餐廳: HABITŪ table (奧海城2期)
資訊:

-𝙃𝘼𝘽𝙄𝙏𝙐 🎄上次係Habitu 參加聖誕刺繡工作坊後都已經成5點幾 就直落去食埋晚飯 當日係剛新推出聖誕節日限定套餐 款款都有各有特色就即刻試試~𝙁𝙚𝙨𝙩𝙞𝙫𝙚 𝙈𝙚𝙣𝙪 ($638/2pp)𝐀𝐩𝐩𝐞𝐭𝐢𝐳𝐞𝐫🥗 Oranges beetroot salad with feta cheese羊奶芝士配香橙紅菜頭沙律 - 用左煮熟後既紅菜頭再加入香橙 食落味道香甜 另外烤焗過合桃 口感香脆作為前菜黎講都幾有飽足感 係一道微酸開胃既前菜🍲 Chestnut soup 粟子湯我其實係第一次飲 原本聽個名以為會怪怪地湯頭係非常濃滑 另外有加入煙肉同腰果 更為香口❤️𝐌𝐚𝐢𝐧🍖 Australia lamb rack with rosemary gravy sauce Brussels sprouts | mashed potatoes澳洲烤羊架配迷迭香燒汁 - 肉味濃而不羶 而且肉質都好柔嫰 好輕易就可以甩骨個人建議可以嗌番杯紅酒一齊食 🍷少少紅酒可以更有效將肉香提升 味道更佳🍚 Scallop and crab risottoSeared scallops | crab meat |
𝙃𝘼𝘽𝙄𝙏𝙐 🎄

上次係Habitu 參加聖誕刺繡工作坊後
都已經成5點幾 就直落去食埋晚飯 當日係剛新推出
聖誕節日限定套餐 款款都有各有特色就即刻試試~

𝙁𝙚𝙨𝙩𝙞𝙫𝙚 𝙈𝙚𝙣𝙪 ($638/2pp)

𝐀𝐩𝐩𝐞𝐭𝐢𝐳𝐞𝐫

而且肉質都好柔嫰 好輕易就可以甩骨
個人建議可以嗌番杯紅酒一齊食 🍷
少少紅酒可以更有效將肉香提升 味道更佳

🍚 Scallop and crab risotto
Seared scallops | crab meat | garlic | onions
帶子蟹肉意大利飯 - 選用麵包蟹膏 再加入蟹肉醬
食落鮮味十足 再搭配大大粒帶子 岩晒中意食海鮮既人

另加:Seafood Thermidor ($278/2pp)
芝士焗海鮮 配酸種麵包 - 應該夠3-4人食~
呢個係中意食海鮮 + 芝士既人唔可以錯過的!
入面有帶子 + 蝦 + 魚柳 + 魷魚 + 青口等等 用料豐富
芝士香味濃而不膩 配埋酸種麵包一齊食好好味呢~

𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭
🍫Chocolate puff
朱古力忌廉泡芙 - 一共有6粒 粒粒都鬆軟香口

𝐃𝐫𝐢𝐧𝐤𝐬
🥛Velvet pistachio milk ($58)
入口順滑 唔會有顆粒感 開心果味牛奶好濃郁

🍷Spiced mulled wine ($78)
經典聖誕香料熱紅酒 - 估唔到係呢度都有得飲
丁香 / 肉桂 / 八角 / 薑味都好突出 岩晒冬天飲 可以暖暖身
2023-12-09
2024-03-23 43 瀏覽
好耐冇去Habitu,看到近排Green All Day Breakfast評價唔錯,滿有期待今日再去食Brunch。一入去waitress安咗角落座位,見到其他舒服啲嘅位係四人位,都覺得算了兩個人就角落。坐低已覺得焗,但未諗過會焗到食哈要抹汗,同埋見到之前available啲四人位最後都係坐咗兩人,真是沒有比較沒有傷害。講返食物,all day個蛋已經不是之前的味道,頗乾。牛油果又細粒又黑,都算了。等Chicken Spinash Quesadilla上來,食唔到菠菜,縫隙望去真係冇菠菜,同waitress投訴,佢拎入廚房問完返來,撩開一個角落話另一面就有菠菜。理所當然到好似我唔知道翻開另一面望哈,三塊菠菜都睇唔到。整舊雞肉又薄又幹,配料yogurt亦換成奶油,同之前的菠菜包裹住一舊舊雞肉加埋豐富cheese,完全兩件事。埋單要原價,問app入邊見到春回大地22% off如何用。waitress一臉無辜,換個waiter話,show出來就可以用喇。最後埋完單離開,發現discount是15%?!費時再返去問。也不會再有下次。

菠菜雞肉捲

2024-01-08 158 瀏覽
很晚了在奧海城隨便進一家餐廳,原來這裏裝修得很有心思,掛了很多花花裝飾,白天在這裏和朋友聊天吃飯、打卡一定拍到很多美照😍🌖 煎三文魚意大利飯三文魚煎得很香,不柴,意大利飯軟硬度剛剛好,也不會很膩,不錯😌🌕 無花果火腿pizza第一次看到有無花果配搭的Pizza,竟然很好吃!無花果的甜味與火腿的鹹味一點也不衝突, pizza的餅底很薄,一口吃下去味道和很口感都很豐富👍🏻🌕 抹茶燕麥奶latte因為我本身就很喜歡喝燕麥奶,加入抹茶味道也很配,很好喝😋📍 HABITŪ table 大角咀海庭道18號奧海城2期地下G68-69號舖🧧人均消費$230

🌖 煎三文魚意大利飯

🌕 無花果火腿pizza

🌕 抹茶燕麥奶latte
因為我本身就很喜歡喝燕麥奶,加入抹茶味道也很配,很好喝😋

📍 HABITŪ table
大角咀海庭道18號奧海城2期地下G68-69號舖
🧧人均消費$230
2023-11-29 149 瀏覽
HABITU table經過了很多遍,每次經過,都覺得環境跟裝修很好看,白白的,很優雅,但第一次試。今天跟朋友約了吃午飯,所以就試試。點了三個餐加配三樣小吃。松露醬雙色薯條🍟、照燒三文魚意大利飯、Pizza🍕、水牛芝士脆片、雜菇和貓耳朵意粉🐈~最喜歡吃那個松露醬雙色薯條及pizza🍕~松露醬雙色薯條是十分推薦點的🍟🍟。份量十分足,三個人吃也吃不完。不過價錢亦不算便宜~但店內環境的確很合適打卡~
今天跟朋友約了吃午飯,所以就試試。

點了三個餐加配三樣小吃。

份量十分足,三個人吃也吃不完。不過價錢亦不算便宜~

但店內環境的確很合適打卡~

2023-10-30 184 瀏覽
Habitu Table是一家受歡迎的coffee shop,提供各種精緻的咖啡和美味的輕食。我最近Habitu Table是一家受歡迎的coffe 好地方,提供各種精緻的咖啡和美味的輕食。我最近去了這家餐廳,真的被他們的咖啡品質和創意所吸引。首先,我點了一杯熱奶泡特濃咖啡。這杯咖啡擁有濃郁的咖啡香氣和順滑的奶泡,讓我感受到了濃厚的咖啡口感。咖啡的苦味和奶泡的甜味完美地平衡在一起,帶給我一種美妙的味覺享受。另外,他們的招牌焦糖咖啡也是一個不容錯過的選擇。這杯咖啡搭配著濃郁的焦糖薄脆,為咖啡增添了一層甜美的風味。每一口都能感受到焦糖的香甜,與咖啡的香濃融合在一起,帶給我一種獨特的味道體驗。除了咖啡,Habitu Table還提供了豐富多樣的輕食選項,例如小食、甜品等。我點了一份他們的薯條,新鮮的蔬菜搭配著美味的醬汁,口感清爽又健康。整體而言,我對Habitu Table的食物和咖啡品質非常滿意。他們的咖啡豆品質優良,師傅的手藝也非常高超,每一杯咖啡都能帶給我愉悅的味覺體驗。如果你正好在附近行街,我強烈推薦你去Habitu Table享受一杯熱奶泡特濃咖啡或招牌焦糖咖啡,並品嚐他們的美味輕

整體而言,我對Habitu Table的食物和咖啡品質非常滿意。他們的咖啡豆品質優良,師傅的手藝也非常高超,每一杯咖啡都能帶給我愉悅的味覺體驗。如果你正好在附近行街,我強烈推薦你去Habitu Table享受一杯熱奶泡特濃咖啡或招牌焦糖咖啡,並品嚐他們的美味輕食。
2023-10-28
2023-09-21 144 瀏覽
中午和同事在Habitu工作餐。喜歡他家的各種沙拉,點了牛油果雞肉凱薩沙拉和生酮沙拉,非常適合我們兩個在減肥中的人士。配上一杯濃香的咖啡,是低卡路里餐食的好選擇。中午還有各式套餐set,豐儉由人。
2023-08-26 627 瀏覽
ʜᴀʙɪᴛᴜ 每次夏天的下午茶都極具話題今年亦再有美美的主題「ʀᴏsᴇᴍᴀɴᴛɪᴄ sᴜᴍᴍᴇʀ」 與知名花藝品牌 ᴍᴀᴋᴇ ʏᴏᴜʀ ᴄʜᴏɪᴄᴇsss ғʟᴏʀᴀʟ ʟᴀʙ 合作以淡雅優美的紫色作主題 打造「靜心˙靈癒花海」感覺今次到訪的奧海城分店 劃分了一部分地方是花海的用餐區滿滿的花從天花板傾瀉下來 加上落地窗的大透光整個環境很加分| ʀᴏsᴇᴍᴀɴᴛɪᴄ ʟᴜᴄᴇɴᴛ ᴛᴇᴀ sᴇᴛ |๑ 紅絲絨忌廉芝士布朗尼๑ 英式鬆餅配奶油醬๑ 雜莓馬卡龍๑ 迷你芝士蛋糕๑ 特濃幼滑雪米糍๑ 澳洲經典肉批๑ 焗牛油果香脆多士兩層的下午茶層架精緻又豐富鹹點跟甜點比例都恰到好處牛油果多士佈滿蕃茄 開胃非常還有很愛的雪米糍跟濃郁的 ʙʀᴏᴡɴɪᴇ鬆餅很大一個 吃完相當滿足 𓋪 玫瑰麻糬窩夫窩夫外脆內帶麻糬 小小的 ᴄʜᴇᴡʏ 的口感也會切成小小的一塊很方便食用裡面還有一球小小的草莓玫瑰冰淇淋也很不錯吃𓎺 ғʟᴏʀᴀʟ ʟᴀᴅʏ𓎺ᴛʀᴏᴘɪᴄᴀʟ ʀᴏsᴇ ᴘᴜɴᴄʜ下午茶的飲料也充滿著花的元素ғʟᴏʀᴀʟ ʟᴀᴅʏ 以酸甜的番石榴汁作主調加上石榴和檸檬 比較開胃的一款飲品 另外"玫瑰氣泡"則以
ʜᴀʙɪᴛᴜ 每次夏天的下午茶都極具話題

今年亦再有美美的主題「ʀᴏsᴇᴍᴀɴᴛɪᴄ sᴜᴍᴍᴇʀ」
以淡雅優美的紫色作主題 打造「靜心˙靈癒花海」感覺
ғʟᴏʀᴀʟ ʟᴀᴅʏ 以酸甜的番石榴汁作主調
加上石榴和檸檬 比較開胃的一款飲品
另外"玫瑰氣泡"則以鳳梨汁和橙汁配以迷迭香
加上蘋果醋和紅菜頭 顏色繽紛 入口酸爽
這個盛夏在花海裡享用下午茶好像也不錯的選擇喔!
2023-08-19
服務態度超級差,野吃等好耐!不合理收服務費 之前吃過飲過呢度滴咖啡體驗不錯~今次再次離到呢間店吃野我們坐了有10分鐘左右,看見無QR code開始舉手點餐!很久都沒有服務員過來,到有人來的時候我們說你好,想落單,個女的侍應就說了句系 等陣轉個頭走了(此刻我好愕然)再拿著個單回來同我地講自己手機下單! 首先 入座沒給水我們,還要親自問才給,沒主動性。其次,如果系掃碼下單不是客人一來到就編個二維碼同客人講翻電話落單嗎?而不是我們坐了10分鐘後舉手想落單無人幫我地落仲要我地自己落翻單!真的很離譜,很糟糕!再者,今次滴野食等好耐!最後,希望貴公司能好好培訓所有員工的服務質素,和工作能力!相信不希望有其他客人和我們有一樣的體驗
服務態度超級差,野吃等好耐!不合理收服務費

2023-08-08 147 瀏覽
🌹年度盛事「Rosemantic Summer 瑰麗仲夏」🌹🌹由即日起至 2023 年 9 月 3 日舉行🌹今次嚟到位於奧海城 嘅HABITŪ!發現餐廳有特別嘅怖置,沙膽即刻就拉我入去打卡啦!原來今次HABITŪ 與天然護膚品牌 @freshbeauty 攜手呈獻玫瑰主題的夏日美食佳餚! 特別打造「靜心 · 靈癒花海」嘅怖置,以浪漫淡雅的紫色為主調,真係好靚!打卡一流!一打開紫色嘅主題餐牌,沙膽就「嘩」一聲,「好靚呀媽咪」(都話佢有眼光🤭),我要呢個、呢個、呢個⋯🤣🤣🤣🔸指定菜式💐瑰麗盛放下午茶 (HK$268)兩層嘅糕點架上,每款點心都好精緻,配有食用花作點綴,實在太靚,真係唔捨得食! 🌸紅絲絨忌廉芝士布朗尼味道香濃但又唔太甜 🌸英式鬆餅配 HABITŪ 玫瑰士多啤利果醬及奶油醬好耐冇食scone啦!食tea set 一定要有佢。外脆內軟,入口鬆化配上 玫瑰士多啤利果醬及奶油醬,好香甜👍 🌸雜莓馬卡龍⋯um…我冇份食,比沙膽第一時間食哂,但佢就話好有士多啤梨🍓味 🌸迷你芝士蛋糕芝士🧀️味香濃,細細件唔會太漏 🌸特濃幼滑雪米滋夏天食,真係透心涼 🌸澳洲經典肉批及焗

🌹由即日起至 2023 年 9 月 3 日舉行🌹

🔸指定菜式
💐瑰麗盛放下午茶 (HK$268)
🌸紅絲絨忌廉芝士布朗尼
味道香濃但又唔太甜
🌸英式鬆餅配 HABITŪ 玫瑰士多啤利果醬及奶油醬
🌸雜莓馬卡龍
🌸迷你芝士蛋糕
芝士🧀️味香濃,細細件唔會太漏
🌸特濃幼滑雪米滋
夏天食,真係透心涼
🌸澳洲經典肉批及焗牛油果香脆多士
牛油果配蕃茄真係好夾好fresh呀!

🌹玫瑰麻糬窩夫 🧇(HK$98)
賣相已經好靚,又係沙膽至愛嘅雜莓,窩夫係用麻糬做嘅,再配上朱古力醬汁,煙煙韌韌,Q彈好味😋

🥂飲品方面,HABITŪ一向都會配合主題,推出富有創意又特別嘅手調特飲,我地就揀咗兩杯最靚嘅!
🍹健康乳酪製成的 莓莓果園 (HK$78)
混合藍莓、雲呢拿及忌廉後打成沙冰狀,為炎夏 降溫, 酸酸甜甜,好味又透心涼
🍸芬香果酒 (HK$88)
而我就揀咗以番石榴汁混搭檸檬和紅石榴微妙平衡調 製而成,享用時適量加入附送的一小杯 Prosecco 氣泡酒,一杯飲品,兩種飲法,真係豐富的味覺和視覺體驗😍

坐喺環境咁靚,好似置身喺花海裏面品嚐咁精緻嘅下午茶,真係可以放鬆身心冇晒壓力,幸福感滿滿啊🥰🥰

‼️大家要注意啦‼️
🌟於活動期間惠顧任何「瑰麗仲夏」菜式或飲品,即享免費 fresh 體驗套裝 (包括玫瑰深層保濕柔膚水 2ml、玫瑰深層保濕雙效精華 2ml、玫瑰深層保濕平衡乳液 2ml (2包)、玫瑰深層保濕睡眠面膜 8ml (2包))。
於堂食消費滿 HK$800 或以上,可獲贈 fresh 升級版旅行套裝 (內含玫瑰深層保濕平衡乳液 7ml、玫瑰深層保濕雙效精華 20ml、玫瑰深層保濕面膜 15ml)。

@habituhongkong

@makeyourchoicesss_floralab

HABITŪ
📍大角咀海庭道18號奧海城2期地下G68-69號舖

2023-08-05 467 瀏覽
今日帶大家嚟到 🌼 #香港100間必去cafe 🌸 帶大家去個花花世界🐝—🌸Rosemantic Lucent Tea Set 瑰麗盛放下午茶 $268/set🌼 🌸SavouriesSmashed Avocado ToastAussie Meat Pie🌼SweetsPetit CheesecakeBerries MacaronRed Velvet Cream Cheese BrownieRaisin Scone with HABITÜ StrawberryRose Jam & Clotted CreamAssorted Mini Mochi Ice-Cream(Sweet Taro)🌸Berry Garden Granita 莓莓果園🌼Earl Grey Coffee (H)🌸Any drink of your choice(except hand brew and alcoholic beverage)🌼+ $48 ton an extra Blossoming Beverage(items are subject to ch range based on seasonality

🌸Savouries
Smashed Avocado Toast
Aussie Meat Pie
PETAL PASTRY Rosemantic Gelato Mochi Waffle玫瑰麻糬窩夫

🌼Sweets
Petit Cheesecake
Berries Macaron
Rose Jam & Clotted Cream
Berry Garden Granita

🌸Berry Garden Granita 莓莓果園
🌼Earl Grey Coffee (H)

🌸Any drink of your choice

(items are subject to ch range based on seasonality and availability

🌹PETAL PASTRY
Rosemantic Gelato Mochi Waffle玫瑰麻糬窩夫 $98

Overall 嚟講人均消費$14x都抵食,但味道的確mamaday~ 商場冷氣欠奉,勝在店員服務+氣氛都不錯,如果下次再嚟嘅會試吓食鹹點🐷

如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼

🌸HABITŪ table (奧海城) (大角咀)
🌼大角咀海庭道18號奧海城2期地下G68-69號舖
2023-07-28
HABITŪ空中飄浮花串打卡實在太美了✨上年已經好想過嚟 估唔到今年又有返😍浪漫花海下享用下午茶的感覺好棒!聯乘護膚品牌Fresh💕下午茶有禮物送 好抵~.🌷瑰麗盛放下午茶🌷* 紅絲絨忌廉芝士布朗尼* 英式鬆餅配 HABITŪ 玫瑰士多啤利果醬及奶油醬* 雜莓馬卡龍* 迷你芝士蛋糕* 特濃幼滑雪米滋* 澳洲經典肉批及焗牛油果香脆多士.✨玫瑰麻糬窩夫✨窩夫煙靭脆卜卜超好食啊!仲配莓果雪糕淡淡玫瑰果醬加新鮮雜莓穀物脆脆伴碟 食落好開心.🍸 𝑭𝒍𝒐𝒓𝒂𝒍 𝑳𝒂𝒅𝒚花花賣相令人心動 淡淡果酒香 口感清新 .🍨 𝑩𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑮𝒂𝒓𝒅𝒆𝒏 𝑮𝒓𝒂𝒏𝒊𝒕𝒂冰沙質感細膩 食落似乳酪雪糕感覺 好喜歡!..兩個打卡位都好靚 睇得出好用心設計去到9月3日 真係要趁早過嚟影左影先😆
HABITŪ空中飄浮花串打卡實在太美了✨
上年已經好想過嚟 估唔到今年又有返😍
浪漫花海下享用下午茶的感覺好棒!
聯乘護膚品牌Fresh💕下午茶有禮物送 好抵~
🌷瑰麗盛放下午茶🌷
淡淡玫瑰果醬加新鮮雜莓穀物脆脆伴碟 食落好開心
🍸 𝑭𝒍𝒐𝒓𝒂𝒍 𝑳𝒂𝒅𝒚
花花賣相令人心動 淡淡果酒香 口感清新
🍨 𝑩𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑮𝒂𝒓𝒅𝒆𝒏 𝑮𝒓𝒂𝒏𝒊𝒕𝒂
冰沙質感細膩 食落似乳酪雪糕感覺 好喜歡!
瑰麗盛放下午茶
玫瑰麻糬窩夫

兩個打卡位都好靚 睇得出好用心設計
去到9月3日 真係要趁早過嚟影左影先😆

下午茶
瑰麗盛放下午茶
玫瑰麻糬窩夫
  • Berry  Garden  Granita
大家知道嗎🙋🏻‍♀️?! 🌹HABITU 最近正舉行瑰麗仲麗Rosemantic Summer Edition,更與 FRESH合作,推出全新的Afternoon Tea Set🫖(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)! 愛吃下午茶的我,馬上來試試囉~ 我超愛奧海城分店的裝修,充滿外國風情(≧▽≦),超有氣氛和味道的! 而窗邊的位子,更掛滿花花裝飾🌷,美到不得了!!! 我瘋狂打卡,花了好多時間呀🤣! 「 Rosemantic Lucent Tea Set🍽️$268 」 下午茶包括: 芝士蛋糕🍰、馬卡龍、紅絲絨忌廉芝士布朗尼🍫、士多啤梨鬆餅、鹹肉批🥧及牛油果吐司。當中我最愛外層香脆的鬆餅 和 健康美味的牛油果吐司🥑! 「 Rosemantic Gelato Mochi Waffle🧇$98 」 麻糬窩夫配玫瑰雪糕也不錯,窩夫外脆內軟(≧▽≦),有驚喜呢🥰!! 整體質素不錯,環境又相當美,很推介女生光顧哦!
大家知道嗎🙋🏻‍♀️?!

整體質素不錯,環境又相當美,很推介女生光顧哦!
2023-07-15
今次黎到奧海城,其實主要係想飲杯啡休息一下,所以去左間唔算太多人晚Cafe,一坐就坐左兩個幾鐘啦除左飲咖啡,當日仲叫左個小食,黑松露薯條,不過呢度個薯係用粗薯條的,我個人就比較喜歡幼身,食落會脆身少少但係熱辣辣既薯條其實點都好食的,同埋好驚喜既係佢仲有蕃薯條添,搞到我當日不停咁食曬D 蕃薯條佢個黑松露醬唔算係好出色,味道偏酸左少少,上面既芝士係用左車打芝士,所以個溶點唔算好高,無拉絲既感覺,但整體口味OK 的而咖啡我就揀左佢地最Signature 既Rose Latte ,飲落香甜而又有咖啡既甘味,佢杯咖係真係做得唔錯的坐下飲下,之後就會想食甜品,所以我就叫左個Crepe啦,佢上面有不少士多啤梨同雪糕,個皮唔算好煙韌果種,不過好有小麥香,係幾好食既整體黎講,呢度既咖啡確實係有D水準的,而甜品既味道都唔錯,唯獨係佢既價錢普遍偏貴,間中食一餐都可以既

2023-06-17
2023-06-02 313 瀏覽
我今午到此餐廳吃下午茶,通常我都會清潔下枱面,嘩,紙巾是灰黑色的,算啦,我都清潔咗啦。此餐廳是用WR code 落單,因我不想慢,要求「女」職員幫忙落單,但她叫我到接近餐廳門口,我以為她不懂人手落單,要她的同事幫手,原來不是,她要我站在落單機旁邊,我說乜她就落乜,她是否智商有問題,落一份全日早餐都要客人站在一旁邊說邊落單,是否沒有帶腦袋返工呢😡,如此不願提供服務的餐廳,不如不要做服務行業啦,是否下次要客人自己落單,自己走入廚房弄餐,吃完自己洗碗呀,咁我點解要出街用膳呢😡😡😡😡😡
2023-06-02
下午茶
2023-05-14 373 瀏覽
經常經過好想試當然話俾我老友聽啦就約好咗今日試吓食個lunch中午12點左右尚早所以仲有位不過好快已經坐滿晒~始終位置唔係太多lunch都OK 㗎有沙律pizza我哋大家都唔想食咁飽每人一杯咖啡加兩個沙律一個薯條Potatochips沙律的確係好好食薯條都好食呀份量夠三個人兩杯flatWhite~重要嘅嘢要講三次的確係好難飲好難飲好難飲另外一杯 Cappuccino 可以的咖啡唔使再可以飲~劣服務質素就冇㗎啦可能人多掛過呢間嘢試過就算啦冇下次😌
經常經過好想試當然話俾我老友聽啦
就約好咗今日試吓食個lunch
中午12點左右
尚早所以仲有位
不過好快已經坐滿晒~
始終位置唔係太多
lunch都OK 㗎有沙律pizza