2023-08-26 45 瀏覽
因為有八達通減$8優惠,就去咗euro gogo食,今次係食晚餐,只係叫左個香辣羅宋湯牛脷粒粒粉本身euro gogo價錢唔平,就食個特別少少既粉可能唔係好習慣食,個粉既口感粒粒粉口感細粒,好特別,辣度係小辣,有唔多嘅牛舌碎,飲茶要另加錢所以冇叫。當時餐廳都有好多位,因為時間是6時多,未到晚飯時間,不過等餐時間較長,都等超過10分鐘。
本身euro gogo價錢唔平,就食個特別少少既粉
可能唔係好習慣食,個粉既口感
香辣羅宋湯牛脷粒粒粉
2023-08-21
15 分鐘 (堂食)
用餐優惠
優惠券
  • 香辣羅宋湯牛脷粒粒粉
2023-07-04 241 瀏覽
前2天(2/7/2023)在這餐廳食晚餐,在收銀員力推介紹下買了一張三百元的增值咭,即時送了三十元,往後每次增值一百元就送十元,等同九折,都幾抵,不過遺失咭就無得補,店主可否考慮轉用網上咭,現時好多食店都有網上會員咭,不怕遺失及盜用。這晚餐點了蒜蓉包~非常脆口,蒜蓉及牛油味香濃黑松露麥形粉~粉好有咬口,味濃,配料磨菇都好多千島海鮮PIZZA~餅底好脆,醬汁略為多咗些,食時好多醬汁流出西蘭花忌廉湯~好香濃

這晚餐點了
蒜蓉包~非常脆口,蒜蓉及牛油味香濃
黑松露麥形粉~粉好有咬口,味濃,配料磨菇都好多
西蘭花忌廉湯~好香濃

千島海鮮PIZZA

西蘭花忌廉湯

2023-07-02
2023-05-19 262 瀏覽
午餐時候無咩人, 落單時先到櫃枱點菜付款, 收銀員會安排座枱, 然後待應會送餐到座枱上, 我點左個香蒜蜆肉意粉, 午飯時候, 可以跟有一份沙津及一杯飲品, 我點左熱歐陸咖啡, 加埋$76免加一服務費, 對女仔來講份量足夠, 起碼有十幾隻蜆, 意粉好香蒜蓉味, 環境休靜, 完全無急趕的感覺, 我好喜歡一個人係度食, 簡簡單單, 放鬆一下心情。
2023-04-19 236 瀏覽
講起學生回憶點少得呢一間Cafe始祖!原來仲有好多分店,屋企樓下就有一間,今次特登走來食下佢嘅早餐見好耐冇食,不過勝在地方都夠闊落又唔會港人走,其實都係一個嘆早餐嘅唔錯選擇。要咗個歐陸早餐,佢會有個炒蛋牛仔腸,仲有個多士之後再加配咗個蕃茄通粉再送埋杯咖啡到成個餐都好豐富,食完真係好飽。不過見到好多比較年長小小嘅客人可能係當年大家都係學生嘅時候,但而家已經長大了😂反而冇咩後生仔再幫襯。但食物質素其實都唔差主打都係做街坊生意多。
2023-04-04 234 瀏覽
午市套餐,價錢合理,食品質素不錯👍🏻,本以為只得一片,原來是半個標準size ,而且厚度適中,套餐還包一杯熱飲品及田園沙律或蒜蓉包,真低食,還有意大利粉及薯蓉餐等,值得再食
午市套餐煙肉pizza
2023-04-04
外賣自取
午市套餐煙肉pizza
2023-02-24 260 瀏覽
講真意粉真心麻麻好食🥲最鍾意食係芝士焗西蘭花同埋蜜糖雞翼。兩個食物都係每次去都要必叫!甚至係自己一個人去食嘅時候只會叫啲兩個🤣證明佢真係好好食😋另外,主食來講pizza都係不錯的。
2023-02-24 175 瀏覽
Euro go go真係由我細細個食到而家長大了都仲係食緊😍但我唔係最鍾意食佢嘅意粉而係鍾意食佢嘅焗薯皮🥔有三款味道選擇,自己最鍾意食係吞拿魚。薯皮脆脆地而加埋入面嘅配料係超級好食!未試過一定要試😆
2023-02-04 166 瀏覽
中午想食清啲去咗附近食沙律以為個人可以refresh下,點知反而食到成肚氣收銀分咗兩條隊一條係外賣一條係堂食但係得一個人收錢個收銀員不停入外賣單堂食條隊長到乜咁排咗15mins個態度勁差嘅manager落咗個海藻醬火箭菜*慢煮*雞胸沙律等咗成半粒鐘先出到個沙律Fine慢煮要等耐少少我明白但係食落個慢煮雞胸仲硬過我自己煎個啲,又無乜味,成個沙律要多謝個海藻醬先救返,個$68去買支海藻醬仲抵過食佢個沙律
中午想食清啲去咗附近食沙律

以為個人可以refresh下,點知反而食到成肚氣

收銀分咗兩條隊
堂食條隊長到乜咁

等咗成半粒鐘先出到個沙律
Fine慢煮要等耐少少我明白

2023-01-19 180 瀏覽
快閃 euro go go是日午膳時間到訪這是一間西式快餐連鎖店自助搵位形式QR code自助落單到櫃檯落單付款亦可每張枱上都有個枱號服務員會根據枱號送餐不用自取二人午餐 $236~ 蜜糖雞翼~ 蘑菇肉醬意粉~ 千島海鮮薄餅(半份)~ 蜜桃茶 x 2整體而言,食物中規中矩,價錢平宜,服務員友禮,蜜糖雞翼是每次必食😋
快閃 euro go go
不用自取

二人午餐 $236
~ 蜜糖雞翼
~ 蘑菇肉醬意粉
~ 千島海鮮薄餅(半份)
~ 蜜桃茶 x 2

蘑菇肉醬意粉
千島海鮮薄餅
蜜桃茶
2022-11-14 255 瀏覽
▫️當身邊每一位朋友見到面時都話肥左,大家明唔明有幾悲哀🥹 真係眼淚在心裡流🥲 所以決定而家開始加插健康餐系列😤 就算焗住要出街食都一樣有健康選擇💁🏻‍♀️🥗 海藻醬青瓜火箭菜沙律配慢煮雞胸 $68▫️雖然望落好似好dry又唔開胃🤢 但估唔到海藻醬竟然救左呢個沙律‼️ 醬汁有紫菜味好香,加落新鮮但無味既青瓜同火箭菜後,食慾即時返返黎🤪 ▫️慢煮雞胸份量都算多,唔會鞋霎霎,至少食完呢份沙律做lunch都夠飽🤭☕️ Americano $26▫️咖啡正常發揮,回甘無酸味😬▫️除左係香港食健康餐普遍都比較貴外都無乜缺點😂

🥗 海藻醬青瓜火箭菜沙律配慢煮雞胸 $68

☕️ Americano $26
▫️咖啡正常發揮,回甘無酸味😬

▫️除左係香港食健康餐普遍都比較貴外都無乜缺點😂
2022-11-02 172 瀏覽
先上飲品分別叫咗凍焦糖泡沫奶茶同熱意式泡沫咖啡,焦糖有啲酸,唔知係溝埋奶茶嘅味定係啲冰溶咗而變酸,下次會試下揀朱古力口味,咖啡正常。蜜糖雞翼係焗嘅,上枱時好熱,雞翼醃得夠味,蜜糖好足份量!薯皮拼盤係個人好鍾意嘅一款食物,每次都忍唔住叫,分別有吞拿魚,芝士同煙肉3種口味,可以揀要唔要酸忌廉,推薦配埋食會比較解膩,應該有落咗蒜油,今次食冇之前食咁脆,但都係好食嘅。意粉係套餐,揀咗紅酒炆燉牛脷意粉,配蒜茸包同熱檸水。牛脷煮得淋,意粉偏幼,唔會煮到太軟身,紅酒醬唔會太酸,味道唔錯。蒜蓉包好脆,稍嫌唔夠味,如果餐可以配湯就更好。不得不讚下呢個分店嘅員工服務態度好好,友善待客,亦都好主動去幫忙。一開頭想叫青醬意粉,點知冇青醬,買完其他先再返去買,我唔知原來意粉係餐,結果多咗杯餐飲🤣。買完想改成飲品拎走,員工非常主動幫忙,會再返去食~☕️凍焦糖泡沫奶茶$30☕️熱意式泡沫咖啡(大)$32蜜糖雞翼$58薯皮拼盤$102意粉餐$88❌加一服務費
蜜糖雞翼係焗嘅,上枱時好熱,雞翼醃得夠味,蜜糖好足份量!
意粉係套餐,揀咗紅酒炆燉牛脷意粉,配蒜茸包同熱檸水。
蒜蓉包好脆,稍嫌唔夠味,如果餐可以配湯就更好。
☕️凍焦糖泡沫奶茶$30
❌加一服務費
薯皮拼盤配酸忌廉醬
紅酒炆燉牛脷意粉
蒜蓉包
凍焦糖泡沫奶茶/熱意式泡沫咖啡(大)
薯皮拼盤配酸忌廉醬
紅酒炆燉牛脷意粉
  • 焗薯皮
2022-10-12 196 瀏覽
好味指數:👅👅👅.5抵食指數:⭐️⭐️ ⭐ .5回頭率指數:⭐ ⭐ ⭐ ⭐Euro gogo係一間快餐式cafe, 價錢中等,食物不過不失,想食快快手手嘅西餐可以一試😆煙肉蘑菇薯蓉 $35👍🏻 份量足😐上面啲芝士偏硬,個人唔係太鍾意黑松露麥形粉 $62👍🏻之前未食過麥形粉,估唔到口感咁特別,好似粉面嘅risotto 👍🏻黑松露味岩岩好👍🏻啲cream 稀竭度合適千島海鮮(半份) $52👍🏻啲配料岩岩好,芝士足,可以做到少少拉絲👍🏻薄批好脆😐有啲太油😐隻千島醬偏酸 ▶️整體來講食物都唔錯, 價錢相宜,又唔洗加一▶️加上佢每一樣都熱辣辣送上黎,食到最後都keep 到溫度,唔會搞到啲cream 因為凍左而變一舊舊,做得好好,可以再去食😆
好味指數:👅👅👅.5
抵食指數:⭐️⭐️ ⭐ .5
回頭率指數:⭐ ⭐ ⭐ ⭐

煙肉蘑菇薯蓉 $35
👍🏻 份量足
😐上面啲芝士偏硬,個人唔係太鍾意
煙肉蘑菇薯蓉

黑松露麥形粉 $62
👍🏻黑松露味岩岩好
👍🏻啲cream 稀竭度合適

千島海鮮(半份) $52
👍🏻啲配料岩岩好,芝士足,可以做到少少拉絲
👍🏻薄批好脆
😐有啲太油
😐隻千島醬偏酸

千島海鮮(半份)

▶️整體來講食物都唔錯, 價錢相宜,又唔洗加一

2022-07-28 300 瀏覽
傍晚在黃大仙完成活動後,不想回家吃飯,就在euro go go(food with joy) 吃個early dinner 。由於入座時間尚早,不用等位,坐得也算舒服。在門口點了兩個dishes,職員安排我們位置,說之後會有人送過來。由於是夜晚,沒有set,只可以散叫。我們叫了卡邦尼意粉和蕃茄芝士薄餅(全個)。等了大約10分鐘,餐就送上了,即叫即做的話也可以接受吧。卡邦尼意粉($68)有濃郁的芝士味,配以厚粒火腿,而汁方面比較乾身,味道好吃的但略嫌單調,如果加上煙肉口感會再豐富一點。蕃茄芝士薄餅賣相OK,新鮮出爐,餅底也脆口。但蕃茄的口感和咸度令人覺得是用罐頭蕃茄,而不是新鮮蕃茄,如果加少少新鮮蕃茄會更fresh更好!最後提一提,在euro go go 吃不用加一收費,不錯不錯。

由於入座時間尚早,不用等位,坐得也算舒服。

卡邦尼意粉

蕃茄芝士薄餅

2022-07-28
卡邦尼意粉
Euro gogo喺香港係街知巷聞係性價比高,有水準得黎價錢合理,所以如果唔想食太貴嘅晚餐但又想滿足自己食好西願望的話去euro gogo就啱曬 💬 芝士鮮茄汁海鮮闊條麵見到賣相就知道餐廳用用心最好每份餐點,而且份量唔細,落足料,番茄醬好多,保證每條麵好可以食到啖啖濃郁蕃茄味!蕃茄醬好好食,唔會太酸更加唔會比香草蓋過佢💬 千島海鮮pizza餐廳招牌pizza,例牌我都係會點千島海鮮,pizza皮薄邊脆,內裏有千島醬做pizza嘅底層,然後pizza上面鋪滿左唔同焗海鮮嘅配料,食落唔會太重麵粉感,好似食緊零食一樣咁吸引。

💬 芝士鮮茄汁海鮮闊條麵

💬 千島海鮮pizza

2022-07-16 129 瀏覽
好耐冇食過呢一間 呢一間喺黃大仙都開咗好耐放學專登走咗過嚟食 重溫一下回憶中嘅味道當做晚餐 跟住就要返屋企做功課啦🥲叫咗個意粉🍝凍檸茶 同埋蒜蓉包🥖個蒜蓉包🥖冧咗 唔夠脆 覺得有啲唔好食個意粉普普通通 不過不失 凍檸茶個飲管係紙飲管 擺咗落去冇幾耐都未飲個飲管林咗🙂 個飲管好化學不過呢間嘢 必竟屬於快餐類型有啲嘢食應該係食物工廠整出嚟 員工淨係負責焗返熱佢 所以要求都費事太高 嘢食唔太難食 算係咁就算下次嚟試下啲甜品先~
好耐冇食過呢一間 呢一間喺黃大仙都開咗好耐

凍檸茶個飲管係紙飲管 擺咗落去冇幾耐都未飲
個飲管林咗🙂 個飲管好化學
不過呢間嘢 必竟屬於快餐類型
嘢食唔太難食 算係咁就算

下次嚟試下啲甜品先~