2022-10-21 304 瀏覽
聽到大麻大家可能會有d驚,但今次嚟到呢間餐廳食嘅嘢加咗呢隻大麻係完全合法嘅,講緊嘅就係大麻二酚CBD,仲俾到人一種放鬆嘅感覺添威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬+double CBD我哋加錢double咗CBD嘅份量,不過其實味道上係冇分別架,唔會有任何異味苦味嗰d,因為CBD基本上係冇味個酥皮好脆口,配埋入面三文魚又好嫩滑,再點埋個甜甜地酸酸地嘅黃椒醬真係好開胃,我同朋友食完一啖又一啖呀墨汁蟹肉意大利飯配香煎北海道帶子+CBD佢個忌廉味好重,粒粒飯都掛滿墨汁,個帶子煎香咗但入面都好軟好嫩,同埋好夠味頭先講咗CBD有令人放鬆嘅作用,平時經常失眠嘅我食完呢餐返到屋企好快就瞓著咗,仲瞓得好好添!聽聞遲d政府好似會禁埋CBD,大家要試就快喇!#foodie #尖沙咀美食 #厚福街 #hkig #hkfoodieblogger #hongkonger #foodblogger

威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬+double CBD

墨汁蟹肉意大利飯配香煎北海道帶子+CBD
墨汁蟹肉意大利飯配香煎北海道帶子

墨汁蟹肉意大利飯配香煎北海道帶子
2022-10-15 203 瀏覽
🍴Med Chef @尖沙咀🍴 好耐之前都已經聽過香港有餐廳係食物到加入了CBD大麻二酚,而CBD大麻二酚有鎮靜及舒緩情緒的作用。聽完覺得好新奇同埋好特別,所以就黎試下係點樣既,但其實CBD係無味既🤣🤣唔會識到有D特別既味道!如果唔想加CBD既話,係可以落單既時候揀返唔要架。餐廳D野食都幾好食,個人覺得價錢就高左少少。當日叫左2人餐,$638加一。------------------------------🔵吞拿魚黑水欖尼斯沙律沙律份量好大盤,上面仲有好多吞拿魚肉,唔係得幾條肉咁,味道好Fresh,都唔錯. 🟢法式龍蝦湯龍蝦湯好好飲呀!口感係比較結身,飲得出唔係溝左好多水好淡咁,完全係真材實料。.🟣帶子蟹肉牛油果他他配薑油黑醋汁呢個前菜深得小編心,因為呢三個組合都係小編最愛加埋一齊更加係無得輸!😍食得到帶子同蟹肉既鮮味。另外配左幾塊多士,可以放他他係多士再沾一沾黑醋汁色。個人覺得可能個油少返少少會好D,感覺無咁肥😆.🔴日式芥末忌廉香煎廣東蠔闊條麵蠔肉大大粒好多有鮮味,廣東蠔唔會令你失望。另外個汁亦夠多掛到係麵到,唔會好稀無乜味,日式芥末味又好重,岩哂鍾意食washabi既朋友.
🍴Med Chef @尖沙咀🍴

🔵吞拿魚黑水欖尼斯沙律

🟢法式龍蝦湯

🟣帶子蟹肉牛油果他他配薑油黑醋汁

🔴日式芥末忌廉香煎廣東蠔闊條麵

🟠威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬
威靈頓牛肉聽得多,三文魚就真係第一次聽,所以好有期待。個皮幾脆又唔會太厚粉,三文魚魚味香肉感滑唔會有腥。另外小編覺得個汁幾特別,第一次食到既味道,酸酸地又好夾,沾哂D汁咁制😌

好食度:7️⃣。5️⃣/🔟
抵食度:💸💸💸
打卡度:📷📷📷📷
舒適度:🛋🛋 🛋🛋
服務態度:🗣🗣🗣🗣
2022-09-17 182 瀏覽
Med Chef#朋友聚餐之選The first CBD-themed restaurant in Hong Kong ☘️Well decorated with neon lights and funky songs as well. (Of course, you can choose to leave out the CBD or add $20 for doubling it!) CBD has been known for its calm and soothing effect, but it is more of a gimmick here s the dosage is minimal. A person can take up to 1500mg/day and the CBD here is only 15-20mg per dish. Don’t worry and just chill! Must try ✨1️⃣威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬 $238We usually have Beef Wellington but here you get to try Salm
Med Chef
#朋友聚餐之選

Must try ✨
1️⃣威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬 $238
We usually have Beef Wellington but here you get to try Salmon Wellington. Wellington dishes are known for its decadent meat and are usually served on special occasions. It is also the reason why the most tender and juicy part of the cow (and salmon in this case) are cooked. Their salmon was really soft with a nice pinkish colour. The wellington was crispy too and the sauce was quite special! A must try!

2️⃣脆炸焦糖西班牙油炸鬼,雲呢拿雪糕 $98
Tried churros in other Spanish restaurants before but they were not as good as those served in Med Chef!

3️⃣手打流心菲達芝士撻 $68
Seems like an enlarged version of BAKE cheese tart with strawberry sauce. Pretty worthy for the price!

Other dishes🍴
4️⃣香煎紅酒鴨胸意粉配意大利青醬 $138
Duck breast was soft and the skin fat was fulfilling. But the pesto flavour of the spaghetti wasn’t coming out and it was slightly more oily than expected.

📍 1/F, The Lamma Tower, 12-12A Hau Fook Street, Tsim Sha Tsui
  • 威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬
  • 流心菲達芝士撻
2022-09-15 94 瀏覽
第一次食CBD餐 都幾特別食物味道好環境好。坐得舒服職員服務超級好。超級有禮貌特別其中一個女職員。每次上餐 比餐具 到我哋嚟離開都超級有禮貌簡直要比100分果位女職員
第一次食CBD餐 都幾特別
食物味道好
環境好。坐得舒服
職員服務超級好。超級有禮貌
特別其中一個女職員。
每次上餐 比餐具 到我哋嚟離開
都超級有禮貌
簡直要比100分果位女職員
2022-09-09
2022-09-09 122 瀏覽
CBD主題餐廳,覺得幾得意,同朋友黎試吓。一入到餐廳,紫藍色嘅燈光,環境氣氛👍🏻好合適同朋友食飯傾計。點咗個蟹肉他他,好好味,推介👍🏻意大利飯都好味,最後叫咗個ribs,但就好一般,無影到相。

2022-08-17
首先我唔理你間餐廳打住咩旗號(大麻又好咩都好),一間餐廳最基本要好食啦。賣相係咪好好睇呢,但我想講有一半青口都係唔開口嘅,仲有個汁真係搞唔掂,我同間餐廳反映佢直接攞走我碟嘢,我本身以為佢會煮過,換返啲新鮮嘅俾我。我萬萬估唔到,佢拎入廚房之後,敲碎啲殼同埋強行打開啲青口,再拎返出嚟俾我。喂大佬,你做餐飲,你唔好話俾我知,唔知道青口唔開口係咩意思---「係唔新鮮同死左呀!」黐線,啲青口又臭又粉,我俾返$200你,你同我食咗佢,你真係好意思拎返出嚟俾我?OK,到講嘢飲。呢杯嘢飲巨伏,未飲過咁難飲嘅嘢,有興趣可以去伏下,好似叫咩奶茶到個意大利飯,公道啲講句,呢個係好食嘅,但份量少到我以為食緊兒童餐,你真係唔好唔信,份量大約等於4舊壽司。小食拼盤冇伏,但如果睇完我上面嘅評論,都仲想去試嘅,咁我真係祝你好運。最後我剩係得一個希望,盡快執笠啦唔好害人

最後我剩係得一個希望,盡快執笠啦唔好害人

2022-09-08
2022-09-08 66 瀏覽
真心推介呢間以加入CBD為gimmick既餐廳CBD叫大麻二酚,係大麻既一種大麻有令人上癮同埋係香港唔合法既成份,叫THCTHC會令人上癮,但CBD係可以令人放鬆relax幫助入睡呢到每道菜可以選擇唔加CBD或加double CBD我地第一次試食物加CBD之前飲CBD啤酒試過CBD既感覺今次我地每道菜按佢setting冇特別加減🦪日式芥末忌廉香煎廣島蠔寬條麵 ($158)🍝賣相好吸引有3隻蠔,都算大隻,煎得幾香個寬條麵好掛汁,夠哂creamy好少見pasta配日式芥末忌廉汁又幾好味,意想不到地配搭中意忌廉汁既朋友仔真係可以試下份量唔算多,兩個女仔share覺得剛好但提提大家要襯熱食,唔係隻蠔凍左難免會有啲腥啊~威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬($238)🐟通常出面食開既係威靈頓牛柳今次入面係三文魚同菠菜一切就聽到個酥皮好脆口熱辣辣焗起出來特別香個汁係秘魯黃椒醬我同朋友不約而同地話個醬好正啊!就咁食就好似唔係好特別但一點個醬即刻升級!!個醬好特別,帶啲百香果同芒果的味道!寧舍開胃!平時自己買啲三文魚煎或者焗都可能偏乾身但呢個威靈頓三文魚好嫩滑!一啲都唔會乾同鞋,值得一讚!而且食落又唔覺得佢膩,可
真心推介呢間以加入CBD為gimmick既餐廳
CBD叫大麻二酚,係大麻既一種
大麻有令人上癮同埋係香港唔合法既成份,叫THC
THC會令人上癮,但CBD係可以令人放鬆relax幫助入睡

呢到每道菜可以選擇唔加CBD或加double CBD
我地第一次試食物加CBD
之前飲CBD啤酒試過CBD既感覺
今次我地每道菜按佢setting冇特別加減

🦪日式芥末忌廉香煎廣島蠔寬條麵 ($158)🍝
賣相好吸引
有3隻蠔,都算大隻,煎得幾香
個寬條麵好掛汁,夠哂creamy
好少見pasta配日式芥末忌廉汁
又幾好味,意想不到地配搭
中意忌廉汁既朋友仔真係可以試下
份量唔算多,兩個女仔share覺得剛好
但提提大家要襯熱食,唔係隻蠔凍左難免會有啲腥啊~

日式芥末忌廉香煎廣島蠔寬條麵

威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬($238)🐟
通常出面食開既係威靈頓牛柳
今次入面係三文魚同菠菜
一切就聽到個酥皮好脆口
熱辣辣焗起出來特別香
個汁係秘魯黃椒醬
我同朋友不約而同地話個醬好正啊!
就咁食就好似唔係好特別
但一點個醬即刻升級!!
個醬好特別,帶啲百香果同芒果的味道!寧舍開胃!
平時自己買啲三文魚煎或者焗都可能偏乾身
但呢個威靈頓三文魚好嫩滑!一啲都唔會乾同鞋,值得一讚!
而且食落又唔覺得佢膩,可能因為個醬加持!

我地每人點左杯CBD啤酒🍻
我就點左Pale Ale 有點蜜桃香
朋友中意苦口濃啲點左Double IPA

之後來個 焦糖西班牙油炸鬼配雲呢拿雪糕🍦($98)
餐廳好好,見到我地食完main就幫我地執枱換碟
朋友以為我地點左甜品要上
其實我一早落左個request寫字
仲點埋蠟燭上枱!俾到朋友小驚喜!
即刻影返幾張相先啦~
影到雪糕都開始溶😅
伴碟啲爆谷淋左
但 西班牙油炸鬼甜度適中
配咗佢個焦糖醬又幾夾🍯
平時出面都係配朱古力醬既🍫
但如果個油炸鬼可以脆啲就好好多啦!
2022-07-27
生日
日式芥末忌廉香煎廣島蠔寬條麵
  • 日式芥末忌廉香煎廣島蠔闊條麵
2022-08-30 62 瀏覽
CBD 系香港都系比較陌生啲,其實佢具有鎮靜、舒緩情緒嘅作用!所以近年來都有好多產品,甚至食物都加入左CBD,當然係講緊少量成份。尖沙咀嘅厚福街都有一間CBD嘅Cafe,食物同平時嘅Cafe差唔多,吾會話真係有啲咩特別反應,同埋啲嘢食都可以比客人揀要唔要CBD 不過當日去到餐廳,其實唔多客人,但餐廳侍應都吾太主動,希望呢點可以改善下

2022-08-13 97 瀏覽
安格斯穀飼平鐵牛扒 $338牛扒有得揀熟度 叫左medium rare. 未係好食得出佢牛肉本身既味道 不過椰菜花蓉幾好食 可以一試大麻二酚小食拼盤 $148無晒洋蔥圈用咗薯條代替 佢有兩個汁一個係泰式酸辣醬一個係水牛城醬 我就比較小朋友口味 酸酸辣辣好食啲鐵板青咖喱安吉拉雞捲 $118呢個係最好食嗰個小食 雞卷脆口所以要即刻食 如果唔係會比青咖哩浸到淋晒 而青咖喱味道濃郁配上雞卷 切開一舊舊食 好似食緊印度薄餅咁☺️附帶一題所有食物都加左大麻二酚(CBD)如果唔想要可以落單個陣揀 再唔係Double CBD 都可以(+$20)😂 同埋餐廳燈光藍藍綠綠咁 影起相上嚟都幾唔方便🥲
安格斯穀飼平鐵牛扒 $338

大麻二酚小食拼盤 $148

鐵板青咖喱安吉拉雞捲 $118

2022-08-03 140 瀏覽
整體評價:環境舒服,食物中上,relax到想訓教🫣 (食物完全食唔到CBD味,唔會有異味)Med Chef係香港首間以大麻二酚Cannabidiol(CBD)為主題的多國菜餐廳。廚師在食物烹調過程中會加入CBD成分,令大家食得更chill。服用CBD後,在幾分鐘至數十分鐘內身體會有輕微放鬆的感覺,壓力大的朋友不妨來鬆一鬆。(孕婦及12歲以下的小朋友應盡量避免服用CBD)食物方面:前菜我叫左哈里薩辣雞墨西哥薄餅同小食拼盤。辣雞墨西哥薄餅做得好出息,炸雞因為淋左醬汁同放左係薄餅入面,出到黎時已經唔係脆卜卜既口感,但仍香味十足而且肉質非常嫩滑!!薄餅皮輕微烘過,外脆內軟,配上沙律菜能中和辣雞既油膩同辣味,不知不覺食哂成碟! 好開胃 至於小食拼盤就相對差d,水牛城雞翼既炸粉好厚好厚,同埋炸得太耐,外皮小小硬,肉質小小「鞋」。炸蝦餅都ok,食到滿滿彈牙既蝦肉。至於洋蔥圈方面,因為缺貨轉左薯條比我🥲🥲 薯條好明顯食到係超市買到既急凍薯條。 主菜我叫左墨汁蟹肉意大利飯伴香煎北海道帶子同肉眼。墨汁意大利飯個味道調得好好,粒粒飯粒都掛滿香濃忌廉墨汁,為左減低膩感,仲加左青瓜粒,令食落口感清新啲,又中和到

食物方面:
前菜我叫左哈里薩辣雞墨西哥薄餅同小食拼盤。
好開胃

小食拼盤

主菜我叫左墨汁蟹肉意大利飯伴香煎北海道帶子同肉眼。

瓜粒,令食落口感清新啲,又中和到膩感。加上絲絲蟹肉、三文魚籽同鮮甜帶子,口感同味道既層次都好豐富。但!我個飯d米仲係生🥲好硬好硬,懷疑係廚師失準🫠 不過總括嚟講,味道真係好出息

墨汁蟹肉意大利飯伴香煎北海道帶子

肉眼方面我叫左medium rare,出到黎既熟度岩岩好,肉質同紋路都好靚,咬落軟身得黎有口感,牛味濃厚。
板燒頂級肉眼

最後想踩一踩:由我落order到上齊菜唔超過10分鐘,係上齊菜!根本係一次過上,食完前菜主菜都唔再熱了,唔明點解要咁急,個時餐廳得2枱客,用多小小時間煮耐d個意大利飯好過啦😂
2022-07-31
板燒頂級肉眼
2022-07-18 138 瀏覽
厚福街餐廳林立,係呢東文廈之中,有呢間特別既西餐廳,霓虹燈掛在天花板,十分特別以前唔知咩係CBD,餐廳在食物中加入了CBD大麻二酚,有鎮靜及舒緩情緒的作用大麻二酚(CBD)是大麻百多種有效成分中最具醫療價值的一種,有放鬆身心、保護神經、改善皮膚發炎、抗氧化、對恢復皮膚健康、舒緩皮膚問題的能力,可以治療濕疹等病。食左真係好訓好多!女士一定要試吓MANGO SALSA CUTLET TIGER PRAWN TACOS咁我哋就叫咗呢個芒果莎莎吉列苦夏墨西哥薄餅,賣相五顏六色, 非常吸引,有一種淡淡的清香,又有一啲啲好似辣辣地嘅好吸引。 薄餅食落好特別口感好清新作為前菜可以令到我更加開胃酸酸甜甜咁 ,加上芒果同埋呢一個組合非常之夾,口感又軟又硬。呢個真係十分之推介主菜方面我哋叫咗一個美式BBQ醬燒豬肋骨, 呢個main course有好大條豬肋骨,份量好夠,有薯條同埋沙律菜,望落好靚仲喺上面有一啲香草 ,聞落去有一種燒烤嘅味道,好似美式嘅風味佢唔似得水牛城嗰種味但係又好似夾雜着有啲啲嘅墨西哥風味,薯條都炸得好靚,金黃金黃的。切開之後啲肉汁流晒出嚟望見都即刻想食咗佢 ,口感好煙好甘香,香草嘅味道

以前唔知咩係CBD,

餐廳在食物中加入了CBD大麻二酚,有鎮靜及舒緩情緒的作用

加上芒果同埋呢一個組合非常之夾
,口感又軟又硬。呢個真係十分之推介

望落好靚仲喺上面有一啲香草 ,聞落去有一種燒烤嘅味道,
,香草嘅味道夾雜着BBQ醬汁嘅風味

最後係香煎虎蝦鮮茄龍蝦汁寬面,
已經聞到好香嘅蕃茄味我個friend已經舔舔脷因為佢真係好鍾意食蕃茄又鍾意食蝦真係啱晒佢
,隻蝦啖啖肉又脆又爽口,蝦殼好容易已經可以食到入邊嘅肉根本就唔需要用手
2022-07-18 74 瀏覽
最近去了一間食物美味,非常有心思的餐廳Med Chef。1)黑松露忌廉什菇意大利飯,黑松露忌廉汁非常濃郁,意大利飯半生熟有咬口。2)芒果莎莎吉烈虎蝦墨西哥薄餅,自家調製芒果醬汁,吉列虎蝦香脆彈牙。3)鐵板青咖喱安吉拉雞捲,泰式青咖喱醬汁,配上雞捲非常惹味。4)香烤海鮮白醬啤酒薯角,薯角上鋪滿白汁、芝士和海鮮,非常滋味飽肚。5)自家製焦糖西班牙油炸鬼拌雲呢拿雪糕,自家製焦糖醬配上外脆內軟的西班牙油炸鬼。
最近去了一間食物美味,非常有心思的餐廳Med Chef

2022-07-11 68 瀏覽
呢間餐廳嘅裝修有一種以霓虹燈為主,有一種工業風加上迷幻嘅感覺🤣座位闊落,晏少少見到幾多人一齊喺度聚會~基本上所有嘅食物嘢飲都包括左CBD🤪當然,如果唔想加入嘅話都可以提早同佢哋講~咁我就一場嚟到試下CBD美食🤩CBD聽就聽得多真係未食過🧐大麻二酚小食拼盤$148大大盤,有雞翼,洋蔥圈同埋炸蝦餅😋洋蔥圈🧅做到外脆內軟,入邊仲有啲洋蔥汁,趁熱食會更加好食😋水牛成雞翼外皮好脆身,肉質滑嫩,兩個醬汁都好夾~炸蝦餅金黃充滿蝦香~建議點泰式辣醬,就更加惹味😌美式BBQ醬燒豬肋骨🐷$268原條豬肋骨,條條分明都幾易切,開心位係d肉量算多,而且燒得好香,一上碟就聞到香味😋個人認為唔點茄汁都已經OK~而且仲有薯條同沙律菜做伴碟🍟韓式甜辣炸雞🍗$78小食炸雞粒~唔係好重辣味,甜甜辣辣,啱晒我呢啲唔係好食得辣又想惹味一下既人😜蜜桃乳酪冰沙🍑$58幾啱女仔飲,唔會太甜,淡淡的蜜桃香加上乳酪,沙冰都好幼滑~另外仲見到場內都有賣其他CBD嘅產品,而且價格都比出邊平🤩而且平日一至四仲有15%off ~咁今次嘅初體驗係,確實冇特別食到有啲咩味道🤔我個朋友同我都覺得好似個人放鬆咗,之後好似眼瞓左,返到屋企都瞓咗一個好覺

座位闊落,晏少少見到幾多人一齊喺度聚會~

大麻二酚小食拼盤$148
大大盤,有雞翼,洋蔥圈同埋炸蝦餅😋

洋蔥圈🧅做到外脆內軟,入邊仲有啲洋蔥汁,趁熱食會更加好食😋

水牛成雞翼外皮好脆身,肉質滑嫩,兩個醬汁都好夾~

炸蝦餅金黃充滿蝦香~建議點泰式辣醬,就更加惹味😌

美式BBQ醬燒豬肋骨🐷$268

韓式甜辣炸雞🍗$78

蜜桃乳酪冰沙🍑$58
幾啱女仔飲,唔會太甜,淡淡的蜜桃香加上乳酪,沙冰都好幼滑~
另外仲見到場內都有賣其他CBD嘅產品,而且價格都比出邊平🤩而且平日一至四仲有15%off ~咁今次嘅初體驗係,確實冇特別食到有啲咩味道🤔我個朋友同我都覺得好似個人放鬆咗,之後好似眼瞓左,返到屋企都瞓咗一個好覺😴而且食物質素亦都唔錯,值得一試!

感覺最近進入倦怠期,生活總是提不起勁。難得出來見朋友,就建議再訪這間餐廳。Med Chef是全港首間以大麻二酚Cannabidiol(CBD)為主題的多國菜餐廳,取自大麻中的主要成分,身體服用後會輕微放鬆,有助舒壓。(餐廳採取QRcode下單,客人可按自身情況剃選是否添加CBD✍️)——————————🔸哈里薩辣雞墨西哥薄餅 $88一份有兩件,剛好與朋友一人一件;炸雞外脆內軟,肉汁豐富,搭配牛油果醬及哈里薩辣醬,酸甜帶辣勁,開胃過癮!🔹大麻二酚小食拼盤 $148小食拼盤有水牛城雞翼、炸蝦餅及炸洋蔥圈,不過洋蔥圈沒貨,餐廳就換上薯條。雞翼香口惹味,但炸皮略嫌太厚;蝦餅彈牙鮮味;薯條沾上酸甜的辣汁,清新解膩~🔸黑松露忌廉雜菇意大利飯 $128Risotto煮得剛好,飯粒軟硬度適中,醬汁是香濃軟滑的黑松露白醬,加上大量雜菇同煮,香氣滿分🈵️🔹日式芥末忌廉香煎廣島蠔闊條麵 $158第一次食芥末忌廉醬,幾過癮,一入口是濃香的忌廉味,然後就有芥末味慢慢滲出來,完全不嗆;廣島蠔有三隻,不算特別大隻,簡單煎香後尚算鮮甜🦪🔸牛油甜蕃薯蓉配甜奶法式多士 $78以為法式多士是將麵包加牛油及蛋液煎香,沒想到這裏的
——————————

🔹日式芥末忌廉香煎廣島蠔闊條麵 $158
日式芥末忌廉香煎廣島蠔闊條麵

🔸牛油甜蕃薯蓉配甜奶法式多士 $78
牛油甜蕃薯蓉配甜奶法式多士

以為法式多士是將麵包加牛油及蛋液煎香,沒想到這裏的卻是火山狀的甜包🌋烘熱的麵包軟熟甜香,切小口與vanila雪糕同吃,冷熱口感交融,沾點軟滑的牛油甜蕃薯蓉,層次更豐富!

PS:餐廳於星期一至四全日每款產品15% off ,相當抵食,未試過的建議一試~
黑松露忌廉雜菇意大利飯
牛油甜蕃薯蓉配甜奶法式多士
2022-07-08 56 瀏覽
嚟到見到環境非常靚,坐得好舒適又有沙發位。呢度嘢食成份有啲大麻,其實又唔覺得有啲乜嘢好重嘅味道唔想嘅話亦都可以唔叫。兩個人可以嗌餐或者散叫。我哋點樣金不換蜆肉炒意粉有啲泰式風味但係同意粉都好夾,加埋啲蜆肉辣辣地幾好食,意粉好有嚼勁唔會好軟身。燒春雞勁大隻雞髀!燒到啱啱好鎖住啲肉汁咬出嚟會有啲雞油,而且個皮燒得好香脆。Mojito呢度已經有酒牌可以飲酒!個人覺得餐廳有得飲就係最好。Lime soda 我哋仲點左樣甜品🍮,係芝士撻。比想像中冇咁漏,而且仲係好熱!甘岩慶祝生日又可以即刻寫到生日字句服務好好。我哋又六點幾坐到九點都冇人俾我哋走,好舒服傾偈又唔會太嘈。

兩個人可以嗌餐或者散叫。

我哋點樣金不換蜆肉炒意粉

燒春雞

Mojito

呢度已經有酒牌可以飲酒!個人覺得餐廳有得飲就係最好。
Lime soda

我哋仲點左樣甜品🍮,

我哋又六點幾坐到九點都冇人俾我哋走,好舒服傾偈又唔會太嘈。