Hami Harmony

6天前 225 瀏覽
用期望愈大,失望愈大去形容這餐晚飯應該是最貼切的。 位於太子的Hami Harmony首先網上好評如潮,我心中已經把它的地位提高了一點,加上裝修不錯,木系田園風,感覺好舒服。進去跟店員說 : 已訂位,X小姐,但她沒有抬頭望我一眼,也沒有回應,我怕她聽不到,再說一次,她繼續在記事薄找我的名字,找了很久也找不到,之後說: 呢度呀,示意我們坐近門口的位置。全程沒有看過我一眼。 服務冷淡都不緊要,希望食物不錯吧。點菜時,向另一位女店員說出菜色的名字,誰知她說: 不要說名字,我記不到,說英文字母。如此理直氣壯我還是第一次聽到。 等上菜期間,有3位客人進來,男店員說明用餐時間一小時半,客人同意並提出想坐靠牆的位置,男店員說那位置已訂座,只可安排坐門口。但第一當時餐廳只有3枱客人,但全都安排坐近門口,第二那所謂已訂座的枱,在我離開時仍然沒有人坐。最後3位客人不滿而離開。 難得地3位店員都如此一致地對待餐廳的每一位客人,佩服。 來到食物質數的部分。 龍蝦湯配蟹肉 先來餐湯,用茶壺裝著,幾特別而且可保溫。湯身非常順滑,帶少少杰身的,稀稠度亦適中,已打碎的龍蝦肉混合其中,不錯。 芝士海膽大啡菇 大啡菇烤
用期望愈大,失望愈大去形容這餐晚飯應該是最貼切的。

難得地3位店員都如此一致地對待餐廳的每一位客人,佩服。

龍蝦湯配蟹肉

來到食物質數的部分。

芝士海膽大啡菇
大啡菇烤得剛好,外層帶點乾身而咬下去仍有汁流出,配上海膽,更加鮮甜和有口感,只是我覺得份量有點少。

牛油汁蜆肉自家製蝦米意大利粉
單看名字以為是意大利式,誰知賣相跟想像有好大出入。首先沒有牛油的味道,醬汁加上生的紫洋蔥帶點辣,有點泰式風味,意大利粉口感也太粗糙。

Mocha 餐牌上寫是用法國朱古力豆,之後我想像是濃濃的朱古力味,誰知味道很淡,也沒有咖啡的味道。

拖肥批
網上寫是餐廳熱賣的甜品,香蕉、拖肥和忌廉層層相間,味道不錯,不會太膩,但略嫌忌廉太多。

可能是看到網上的食評,加上環境,再加上餐牌上的文字,令我產生一種想像,太過美好,引致發現真相時有落差。
2018-12-03 404 瀏覽
Daniel Rosedale: 今晚同個frd係太子食晚飯, 之前聽佢介紹, 話Hami Bakery整macaroon好好食, 相信佢餐廳既食物應該都唔錯, 所以我地今晚就試左Hami餐廳!首先梗係要試吓必食推介既芝士海膽大啡菇, 見到咁大隻大啡菇真係好吸引, 一定好juicy, 結果切落的確係juicy! 大啡菇面有我最鍾意既芝士, 仲有少少菜苗, 中和返芝士既油膩, 最緊要係中間既海膽, 完全將原本已經好鮮甜既大啡菇既層次再次提升! 唔怪得黎到一定要嗌呢個前菜啦! 之後再黎既係小食拼盤, 有4樣野食, 包括炸蕃薯條, 水牛雞翅, 炸芝士條, 同埋墨西哥餅。首先, 炸蕃薯條真係好好味! 我同我個朋友完全停唔到口係咁食佢! 炸得金黃鬆脆, 內裡非常軟滑, 非常好味! 水牛雞翅, 都係夠脆, 香味濃郁, 唔錯。炸芝士條, 可能放耐左既關係, 入面既芝士變到好有咬口, 唔係唔好食既, 但有少少似食緊香口膠, 好好 “趙”,哈哈。至於個墨西哥餅, 入面都係有芝士, 再點埋中間附送既甜甜地既醬, 好食呀! 我地仲嗌左個牛扒, 當係主食黎架啦! 2個人夠晒數, 但估唔到…. 上

我地仲嗌左個牛扒, 當係主食黎架啦! 2個人夠晒數, 但估唔到…. 上菜既時候我都被佢巨大既Size嚇親! 塊扒2個人既手掌都未必遮得到, 好大塊。不過就唔係話好厚, 所以應該都食到既。我地嗌左5成熟, 但係黎到切落我地都有啲失望, 塊扒已經完全乾晒, 入面一啲肉汁都無, 我地切都要特登比啲力落去切先切到, 食落係甜既, 但真係熟得好西利, 已經係9至10成熟啦….

食完正餐點少得甜品, 本身想嗌tirumisu 但點知無貨, 結果嗌左紅桑子汁心太軟同埋一個香蕉甜品。先講心太軟, 好流心, 呢樣可以擺滿分, 再加上上面既紅莓汁, 酸尾尾, 好醒神, 平衡返朱古力甜度, 非常好。由於我唔食香蕉, 我朋友自己試香蕉甜品, 佢就話成個甜品就係一啲碎左既香蕉乾, 撈埋少少新舊香蕉片, 再加好多既cream撈埋一齊….. 佢話不願置評喎…..

至於餐廳既座位, 有少少迫, 2個人如果好似我地嗌咁多野食, 根本唔夠擺, 下次可以嗌住少少, 食到差唔多再嗌…

總括而言, 呢間餐廳係有驚喜既, 我會為左芝士海膽大啡菇同炸蕃薯條, 再黎試多啲其他野食架!

2018-11-02
2018-11-28 603 瀏覽
喺旺角鬧市中好難得有一間感覺好寧靜嘅Cafe,嚟到太子呢度,離地鐵站唔係好遠有間感覺好好嘅Hami Harmony嗰日就同朋友諗住黎呢度傾吓計食下飯,可能我哋早黎嘅關係,一開頭入邊冇乜人,感覺幾好,啲裝修都好靚,成間餐廳嘅野大部分都係木製嘅我哋就叫咗個二人餐,有餐湯,前菜,兩款主菜,甜品同飲品感覺上都幾抵食,份量都唔少下首先嚟嘅就係餐湯,南瓜湯味道都幾好,仲食到啲南瓜蓉添~真材實料跟住就係個前菜白酒煮青口,白酒加埋啲cream味道非常好配埋新鮮嘅青口好好食,如果多啲就好跟住就到主菜啦,我哋叫左個黑松露帶子意大利飯,意大利飯上面嘅黑松露好香,唔會話得少少成個飯都食到黑松露嘅味道,配埋啱啱煎好嘅帶子真係好正啊另外一個主菜我哋就加咗$98食呢個安格斯嘅有骨肉眼扒,雖然要加錢但分量十足,勁大塊都幾厚下,味道亦都啱啱好 大概六七成熟到,就咁食或者點個牛扒汁都唔錯架之後仲有嘢飲,可以用半價轉飲其他特飲,我就叫咗杯宇治抹茶拿鐵,綠茶味好濃正呀最後仲有甜品添,記得一定要加錢轉香蕉拖肥批啊呢個甜品非常之好食,好rich總括嚟講呢間野嘅野食非常好,不過客人都幾多,食食下出邊都有人等緊,所以我哋都唔敢食咁耐

我哋就叫咗個二人餐,有餐湯,前菜,兩款主菜,甜品同飲品
感覺上都幾抵食,份量都唔少下

跟住就係個前菜白酒煮青口,白酒加埋啲cream味道非常好
配埋新鮮嘅青口好好食,如果多啲就好

成個飯都食到黑松露嘅味道,配埋啱啱煎好嘅帶子真係好正啊

正呀

總括嚟講呢間野嘅野食非常好,不過客人都幾多,食食下出邊都有人等緊,所以我哋都唔敢食咁耐就要走啦
2018-10-26
2018-11-20 1123 瀏覽
又走到了星期六,想好好休息下,步伐慢一點,享受一下假期。應朋友提議來到了太子的Hami Harmony。 橫街裏純白的店,門前放著盤栽擺設,予人感覺清新。下午茶時段,竟也坐滿了人,很受歡迎。 店內是一派小清新的風格,雖已是下午茶時間,但這裏的午市餐牌是到5點的。我們點了個龍蝦湯,all day breakfast、意大利飯。看見鄰桌的大啡菇和牛舌吸引,又跟著點了。 餐湯先來,透明的茶壺裝著,幾得意的造型,就像飲茶一樣。湯料很足,入口帶杰身的,龍蝦肉已打得很碎,所以入口幼滑又CREAMY,好好飲,一定要試!!! All day breakfast材料很豐富,有我最愛的煙三文魚大大塊,黑松露炒蛋,香腸、芝士牛角包。最特別的是用上了焦糖香蕉!!!這個配搭味道毫無違和感。三文魚、蛋、香腸等都是咸食,加上了香蕉這配搭,帶點甜甜地的飽肚感,讓人食落好舒服。 野菌意大利飯份量多,粒粒都沾上忌廉醬,所以 creamy,而且飲本身也’軟硬適中,雖然配料只是很簡單的野菌和芝士,但因為醬做得好,所以都好好食。 海膽芝士焗大啡菇也是推介之選,菇大大隻juicy多汁,上層的芝士富

海膽芝士焗大啡菇也是推介之選,菇大大隻juicy多汁,上層的芝士富咸香,簡單的配搭但味道好好。

牛舌也是我的喜愛,小小的一串,牛舌夠肉厚,調味粉也夠惹味,著實解了我一時的口癮。飲品方面選擇擇也多,但我們對抹茶情有獨鍾。熱的宇治抹茶latte味道夠濃郁,奶味也香。

甜品點了蛋白脆餅和伯爵茶奶凍。奶凍的伯爵茶味好足,質感幼滑。蛋白脆餅賣相好靚,餅身做得好輕,也不太甜,中間的忌廉和紅莓醬更能中和了甜度,所以整體來說都好滿意。

這家小店位置不特別顥眼,但想不到食物的質素這麼令人有驚喜,小小的心思已顥得出和別店的不一樣,難怪下午茶無虛席,未到晚市已經有人不及待入來食晚餐了。

2018-11-04
  • 龍蝦湯,all day breakfast,野菌意大利飯,海膽芝士大啡菇,燒牛舌
2018-11-18 944 瀏覽
萬聖節大餐!好滿足呀!南瓜餐湯濃,微辣車打芝士蔥餅佢個餅皮好薄,烘烤得好脆口,微微既蔥味,有啲似印度薄餅。中間既芝士好多,厚厚的一層!咬落去軟棉棉的,芝士融晒!好拉絲!呢個蔥餅好好食!值得一試!美國14oz安格斯肉眼扒叫時無為意係14oz!上枱時嚇一嚇!好大塊,大果我塊面!好彩我地係愛牛人士,所以無食剩肉眼扒好稔,有啲肥肉痴住,咬落去好juicy ,牛既味道滲透晒出黎!成日都話靚既牛係唔需要調味,呢塊牛完全演繹到出黎!好好食!五成熟,無得輸!粉紅色既肉好吸引!煙三文魚飛魚子意大利飯意大利飯唔會太硬,岩我口味!好creamy!唔好以為得面頭既三文魚,意大利飯入面仲有好多料,啖啖美味!西班牙黑毛豬厚切!正!底面煎到好香口!雖然成舊都係肉,但唔會好鞋,稔稔地,呢個就係黑毛豬既特點!點埋個燒汁食更美味!甜品—奶凍好濃,好creamy,唔會剩係得個甜字,好香奶味!香蕉拖肥批套餐加錢食呢個抵!十級好食!好香香蕉同拖肥味。佢面頭有啲果仁碎,跟住有拖肥醬、忌廉、香蕉,層層美味!芋治抹茶拿鐵抹茶味重焦糖拿鐵靚靚!好彩有bk位炸,果日有幾個walk in 都無位,要忍痛離開地方唔算好大,唔bk未必有位架!
萬聖節大餐!好滿足呀!

南瓜餐湯
濃,微辣

美國14oz安格斯肉眼扒
叫時無為意係14oz!上枱時嚇一嚇!
好大塊,大果我塊面!
好彩我地係愛牛人士,所以無食剩

美國14oz安格斯有骨肉眼扒

五成熟,無得輸!

粉紅色既肉好吸引!

西班牙黑毛豬

西班牙黑毛豬扒

甜品—奶凍
好濃,好creamy,唔會剩係得個甜字,好香奶味!

奶凍

芋治抹茶拿鐵
抹茶味重

宇治抹茶拿鐵

靚靚!

焦糖拿鐵

地方唔算好大,唔bk未必有位架!
呢度食物質素高,職員都好helpful!係會再黎既餐廳!

美國14oz安格斯有骨肉眼扒
西班牙黑毛豬扒
奶凍
宇治抹茶拿鐵
1天前 15 瀏覽
平日下午,行完花墟就黎試下呢間hami harmony-店鋪好靜,環境好舒服-臨近聖誕,餐廳佈置得都幾有聖誕氣氛餐廳既風格係走休閑、文青路線-由於下午三點先到,唔計我仲有兩、三個顧客我就揀左呢個對街既位置,望呢街景,係呢個舒服既環境下好好享受我既午餐-玫瑰荔枝紅桑子梳打唔太甜,岩我口味-由於我咩都想食D,所以就叫左個流心芝士牛角包英式早餐(下午三點都仲食早餐)-好豐富,有黑松露炒蛋、煙三文魚、雞肉腸個人最喜愛係個牛角包,細細件但有兩個,咬落去唔會太油,亦都唔會太脆,係我鍾意既口感,我好怕食一D太乾身太脆既牛角包芝士唔太流心,但味道都唔錯,幾香口-焦糖香蕉為呢個早餐劃上完美句-以唔包飲品既價錢黎講唔算太親民-如果想同朋友吹水,過一個輕鬆既下午,呢度係唔錯既選擇,都可以坐得耐,環境好舒服
平日下午,行完花墟就黎試下呢間hami harmony
店鋪好靜,環境好舒服

臨近聖誕,餐廳佈置得都幾有聖誕氣氛
餐廳既風格係走休閑、文青路線

由於下午三點先到,唔計我仲有兩、三個顧客

玫瑰荔枝紅桑子梳打
唔太甜,岩我口味

由於我咩都想食D,
所以就叫左個流心芝士牛角包英式早餐
(下午三點都仲食早餐)

好豐富,有黑松露炒蛋、煙三文魚、雞肉腸
個人最喜愛係個牛角包,細細件但有兩個,
芝士唔太流心,但味道都唔錯,幾香口

焦糖香蕉為呢個早餐劃上完美句

以唔包飲品既價錢黎講唔算太親民

2天前 9 瀏覽
星期日下午3點幾都差不多滿坐, 我地兩個人俾左張4人枱, 留左個幾鐘, 即使出面有人等位, 都無俾人坐, , 可能要預留返俾預約左既人。叫左一個軟殼蟹鹹忌廉汁意粉, 上菜個陣好香, 軟殼蟹都好香脆,意粉撈左D鹹蛋碎落去, 不過味道偏淡, 再鹹D 會好味D!! 另一個本身想叫牛肝菌意大利飯, 不過侍應話無晒牛肝菌, 轉左菠菜芝士, 照叫黎試下啦。咦, 呢個反而仲好食過個意粉, 不過芝士味濃D, 好好食。我地仲驚會好伏... haha 呢到細細間, 環境都唔錯,有人話係摩洛哥風情。 如果想同朋友黎傾計坐個零兩個鐘都OK, 如果唔想等位, 可以打電話去Book 枱架。

5天前 14 瀏覽
本身因為太遲打黎book,所以無位,不過店員話可以留電話,如果有位會再通知,點知第二日就打黎話有位,真係好好彩😛 如果想食就記住一定要book左位先,星期五晚walk in有位嘅機會真係好低,一路食一路見住唔少客人都摸門釘。hami harmony係間好文青feel 嘅一間餐廳,無論係裝修定音樂,都比人一種好溫暖好舒服嘅感覺。我地咁啱坐到卡位,有cushion可以墊下條腰,又可以安靜同朋友傾下計。日本帶子黑松露雜菌意大利飯帶子好鮮甜,不過只有兩大粒,如果帶子份量多d會更好。risotto整體不錯,十分creamy,飯粒唔會太硬,仲有大量雜菌同芝士,而且黑松露味好香濃。北海道軟殼蟹黑松露意大利粉叫左第二道主菜都係有黑松露,軟殼蟹炸得香脆,咬落十分煙韌,意粉同軟殼蟹嘅味道十分配合,相輔相乘。甜品方面本身最想食蛋白脆餅,可惜當晚無哂😢 於是轉左叫tiramisu, 幼滑嘅忌廉加上蛋糕作餅底,好味🤩朋友就叫左伯爵紅茶法式焦糖燉蛋,呢款甜品外暖內熱,表面嘅焦糖口感好脆,而內裏嘅燉蛋就充滿蛋香👍🏽食完甜品抖左陣,再叫左macaron食🤤 如果本身叫左甜品嘅話,可以加38蚊食兩粒macaron。今晚

日本帶子黑松露雜菌意大利飯

北海道軟殼蟹黑松露意大利粉

食完甜品抖左陣,再叫左macaron食🤤 如果本身叫左甜品嘅話,可以加38蚊食兩粒macaron。今晚店員就比左玫瑰同埋玫瑰香檳味我地,macaron偏硬身,帶有淡淡玫瑰花香。另外見到呢度menu寫住仲有十粒裝macaron賣,下次有機會一定買番屋企食🤩🤤

值得一讚嘅係呢度嘅店員非常有禮貌,非常nice,服務態度好好👍🏽👍🏽 會再幫襯🤩🤩

▾[#Serena食食食 ]最近食好多大餐,經過太子依間靚靚cafe食返個【煙三文魚Caesar Salad 🥗 】Balance返,點知忍唔到口叫多個【醬燒七味特級牛脷】🤤好正!#hamiharmony #SerenaChuk

[#Serena食食食 ]

2018-12-04 30 瀏覽
今日同朋友一齊去太子搵食,因為佢想食cafe的原因,我哋就search到附近有呢一間,睇落去唔。😘黎都之後發覺環境的確係打卡一流!軟殼蟹鹹蛋黃醬意粉$88粒粒鹹蛋黃碎同蛋黃忌廉汁混合,鹹香得黎帶點creamy,有沙沙的口感,鹹蛋黃控會好滿足❤️⚠️但非鹹蛋黃控就會好容易膩⚠️另外有有大量嘅蘑菇、洋蔥、翠玉瓜等蔬菜,營養均衡😆餐湯免費附送,味道都幾鮮甜飲得出啖啖足料💕巴馬臣火腿田園沙律新鮮嘅沙律菜已經幫你與醬汁混合均勻略嫌沙律菜比較大塊如果可以碎d更好醬汁係油醋 酸酸哋好開胃比起一般嘅胡麻醬、千島醬健康🤔但呢個價錢索價較貴😕整天而言普通

軟殼蟹鹹蛋黃醬意粉$88
粒粒鹹蛋黃碎同蛋黃忌廉汁混合,
鹹香得黎帶點creamy,
有沙沙的口感,
鹹蛋黃控會好滿足❤️
⚠️但非鹹蛋黃控就會好容易膩⚠️

另外有有大量嘅蘑菇、洋蔥、翠玉瓜等蔬菜,營養均衡😆

餐湯免費附送,
味道都幾鮮甜
飲得出啖啖足料💕

巴馬臣火腿田園沙律
新鮮嘅沙律菜已經幫你與醬汁混合均勻
略嫌沙律菜比較大塊如果可以碎d更好
醬汁係油醋 酸酸哋好開胃
比起一般嘅胡麻醬、千島醬健康🤔
但呢個價錢索價較貴😕
整天而言普通
2018-12-03 25 瀏覽
估唔到太子都有咁正既地方 鬧市中有呢間好好食既西餐Set lunch 好似大約100蚊左右叫左all day breakfast同埋一個past.a分量好多同埋味道好好 個意粉既汁都好好味值得推介
估唔到太子都有咁正既地方
鬧市中有呢間好好食既西餐
Set lunch 好似大約100蚊左右
叫左all day breakfast同埋一個past.a
分量好多
同埋味道好好 個意粉既汁都好好味
值得推介
2018-12-01 27 瀏覽
識Hami Harmony 呢間餐廳係緣於佢整啲macaron 好靚,但一場嚟到反而試左佢嘅All Day Breakfast同Earl Grey Cream brûlée🤭 兩樣都幾有水準 值得一讚係佢杯Americano飲得出唔係茶餐廳貨色😂 #下午茶 #hamiharmony
My friend and I went to a cafe restaurant called ”Hami Harmony”located in Shop A, G/F, 161 Sai Yeung Choi Street North, Prince Edward太子西洋菜北街161號地下A舖.The cafe adopts plain and simple idyllic shabby chic style with raw wooden furniture, white brick walls and a dozen of mirrors are hanging on the wall.“Bite size Wagyu with garlic gravy sauce”蒜香醬燒一口和牛粒HKD$85Incredibly tender, soft, juicy and succulent!!!..Tantalising garlicky flavours with mouth watering wagyu grease busts in your mouth!! ..It is so
太子西洋菜北街161號地下A舖.
蒜香醬燒一口和牛粒
HKD$85

It is so tasty that I had ordered twice!!
“Cheddar cheese quesadillas “
HKD$68

Gooey cheddar cheese is sandwiched between the grilled lightly brown flat bread.Yummm.

Big portion can be shared and come at an affordable price!!

Highly recommended!!
“Beer battered fish and chip”
啤酒炸漿炸魚薯條‘’
HKD$108
Hugeeee portion with golden crusts!!!

Crispy chips...Yummm
“Japanese Scallops and mushroom risotto with black truffle”
日本帶子黑松露什菌義大利飯
HKD$145

The risotto is very creamy and rich!!!

You will be very full even you are shared this risotto with others.
“Mussels in cream sauce”
白酒忌廉煮青口
HKD$98

The mussels are succulent and pump. Not bad!
焗無麵粉特濃朱古力蛋糕 伴紅桑子汁
HKD$58

Rich, dense, velvet silky smooth gluten free dark chocolate cake serving with tangy,acidic raspberry sauce!!
  • “Bite size Wagyu with garlic gravy sauce” 蒜香醬燒一口和牛粒
  • “Cheddar cheese quesadillas “ 車打芝士蔥餅
  • “Baked flourless dark chocolate cake with raspberry sauce” 焗無麵粉特濃朱古力蛋糕 伴紅桑子汁
今天小編試了意式田園風小店,天花以多叢木條繞上葡萄樹藤,彷如身處法意果園般,環境舒適👍,設計有心思🙆小編5點入座,有段時間店多到接唔到街客,要食記緊訂定位呢~🌞.*北海道軟殼蟹黑松露意大利粉 💦🌟軟殼蟹炸得外脆內軟,黑松露味道香濃,意大利粉軟硬度適中,煙韌彈牙,煮得很入味,三者一同的滋味十分搭~.*日本帶子黑松露什菌意大利飯🇯🇵黑松露味道香濃,不會因過熱而散失,由此可見炒的火喉亦控制得很好,而燒帶子輕輕燒至外香內嫩,加上新鮮的雜菌,整碟飯香氣四溢 ..*熱宇治抹茶拿鐵☕Matcha latte抹茶獨有茶香混合牛奶後,嚐起來口感清香滑醇~🆒👍另外漂亮的Latte Art拉花當然值得一拍,看了心情也不知不覺更好呢 ..*Mocha莫卡咖啡☕特選MadeIn法國朱古力豆,香濃的可可味、綿密細滑的口感,微甜奶油香的感覺。 .
*北海道軟殼蟹黑松露意大利粉 💦🌟
*日本帶子黑松露什菌意大利飯🇯🇵
*熱宇治抹茶拿鐵☕
*Mocha莫卡咖啡☕
  • 宇治抹茶拿鐵
  • 黑松露帶子什菌意大利飯
2018-11-17 124 瀏覽
是晚打算太子食西餐, openrice揀左呢間hami小店.. 裝修木系, 價錢唔算平, 以為食物質素會有驚喜, 可惜強差人意鮮茄醬海鮮意大利飯 $118 ....得個濕字, 味道真的非常一般, 比較不值依個價馬蘇里拉芝士條 $65不知是麵包糠太多還是炸得太耐? 咬落有點硬, 入面的芝士既不拉絲也沒流心😩北海道軟殼蟹配黑松露意粉 $128蟹ok, 意粉一般海膽車打芝士焗啡菇 $85食唔岀係海膽, (其實海膽+ cheese 依個組合好似唔多夾?)... 個菇係不錯嘅香蕉拖肥批 $52 初頭以為是即整的批, 原來是雪定在玻璃瓶的.. 味道不錯 👌🏻 但總結食物一般, 試過一次就夠

鮮茄醬海鮮意大利飯 $118 ....
得個濕字, 味道真的非常一般, 比較不值依個價

馬蘇里拉芝士條 $65

北海道軟殼蟹配黑松露意粉 $128