2022-03-13
Omggg終於揾到一間新嘅少女風粉紅色打卡餐廳啦🥳🥳🥳係灣仔藝術中心一出lift已經要拎起部手機係咁影😂😂😂真係每一個角落都係打卡位,連廁所都係㗎好開心可以坐到呢張梳化位,後面個乾花bar枱佈置真係靚到爆🥰🥰🥰連口罩套都靚過人呢間係素食餐廳,食物質素都非常高,現時仲有優惠,食滿$400減$100,大家不妨一試新派素食,Follow Ig仲會送一份🧡煙燻粟米🌽條粟米條烤得非常香口和入味,配有燒烤素黃醬🧡粉空漫霞 $78呢杯係打卡必備🥰士多啤梨🍓味奶昔,非常creamy唔會係死甜,整杯鋪滿棉花糖和甜甜圈🍩和甜筒🍦有種超夢幻的感覺下次要試埋其餘嗰三杯,真係每一杯嘅設計都好有特色👍🏻👍🏻👍🏻🧡牛肝菌蝴蝶麵 $168蝴蝶🦋麵有口感,牛肝菌夠多,味道濃郁,推介👍🏻👍🏻👍🏻🧡新豬肉蘑菇香草薄餅 $158呢款薄餅蕃茄味為主偏多,係脆薄批,每一件上面有小小新豬肉,味道正正常常,冇乜太大驚喜
粟米條烤得非常香口和入味,配有燒烤素黃醬
🧡粉空漫霞 $78
蝴蝶🦋麵有口感,牛肝菌夠多,味道濃郁,推介👍🏻👍🏻👍🏻
🧡新豬肉蘑菇香草薄餅 $158