHILL,呢度主打係食三文治同夾餅既,所以我地叫左一份墨西哥夾餅入面包左煙三文魚同埋紫色既酸菜,呢個夾餅即叫即整,份量都幾多有6塊咁多,而且配埋牛油果醬汁同埋辣辣地既蕃茄醬汁特別醒胃,紫色酸菜同三文魚好軟入面仲有芝士涵夾住食落都幾飽肚另外叫左一份牛肉配酸種麵包,加埋肉醬同上面有乳酪醬汁食好夾,牛肉唔會好鞋口,酸種包健康。

2024-05-23 19 瀏覽
好耐之前有bookmark到旺角Mobin, 一直未有機會去 前排去逸東食buffet 發現原來Mobin開左分店! 就係逸東酒店地下 好方便😝✨三文魚牛油果醬他他 $78✨[德X港X墨]南乳版德國豬手紫酸菜芝士餡餅 ($88/half, $148/full)✨大澳蝦 $145✨Caramel Latte Mobin係墨西哥fusion餐廳 估唔到佢都有幾多選擇 配搭仲好新穎添😎星期六日都有set lunch 有包埋酸種包/玉米脆片 一至五仲有飲品半價優惠 不過我地今次就冇揀到set lunch三文魚牛油果醬他他賣相精緻 唧埋粒青檸又幾夾 不過可以大舊啲就方便啲唧😝 大澳蝦意粉都幾得意 第一次食呢種配搭 有大澳幼滑蝦醬 慢煮蛋 烤蝦米同油揚絲 如果再濃啲會更正😋我哋最鐘意德港墨fusion既豬手芝士餡餅😛通常都係食雞/牛肉餡居多 德國豬手做餡好少見 仲有南乳醬😆啲醬汁好夠點 正!

✨三文魚牛油果醬他他 $78
✨大澳蝦 $145
✨Caramel Latte
2024-05-19 29 瀏覽
除咁海景、山景,搵間cafe欣賞吓街景都唔錯呢間位於逸東酒店街舖嘅cafe,可以望住落地玻璃外嘅彌敦道,都幾chill吓呢間有好得意嘅local fusion意粉,其中呢碟係用咗上環李煥溏心皮蛋做點綴,動L香蛋味又冇押味,再用自製芫荽醬同豬肉鬆拌意粉,香口又具質感加$30 upgrade做手工意粉,麵底堅挺幾有咬口佢地嘅酸種麵包都幾耍家,三文治可以揀一種組合餡料,本身都有啲擔心風乾火腿+芝士醬會唔會好乾,但原來真係好rich,火腿好有肉香,芝士好綿,麵包更係外脆內綿Tequila cheesecake都幾得意,質感燒到綿綿地,食落唔會膩,淋上一啲焦糖醬,唔會太甜反而提味,仲有啲燕麥增加口感嚟到呢度當然要嚟返杯咖啡chill吓,latte都幾綿滑香醇最特別就係呢杯發酵水果梳打,好清新又有好多果渣,仲有迷迭香同菠蘿乾提升層次
除咁海景、山景,搵間cafe欣賞吓街景都唔錯

下火

酸種麵包三文治
Tequila New York Cheesecake
Latte
發酵水果氣泡水
Mobin價錢💲: $65/ $78/ $198好味程度😋: 3.7/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 3.4/5回頭率😚: 3.4/5-知道mobin一路都好出名,而家係逸東酒店地下開左新分店,當然要去試試!夜晚去到可以叫好多酒類/下酒菜。主打墨西哥菜的佢地當然都有墨西哥脆片等菜式。-🆗三文魚他他。底下有酸種麵包墊住,麵包好軟熟的。上面係牛油果mix三文魚醬,牛油果味> 三文魚😳 好多餡會爆出來。-✅芝士粟米肉鬆餡餅。墨西哥X台灣的fusion菜!餡餅薄脆,入面夾住甜甜的肉鬆芝士,小似蛋餅,所以味道唔會差🤪 加d牛油果/番茄醬,成件事墨西哥左!-✅烤香腸肉醬慢煮蛋手工意粉。手工意粉煙煙韌韌,帶d蛋香,好有咬口☺️ 肉醬有好多菇係入面,味道唔會太酸,但意粉有啲難掛汁。溫泉蛋有啲稀,撈勻一齊好滑。腸仔片都係正常。-✅✅Tequila cheesecake. 呢個係超超超好食!newyork cheese cake來好軟熟,口感好smooth,本身會膩的cheesecake加左tequila汁淋面,中和左芝士蛋糕的甜同漏😆 佢真係濃酒味,係有小小烈酒的後勁😚 同埋
Mobin
價錢💲: $65/ $78/ $198
好味程度😋: 3.7/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 3.4/5
回頭率😚: 3.4/5

✅✅Tequila cheesecake. 呢個係超超超好食!newyork cheese cake來好軟熟,口感好smooth,本身會膩的cheesecake加左tequila汁淋面,中和左芝士蛋糕的甜同漏😆 佢真係濃酒味,係有小小烈酒的後勁😚 同埋cheesecake面有用火槍燒過,食落有燒香的味😎

價錢小貴,因為份量唔多,適合少d人一齊來。個cheesek超級有驚喜,來到必點呀😍
2024-05-15 29 瀏覽
今日約咗朋友係逸東酒店下面咗個g,good court 食嘢, 之前去過覺得d 野食選擇多,味道又唔錯, 所以諗住今日再去咗到揀野食.到咗逸東酒店經過地下無意之中發現間西餐廳, 應該係新開, 裝修靚靚, 座位舒適, 環境優雅, 見到menu 都只係-百零蚊一個餐, 已包小食, 主食和餐飲, 價錢合理, -於一試.酸種包丁配鱷梨酱: 個酸種包丁軟身, 配埋個醬甜甜地幾特別玉米脆片配香料酸忌廉: 開胃小食, 脆卜卜,-路食一路傾計好快食曬, 本身想encore , 但又想試吓d甜品,怕眼闊肚窄食唔晒.烤香腸肉醬慢煮旦扁意粉: 扁意粉有嚼口, 個source 唔會好流, 肉醬蕃茄味重, 加埋個慢煮旦👍青醬雞肉慢煮旦扁意粉: 雞肉鮮嫰, 冇雪味, 慢煮旦煮到剛剛好, 用心製作, 推介龍舌蘭醬紐約芝士蛋糕:芝士味濃, 好感適中提拉米蘇: 味道唔錯, 比我預期好味, 咖啡味同酒味都食到

酸種包丁配鱷梨酱: 個酸種包丁軟身, 配埋個醬甜甜地幾特別

龍舌蘭醬紐約芝士蛋糕:芝士味濃, 好感適中

提拉米蘇: 味道唔錯, 比我預期好味, 咖啡味同酒味都食到
2024-05-06
2024-05-15 21 瀏覽
佐敦手工意粉慢活cafe🍝1. 忌廉風乾火腿慢煮蛋扁意粉 $140手工意粉幾彈牙 有啲平時食唔到嘅口感 厚度同寬度都啱啱好 火腿咸咸香香 個蛋撈埋啲意粉一齊食更加creamy+ tortilla chips with spiced sour cream 同平時食開嘅Doritos味道差唔多 十分香脆惹味+蜜桃冰茶 +$30幾清新幾fresh 甜甜嘅桃味2. 青醬雞肉慢煮蛋扁意粉 $138同樣嘅手工意粉 不過個人比較鍾意呢款醬 青醬嘅青草味都幾出 雞肉都幾多 唔錯+ guacamole dip with sourdough croutonsSourdough 切成一粒粒 點落啲酸酸甜甜嘅牛油果醬都幾開胃+ tequila cheesecake +$50呢個甜品幾出色 有caramel mixed tequila 嘅sauce係個面到 有caramel 嘅甜 亦有有個個焦糖口感同香 仲有啲酒嘅後勁 芝士蛋糕口感都實在同濕潤 幾好+ iced chocolate +$24朱古力味十分濃郁
佐敦手工意粉慢活cafe🍝

+ tequila cheesecake +$50

+ iced chocolate +$24
朱古力味十分濃郁
2024-05-13 17 瀏覽
Mobin開新店開業喇,旺角老舖一直幫襯開,新店位於佐敦靚靚嘅逸東酒店地下,裝修型格又帶點Chill,環境非常舒適,仲可以望住彌敦道街景慢慢嘆👍🏻新店當然一樣主打創意Fusion墨西哥菜,仲多咗好多選擇,例如Tapas 、Nachos 、西班牙蛋餅、Quesadilla 餡餅、創意酸種包、多款美味嘅甜品和特飲,好多美食等緊你,快啲去朝聖啦😋🍯▪️Coffee Brownie’s (Affogato ) Bunuelos With Ice-cream $ 108MOBIN 咖啡布朗尼甜脆餅好有創意嘅甜品,炸脆咗既焦糖玉米餅非常香脆,內裏藏住小蛋糕,再配合自製咖啡醬、巧克力布朗尼、雲呢拿雪糕,多重口感、而且所有食材都唔太甜,真係甜品大滿足🌮▪️Cheesy Flossy Quesadilla $ 78[台X墨]芝士粟米肉鬆餡餅最鍾意這款墨西哥餡餅,鬆軟的餅皮包住豬肉鬆、馬蘇里拉芝士、乾酪、粟米,滿滿餡料一邊流一邊食,非常美味,仲可以配合三款醬,牛油果醬、蕃茄茄莎莎醬 、酸奶油,更加有風味🥪▪️Artisan Sourdough $ 78我最喜歡的酸種包,有多款口味選擇,我就梗係揀我最愛口味,麵

Ice-cream $ 108
MOBIN 咖啡布朗尼甜脆餅

[台X墨]芝士粟米肉鬆餡餅

🥪▪️Artisan Sourdough $ 78
我最喜歡的酸種包,有多款口味選擇,我就梗係揀我最愛口味,麵包烘得又香又脆,配合風乾巴馬火腿和溶化咗嘅流心芝士,最原始的美味

☕️▪️Latte $ 38
午餐在這個悠閒嘅地方,最適合就配上一杯咖啡,拉花用上最簡單嘅心形設計,低調得來又幾,咖啡和牛奶的比例剛剛好

• 芝士粟米肉鬆餡餅
  • MOBIN 咖啡布朗尼甜脆餅
2024-05-12 21 瀏覽
裝修時尚有格調!最岩同朋友放工嚟Chill一Chill♡♡♡唔單止環境,食物同樣高質😋😋#酸麵包丁配鱷梨醬健康又飽腹嘅麵包,配搭質地順滑嘅鱷梨醬,醬汁仲加咗洋蔥蕃茄粒,清爽又開胃!#忌廉風乾火腿慢煮蛋手工意粉 製成長通粉形狀,比條狀意粉更掛汁👍🏻風乾嘅火腿相對於較肥膩嘅煙肉,感覺較健康!#西班牙烤洋蔥薯仔蛋餅 蛋餅夠哂厚身,烤得岩岩好!薯仔片唔會煮到好軟綿,保留番少少嘅咬口。洋蔥嘅甜味充分滲透入薯仔蛋餅。表面嘅芝士沙律醬配搭呢個蛋餅,簡直係畫龍點睛🫶🏻🫶🏻🫶🏻#港式南乳豬手配德國酸菜 南乳味嘅豬手+德國酸菜+歐洲麵包,呢個做法非常創新!香脆嘅麵包夾住咸香味十足嘅豬手,南乳份量控制得唔錯,配埋爽脆清甜嘅酸菜,咁有創意嘅組合真係要黎試一試!#巴斯克芝士蛋糕 濃郁嘅奶香味,記得蘸點裝飾用嘅蜜糖,清甜香味令蛋糕更出色!芝麻卷蛋 蛋糕焗得好靚,卷得夠平均!食落芝麻味超濃郁,做到鬆軟唔鬆散嘅質感。入面嘅忌廉夠厚滑,配搭埋脆餅碎,呢個真心必食!

唔單止環境,食物同樣高質😋😋

#酸麵包丁配鱷梨醬
健康又飽腹嘅麵包,
配搭質地順滑嘅鱷梨醬,
醬汁仲加咗洋蔥蕃茄粒,清爽又開胃!

#忌廉風乾火腿慢煮蛋手工意粉
製成長通粉形狀,比條狀意粉更掛汁👍🏻
風乾嘅火腿相對於較肥膩嘅煙肉,感覺較健康!

#西班牙烤洋蔥薯仔蛋餅
蛋餅夠哂厚身,烤得岩岩好!
薯仔片唔會煮到好軟綿,
保留番少少嘅咬口。
洋蔥嘅甜味充分滲透入薯仔蛋餅。
表面嘅芝士沙律醬配搭呢個蛋餅,
簡直係畫龍點睛🫶🏻🫶🏻🫶🏻

#港式南乳豬手配德國酸菜
南乳味嘅豬手+德國酸菜+歐洲麵包,
呢個做法非常創新!
香脆嘅麵包夾住咸香味十足嘅豬手,
南乳份量控制得唔錯,配埋爽脆清甜嘅酸菜,
咁有創意嘅組合真係要黎試一試!

#巴斯克芝士蛋糕
濃郁嘅奶香味,
記得蘸點裝飾用嘅蜜糖,
清甜香味令蛋糕更出色!

芝麻卷蛋
蛋糕焗得好靚,卷得夠平均!

餐廳位於佐敦香港逸東酒店地下,店舖位置方便,環境舒適,價錢也合理。我和朋友點了一份餡餅和晚市套餐。套餐的前菜選擇有酸麵包丁和玉米脆片,我們選擇了酸麵包丁配鱷梨醬;而主菜則有四款手工意粉可供選擇,我點了烤香腸肉醬慢煮蛋手工意粉($198),香腸鹹鹹的,而通粉味道則較淡。套餐裏還有三款甜品選擇,我們選擇了比較少出現的芝麻卷蛋,份量很大,卷蛋很鬆軟,中間的cream也很creamy,周圍還圍了一圈糖漿,芝麻卷蛋配上糖漿能更突出芝麻的風味。

[德X港X墨]南乳版德國豬手紫酸菜芝士餡餅(Full) $148
餅皮很薄很軟熟,內餡有豬手肉絲, 紫酸菜和芝士,紫酸菜脆脆的,而豬手肉絲份量感覺不是很足,還有兩款配醬,香滑的牛油果醬和入面有蕃茄和洋蔥粒的,酸酸辣辣的紅色醬汁。
墨西哥蕃茄芝士脆批 (選蘑菇/豬手肉/雞肉/香腸) $108呢款pizza揀咗豬手肉☺️豬手肉肥瘦均勻,好有口感😍pizza脆批係薄批嚟,脆得嚟帶點鬆軟,配搭香濃芝士同蕃茄,整體感覺好夾☺️芝士粟米肉鬆餡餅 $78 Half / $138 Full揀咗半份total有3件🥰份量都唔少,呢款餡餅係墨西哥x台灣風味嘅感覺🤣一口咬落去芝士好澎湃爆晒出嚟,粟米肉鬆仲要加芝士,呢個組合冇得輸😍Mobin香烤蘋果焦糖醬甜脆餅 $108呢款甜品有少少似拿破崙嘅口感,內層空心外層脆脆地,再配糖霜、焦糖醬、朱古力醬、蘋果蓉一齊食,口感唔錯😆蜜桃冰茶 $60蜜桃冰茶感覺幾fresh,底部有少少甜,不過飲耐咗等冰溶化之後就啱啱好☺️Mocha $48呢款Mocha係偏重口味,咖啡豆苦澀得來又帶有好香濃嘅朱古力味🥰口感好順滑🤣
墨西哥蕃茄芝士脆批

芝士粟米肉鬆餡餅 $78 Half / $138 Full

Mobin香烤蘋果焦糖醬甜脆餅 $108

蜜桃冰茶 $60

Mocha $48
墨西哥蕃茄芝士脆批
2024-05-08 29 瀏覽
位於佐敦逸東酒店地下的多國菜咖啡店,菜單提供了多種創意菜品,環境時尚高雅,非常適合與朋友聚會或享受一頓美味的晚餐。西班牙烤洋蔥薯仔蛋餅這道菜以傳統的西班牙風味為基礎,融合了洋蔥和薯仔的香氣,再加上蛋餅的綿密口感,給人留下深刻的印象。墨西哥蕃茄芝士脆批(豬手肉)半肥瘦的豬手肉鮮嫩帶有油香,蕃茄的酸甜和芝士的濃郁配合得恰到好處。脆批的外層酥脆,內裡鬆軟,而且微辣,每一口都散發著美味的滋味。三文魚三文治三文魚搭配香脆的麵包和芝士。分量十足,每一口都能感受豐富的口感。Dirty 咖啡豆帶有酒香,冷熱共融的口感,值得回味Cappuccino咖啡既濃郁又順滑,充滿奶香,讓人回味無窮。

西班牙烤洋蔥薯仔蛋餅

墨西哥蕃茄芝士脆批(豬手肉)

三文魚三文治

Dirty
咖啡豆帶有酒香,冷熱共融的口感,值得回味

Cappuccino
咖啡既濃郁又順滑,充滿奶香,讓人回味無窮。