2023-04-27 32 瀏覽
喺 coffee shop 齋買一杯 coffee / latte 都要幾拾蚊。而 McCafé 早餐只$36 就有:👉新吞拿蛋沙律意式包 🥪,即叫即焗,上手熱辣辣,餡料唔少👍🏻,cheese🧀滿滿👉又有杯靚靚嘅拉花 脫脂 latte,味道又啱我,真係好抵❣️食住個意式包 🥪,望住個拉花☕,let's start a great day 靚靚嘅拉花 脫脂 latte新吞拿蛋沙律意式包 🥪

而 McCafé 早餐只$36 就有:
👉又有杯靚靚嘅拉花 脫脂 latte,味道又啱我,
真係好抵❣️

靚靚嘅拉花 脫脂 latte
新吞拿蛋沙律意式包 🥪
早餐
2019-08-28 177 瀏覽
豬E間餐廳真係陪住好多人成長,人大左真係好少機會食,但係做左人地父母,E家就成日陪小朋友食,需言係就係唔健康,但係有時小朋友食得開心點都要比返D兒時記憶自己小朋友架,食物質素十年如一日,價錢大眾化,最重要大家食得開心,汽水又凍,麥樂雞大大件,豬柳漢寶又軟,出餐速度快,正
2019-08-27
2019-07-20 54 瀏覽
McCafe咖啡總令人又愛又恨🤭有時候就會很多人等很久 但出新產品有驚喜不知道這樣多款咖啡 你又喜歡那種?·Cuppchinno HKD$26/中杯Cuppchinno 的味道總是不錯 無論是那一間沖製也不會失敗的飲品 還有自家品牌的LOGO🤭還有Salt caramelized fresh milk coffee和Hazelnut Latte這兩款我也很喜歡飲💞 咖啡真是令愛不惜手❤不知道你們喜歡這家餐廳哪一種咖啡的味道呢?
McCafe咖啡總令人又愛又恨🤭
有時候就會很多人等很久 但出新產品有驚喜
不知道這樣多款咖啡 你又喜歡那種?

·Cuppchinno HKD$26/中杯
Cuppchinno 的味道總是不錯 無論是那一間沖製
也不會失敗的飲品 還有自家品牌的LOGO🤭

我也很喜歡飲💞 咖啡真是令愛不惜手❤
不知道你們喜歡這家餐廳哪一種咖啡的味道呢?
2019-07-06
$26 (早餐)
2017-07-08 192 瀏覽
mccafe間唔時就有期間限定既食物或飲品,今次就係阿華田系列其實飲一杯阿華田俾成廿幾蚊真係幾貴,都可以係老麥買到個餐了不過今次飲呢杯阿華田真係一個機緣巧合黎,因為我本身係叫latte,只係個職員落錯order所以先變左呢杯凍華田到底呢杯老麥凍華田同其他茶記凍華田有乜分別,要俾多出咁多既價錢黎買呢?呢杯華田就算有好多凍都好,個味道係濃既,職員對於落華田粉絕不手軟呀中間有落cream,係d 冰上面浮下浮下。而係d cream上面都落左華田粉同埋 crunchy crunchy 既脆脆黎豐富口感不過我就唔太欣賞crunchy 既脆脆,個人認為同野飲唔夾,因為我依家唔係食雪糕,無得「不」黎食,我係吸佢上黎而且因為佢係脆脆就自然係硬架啦,吸入口既時候真係有dd 刮口腔,同d 流質既飲品唔係幾match同埋呢杯飲品係偏甜,飲完係唔解渴的,仲會令你更需要一杯水呢杯飲品係搞多左花臣令佢更值佢身價,但係唔代表係好味囉
其實飲一杯阿華田俾成廿幾蚊真係幾貴,都可以係老麥買到個餐了

同埋呢杯飲品係偏甜,飲完係唔解渴的,仲會令你更需要一杯水

呢杯飲品係搞多左花臣令佢更值佢身價,但係唔代表係好味囉
大杯阿華田
大杯阿華田
2017-05-04 160 瀏覽
今日下午我們去咗天水圍做完嘢之後,我們去咗頌富商場嘅「McCafe」飲下午茶!我們叫咗小龍蝦蛋沙律牛角包,食落嘅包質都幾酥脆,而小龍蝦嘅份量都幾多!鷄肉火腿碎蛋芝味多士,由於媽咪唔係好鍾意將多士烘得過火,而令到芝士溶化晒,所以我們要求店員祇係輕輕叮熱小小,他都表現得好樂意同笑面迎人,值得一讚!但我們就略嫌芝士嘅份量多咗啲,而碎蛋份量就比較少!另外!喺落單嗰陣我們睇到用Citibank信用卡就可以有免費升級優惠,由中杯升級為大杯!我們就叫咗榛子鮮奶咖啡同熱朱古力!見到店員特意為我們認真沖每一杯特飲,而且用心喺每一杯熱飲表面上拉花,立即令到每一杯熱飲都增加咗生氣!
我們叫咗小龍蝦蛋沙律牛角包,食落嘅包質都幾酥脆,
而小龍蝦嘅份量都幾多!
鷄肉火腿碎蛋芝味多士,
但我們就略嫌芝士嘅份量多咗啲,而碎蛋份量就比較少!
我們就叫咗榛子鮮奶咖啡同熱朱古力!
小龍蝦蛋沙律牛角包/榛子鮮奶咖啡
鷄肉火腿碎蛋芝味多士/熱朱古力
鷄肉火腿碎蛋芝味多士
熱朱古力
2015-03-13 197 瀏覽
早排見電視有播緊關於mc cafe既廣告見到榛子鮮奶咖啡做緊$16起好似係見咁平就令到我即刻走去試啦本身自己就飲開齋啡 今次就試佢e款榛子鮮奶咖啡我買既就係凍飲 入口後 我覺得甜左小小 本身都冇諗住會好甜 結果好似係到飲糖水咁 可能平時都小食甜野 所以就唔岩口味 不過杯咖啡都好香 咁既價錢有咁既質素已經唔錯

早排見電視有播緊關於mc cafe既廣告
見到榛子鮮奶咖啡做緊$16起好似係
見咁平就令到我即刻走去試啦
本身自己就飲開齋啡 今次就試佢e款榛子鮮奶咖啡
5 分鐘 (外賣自取)