2020-05-16 533 瀏覽
天氣開始炎熱☀️又不能飛去外地過冬天,DK Cuppa Tea這個 "Frosty Garden Afternoon Tea"(飄雪樂園)英式下午茶正好我冰冰涼涼的感覺,而且賣相相當吸引,令人愛不釋手。現在更設有自取外賣服務,安在家中一樣可以享受到英式下午茶。外送下午茶設有二人/四人份量:HK$348 (二人份量) / HK$568 (四人份量),而且送有機花茶。本身都有疑惑下午茶怎樣外帶?但看到他們的包裝之後就令我放心了。「飄雪樂園」下午茶 (二人份量):1. 伯爵茶杯子蛋糕 2件2. 伯爵茶馬卡龍 2件3. 伯爵茶木馬曲奇 2件4. 脆米蛋糕 2件5. 英式鬆餅 2件6. 素菜撻 2件7. 朱古力 2件8. 玫瑰果醬 1罐9. 精美下午茶紙架 1份餐點都是精美地分開包裝,餐具都是獨立包裝,有碟而且連下午茶架都有,而且安裝簡單,自己砌好一個下午茶架相當有成功感,自己更可接個人喜好排好餐點。附送有機花茶🍵30g一盒(HK$98)DK Cuppa Tea 有機花茶來自紐約,採用優質花材製成不同口味茶飲,獨特配方令人一飲難忘,香味不是一般花茶可媲美!

現在更設有自取外賣服務,安在家中一樣可以享受到英式下午茶。

「飄雪樂園」下午茶 (二人份量):
9. 精美下午茶紙架 1份

附送有機花茶🍵30g一盒(HK$98)

2020-04-25
疫情關係,好耐無同好友撐枱腳歎High Tea,估唔到DK Cuppa Tea有外送/外賣自取下午茶!咁就可以留在家中都歎到Afternoon Tea,過返個寫意慵懶既下就,為身心叉叉電~「飄雪樂園」下午茶 (HK$348/二人份量):1. 伯爵茶杯子蛋糕 2件2. 伯爵茶馬卡龍 2件3. 伯爵茶木馬曲奇 2件4. 脆米蛋糕 2件5. 英式鬆餅 2件6. 素菜撻 2件7. 朱古力 2件8. 玫瑰果醬 1罐9. 精美下午茶紙架 1份飄雪樂園下午茶以粉藍色系為主色,夢幻精緻,打造優雅浪漫風,拍照打卡一流~先組裝精美下午茶紙架,簡單幾步就完成。粉藍色系真係超靚,氣質滿分,感覺清新。♥️伯爵茶杯子蛋糕附送木馬棒作裝飾,口感綿密鬆軟,濕度剛好,伯爵茶味忌廉香滑細膩,充滿伯爵茶味清香。♥️伯爵茶馬卡龍外酥脆內柔軟,精致小巧,口感豐富。♥️伯爵茶木馬曲奇木馬造型精美,曲奇酥鬆清新。♥️脆米蛋糕 外面係香脆既口感,咬開係軟熟既蛋糕,好特別,第一次試。♥️英式鬆餅翻熱後既鬆餅外脆內鬆軟,DK Cuppa Tea仲好細心地配備特製玫瑰果醬,啖啖濃郁牛油香,滋味無窮。♥️素菜撻撻皮鬆化,口感柔軟,味道香濃唔油膩。♥️朱古
疫情關係,好耐無同好友撐枱腳歎High Tea,
估唔到DK Cuppa Tea有外送/外賣自取下午茶!
咁就可以留在家中都歎到Afternoon Tea,
過返個寫意慵懶既下就,為身心叉叉電~

「飄雪樂園」下午茶 (HK$348/二人份量):
9. 精美下午茶紙架 1份

飄雪樂園下午茶以粉藍色系為主色,
夢幻精緻,打造優雅浪漫風,拍照打卡一流~

先組裝精美下午茶紙架,簡單幾步就完成。
粉藍色系真係超靚,氣質滿分,感覺清新。

♥️伯爵茶杯子蛋糕
附送木馬棒作裝飾,
口感綿密鬆軟,濕度剛好,
伯爵茶味忌廉香滑細膩,
充滿伯爵茶味清香。

♥️伯爵茶馬卡龍
外酥脆內柔軟,精致小巧,口感豐富。

♥️伯爵茶木馬曲奇
木馬造型精美,曲奇酥鬆清新。

♥️脆米蛋糕
外面係香脆既口感,
咬開係軟熟既蛋糕,
好特別,第一次試。

♥️英式鬆餅
翻熱後既鬆餅外脆內鬆軟,
DK Cuppa Tea仲好細心地
配備特製玫瑰果醬,
啖啖濃郁牛油香,滋味無窮。

♥️素菜撻
撻皮鬆化,口感柔軟,味道香濃唔油膩。

♥️朱古力
朱古力脆米香脆可口,層次豐富。

二人份量下午茶仲附送 30g 有機花茶一罐,
花茶來自紐約,以優質花材製成唔同口味既茶飲,
一路歎住咸甜點,再飲返啖馥郁清雅既花茶,
咁就渡過左一個好幸福好寫意既下午!

外送「飄雪樂園」下午茶詳情
費用:$348 (二人份量) / $568 (四人份量)
2020-05-03
DK Cuppa Tea 飄雪樂園下午茶 粉色夢幻藍做主題英式Hightea,而加食既都非常流行外賣,DK Cuppa Tea 飄雪樂園下午茶tea set 就最方便,可以安在家中都一樣可以享受到 外送下午茶佢地有二人/四人份量 HK$348 (二人份量) / HK$568 (四人份量) Hightea set 每一件都好精緻,有茶點紙架,木馬擺設及靚靚餐具。 我最鐘意英式鬆餅外皮帶微脆入口仲唔會散開,配埋玫瑰果醬甜甜味好唔錯。 小朋友最愛就係伯爵茶馬卡龍 同伯爵茶木馬曲奇 飄雪樂園下午茶 ⠀ 伯爵茶杯子蛋糕 2件 伯爵茶馬卡龍 2件⠀ 伯爵茶木馬曲奇 2件 脆米蛋糕 2件⠀ 英式鬆餅 2件⠀ 素菜撻 2件⠀ 朱古力2件⠀ 玫瑰果醬 1罐⠀ 精美下午茶紙架 1份⠀ 附送有機花茶30g一盒(HK$98) HK$348/2人份量 馬卡龍唔會太甜 輕輕鬆鬆,可以Enjoy 嘆個tea DK Cuppa Tea 有機花茶來自紐約,採用優質花材製成不同口味既茶。
DK Cuppa Tea 飄雪樂園下午茶
外送下午茶佢地有二人/四人份量

HK$348 (二人份量) / HK$568 (四人份量)

小朋友最愛就係伯爵茶馬卡龍 同伯爵茶木馬曲奇

素菜撻 2件⠀
朱古力2件⠀
玫瑰果醬 1罐⠀
精美下午茶紙架 1份⠀
附送有機花茶30g一盒(HK$98)

HK$348/2人份量

馬卡龍唔會太甜
輕輕鬆鬆,可以Enjoy 嘆個tea

2020-05-04 297 瀏覽
疫情關係,已經少左出街食飯享受下,難得有好天氣🌞,風光明媚🏖️,就決定同朋友來個野餐兼享受日光浴😎疫情前朋友一路都想去食DK Cuppa Tea好夢幻嘅Afternoon Tea Set🍩🍰🍹,希望可以一齊去,少女心打下卡🤳,過一寫意嘅下午時光,無奈事與願違😢。但最近佢留意到出左外送Afternoon Tea Set🤭,就提議來個野外Afternoon Tea🏕️。好啊!樂意奉陪!💪🏻我地揀左呢Set「飄雪樂園 Frosty Garden🎠」Afternoon Tea Delivery Set二人份 ($348),當中包含:1. 伯爵茶杯子蛋糕 2件 (忌廉挺身,味濃且牛油香) 2. 伯爵茶馬卡龍 2件 (皮脆,檸檬茶餡,好夾,有驚喜) 3. 伯爵茶木馬曲奇 2件 (伯爵茶味濃) 4. 脆米蛋糕 2件 (藍色脆米,微甜,似白古力) 5. 英式鬆餅 2件 (超多提子乾) 6. 素菜撻 2件 (pizza味,唔講唔知係素菜,好食) 7. 朱古力 2件 (1件都好大舊,中間係果仁餡) 8. 玫瑰果醬 1罐9. 精美下午茶紙架 1份**食物可能會因應供應情況而由其他食品替代**,當日我就少左件朱

1. 伯爵茶杯子蛋糕 2件 (忌廉挺身,味濃且牛油香)
2. 伯爵茶馬卡龍 2件 (皮脆,檸檬茶餡,好夾,有驚喜)
3. 伯爵茶木馬曲奇 2件 (伯爵茶味濃)
4. 脆米蛋糕 2件 (藍色脆米,微甜,似白古力)
5. 英式鬆餅 2件 (超多提子乾)
6. 素菜撻 2件 (pizza味,唔講唔知係素菜,好食)
7. 朱古力 2件 (1件都好大舊,中間係果仁餡)
9. 精美下午茶紙架 1份

**食物可能會因應供應情況而由其他食品替代**,當日我就少左件朱古力🍫,但左多左兩件糕仔🧁!

DK Cuppa Tea仲特別送左一罐來自紐約嘅有機花茶🍵比我地配下午茶添!絕對係最佳享受!

• 英式鬆餅配果醬
  • 伯爵茶馬卡龍
疫情關係,想在家歎英式High Tea?絶對不是夢…..經常幫襯的DK Cuppa Tea,一向創意無限,每次推出的下午茶都有驚喜,今次更因應疫情,特別推出「飄雪樂園」下午茶外送及外賣自取服務。讓人可安在家中與家人/朋友相聚一刻!今次老公就預訂了一Set,放工時到上環DK自取回來跟我預祝生日!So Sweet!“Frosty Garden”Afternoon Tea Delivery Set外送「飄雪樂園」下午茶(HK$348 / 二人份量)外賣包裝貼心、不易反倒,包括:♥ 7款精選小食、甜品+果醬1罐♥ 得意木馬棒棒糖作蛋糕裝飾♥ 附送有機花茶1罐(HK$98)♥ 精美的下午茶紙架♥ 精美餐具(手套、紙巾、碟、匙叉)讓人輕鬆打造英式High Tea氣氛!粉藍色系「飄雪樂園」下午茶,造型超靚,充滿春日氣氛及活力!只需幾個簡單步驟,即可秒速完成!下午精選小食、甜品包括:伯爵茶杯子蛋糕、伯爵茶馬卡龍、伯爵茶木馬曲奇、脆米蛋糕、英式鬆餅、素菜撻、朱古力各2件及杏桃果醬1罐。花茶配下午茶乃是最佳配搭!今次附送的有機花茶就是Passion of Kenya (30g),果香滿溢、入口香醇,配搭咸
疫情關係,
想在家歎英式High Tea?
絶對不是夢…..

經常幫襯的DK Cuppa Tea,
一向創意無限,
每次推出的下午茶都有驚喜,
今次更因應疫情,特別推出
「飄雪樂園」下午茶外送及外賣自取服務。
讓人可安在家中與家人/朋友相聚一刻!

今次老公就預訂了一Set,
放工時到上環DK自取回來
跟我預祝生日!So Sweet!
“Frosty Garden”
Afternoon Tea Delivery Set
外送「飄雪樂園」下午茶
(HK$348 / 二人份量)

外賣包裝貼心、不易反倒,包括:
♥ 7款精選小食、甜品+果醬1罐
♥ 得意木馬棒棒糖作蛋糕裝飾
♥ 附送有機花茶1罐(HK$98)
♥ 精美的下午茶紙架
♥ 精美餐具(手套、紙巾、碟、匙叉)
讓人輕鬆打造英式High Tea氣氛!
粉藍色系「飄雪樂園」下午茶,
造型超靚,充滿春日氣氛及活力!
只需幾個簡單步驟,即可秒速完成!

下午精選小食、甜品包括:
伯爵茶杯子蛋糕、伯爵茶馬卡龍、
伯爵茶木馬曲奇、脆米蛋糕、英式鬆餅、
素菜撻、朱古力各2件及杏桃果醬1罐。
花茶配下午茶乃是最佳配搭!
今次附送的有機花茶就是
Passion of Kenya (30g),
果香滿溢、入口香醇,
配搭咸甜小食皆相宜!
英式鬆餅外脆內鬆軟,完全唔黐牙,
沾上果醬後,美味度瞬即提升。
伯爵茶木馬曲奇造型精美,
香氣層次豐富,口感鬆脆;
伯爵茶馬卡龍顏色夢幻,
味道清甜、清新。
伯爵茶杯子蛋糕
配上得意木馬棒棒糖,
浪漫華麗、奶油香滑、
蛋糕鬆軟、甜而不膩。
原來家中跟家人歎High Tea,
都真係會既安心又享受架喎!
題外話/補充資料: 外送「飄雪樂園」下午茶 費用►HK$348 (二人份量) / HK$568 (四人份量) 電話►2386 3588 | WhatsApp►9788 9378
2020-04-18
外賣自取
足不出戶喺屋企港女High Tea不是夢💓DK Cuppa Tea推出tea set「飄雪樂園」,顏色超級吸睛,以tiffany blue作為主色調,未食已經夠哂吸引😍 tea set包埋三層紙架及餐具,可以俾你慢慢砌慢慢玩🤗 依家預訂仲送你紐約入口嘅有機花茶💐🍵 記得約兩日前預訂呀,可以自取/外送👍·「飄雪樂園」下午茶(HKD$348/2人份量)💙 伯爵茶杯子蛋糕 2件💙 伯爵茶馬卡龍 2件💙 伯爵茶木馬曲奇 2件💙 脆米蛋糕意見 2件💙 英式鬆餅 2件💙 素菜撻 2件💙 朱古力 2件💙 玫瑰果醬 1罐💙 精美下午茶紙架 1份·個人特別推薦♡英式鬆餅😋 口感剛剛好,唔會太腍似蛋糕,亦唔會咬落去硬到似石頭,係我喜歡既鬆餅口感👍👍 點埋已預備既紅莓醬一齊食,真的甜在心💓
足不出戶喺屋企港女High Tea不是夢💓

「飄雪樂園」下午茶(HKD$348/2人份量)
💙 伯爵茶杯子蛋糕 2件
💙 玫瑰果醬 1罐
💙 精美下午茶紙架 1份

2020-05-16
  • 英式鬆餅
#少女心 時間!有無試過係屋企整到靚靚咁食英式下午茶?以前嘅你當然未必想,但疫情期間想安全又有格調咁歎,呢個可能係最好嘅選擇!。DK Cuppa Tea我諗好多人都識,打卡必去英式下午茶少女心CAFE,今次我就去攞外賣返屋企,有埋紙架用一分鐘就砌好超方便!之後就可以擺嘢上去影相,真係夠晒開心~重點係個cupcake,tiffany blue咁樣夠晒搶眼,食落原來係earl grey 茶味,成件事好食又唔膩,重點推介!整體質素都好高,無一樣糕點係想挑剔,所以推介大家可以試下!如果幾個朋友開個小派對咁就最啱咁樣買法,絕對開心仔

2020-05-27 0 瀏覽
最近見到好多人試呢個Frosty Garden Afternoon Tea Set ,所以忍唔住買咗返來試試😂可能係買返嚟後唔係即刻食嘅關係,啲糕點食落有點點硬,如果可以鬆軟啲會更加好但整體味道正常,伯爵茶曲奇餅幾好味😚

但整體味道正常,伯爵茶曲奇餅幾好味😚

外賣自取
近日見天氣好好,我哋去個快閃picnic哂吓太陽,知道上環嘅 DK Cuppa Tea 推出咗靚靚下午茶 Tea Set 外送,我地訂咗份拎去野餐!介紹吓呢份 DK Cuppa Tea 外送「飄雪樂園 Frosty Garden」下午茶先,色tone 用上Tiffany Blue 好夢幻可愛,小朋友見到開心,媽媽見到都心心眼,仲好貼心送埋個層架添!「飄雪樂園」下午茶 (二人份量):1. 伯爵茶杯子蛋糕 2件2. 伯爵茶馬卡龍 2件3. 伯爵茶木馬曲奇 2件4. 脆米蛋糕 2件5. 英式鬆餅 2件6. 素菜撻 2件7. 朱古力 2件8. 玫瑰果醬 1罐9. 精美下午茶紙架 1份件件都好好味,依家更特別加送一罐30g有機花茶(價值$98);四人份量更送一罐60g機花茶(價值$188)!外送「飄雪樂園Frosty Garden」下午茶詳情費用:$348 (二人份量) / $568 (四人份量)查詢及預約:電話│2386 3588WhatsApp│9788 9378網站│

「飄雪樂園」下午茶 (二人份量):

外送「飄雪樂園Frosty Garden」下午茶詳情
費用:$348 (二人份量) / $568 (四人份量)
查詢及預約:
電話│2386 3588
WhatsApp│9788 9378
網站│
2020-05-26 10 瀏覽
疫情之後,一直都冇再出街食飯,每日自己煮,到近排開始叫下外賣。有一日,突然好掛住酒店 high tea,太耐冇食了,就諗「如果有得外賣就好喇」。上網搵下,竟然真係有!DK Cuppa Tea 有個外賣「飄雪樂園」。好日都唔過海嘅我,咁啱有d野做,要過一過上環附近,就預早一日打過去訂。去到舖頭,入面裝修唔錯,仲有陣陣香薰精油味,聞落好relax 好舒服。等左5至10分鐘度就攞得,一袋包裝得整整齊齊,仲連埋自砌 high tea 餐架。返到屋企,阿仔阿女砌完餐具之後,放埋食物上去,好靚,相機食先。我訂左二人份量,送左一個有機花茶。馬卡龍,脆米,朱古力,唔太甜,食晒都唔覺漏。木馬曲奇好可愛,小朋友話唔捨得食。英式鬆餅配玫瑰果醬,味道超香。杯子蛋糕,上面嘅cream 好滑,插住嘅馬仔裝飾可以食架。咸野食就有素菜撻,淡淡地,中和番甜點嘅味道。食完之後,我仲keep番個餐架,下次再自己放d甜品蛋糕上去,再high tea 先。

我訂左二人份量,送左一個有機花茶。

英式鬆餅配玫瑰果醬,味道超香。

杯子蛋糕,上面嘅cream 好滑,插住嘅馬仔裝飾可以食架。

咸野食就有素菜撻,淡淡地,中和番甜點嘅味道。

2020-05-25 5 瀏覽
外送High Tea 很耐沒有去high tea了!原來不出街都可以Enjoy High Tea架!講緊係 #DK Cuppa Tea 有外賣自取或外送high tea套裝,包裝精緻,襯托三層可愛紙層架的「飄雪樂園」🎡英式下午茶,粉色夢幻藍做主題,木馬擺設及餐具,還有有機花茶送☕,安在家中都一樣可以享受到!.「飄雪樂園」🎡外送下午茶有二人/四人份量HK$348 (二人份量) / HK$568 (四人份量).HK$348/2人份量⠀💙伯爵茶杯子蛋糕 2件🥧⠀💙伯爵茶馬卡龍 2件⠀💙伯爵茶木馬曲奇 2件💙脆米蛋糕 2件⠀💙英式鬆餅 2件⠀💙素菜撻 2件⠀💙朱古力2件⠀💙玫瑰果醬 1罐⠀精美下午茶紙架 1份⠀.附送有機花茶🍵30g一盒(HK$98).DK Cuppa Tea 有機花茶來自紐約,採用優質花材製成不同口味既茶。DK Cuppa Tea (上環)上環新街市街19號地舖
外送High Tea

「飄雪樂園」🎡外送下午茶有二人/四人份量
HK$348 (二人份量) / HK$568 (四人份量)
HK$348/2人份量⠀
💙素菜撻 2件⠀
💙朱古力2件⠀
💙玫瑰果醬 1罐⠀
精美下午茶紙架 1份⠀
附送有機花茶🍵30g一盒(HK$98)

DK Cuppa Tea (上環)
上環新街市街19號地舖
2020-05-24 3 瀏覽
疫情期間,想食靚靚下午茶但又唔想同人迫,DK Cuppa Tea 推出咗一系列主題「飄雪樂園」,「英式閒情」下午茶外賣服務或預訂自取。適合在家慢慢享受😍餐具已經齊全,重包括三層高high tea紙架👍🏻👍🏻👍🏻等郊野公園開放後更適合一家大細外賣自取到郊外好好品嚐!今次我當然係買返屋企同我嘅小王子慢慢品嘗啦,包裝得好好,好細心👍🏻👍🏻🌟今次我哋嘆嘅喺「飄雪樂園」下午茶隨身行套裝 ,兩位用・價格為: HK$348 - 兩位用❤️精選素菜撻,芝士味濃❤️百爵茶馬卡龍,不太甜❤️百爵茶馬木馬曲奇,好香茶味❤️杯子蛋糕,好靚呀❤️脆米餅,味道剛剛好❤️特選朱古力,有啲花生果仁,朱古力不甜❤️旋轉木馬朱古力,好可愛❤️花茶茶包,泡番杯靚茶先
🌟今次我哋嘆嘅喺
「飄雪樂園」下午茶隨身行套裝 ,兩位用
・價格為: HK$348 - 兩位用
❤️精選素菜撻,芝士味濃
❤️百爵茶馬卡龍,不太甜
❤️百爵茶馬木馬曲奇,好香茶味
❤️杯子蛋糕,好靚呀
❤️脆米餅,味道剛剛好
❤️特選朱古力,有啲花生果仁,朱古力不甜
❤️旋轉木馬朱古力,好可愛
❤️花茶茶包,泡番杯靚茶先

上網見到好多人外賣去野餐,影下相打下卡享受人生!所以我預早打電話訂個二人tea set☕️來個貴族生活~我訂左「飄雪樂園」下午茶(入面包含以下項目)1. 伯爵茶杯子蛋糕 2件面個層藍色cream唔會好甜,蛋糕質地厚實,食落有啲似香蕉蛋糕,好味嘅!2. 伯爵茶馬卡龍 2件好難得食到個馬卡龍唔係太甜既,外脆內軟👍🏻3. 伯爵茶木馬曲奇 2件微微的earl grey 曲奇是脆的!4. 脆米蛋糕 2件唔好俾藍色既外表嚇親,又係好味之選,唔會太甜,其實係薩琪瑪(瑪仔)5. 英式鬆餅 2件、玫瑰果醬 1盒必食,都幾大舊,搽上玫瑰果醬好香,食完會飽6. 素菜撻 2件唯一咸食既2件,我麻麻地,食完啲甜cake最好7. 朱古力 2件Tea set仲跟精美下午茶紙架 1份,去到邊都可以砌個架出來影靚相💁🏻‍♀️仲有30g 有機花茶一罐(價值$98),來自美國紐約!.店內都有啲座位可讓客人坐下來享用下午茶你哋都可以訂返個,留下美好回憶!入面仲有其他產品買,例如精油、首飾
上網見到好多人外賣去野餐,影下相打下卡享受人生!
所以我預早打電話訂個二人tea set☕️來個貴族生活~

我訂左「飄雪樂園」下午茶(入面包含以下項目)

2. 伯爵茶馬卡龍 2件
好難得食到個馬卡龍唔係太甜既,外脆內軟👍🏻

3. 伯爵茶木馬曲奇 2件
微微的earl grey 曲奇是脆的!

5. 英式鬆餅 2件、玫瑰果醬 1盒
必食,都幾大舊,搽上玫瑰果醬好香,食完會飽

唯一咸食既2件,我麻麻地,食完啲甜cake最好

店內都有啲座位可讓客人坐下來享用下午茶
你哋都可以訂返個,留下美好回憶!
入面仲有其他產品買,例如精油、首飾

2020-05-21 7 瀏覽
疫情關係,近排都少咗出去周圍食野所以就決定試吓外賣High Tea,一於係屋企嘆吓世界😊Frosty Garden Tea Set以Tiffany Blue做主色,感覺好浪漫而隨餐有一個好靚的紙架,放上茶點後,好岩打卡用📸曲奇餅、馬卡龍同埋杯子蛋糕都係伯爵茶味,味道表現正常,而朱古力都幾有咬口當甜甜的糕點,配上清清的紐約花茶,巧妙地中和了糕點嘅膩感,唔會怕晚餐食唔落🍰😚餐廳裝修得好靚,有雲石枱布、花同埋各款香薰精油~
疫情關係,近排都少咗出去周圍食野
所以就決定試吓外賣High Tea,一於係屋企嘆吓世界😊
Frosty  Garden  Afternoon  Tea  Set

而隨餐有一個好靚的紙架,放上茶點後,好岩打卡用📸

餐廳裝修得好靚,有雲石枱布、花同埋各款香薰精油~
2020-05-19 12 瀏覽
今日經過上環外帶咗成個「 飄雪樂園」英式下午茶☕️返歸❤️嘆~事前打個電話預訂,去到成袋拎走勁方便,三層靚靚紙架、紙碟及餐具準備好哂,到家阿女勁開心砌起hightea架,然後一舊舊放哂D cake上去🧁最後插埋隻糖膠造白色小木馬仔裝飾!完成✅ 論賣相已好吸引,小朋友未食已經好興奮!❄️「飄雪樂園」下午茶 (二人份量):~伯爵茶杯子蛋糕 2件超受小朋友喜愛,配埋朱古力小木馬,夢幻精緻,蛋糕口感鬆軟可口,伯爵茶味忌廉香滑味濃,珍珠小糖果高貴好味😋~伯爵茶馬卡龍 2件外脆內軟,唔算太甜,唔錯~脆米蛋糕 2件 及小蛋糕2件好特別的脆米蛋糕,外面香脆米,內裏是軟綿蛋糕,特別的甜點,意外好夾。~伯爵茶木馬曲奇 2件木馬同夢幻脫不了關係,曲奇味道不錯👍🏻~朱古力 2件小朋友最愛💕~英式鬆餅 2件天然酵母菌製成的英式鬆餅配上玫瑰果醬,好味道即時提升,食指大動~~素菜撻 2件健康好味,為下午茶劃上完美句號配精美下午茶紙架 1份💰$348 (二人份量) / $568 (四人份量)可外賣或安排外送服務

❄️「飄雪樂園」下午茶 (二人份量):

~伯爵茶杯子蛋糕 2件

~伯爵茶馬卡龍 2件
外脆內軟,唔算太甜,唔錯

~脆米蛋糕 2件 及小蛋糕2件

~伯爵茶木馬曲奇 2件
木馬同夢幻脫不了關係,曲奇味道不錯👍🏻

~朱古力 2件
小朋友最愛💕

~英式鬆餅 2件

~素菜撻 2件
健康好味,為下午茶劃上完美句號

配精美下午茶紙架 1份
💰$348 (二人份量) / $568 (四人份量)
可外賣或安排外送服務
飄雪樂園