forte

餐廳: forte
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
資訊:

資訊:

2020-11-02 5192 瀏覽
疫情底下相信大家都好耐無食自助餐,趁開始稍稍緩和今晚黎到觀塘呢間酒店食半自助晚餐享受下。酒店位置位於牛頭角站和APM商場的中間十分方便,酒店餐廳裝修十分有格調,走型格路線。餐廳安排了十分寬敞的地方,擺滿冷盤、刺身,海鮮和甜品區,十分貼心地都有專屬蓋蓋住,十分衛生,各位出去囉嘢食既時候記謹要戴上口罩。講返半自助晚餐,首先去囉左刺身類:款式多多,包括三文魚、吞拿魚、希靈魚、甜蝦等等,十分新鮮。接下來,海鮮方面也絕對不容錯過:長腳蟹,田螺,蝦,生蠔和蜆等等,特別推介長腳蟹,鮮甜多肉。除了自助餐既部分,每位也包了一份主菜。宮崎A4和牛西冷扒 額外加多$200,就有A4和牛西冷牛扒,當然唔好錯過啦!果然沒有令人失望,A4和牛西冷肉質鮮嫩,和牛油香重,脂肪同肉的比例恰到好處,十分推介。紐西蘭頂級羊扒(150g)另外一款主菜選了紐西蘭羊架,超重羊味,鍾意食羊架既朋友萬勿錯過,羊架肉質好嫩滑,配上旁邊配菜南瓜蓉,西蘭花等,好滿足。隨主菜附送薯條,一款:原味和另一款黑松露薯條,可以任食!吃過主菜後,甜品可以自助形式去外面自取,甜品款式也琳瑯滿目,有小蛋糕,葡撻,蘋果金寶還有movenpick雪糕杯等,十

除了自助餐既部分,每位也包了一份主菜。

宮崎A4和牛西冷扒

紐西蘭頂級羊扒(150g)
隨主菜附送薯條,一款:原味和另一款黑松露薯條,可以任食!

吃過主菜後,甜品可以自助形式去外面自取,甜品款式也琳瑯滿目,有小蛋糕,葡撻,蘋果金寶還有movenpick雪糕杯等,十分吸引。

下次想食自助餐又多一個選擇了!
2020-10-28
2020-09-16 7802 瀏覽
終於捱過新冠肺炎嘅第三波、襯限聚令亦稍為放寬、一定要食餐好嘅、精挑細選book 左Forte 嘅半自助餐🥂🥩🧀 🦐🦀如心艾朗酒店好近APM , 餐廳環境亦頗具特色,中庭自助餐區,大大小小嘅餐枱組合、原始石牆設計好型呀,餐廳亦好貼心,口罩封套,適當距離都做得好好,豐盛自助吧、少左擠迫感 ,令人食得更輕鬆寫意😍😍😍 Book 位時已經知道係自選一份主食+半自助餐形式,意想不到嘅係自助吧枱提供嘅美食種類之多、不但擺設吸引、而且高質美味👏👏👏主菜選擇好多、肉肉有齊豬、牛、羊,想清清地蒸條海上鮮又得,靜待牛扒嘅一刻當然要繞場一周,噢.... 好正啊,爆膏麵包蟹🦀、大大粒翡翠螺🐚、酒香醉鮑魚、冰鎮賴尿蝦、長腳蟹⋯⋯唔會選擇困難,因為樣樣都愛吃👍👍👍一個回合已經大滿足,海鮮供應源源不絕,質素之高更加係見微知著,酒香鮑魚爽口彈牙,,冰鎮瀬尿蟹非常鮮甜、爆膏麵包蟹絕對係要挑戰你嘅膽固醇,每樣食材都處理得乾乾淨淨,🛎鐘聲響起,服務員來過🔥火焰焗蝦🦐、之後仲有辣酒煮花螺、芝士炒意粉,即塲制作,好有party feel 👏👏👏美食穿梭,我已經發現牛扒好正啊,服務員端上一桌子調味、介辣、餐桌鹽都有多款選擇,如此

美食穿梭,我已經發現牛扒好正啊,服務員端上一桌子調味、介辣、餐桌鹽都有多款選擇,如此排埸,心中已經暗暗讚賞,切一口慢慢品嚐,肉質鮮嫩粉紅,係我想要的五成熟,無論烹調、食材方面嘅質素都相當高👍👍👍

Forte 誠意十足,即使係半自助餐,美食設計,擺盤都相當細緻,Fine Dining + 豐盛海鮮Bar都超乎預期,相當有水準 ,久違了的美食,令我們今晚不單只吃得好、仲吃得非常開心🥳
2020-08-24 6399 瀏覽
平時好少食自助餐但半自助餐就唔同啦,今次聽朋友介紹去咗呢間酒店內半自助餐嘅餐廳一試。環境都算寬敞,所以食得都安心啲。入座時間7:30已經會見到有啲特別菜式會比人排隊拎,我地都紛紛上前湊下熱鬧。每人都有戴口罩好自律。首先攞到嘅係麻辣汁煮東風螺,好中式嘅一道菜,係西餐廳食到都幾特別,而味道都非常到位,夠入味又稍辣咁。趁等緊主菜嘅同時,我哋出左去行個圏睇下有咩食。自助bar嘅款式吾算少,海鮮都算新鮮。另外都有基本嘅壽司刺身提供。特別留意餐廳有提供冷盤鮑魚,想食嘅要主動問下職員攞啦。湯品有中有西,我獨愛中湯,見到一片片滑滑雪片真係忍唔住要舀多兩碗飲養養顏。食食下就見到侍應徐徐推出限定菜式,今次係火焰芝士長通粉,仲可以睇到製作過程,一邊睇真係口水直流!我地攞左一份淺嚐,味道雖然唔算好濃郁芝士香,但係通粉唔會太腍,而係幾有口感嘅質地所以都令我一口接住一口好快清咗碟。好快主菜就到了,首先係威靈頓鴨肝牛柳,牛柳肉質好腍嫩,一切落去肉汁四散,外層酥皮幾香口再配上鴨肝一齊食更係邪惡滿分。另一份主食叫左宮崎和牛西冷扒,牛排油脂比例重,但口感仲會保留左少少嘅嚼勁,食落每啖有濃郁嘅牛味,令人滿足。主菜仲跟咗無限

主菜仲跟咗無限量提供嘅黃金薯條及黑白松露薯條,幼身薯條炸得好香脆,仲掛上適量嘅咸蛋黃及黑松露,真係令人欲罷不能。

最後就食咗好多水果同甜品,仲有Häagen-Dazs雪糕供應,真係好豐富!
2020-07-24 9223 瀏覽
這天又要到觀塘附近工作,碰巧友人Y向我推介同區這家酒店的半自助晚餐很抵食,所以便約他一起試試質素。到埗後侍應先帶領入座,餐廳同事的笑容及有禮態度也值得一讚。坐下後先聽一下侍應介紹及選好主菜,便到自助區走一圈看看。眼見自助區的冷盤、沙律、刺身壽司、炸物、甜品等一應俱全,不是常常吃自助餐的我也被一堆美食吸引得興奮起來。其實因為近來的疫情,餐廳也有加強衛生措施,每款食物個別有蓋蓋好,而食客也必須戴口罩去拿食物,食起來比較安心。小弟當然先進攻回本的刺身及凍海鮮,刺身款式頗多,有吞拿魚、三文魚、鱆紅、鱲魚、希靈魚、墨魚及甜蝦,當中選了幾款嚐嚐。吞拿魚赤身嫩滑沒有渣;墨魚夠新鮮爽彈;甜蝦也入口甘鮮,質素不錯,與外面日式料理店吃到的差不多。海鮮的其中一個亮點就是凍半殼鮑魚,口感爽彈,沒有絲毫韌的感覺,再配點泰式酸辣汁,非常惹味可口。其他凍海鮮方面,則在眾多款式中選了長腳蟹、凍蝦、瀨尿蝦、青口及螺,蟹腳肉質鮮甜也夠水份,不會有很乾的冰鮮感覺;凍蝦尺寸適中,不算很大,但勝在質地夠厚實彈牙;藍青口也很有海水鮮美,瀨尿蝦及螺也不錯。前菜吃得差不多,點了的主菜也剛好上桌。我點了個宮崎A4和牛西冷扒(+$200

前菜吃得差不多,點了的主菜也剛好上桌。我點了個宮崎A4和牛西冷扒(+$200),150克的份量也不少,烤紋做得清楚漂亮,切下去沒有筋,油潤的A4牛脂也剛剛好,與西冷的肉味平衡,扒的熟度也做得很好。

友人則選了威靈頓鴨肝澳洲牛柳,一上桌時已經嗅到撲鼻的酥皮及鴨肝香氣,切開更是驚喜,酥皮焗得乾脆,溢出的肉汁及鴨油卻表示中間是嫩滑多汁。100克的澳洲牛柳上放了一片煎鴨肝,鴨油與軟腍的牛柳互相輝映,入口一流。

伴隨主菜我還有無限量的兩款薯條,黃金薯條是加上了鹹蛋黃醬,鹹香開胃;黑白松露薯條就當然是松露香十足,也令人愛不釋手。

雖然已飽了大半,也要嚐嚐這裡的甜品,葡撻、芝麻奶凍等都很美味,至於任食的Haagen-Dazs雪糕也是必食之選。總結這裡的質素以價錢來說很抵食,主菜也吃得出是心機烹調,值得再訪。
2020-06-23
  • 刺身
  • 沙律
  • 甜品
  • 冰鎮海鮮
2020-12-04 359 瀏覽
forte (觀塘)07:00-22:00今次係食嘅係晚餐的半自助餐💛由18:30至21:30💛總共3小時💛由於我係平日食用,所以價錢為每位成人$458起主菜:今次叫左兩款主菜,共8人享用,包括1 澳洲飼養斧頭牛扒1.2 kg斧頭扒的牛味香濃,肉質嫩滑多汁👍🏻整體水凖以上,不過不失😋推薦度: 😋😋😋😋 (5個😋為滿分)2 “扒” 世界滋味拼盤呢款拼盤,包括了牛肉,豬肉,羊肉,雞肉,海鮮🦞🤫十分適合選擇困難症的你💛👍🏻個人最推豬肉,入口爆汁,肥瘦比例剛好,香濃豬肉味💛🥰不過雞肉又柴又韌,十分失望😣😣推薦度: 😋😋😋.5 (5個😋為滿分)#西餐 #牛扒 #豬扒 #觀塘美食 #半自助餐 #自助餐 #forte forte (觀塘)觀塘創業街38號如心艾朗酒店2樓
forte (觀塘)
07:00-22:00

今次係食嘅係晚餐的半自助餐💛
由18:30至21:30💛總共3小時💛
由於我係平日食用,所以價錢為每位成人$458起

主菜:
今次叫左兩款主菜,共8人享用,包括
1 澳洲飼養斧頭牛扒1.2 kg
斧頭扒的牛味香濃,肉質嫩滑多汁👍🏻
整體水凖以上,不過不失😋
推薦度: 😋😋😋😋 (5個😋為滿分)

2 “扒” 世界滋味拼盤
呢款拼盤,包括了牛肉,豬肉,羊肉,雞肉,海鮮🦞🤫
十分適合選擇困難症的你💛👍🏻
個人最推豬肉,入口爆汁,肥瘦比例剛好,香濃豬肉味💛🥰
不過雞肉又柴又韌,十分失望😣😣
推薦度: 😋😋😋.5 (5個😋為滿分)

forte (觀塘)
觀塘創業街38號如心艾朗酒店2樓
2020-12-02 290 瀏覽
周日中午去吃的brunch,是半自助形式的。 楼下大堂有人迎接,头盘前菜还有甜点都是自助的,主菜有牛排,羊排,猪排骨等可以选择,选择挺多的,小朋友有西红柿肉酱意大利面和西班牙海鲜饭可以选。我们选了牛眼肉 猪肋排以及西红柿肉酱意面,牛排烤的很不错半熟,猪肋排的黑胡椒有点太多了 烧烤酱的味道一般 烤的不是很烂,没有吃太多。 自助台有虾,皮皮虾,青口,绿色沙拉,寿司,火腿片,三文鱼,冷面,茄子等蔬菜冷盘, 热菜有牛尾,花螺,点心, 甜点有各种蛋糕,橡皮糖,movenpick冰激凌种类也挺丰富。 服务很不错,加水及时,吃完主菜有人过来问是否需要咖啡和茶,不是很吵,环境挺好的。

2020-11-25 250 瀏覽
Staycation 食午餐有八折。食左西冷同西京燒銀雪魚。兩樣都好好味。西冷medium剛剛好,塊朳唔係好大,但夠厚,都幾有口感。西京燒銀雪魚好香口,油香又juicy。半自助餐即冷盤就唔算太多選擇,甜品都唔係好多。不過八折後二百幾蚊一個人都好okay,坐得舒服,環境好,員工有禮貌,可以由十二點慢慢食到兩點半。甜品得咁多選擇,如果多啲就更好。最後,半自助餐包一杯餐茶,叫左杯咖啡☕️,如果想同朋友坐低慢慢食傾吓計,係唔錯即選擇。
西京燒銀雪魚
西冷

半自助餐甜品
西京燒銀雪魚
西冷
2020-11-23 300 瀏覽
為另一半慶生,參考了不同酒店的自助餐食評,最後選了這一間。雖然咁多年來食過了不同酒店的自助餐(有5星、有4星),但近年最滿意要算這間。第一次來,坐位距離很寛闊,沒有壓迫感。食物方面,由於是半自助餐,熱葷不算多,有泰式魚餅、春卷及焗蠔。冷盤有不同的凍海鮮,魚生亦有很多款,我全部都嚐了一遍,很生鮮味美,比其他酒店好。主菜方面,亦有水準。甜品款式算多。M字頭雪糕好味。由於是會員,生日月份有買一送一優惠,另有汽酒及火焰雪山贈送。平均消費$250幾一個人,服務員也很親切、碟也收得快。真心覺得物超所值!一定會再來!
主菜方面,亦有水準。甜品款式算多。M字頭雪糕好味。
2020-11-23
2020-11-22 252 瀏覽
🔅如心艾朗酒店西餐廳 Forte🔅隨心所「肉」半自助晚宴人均 $458+10%👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻疫情中的半自肋餐平日仍然full booking🤯第四次黎食Forte🍴好似未試過咁遲先上個main🧐我地由凍海鮮、沙律、湯、焗蠔到甜品..同雪糕都食埋😂入座後一個多小時才上主菜仲要係侍應黎問我地要咩餐茶既時候💁🏼‍♂️我地同佢講 main dish仲未上lol(如果想食呢個 肥啤🧸溫馨提示大家要一入座就order減少等候時間♨️)滿心期待既Beef Wellington 100g酥皮切落去稔身😯鵝肝+滑嫩的牛柳🤤🤤🤤羊扒肉質滑嫩😋黑松露薯條+咸蛋黃薯條任食同某快餐店一樣既幼身薯條但口感似乎更遜快餐店沒有咸蛋黃既金香只吃到頗咸的調味黑松露如果整成醬黎點應該會比咁樣效果更好但一向熱愛薯條既肥啤🧸我感覺成件事有啲浪費亦冇咩意欲encore凍海鮮有長腳蟹、鮑魚Refill既速度都快至於生蠔就只有焗蠔🦪有十幾款口味每次會有三款只是醬汁太多蠔size都較細肥啤🧸推介芝士撻一口size撻底鬆脆忍唔住食左幾粒🤫🤫餐廳有一個架裝住十二支test tube🧪🧪入面係有唔同調味
🔅如心艾朗酒店西餐廳 Forte🔅
隨心所「肉」半自助晚宴
人均 $458+10%

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

疫情中的半自肋餐
平日仍然full booking🤯

第四次黎食Forte🍴
好似未試過咁遲先上個main🧐
我地由凍海鮮、沙律、湯、焗蠔到甜品..
同雪糕都食埋😂
入座後一個多小時才上主菜
仲要係侍應黎問我地要咩餐茶既時候💁🏼‍♂️
我地同佢講 main dish仲未上lol
(如果想食呢個
肥啤🧸溫馨提示大家要一入座就order
減少等候時間♨️)

滿心期待既Beef Wellington 100g

應該會比咁樣效果更好

但一向熱愛薯條既肥啤🧸我
感覺成件事有啲浪費
亦冇咩意欲encore

凍海鮮有長腳蟹、鮑魚
Refill既速度都快

都係打卡既一環
但起疫情下
相信呢樣設計如果換成即棄的調味包
或是在點餐時讓客人選擇醬料
按需求提供一碟數款的醬料(不再重用)
隨餐奉上
這樣會比較衛生吧?

當晚眼見餐廳的職員只有數位
起滿座的情況下
他們幾乎全晚在奔走而沒閒暇☹️☹️
有客人見狀
口罩也沒戴上就離開位置去取雪糕🙄
不懂自律
實在令人側目😕
2020-11-17 176 瀏覽
這是我第二次幫襯購買一人午餐,两次都係食青咖喱雞配手抓餅因為好食,帶少少辣。此套餐配水果絕對係完美,因為可以解下辣,不過相比第一次購買的一人午餐,生果的差三倍份量,第一次有一杯生果(10幾粒),第二次幫襯得4粒,所以有點失望😞
青咖喱雞配手抓餅午餐
2020-11-16
外賣自取
青咖喱雞配手抓餅午餐
2020-11-16 258 瀏覽
之前同朋友食過晚市半自助餐,即時做會員會有折扣,我即時做咗!生日仲會有優惠生日免費,加一個正價!兩位共$503.8海鮮選擇都算多,竟然係蝦最好食!又大隻又爽口瀨尿蝦好細隻無乜肉,麵包蟹啲肉好實,蟹腳一般鮑魚唔係放出嚟任攞,要問職員先有!但都係任食都幾爽口幾鮮甜呢個青口係排隊攞!味道都幾濃幾惹味!佢好得意,會喺中間位推出唔同食物,出現咗三次,第一係青口,第二係火焰蝦,最後係好大舊芝士煮嘅意粉火焰蝦,即時煮熱辣辣!啲蝦好靚意粉冇咩特別,唔食無損失因為係半自助餐,食物選擇唔會太多,都有焗蠔、炸魚餅、米網卷、沙律之類主菜羊扒,好嫩好淋賣相都好靚呢款係威靈頓牛柳鴨肝選擇扒類仲可以無限叫薯條,呢款係黑白松露薯條又熱又脆,但太大碗啦⋯⋯食唔唒甜品算多款,慕絲做得好好,又香又滑雪糕係movenpick好正!但太飽...食得好辛苦好驚喜!竟然有個火焰雪糕送呢餐真係平靚正
生日免費,加一個正價!兩位共$503.8

海鮮選擇都算多,竟然係蝦最好食!又大隻又爽口
瀨尿蝦好細隻無乜肉,麵包蟹啲肉好實,蟹腳一般

鮑魚唔係放出嚟任攞,要問職員先有!但都係任食
都幾爽口幾鮮甜

呢個青口係排隊攞!味道都幾濃幾惹味!

火焰蝦,即時煮熱辣辣!啲蝦好靚

意粉冇咩特別,唔食無損失

主菜羊扒,好嫩好淋
賣相都好靚

呢款係威靈頓牛柳鴨肝

選擇扒類仲可以無限叫薯條,呢款係黑白松露薯條
又熱又脆,但太大碗啦⋯⋯食唔唒

甜品算多款,慕絲做得好好,又香又滑

雪糕係movenpick
好正!但太飽...食得好辛苦

好驚喜!竟然有個火焰雪糕送

呢餐真係平靚正
2020-11-07 424 瀏覽
適逢紀念日梗係食返餐好㗎啦! 咁橋有買一送一的半自助餐贈券, 咁就啱晒啦!呢間Forte半自助晚餐, 雖然沒有生蠔。但凍海鮮非常之豐富,例如有: 麵包蟹,長腳蟹,小龍蝦,瀨尿蝦,青口,蝦 ,田螺, 蜆, 還有鮑魚。另外,仲有 刺身,壽司, 煙三文魚, 沙律, 焗生蠔, 中湯,蘑菇湯等等。主菜我地都選了牛扒,我選了 澳洲牛肉眼扒,另一半選了 威靈頓鴨肝澳洲牛柳,好少餐廳有呢種煮法,鴨肝同牛柳真係不得了好好味,每晚只做十多份,強力推介!主菜配有鹹蛋或黑白松露薯條,非常香口,正!餐廳不時會推出餐車, 敲鐘告訴大家有特別菜式 , 跟住即刻烹調,大家便可以排隊取,我當晚有蒜蓉炒蝦,炒青口, carbonara。 非常熱鬧好有趣!甜品都有好多選擇,有生果,布甸,蛋糕,葡撻,芝士蛋糕,奶凍,Haagen Dazs雪糕,真係好豐富!大家一定想問點樣得到呢張半價coupon?! 只要登記做L hotel會員(免費的), 生日就會收到email附上的 贈券, 同一月份可以用。(原價$458+10%)2人埋單$504Forte @ LHotel Kwun Tong晚餐時間(6:30pm - 9:30pm)評

另外,仲有 刺身壽司, 煙三文魚, 沙律, 焗生蠔, 中湯,蘑菇湯等等。

2人埋單$504
Forte @ LHotel Kwun Tong
晚餐時間(6:30pm - 9:30pm)
評價:唯一不滿就是飲品只有一杯, 其他都很滿意。
2020-10-19 1236 瀏覽
如心酒店的會員,生日月份可以免費食一餐自助餐!今次選了官塘如心艾朗酒店的forte!晚餐是半自助形式,前菜.餐湯.面包.刺身.甜品等可以任食,主菜就每人選一份!我首先當然是海鮮冷盤啦!翡翠螺.冰鎮鮑魚比較少有!刺身雖然是大路貨,但非常新鮮甜美!主菜就選了澳洲肉眼牛扒和鹿兒島豬肩扒,兩者味道不錯!還有搖鈴時間,廚師會突擊出一些特別菜式,今晚就有三款,最好味就是卡邦尼意粉!另因為是生日晚餐,餐廳還送了兩杯白酒和蛋糕,真的十分貼心
,真的十分貼心
2020-10-19
優惠券
  • 澳洲穀飼牛肉眼扒
  • 慢燒鹿兒島茶美豚肩扒
2020-10-19 1000 瀏覽
見到openrice有優惠,於是在網站上訂位,來試試酒店的出品。以前也試過其他酒店的半自助午餐,感覺上都麻麻地,其實今次也沒有報很大期望,能到及格線就得。一到餐廳先選擇主菜,侍應好好態度,見我選擇牛柳,問我要幾成熟,我答三成后她提醒我牛柳較厚身,三成會很生,建議我五成,於是我轉要五成。跟著去行自助餐區,就冇刺身但有四款凍海鮮,沙律同凍盤都有相當多選擇,有款含香蔥的芝士非常好味,食咗好多舊~另外中式嘢都有七八款,唔中意凍嘢都不怕冇嘢食。仲有一款中湯一款西湯,都幾好飲。等咗約十五分鐘主菜來咗,先生的羊架十分軟嫩,羊膻味唔算重。我的牛柳就真係好好食~熟度啱啱好,肉汁豐富,美味程度超出期待~食完主菜個胃已經冇咩空間,食幾舊甜品就正好,講真蛋糕就較普通,不過不失。不過仲有乳酪同movenpick雪糕可以選擇,都已經冇得輸啦~今次可以話係相當滿意,forte 完全是可以再光顧的餐廳~

,美味程度超出期待~

今次可以話係相當滿意,forte 完全是可以再光顧的餐廳~
2020-10-18
2020-10-15 873 瀏覽
如心酒店嘅自助餐成日做優惠,搞到我哋心郁郁想食!前排疫情關係轉左套餐,果排仲未敢出街,估唔到過左陣疫情又好轉,餐廳都改返正常自助餐,我同屋企人即刻book位食餐勁嘅!最愛自助餐嘅冷凍海鮮,長腳蟹都幾多肉,隻隻鮮甜美味,我地食左好多,encore左好多次!另外普通蟹都唔錯,開頭以為自助餐應該質素麻麻,點知食落好多膏,啲肉仲好甜,正呀!第二個目標就係刺身,呢到嘅刺身種類都幾多,不過我個人就最愛三文魚,食左好多轉三文魚好滿足,有時師傳仲會切腩位比我,滿足!魚生整體都好新鮮,而且放刺身同師傳處理刺身嘅位置都好乾淨,食得好放心!仲有呢到有提供鮑魚,仲要size都唔細架!每次可以拎兩隻,我食左6隻,好好味好彈牙!另外仲有冷盆熱食都好多元化,我地樣樣食啲都好飽!食到一半,個主菜嚟埋,係澳洲M4和牛扒,同埋日本宮崎A4和牛扒。澳洲M4和牛扒肉香夠哂濃,日本宮崎A4和牛扒就油香充足,入口即溶,我地share食,可以兩樣都試少少,好滿足!最後再食埋甜品就完滿啦!

另外仲有冷盆熱食都好多元化,我地樣樣食啲都好飽!