2025-08-01
🌟 嚟緊weekend去邊好?🤔 等我介紹我all time favourite 嘅Cafe 啦~❤️☕️放假最正嘅梗係自然醒🤤 然後同朋友一齊去食返個brunch🍳☕️ 今次叫咗cold brew,偏fruity🥞 Ricotta hotcake上面鋪滿咗新鮮百香果,仲有我最鍾意嘅ricotta cream😍 再加埋脆脆嘅碎餅,口感勁有層次!😝🥪 Beef benedict on sourdough rye 都好出色✨酸種包外脆內軟,手撕牛肉嫩滑入味,最治癒嘅moment就係慢慢切開切開班尼迪蛋,半熟嘅蛋黃慢慢流出,係成塊包嘅靈魂!Cafe 環境超chill,真係可以喺度呆成日,食飽仲可以去海邊散步,放鬆心情!☀️🌱快啲share 俾你老best 啦!🍽️✨☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️環境:🌕🌕🌕🌕🌕味道:🌕🌕🌕🌕🌗服務:🌕🌕🌕🌕🌘回頭指數:🌕🌕🌕🌕🌖🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐Little Cove Espresso (西環)📍西環堅尼地城新海旁3-5號五福大廈地下3號舖
☕️ 今次叫咗cold brew,偏fruity
Cafe 環境
快啲share 俾你老best 啦!🍽️✨
環境:🌕🌕🌕🌕🌕
味道:🌕🌕🌕🌕🌗
服務:🌕🌕🌕🌕🌘
回頭指數:🌕🌕🌕🌕🌖
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
Little Cove Espresso (西環)
📍西環堅尼地城新海旁3-5號五福大廈地下3號舖