餐廳: MANA! StarStreet
資訊:

2021-02-04 794 瀏覽
MANA 起香港有2間分店 分別起灣仔同中環灣仔依間好似靚啲 環境舒服啲揀好之後自己出去落單 然後有部機叫你去取餐Menu選擇超多 眼花撩亂 又有burger又有wrap 有set亦可以自選 最好係同價錢當然要自選啦!要咗個 Build your own full wrap ($95)可以任揀4款材料 選擇困難症出沒最後揀咗 Roasted cherry tomatoes, Kale, Edamame, Nutritional yeast等咗5分鐘就有嚕 Full size 真係幾大架 !lunch食一定夠飽仲包得好靚添 唔會易散開捲餅皮較厚身 而且用小麥粉做 口感同質感比外面啲wrap好食😋味道亦有啲似印度薄餅 厚身但係軟同有咬口 少少煙韌 唔硬或者乾入面料亦超級足 爆曬出嚟Roasted cherry tomatoes 爆汁 超juicy 好甜同唔酸 又勁香蕃茄味 多汁到變茄汁 同其他料好夾🥫Kale 唔會苦 雖然味道唔出 但係永遠有菜感覺上健康啲🥬Nutritional yeast 都係冇味 其實冇食過 亦唔知佢乜味 乜樣😂唔知係咪就係啲芝麻粒粒咁嘅嘢呢Edamame 好好食 個
MANA 起香港有2間分店 分別起灣仔同中環

仲包得好靚添 唔會易散開

Build  your  own  wrap

入面料亦超級足 爆曬出嚟
Kale 唔會苦 雖然味道唔出 但係永遠有菜感覺上健康啲🥬
Edamame 好好食 個人好鍾意枝豆 佢嘅枝豆幾香 質感唔錯 仲好多添 一路食一路跌出嚟
佢好似另外落咗啲olive oil ? 令wrap更光澤 更香
成個wrap味道好正❤️無論你揀咩料都會好食

冇人理你坐幾耐同做咩
可以溫習都得 同coffee shop差唔多
多數客人都係外國人 好似去咗外國咁😂
價錢合理 $95咁大個wrap 咁足料 又咁好食
加上香港冇乜其他咁嘅餐廳/高級Fast food store
超推介 同朋友一齊嚟都好適合
Build  your  own  wrap
2020-12-24 634 瀏覽
-🦄MANA! @manafastslowfood-LARGE SALAD BOX Hkd135Rating🌕🌕🌕🌕🌗-今次係我第五次來食MANA!🌱🤤雖然唔係每一次都會出POST介紹😗但試咗新嘢就要來更新一吓我嘅配料名單😂諗返起原來我五次都係去星街分店嘅MANA!下次試吓去SOHO分店睇吓會唔會有唔同先😆-♦️CARAMELISED ONION🧅原來好好味😋洋蔥原本嘅味道完完全全消失咗😳剩返落嚟嘅就只有焦糖微微嘅甜味😆擺係沙律入面食好夾🥰我上一次食完就愛上咗佢所以今次食都要再一次ENCORE焦糖洋蔥🧅-♦️DIDI CHUTNEY個名聽落就好得意🙊係MANA!佢哋自家製嘅一種辣醬🔥真係好辣😨店員都有提醒過我係辣嘅😂呢個試一次便好了因為對我嚟講真係太辣🤢我接受唔到HAHA🙊-♦️ROASTED GARLIC🧄其實好好食👍🏻鍾意食蒜頭嘅朋友必叫😤佢係原粒蒜頭🧄食完個口一定好臭😏但就略嫌佢有啲油😗-♦️NUTRITIONAL YEAST其實我都唔知係咩來😌純粹貪得意所以叫咗呢個配料🤥係無形嘅營養🤭只係一啲粉狀嘅物體🤥食唔到佢有咩味😪不過佢對身體好好架😬E.g.提升新陳代謝同免疫力-♦️TAHINI我
🦄MANA! @manafastslowfood
LARGE SALAD BOX Hkd135
今次係我第五次來食MANA!🌱🤤
雖然唔係每一次都會出POST介紹😗
但試咗新嘢就要來更新一吓我嘅配料名單😂
諗返起原來我五次都係去星街分店嘅MANA!
下次試吓去SOHO分店睇吓會唔會有唔同先😆

4️⃣ALFALFA SPROUTS🌱
5️⃣TAHINI🧂
2020-12-24
LARGE  SALAD  BOX
喺灣仔附近諗唔到食咩,所以決定試吓好多人推介但其實自己冇咩大興趣嘅素食餐廳 𝙈𝘼𝙉𝘼! @manafastslowfood ~食完之後又再次令我對素食改觀,真係好好食啊🥰灣仔分店裝修好有格調,有東南亞風味,仲有榻榻米,坐喺地下食,勁𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹啊!.usually a big meat eater but decided to try @manafastslowfood 😋 for some vegan food! didn’t expect it to be this good 🤤 plus the portion sizes are huge 😱 we ordered a half wrap each and we were pretty full 😂 overall, definitely worth a visit, vegan or not!.ღ 𝘽𝙪𝙞𝙡𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝙊𝙬𝙣 𝙁𝙡𝙖𝙩 $𝟱𝟬 𝙝𝙖𝙡𝙛聽聞𝗳𝘂𝗹𝗹 𝘀𝗶𝘇𝗲好大份,所以我同男朋友都係一人點左一份𝗵𝗮𝗹𝗳,拎上手真係好重好聚手,我哋都覺得好足夠好飽肚啊!餐牌上有多種唔同嘅配料配搭,可以揀四種唔同嘅配料,亦都可以加錢

ღ 𝘽𝙪𝙞𝙡𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝙊𝙬𝙣 𝙁𝙡𝙖𝙩 $𝟱𝟬 𝙝𝙖𝙡𝙛
餐牌上有多種唔同嘅配料配搭,可以揀四種唔同嘅配料,亦都可以加錢再要多啲,但我覺得四種已經爆曬餡,好足夠啦!
𝘽𝙪𝙞𝙡𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝙊𝙬𝙣 𝙁𝙡𝙖𝙩

♡︎ 𝗥𝗼𝗮𝘀𝘁𝗲𝗱 𝗖𝗵𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗧𝗼𝗺𝗮𝘁𝗼𝗲𝘀, 𝗕𝗼𝗶𝗹𝗲𝗱 𝗘𝗴𝗴, 𝗛𝗮𝗹𝗹𝗼𝘂𝗺𝗶 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲, 𝗛𝘂𝗺𝗺𝘂𝘀
我自己幾鍾意我今次嘅呢個配搭;蕃茄仔好甜,識落仲有少少爆汁、𝗵𝘂𝗺𝗺𝘂𝘀口感濃厚,份量好多好多,個底都浸滿曬,多到忍唔住分啲俾男朋友嗰份🤣而𝘃𝗲𝗴𝗮𝗻 𝗰𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲一粒粒,無咩特別味道,個人覺得唔使試都得~
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬
𝙍𝙖𝙞𝙣𝙗𝙤𝙬 𝙔𝙖𝙢𝙨

ღ 𝙍𝙖𝙞𝙣𝙗𝙤𝙬 𝙔𝙖𝙢𝙨 $𝟰𝟬
又再次俾佢嘅份量嚇親(゚∀゚)每一條都好粗,又有番薯又有紫薯,超滿足!食唔晒打包做宵夜,然後覺得凍左都好好食啊( ˘ ³˘)♥︎如果你係鐘意食好薯嘅薯條,一定要試吓!
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬
𝙍𝙖𝙞𝙣𝙗𝙤𝙬 𝙔𝙖𝙢𝙨
2021-03-04 259 瀏覽
又嚟介紹下灣仔有咩dinner options,點解又係灣仔呢,冇錯呀又係OT喇🥲🥲OT得多即係坐得多,所以要食返健康啲嘅晚餐,減低無做到運動嘅罪疚感,今次就係外賣app見到呢間主打健康素食嘅Mana!Starstreet,主打唔同配料嘅wrap、salad box同健康小食等。Build Your Own Flat (Wholemeal Flat, Halloumi cheese, Avocado, Baby Spinach, Hummus, Kale)雖然叫flatbread其實都係wrap嚟,可以揀半條或者全條,其實半條再加少少小食都超級飽🤰🏻,女仔食半條已經夠。除咗幾款set好嘅配搭之外仲可以係幾十種配料自選,我就叫咗中東哈羅米羊奶芝士(素)、牛油果、嫩菠菜葉同鷹嘴豆蓉,仲額外加咗羽衣甘藍,個wrap包得好實凈,入面係滿滿嘅配料,好足料,超多菜😂好健康而且爽口新鮮,鷹嘴豆蓉都好多,口感好滑,用嚟代替醬汁就健康啲,口感又豐富啲,牛油果就少少生不過都接受到,另外個芝士第一次食,感覺都幾特別,口感完全唔似芝士🤣反而係好實淨好似雞肉咁🤪有奶香不過唔算好濃芝士味。個包食落都有麵粉香。Ra

Rainbow Yams with Didi's Chutney
呢個蕃薯條對於無論追求健康定好味定邪惡嘅人都啱,order wrap要加$40,呢個價錢絕對合理,因為份量好多又好味,坊間一般見到嘅蕃薯條都係好幼身脆卜卜咁,呢個就切到好粗,咬落入面好粉,口感好正😍😍,可以揀唔同嘅醬料,不過一定要試下唔點醬咁食,食到好天然蕃薯嘅香甜味。我叫咗呢個辣醬都幾辣🥵係好刺激帶點蒜味好西式嘅辣醬味道,唔食得辣真係唔好叫lol,不過點蕃薯食又係幾惹味嘅😗

PS個蕃薯條係同同事share一半,就算一半都係超飽~

人均消費:$90
推介指數(10分為滿分):8.5分
2021-03-03
20 分鐘 (外賣送餐)
2021-03-02 47 瀏覽
-🦄MANA! -LARGE SALAD BOX Hkd135Rating🌕🌕🌕🌕🌗-今次係我第七次來食MANA!🌱🤤唔經唔覺已經食咗咁多次😈佢係我半個飯堂✨所以我都差唔多食過哂佢哋啲配料😆有啲仲係無限ENCORE 次次去都會叫架🤪不過沙律同埋WRAP來講 我都係覺得沙律好食啲🥰♦️🔥個人の私心MANA!必叫配料排名🔥♦️0️⃣1️⃣PORTOBELLO MUSHROOM🏆0️⃣2️⃣ROASTED CAULIFLOWER🥇0️⃣3️⃣HUMMUS🥈0️⃣4️⃣ROASTED BROCCOLI🥉0️⃣5️⃣CARAMELISED ONION🏅0️⃣6️⃣CRISPY TEMPEH🎖0️⃣7️⃣ROASTED CHERRY TOMATO 🍅0️⃣8️⃣GRILLED TOFU ☁️0️⃣9️⃣EDAMAME🍃1️⃣0️⃣GRILLED VEGGIES🏵1️⃣1️⃣BABA GHANNOUJ⚜️-♦️💞都值得一試但未必會ENCORE嘅配料💞♦️0️⃣1️⃣ROASTED GARLIC 🧄0️⃣2️⃣SPICED CHICKPEAS🐤0️⃣3️⃣DIDI CHUTNEY🔥-♦️🌚食過但覺得無咩特別嘅配料🌚♦️0️⃣1️⃣SAUERKRAUT🥱0️⃣2️⃣NUTRITIONAL YEAST✨0️⃣3️⃣ALFALFA SPROUTS🌱0️⃣4️⃣TA
🦄MANA!

大啡菇係堅爆好食...Hummus又正到爆😭😭

有關配料詳細嘅介紹 可以睇返我之前MANA嘅POST
2021-02-20
  • PORTOBELLO
bookmark呢間係因為見人影佢爆曬餡嘅卷餅🤤終於一訪好開心🥰內裏裝修幾有格調添 自己幾喜歡 仲要有個area係坐榻榻米 chill到一個點~餐牌上選擇非常之多 除咗預設嘅不同餐點 所有flatbread同沙律嗰啲 都可以自選配料 一定可以揀到你鍾意嘅配搭😛-✏️ Mana!Sun ($50/half | $90/full)Boiled egg 🐥 | Cucumber 🥒 | Black Olives 🫒 | Pickled Peppers 🫑 | Baby Spinach 🥬第1次食完全唔知個份量 所以叫咗全份 點知發覺係大到成把武士刀咁🤣🤣🤣而且仲要好聚手🤭內裏餡料塞到滿滿 而且個調味互相配合得好好 雖然好多係蔬菜 但係我味道絕對唔會寡!!另外flatbread係搽咗橄欖油同中東有名嘅香料zaatar(百里香芝麻黃豆等等)好有風味啊🤤而且我都好鍾意個flatbread食落好厚實嘅感覺🥰仲要佢烘過黎有啲位置微脆~整體感覺好良好 而且係個健康得黎好好食嘅選擇 已經知道一定會再黎😜

• Mana!Sun
  • Flatbread
2021-02-24 212 瀏覽
有事在灣仔做,早了些到達便與朋友隨便進來這家店喝杯咖啡坐坐聊天。店裡很昏暗、看餐牌似乎是主張素食的店。飲料選項不多,隨便選了latte。形式是先付款、拿個通知器,東西到了就自取。進去坐,地方挺闊落,7:30pm進去、很少人。咖啡到了,喝下去明顯比一般latte苦,個人不大喜歡,結果也沒有喝完。未到8:15店員就過來說要關門了,唯有離開。店員的態度由我們進店開始就挺冷漠的,整體感受很一般,應該不會再光顧了...
店裡很昏暗、看餐牌似乎是主張素食的店。
飲料選項不多,隨便選了latte。
形式是先付款、拿個通知器,東西到了就自取。

進去坐,地方挺闊落,7:30pm進去、很少人。

未到8:15店員就過來說要關門了,唯有離開。

latte
成日經過呢間餐廳,但都唔知裏面係食乜嘢嘅,入邊好似黑媽媽,原來佢哋嘅卷餅好好食,就連餅皮都有兩款可以揀,分別係請麥餅皮同埋gluten free餅皮。第一次嚟嘅時候覺得Menu眼花撩亂,有好多款toppings可以揀,於是我每一次都試啲唔同嘅toppings。呢度嘅好處係可以揀一條或者半天,半條一定唔夠飽,建議搞掂side dish,例如佢嘅番薯條,係紅薯同埋紫薯,非常好食。每一條都好粗,咬落去裏面仲係淋淋地。呢個係我最鍾意嘅組合,四款配料分別係Rainbow yams, roasted cherry tomatoes, cucumber, spinach salad with pumpkins。就算冇醬汁,車厘茄好juicy可以滋潤成個餅。呢個係tempeh, rainbow yams, 紅菜頭同埋芝士。自己麻麻哋鍾意天貝嘅味道。呢個係有中東風味嘅falafel,係一啲豆蓉加埋香料拎去炸,非常飽肚,辣辣地,但好乾。

rainbow  yams

Wholewheat  flat

wholewheat  flat

rainbow  yams
Wholewheat  flat
2020-12-15 403 瀏覽
The mana! |$50(Organic raw cacao butter infused flat white)咖啡可以揀oat milk/ soy milk/ coconut milkMana!Bliss|$95(Avocado, hummus, cucumber,baby spinach)個flat(warp) 好大,食一半已經飽左,又留左一半做宵夜。😂牛油果岩岩好熟,加埋青瓜,菠菜苗好清新。Whole wheat Zaatar Crisps (free over $90)買滿$90就送呢個zaatar crisps。有三款Dip sauce,我揀左garlicnaise。無諗過免費既野咁好食😂 佢質地似鬆脆,有少少厚度既餅乾,熱熱地,沾醬好好味。餐廳都幾闊落,空間感十足唔想諗或者選擇困難就可以揀signature flat(wrap)另外仲有burger/salad,主打有機,可選純素、gluten free

The mana! |$50

Mana! Bliss

Mana!Bliss|$95

Zaatar  crisps

餐廳都幾闊落,空間感十足

Mana! Bliss
2020-12-05 132 瀏覽
-🦄MANA! @manafastslowfood-LARGE SALAD Hkd135Rating🌕🌕🌕🌕🌗-今次係我第三次來食MANA!🌱🤤第一次食咗半份WRAP🌯個陣仲未落坑😗第二次叫咗一份大沙律🥗但要趕頭趕命咁食😭食到最後胃痛😀所以就算佢幾好食都無用💔食物係要慢慢享受😭唔可以狼吞虎嚥咁食😔到今次第三次🥳同樣地都係一份大沙律🥗叫完坐喺店入面慢慢嘆咗45分鐘🥳🥳店入面又寧靜又舒服😌而且無咩人可以慢慢嘆👍🏻沙律包咗6個TOPPINGS 但前幾日有額外嘅免費配料所以最後變咗7個😳TOPPINGS勁大份勁滿足🥰然後食咗三次之後😛我正式落坑了🤤🤤暫時冇食過一間高質過佢嘅沙律店😤但可惜唔知幾時先可以再去個頭呢...🥺可惡😠-♦️🔥個人の私心MANA!必叫配料排名🔥♦️1️⃣PORTOBELLO MUSHROOM🏆2️⃣ROASTED CAULIFLOWER🥇3️⃣HUMMUS🥈4️⃣ROASTED BROCCOLI🥉5️⃣CRISPY TEMPEH🏅6️⃣GRILLED VEGGIES🎖7️⃣BABA GHANNOUJ🏵-♦️🌚食過但覺得無咩特別嘅配料🌚♦️1️⃣SAUERKRAUT🥱2️⃣ROASTED CHERRY TOMATO🍅
🦄MANA! @manafastslowfood

好有衝動想試曬佢哋咁多款醬🤤
天貝就一向自己都好鍾意食🤩滿滿蛋白質🥰
佢呢度又整得幾唔錯☺️輕微烤過嘅感覺🔥
BASE我就一定一定會簡LEAVES🍃
除咗ROCKET之外KALE同BABY SPINACH一向大愛

食完呢個沙律真係會好飽😆始終好大盒😈
但咁多TOPPINGS真係好滿足😌我要快啲試埋其他
2020-12-03
  • PORTOBELLO  MUSHROOM
  • HUMMUS
  • ROASTED  CAULIFLOWER
2020-10-12 544 瀏覽
Back at Mana for their amazing flats – tried their new topping Sauerkraut this time with our old favourites – crispy tempeh, halloumi cheese and rainbow yams! The colour combination turned out to be perfect and it tasted amazing as usual💜趁妹妹來探班兩人一起來吃Mana👯‍♀️發現有兩款新出的配料分別是德國酸菜和是日沙律我們點了自選捲餅 配料除了德國酸菜還有天貝 蕃薯和哈羅米芝士顏色搭配特別鮮豔 重點是超級美味又健康🌱
Half flat (Sauerkraut, crispy tempeh, halloumi cheese and rainbow yams)

趁妹妹來探班兩人一起來吃Mana👯‍♀️
發現有兩款新出的配料
分別是德國酸菜和是日沙律

我們點了自選捲餅
配料除了德國酸菜還有天貝 蕃薯和哈羅米芝士

顏色搭配特別鮮豔 重點是超級美味又健康🌱
2020-10-08 410 瀏覽
Craving for something healthy after a workout session, I decided to visit MANA! StarStreet. I have walked pass MANA! in Wan Chai and Central a number of times, but I have never dined in. I wish I had tried it earlier for the great vibes as well as delicious, healthy food.The number of choices on the menu definitely took me aback! And I actually spent a few minutes “studying” the menu to figure out whether I wanted a wrap with toppings of my choice, or simply a burger (salad is also available, bu
Falafel Burger
The number of choices on the menu definitely took me aback! And I actually spent a few minutes “studying” the menu to figure out whether I wanted a wrap with toppings of my choice, or simply a burger (salad is also available, but I am really not a salad person…). I finally decided to get a Falafel burger to save myself from choosing the 4 toppings for the wrap, haha!
Falafel Burger
The burger was slightly larger than ordinary burger. Unlike other vegetarian meals which make me feel hungry pretty soon after finishing the meal, this burger was very filling that I could still feel my contented tummy when I went to bed!

The Falafel Burger itself was very delicious. The falafel patty was huge, flavored, yet wouldn’t make you very thirsty. The garlicnaise dressing was just right to the point. Superb!

I was slightly disappointed that the last milkshake (which is apparently famous for its tastiness) was just sold to the customer before me. But I was grateful that I didn’t get that as it would be a bit too much after having this satisfying burger. Another reason to visit MANA! again for a half portion wrap and milkshake next time!
2020-10-07
2020-09-24 1436 瀏覽
-🦄MANA! STARSTREET @manafastslowfood-HALF FLAT Hkd50ADD ONE MORE TOPPING Hkd15Rating🌕🌕🌕🌗🌑-話說其實MANA!我都收藏左想食好耐😂我諗都有一年左右🤤但一直都冇機會食😫然後咁岩😆遲啲返學又會係金鐘個邊🙈所以要食佢都方便左好多😼行5-10分鐘就到😗我諗佢都係輕食好選擇🙈有FLAT有SALAD😌已經好岩我口味😗今次率先叫左呢個FLAT🌯上網睇左好多其他BLOGGERS嘅介紹🤤🤤食FULL-SIZE好似好大條咁🤢可能會飽到癲左😂於是我就叫左一半😆都有我手掌咁長架🖐🏻重點係佢好足料所以食完都會好飽🤤👍🏻本身包左四款TOPPINGS但我貪心叫多左一款😌-🔸天貝係素食者補充蛋白質嘅好選擇😼👍🏻但佢就唔算好CRISPY 不過味道同呢個口感岩岩好🔹菠菜🥬就係我自己私心鍾食所以叫😹我覺得BABY SPINACH係沙律菜當中比較好食😂🔸車厘茄增加左呢個卷餅嘅鮮甜😼🧡🔹啡菇又係純粹我自己想食😂冇咩太大特別😆🔸GRILLED VEGGIES就係我想食返啲熱嘅菜😂點知呢個都有驚喜😛有幾款唔同種類嘅菜🥒南瓜🎃茄子🍆翠肉瓜🍃烤過仲
HALF FLAT Hkd50

咁難得佢會有呢個GLUTEN-FREE嘅好選擇💔
不過我下次比較想食佢嘅沙律多啲🥗😂
⚠️平日晏晝都有好多好多人🥺搵位可能有啲難
⚠️趕時間就絕對建議外賣拎走喇😌😉
My FIRST TIME TO VISIT MANA!
Overall the flat is really tasty🤤With fresh toppings
I love the grilled veggies very much❤️
But it was quite UPSET for me...
I Forgot to change the flat into gluten-free version
So just made me feel a little bit unwell...😫
And next time I must try try their SALAD‼️
Do you have any good recommendations?😼
2020-09-17
2020-09-05 820 瀏覽
StarStreet Mana is one of my most frequently visited restaurant in all of Hong Kong for three main reasons. It is cheap, delicious, and healthy and that’s rare to come by in Hong Kong. If you seek a good place to help with your healthy eating needs, this is most definitely the place to go. The staff are welcoming and nice. The restaurant is self service with a tap that serves free flow water. Free flow self service water is godsend given that at most restaurants you have to wait for service. The general ambience of the restaurant is soothing and calming, a great place to work during your afternoons too!

The food I always come to get is the custom flatbread. They have premade options, but personally I love to mix and match from their wide variety of options. The soup changes daily, so you will need to follow their social media account to know what soups are served at each restaurant. The purple yams are an absolute must get. My favourite sauce is the garlicnaise sauce but they’re other great ones to get too. All in all, custom flatbread is $95, the sides are $40 a piece. There is a 10% discount for students too, so if you’re a student you should leverage your student card!

All in all, $80 per person for a delicious healthy meal is why I consider Mana to be one of the better places to eat in Hong Kong.
Custom  flatbread  with  sides  of  soup  and  purple  yams
2020-08-19 574 瀏覽
Have been a few times before last year but this year had been so weird I only made it this week after a run, thirsty and hungry, needed a healthy fix.  The juice was great - heavy ginger burning the throat but it's good for health, i was told by my friend.  Went for a full falafel  wrap but it proved difficult to finish - was a lot of food!  next time go for the half and choose my own ingredients - the pickled jalapeño  wasn't to my liking.
題外話/補充資料: vegan place, health conscious, socially responsible, environmentally friendly, peace and love.
2020-08-17
5 分鐘 (外賣自取)