ɪᴛ'ꜱ ᴀʟʟ ᴀʙᴏᴜᴛ ʜᴀᴘᴘɪɴᴇꜱꜱ ξ( ✿>◡❛)香港咖啡店時間,今日去咗九龍灣,呢度屬於鬧市中嘅綠洲,被好多綠色植物包圍,有好多可愛嘅仙人掌,可以好悠閒地喘一口氣,呢度屬於戶外空間,最好揀天氣好嘅時候,嘆嘆啡先 ~☕️Iced Americano $30🤎ʙʀᴀᴢɪʟ ꜱᴀɴᴛᴏꜱ, ᴄᴏʟᴏᴍʙɪᴀ ᴇxᴄᴇʟꜱᴏ, ᴇᴛʜɪᴏᴘɪᴀ ꜱɪᴅᴀᴍᴏʀᴏᴀꜱᴛ ʟᴇᴠᴇʟ :ᴍᴇᴅɪᴜᴍ ʀᴏᴀꜱᴛᴛᴀꜱᴛɪɴɢ ɴᴏᴛᴇꜱ:ɴᴜᴛᴛʏ, ʙᴏʟᴅ, ᴀʀᴏᴍᴀᴛɪᴄ, ᴍᴇᴅɪᴜᴍ ᴀᴄɪᴅɪᴛʏ貫徹Nutty豆的風格,記住要攪拌均勻,初初偏酸大少少澀,攪拌之後就會飲得出焦糖同朱古力香氣,由於Iced Americano 加咗冰塊,濃度比較低,苦度感覺會變得弱咗,所以整體好容易入口,即使我偏向果香風,呢杯大部份人都啱飲,如果配奶啡應該仲適合!Ⓒⓞⓛⓓ ⓑⓡⓔⓦ另外亦都叫咗一個冷萃咖啡,使用同一隻豆,風格就略有不同,黑朱古力味非常重,低酸低甜中苦,Body略厚,我自己幾喜歡!🍝蒜香欖油鴨胸意粉 $78 ($68 VIP)意粉方面超級惹味,加咗橄欖油同大量黑椒調味,鴨胸超
ɪᴛ'ꜱ ᴀʟʟ ᴀʙᴏᴜᴛ ʜᴀᴘᴘɪɴᴇꜱꜱ
ξ( ✿>◡❛)

☕️Iced Americano $30

ʀᴏᴀꜱᴛ ʟᴇᴠᴇʟ :ᴍᴇᴅɪᴜᴍ ʀᴏᴀꜱᴛ

Ⓒⓞⓛⓓ ⓑⓡⓔⓦ

🍝蒜香欖油鴨胸意粉 $78 ($68 VIP)
意粉方面超級惹味,加咗橄欖油同大量黑椒調味,鴨胸超級肥美,平時鴨胸超級鹹,但呢度嘅鴨胸偏鹹,但單食都可以接受。
另外有沙律菜墊底,可以中和整體油膩感,仲有黃青紅椒,增加色彩之餘,仲增加風味,要讚份量勁多,一個人一定食唔晒!

🍫甜品
朱古力巴斯克蛋糕 $58 (VIP$48)
蛋糕🍰表層是我最鍾意嘅朱古mouse,使用黑朱古力,甜度適中,底層巴斯克蛋糕非常幼滑,散發浸浸芝士香氣,2者配合都夾,yummy!

✨原來可以join VIP ,價錢抵好多,可惜我唔係住附近☕️仲有咖啡渣可以免費拎,超環保!
💚呢度環境真係好優美,不過記住防蚊!(笑)🦟

#HAPi x YMS Cafe (零碳天地) (九龍灣)
📍九龍灣常悅道8號零碳天地地舖
  • 朱古力巴斯克蛋糕
  • 蒜香欖油鴨胸意粉
5天前 0 瀏覽
常悅道8號零碳天地Hapi CafeHAPi Picnic Box Set/4人HK$498Salad 有Assorted Hapi Salad田園沙律(Avocado,Mixberry,Mix Green,Nuts)同Cobb Salad科布沙律Chicken,Avocado,Bacon,Egg,放在大盒內,記住環保可自備餐具哦忌廉芝士煙三文魚迷你牛角包,吞拿魚醉蛋沙律迷你牛角包,照燒洋蔥生肉三,番茄雞肉三文治,輕鬆用手拎來吃,就是野餐的樂趣。Fruit Bowl果拼盤Dessert有海鹽焦糖朱古力撻,特濃朱古力慕絲,濃濃好吃。Suwmer Violet夏之紫,Cold Brew Coffee冷泡咖啡,Apple Juice蘋果汁,Orange Juice橙汁任選4枝。凡購買Picnic Box Set可免費租用野餐墊乙張(按金$100),野餐垫直接租用/購買:租用$50/日按金$100、租用時段請向店員查詢-全新購買$168/張!套餐需提前5日預訂,人多可按人數要求調整menu,拎完在零碳天地草地找位置野餐
常悅道8號零碳天地Hapi Cafe

HAPi Picnic Box Set/4人HK$498
Salad
有Assorted Hapi Salad田園沙律

忌廉芝士煙三文魚迷你牛角包,

Fruit Bowl果拼盤

秋風起最岩去野餐啦 🍂有無人好似我咁好鐘意同一大班朋友去野餐👯‍♀️👯‍♀️,但有陣時要諗整咩野食會好煩惱,又或者朋友又未必準備足夠。但HAPi 首創左一個全新既Picnic Box Set 非常之吸引,而且好吸睛🤩,因為佢地既外賣盒裝擺得非常之精緻🥡,Picnic Box Set 仲包左下面勁多野食 , 而且好健康🧘‍♀️🧘:Picnic Box Set 4人份量 $498Salad (1 Box each - 1lb)- Assorted HAPi Salad 田園沙律 🥗🥑🍓(Avocado, Mixberry, Mix Green, Nuts)- Cobb Salad 科布沙律 🥗🐓🥓(Chicken, Avocado, Bacon, Egg)兩款沙津擺盤好靚同整齊,岩哂去Picnic既人打卡。呢兩個沙律份量足夠俾5個人食,而兩個salad都配左唔同嘅dressing,有藍莓醬for Assorted HAPi Salad ,油醋醬for Cobb Salad Salad ,兩個salad既醬好開胃,啲沙律菜好新鮮,另外配上士多啤梨都好甜。Pasrty (2pcs/each)忌廉芝士
秋風起最岩去野餐啦 🍂

Picnic Box Set 4人份量 $498

Salad (1 Box each - 1lb)

- Cobb Salad 科布沙律 🥗🐓🥓

Pasrty (2pcs/each)
忌廉芝士煙三文魚迷你牛角包 🧀🥐
吞拿魚碎蛋沙律迷你牛角包 🐟🥐

Sandwiches (2pcs/each)
照燒洋蔥牛肉三文治 🐄🥪
蕃茄雞肉三文治 🍅🐓🥪

個牛角包同三文治排得好靚,至少知道自己係食緊邊個款。忌廉芝士同煙三文魚係絕配,個source酸酸甜甜好開胃。雖然係迷你size但一啲都唔細呀,食埋個吞拿魚碎蛋沙律都已經好飽肚。照燒洋蔥牛肉勁juicy,食落似高級麵包店整既質素。

Fruit Bowl 🍓🍍🍊
個生果Bowl排得好靚,啲生超新鮮,全部都好甜,而且切好哂好細心。

Desserts (2pcs/each)
海鹽焦糖朱古力撻🍫🥧
特濃朱古力慕絲

好想大讚HAPi整既甜品真係好出色,尤其佢既海鹽焦糖朱古力撻,係會見到一粒粒海鹽喺面,食落就知道用左高級朱古力,焦糖又唔會好甜。而朱古力慕絲勁smooth,好似食緊Tiramisu咁,甜品多啲都唔會覺得膩。

Drinks 4杯
Summer Violet 夏之紫 🍋
Cold Brew Coffee 泡冷咖啡 ☕️
Orange Juice 橙汁 🍊

呢到係用支裝,去野餐既時候就怕會倒瀉,最打卡既係Summer Violet ,其實佢係Lemonade 但紫色呢隻顏色好治癒,打卡更加一流,喺陽光底下好Sharp。

中秋過後就開始有啲秋意🍂,所以係好適合同一大班朋友👨‍👩‍👧‍👦或者情侶👩‍❤️‍👨兩個人去野餐,最重要係香港人平時返工好忙或者要照顧小朋友無時間去準備野餐既食物,有左呢個set真係可以煩少啲又可以打到卡。

記得購買Picnic Box Set 要喺5日前預訂,因為餐廳要早啲準備新鮮食材。❗️另外餐廳響應環保唔會提供餐具,所以貼心一提一定要自備餐具呀。

如果購買Picnic Box Set 餐廳可以免費提供租用野餐墊一張 (需要俾按金$100)

另外無購買Picnic Box Set 但都可以以日租$50借租野餐墊(需要俾按金$100)或者可以同餐廳直接購買全新野餐墊 $168 一張。

2024-08-24 65 瀏覽
一到星期五就梗係同同事出去食吓午餐啦,唔通仲留喺寫字樓食咩。呢間係零碳天地嘅餐廳,搭巴士細嘅經過見佢裝修唔錯,終於有機會食啦。我哋兩個人分別叫咗兩個主菜,一個包糖兩杯抵飲試吓。我就叫咗個松露蘑菇忌廉意粉,因為我本身幾鍾意黑松露嘅味道。個松露意粉屬於素食配蘑菇,啲意粉唔會太遠唔會太晏,味道配埋松露汁好吃。我朋友就叫咗個蒜香辣蝦意粉。呢個係新菜式,我朋友話個辣蝦意粉係有啲辣,不過辣得幾過癮,蝦都好爽口,佢叫我下次都要試吓。我哋仲叫咗個照燒焦糖洋蔥牛肉包share食,啲牛肉味道大少少甜,因為加咗焦糖及洋蔥,我覺得咁樣更會帶出牛肉的味道。我哋大家都叫咗杯特飲,我就叫咗佢哋嘅招牌嘢飲Green Tangerine Americano杯嘢飲苦中帶酸,酸中帶甜,味道好特別好香口好消暑。我朋友就嗌咗個薄荷朱古力咖啡,佢話杯嘢份量好足,薄荷亦都好香,佢成杯飲晒一滴都冇剩。另外都值得講吓佢周圍嘅環境,周圍係好多綠色盆栽及綠色植物,感覺非常青綠,好似去咗郊外地方咁,感覺唔錯。我期待下一次再嚟試吓佢唔同嘅食物同特飲。

• Tangerine  americano
  • Teriyaki  beef  bread
2024-08-19 68 瀏覽
今個月日日大魚大肉,今日lunch終於食返清淡少少。呢間HaPi Cafe位於九龍灣CIC-Zero Carbon Park入面(megabox 旁邊),設有大大嘅露天茶座區,周圍種滿綠色植物,加上全實木枱凳,置身其中感覺既舒服又悠閒。戶外位置空氣流通,沒有想像中嘅悶熱,不但可以呼吸新鮮空氣,更可享受鬧市中的陽光。叫左客沙律,一個「火腿芝士牛油果」三文治,加埋一杯近期好hit嘅「冰椰咖啡」,咁就度過一個悠閒下午。食物全部好新鮮,三文治值得一試,佢地仲有幾款招牌蛋糕,下次會再黎試吓。

叫左客沙律,一個「火腿芝士牛油果」三文治,
加埋一杯近期好hit嘅「冰椰咖啡」,咁就度過一個悠閒下午。
2024-08-18 50 瀏覽
唔係好多人知道原來MegaBox旁邊有一個零碳天地成日喺冷氣地方 都想去吓郊外但係都冇時間 所以就揀咗喺呢間位於半露天的CafeHapi cafe 環境好舒適四周被花草,樹木所包圍着,除了有沙律、三文治、牛角包等輕食之外,還有意粉,特色咖啡價錢合理,唔少套餐都係70至80,一片綠油油的草地感覺好似去咗郊外咁,但係其實只係距離九龍灣地鐵站10分鐘,環境好綠化,影相都好靚青檸檸檬美式咖啡🍋青檸和檸檬是青新的組合喺炎炎夏日飲杯冰涼嘅咖啡最完美 酸酸地同Americano好夾香草蒜蓉牛油多士唔記得幾多錢,印象中十零蚊超抵,蒜香味好濃,多士好香脆抵食-蕃茄肉醬腸意粉 午市套餐78蕃茄肉醬用上牛肉和豬肉混合而成,醬汁好香濃,仲有法蘭克福腸切片,味道唔錯_蒜香辣蝦意粉 午市套餐$88 虎蝦仁好彈牙加上車厘茄、蒜蓉、辣椒,意粉軟硬適中,有驚喜,而且份量好足
唔係好多人知道原來MegaBox旁邊有一個零碳天地

青檸和檸檬是青新的組合
喺炎炎夏日飲杯冰涼嘅咖啡
最完美 酸酸地同Americano好夾

香草蒜蓉牛油多士

唔記得幾多錢,印象中十零蚊超抵,蒜香味好濃,多士好香脆抵食

蕃茄肉醬腸意粉 午市套餐78
_
蒜香辣蝦意粉 午市套餐$88
  • Americano
  • 意粉
  • 蒜蓉多士
2024-08-12 51 瀏覽
九龍灣返工嘅我,本身都好鍾意來零碳天地感覺係城市中嘅綠洲,喺煩擾嘅工作之中,抽空坐低,呼吸寧靜嘅空氣,飲返杯咖啡,食個沙律,感覺個人都輕鬆啲健康啲Cobb Salad $68有雞胸、牛油果、雞蛋、車厘茄、煙肉、芝士、仲有一大堆沙律菜,好清新好健康!食材全部都好新鮮,夏天食啱晒照燒焦糖洋蔥牛肉三文治 $58上面有大量紫菜,配搭鹹鹹甜甜嘅焦糖洋蔥牛肉,都幾好味青柑椰子 $45新鮮椰子水,配上青柑,酸酸甜甜,非常適合夏天飲,如果唔想飲有咖啡因嘅飲品,呢個都係一個好好嘅選擇開心果巴斯克蛋糕 $58呢件蛋糕唔係成日見到㗎,一見到要即刻買超級好味,上層係濃郁嘅朱古力,下層係開心果味嘅巴斯克,開心果味濃郁,軟心部份好Creamy,好好味食物質素唔錯,價錢亦都非常相宜唯一就係冇冷氣,得幾把風扇有時行過買杯咖啡都好好似我咁鍾意曬吓太陽就會好鍾意堂食雖然有啲蚊,不過餐廳提供大量蚊怕水兩個鐘都冇俾蚊咬
九龍灣返工嘅我,本身都好鍾意來零碳天地

Cobb Salad $68

照燒焦糖洋蔥牛肉三文治 $58
上面有大量紫菜,配搭鹹鹹甜甜嘅焦糖洋蔥牛肉,都幾好味

青柑椰子 $45

開心果巴斯克蛋糕 $58
呢件蛋糕唔係成日見到㗎,一見到要即刻買

食物質素唔錯,價錢亦都非常相宜

唯一就係冇冷氣,得幾把風扇

有時行過買杯咖啡都好

好似我咁鍾意曬吓太陽就會好鍾意堂食
雖然有啲蚊,不過餐廳提供大量蚊怕水
兩個鐘都冇俾蚊咬

2024-08-05
  • Cobb  salad
2024-08-12 52 瀏覽
上星期同同事去咗九龍灣見客,路過零碳天地個陣見到間好特別嘅cafe。 同大部份cafe唔同,呢間cafe 係戶外,而且有好多植物圍繞,好似係大自然入面咁。我同我同事一共點咗三份食物同兩杯嘢飲慢煮和牛涼拌粉絲 - 呢個菜真係啱晒夏天,啲粉絲帶啲辣,啱晒開胃。凍食嘅話,更加清爽,夏天嘅最佳選擇。照燒焦糖洋蔥牛肉三文治 - 呢個三文治味道真係好match,牛肉同洋蔥配合得好好,再加上照燒醬,真係好惹味,食完一個仲想食多一個。紅絲絨蛋糕 - 呢個蛋糕口感軟綿綿,而且唔會太甜,食多幾啖都唔覺得膩,適合鍾意清淡口味嘅朋友。青檸檬冰美式 - 呢款飲品口感真係有層次,啲檸檬嘅清新同咖啡嘅香醇結合得啱啱好,飲落去好似飲緊檸檬茶同咖啡嘅混合體,真係好有特色。總結嚟講,呢間cafe嘅食物同飲品都好有心思,環境又舒服,下次有機會一定會再去。真係推介畀大家試吓

我同我同事一共點咗三份食物同兩杯嘢飲

2024-08-10 38 瀏覽
九龍灣零碳天地呢個綠洲當中原來隱藏左間cafe環境舒服😌仲好貼心有香包係每張枱唔怕會有蚊蟲啦緊湊工作節奏下 可以係到輕鬆嘆返下多款lunch set 可供選擇見到可以加入會員 價錢就更實惠啦今次試左,食物色香味俱全😍🍀松露蘑菇忌廉意粉🍝健康惹味 軟硬適中 🍀火腿芝士牛油果🥑清新消暑嘅配搭Summer special🍀慢煮和牛涼拌韓國粉絲和牛入口即化 加上惹味醬汁同爽口彈牙既粉絲真係停唔到口🍀朱古力特飲
九龍灣零碳天地呢個綠洲
當中原來隱藏左間cafe

環境舒服😌

仲好貼心有香包係每張枱

唔怕會有蚊蟲啦
緊湊工作節奏下 可以係到輕鬆嘆返下

多款lunch set 可供選擇
見到可以加入會員 價錢就更實惠啦
今次試左,食物色香味俱全😍

🍀松露蘑菇忌廉意粉🍝

同爽口彈牙既粉絲
真係停唔到口

🍀朱古力特飲

2024-08-08 27 瀏覽
星期六朋友話帶我嚟零碳天地食嘢 第一次嚟 嚟到本身好震驚 夏天中午烈日當空30幾度戶外冇冷氣🌞會唔會未食嘢已經中暑🥵但朋友拍晒心口話信佢 我就都行入去坐入到去又反而冇咁熱 唔知係咪關有好多植物喺度事🌵而且幾乎每個座位都可以吹到風扇 加埋啲微風 其實幾舒服😌有啲位置如果怕曬到都有太陽傘⛱️開始覺得真係幾舒服…我哋嗌咗慢煮和牛涼拌粉絲🥩夏天食好透心涼!而且啲和牛好有牛味😍而且有甘荀🥕洋蔥🧅花生碎🥜青瓜絲🥒好有層次☺️煙三文魚牛油果芝士sandwich🥪舖滿晒牛油果🥑都見到啲燒溶嘅芝士🧀配上煙三文魚🍣嘅鹹香 本身啲餡已經好好 加上個包嘅texture 好煙韌!好鐘意呀😍燒賣十粒🔥我哋揀咗芫荽醬同埋辣油 芫荽醬好有驚喜好重芫荽味🥗而辣油亦都好惹味 大愛🤩嘢飲我哋嗌咗Coconut Americano☕️冷柑椰子🥥同sparkling lemonade🍋全部都唔會好甜 味道好好非常消暑😚呢度真係打破我對夏天唔可以喺戶外食嘢嘅刻板印象 其實就算夏天冇冷氣都可以做到💪🏻
星期六朋友話帶我嚟零碳天地食嘢 第一次嚟

我哋嗌咗

嘢飲我哋嗌咗

2024-08-06 35 瀏覽
九龍灣比人刻板印象係工商貿區,正正缺乏綠化地帶。零碳天地就有綠樹成蔭的公園,可以讓你暫時忘卻城巿嘅煩囂,享受一刻寧靜。今次我約咗男朋友喺城市中嘅綠洲chill下。🥗田園沙律/Hapi salad $68沙律材料非常豐富,包括有沙律菜、牛油果、士多啤梨、藍莓、西蘭花、合桃🍝Sausage Bolognese /蕃茄肉醬腸意粉 $78意粉口感好,醬汁夠入味。份量餵得飽一位男士☕ 拿鐵/ latte (Soy or Oat Milk at No Extra Charge) $40🌱vegan friendly 🍑 荔枝白桃烏龍茶/ Lychee White Peach Oolong ($0)兩杯飲品上枱都有靚靚漸層,打卡一流,自己就鐘意oolong 果杯多啲,微甜有助消暑平日過嚟 $68起包一杯$40嘅飲料人均消費$100,唯一唔好就係現場冇冷氣,夏天坐喺度食比較辛苦

今次我約咗男朋友喺城市中嘅綠洲chill下。

🥗田園沙律/Hapi salad $68

意粉口感好,醬汁夠入味。份量餵得飽一位男士

🌱vegan friendly

平日過嚟 $68起包一杯$40嘅飲料

人均消費$100,
唯一唔好就係現場冇冷氣,夏天坐喺度食比較辛苦
2024-08-04 53 瀏覽
係零炭天地入面其實有間Cafe,有咖啡有蛋糕,仲有麵包意粉食,應該好少人知,其實佢哋嘅食物都唔差#Hapi Summer Violet 呢杯紫色咁靚嘅,其實係檸檬青檸嘅Ginger Ale,酸酸地夠晒解渴Honey Sparkling Americano啡色呢一杯呢就係蜜糖咖啡梳打,都幾重蜜糖味,呢類凍飲真係好啱夏天飲,飲完成個醒晒。Red Velvet Cake另外仲叫咗個紅絲絨蛋糕,唔係度度都有得賣,呢度長期都有供應。你其實係一個紅色嘅朱古力蛋糕,口感有啲結實。食完飯食一個都唔錯。

#Hapi Summer Violet

Honey Sparkling Americano

Red Velvet Cake
2024-07-30
去開零碳天地綠在區區回收見今日涼涼地有啲風就去左Hapi食 lunch,原來勁高質,細細個檔口啲嘢都可以做到又靚又好食,lunch set仲可以加$10有靚啡飲Summer special有慢煮和牛涼拌韓國粉絲,套餐價$98包$40以下飲品,加$10可配$40以上,我就揀咗冰橙美式,夏天食冷麵再配杯香橙咖啡勁清新真係一流。涼拌粉絲有大量青瓜、椰菜、甘筍絲,粉絲醬有兩款可以揀,揀咗個花生醬都係酸酸辣辣好清新,慢煮和牛雖然得四塊,但都幾大塊同埋真係好軟滑松露蘑菇忌廉意粉單點價$68好大份,長方形紙盒好高身裝滿大半,忌廉汁沾滿每一條意粉,少少偏油但好鬼香HAPI PASTRY有$18牛角包好酥脆又唔油膩,小食有燒賣係俾佢個勁茜醬吸引咗先試吓,$18/10粒,店員落單時有問我要唔要豉油辣油,略嫌遮咗芫荽味,大家如果鍾意芫荽可以走豉油,一定會更突出芫荽味😎佢個display玻璃雪櫃有蛋糕同沙律, $58一件蛋糕真係唔平,不過朱古力巴斯克幾特別出邊好少見都買咗,驚喜出色!生朱古力嘅質地好軟滑香濃,巴斯克好香芝士味外脆內軟可惜唔係成日嚟呢邊,如果唔係佢有個VIP會員計劃都幾抵,$98/月送六杯飲品,

慢煮和牛涼拌韓國粉絲
冰橙美式

朱古力巴斯克蛋糕

可惜唔係成日嚟呢邊,如果唔係佢有個VIP會員計劃都幾抵,$98/月送六杯飲品,另外每次消費都有八折,以上介紹係原價,如果公司喺附近,食lunch食tea同happy hour平兩成都好襟計!

慢煮和牛涼拌韓國粉絲
冰橙美式
朱古力巴斯克蛋糕
2024-07-31 40 瀏覽
行完Mega Box,又係時間醫肚。HAPi Cafe位於零碳天地之中,為咗配合零碳天地節能同減少溫室氣體排放目標,Cafe 採天然光,節能環保,又種咗好多植物以綠化環境,為地球出一分力,走入cafe 好似去森林咁,遠離繁華, 非常悠閒寫意,都具參觀價值!蒜香欖油鴨胸意粉鴨胸肉的脂肪含量及夾雜的筋膜都很少,肉質細嫩,以蒜頭及炸蒜粒、炒蒜粒和生蒜蓉混合,加上乾辣椒碎和香草,超級惹味。慢煮和牛粉絲和牛以其絕佳的大理石花紋、極致的嫩滑口感和濃郁鮮美的風味而聞名。CP值高,油花十足,口感嫩滑,入口即溶,肉汁滿滿!慢煮形式處理和牛,保存和牛鮮味,不會令水分流失及乾身變得又鞋又韌,拌粉絲美味極致!田園沙律混合多種水耕沙律菜,又有牛油果,士多啤梨,藍莓,西蘭花同核桃,一次享受多重口感,營養更全面。煙三文魚牛油果芝士三文治牛油果與煙三文魚之間的化學作用非常奇妙,一樣的豐腴,但不一樣的味覺和口感; 加上鮮脆的羅馬生菜葉、酸甜的小番茄、清新的檸檬汁,回味無窮!
行完Mega Box,又係時間醫肚。
蒜香欖油鴨胸意粉
慢煮和牛粉絲
田園沙律
煙三文魚牛油果芝士三文治
2024-07-28 49 瀏覽
#HAPi位於九龍灣零碳天地入面既庭園Cafe,被植物包圍嘅城市綠洲,留一天給你喘息🍀親親大自然仲可以參加工作坊作自己嘅盆栽,呢度仲可以帶埋寵物嚟,加埋不同嘅植物相當療癒💗炎炎夏日,#HAPi重推出咗兩款透心涼午餐,分別係「慢煮和牛涼拌韓國粉絲」& 「泰式大蝦涼拌韓國粉絲」,可選配泰式酸辣汁/ 涼拌冷面花生醬,仲有多款沙律同埋熱狗,天氣咁熱冇乜胃口配搭冰凍嘅抹茶latte同埋Coconut latte簡直透心涼啊💕無懼炎夏,可以係陽光之下享受冰涼既午餐!**期間限定:每日數量有限,售完即止。

無懼炎夏,可以係陽光之下享受冰涼既午餐!

**期間限定:每日數量有限,售完即止。