餐廳: HeSheEat (綠楊坊)
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-08-02 1960 瀏覽
HeSheEat幾間分店入面,我最鍾意嘅一定係荃灣分店😻 先唔講食物同位置,成間舖粉色都已經夠曬吸睛,中女心既我都立即變成少女心💓 女士們對粉色系既野真係無法抗拒!每次同閏蜜dating都會第一時間諗起佢,一去再去都絕對無令我失望🤗·🥑牛油果蛋沙律煙三文魚牛角包配田園沙律  HKD$74有女士們新寵兒牛油果已經贏哂👍熟度剛剛好 香濃軟熟😋配埋牛角包一齊食少左油膩感·🍳燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯  HKD$98一整條鰻魚淋上惹味既蒲燒汁🤤微微香甜帶來點點幸福感💓滑蛋紅飯味道有點似港式西炒飯呢~·🍝扒虎蝦火辣墨魚汁意粉  HKD$95唔知點解一直對墨魚汁帶點鐘情🤩每次見到menu上有都一定會點爽彈虎蝦大大隻 去左殼好貼心😻美中不足係味道略為重手左 鹹左少少·🍮宇治金時心太軟配豆腐雪糕  HKD$62HeSheEat既甜點一向做得出色👍心太軟流心度十足 🍵抹茶味亦充足加上味道唔會好甜 一冷一熱吃下直擊味蕾😍

🥑牛油果蛋沙律煙三文魚牛角包配田園沙律  HKD$74

有女士們新寵兒牛油果已經贏哂👍
熟度剛剛好 香濃軟熟😋
配埋牛角包一齊食少左油膩感
🍳燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯  HKD$98

一整條鰻魚淋上惹味既蒲燒汁🤤
微微香甜帶來點點幸福感💓
滑蛋紅飯味道有點似港式西炒飯呢~
🍝扒虎蝦火辣墨魚汁意粉  HKD$95

2020-06-11
  • 燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯
  • 宇治金時心太軟配豆腐雪糕
2020-07-16 1113 瀏覽
而加食飯除左好味,可以打卡都好重要,是晚黎左HESHEEAT,一間出名的港女打卡店(?),哈哈,粉紅色裝修真係好正。同朋友一早約實黎呢度,攞定位,繁忙的晚飯時段都有排等㗎。入座前,店員先量量體溫,坐低後,便送上餐牌同水,過程中餐廳感覺衞生。好肚餓,一口氣叫左好多野,連甜品都plan好叫後上,哇哈哈,對住咁耐無見嘅朋友當然要盡興食啦。飲品先到,叫了凍朱古力咖啡&oreo奶昔。杯啡勁香濃,強烈的咖啡味中漸漸滲出朱古力味,苦甜度適中十分啱口味,好好飲呀~朋友杯奶昔都好正,賣相靚靚之餘又係好好飲,濃郁oreo味加上超滑嘅奶,朋友話呢杯野做好飽肚添呀。點了一款炸物小食,炸珍寶蟹棒&芝士年糕配日式蛋黃醬,主要原因係我倆都鍾意食芝士年糕。炸得香口不油膩,上枱時熱辣辣抵讚。蟹棒一絲絲蟹肉很鮮甜,年糕煙煙韌韌口感好正,兩樣都好好味喎。主菜要左燒烤bb豬肋骨配薯條,本來送薯蓉的,但我倆一致覺得轉做薯條會好食啲,哈哈。豬肋骨軟腍,一切就開不黏骨,非常易食,調味也不錯,bbq醬好正。薯條十分脆身,而且份量不少,比想像中大份飽肚。還點了蕃茄芝士火雞胸牛角包配田園沙律,牛角包香脆滿牛油香,芝士厚身味道濃郁,火雞胸

還點了蕃茄芝士火雞胸牛角包配田園沙律,牛角包香脆滿牛油香,芝士厚身味道濃郁,火雞胸的火腿好有肉感,一點都不油膩,加上蕃茄多汁同千島醬,整體味鮮濕潤,不會有食麵包就乾爭爭嘅感覺。
最後就梗係甜品啦,揀左要朱古力花生醬焦糖香蕉配杏仁雪糕厚焗鬆餅,個名好長,哈哈。
朱古力同花生醬基本上係裝飾品,塗了在碟底,的確係好好睇。厚班戟真的超厚,外層脆身入面但係軟綿綿㗎。
滿滿的蛋香好好味呀!旁邊附上蜜糖同榛子醬,愛甜食的我當然係倒哂落去啦,好正好正,非常滿意。
食物份量比想像中大份,兩個人點咁多好飽呀~
2020-07-08
2020-07-11 836 瀏覽
早前趁着疫情稍為好轉,所以就忍唔住要同屋企人出嚟食返餐好啦,咁梗係去我哋最鍾意嘅粉紅色西餐廳,今次好好彩,安排咗係一個角落嘅位置,又有得坐沙發,面對着一大快鏡,唔使同其他人迫埋一齊,自成一閣夏日炎炎,梗係要飲返杯特飲啦,左邊係菠蘿沙冰$38,飲落去非常清新,超級解渴,而右邊嘅係凍朱古力$38,朱古力味道非常濃,上面仲有一大個cream,食完都有啲飽肚嘅感覺我哋仲叫咗杯士多啤梨奶昔$38,同樣地士多啤梨都好足料,成杯野呈鮮粉紅色,齋睇個賣相都非常吸引先來個小食單骨雞翼,單骨嘅好處就係啱晒我呢啲懶人唔使拆骨,甜甜蜜蜜嘅味道配上炸雞翼,好鬼開胃我哋一行四人梗係要嗌個大嘅我哋all day breakfast 一齊share啦,呢度嘅份量足夠兩至三人食用,而有嘅材料非常之多,例如牛角包、茄汁豆、煙肉、薯餅、沙律菜、巴拿馬火腿、煙三文魚、大啡菇、鮮蕃茄、德國腸、炒亂蛋另外我哋仲加咗兩碟意粉將溫泉蛋整爛撈勻成個意粉,會令成個意粉更加creamy啲㗎係開餐之前我忍唔住幫佢哋影幅大合照最後到咗甜品嘅時間,呢個綠色嘅抹茶冰下邊其實有好多紅豆同埋小丸子,建議大家撈勻一齊食,個甜味會更加出啲呢個以朱古力做主
士多啤梨奶昔
Honey wings
Happy together
另外我哋仲加咗兩碟意粉
Clams linguine
Mushroom egg pasta
將溫泉蛋整爛撈勻成個意粉,會令成個意粉更加creamy啲㗎
係開餐之前我忍唔住幫佢哋影幅大合照
Matcha  Kakigori
呢個以朱古力做主題嘅甜品一次過可以滿足晒我哋三個願望,左上角嘅係一杯凍朱古力,中間嘅係朱古力心太軟,而右下角就係朱古力慕絲加個朱古力雪糕,如果驚食唔晒嘅話仲可以同大家一齊share添
Chocolate  Trio
Matcha  Kakigori
Chocolate  Trio
Banana hotcake
2020-07-02 773 瀏覽
HeSheEat一向主張食物款式多、價格相宜又無用餐時間限制,係唔少人心目中可以舒舒服坐低飲杯嘢嘅消遣好去處。特別係綠楊坊地下分店,以粉紅色為主色充滿少女心;選址正對地鐵站出口,方便就腳,難怪無分性別,一如店名男女都去食。前菜小食種類由香口嘅薯條薯波薯格、到西餐必備嘅沙律雞翼已有十幾款。雞翼預先剪成單骨,容易食用;經油炸成香脆,口感略乾,勝在表層淋上惹味香甜嘅蜜糖芥末,增添風味同時減輕熱氣感。蕃茄醬中充滿大茄粒,口感佳,茄味更濃厚;加入蒜粒令整體蒜香提升。四隻大蝦配四塊蒜蓉包,麵包片即使攤涼咗依然非常鬆脆👍🏻👍🏻燒春雞原隻奉上,份量充足,啱哂share食;雞皮灑上香草燒至金黃,無多餘調味,口味清淡,更能品嘗到雞肉嘅原味😋肉質鮮嫩不肥,無咩脂肪,夠哂健康;伴碟醬汁味道有啲似蒸海鮮嘅蒜蓉醬油,甜甜地,幾香口。漢堡以麵包、蘑菇、芝士及漢堡扒構成;牛肉漢堡厚身紮實,食出瘦牛肉口感,無混其他材料,肉味突出。加入足料芝士,用上車打芝士,鹹香十足,反而未覺有黑松露味。食飽飽決定點返杯少女特飲打卡。香芋latte芋香奶香兩者並重,入口滑順,同鮮忌廉攪勻變得厚重,反而變咗milkshake嘅質感😳一杯嘢

特別係綠楊坊地下分店,以粉紅色為主色充滿少女心;
單骨蜜糖芥末雞翼

雞翼預先剪成單骨,容易食用;
蒜香辣椒蕃茄大蝦  配蒜蓉多士

蕃茄醬中充滿大茄粒,口感佳,茄味更濃厚;
加入蒜粒令整體蒜香提升。
四隻大蝦配四塊蒜蓉包,麵包片即使攤涼咗依然非常鬆脆👍🏻👍🏻
牛油香草燒春雞  配日式薯仔沙律

燒春雞原隻奉上,份量充足,啱哂share食;
牛油香草燒春雞

肉質鮮嫩不肥,無咩脂肪,夠哂健康;
伴碟醬汁味道有啲似蒸海鮮嘅蒜蓉醬油,甜甜地,幾香口。
三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡  配田園沙律

漢堡以麵包、蘑菇、芝士及漢堡扒構成;
牛肉漢堡厚身紮實,食出瘦牛肉口感,無混其他材料,肉味突出。
三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡
加入足料芝士,用上車打芝士,鹹香十足,反而未覺有黑松露味。
紫薯鮮奶咖啡
食飽飽決定點返杯少女特飲打卡。
香芋latte芋香奶香兩者並重,入口滑順,同鮮忌廉攪勻變得厚重,反而變咗milkshake嘅質感😳一杯嘢食兩種口感,幾有趣。
蒜香辣椒蕃茄大蝦  配蒜蓉多士
牛油香草燒春雞  配日式薯仔沙律
牛油香草燒春雞
之前去過旺角店的 HeSheEat,有多款特色的西餐甜品等,覺得很好吃。早幾日行經荃灣見到有分店,同好友即刻到這店品嚐下午茶☕️,很不錯呢 ~入到店內感覺很夢幻,以粉紅色調為主,優雅時尚,真是打卡好地方  ;  舒適的絲絨座椅,加上牆身瑰麗的佈置,感覺置身於酒店餐廳一樣,很寫意,好開心呀!餐牌上有多款特式西餐,主菜、燴意大利飯、意粉、漢堡、小食、心太軟、別緻的甜點及飲品等,款款都好吸引。HAPPY TOGETHER BRUNCH     $188這碟是好友點的,食物超多份量,而且種類又繁多,包括煙三文魚、德國鮮肉腸、意大利煙腩肉、巴馬火腿、煎蛋X3、薯仔沙律、慢煮蕃茄、牛油果蓉、大蘑菇、炒BB菠菜、田園沙律、脆薯餅X3、茄汁豆、迷你牛角包X3。牛角包和薯餅很酥脆,肉類鮮美,沙律及蔬菜翠綠爽口,每樣食材新鮮,種類豐富,一次過滿足了,非常滋味!蕃茄蟹肉牛油果莎莎配墨西哥脆片    $85賣相色澤鮮艷,很漂亮,見到都好開心呀!這個莎莎共有三層,而最面有些黑魚子醬,鹹鹹香香,好惹味,開始在頂層是蕃茄粒,中間層是鮮甜的蟹肉,第三層就是綿密的牛油果蓉,將墨西哥脆片沾上三層莎莎一起吃,口感豐富,很清香

HAPPY TOGETHER BRUNCH

蕃茄蟹肉牛油果莎莎配墨西哥脆片    $85

賣相色澤鮮艷,很漂亮,見到都好開心呀!這個莎莎共有三層,而最面有些黑魚子醬,鹹鹹香香,好惹味,開始在頂層是蕃茄粒,中間層是鮮甜的蟹肉,第三層就是綿密的牛油果蓉,將墨西哥脆片沾上三層莎莎一起吃,口感豐富,很清香亦好鮮味,好開胃的特色小食。

蕃茄蟹肉牛油果莎莎配墨西哥脆片

OREO 奶昔     $38

雪白的忌廉加上濃厚 OREO 奶昔,飲吃來仍有不少的 OREO餅乾,口感豐富,有多種層次,忌廉幼滑,OREO 香濃,很棒!

OREO 奶昔

柚子沙冰配抹茶雪糕    $38

沙冰帶濃濃柚子味,口感清新,柚子味香氣十足,配合濃郁的抹茶雪糕,有得食有得飲,冰冰涼涼,消暑解渴。
柚子沙冰配抹茶雪糕
2020-07-02
HAPPY TOGETHER BRUNCH
蕃茄蟹肉牛油果莎莎配墨西哥脆片
OREO 奶昔
柚子沙冰配抹茶雪糕
4天前 0 瀏覽
朋友生日,在她工作的荃灣區選了HeSheEat,吃一頓豐富的晚餐。 蕃茄蟹肉牛油果莎莎,作為前菜感覺清新。牛油果蓉細膩軟滑,配上蕃茄蟹肉脆脆和墨西哥脆片,味道富層次感。單骨水牛城雞翼,吃起來很方便,忍不住一隻接一隻。雞肉肉質嫩滑,雞皮脆身,醬汁帶微辣,惹味非常。燒烤BB豬肋骨份量頗大,肉質柔軟,咬落有一點彈牙。豬肋骨醃得入味,醬汁酸酸甜甜很開胃。薯仔沙律和沙律菜味道不錯,可以中和一下口腔。芝士汁鮮蛋意大利麵配上溫泉蛋和煙肉蘑菇,配料豐富。鮮蛋跟一般意粉口感不同,更有蛋香和較彈牙,很有新鮮感。朱古力花生醬焦糖香蕉鬆餅賣相顯心思,讓人食慾大增。烤過的香蕉帶焦香,配上鬆軟的鬆餅和糖漿,甜而不膩。焦糖蘋果酥皮撻配杏仁雪糕,酥皮鬆化酥脆,層次分明。蘋果醬的玉桂味突出,杏仁雪糕帶濃厚果仁味,清新的雪糕味道能中和甜味。

蕃茄蟹肉牛油果莎莎,作為前菜感覺清新。

單骨水牛城雞翼,吃起來很方便,忍不住一隻接一隻。

雞肉肉質嫩滑,雞皮脆身,醬汁帶微辣,惹味非常。

燒烤BB豬肋骨份量頗大,肉質柔軟,咬落有一點彈牙。

芝士汁鮮蛋意大利麵配上溫泉蛋和煙肉蘑菇,配料豐富。

鮮蛋跟一般意粉口感不同,更有蛋香和較彈牙,很有新鮮感。

朱古力花生醬焦糖香蕉鬆餅賣相顯心思,讓人食慾大增。

烤過的香蕉帶焦香,配上鬆軟的鬆餅和糖漿,甜而不膩。

焦糖蘋果酥皮撻配杏仁雪糕,酥皮鬆化酥脆,層次分明。
2020-10-20
6天前 4 瀏覽
Due to covid19, havent met friends for sooooo long!!! As it was my friend’s Bday in Oct, I designed to go with her to her favourite restaurant! Our favourite dish is the strawberry thick hotcake but we decided to eat main dish first. We ordered different mains and drinks: salmon steak pasta, chicken risotto, hot mocha and babyccino (so cute have the marshmallow on it) with milk. The dishes were fine and did not raise any prices it seems! Last but not least is the strawberry hotcake, it takes 20min to cook so next time better order while having main dish! The experience was nice and not very expensive!
2020-10-20 0 瀏覽
今日約左好耐無見ge朋友仔出黎飯聚,再次翻炒荃灣HeSheEat,因為餐廳性價比高,仲可以一條龍食埋甜品。今次我地揀左意式水牛蕃茄芝士意粉-煎三文魚扒,塊三文魚扒超大塊,好足料。意粉蕃茄味濃厚,每一啖都沾滿醬汁,酸酸甜甜, 十分開胃。另外叫左份三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡配田園沙律,個burger 上枱熱辣辣,材料十足,一口都咬唔晒。兩層包都十分香脆,中間配上厚切牛肉同大蘑菇,最畫龍點睛係佢個醬同芝士,yummy,真係好滿足。熱朱古力鮮奶,叫左大杯,cum飲d,朱古力唔太甜,唔錯。Oreo奶昔,上面層cream好邪惡,正。最後緊係要叫番個甜品,今次有新menus ,揀左士多啤梨焦糖脆脆疏乎厘pancake。賣相超靚,食落個pancake 好鬆軟,個cream 好creamy得黎唔會好溜,配埋士多啤梨同焦糖脆脆,好好味。餐廳無論主食、飲品定甜品都有一定質素,所以一定會有下次。

意粉蕃茄味濃厚,每一啖都沾滿醬汁,酸酸甜甜, 十分開胃。

熱朱古力鮮奶,叫左大杯,cum飲d,朱古力唔太甜,唔錯。

Oreo奶昔,上面層cream好邪惡,正。

餐廳無論主食、飲品定甜品都有一定質素,所以一定會有下次。
2020-10-17 0 瀏覽
這家餐廳現在幾乎變成我每個週末去探訪的地方,我覺得他的義大利粉煮的最出色,雞翅水牛城也試了,還有蒜蓉tomato shrimp toast.....今天我主要想吃的是甜品好不好吃?看照片你就會知道了

好不好吃?看照片你就會知道了

2020-10-17
2020-10-07 32 瀏覽
今日去咗荃灣食Hesheeat,店舖就喺荃灣站附近非常方便! 晚餐有套餐選擇但我們決定單點食物,食多啲不同菜式!叫咗個煎香辣雞肉蕃茄水牛芝士意粉, 煎雞肉四小辣好開胃,雞肉都不錯,肉質嫩滑唔會太乾!意粉都好入味好彈牙,係高質嘅意粉!亦都叫咗個墨魚汁魷魚意粉,墨魚汁意粉真係會食到成口黑色, 但呢個比我想像中仲出色好多好入味好開胃!真心推介.另外甜品亦都叫咗個厚切鬆餅係宇治金時味道!店員亦都細心提醒甜品需時20分鐘要預早下單!另外呢排佢哋亦都推出左個疏乎厘,我哋叫咗朱古力橙酒疏乎厘!疏乎厘好濃味,亦都唔會好sweet,幾出色! 甜品呢間店舖做得好出色!意粉都係推介!成間店舖粉色的啱晒女仔嚟打卡食飯!

2020-09-06 90 瀏覽
某年既時間幫襯過HSE銅鑼灣老店,已經非常愛上佢地既食物同甜品。後來知道荃灣開分店真係好開心,可惜唔係時常幫襯。機緣巧合下,某日既星期六下午茶時間,但又是我們早餐時間走去幫襯了。時間已經3點幾所以好快有位,第一件事就睇menu有咩食咩好,但有個唔使睇menu 都一定要叫黑松露醬薯條,呢個真心推介正!之後見到佢地有個大堆頭all day breakfast.我地有叫左個12x價錢既allday,再加多個burger 餐,另外叫左個士多啤梨奶昔1) 黑松露醬薯條,唔使講,10分,正!2) all day breakfast,真係要講一講,叫過陣無在意原來有些食品x2,所以堅食到好飽!所以留意一下!全部都係好食!3) 牛油果牛肉漢堡主力唔係我食,咬左一口,味道新鮮牛油果加芝士加醬牛肉包掂4) 士多啤梨奶昔,唔使講睇相就已經知道掂唔掂估唔到仍然保持水準,繼續加油!

後來知道荃灣開分店真係好開心,可惜唔係時常幫襯。

1) 黑松露醬薯條,唔使講,10分,正!

4) 士多啤梨奶昔,唔使講睇相就已經知道掂唔掂

估唔到仍然保持水準,繼續加油!

2020-08-23 136 瀏覽
今日同女友黎荃灣,2個都未食野黎到就搵野食見到呢間既happy together brunch,女友鍾意,就入黎食。簡單講,全萌系少女風,女性應該好buy。男性都會buy,呢間侍應似後生女,扎馬尾,制服幾靚,感覺很好😜😜😜由於疫情關係,所以坐既位都好舒適鬆動。食物黎到,感覺豐富,食落都好豐富。😂😂味道唔錯,尤其佢地tomato bread, 我食2個,女友食一個,麵包熱熱地,又有包味👍👍煙肉同煙三文魚我最愛,食完有啲唔夠喉。叫左個happy together $188,加一杯熱咖啡同一杯凍咖啡,連加一都係220左右。
今日同女友黎荃灣,2個都未食野
黎到就搵野食

由於疫情關係,所以坐既位都好舒適鬆動。
食物黎到,感覺豐富,食落都好豐富。😂😂
煙肉同煙三文魚我最愛,食完有啲唔夠喉。
美式熱咖啡
美式凍咖啡
2020-08-23
  • happy together brunch
2020-08-21 93 瀏覽
// Fusion & Luscious Eats 🍽 //.If you’re a huge fan of fusion and creative dishes, then you must visit He She Eat💋 for their lip-smacking and dainty dishes that might impress you!😋.▪️He She Eat Brunch▪️Who’d say you have to eat brunch during brunch time?😌 Get this brunch whenever you want in here!🍴It was a plentiful brunch that includes a bunch of ingredients like juicy sausage, pancetta, parma ham, scrambled egg, potato salad, tomato confit, grilled portobello, sautéed spinach, hash browns and cr
▪️He She Eat Brunch▪️[HK$120]
It was a plentiful brunch that includes a bunch of ingredients like juicy sausage, pancetta, parma ham, scrambled egg, potato salad, tomato confit, grilled portobello, sautéed spinach, hash browns and croissants!🥓🥐
▪️Honey Mustard Wings▪️[HK$55]
Nothing’s more enjoyable than savoring these single-boned chicken wings without making a mess!😋 Not to mention how crispy and luscious these are!
▪️French Fries w/ Black Truffle Mayo▪️[HK$52]
Crispy French fries covered in black truffle mayo is what I’ve been craving for!🍟
Simply a mouthful of heaven satisfaction if you’re a fries and black truffle lover!🖤
▪️Caramelized Apple Tart w/ Almond Ice Cream▪️[HK$58]
Couldn’t forget how delectable this dessert was!🥄 It was basically a combination of several flavors and different temperatures.😚
I love how impeccable it was when combining the soft and ice-cold almond ice cream with the apple tart that is crispy and hot!🍦
▪️Strawberry Milkshake & Oreo Milkshake▪️[HK$38 Each]
These milkshakes are gonna bring all the bois to the yard!🤪
Common strawberry and oreo flavors that you would never dislike them, but still sends you a tasty chill every time!😋
// 10% Service Charge 💞 //
He She Eat Brunch
單骨蜜糖芥末雞翼 Honey Mustard Wings
黑松露薯條 French Fries w/ Black Truffle Mayo
焦糖蘋果酥皮撻配杏仁雪糕 Caramelized Apple Tart w/ Almond Ice Cream
士多啤梨奶昔 Strawberry Milkshake Oreo 奶昔 Oreo Milkshake
He She Eat Brunch
單骨蜜糖芥末雞翼 Honey Mustard Wings
  • Oreo Milkshake
  • Oreo 奶昔
  • Strawberry Milkshake
  • Caramelized Apple Tart w/ Almond Ice Cream
  • 焦糖蘋果酥皮撻配杏仁雪糕
  • French Fries w/ Black Truffle Mayo
  • 黑松露薯條
  • Honey Mustard Wings
  • 單骨蜜糖芥末雞翼
  • 士多啤梨奶昔
2020-08-07 127 瀏覽
其實食左HeSheEat好多次,但多數都係食佢啲甜品😂今次又係約左朋友喺荃灣,但諗唔到食咩,之後見到有HesheEat就去左食😂食佢嘅主食就真係第一次🙈⠀⠀🖤黑松露雜菌春雞燴意大利飯 🐔$98⠀❀ 黑松露味都好重好香濃🥰 啲汁又夠creamy唔會太稀~非常夠味~基本上粒粒飯都沾到黑松露😍⠀❀ 而且個汁好重忌廉味~飯粒亦都軟硬適中,唔會過份多水或太爛~無論蘑菇同意大利飯煮到入哂味⠀❀⠀燒春雞都燒到外皮非常香脆惹味🤩 啲邊邊仲要燶燶地~入面啲雞肉亦唔會太柴~肉汁滿滿,香口無比😋仲要有兩大舊😆((本身都好驚呢個春雞好乾身好柴🙈 竟然無😳⠀⠀🐔煎香辣雞肉意式蕃茄水牛芝士意粉🍝$85⠀❀ 唔止水牛芝士,仲有好多芝士碎😍😍 芝士控大讚!多重芝士🤤 真係芝味十足~⠀❀ 仲用左我最鍾意嘅扁意粉🥰 都煮到爽口彈牙同埋入哂蕃茄醬味嫁~⠀❀ 雞肉都煎得好香,同春雞一樣~啲肉真係幾嫩滑,一啲都唔柴~⠀❀而且撒左辣椒粉,辣辣地又用左蕃茄醬,令到成個意粉一啲都唔會漏😆 超級開胃~⠀⠀其實覺得HeSheEat啲main dish意外地幾好食喎😳😳不過我自己就覺得CP值普通,又未到好抵食😂 不過味道真係唔錯😆可以試試

🖤黑松露雜菌春雞燴意大利飯 🐔$98⠀

🐔煎香辣雞肉意式蕃茄水牛芝士意粉🍝$85⠀

其實覺得HeSheEat啲main dish意外地幾好食喎😳😳不過我自己就覺得CP值普通,又未到好抵食😂 不過味道真係唔錯😆可以試試~⠀
黑松露雜菌春雞燴意大利飯
煎香辣雞肉意式蕃茄水牛芝士意粉
黑松露雜菌春雞燴意大利飯
煎香辣雞肉意式蕃茄水牛芝士意粉
2020-07-30 89 瀏覽
粉紅色主題餐廳,充滿少女味,最適合打卡,係荃灣地鐵站一出就到, 十分方便同姊妹行完街食返個dinner燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯 $98鰻魚雖然燒過但