forte

餐廳: forte
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
資訊:

資訊:

2020-04-12 8738 瀏覽
酒店大堂簡約舒服,入內電梯2字就到餐廳了門外有酒精搓手液而餐廳環境簡潔優雅宜家去扒房普通食塊扒都要$3-400蚊,仲要質素參差,今次介紹呢到性價比極高,$308 晚市套餐都相當豐富,一個價錢就好似食咗個小型自助餐咁,另外仲有個$358任食5款牛扒主菜及薯條晚市套餐㗎~餐牌清晰講解,每款套餐有咩食喔,而今次選了$308 晚市套餐一嚟就有刺身合盛,入面有甜蝦、魷魚、三文魚、吞拿魚及希靈魚,每款都好新鮮美味而冰鎮海鮮非常豐富,有龍蝦仔、鮑魚、凍蝦、翡翠螺、長腳蟹、青口及蜆而鮑魚及蝦爽口彈牙,其他都不錯有鮮甜海鮮味,凍食再點少少配埋嘅4色汁醬特別美味接住就開胃沙律,係南瓜及沙律菜配橄欖醋嚟之後可選中式或西式餐湯再配麵包,麵包有三款,當日西湯係野菌湯好香濃,中湯就滋潤鮮甜而主菜選擇相當豐富,基本嘅牛肉眼扒、頂級羊扒、豚肩扒、魚柳龍蝦、比利時青口都有,夠4位仲可叫斧頭牛扒㗎,如果想食好啲仲可加$100或$200升級「澳洲M4和牛肉眼扒」、「宮崎A4和牛西冷扒」、「純種韓牛1++西冷扒」我當日就升級咗宮崎 A4和牛,切開非常粉嫩油脂豐富,入口即溶啖啖牛脂香氣朋友選了1++韓牛,入口一樣嫩腍,但牛味比

酒店大堂簡約舒服,入內電梯2字就到餐廳了

門外有酒精搓手液

而餐廳環境簡潔優雅

接住就開胃沙律,係南瓜及沙律菜配橄欖醋嚟

朋友選了1++韓牛,入口一樣嫩腍,但牛味比較重,咬口多一點實在,真係滋味無窮又抵食

最後仲有數款甜生果及熱飲
整體相當豐富,食物質素穩定又抵食
2020-03-25
2020-04-08 6131 瀏覽
食飯幾時都係睇心情,開心一餐唔開心又一餐。今日屋企無煮飯就約朋友出黎食。因為市面大部分餐廳都無開,就GOOGLE咗附近有咩好食。雖然呢度位處酒店入面但人流不多,每枱相隔都夠寛闊,唔怕傳染。前菜係幾款刺身,甜蝦/三文魚/油甘魚同吞拿魚都幾鮮味,連平時不太會點嘅希靈魚都唔錯,可能係近期餓在家中得太耐,對各種食物都有加分,哈哈。冰鎮海鮮拼盤有鮑魚/海螺/長腳蟹/海蝦/小龍蝦/大蜆及青口等。因為凍食更加可以品嚐到食物嘅原汁原味。最重要係各款貝類都無沙,可以大啖大啖咁食落肚。小龍蝦好多膏,食落甘香。海螺就爽口彈牙,肉質結實。加上少少芥末或者紅酒醋,更能提鮮去腥,相得益彰。小食拼盤有三文魚卷/泰式青木瓜甘荀沙律/車厘茄水牛芝士及沙律菜。煙三文魚夠肥美,配上小粒橄欖,味道提升唔少。青木瓜沙律經過腌製逼走多餘水分,所以更有風味。餐湯係雜菌濃湯,入口甘香幼滑又唔油膩。值得一讚係餐湯配包,有兩種分別係法包片及黑面包。兩款都十分鬆軟,配上調味牛油後,突顥出小麥粉味嘅濃郁。好味。餐湯過後就正式進入主菜環節。三人每人一道主菜分別係薑蔥蒸石班/澳洲穀飼牛肉眼扒/紐西蘭羊扒。每款都分量十足,令人飽餐一頓。薑蔥蒸石班
食飯幾時都係睇心情,開心一餐唔開心又一餐。
冰鎮海鮮拼盤
小食拼盤
雜菌濃湯
薑蔥蒸石班
薑蔥蒸石班原條清蒸,鮮味十足,本身魚肉鮮甜再配上薑蔥豉油,真係想點碗白飯黎食,哈哈。
澳洲穀飼牛肉眼扒
澳洲穀飼牛肉眼扒五成熟,肉味及油脂味均衡。醬汁令200G嘅肉量食落唔會咁油膩,配菜嘅青瓜碗豆吸收咗肉汁嘅味道,同樣好食。
紐西蘭羊扒
紐西蘭羊扒亦恰到好處,食落唔羶肉質又嫰滑。醬汁以紫薯混入所以食落帶點甘香,再配上少許芥未提升辣道,比牛扒更有魅力。
而兩款肉品都配上薯泥蘑菇泥作點綴,都算幾新奇。
最後甜品有芝士蛋糕/奶凍及時令水果。味道都不過不牛。配上咖啡慢慢品嚐,再傾下偈,幫助消化。
餐湯配包
薑蔥蒸石班
紐西蘭羊扒
餐湯配包
2020-04-02 5167 瀏覽
疫情下相信好多人都無乜心情外出食飯,但有時都想氹下自己開心,今晚就簡左呢間forte。入到酒店時會有職員量度體溫,大堂同餐廳分別都有自動消毒搓手液供使用。👍餐廳樓底高,空間感好強。餐牌係用iPad顯示菜單。店員亦好細心介紹套餐。晚市套餐有兩款,價錢$308、$358,$358的主菜及薯條可以任點任食的。😁🍴凱撒沙律配煙三文魚沙律菜爽脆,配埋醬汁食好開胃。🥄湯我地中西各一,西湯係周打蜆湯好順滑,中湯係椰子燉雞,好濃郁鮮甜,非常好味。🥢刺身合盛刺身有三文魚、希靈魚、甜蝦、吞拿魚,魷魚等,刺身都很新鮮。🍴冰鎮海鮮海鮮盤有青口、長腳蟹、海蝦、螺肉、蜆、鮑魚等,非常豐富,海鮮都好新鮮,味道鮮甜。🍴純種韓牛1++西冷叫左五成熟,表面帶焦香,中間呈粉紅色,肉質嫩腍。🍴澳洲穀飼牛西冷燒汁比較咸,牛肉味濃郁,肉質比較實一點。🍴美國牛仔骨朋友簡左任食果個SET,所以叫多左個牛仔骨,牛味重,口感軟腍,比西冷更好食。🍮水果甜品拼盤賣相七彩繽紛,水果有蜜瓜、菠蘿、紅桑子、聖女果、西瓜等等。另外生品仲有朱古力蛋糕布甸、迷你芝士撻,為晚餐畫上句號。

🍴凱撒沙律配煙三文魚
沙律菜爽脆,配埋醬汁食好開胃。

🥄湯

🥢刺身合盛
刺身有三文魚、希靈魚、甜蝦、吞拿魚,魷魚等,刺身都很新鮮。

🍴冰鎮海鮮

🍴純種韓牛1++西冷
叫左五成熟,表面帶焦香,中間呈粉紅色,肉質嫩腍。

🍴澳洲穀飼牛西冷
燒汁比較咸,牛肉味濃郁,肉質比較實一點。

🍴美國牛仔骨

🍮水果甜品拼盤
2020-03-17
2020-03-31 3634 瀏覽
最近疫情愈趨嚴重,外出用膳尤其是自助餐當然可免則免,不少酒店餐廳都加強衛生措施和作出調整配合。之前曾經來過觀塘如心艾朗酒店forte享用半自助餐覺得稱心滿意,現今亦暫時將改變模式為晚市套餐,整體而言依然物超所值。座位之間距離更遠、入座前客人均需探熱、提供酒精搓手液等防疫措施固然不可或缺,最近盡量留在家中無疑是最好不過,但如偶爾想外出吃飯或慶祝特別日子的話,選擇這些做足準備的餐廳定必更加安全安心。刺身合盛有三文魚、吞拿魚、希靈魚、墨魚及甜蝦。冰鎮海鮮包括鮑魚、蝦、蟹腳、蜆、翡翠螺、青口及小龍蝦,當中又以鮑魚最為出色,肉質爽彈鮮美,但蝦和螺等則鮮味欠奉需要依賴醬汁調味。然後送上麵包及沙律前菜。中式湯紅蘿蔔佛手瓜湯清甜健康,而西式湯羅宋湯當中雜菜份量亦相當豐沛。每人$308的晚市套餐可自選一份主菜,而我則選擇了純種韓牛1++西冷扒 (+$200),肉質豐腴多汁之餘油香充沛。另外亦有$358的任食套餐,澳洲穀飼牛肉眼扒、澳洲穀飼西冷扒、紐西蘭頂級牛柳、岩鹽燒美國牛仔骨和澳洲T骨牛扒均為無限量供應。先後點了澳洲穀飼牛肉眼扒、澳洲穀飼西冷扒和紐西蘭頂級牛柳,肉眼扒最為軟嫩肥美、西冷肉質較乾但肉味最
刺身合盛
刺身合盛有三文魚、吞拿魚、希靈魚、墨魚及甜蝦。
冰鎮海鮮
精選沙律
然後送上麵包沙律前菜
中式湯、西式湯
純種韓牛1++西冷扒
紐西蘭頂級牛柳
澳洲穀飼西冷扒
先後點了澳洲穀飼牛肉眼扒、澳洲穀飼西冷扒和紐西蘭頂級牛柳,肉眼扒最為軟嫩肥美、西冷肉質較乾但肉味最濃、牛柳則最多汁和富有彈性。
黑白松露薯條
黃金薯條、日式茶漬薯條及黑白松露薯條三款薯條亦可以任點任食,黑白松露薯條炸得外脆內軟並帶淡淡松露香。
精選甜品
最後送上甜品作結,朱古力蛋糕香濃幼滑,芝士蛋糕醇厚濃郁,桂花雪梨啫喱馥郁芬芳,另外亦有新鮮菠蘿、哈密瓜、藍莓及士多啤梨。
純種韓牛1++西冷扒
紐西蘭頂級牛柳
2020-03-14 4296 瀏覽
係疫情下 都要拍拖食飯嘅 今晚豬先生豬小姐尼到forte二人晚餐浪漫一下forte由半自助餐形式轉為點餐形式set dinner有兩款 我地各點一款 其中一款仲要係牛牛同薯條仼點 嘩 正喎冰鎮海鮮凍盤十分覇氣 非常巨型 有凍蝦 龍蝦仔 長腳蟹 青口 蜆 鮑魚雖然係二人份 但每款份量都十足 食海鮮都食到半飽冰鎮海鮮夠凍同新鮮 長腳蟹鮮甜多肉 鮑魚爽口彈牙 最愛dip像海南雞醬般嘅甜酸醬 dip後更加提鮮醒胃刺身合盛有五款 有排列美美精緻嘅三文魚 吞拿魚 𩶘魚 帆立貝 甜蝦 三文魚肥美柔軟 有魚脂香沙津菜拌了適量嘅沙律醬 剛剛夠包勻沙律菜外層 砌了玫瑰花狀嘅煙三文魚係厚厚嘅兩大片 配撘住餅乾條一齊食 過癮又match餐湯方面揀左一中一西 中湯係感覺非常住家嘅老火紅蘿蔔豬骨湯 清甜滋潤西湯係青豆煙豬柳粒忌廉湯 係超級濃縮嘅青豆精華 豬柳粒咸咸地 忌廉味不太重雖然無草青味 不過平時唔食青豆嘅朋友應該飲到咀歪歪黃金薯條嘅咸蛋黃味好輕手日式茶漬薯條有紫菜碎反而比較惹味 但薯條勝在新鮮熱辣辣炸岀仲要粗切 點茄汁都已經夠哂可口澳洲穀飼牛肉眼扒五成熟 一切內裏淡淡紅血色好吸引 牛味重口感軟腍 啖啖肉紐
係疫情下 都要拍拖食飯嘅
今晚豬先生豬小姐尼到forte二人晚餐浪漫一下

forte由半自助餐形式轉為點餐形式

冰鎮海鮮凍盤十分覇氣 非常巨型
有凍蝦 龍蝦仔 長腳蟹 青口 蜆 鮑魚
雖然係二人份 但每款份量都十足 食海鮮都食到半飽

雖然無草青味 不過平時唔食青豆嘅朋友應該飲到咀歪歪

黃金薯條嘅咸蛋黃味好輕手

紐西蘭頂級牛柳一樣係五成熟 對比起肉眼扒口感更佳更好咬 更濃嘅牛脂味滲岀 最緊要係無牛羶味 否則豬小姐就食唔落了

點海鹽或蜜糖芥末醬係最夾的了

燒鸚鵡魚柳龍蝦牛油汁相對較清淡 但伴碟嘅芝士脆粒好好食

魚柳皮煎至微焦 魚肉微暖嫩滑 就咁食味道會偏淡 但龍蝦牛油汁帶有苦澀味 有點不撘
反而點下醬汁盤上嘅蘋果蓉醬成件事係開胃哂 係match嘅

不過人人口味唔同 但醬汁盤有成12款醬同調味料 試到您岩味為止都仲得

甜品有生果同小蛋糕 為三小時晚餐畫上完美句號

值得一讚嘅係侍應們都非常有禮貌 而且會留意住我地嘅進食情況去控制上菜速度

forte嘅環境風格係豬小姐喜歡嘅簡約風格 雲石 木紋 望得舒服 令我食得更加享受

晚上七點都接近full house 看來大家都想來fine dining一下
2020-03-12
2020-05-17 138 瀏覽
豐富👍有湯有法包有沙律有剌身有海鮮有牛扒(有d靚牛要加$100-200)有生果拼盤仲有蛋糕(預早通知係慶祝母親節先有)仲有75折整體都好好味同好好抵食....
豐富👍
有湯
有法包
有沙律
有剌身
有海鮮
有牛扒(有d靚牛要加$100-200)
有生果拼盤
仲有蛋糕(預早通知係慶祝母親節先有)
仲有75折
整體都好好味同好好抵食....
海鮮拼盤+刺身
斧頭扒
海鮮拼盤+刺身
斧頭扒
2020-05-16 0 瀏覽
餐廳位於牛頭角如心艾朗酒店內,但平日中午比較多打工仔午餐,環境比較嘈。星期一至五中午套餐$178四道菜包餐茶,另收加一。部份麵包比較韌、中湯為清補涼、西湯為忌廉粟米湯,可惜不夠香滑,成糊狀。沙律不過不失。主菜澳洲西冷扒,5乘熟變了7成熟。中式的龍蝦湯鮑魚海皇脆米泡飯與鮑魚海皇鮑汁荷葉飯反而在水平之上。飯後有隨機果盆與咖啡或茶。
2020-05-15
優惠券
2020-05-08 0 瀏覽
疫情關係,依家唔少酒店自助餐都暫停,Forte亦都唔例外,晚市最近就改為主打Set dinner形式!仲有做緊七五折優惠,價錢都相當抵。$300左右,可以食酒店級食物,相當吸引。酒店為確保衛生,門外有消毒噴霧機,客人消毒後可避免將細菌帶入餐廳,大家都食得安心啲!晚市套餐包括:麵包、刺身盒、冰鎮海鮮、沙律、餐湯、主菜、甜品、咖啡/茶。刺身拼盤包括:吞拿魚、甜蝦、三文魚、希靈魚等。三文魚好肥美,厚切得來啖啖肉。甜蝦都好鮮甜,整體刺身嘅質素都唔錯。冰鎮海鮮盤:蟹腳、小龍蝦、蝦、青口、鮑魚、翡翠螺、蜆等。最愛蟹腳,蟹肉鮮味十足,帶有海水味。鮑魚好爽彈,點埋佢個泰式酸辣醬都幾惹味!仲有佢哋嘅下都好爽口,非常之新鮮,讚!然後到沙律,沙律菜好fresh,配上南瓜,都幾清新。主菜方面我地加$200點了宮崎A4和牛西冷扒,及紐西蘭頂級羊扒。宮崎A4和牛真係超級好味,油香滿滿,入口即溶化,質素相當高,點左medium rare,牛扒生熟控制得好好,粉嫩嘅顏色相當吸引!紐西蘭頂級羊扒亦都相當滿意,好厚切,而且烹調得非常軟腍,保留大量肉汁,juicy至極!食完主菜已經相當爆,最後嚟埋個甜品拼盤,果然人有兩個胃

然後到沙律,沙律菜好fresh,配上南瓜,都幾清新。

食完主菜已經相當爆,最後嚟埋個甜品拼盤,果然人有兩個胃!一個胃是用來吃甜品,非常滿足!
2020-05-03 580 瀏覽
今次我地去左靚餐廳食晚餐 😛食物高質😍任食牛排同薯條🍟環境又靚!! Forte Dinner set ($358+10%pp)本身buffet arrangement轉左做dinner set😝夠晒衛生~當中「牛魔王盛宴」可以任食五款主菜牛排🥩同埋三款薯條🍟! 套餐仲包左一份前菜、刺身及海鮮合盛🍣😍熱湯、甜品拼盤同coffee/tea☕️好豐富😋五款牛排重量由150克至350克不等,份量十足😍😍有澳洲既穀飼牛、紐西蘭牛及美國牛仔骨😋😋 雖然係任食牛排 但係一人食1.5份真係飽到爆了🤣🤣特別推介order牛仔骨!最好食係呢款😆 肉汁鮮嫩又好有咬口😍真係好厚!但唔鞋😍另外有三款薯條都係任食🍟 黃金薯條真係不得了~必試呢個😛就算唔食牛都有其他15款晚市main dish😛😛但係作為牛魔王就梗係食牛啦😍😍總括黎講性價比好高!

Forte Dinner set ($358+10%pp)

另外有三款薯條都係任食🍟 黃金薯條真係不得了~必試呢個😛

2020-04-29 547 瀏覽
forte #觀塘❗️超級癲任食5款高質牛扒 仲有鮑魚蟹腳刺身拼盤❗️呢個自助餐真係我最近食過最抵食嘅自助餐🤩🤩🤩$358可以任食五款牛扒🥩👍🏻而且每塊牛扒都又大又好味,而且仲要有海鮮拼盤同埋刺身等等前菜,完全係捧住個肚走🤰🏻超級滿足,抵到難以置信!牛魔王盛宴🥩$358 任食五款主菜牛排🥩同埋三款薯條🍟亦包一份前菜🥙刺身🍣及海鮮合盛🦐🦞餐湯🍲水果拼盤🍎同埋飲品🍺。 精選麵包🍞每人兩大舊鬆軟香草乾番茄麵包,夠香,齋食都一流!精選沙律 柚子沙律🥗冇諗過簡單嘅柚子沙律都可以咁好味,用上泰式酸辣汁,超級惹味!粉葛煲豬骨湯或者意大利蔬菜湯🍲完全係超好飲嘅老火湯,好鮮甜。蔬菜湯就即係羅宋湯。刺身🍣及海鮮合盛🦞超誇張勁多海鮮!完全冇諗過同佢都會有咁高級嘅海鮮😆!刺身方面分別有蝦、北寄貝、希靈魚、三文魚吞拿魚,全部都非常新鮮鮮甜!海鮮合盛更加誇張,四大隻掌心咁大嘅鮑魚、超多蝦、青口、螺、小龍蝦同埋長腳蟹!每款海鮮都爽口彈牙,鮮甜美味,超級滿足,淨係前菜都已經回晒本!終於嚟到主菜,本身對任食牛扒嘅質素期望唔高,點知唔單止有五款牛扒選擇,全部都好大塊,煮得香口又唔鞋🤩🤩🤩。1️⃣ 澳洲T骨牛扒 350g -好誇張
forte #觀塘
❗️超級癲任食5款高質牛扒 仲有鮑魚蟹腳刺身拼盤❗️

牛魔王盛宴🥩$358
每人兩大舊鬆軟香草乾番茄麵包,夠香,齋食都一流!

精選沙律 柚子沙律🥗

粉葛煲豬骨湯或者意大利蔬菜湯🍲
完全係超好飲嘅老火湯,好鮮甜。蔬菜湯就即係羅宋湯。

刺身🍣及海鮮合盛🦞
超誇張勁多海鮮!完全冇諗過同佢都會有咁高級嘅海鮮😆!

1️⃣ 澳洲T骨牛扒 350g -好誇張超大塊,薄薄地肉質幾滑,有炭火香氣,推薦!
2️⃣ 岩鹽燒美國牛仔骨 350g - 超誇張兩寸厚牛扒,而且煮得剛好,一啲都唔韌,係我嘅最愛👍🏻👍🏻👍🏻!
3️⃣ 澳洲的穀飼牛肉眼扒 200g- 較為肥美嫩滑之選,值得試!
4️⃣ 紐西蘭頂級牛柳 150g - 牛味最重,肉質程絲狀,相對上較為韌嘅一款。
5️⃣ 澳洲穀飼牛西冷牛扒200g - 瘦身略帶咬口。

最擔心當然係要等好耐先會上菜,但呢度絕對冇呢個問題,5分鐘內一定有得食,當日兩個人足足食咗5塊牛扒!

仲有三款無限量供應🍟
1️⃣黃金薯條
2️⃣日式茶漬薯條
3️⃣黑白松露薯條
所有薯條都炸得非常香脆,而且薯味十足😍推薦黑白松露薯條!黃金薯條相對上鹹蛋黃味未夠重,而茶漬薯條都係日本人平時會加上飯食嘅味精,所以有啲鹹🙈。 水果拼盤🍎
飲品☕️
結尾仲送上水果拼盤同埋飲品,講真已經飽到夾硬塞入口,不過真係圓滿嘅結束。

味道: 4.4/5
性價比: 4.8/5

整體來講呢一個牛魔王放題真係超級高質😍😍😍完全唔明點解可以$350就食到,擔心佢哋會唔會蝕本🤣餐廳環境寛敞,每一台都會有酒精搓手液,唔洗太擔心衛生問題,服務態度亦好好,超級值得去食!
澳洲T骨牛扒 350g
刺身
精選沙律 柚子沙律
粉葛煲豬骨湯或者意大利蔬菜湯
2020-04-28 478 瀏覽
佢啲刺身同埋海鮮全部勁新鮮,連個餐包都唔係普通嘅包!真心做得好食,連我唔食包都覺得驚喜🥰因為佢係酒店嚟嘅,所以對啲同事應該都高要求,所以勁好服務,會睇住你食完即刻幫你執同埋上下一樣,又會問你啲扒啱唔啱口味幫你同廚房反映,跟住我book位嘅時候講咗兩周年本身想叫佢幫我安排個好啲嘅位佢直情準備埋蛋糕比我,重點係佢自己上,唔會問你使唔使上蛋糕!其他好多餐廳會出現呢啲尷尬情況😂😂😂😂琴日serve我嗰位同事真係好Nice又好笑容😘其實唔任食都已經好夠食😂不過男朋友想食多啲就試咗任食,而家做緊優惠真係好抵食

2020-04-27 462 瀏覽
任食主菜晚市套餐😎 ($358)酒店buffet而家轉左做dinner set😏 當中有個牛魔王盛宴套餐非常抵食😊 有麵包、刺身、冰鎮海鮮、沙律、中湯或西湯、無限量供應主菜、無限量供應薯條、甜品同飲品🥤冰鎮海鮮有蝦、小龍蝦、鮑魚、青口、蜆、雪場蟹腳🦀 刺身有三文魚、甜蝦、希靈魚、吞拿魚🍣任食主菜分別試左岩鹽燒美國牛仔骨、澳洲殼飼牛肉眼扒、紐西蘭頂級牛柳🥩 肉眼扒最有牛味👍🏻 牛仔骨最厚身😎 肉質又夠軟淋😋 保證食到飽肚🤤連薯條都有分黃金薯條、日式茶漬薯條同黑白松露薯條🍟 薯條屬幼身😊
任食主菜晚市套餐😎 ($358)

2020-04-25 400 瀏覽
肺炎疫情下的安慰!超高質五星級酒店服務,平民價錢,扺食半自助餐!肺疫下網上推介如心酒店晚上任食牛的套餐非常抵食。今晚終於可以一試。價錢方面,現在做每 3位免1位的半自助套餐,任食5 款牛和3 款薯條。都只係 2百幾蚊,非常抵食。前菜還有湯,沙律,刺身,海鮮拼盤,餐後還包一杯飲品,生果。真係平平平,抵抵抵。加 68 還可以任飲紅酒。服務方面,非常殷勤貼心,尤其部長 Monica (疑似是部長) 和一位女侍應,態度親切上心!我們4位向一位女侍應分別叫了4件不同牛扒,上菜的 Monica 部長竟然知道了我們分別點了甚麼牛扒,不用問,已放了對的位置,令人感到非常意外。而且侍應門勤力換碟,最令我感動的,是每次換碟,侍應都幫我們執返好刀叉的位置。少少的貼心動作,令客人感到非常窩心。其中一位朋友不小心跌了他的口罩落地上,monica 部長發現了 並立即給他送了一個新的口罩!太感動了!食物質數方面,超推黑松露薯條,和肉眼。五款牛其實覺有風味,五款牛都好味!本人卻愛澳洲高質肉眼,肉身極軟,口感舒服!不是太煎,太重味 feel.結語,最令我驚訝的,是他們的服務!不是一分錢一分貨,平價就 hea 你,而是-
肺炎疫情下的安慰!
超高質五星級酒店服務,平民價錢,扺食半自助餐
食物質數方面,超推黑松露薯條,和肉眼。
結語,最令我驚訝的,是他們的服務!
不是一分錢一分貨,平價就 hea 你,而是-分錢十分貨。服務非常好,尤其係 monica 部長和另一位女侍應,好效率,態度親切 服務貼心!

2020-04-24
  • 黑松露薯條