Hami Harmony

去完旺角行街街,我同男朋友漫步行去太子食好西,一黎覺得旺角四圍都係人,又怕成日都要限時限刻,二來男朋友整日都話太子多野食,反正無黎開呢頭食野,就不妨探索下。因為係星期六GE關係,所以我地晨早就打左去Hami Harmony到訂座,好彩打得早,差D無位!我都幾鐘意呢度GE裝飾,原木GE架、櫃,桌椅,白色磚牆,頂頭排住假GE葡萄串,好有英倫風GE果園GE感覺。店入面有唔少GE小擺設,勵志得黎不失幽默,睇黎店家應該係個GE正面樂觀GE人。我地叫左車打芝士蔥餅 ($68)、龍蝦湯配蟹肉(2人用) ($98)、安格斯有骨肉眼扒($278) 和 日本帶子黑松露什菌意大利飯($145)呢度上菜速度都幾快,等左一陣車打芝士蔥餅已經上場。蔥餅上檯時仲布熱氣上揚,未食先加分,我地本身都好奇蔥餅點樣夾芝士,店家用左比較薄身GE蔥餅,中間再夾芝士,芝士非常香濃,蔥餅餅皮鬆軟香口,但又唔會太油,非常好好食!龍蝦湯配蟹肉賣相非常好睇,龍蝦湯係用玻璃茶壺上檯,下面有蠟燭燒緊保暖,而蟹肉就再分開2個杯去裝,好有趣。龍蝦湯煮得好濃稠,但入口都幾順滑,好Creamy,好重龍蝦味,但唔會話好鹹,好飲。安格斯有骨肉眼扒,我地

安格斯有骨肉眼扒,我地叫左5成熟,塊牛扒有我一隻半手掌咁大,肉眼扒係靚料,食落好香牛味,而肉質好鮮嫩,配埋個自製黑椒汁,又係另一種好味道。配菜薯仔非常加分,薯仔應該焗完之後再拎去炸過黎,帶點香脆口味,薯仔本身係實淨唔係好粉果種,食落去係爽口GE,係我鐘意食GE口感。

我本身好怕有D店家落黑松露落太多,因為會好快覺得膩,同埋覺得太濃頂唔順,但呢度GE份量拿掐得剛好,黑松露提味得黎,唔會喧賓奪主。日本帶子大大粒又新鮮,而且入口好爽口好滑,而意大利飯非常Creamy,飯入面再放左青瓜、雜菇一齊煮,配搭中和返意大利飯GE濃味,成個飯mix埋一齊好好食。
2019-03-16
2019-03-11 448 瀏覽
這個週末男友特意在這間餐廳訂了位! 餐廳裝潢讓人都很寫意,木系主題很深得我心呢 嘻嘻!在某一個角落像是葡萄園的設計,整個感覺好美,忍不住趁沒有人的時候拍了個照!而在門口位置發現這個木牌也非常有趣又勵志!不消一會,我們的頭盤 — 燒一口鵝肝多士就到了!兩片多士其實Size都很大,應該要分兩三口才可以吃完 哈哈!鵝肝燒的金黃,邊緣地帶還有一點香脆的感覺,而味道亦非常鵝肝呢! 下面的多士好香脆,完美的吸收了鵝肝的味道,一同吃的時候實在大大的享受啊!接著就是這個胡麻醬雞翼。雞翼炸的表面金黃色的,咬一口肉汁就噴發出來,肉質非常鮮嫩呢! 醮著日式胡麻醬一起吃,味道清新又開胃呢!我們這晚的主角就是這個西班牙黑毛豬扒。總共有兩塊連骨的豬扒,份量不少呢!旁邊的沙律菜加了黑醋,清新又解膩,感覺健康了一點 哈哈!兩塊豬都相當有厚度,而且肉質軟稔有嚼勁! 最喜歡是它有少許肥膏和筋的部份,吃起來更有口感,又帶有油脂的香味!享受美食當然也要有好喝的飲料啦! 我們點了鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打和哈蜜瓜菠蘿梳打。兩杯都用新鮮果蓉製成,感覺好refreshing又解渴!這一頓晚餐很悠閒的都讓我們都吃得很滿足!
這個週末男友特意在這間餐廳訂了位!
餐廳裝潢讓人都很寫意,木系主題很深得我心呢 嘻嘻!

而在門口位置發現這個木牌也非常有趣又勵志!

不消一會,我們的頭盤 — 燒一口鵝肝多士

接著就是這個胡麻醬雞翼
醮著日式胡麻醬一起吃,味道清新又開胃呢!

胡麻醬雞翼

我們這晚的主角就是這個西班牙黑毛豬扒
。總共有兩塊連骨的豬扒,份量不少呢!
旁邊的沙律菜加了黑醋,清新又解膩,感覺健康了一點 哈哈!

西班牙黑毛豬扒

兩塊豬都相當有厚度,而且肉質軟稔有嚼勁!

西班牙黑毛豬扒

享受美食當然也要有好喝的飲料啦!
我們點了鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打
哈蜜瓜菠蘿梳打
。兩杯都用新鮮果蓉製成,感覺好refreshing又解渴!

鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打 ($48)  &  哈蜜瓜菠蘿梳打  ($40)

這一頓晚餐很悠閒的都讓我們都吃得很滿足!

胡麻醬雞翼
2019-02-18 945 瀏覽
今晚友人帶我來到這間位於太子的西餐廳,餐廳燈光光猛,裝修很有歐陸風,給人舒服的感覺。由於是星期五,餐廳座無虛席,好在友人有訂枱!由於不是太肚餓的原故,所以點了湯、沙律、小食、意粉及飲品各一。龍蝦湯配蟹肉(二人用)($98),這裡的龍蝦湯用上茶壺盛著,而且還會有蠟燭座熱住,唔講真係會以為佢係茶飲。龍蝦湯味道濃郁而且creamy,還有少許龍蝦肉,一壺大概可以有4杯左右。凱撒沙律配風乾火腿($88),沙律菜食得出好新鮮,沙律醬已經撈好,所以可以均勻粘滿沙律菜中,還有麵包粒及芝士片,好有口感。風乾火腿有少少咸,但配埋沙律一齊食就會剛剛好!醫燒七味特級牛脷($65),牛脷用竹簽串起,共有2串。每舊都好厚切,所以食落去啖啖肉,而且一D都唔韌,好鬆軟。除了食到本身牛的味道外,還有孜然粉既味道,有少少辣,完全係刺激味蕾!香辣意式茄醬蟹肉長通粉配松葉蟹棒($108),這款長通粉醬汁有少少辣,但好開胃。有點蟹肉與長通粉撈勻,松葉蟹棒都幾大條,還有少許芝士片在面,份量不算很多!玫瑰Latte($38),聞落同飲落都有淡淡的玫瑰花味,咖啡唔算好濃,但又未至於唔好飲!總括黎講,餐廳環境舒適,食物沒有想像中咁差,
由於是星期五,餐廳座無虛席,好在友人有訂枱!

龍蝦湯配蟹肉(二人份)

凱撒沙律配風乾火腿

香辣意式茄醬蟹肉長通粉配松葉蟹棒
玫瑰Latte

總括黎講,餐廳環境舒適,食物沒有想像中咁差,可以再黎食!
2019-02-15
龍蝦湯配蟹肉(二人份)
凱撒沙律配風乾火腿
  • 龍蝦湯配蟹肉
2018-12-06 3444 瀏覽
用期望愈大,失望愈大去形容這餐晚飯應該是最貼切的。 位於太子的Hami Harmony首先網上好評如潮,我心中已經把它的地位提高了一點,加上裝修不錯,木系田園風,感覺好舒服。進去跟店員說 : 已訂位,X小姐,但她沒有抬頭望我一眼,也沒有回應,我怕她聽不到,再說一次,她繼續在記事薄找我的名字,找了很久也找不到,之後說: 呢度呀,示意我們坐近門口的位置。全程沒有看過我一眼。 服務冷淡都不緊要,希望食物不錯吧。點菜時,向另一位女店員說出菜色的名字,誰知她說: 不要說名字,我記不到,說英文字母。如此理直氣壯我還是第一次聽到。 等上菜期間,有3位客人進來,男店員說明用餐時間一小時半,客人同意並提出想坐靠牆的位置,男店員說那位置已訂座,只可安排坐門口。但第一當時餐廳只有3枱客人,但全都安排坐近門口,第二那所謂已訂座的枱,在我離開時仍然沒有人坐。最後3位客人不滿而離開。 難得地3位店員都如此一致地對待餐廳的每一位客人,佩服。 來到食物質數的部分。 龍蝦湯配蟹肉 先來餐湯,用茶壺裝著,幾特別而且可保溫。湯身非常順滑,帶少少杰身的,稀稠度亦適中,已打碎的龍蝦肉混合其中,不錯。 芝士海膽大啡菇 大啡菇烤
用期望愈大,失望愈大去形容這餐晚飯應該是最貼切的。

難得地3位店員都如此一致地對待餐廳的每一位客人,佩服。

龍蝦湯配蟹肉

來到食物質數的部分。

芝士海膽大啡菇
大啡菇烤得剛好,外層帶點乾身而咬下去仍有汁流出,配上海膽,更加鮮甜和有口感,只是我覺得份量有點少。

牛油汁蜆肉自家製蝦米意大利粉
單看名字以為是意大利式,誰知賣相跟想像有好大出入。首先沒有牛油的味道,醬汁加上生的紫洋蔥帶點辣,有點泰式風味,意大利粉口感也太粗糙。

Mocha 餐牌上寫是用法國朱古力豆,之後我想像是濃濃的朱古力味,誰知味道很淡,也沒有咖啡的味道。

拖肥批
網上寫是餐廳熱賣的甜品,香蕉、拖肥和忌廉層層相間,味道不錯,不會太膩,但略嫌忌廉太多。

可能是看到網上的食評,加上環境,再加上餐牌上的文字,令我產生一種想像,太過美好,引致發現真相時有落差。
2018-12-03 2557 瀏覽
Daniel Rosedale: 今晚同個frd係太子食晚飯, 之前聽佢介紹, 話Hami Bakery整macaroon好好食, 相信佢餐廳既食物應該都唔錯, 所以我地今晚就試左Hami餐廳!首先梗係要試吓必食推介既芝士海膽大啡菇, 見到咁大隻大啡菇真係好吸引, 一定好juicy, 結果切落的確係juicy! 大啡菇面有我最鍾意既芝士, 仲有少少菜苗, 中和返芝士既油膩, 最緊要係中間既海膽, 完全將原本已經好鮮甜既大啡菇既層次再次提升! 唔怪得黎到一定要嗌呢個前菜啦! 之後再黎既係小食拼盤, 有4樣野食, 包括炸蕃薯條, 水牛雞翅, 炸芝士條, 同埋墨西哥餅。首先, 炸蕃薯條真係好好味! 我同我個朋友完全停唔到口係咁食佢! 炸得金黃鬆脆, 內裡非常軟滑, 非常好味! 水牛雞翅, 都係夠脆, 香味濃郁, 唔錯。炸芝士條, 可能放耐左既關係, 入面既芝士變到好有咬口, 唔係唔好食既, 但有少少似食緊香口膠, 好好 “趙”,哈哈。至於個墨西哥餅, 入面都係有芝士, 再點埋中間附送既甜甜地既醬, 好食呀! 我地仲嗌左個牛扒, 當係主食黎架啦! 2個人夠晒數, 但估唔到…. 上

我地仲嗌左個牛扒, 當係主食黎架啦! 2個人夠晒數, 但估唔到…. 上菜既時候我都被佢巨大既Size嚇親! 塊扒2個人既手掌都未必遮得到, 好大塊。不過就唔係話好厚, 所以應該都食到既。我地嗌左5成熟, 但係黎到切落我地都有啲失望, 塊扒已經完全乾晒, 入面一啲肉汁都無, 我地切都要特登比啲力落去切先切到, 食落係甜既, 但真係熟得好西利, 已經係9至10成熟啦….

食完正餐點少得甜品, 本身想嗌tirumisu 但點知無貨, 結果嗌左紅桑子汁心太軟同埋一個香蕉甜品。先講心太軟, 好流心, 呢樣可以擺滿分, 再加上上面既紅莓汁, 酸尾尾, 好醒神, 平衡返朱古力甜度, 非常好。由於我唔食香蕉, 我朋友自己試香蕉甜品, 佢就話成個甜品就係一啲碎左既香蕉乾, 撈埋少少新舊香蕉片, 再加好多既cream撈埋一齊….. 佢話不願置評喎…..

至於餐廳既座位, 有少少迫, 2個人如果好似我地嗌咁多野食, 根本唔夠擺, 下次可以嗌住少少, 食到差唔多再嗌…

總括而言, 呢間餐廳係有驚喜既, 我會為左芝士海膽大啡菇同炸蕃薯條, 再黎試多啲其他野食架!

2018-11-02
3天前 21 瀏覽
今日LUNCH既地點係突登上網搵既,當我見到間鋪既環境相,好多打卡位,所以諗都唔洗諗,今日就去食呢一間。(果然無令我失望)而且個地理位置幾方便,係地鐵太子站 A 出口左右轉,過馬路唔洗1分鐘就到。係店外我已經好鐘意呢個帶有法式既門面,忍唔住打埋卡先入去。店內環境格調優閒,音樂柔和,整體感覺好舒適。我同媽咪一人叫左一份LUNCH SET,分別係D $98美國安格斯肉眼扒配薯蓉+熱檸茶,B $88北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉+南瓜濃湯。肉眼扒油脂同肉比例完美,烹調岩岩好,食得到肉質鮮嫩~拌菜有沙律同薯蓉,份量岩岩好而且夠飽肚。而軟殼蟹夠香口,連媽咪都大讚黑松露意大利粉,味道雖然濃但唔膩,有菇有配菜,口味非常夾。正餐吃飽之後,緊係要試下甜品,原本想試甜品拼盤,可惜售罄。呢到既甜品賣相全部都可以打卡,味道更加係令人開心,推介這裡的甜品,有心思而且好食既分數好高~食飽去左廁所,都係整潔衛生,令我好享受呢一次用餐。Hami Harmony地址:太子西洋菜北街161號地下A舖電話號碼:23270665營業時間:星期一至四12:00 - 23:00星期五六日11:30 - 23:30

食飽去左廁所,都係整潔衛生,令我好享受呢一次用餐。

Hami Harmony
地址:太子西洋菜北街161號地下A舖
電話號碼:23270665
2019-03-18
2019-03-17 33 瀏覽
終於下班了,不過一出到太子就下雨,而且還要很冷。本來想在附近要買東西都被雨水弄到沒有心情,條街冷清。附近很多酒吧,當時我見到只會覺得更加冷。💦☔️💦☔️💨💨💨機緣巧合之下,我看見到一間餐廳,本來想着避雨的我,一入到去令我覺得外面同餐廳裏邊的世界大大不同。餐廳的裝修很有果園的風格,位置附近都放滿了花感覺很舒適很陽光☀️桌上的圖案很有民族風格,比較特別👍🏻我點了黑松露薯條🍟,西班牙黑毛豬扒,芝士蟹肉焗啡菇、蛋白脆餅配鮮果熱情果汁。首先來了黑松露薯條,分量也算大份性價比高👍🏻黑松露醬也滿多。西班牙黑毛豬扒,有少少爽身,調味很香,十分野口。值得一試👍🏻芝士蟹肉焗啡菇,有少少芝士味,蟹肉非常多,啡菇味也突出。最後來了甜點蛋白脆餅配鮮果熱情果汁😍這個我推薦,甜甜鹹鹹的,口感特別,他的脆餅有香濃的水果味,咬下去香脆可口,餅在我的👅慢慢溶化,加上鮮果熱情果汁,味道很清新特別的。

桌上的圖案很有民族風格,比較特別👍🏻

芝士蟹肉焗啡菇,有少少芝士味,蟹肉非常多,啡菇味也突出。

• 西班牙黑毛豬扒
  • 蛋白脆餅伴鮮果熱情果汁
2019-03-16 51 瀏覽
落咗堂 朋友帶我去太子食嘢🙆🏻🙆🏻雖然係小店但係Lunch time 都幾full餐廳裝修簡約坐得舒服🤗💟All day breakfast $98🥐流心牛角包熱辣辣 🧀芝士味好香濃 🍳黑松露炒蛋都煮得幾好 仲有焦糖香蕉🍌 煙三文魚🐠 腸仔同埋沙律菜🥬 好豐富食lunch仲可以半價加嘢飲🤓🍹鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打 +24呢杯粉紅色好靚 本身以為會有少少酸 點知一啲都唔酸仲啲士多啤梨甜味🍓🍓10% Service Charge💰
落咗堂 朋友帶我去太子食嘢🙆🏻🙆🏻

🍹鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打 +24
10% Service Charge💰
2019-02-15
2019-03-14 50 瀏覽
因為慶祝朋友生日,希望去一間近MTR,但又不太嘈,環境又舒服的餐廳,終於比我找到!我預先致電預約好時間,但侍應告知用膳時間只有90分鐘,所以我們也不敢早到😅在整條西洋菜北街,別樹一格的裝修,門口也形做到一個小小花圃!由於二人套餐比較抵,所以我們決定order一個三人餐再加一個 長通粉,share一起食!是日餐湯:特別好味,可能是廚師用心煮,並不是一般餐廳的湯! 白酒忌廉 煮青口:非常入味白酒已經被忌廉味蓋過,如果有一碗白飯,我會撈飯食!美國14oz安格斯有骨肉扒:比手掌🖐️還要大很多,配上「手工醬汁」的Steak 特別覺得肉質鮮嫩,配菜有salad🥗及薯仔🥔黑松露帶子菌意大利飯:好重黑松露味配上正宗意大利飯及「手工特製汁」,特別好味而且帶子又新鮮煙三文魚飛魚子意大利飯:遠👀已經好吸引,好似一件藝術品,所以慢慢品嚐!卡邦尼長通粉:雖然簡單,但也很好吃!My favourite 當然是甜品:是日甜品是朱古力cake :朱古力味濃,有不同的layer,可以有不同的口感!另外香蕉拖肥批,雖然好味,但食少少已經有full,幸好每人只試少少😅

是日餐湯:特別好味,可能是廚師用心煮,並不是一般餐廳的湯!

白酒忌廉 煮青口:非常入味
白酒已經被忌廉味蓋過,如果有一碗白飯,我會撈飯食!
白酒忌廉煮青口

美國14oz安格斯有骨肉眼扒

黑松露帶子什菌意大利飯

煙三文魚飛魚子意大利飯

卡邦尼長通粉:雖然簡單,但也很好吃!
卡邦尼長通粉

My favourite 當然是甜品
白酒忌廉煮青口
美國14oz安格斯有骨肉眼扒
黑松露帶子什菌意大利飯
2019-03-11 48 瀏覽
呢間店其實都留意左好耐,今次朋友生日,想比個生日驚喜佢,就帶佢地黎呢度慶生。我地4個人就選擇dinner for two,感覺上可以食到多啲野食,驚唔飽我地就叫加多一個人,第三位餐價半價,可以多個主菜、甜品同飲品,其他食物嘅份量都會按比例增加。我地揀左個是日餐湯,個日係大蒜薯仔忌廉湯個湯會飲到粒粒薯仔,幾好飲,大蒜味唔會好出,飲完唔洗驚口臭前菜就叫左蒜香醬燒一口和牛粒,肉質好嫩滑又柔軟,真係好好食,大家都食唔停主菜可以叫3個,我地就叫左智利藍青口忌廉汁意大利粉。用料足,好快地一人一口就食完。煙三文魚飛魚子意大利飯都好食,片三文魚好大片,配埋魚子真係一流。黑松露什菌帶子意大利飯就冇想像中咁好食,可能因為食慣黑松露係配意大利粉,第一次食黑松露飯,感覺還可以。是日甜品係芒果蛋白餅,感覺一般,要沾上芒果醬先有味道都係香蕉拖肥好食啲呢度環境係幾靚嘅,雖然間店細,但係布置得好精緻同埋坐得舒服。

我地揀左個是日餐湯,個日係大蒜薯仔忌廉湯
個湯會飲到粒粒薯仔,幾好飲,大蒜味唔會好出,飲完唔洗驚口臭

大蒜薯仔忌廉湯

蒜香醬燒一口和牛粒

智利藍青口忌廉汁意大利粉

黑松露什菌帶子意大利飯

是日甜品係芒果蛋白餅,感覺一般,要沾上芒果醬先有味道
都係香蕉拖肥好食啲
香蕉拖肥批和芒果蛋白餅

牛奶咖啡

2019-02-23
蒜香醬燒一口和牛粒
話說今日黎開呢邊見到有一日門面都幾靚既西餐廳就入左去食一入門口入面既裝修都幾靚有用心佈置過一坐低左佢就拎咗啲setlunch嘅Menu俾我揀我自己set lunch就要做個軟殼蟹意粉係野飲方面本身我都揀唔到但係我見到有rose latte就即刻揀左好期待係等待期間見到隔離檯個餐湯好正咁staff 話補多5蚊就嗌得我即刻要左係南瓜濃湯黎口感好rich 阿!!超香濃南瓜味仲要真係食到有d 南瓜溶係入面好滾動既餐湯阿丨rose latte 係咪拉花拉得好靚我覺得除左唔夠熱口感味道同奶 茶之間既比例都做得幾好仲要比左d dry rose 做襯托main 黎了我本身好鍾意食軟殼蟹呢間d 軟殼蟹唔算好多油又唔overcook 至於樓下既意粉整得夠熱配料又多份量又夠 相信男士都夠飽係太子地區都好難搵到d 咁高質既西餐廳
話說今日黎開呢邊

係等待期間見到隔離檯個餐湯好正咁
staff 話補多5蚊就嗌得
我即刻要左

係南瓜濃湯黎

口感好rich 阿!!
超香濃南瓜味

係太子地區都好難搵到d 咁高質既西餐廳

• 軟殼蟹芝士意粉
  • 玫瑰Latte
2019-03-07 31 瀏覽
一個悠閒既下就, 他他條咁係旺角行完街, 見無咩收獲,不如去食個晏就先啦, 係旺角朗豪坊行過去太子, 西洋菜北街, 絕對唔遠,一入去, 環境裝飾幾貼地, 少少文青風, 唔浮誇, 牆上好特別,氣氛好舒服, 食物質素唔錯, 蘑菇湯裡面粒粒都係蘑菇 好有咬口,意粉略嫌乾身得制, 如果多返d汁口感會更好,軟腳蟹亦炸得夠脆口. 幾好食, 但lunch set要加一 呢個價錢加埋一相對好似比起其他餐廳差少少,服務唔錯 , 會再黎!
一個悠閒既下就, 他他條咁係旺角行完街, 見無咩收獲,
意粉略嫌乾身得制, 如果多返d汁口感會更好,
軟腳蟹亦炸得夠脆口. 幾好食, 但lunch set要加一
呢個價錢加埋一相對好似比起其他餐廳差少少,
服務唔錯 , 會再黎!
2019-03-02
  • 北海道軟腳蟹配黑松露意粉
2019-03-05 50 瀏覽
約左班女仔一齊密密斟,揀左間靚靚cafe,適合大家打卡用店鋪位置都幾近地鐵站,好容易搵,之前未黎過呢頭,附近有好多餐廳都好吸引鋪頭裝潢以白色為主,配木枱,木櫈,環境都幾舒服。吹左陣水就叫野食,樣樣都好想試,最後叫左all day breakfast,好似咩都有咁個流心牛角包好好食,簡直無得輸,黑松露炒蛋都好滑,其他都係standard野,無咩特別,再叫左杯Rose latte, 幾香玫瑰味,不過佢自動落左糖,下次order之前要講明唔要糖
約左班女仔一齊密密斟,揀左間靚靚cafe,適合大家打卡用

• 流心牛角英式早餐
2019-03-04 23 瀏覽
Went to a little cafe after wandering in the flower market in Prince Edward. The table is lovely and in Portugal style. Ordered a All Day Breakfast ($98) and a Truffle Risotto ($78). The cappuccino and rose latte both have a little heart ❤️ in them. It really makes my day. The truffle risotto smells super good and seems most tables in the restaurant is ordering it. The All Day Breakfast is a master piece!! The mini croissant got cheese in it ~ surprise 🥰 the caramel banana is also a dessert you can seldom find in a All Day Breakfast set. So happy to have such a nice lunch in this cute cafe.
2019-03-01 31 瀏覽
今日早返工冇食早餐,中午收工好想食早餐呀! 俾我搵到間好有外國氣息既餐廳食返個all day breakfast 先😊早餐有流心芝士牛角包,黑松露炒蛋,煙三文魚,牛仔腸,焦糖香蕉,什菜沙律。喜歡黑松露炒蛋很香蛋又嫩,焦糖香蕉👍脆焦糖配香蕉一脆一淋好特別!流心芝士牛角包個包係好食,但芝士味不夠😢其他都正常冇咩特別,最後飲埋甘荀忌廉湯好飽了。店內有免費WiFi,交通方便很易找到,下午來會比較少人,消磨時間都吾錯!
流心芝士牛角包個包係好食,但芝士味不夠😢
其他都正常冇咩特別,最後飲埋甘荀忌廉湯好飽了。