2025-05-04
之前試過藍屋間Fini's有驚喜,今日專程來到中環Soho的Fini's,閒日午餐非常chill,整體食物質素非常令人滿意,值得推薦!🤩Weekday Lunch Menu選擇好多, $78就可以食到pizza set, 兩大片New York Style Pizza share岩岩好!前菜有肉丸同沙律二選一, Pizzeria Insalata沙律新鮮Pork Meatball賣相好吸引,炸物口感酥脆,搭配肉丸同芝士肉醬,真係令人忍唔住一啖接一啖!Flat iron steak🥩牛扒我哋揀咗Medium Rare,賣相同調味都但完美execute,配埋鮮炸薯條熱焫焫,每一啖都好滿足。Rigatoni Alla Vodka Pasta🍝呢度的Alla Vodka係一大亮點,濃郁的Cream Sauce配上彈牙粗通粉,每條通粉都完美掛上醬汁,少少辣,惹味啱啱好!甜品Tiramisu 🍰最後仲點咗Tiramisu (套餐+$30) creamy但唔會太甜,值得encore❤️如果你鍾意意大利菜同休閒氛圍,真係要試下Fini's!👍
Rigatoni Alla Vodka Pasta🍝
甜品Tiramisu 🍰
如果你鍾意意大利菜同休閒氛圍,真係要試下Fini's!👍