2025-07-28
本身對香港一般西餐廳無乜期望,但由咬第一啖餐包起,即刻叮一聲 竟然有驚喜。餐包少少外脆內軟 好好味😋 餐湯係黑椒洋蔥湯,洋蔥入口即融,平時唔食洋蔥嘅我,竟然飲哂兼食哂所有洋蔥😃 之後驚喜繼續有,屋企人叫咗個兒童餐係芝士厚底pizza, 細細個,一開四,本身對厚底pizza都麻麻,覺得大多數都韌,但呢個pizza竟然完全唔韌又唔柴,甚至同屋企人用鬆化嚟形容,同埋好香,厚底pizza黎講 係食過數一數二嘅好味😋之後牛扒又係好正,好腍同入味,我個好偏食嘅三歲仔,出街除咗燒和牛,乜肉都唔肯食,但竟然都肯食呢個牛扒😀之後係魚柳,我就覺得一般,因為聞到雪藏味,最後俾咗屋企人食。一般食個飯無乜期待都唔會點影食物相,所以今晚都無影到😅 但食物味道實在太有驚喜,忍唔住要留食評,第一次寫😌Ps 今晚有live band,環境靚
Ps 今晚有live band,環境靚