2020-05-08 12786 瀏覽
襯母親節就同大家介紹啲好嘢😏之前W Hotel做promotion 午市自助餐連埋加一$238 所以我哋就買左兩張黎試下 我哋原本仲以為佢減咁多 可能啲嘢食會少啲 點知完全唔會 CP值高到不得了😍😍可惜個已經無得再買 我男朋友話早知應該買多幾張 賣翻出去都開心😈😂😂而且呢度係對住落地大玻璃食嘢 有自然光 影相超靚 而且都食得超開心🥳·熱食海鮮拼盤呢個係唔需要出去攞嘅 佢係你坐低佢就會幫你落單之後攞比你😌佢個龍蝦都幾大隻 係淡味少少既龍蝦 但係都唔錯 好多膏🦞我自己就鍾意個長腳蟹多啲 佢海水味重啲 食落開心啲🦀️佢個蝦我男朋友都話唔錯 又係好多膏🦐佢個青口就細粒少少啦 但係都OK嘅🙊·佛跳牆呢一個係每人都有一盅嘅 呢一個真係超級推介😍😍佢入邊係有花膠 鮑魚 花菇 真係超足料 而且出嚟係超入味 每一啖都勁多精華🤤佢黎到既時候仲係滾辣辣 而且啲雞肉係煲完之後都仲係好味 呢個超推介😋·海鮮區呢啲就係我哋自己出去攞嘅凍海鮮 佢其實種類同質素都係同熱海鮮嗰啲差唔多 係多咗麵包蟹同埋翡翠螺個螺都ok既 但係我自己覺得佢味又係比較淡 要點佢個醬先夠味🤭至於佢個麵包蟹超多膏 而且啲肉都幾好食 但係我本人都
熱食海鮮拼盤
熱食海鮮拼盤

佛跳牆
佛跳牆

海鮮區
海鮮

呢啲就係我哋自己出去攞嘅凍海鮮 佢其實種類同質素都係同熱海鮮嗰啲差唔多 係多咗麵包蟹同埋翡翠螺個螺都ok既 但係我自己覺得佢味又係比較淡 要點佢個醬先夠味🤭至於佢個麵包蟹超多膏 而且啲肉都幾好食 但係我本人都係鍾意食熟既蟹多啲🦀️蟹腳除外😈不過大家如果食完想encore嘅話就記住一開始攞埋 因為我哋臨走嘅時候再食多咗一round覺得第二轉啲海鮮好似比較雪 冇咁好食keke
煲仔區
花菇炆鵝掌
台式三杯雞

我自己覺得佢啲熱食都做得幾出色 佢有好多呢啲細細煲嘅小菜 大食嘅我哋梗係將每一款都試晒😈佢最好食係個花菇炆鵝掌 勁入味 我哋encore左兩次😌之後佢個三杯雞又係做得勁出色 超級惹味 而且熱辣辣 而且個雞好嫩 另外個泰式炒蜆我自己都覺得唔錯 佢個汁好重椰汁味 一開始食覺得一般般 但係越食越好味😋
亂黎區
馬薩拉咖喱雞

點心方面我哋試咗小籠包 佢比我想像中都好食幾多 入邊個餡料做得好好 係個皮厚左少少🤭另外佢有個鵝肝都好好食 個油脂好好😎個吉列和牛都好食 係有少少筋 所以口感差少少🥩佢另外仲有即炸既天婦羅 可惜麻麻哋 佢個南瓜唔夠淋 個皮都唔夠脆 所以有少少失望明明佢係即炸🙊反而佢個紫菜天婦羅好好食🤤我哋另外試咗一舊唔知係咩嘅壽司 不過佢有啲腥🙊🙊所以大家都係唔好好似我地咁大膽😂另外佢仲有個芝麻三文魚我超鍾意encore多左一次 佢個口感係好似吞拿魚咁 個調味真係做得好出色 而且細細樽 好開心🥳最後我哋仲試埋佢個西蘭花忌廉湯 佢碗湯真係好完美既綠色 勁重西蘭花味 超級健康而且真係好濃🥦
甜品
crepe

佢有個即嗌即整既crepe 望落超吸引 但係我覺得個crepe就真係比較一般 反而佢個朱古力醬係超濃 超好食😎另外佢有movenpick雪糕 超級開心 佢仲有好多配料俾你揀 我哋就揀咗bread crumbs同埋花生 超夾🥜之後係cakes方面我哋再次攞左大部分😏佢個朱古力mousse個樣就好靚啦 但係食落比較一般 另外個藍莓芝士蛋糕都係普通水準 反而我覺得個creme brûlée超級好食 佢個焦糖面脆到不得了 另外仲有個牛奶朱古力撻都唔錯 幾好食 幾濃🤤🤤
呢度啲Staff服務真係超好 超級有禮貌 好細心咁幫我地換碟😆同埋我哋最後基本上每樣野都食咗 因為呢度啲Staff係真係會夾一件比你 唔會比好多配菜 你就可以留多啲位試曬所有野😈
📍尖沙咀柯士甸道西1號港鐵九龍站香港W酒店6樓
優惠券
2020-06-24 0 瀏覽
🦞W Hong Kong Kitchen Buffet🦞.慶祝姨甥女生日🎂🥂(1行6人).疫情關係同限聚令,我地少左外食。係宜家比較緩和啲先食Buffet。又去W食Lunch Buffet(坐滿人)食完幾Round唔同Kitchen嘅嘢食⋯已經飽左‼️再嚟呢盆野🦞🦐🥩(有龍蝦、青口、Ribs、腸仔⋯😳)多到懷疑點食得落~(都照食‼相機食先📸️)最欣賞尼盤Seafood、湯水同甜品,湯係佛跳牆~好滿足💞.對小童嚟講, Buffet 就 係「甜 品 大 餐 😂🍨🍟🍩🍦🍭」宜家此中無以前甘過癮,鐘意食邊樣就夾邊樣。但為左衛生問題。(明白的)熱盤已分好一份份、冷盤或日式要跟廚房order。減少左食Buffet嘅過癮度。希望疫情快啲過去,就可以再去多啲食Buffet💖🍽.宜家去食有Promotion之外,仲送coupon ”Stay for breakfast”50% off for max. 3 nights.好吸引💖
🦞W Hong Kong Kitchen Buffet🦞
慶祝姨甥女生日🎂🥂(1行6人)
疫情關係同限聚令,我地少左外食。

係宜家比較緩和啲先食Buffet。
又去W食Lunch Buffet(坐滿人)
食完幾Round唔同Kitchen嘅嘢食⋯已經飽左‼️
再嚟呢盆野🦞🦐🥩(有龍蝦、青口、Ribs、腸仔⋯😳)
多到懷疑點食得落~(都照食‼相機食先📸️)
最欣賞尼盤Seafood、湯水同甜品,湯係佛跳牆~好滿足💞
對小童嚟講,
Buffet 就 係「甜 品 大 餐 😂🍨🍟🍩🍦🍭」
宜家此中無以前甘過癮,
鐘意食邊樣就夾邊樣。
但為左衛生問題。(明白的)

熱盤已分好一份份、冷盤或日式要跟廚房order。
減少左食Buffet嘅過癮度。

希望疫情快啲過去,
就可以再去多啲食Buffet💖🍽
宜家去食有Promotion之外,
好吸引💖
2020-06-23
優惠券
2020-06-15 0 瀏覽
上星期六下午到kitchen慶生,疫情下,食物管理得很好,生果,蔬菜用瓶罐裝好,很乾淨,但movenpick雪糕有點溶化, 不夠凍😞值得一讚的Waiter- Ki , 唔覺意聴到我枱有人慶生,靜雞雞準備了生日小蛋糕給我,很窩心啊!🥰😘
2020-06-13
信用卡優惠
2020-06-14 0 瀏覽
我和朋友來到W hotel食自助餐,來到接侍處,kitchen內的服務員非常欣勤的同我們打召呼,跟住帶着我們去到窗邊位安排我們座下。另一位待應即刻遞過兩個信封給我地,示意擺放口罩用的。然後問我地需不需要飲品、跟住馬上介紹我們去自取食物。kitchen內的食物太豐富了。首先是燉湯佛跳牆,有鮑魚、花膠,海參,北菇燉雞湯!材料十足。味到一流。海鮮大拼盆,烤熱上,有龍蝦,蟹,鮮魷,青口。再加上白酒牛油汁醬,好味到不得了。最後的生日蛋糕,非常特別,皮脆內滑,可口!值得推介。你地一定要去kitchen試下。

2020-05-15
2020-06-14 0 瀏覽
重開之後好不容易才預約到位置(比以更早就滿座當晚較早就到了餐廳門口等候帶我們到座位的女服務員一邊講解取餐位置,一邊介紹無限飲品套餐,最後亦提醒我們到外面取食物要帶口罩(十分專業飲品只需要加$188便可以暢飲紅酒白酒啤酒果汁汽水好抵!!外面地方廚師人數比以往多,他們都很樂意幫忙款式種類俾以往少了一點,不過賣相吸引很精緻頭盤煙三文魚西班牙火腿配蜜瓜以及芝士都獨立分開放好方便一取就可以回座位,感覺很衛生雖然唔提供魚生,不過火炙壽司更吸引燒一燒魚生脂肪逼出來很肥美最後一個以前無 但又好好食的鮑魚飯賣相的的骰骰、份量大少剛剛好粒粒鮑汁飯配好入味的鮑魚仔雪糕亦轉左杯裝不得不提這裡入座除了會給信封放口罩,不同角落都設有消毒啫喱,食得較安心
重開之後好不容易才預約到位置(比以更早就滿座

當晚較早就到了餐廳門口等候

飲品只需要加$188便可以暢飲紅酒白酒啤酒果汁汽水
好抵!!
外面地方廚師人數比以往多,他們都很樂意幫忙
款式種類俾以往少了一點,不過賣相吸引很精緻
頭盤煙三文魚
西班牙火腿配蜜瓜以及芝士都獨立分開放
好方便一取就可以回座位,感覺很衛生

雖然唔提供魚生,不過火炙壽司更吸引

燒一燒魚生脂肪逼出來很肥美

最後一個以前無 但又好好食的鮑魚飯

賣相的的骰骰、份量大少剛剛好
粒粒鮑汁飯配好入味的鮑魚仔

雪糕亦轉左杯裝

2020-05-28 3887 瀏覽
💚疫情期間,食自助餐可能你會覺得衞生問題是先要條件,係呢到完全唔需要擔心呢個問題,食物全部由工作人員安排,只要你見到你想食既嘢,同職員講就可以了,至於行出去望有什麼食物,都要全程帶口罩😷,酒店的安排,客人的自律,讓食客食得安心又放心的享受美食😋————————————————————-朋友係呢到既會員,所以都有會員的優惠,呢到既五星級的服務,五星級的食物,五星级的衛生,五星級的環境和設施,就是五星級的享受,完全值得和信賴這間酒店的會員🌟🌟🌟🌟🌟🍷以酒店角度來看,呢度既酒幾抵飲,promotion 做380既價錢,法國品牌,需然是一枝普通的餐酒,但味道既質素一點也不差,入口香純,不用抖太久,大約十分鐘便是最好喝的時間,反而放太久,味道就偏淡咗,我喜歡喝法國酒的有變化程序喝紅酒,需然呢支餐酒沒太大變化,但這個價錢,這個味道,這個地區的餐酒,算是不錯————————————————————-食物方面:🦞種類不是太多,但食物新鲜和食物的充足量非常足夠。一般來說,我吃自助餐都不會全部食物吃,只吃一些較為特別喜愛的食物,其實每件食一件都飽到唔識行原隻開邊龍蝦🦞——鮮甜肉彈牙,都無特別去食其他嘢,好

————————————————————-
🌟🌟🌟🌟🌟

————————————————————-
食物方面:
🦞種類不是太多,但食物新鲜和食物的充足量非常足夠。

原隻開邊龍蝦🦞——鮮甜肉彈牙,都無特別去食其他嘢,好似order咗三個round食龍蝦🦞⋯⋯

🥣🍄🦪佛跳牆——足料花膠、包魚、鏍片、冬菇......等等,清甜,味道適中,又要Encore多一碗

🧁甜品🍮——呢間酒店既甜品做得唔錯,我食buffet既甜品,通常吃了一口,如果是不好吃,我也不能吃下去,但這𥚃的甜品🍮我拿了六款味道,也全部吃清光了

🧇另外,有一款pan cake是服務員在你面前烹製,我很喜歡這個甜點,可能有些人會覺得有點苦的味道,但我就是喜歡這個帶一點苦的獨特味道,入口甘苦➕微甜的味道⋯⋯like

服務、環境也不用多說,完美的晚餐💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

2020-05-25 3006 瀏覽
係open rice 見到咁多對呢間酒店既自助餐好既食評(真係唔會再信),所以訂了慶祝寶貝女既生日。去到見到環境坐位都唔錯幾開心!點知當睇到攞野食既地方細到😱食既野種類少到不能接受!無蠔都話連刺身、牛、豬、魚一般大路野都無!蛋糕只有三款切開麻雀咁細一件一碟!幾轉就食過晒!最好笑係開始時每枱送一盤熱海鮮龍蝦、蟹鉗、蟹腳,食到差不多又話送每人一件可麗餅!呢的全部buffet枱有既,講到好似多咗幾樣野食咁!
2020-05-20 2776 瀏覽
入座後每人派一個信封放口罩,疫情期間要戴口罩出去攞食物,呢個撳錯應該冇人會拒絕嘅燉湯花膠海參鮑魚響螺燉雞每人一盅,要叫侍應取的,不可自取每人奉送一杯飲品每枱奉送一盤海鮮拼盤,拼盤有一隻芝士龍蝦,兩隻青口,一隻魷魚,兩件長腳蟹羊架,鵝肝好食,燒賣很彈牙海鮮有龍蝦鉗,蝦,翡翠螺,長腳蟹都ok海鮮旁邊有墨汁意粉同菠菜麵可選擇蝦餃皮厚料少,沒有刺身,熟食都不是太多沙律就沒有我們平時食開嘅菠蘿、粟米、蕃茄、青瓜等等,只有沙律菜,煙三文魚沙律
燉湯花膠海參鮑魚響螺燉雞每人一盅,要叫侍應取的,不可自取
每人奉送一杯飲品
羊架,鵝肝好食,燒賣很彈牙
海鮮有龍蝦鉗,蝦,翡翠螺,長腳蟹都ok
海鮮旁邊有墨汁意粉同菠菜麵可選擇
蝦餃皮厚料少,沒有刺身,熟食都不是太多

2020-05-20
今次一人二行係5月14號仲係肺炎爆發期間試食W hotel嘅kitchen dinner buffet因為有優惠 所以原價>$600 宜家只係$406.5(連加一) /人本身係抱住試伏嘅心態試 點知一試就愛上 無論係環境定係服務定係食物嘅質素都好好本身係四月尾book位 五月中嘅dinner buffet卜得冇難度 我哋準時6點入席 量完體溫 一入餐廳就已經比一排嘅落地玻璃開心到心心眼職員安排左我哋坐窗口位 對住個日落望住個海真心個景超靚呢度嘅職員好細心 一坐低就俾咗個信封我哋裝口罩 解釋返出去拎嘢食嗰陣要帶返口罩經過一條小小嘅走廊就係拎嘢食嘅地方 職員都好Nice 好主動幫顧客拎嘢食 會主動介紹翻各種嘅食物嘢食分開一兜兜唔洗自己郁手當我拎完食物返座位時 枱面已經多咗兩碗燉湯 每客只限一盅 入邊嘅料好豐富 有鮑魚花膠海參螺頭等等 十分之好味 對於鍾意飲燉湯嘅我十分之興奮點解我咁鍾意呢間餐廳嘅dinner buffet 係因為呢度嘅中式熱盤種類十分之多 同質素十分之好脆皮燒腩仔 個皮真係好趣 唔會太肥膩份量適中鮑魚飯 啲飯唔係太大份量好好味炒蜆 有少少少少辣 洗得好乾淨 冇乜沙蒜

職員安排左我哋坐窗口位 對住個日落望住個海真心個景超靚

炒蜆 有少少少少辣 洗得好乾淨 冇乜沙

蒜蓉蒸蝦 好香嘅蒜蓉味

北菇扣鵝掌

威靈頓三文魚同鴨肝

之後侍應會問時間上熱盤-焗海鮮包括龍蝦 青口 鮮蝦 魷魚 長腳蟹

壽司好好味 係我最鍾意嘅火炙壽司
D料好靚

凍海鮮有龍蝦 鮮蝦 藍青口 蟹腳

甜品嘅種類相對就比較少 雪糕都係movenpick 有3隻口味揀 因為只可以upload12張圖就冇upload

西式熱盤因為食得太飽 大部分都冇試到 嗚
但kitchen嘅dinner buffet真係好合我口味 好想再encore

2020-05-14
  • 生蠔
2020-05-11 2088 瀏覽
Some study tried to demonize sugar by claiming that it is 8 times more addictive than cocaine. I disagreeBinging sugar is our natural instinct which should never be demonized !! We human are designed to consume as much sugar as possible to spike insulin and store the bloody fat to survive the African winter. That's why we can never be full consuming sugar.Having dessert ,and having dessert only is the best bet you can have in any buffet, especially in kitchen, where you can find the best creme b

Having dessert ,and having dessert only is the best bet you can have in any buffet, especially in kitchen, where you can find the best creme brulee in the world. Trust me u can never find it elsewhere. When my waitress Joey know that I love them she generously served it with a HUGE bowl instead of those hilariously baby sized one.
2020-05-11
母親節
信用卡優惠
  • Creme Brulee
2020-05-09 2450 瀏覽
由於疫情的關係啦,我和家人們很少出去吃飯,所以大部分時間都是叫外賣啦,看到最近疫情有所改變,突然很像吃buffet,在手機app查到這家店覺得不錯,在五月初,我就叫上家人一起去啦。一坐上位置,就有服務生過來派發口罩信封,提醒我們起身就要戴口罩😷,雖然我們很清楚這些,但是service很親切,就耐心聽完了,來到拿食物的地方,我感覺挺wow的,裡面的服務生就跟我們介紹他們的食物,接著我拿完食物之後,他們會問需不需要幫助,然後會幫忙拿出去,我可能是到這個時候才想要寫一篇評論的吧。食物方面,他們會派給每個人seafood 的烤海鮮拼盤和佛跳牆,並且可以再添盛食物,其他食物都不錯,但是我們都專注吃seafood啦哈哈
2020-05-02
  • Seafood
  • Buffet
  • 海鮮
2020-05-06 2426 瀏覽
好耐冇食自助餐,今日到左w hotel kitchen食,食物水準同服務都同以往一樣好!同其他自助餐相比,kitchen餐廳非常注重衛生。一入到餐廳服務員貼心攞信封比我地裝住口罩,仲提醒我地出去拎食物要帶返口罩,而且自助餐形式亦有所改變,食物變成一份份用器皿封實,確保取回座位前衛生。林林總總食物入面,比較推薦芝士焗蠔同鮑魚撈飯。雖然依加冇左刺身,但有各種款式既海鮮,非常吸引。而且當我地出去拎食物既時候,服務員亦安排左佛跳牆作為頭盤。食到中段時亦有海鮮拼盤送到枱上,有六款海鮮,加埋牛油白酒醬同海鮮非常夾,值得encore!Kitchen既服務員每位都非常友善,加上日落同夜景絕對係不錯體驗。

2020-05-03
2020-05-04 2562 瀏覽
🐾 KITCHEN (尖沙咀) 🐾-DINNER BUFFET ✔️食物類別唔算好多,但食材係高級的,例如有阿拉斯加蟹、長腳蟹、鵝肝等,食物都做得幾精緻,拎野食會寫埋視覺享受等提示,侍應服務都好好,態度友善,收碟收得都好快👍🏻👍🏻~——————————————(非專業,完全跟據個人口味☺)食物:8/10環境:8/10服務:8/10人均消費:$500———————————————▪店舖名稱: KITCHEN (尖沙咀)▪店舖地址:🔸 尖沙咀柯士甸道西1號港鐵九龍站香港W酒店6樓

🐾 KITCHEN (尖沙咀) 🐾
DINNER BUFFET ✔️
~
——————————————
(非專業,完全跟據個人口味☺)
食物:8/10
環境:8/10
服務:8/10
人均消費:$500
———————————————
▪店舖名稱: KITCHEN (尖沙咀)
▪店舖地址:
🔸 尖沙咀柯士甸道西1號港鐵九龍站香港W酒店6樓
2020-02-21 7248 瀏覽
今日年初三! 我和老婆往九龍站W酒店Kitchen食中午自助餐。餐廳環境很高格調, 座位闊落舒適, 而且可以看見維多利亞海景, 感覺好舒適。餐廳食物有烤肉, 凍海鮮、冷盤、壽司、生蠔、熱食和甜品等, 分享一下先:烤肉: 今日有和牛,烤牛肋骨和烤雞, 和牛入口即熔, 食落有油花;烤牛肋骨肉質均勻, 食落有肉味,配上黑椒汁, 齒頰留香;烤雞肉質鮮嫩, 食落啖啖肉,十分惹味, 配上特製醬汁, 食落口感十足。凍海鮮: 有面包蟹,蝦仁、蜆和青口。面包蟹肉質鮮甜味美;蝦肉質鮮甜,食落啖啖肉;蜆和青口食落鮮甜彈牙,食落爽口鮮甜。冷盤有凍莎樂美腸, 煙三文魚和巴瑪火腿, 食落鹹度適中, 肥而不膩壽司: 有火炙三文魚和火炙三文魚芝士壽司。有火炙三文魚壽司肉質鮮甜,飯粒軟綿;火炙三文魚芝士壽司肉質肥美有油花, 芝士味香濃,口感大滿足。熱食方面有很多選擇, 有香煎三文魚, 薯條、海南雞、叉燒、炒菜心、焗蠔、黃金蝦、烤牛肉串、和牛刀削面、咖喱烤雞和咖喱芝士。香煎三文魚煎得香脆,魚肉鮮甜;薯條炸得金黃香脆;海南雞肉質鮮嫩,食落軟綿;叉燒食落啖啖肉;炒菜心食落爽口;焗蠔蠔食落鮮甜;黃金蝦炸得金黃, 食落彈牙而不油

熱食方面有很多選擇, 有香煎三文魚, 薯條、海南雞、叉燒、炒菜心、焗蠔、黃金蝦、烤牛肉串、和牛刀削面、咖喱烤雞和咖喱芝士。香煎三文魚煎得香脆,魚肉鮮甜;薯條炸得金黃香脆;海南雞肉質鮮嫩,食落軟綿;叉燒食落啖啖肉;炒菜心食落爽口;焗蠔蠔食落鮮甜;黃金蝦炸得金黃, 食落彈牙而不油膩;烤牛肉串牛肉肉質香濃配上沙爹醬食落味;和牛刀削面和牛入口即熔, 面食落爽口;咖喱烤雞咖喱辣度適中, 雞肉肉質鮮嫩;最後咖喱芝士味道香濃。

甜品有朱古力噴泉, 焦糖燉蛋、面包布甸、黑芝麻湯丸、水果和雪糕。朱古力噴泉味道香濃;焦糖燉蛋食落香滑;面包布甸熱度適中,面包軟綿、配上雲呢拿醬口感豐富;黑芝麻湯丸皮薄餡靚, 味道香濃;水果有蜜瓜和西瓜,食落新鮮鮮甜;雪糕我試了朱古力, 雲呢拿和焦糖三款;朱古力味道香濃;雲呢拿味道香滑;焦糖味道甜度適中。

最後食完甜品, 我們點了餐飲凍奶茶,凍奶茶茶味香濃, 奶味香滑, 另外酒店有免費蘋果汁和紅莓汁, 飲落甜度適中;酒店食物高質美味, 尤其烤肉,凍海鮮、甜品和餐飲好高質素, 個人認為如有煎鵝肝, 龍蝦和生蠔就更佳, 美味自助餐
炙燒三文魚壽司
題外話/補充資料: 用訂座平台 的apps有8折原價加一優惠
2020-01-27
2020-01-25 3732 瀏覽
周末的早餐當然要吃豐盛一點,難得在Klook在個半價優惠,當然立馬就去訂餐了, 今次也是只介紹比較值得推介的食物~ ..//熱食區 ..🔸三文魚扒應該是整個自助餐區最好食的食物! 皮脆肉嫩, 燒汁提升了三文魚的香氣, 油脂滿滿,香氣撲鼻, 我也拿了兩次。可是部分三文魚扒有點過熟,有些則非常嫩滑,所以大家可能要碰碰運氣了。 ..🔸Egg Benedict 班尼迪蛋荷蘭醬充滿香味,有芝士的香味和一點酸酸的味道,非常開胃。 流心蛋下方有兩塊煙肉,但略嫌有點鹹, 整體而言挺好吃。 ..🔸 奄列這個是即叫即煮的,所以上碟後仍然非常熱, 奄列中間仍是完美的流心,加上多款配菜如煙肉、青椒等,更有口感之餘雞蛋亦嫩滑,非常好吃,必點!.🔸炒蛋半生熟做得不錯,上碟後仍是熱的。.. 🔸 熱情果乳酪加上粟米脆片有咬口,熱情果的酸酸甜甜十分開胃。.. //點心區🔸 蝦餃有兩隻蝦非常足料,但皮有點過厚。.. 🔸 豬肉燒賣沒有酒樓常見的冬菇和蝦,水準一般,但也收貨。.. 🔸 日式蒸蛋蒸蛋很滑,不錯其他區域://沙律區🔸煙三文魚、火腿//上海菜區🔸手拍青瓜、 子薑皮蛋//麵區🔸可選沙嗲湯、清湯等車仔麵//麵包區🔸 砂
//熱食區 .
🔸三文魚扒
🔸Egg Benedict 班尼迪蛋
🔸 奄列
🔸炒蛋
半生熟做得不錯,上碟後仍是熱的。
. 🔸 熱情果乳酪
加上粟米脆片有咬口,熱情果的酸酸甜甜十分開胃。
. //點心區
🔸 蝦餃
有兩隻蝦非常足料,但皮有點過厚。
. 🔸 豬肉燒賣
沒有酒樓常見的冬菇和蝦,水準一般,但也收貨。
. 🔸 日式蒸蛋
蒸蛋很滑,不錯

其他區域:
//沙律區
🔸煙三文魚、火腿
//上海菜區
🔸手拍青瓜、 子薑皮蛋
//麵區
🔸可選沙嗲湯、清湯等車仔麵
//麵包區
🔸 砂糖冬甩、朱古力冬甩、彩針冬甩、 桂花凍、牛角包、忌廉芝士、菠蘿包、杏仁牛角包、貝殼蛋糕
//甜點區
🔸法式薄餅、熱香餅、窩夫及各式果醬、奶油
//水果區
🔸 西瓜、蜜瓜、哈密瓜、及各式果汁
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
總結而言,款式繁多,服務及質素很不錯,收碟收得很快,如果另外叫咖啡是叫waiter幫忙下單的,蠻貼心,但沒有想去第二次的衝動~