LIS Café

餐廳: LIS Café
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
資訊:

資訊:

為推動全港減鹽減糖新飲食文化及新生活態度,食物及衞生局、降低食物中鹽和糖委員會及食物環境衞生署食物安全中心推出了《少鹽、少糖、少 • 確幸》餐飲聯盟,參與食肆會提供少鹽少糖選項予顧客,部份更會提供特定減鹽減糖菜式。參與減鹽減糖食肆會獲發計劃標誌,以供張貼於店舖內,供顧客識別。詳情可在此瀏覽:https://rssless.hk

2019-08-20 2634 瀏覽
在香港現在有很多新潮的酒店開在比較偏遠的地方這天去了海洋公園玩完後來到也是位於黃竹坑的如心南灣海景酒店(((L'hotel)))內的LIS Cafe 進行自助晚餐這酒店的位置離海洋公園不是太遠也離黃竹坑地鐵站只有10分鐘的路程也是不錯方便住宿/食飯的選擇來到LIS Cafe 沒想到這裡跟B Duck合作整間餐廳也是充滿B Duck的身影在近門口處就有大大隻B Duck 在迎接你還有其他大大小小的鴨鴨在四周可以滿足小朋友的心寧這裡的食物種類不多不少剛剛好大部份自助餐有的食物這裡都有這裡有即炸天婦羅還有即切的魚生我們點了很多刺身沒想到這裡的廚師會整個拼盤送上賣相很好看甜蝦大大隻三文魚刺身很新鮮可以見得這裡食物的新鮮度不錯頭盤有自選沙津羅馬生菜、豆類、螺絲粉、車厘茄這些都有還有可以加煙三文魚和鴨胸冷食海鮮區凍蝦、螺、蟹腳這些都有而且份量很多不用怕吃不到主食區有印度咖喱、中式小炒、日本冷麵、炸物都應有盡有主食的味道都很好特別介紹的是咖喱牛腩十分入味和軟嫩當食到半途中待應還會送上一些特別的新鮮食物我們這天的是大阪燒風味的扇貝和蒜蓉粉絲蒸扇貝最後還有就是必備的甜這裡的甜點種類很多而且有Häagen
在香港現在有很多新潮的酒店開在比較偏遠的地方

甜蝦大大隻
三文魚刺身很新鮮
可以見得這裡食物的新鮮度不錯

頭盤有自選沙津
羅馬生菜、豆類、螺絲粉、車厘茄這些都有
還有可以加煙三文魚和鴨胸

冷食海鮮區
凍蝦、螺、蟹腳這些都有
而且份量很多
不用怕吃不到

主食區
有印度咖喱、中式小炒、日本冷麵、炸物都應有盡有
主食的味道都很好

這裡的甜品都是小小一個的
每個嚐一下也不過份吧
  • 甜品
  • 各式刺身
有朋友來香港玩,必到嘅自然係海洋公園,玩左成日,一早訂定附近呢間酒店食自助餐,消費夠$500元可以有4小時免費泊車服務,方便又就腳👍🏻其實我都係第一次來,係網上睇見佢評價不錯,而且用哂所有折扣之後都係四百元左右一個人,以酒店自助晚餐來講,真係好經濟,呢度用餐時間由六點半開始,來到嘅時候已經有唔少客人入座!咦!呢期仲有B.Duck做主題,周圍都見到呢隻咁可愛嘅鴨鴨🦆,大人、小朋友見到都特別開心🥳食自助餐的攻略當然係先快速行一圈先啦,然後係心中盤算一下食嘢嘅先後,相信刺身、牛扒和海鮮等會係我頭輪主打項目不過回本還回本,建議大家都要先食番D熱嘢暖下個胃先,呢度海鮮類有多款供應,包括:長腳蟹、翡翠螺、花甲和凍蝦🦐⋯⋯等等,而且唔使點排隊,補充得又快又密,唔會有爭的感覺👍🏻長腳蟹,我又點會放過你吖,乖乖的跟我返去吧🤣刺身、壽司🍣吧,有專人負責,即叫即切🔪要厚切都得,壽司種類亦不少,旁邊有我最喜歡的天婦羅🍤,天婦羅番薯🍠更是不可不試😋熟食方面,呢個長洲大大粒魚蛋,好有魚味,彈牙爽口,少少辣,非常惹味,好有特色;另外佢地嘅避風塘大蝦,惹味又入味,連殻都啜埋,正👍🏻仲有花枝四季豆,我都幫襯唔少,尤其是
長腳蟹,我又點會放過你吖,乖乖的跟我返去吧🤣
刺身壽司🍣吧,有專人負責,即叫即切🔪要厚切都得,壽司種類亦不少,旁邊有我最喜歡的天婦羅🍤,天婦羅番薯🍠更是不可不試😋
仲有花枝四季豆,我都幫襯唔少,尤其是花枝片,入味又有咬口,正😬
印上B.Duck嘅多士,又好味又得意,脆卜卜,色香味俱全
仲有好多甜品,包括名牌雪糕任食,我朋友對呢間酒店嘅自助晚餐,讚口不絕,話下次都會介紹朋友再來👍🏻
每次食自助餐都覺得非常興奮,因為每次都會有新驚喜比我,期待有自己喜歡吃的菜式和特別的節日主題。今年帶了媽媽來享受LIS Café的【火熱夏日避風塘自助晚餐】,呢度環境舒服,以海洋的感覺佈置,座位寬敞,坐得舒適,適合暢談放鬆。日式方面有刺身和壽司,細細件可以多吃幾款。這款咖哩大魚蛋很有長洲的感覺,不吃辣的我也要試一下!還有香口的炸物,很久沒吃過咖哩角了,外脆內軟,炸物香脆,沒有油溢味。這款外表普通的咖哩牛腩實在是不能錯過,非常入味,牛腩軟嫩,配飯或用麵包沾也非常好吃。點題別注有香港仔艇仔粉,還有廚師即叫即燒的澳洲西冷牛扒和香腸。每位成人現凡惠顧【火熱夏日避風塘自助晚餐】即可免費獲贈蒜蓉粉絲蒸扇貝或日式照燒扇貝乙客(二選一),備受喜愛的蒜蓉粉絲蒸扇貝。我就比較喜歡日式照燒的,比較特別和香濃,肉質嫩滑。甜品方面除了有朱古力噴泉、柚子蜜脆蛋散之外,還有葡撻也非常出色,柚子蜜脆蛋散是自家即製的,鬆脆香甜,令人一試愛上。還有Häagen-Dazs雪糕,每次我都覺得是回本的首選,因為我實在很喜歡吃甜品,這裡還有幾款中式甜品,紅棗雪耳雪梨燉桃膠 和 杏仁糊等等,都是滋補的選擇。
每次食自助餐都覺得非常興奮,因為每次都會有新驚喜比我,
期待有自己喜歡吃的菜式和特別的節日主題。

呢度環境舒服,以海洋的感覺佈置,

座位寬敞,坐得舒適,適合暢談放鬆。

日式方面有刺身壽司,細細件可以多吃幾款。

這款咖哩大魚蛋很有長洲的感覺,不吃辣的我也要試一下!

還有香口的炸物,很久沒吃過咖哩角了,外脆內軟,
炸物香脆,沒有油溢味。

這款外表普通的咖哩牛腩實在是不能錯過,
非常入味,牛腩軟嫩,配飯或用麵包沾也非常好吃。

我就比較喜歡日式照燒的,比較特別和香濃,肉質嫩滑。

柚子蜜脆蛋散是自家即製的,鬆脆香甜,令人一試愛上。

還有Häagen-Dazs雪糕,每次我都覺得是回本的首選,

因為我實在很喜歡吃甜品,這裡還有幾款中式甜品

紅棗雪耳雪梨燉桃膠 和 杏仁糊等等,都是滋補的選擇。
2019-06-07
2019-05-14 2115 瀏覽
其實我一向都好鍾意食海鮮,所以朋友介紹我去如心南灣海景酒店LIS Café,因為呢到啲海鮮選擇多而且都係野生捕獲可以保護海洋生態,所以叫做【環保海鮮盛宴】自助晚餐。約好咗朋友7:00嚟到,原來呢度連裝修都用咗藍色同埋魚做主題好有海洋氣息!沙律方面,呢到菜既選擇同醬料都好多,而且仲有煙三文魚、手撕雞、鴨胸等等嘅開胃菜,鍾意食芝士嘅朋友呢度都有多款俾你試個夠!飲品方面有蘋果汁同埋橙汁任飲!話明係海鮮盛宴當然少不了海鮮冷盤啦!雖然冇生蠔,但係都有好多肥美嘅紐西蘭野生青口、阿拉斯加蟹腳長腳蟹、花螺同埋冰島大蝦!朋友仲教我點樣用最快又方便嘅方法可以開長腳蟹,令我我起碼食咗1打🤣既然食開生冷嘢就唔好俾佢停🤩呢度嘅刺身都好新鮮而且仲有迷你海鮮丼飯,壽司既賣相更係用心製作👍🏻抵讚!朋友唔食生冷野,不過呢度熱食嘅選擇都好多,有自選即煮粉麵同鐵板自選烤肉重點介紹個來自荷蘭嘅脆炸可持續發展歐鰈魚,肉質鮮嫩而且炸到卜卜,市面供應少,十分矜貴。仲有辣酒煮花螺同埋長洲大魚旦!唔同時段都有限量供應嘅特色美食,店員會響鐘通知客人去排隊拎排咗幾次隊集齊既美食!個人推薦羊架好鮮嫩多汁同埋黃金蝦又好惹味返惠顧晚餐,每位客人

唔同時段都有限量供應嘅特色美食,店員會響鐘通知客人去排隊拎

返惠顧晚餐,每位客人都可以獲等一客焗釀芝士蟹蓋或者海鮮凍蛋,同朋友每人叫咗一款share試吓!

蟹粥、忌廉湯同埋我最愛嘅老火湯「花生眉豆雞腳湯」,好濃郁、真材實料而且不加味精,我飲咗起起碼四碗💕

最後嘅甜品環節選擇都好多,而且每日都會有唔同嘅中式甜品,今晚係花生糊,不過我都係鍾意食雪糕多啲,最後士多啤梨同咖啡每樣食咗一杯,為呢餐豐富嘅海鮮盛宴畫上一個完美嘅句號!
2019-04-30
之前食自助餐成日都選址尖沙咀的酒店,但發現人太多質素開始下降,所以今次就決定坐多三個地鐵站來到隣近黃竹坑站的如心南灣海景酒店,自南港島線開通後,來香港仔、海洋公園等地方都好方便! 由黃竹坑地鐵站步行大約4分鐘便到達如心南灣海景酒店,坐電梯到P 3樓層就是食自助餐的地方 LIS Café ,環境不錯,桌與桌之間有足夠距離,談天不易給隔隣桌聽到! 還設有房間,可關門慢慢進餐,增加私隱度!而我不是為了私隱度⋯⋯而是為了方便度,要知道兩個人食自助餐,左等右等好浪費時間!所以訂座入坐房間⋯⋯XD 看完環境,當然要看看食物~ 海鮮凍盤區,有蟹腳、蜆、青口、蝦~ 凍蝦夠大隻,蟹腳飽滿啖啖肉幾鮮甜,蜆就中規中舉~ 刺身、壽司吧有多款刺身、壽司選擇!當中的迷你刺身飯可說是必食! 迷你刺身飯盒子細細,盛著牡丹蝦、帆立貝、鮑魚⋯⋯等,好豐富! 鮑魚爽彈!帆立貝肉厚有口感,味甜富彈性~ 牡丹蝦有我手指般長,幾大隻呢!入口爽滑甘甜,蝦頭帶甘香的蝦膏~ 飯中更加入味素,令人很開胃,連平時不沾飯氣的我也食了兩客⋯⋯XD 即滾粉麵區,有多款配料供選~ 肉排類也是即點即煎,雞肉、牛
還設有房間,可關門慢慢進餐,增加私隱度!而我不是為了私隱度⋯⋯而是為了方便度要知道兩個人食自助餐,左等右等好浪費時間!所以訂座入坐房間⋯⋯XD
看完環境,當然要看看食物~
海鮮凍盤區,有蟹腳、蜆、青口、蝦~
凍蝦夠大隻,蟹腳飽滿啖啖肉幾鮮甜,蜆就中規中舉~

刺身壽司吧有多款刺身壽司選擇!當中的迷你刺身飯可說是必食!
鮑魚爽彈!帆立貝肉厚有口感,味甜富彈性~

即滾粉麵區,有多款配料供選~

肉排類也是即點即煎,雞肉、牛肉、豬肉也有~

點了豬肉來嘗嘗,好大塊,兩個人點一塊就岩晒!
烹調得剛好,口感不錯,內嫩肉味濃~
前菜、沙津吧都有多款選擇,當中更有羽衣甘藍,很小自助餐會有這款沙津菜!
羽衣甘藍營養高,在街外買一包羽衣甘藍相對其他蔬菜不便宜,當然要食點~
有沙津醬、醋、果仁⋯⋯等配料隨自己喜好而加上~
其他熱食⋯目測有大約三十多款,不時更換及添加~

辣酒煮花螺,辣得好過癮,螺肉大粒又入味,入口有嚼勁,嗜辣既不可錯過!
鎮江骨酸酸甜甜帶點酒味,令人好開胃~
蟹粥幾足料,不過冇蟹膏唔夠濃味~
甜咖哩長洲大魚蛋,有大約兩節指長好大粒,大粒得黎仲好彈牙,必食!
係長洲食大魚蛋十元得兩粒,而家可以係度食返夠本~
還有多款以可持續發展海鮮入饌的環保菜式,響應保護海洋,很不錯啊!
炸青口肉細細粒,每口一粒很可口~
除了擺放出來的食物,我覺得最令人驚喜的是廚師搖鈴環節!因為當廚師搖鈴就代表有美食推出!而且每次推出的食物都不同款式,所以要留意唷!
這晚的搖鈴環節美食超吸引!有芝士焗龍蝦、蛋黃黃金蝦、芝士焗蠔⋯⋯等~
芝士焗蠔,蠔肉飽滿,配上芝士鮮而滋味~
蛋黃黃金蝦夠大隻又入味,蝦肉爽帶咸香,真係想食多兩隻~
芝士焗龍蝦啖啖肉,肉質爽彈有口感~
凡惠顧自助晚餐,每人賓客可獲贈烤蟹蓋或凍蛋乙客,就每樣試一下~
烤蟹蓋賣相很吸引呢!當中釀了蝦肉、冬菇⋯等配料,加上半烤的芝士,配個麵包最岩~
凍蛋很精緻,配上蝦肉、帶子等幾足料,滑滑的凍蛋配上泰式醬汁,清新得來挺開胃~
甜品部更是令我瘋狂!中西式甜品並全,也有雪糕~
甜品櫃擺放著不同款式的蛋糕,真是令人有選擇困難症⋯⋯XD
朱古力慕絲蛋糕,濃濃朱古力味,慕絲香滑配脆餅底,口感好~
牛奶布甸入口滑溜富奶香~
雪糕是Haagen-Dazs 品牌,食多幾杯都返本⋯⋯XD
食甜點最好就是配杯茶,這裡有我最愛的伯爵茶呢!飲料也是自助形式,隨自己喜好添飲,可以慢慢嘆~
除了茶品,也有即磨咖啡、蘋果汁、橙汁⋯⋯等~
對今次來到LIS Café 作新嘗試覺得完全沒錯!以優惠劵折扣後大約港幣四百多元可食到這水準,可說是CP值高!

2019-04-21
優惠券
  • 辣酒煮花螺
  • 甜咖哩長洲大魚蛋
  • 蛋黃黃金蝦
  • 芝士焗龍蝦
  • 迷你刺身飯
印象中係我第一次寫自助餐嘅食記(本身都好少食),呢間Lis café係早幾日同妹食嘅。我地個位好似一間房仔咁,我勁鍾意,感覺上私隱度好高,傾乜都唔怕被人聽到因為如心酒店集團同B.Duck合作,所以餐廳好易就見到B.Duck嘅踪跡,小朋友一定喜歡連食物都印有B.Duck嘅圖案😍食物方面:食物款式算多,一般自助餐有嘅食物呢度都有:刺身、壽司、凍海鮮(不過冇生蠔)、各地嘅特色食物等,不過可能因為本身種類多而擺放嘅位置有限,所以佢就冇話固定某個地方會放某種食物,所以見到鍾意嘅野食,記得記得要快手😂如果唔係被掃光後可以refill嘅會係另一款嘅食物黎之前都上咗openrice睇有咩食物,本身就有d期待個刺身丼,但原黎我地黎嗰日冇供應,呢個有少少可惜我個人超級中意呢款牛扒,好爽口唔韌,調味唔太濃,記憶中refill咗2次之後就換咗其他款式嘅食物了,所以要把握機會甜品位於近出口位置,建議早d攞,因為問咗服務員,佢地話唔係款款都refill,如果想全部都試嘅話,記得早少少攞甜品喇

連食物都印有B.Duck嘅圖案😍
食物方面:食物款式算多,一般自助餐有嘅食物呢度都有:刺身壽司、凍海鮮(不過冇生蠔)、各地嘅特色食物等,不過可能因為本身種類多而擺放嘅位置有限,所以佢就冇話固定某個地方會放某種食物,所以見到鍾意嘅野食,記得記得要快手😂如果唔係被掃光後可以refill嘅會係另一款嘅食物

2019-09-04 254 瀏覽
今天是和男朋友的紀念日,一早已想著去海洋公園玩一天,奈何天氣不似預期,但要走總要飛😂(歌詞mode)去到海洋公園的時候還沒有那麼大風,再多逛一會便變了三號風球,大部分的機動遊戲都已停用。心情不太好,還好一早已預訂了就近海洋公園的一間酒店自助餐,那間酒店就是如心南灣海景酒店,位置稍微偏遠,乘搭地鐵也去到的。環境不錯,空間感十足,晚上六時半到達,人們也開始出去拿食物了。海鮮有數款,看來都不錯,六時半已經有一條人龍,人們排隊拿海鮮。最近這間酒店跟B-duck有合作,難怪餐廳有大量的B-duck裝飾,很可愛呀😍先試試海鮮,有蝦、蟹腳、蜆肉等等,蝦肉就我們平時吃到新鮮的白灼蝦,大隻又爽口,十分好吃!蟹腳的樣子不是太討好,只是裡面的蟹肉也算是這樣,份量多,蟹味又鮮又明顯。蜆肉也算大隻,沒有海水味。這間的刺身種類不少,除了平常的三文魚、魷魚、鮑片外,這裡還有一個個的迷你盒子,裡面有牡丹蝦、磯煮鮑魚和數片三文魚,牡丹蝦非常有口感,磯煮鮑魚則有強烈的日式醬油味。沙律的佈局整齊,令人會想多吃一些。凍肉是我一向都喜歡的食物,我覺得蠻好吃的,不像一般的酒店自助餐那樣太鹹,菜的種類也有數款,火箭菜、雜菜等等,令

沙律的佈局整齊,令人會想多吃一些。

凍肉是我一向都喜歡的食物,我覺得蠻好吃的,不像一般的酒店自助餐那樣太鹹,菜的種類也有數款,火箭菜、雜菜等等,令人有多點選擇,也健康一些。

野菌湯很creamy,忌廉味濃郁,超喜歡的🤤也有不少野菌粒在裡面,非常足料。

這裡的熟食也非常不錯,拿了炸豬扒、長洲大粒魚蛋、藍青口、翡翠蝦仁,炸豬扒不會全部都是炸粉,外皮脆卜卜的,豬肉也結實。藍青口真的很正,青口新鮮,又有香口的忌廉汁,兩者很配呢。

最後的是甜品,大家可看到大量的甜品呈現在甜品櫃,這間的形式有點特別,有位職員會在這裡站著,然後客人可以跟她說要哪種甜品,她便會拿給客人,不像平常那些就這樣放出來,這樣能確保了新鮮。

拿了忌廉筒、北海道牛乳布甸、布朗尼和藍莓芝士蛋糕,布朗尼和藍莓芝士蛋糕就像是「現成」的,吸引力不大,布朗尼入面有些杏仁,脆脆的,倒是加了分。忌廉卷真的十分好吃!表面是滿滿的糖份,裡面的忌廉非常滑溜,牛奶布甸沒有很甜,牛奶味非常濃郁。
2019-09-01
紀念日
2019-09-04 223 瀏覽
和爸爸慶祝生日,search再在黃竹坑這間酒店做緊 offer, 幾抵食!所以就 book左位。地點都幾方便,出左地鐵站行5分鐘就到!環境幾寬敞,幾有空間感,唔會坐到好迫海鮮都幾正,有長腳蟹,凍蝦,麵包蟹,蜆肉,螺等等。長腳蟹鮮甜多汁幾鮮味,肉質嫩滑凍蝦幾大隻,好有彈性蝦頭都有d蝦膏,幾爽皮整體上海鮮都係性價比高呢!!還有師傅即整既天婦羅,粉漿做得幾薄!好脆但不油膩~已經翻食好幾次還有很多主題食物,當晚是做 rubber duck做主題,有d鴨鴨整成既多士,整體上食物款式很多,還有飲品果汁供應,性價比很高的放題

環境幾寬敞,幾有空間感,唔會坐到好迫

海鮮都幾正,有長腳蟹,凍蝦,麵包蟹,蜆肉,螺等等。
長腳蟹鮮甜多汁幾鮮味,肉質嫩滑
凍蝦幾大隻,好有彈性
蝦頭都有d蝦膏,幾爽皮
整體上海鮮都係性價比高呢!!

整體上食物款式很多,還有飲品果汁供應,性價比很高的放題

2019-09-04 219 瀏覽
一直都唔知道, 香港仔嘅酒店, 原來佢嘅自助餐, 性價比好高嘅, 去到之後發現原來好多人食, 坐滿場, 環境幾光鮮, 空間感好大佢嘅食物種類非常之多, 冷盤, 熱盤, 樣樣都有, 沙律吧有十幾樣新鮮嘅蔬菜而我最覺得最正嘅就係佢嘅冷盤, 有我最鍾意既長腳蟹同埋蝦, 係無限量供應長腳蟹非常的鮮甜, 大蝦 非常之彈牙, 食返十幾條, 就真係為完全可以賺返曬我覺得最正嘅就係 佢有一啲香港特色食品, 例如避風塘炒蝦, 另外仲有好少食嘅避風塘式賴尿蝦, 大大隻, 成把間尺咁長, 用 避風塘嘅炒法, 辣辣地, 香香地, 非常之惹味 仲有日式食品添, 有刺身同埋壽司, 識食一定要食刺身, 非常新鮮甜品亦非常的豐富 , 細細件 顏色色彩繽紛, 口感香滑嘅綠茶蛋糕, 真係令人上癮

2019-09-01 137 瀏覽
Ordered a fried rice for $178 and it taste even worse than a cha chan tangReally disappointed It is served almost coldAnd discount is not given as according to the promotion leafletBreakfast buffet is also terrible with not enough food Waiters are also too busy to replace them Selection is lacking as well
Really disappointed
It is served almost cold

Selection is lacking as well
2019-09-01 146 瀏覽
話說小編同女朋友到南區黃竹坑嘅連鎖酒店旗下嘅buffet餐廳食晚飯。其實係因為小編同女朋友剛剛入咗海洋公園玩,後尾喺網上面見到呢一間buffet餐廳嘅點評相當唔錯,所以就同女朋友嚟到呢一間Buffet餐廳試一試。呢一間Buffet餐廳嘅三文魚同埋玉子相當唔錯,亦都相當新鮮,熟食方面比較推薦煎牛肉,同埋大海斑,海鮮方面,蟹腳同埋凍蝦亦都係比較推薦嘅,小編就覺得食物好新鮮,相信係即日限定,飲品方面有蘋果汁同埋橙汁供應比大家選擇。

• 甜品
  • 各式刺身
  • 沙律
2019-08-20 195 瀏覽
自助餐除了吃,也是一個家庭聚會嘅好節目,每逢提議吃自助餐,總會一呼百應,討論的只有到哪一間吃,哪一間有信用卡💳優惠,既然大家都鍾意,今日揀了同海洋公園一站之隔嘅如心南灣海景酒店,一家人一部車🚗,遊吓車河傾下計,食埋buffet 真係好幸福呀💕 餐廳以B.DUCK 🐥做主題,立體塑像、餐紙、小擺設隨處可見,十分可愛,驚喜嘅係有部份玻璃房間隔,可以自由用餐之餘,又有點私人空間 ,我們預早訂了4人房,有點包廂嘅優越感🤪剌身區有魚生供應,剌身盒🦐即場製作很有誠意,當然少不了天婦羅🍤和壽司🍣。順著廚枱走就是粉麵檔🍜,另一受歡迎的就是鐵板燒,牛扒🥩、雞扒🐔、香腸等任你點、我點了五成熟牛扒,淋上燒汁再繞場一週,自製了一個超級豐富嘅牛扒大餐,哈哈😄,配搭完全自己風格,牛扒質素亦相當高👍👍👍海鮮冷盤永遠最受歡迎,長腳蟹🦀、凍蝦🦐、翡翠螺🐚不斷補給,大量供應足夠令你食足全場⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️熱葷款式亦多,蒸魚🐟,炒菜🥬,豬頸肉🐷,咖喱類🥘,豬軟骨....我個人就好鍾意呢粒長洲魚蛋,乒乓波咁大,小小辣,QQ彈牙好得意😋😋😋我自己好鍾意呢個爆脆corner,B.DUCK 漢堡🍔同埋迷你西多士🍞,睇見就開心🥳甜品區更加
0 留