2025-04-26
裝修浪漫🌹🎹,食物好味道,啱哂嚟慶祝。今次叫咗5 道菜嘅dinner set,超滿意。🔹️Soup🧡法式花膠濃湯:Upgrade 嘅法式花膠濃湯真係好濃郁😍,仲有一大舊花膠,補充骨膠原🍲是日精選餐湯🔹️Starter🐄乾式熟成澳洲和牛他他:和牛好嫰,肉質好靚,可以撈鵪鶉蛋汁👍,配幾塊餅口感幾特別💛塔斯曼尼亞海膽多士:海膽高質好鮮味🔹️Main🐄🪿法國鵝肝牛柳:有鵝肝真係好足料,牛柳好淋易切,煎得啱啱好。🐖燒西班牙黑毛豬鞍:超大塊!燒到有網紋,入面保持嫩滑,好香!Dessert💛日本原隻海膽雪糕:,有好靚嘅仙氣效果,放入原隻海膽入面, 好高貴嘅甜品❣️季節限定是日甜品另外我地仲叫左好靚嘅cocktail 和 mocktail ,LM rainbow 🌈有漸層效果好靚,另外 pink lady 上面有一大個bubble,超可愛!
🔹️Soup
🍲是日精選餐湯