2017-11-19 308 瀏覽
#葵廣美食篇 #飲品篇 .上次介紹完芝芝莓好多朋友完都同我講去咗試😗 我介紹得嘅 應該唔會令你失望嘅~今次介紹嘅葵廣4樓嘅 #kinpan !KINPAN主打smoothie🍹同熱狗🌭飲品方面取名好特別~有「寶貝」、「宅🍌」、「正能量🍏」等等文青風別名,menu到嘅介紹亦有短短caption✍🏻但其實個名同飲品無乜直接關係嘅😂我叫左杯「卡哇伊呢🍓」(草莓smoothie, $24 )嗌完等咗大概5分鐘就有得飲lu🤣大大杯飲完都幾飽~不過我同友人一致認為藥水味幾重 但未致於好難飲 唔建議草莓味 但可以比機會其他味~會再試🙆🏻
#葵廣美食篇 #飲品篇 .
上次介紹完芝芝莓好多朋友完都同我講去咗試😗
我介紹得嘅 應該唔會令你失望嘅~
今次介紹嘅葵廣4樓嘅 #kinpan !
KINPAN主打smoothie🍹同熱狗🌭
飲品方面取名好特別~
有「寶貝」、「宅🍌」、「正能量🍏」等等文青風別名,
menu到嘅介紹亦有短短caption✍🏻
但其實個名同飲品無乜直接關係嘅😂
我叫左杯「卡哇伊呢🍓」(草莓smoothie, $24 )
嗌完等咗大概5分鐘就有得飲lu🤣
大大杯飲完都幾飽~
不過我同友人一致認為藥水味幾重
但未致於好難飲
唔建議草莓味
但可以比機會其他味~會再試🙆🏻
2017-10-02 210 瀏覽
今日本來約好同女朋友屋企人食飯,諗住放工去試一試個紫薯沙冰先過去。一杯野飲諗住等一陣就ok,點知賣野個姐姐話要等十五到二十分鐘。等到十零分鐘果下真係忍唔住再問問佢要等幾耐,佢都係答唔出時間,最後一杯咁既沙冰要等成超過半個鐘,等候時間實在長得離譜。有其他顧客都話係隔離食埋個梳扶里都仲未等得到。買野食果陣仲冇同我地講可以單點,格硬要我地買埋個熱狗餐,如果係好食都算,但係隻熱狗真係非常唔好食。一定唔會再幫襯佢,買完之後非常非常後悔,勸大家趕時間的話一定唔好諗⋯

2017-10-02