2021-01-12 1810 瀏覽
大家身邊有幾多個可以交心嘅自己?好感恩我身邊有你陪伴着我渡過第12個年頭💗為咗紀念呢個咁特別嘅日子!我哋都去做返啲有意義得黎又開心嘅嘢啦😍今次我哋嚟咗上環嘅DK Cuppa Tea食佢比全新推出「極雪祝福」下午茶🥰呢個set以北極熊同雪地為主題🐻‍❄️佢哋個擺設真係好精緻🌟仲有埋北極熊同小木屋襯托精美嘅點心🥧鹹點有惹味既莎樂美腸芝士串同開胃素菜撻!餅底鬆鬆脆脆朋友都好鍾意❤️意大利香草田螺裏面仲有濃厚牛油香嘅薯蓉!甜點有雲呢拿 Cupcake💗上面嘅北極熊仔真係做得好得意😍我同朋友都覺得靚到唔捨得食😆香濃幼滑既雪花朱古力!同埋都係印有可愛北極熊嘅朱古力白熊馬卡龍!仲有百果餡餅 🥧同英式鬆餅配玫瑰醬超級鍾意佢哋個玫瑰醬!好香嘅玫瑰味但係又唔會好甜!仲有超級精緻嘅白熊棉花糖🐻‍❄️最後只要出示指定野生動物保育有關慈善機構捐款既收據,就可以獲贈北極熊公仔🧸可以食精緻下午茶之餘仲可以為保護環境出一分力🌍因為係我哋嘅12周年所以我哋食嘢都孖住上😍食食吓嘅時候我哋見到佢哋有個好靚嘅粉鳥伊人下午茶💗咁靚咁我哋梗係一次過食埋佢啦😍就連個三層架都非常精美💗成個套餐都係粉紅色💗好夢幻,啱晒我哋一齊打卡😛鹹點有層

鹹點有層次分明嘅迷你牛角包🥐酥脆英式豬肉腸卷 ,鹹香巴馬火腿配香濃芝士串🧀甜點有紅豆芝士蛋糕🍰呢個配搭真係好特別一啖咬落去多重口感😍腰果味馬卡龍呢個配搭真係好特別!咬落有濃濃果仁香😛🌹玫瑰朱古力呢個真係靚到唔捨得食😆同埋有我哋最愛嘅玫瑰醬英式鬆餅💗
2021-01-10
紀念日
  • 英式鬆餅
唔知大家知唔知道海港城後面有一條小街, 裏面開咗一間專做tea set嘅餐廳-DK Cuppa Tea見近排餐廳做緊粉鳥伊人隨身行下午茶外賣, 就嗌左個二人份量嘅下午茶, 同媽子開心share<粉鳥伊人隨身行下午茶>粉鳥伊人隨身行下午茶嘢食方面主要分鹹品同甜品鹹品有迷你牛角包、英式豬肉腸卷同巴馬火腿芝士串而甜品就有紅豆芝士蛋糕、腰果味馬卡龍、玫瑰朱古力同英式鬆餅(配玫瑰醬)除左野食之外, 宜家仲送聖誕派對套裝俾你邊食邊玩聽講買四人份量仲會送茶杯套裝添迷你牛角包非常酥脆好味英式豬肉腸卷食落啖啖肉巴馬火腿芝士串微咸可愛紅豆芝士蛋糕味道清新, 甜而不膩腰果味馬卡龍入口即溶, 口味少有玫瑰朱古力外表精緻高雅英式鬆餅就口感實在, 帶有微微玫瑰香氣

<粉鳥伊人隨身行下午茶>
粉鳥伊人隨身行下午茶嘢食方面主要分鹹品同甜品
鹹品有迷你牛角包、英式豬肉腸卷同巴馬火腿芝士串

除左野食之外, 宜家仲送聖誕派對套裝
俾你邊食邊玩
聽講買四人份量仲會送茶杯套裝添
迷你牛角包非常酥脆好味
英式豬肉腸卷食落啖啖肉
巴馬火腿芝士串微咸可愛
紅豆芝士蛋糕味道清新, 甜而不膩
腰果味馬卡龍入口即溶, 口味少有
玫瑰朱古力外表精緻高雅
英式鬆餅就口感實在, 帶有微微玫瑰香氣
  • 粉鳥伊人隨身行下午茶
而家係屋企都可以來個浪漫chill之high tea啦💓 @dkcuppatea 出左全新既「粉鳥伊人 」外賣下午茶,以紅粉緋緋的紅鶴造型三層架為賣點,更特別設計了一系列的粉紅點心❤️緊係要拎返屋企食!睇返呢個set既餐單有..🥐鹹點:迷你牛角包英式豬肉腸卷巴馬火腿芝士串..🍰甜點:紅豆芝士蛋糕腰果味馬卡龍玫瑰造型的朱古力英式鬆餅配玫瑰醬..我慣左要食哂鹹先,最後食甜😂 先講下鹹點,牛角包好香脆,簡單又好食😋豬肉腸卷標準,巴馬火腿芝士串,相信芝士迷會鍾意食!因為有勁濃郁既芝士味🧀..甜點方面,全部都好好食,紅豆芝士蛋糕比較少有,好清甜😋馬卡龍同朱古力都好好,而鬆餅有驚喜!配上既玫瑰醬係精華!完全提升左鬆餅既味道😍充滿花香同玫瑰甜🌹一向麻麻地鬆餅既我都鍾意食😆..沖返杯熱咖啡☕️完美💯好chill! 又安全又放鬆💓 @dkcuppatea 很貼心提供左很精美的三層架外,仲有靚靚餐具,同埋聖誕裝飾道具,增添假期氣氛🎄好細心呢☺️ 而店鋪亦都好靚啊❣️掛滿花卉,裝修好靚,呢度原來仲有精油售賣,好特別💝 不論堂食定外賣,都感受到店主的心思呢💕.
🥐鹹點:
迷你牛角包
英式豬肉腸卷
巴馬火腿芝士串.
🍰甜點:
玫瑰造型的朱古力
英式鬆餅配玫瑰醬.
2020-12-20
  • 粉鳥依人下午茶
上周日終於黎到上環DK Cuppa早前睇到IG foodie打卡已經被燒到店外感覺猶如置身秘密花園。總共有3款下午茶主題,分別係飄雪樂園、夢幻之願、森林搖籃曲。4款咸點:番茄羅勒鬆餅迷你三文治番茄羊奶芝士條英式鬆餅9款甜點:焦糖夾心鬆餅瑪德蓮貝殼蛋糕朱古力布朗尼蛋糕貓兒造型曲奇貓腳掌榛子馬卡龍貓腳板朱古力歌基頭&patpat造型棉花糖貓腳掌棉花糖呢個勁適合打卡嘅場景,係度都影左唔少相嘆住花茶:玫瑰伯爵茶陣陣令人放鬆香氛環境有私人空間嘅corner真係幾relax~~~~森林搖籃曲下午茶 $298@1 兩位起外賣仲可以向店家租借埋精美行李籃,係戶外同小毛孩一齊享用精緻下午茶三款系列中以小毛孩主題嘅森林搖籃曲最吸引我,望住精緻嘅行李箱暫時遠離煩囂,享受寧靜角落!食物偏小巧精緻,共4款咸點 9 款甜點,咸點比甜點更驚喜! 番茄芝士羊奶酥 酥脆濃郁大推!洛神花果醬夠特別!榛子醬馬卡龍甜度適中~鬆餅充滿焦糖醬布朗尼食落勁濃郁嘅橙味。哥基patpat棉花糖造型可愛到唔捨得放入口~

上周日終於黎到上環DK Cuppa
早前睇到IG foodie打卡已經被燒到

店外感覺猶如置身秘密花園。

4款咸點:

貓腳掌榛子馬卡龍
貓腳板朱古力
歌基頭&patpat造型棉花糖
貓腳掌棉花糖

呢個勁適合打卡嘅場景,係度都影左唔少相

嘆住花茶:玫瑰伯爵茶
陣陣令人放鬆香氛環境
有私人空間嘅corner真係幾relax~~~~

森林搖籃曲下午茶
$298@1 兩位起

食物偏小巧精緻,共4款咸點
9 款甜點,咸點比甜點更驚喜!

鬆餅充滿焦糖醬

布朗尼食落勁濃郁嘅橙味。

哥基patpat棉花糖造型可愛到唔捨得放入口~
2020-10-18
2021-01-20 173 瀏覽
見DK Cuppa Tea今期Tea set主題係粉鳥伊人🦩好pink pink✨少女心爆發😍有日點左爸爸收工去買外賣🥡話係心願見到相好興奮 不如買俾距食🤪借過女過橋🤣實情係我想食😌不過我話我想食可能要等到2046😅小情人話要即叫即有 生女就係甘架啦🤷🏻‍♀️「粉鳥伊人」外賣下午茶包括甜點:玫瑰朱古力 紅豆芝士蛋糕 腰果味馬卡龍 英式鬆餅 (配玫瑰醬) 鹹點:迷你牛角包 英式豬肉腸卷 巴馬火腿芝士串 以上係2人份量set各款食物2件 🌟Tea Set所有嘢食都好夢幻☺️有軟心朱古力🌹本身朱古力已經好浪漫💕配埋玫瑰花造型真係未食就甘睇都sweet 甜入心啊❤️紅豆芝士蛋糕🍰呢個我覺得幾特別本身就咁睇以為係玫瑰花芝士蛋糕食落口先知原來係紅豆味🙈芝士味較重夾左雜少少花香味不過我個人最鍾意係粉紅色嘅英國鬆餅一向都好鍾意食scones 對於鬆餅都有啲要求 呢個tea set 既鬆餅好鬆軟同又唔會太乾仲要係粉紅色 視覺上已經好有衝擊 再配埋玫瑰花醬 加左唔少分👍🏻👍🏻👍🏻而咸食方面~巴馬火腿芝士串都好出色巴馬火腿捲到玫瑰花樣😻好靚 睇得又食得外賣下午茶除左有嘢食 係包埋flamingo 三層食物紙架同餐
見DK Cuppa Tea今期Tea set主題係
不過我話我想食可能要等到2046😅
小情人話要即叫即有 生女就係甘架啦🤷🏻‍♀️

「粉鳥伊人」外賣下午茶包括
甜點:玫瑰朱古力 紅豆芝士蛋糕
腰果味馬卡龍 英式鬆餅 (配玫瑰醬)

鹹點:迷你牛角包 英式豬肉腸卷

仲要係粉紅色 視覺上已經好有衝擊
再配埋玫瑰花醬 加左唔少分👍🏻👍🏻👍🏻
而咸食方面~巴馬火腿芝士串都好出色
巴馬火腿捲到玫瑰花樣😻好靚 睇得又食得

外賣下午茶除左有嘢食 係包埋flamingo 三層食物紙架同餐具🍴係屋企都可以好有儀式感❤️唔想麻煩要去餐廳攞外賣既話可以要求外送到付服務😊安在家中等就可以食到tea set 啦💋平淡日子找一點樂趣😌
2021-01-16 105 瀏覽
呢幾日凍冰冰又想食下午茶,但出去食又要分2枱🙈😍貼心既柏宇爸爸就去買左DK Cuppa Tea 既「粉鳥伊人」外賣下午茶返黎食齊食❤️❤️連餐具、食物架都有附送,輕鬆在家High Tea。餐點包括鹹點同甜點,2人餐,每款2件。仔仔最愛就係迷你牛角包,酥脆又重牛油味,另外仲有英式鬆餅,配埋玫瑰醬,鬆脆又香甜。而我就鐘意食紅豆芝士蛋糕,原來紅豆同芝士可以好夾,好特別,另外柏宇爸爸就鐘意食巴馬火腿芝士串,咸咸香香😋
呢幾日凍冰冰又想食下午茶,但出去食又要分2枱🙈

😍貼心既柏宇爸爸就去買左DK Cuppa Tea

餐點包括鹹點同甜點,2人餐,每款2件。

外賣自取
呢個外賣下午茶~包埋🦩紅鶴三層食物紙架同餐具同碟仔及紙巾!用品都準備好哂俾我地~返黎set好枱就可以食啦~在家都可以食到靚靚tea set 啦~玫瑰花朱古力造型好靚呀~係軟心朱古力黎架喎~!腰果味馬卡龍皮好鬆脆,甜甜地~!我鍾意~英式鬆餅獨立咁食已經好鬆軟同濕潤度都幾好~未配上玫瑰醬,但鬆餅已經俾我地一口一口咁食哂啦~紅豆芝士蛋糕芝士味比較出衆,仲有花香味。英式豬肉腸卷係傳統既款式,酥皮既鬆化配合既軟軟既豬肉腸~一次食到兩個層次既口感。迷你牛角飽同豬肉腸卷加鬆餅,我覺得如果暖暖地絕對會更加提升好味程度~我就鍾意食 #巴馬火腿芝士串~總結:外賣下午茶tea set精緻,仲有齊配件,真係好方便,可以輕鬆在家下午茶!味道都幾好~推介鬆餅~因為濕潤度適中~食物方面鹹點比較傳統反而甜點創新,鍾意食teaset既朋友可以黎試下喎。

玫瑰花朱古力
造型好靚呀~係軟心朱古力黎架喎~!

腰果味馬卡龍
皮好鬆脆,甜甜地~!我鍾意~

英式鬆餅

紅豆芝士蛋糕
芝士味比較出衆,仲有花香味。

英式豬肉腸卷

我就鍾意食 #巴馬火腿芝士串~

2021-01-04 53 瀏覽
喺屋企都可以自己嘆個靚靚Tea set🤩呢個天鵝Tea set粉紅色好靚,而且食物簡單得來都相當豐富。打卡一流~~靚靚!~🟣咸點🟣~▫️牛角包🥐:返到屋企烘熱佢,更加酥脆!▫️腸酥:中間有香腸,酥餅唔會太油。▫️Parma ham配芝士:鹹鹹地,芝士味夠重▫️鬆餅:都係烘熱佢,有牛油香;再配埋果醬及cream,不錯~~🔵甜點🔵~▫️玫瑰形朱古力、馬卡龍及玫瑰芝士蛋糕每樣都細細件,唔會太飽,幾好!

喺屋企都可以自己嘆個靚靚Tea set🤩

~🟣咸點🟣~
▫️牛角包🥐:返到屋企烘熱佢,更加酥脆!

~🔵甜點🔵~
▫️玫瑰形朱古力、馬卡龍及玫瑰芝士蛋糕
每樣都細細件,唔會太飽,幾好!
最近成日留喺屋企,已經好耐冇去high tea啦~DK Cuppa Tea 最近推出咗以Flamingo火烈鳥為主題嘅粉鳥伊人外賣下午茶,就算係屋企都可以享受到high tea下午茶時光,為在家嘅日子增添樂趣😌-食物嘅款式非常豐富,有鹹點和甜點~ 甜點有紅豆芝士蛋糕、腰果味馬卡龍、玫瑰朱古力同英式鬆餅 (配玫瑰醬),而鹹點就有英式豬肉腸卷、迷你牛角包同埋巴馬火腿芝士串,實有一款啱你口味呀😌-食物味道方面,甜點我最欣賞就係英式鬆餅配玫瑰醬,濃郁嘅牛油味🧈配上香甜嘅玫瑰醬🌹味道好夾😋 而鹹點我就最鍾意巴馬火腿芝士串,芝士夠曬大塊足料,鹹香味十足🧀 份量對兩個人剛剛好,真係超滿足嘅下午茶時光☕️-除咗食物以外,套餐仲會附送一個紅鶴三層食物紙架,好簡單就可以自製三層high tea架,在家都可以有滿滿的儀式感🎀 另外仲包括一套餐具,裏面有兩隻紙碟、叉、匙羹同埋兩隻膠手套,非常貼心💕
早前睇到可以上網就預訂左「粉鳥伊人」外賣下午茶,只因同小朋友都好喜歡粉色系列,店舖位於上環新街市街。 外賣返到屋企可以慢慢砌,砌完影下相就慢慢嘆下 小朋友睇見都好開心呀好似我地都鐘意粉紅色都可以試下DK Cuppa Tea「粉鳥伊人」外賣下午茶*連精美紅鶴三層食物紙架一個*甜點腰果味馬卡龍,美美粉紅色香脆餅皮,內裡餡料帶有濃濃果仁香氣。玫瑰造型既朱古力微酸紅莓味道加上甜甜既朱古力. 甜點玫瑰朱古力 2件紅豆芝士蛋糕 2件腰果味馬卡龍 2件英式鬆餅 (配玫瑰醬) 2件  鹹點迷你牛角包 2件英式豬肉腸卷 2件巴馬火腿芝士串 2件粉色英式鬆餅,口感蓬鬆濕潤,奶香四溢鹹點迷你牛角包香濃牛油味層次分明英式豬肉腸卷巴馬火腿芝士串,鹹香不膩味道很夾

外賣返到屋企可以慢慢砌,砌完影下相就慢慢嘆下

小朋友睇見都好開心呀

英式鬆餅 (配玫瑰醬) 2件

迷你牛角包 2件
英式豬肉腸卷 2件
巴馬火腿芝士串 2件

粉色英式鬆餅,口感蓬鬆濕潤,奶香四溢

迷你牛角包香濃牛油味層次分明
英式豬肉腸卷

巴馬火腿芝士串,鹹香不膩味道很夾
2020-12-23
2020-12-31 71 瀏覽
,🖇 ᴅᴋ ᴄᴜᴘᴘᴀ ᴛᴇᴀ香港香薰品牌ᴅᴋ ᴀʀᴏᴍᴀᴛʜᴇʀᴀᴘʏ 的茶室推出「粉鳥伊人」隨身行下午茶疫情下幫襯小店 隨身行下午茶抗疫都可以食 下午茶 連精美紅鶴三層食物紙架一個 腰果味馬卡龍 第一次食 味道特別 粉紅色外層香脆 餡料是順滑腰果蓉 「粉鳥伊人」外賣下午茶 ﹙二人份量﹚ $₃₄₈ 甜點:₁. 紅豆芝士蛋糕 ₂件₂. 腰果味馬卡龍 ₂件₃. 玫瑰朱古力 ₂件₄. 英式鬆餅 ﹙配玫瑰醬﹚ ₂件鹹點:₁. 迷你牛角包 ₂件₂. 英式豬肉腸卷 ₂件₃. 巴馬火腿芝士串 ₂件記得須₃日前預訂✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿「粉鳥伊人」外賣下午茶 ﹙二人份量﹚ $₃₄₈ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿ ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿. 𝚈𝚞𝚖:👅👅👅👅/𝟻𝚁𝚎𝚟𝚒𝚜𝚒𝚝﹕💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼/𝟻𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎﹕ $₃₅₀˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞☞ ☞
,🖇 ᴅᴋ ᴄᴜᴘᴘᴀ ᴛᴇᴀ

「粉鳥伊人」外賣下午茶 ﹙二人份量﹚ $₃₄₈

「粉鳥伊人」外賣下午茶 ﹙二人份量﹚ $₃₄₈

. 𝚈𝚞𝚖:👅👅👅👅/𝟻
𝚁𝚎𝚟𝚒𝚜𝚒𝚝﹕💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼/𝟻
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎﹕ $₃₅₀

☞ ☞ ᴅᴋ ᴄᴜᴘᴘᴀ ᴛᴇᴀ/ ᴅᴋ ᴀʀᴏᴍᴀᴛʜᴇʀᴀᴘʏ

上環新街市街₁₉號地下

今年聖誕, 新年節日,都要乖乖係屋企度過,不如叫個靚靚Tea Set,一家人係屋企high tea開心下....🥰💫DK Cuppa Tea💫粉鳥伊人隨身行下午茶2人份 *$348 / 4人份 *$568可愛粉紅色紅鶴造型high tea層架放滿美味甜鹹小點, 好有節日氣氛色,香,味俱全💜甜點紅豆芝士蛋糕 2件腰果味馬卡龍 2件玫瑰朱古力 2件英式鬆餅 (配玫瑰醬) 2件💜鹹點迷你牛角包 2件英式豬肉腸卷 2件巴馬火腿芝士串 2件我同囡囡款款都好喜歡 🤩甜點推介腰果味馬卡龍,美美粉紅色香脆餅皮,內裡餡料帶有濃濃果仁香氣。浪漫玫瑰造型的朱古力,帶微酸紅莓內饀,朱古力味夠香濃。英式鬆餅點上玫瑰醬,滿口玫瑰香氣,好滿足。鹹點推介豬肉腸卷和巴馬火腿芝士串,微醺鹹香美味,恰到好處,大人或小朋友都好喜歡 !!

💫DK Cuppa Tea
💫粉鳥伊人隨身行下午茶
2人份 *$348 / 4人份 *$568

可愛粉紅色紅鶴造型high tea層架
放滿美味甜鹹小點, 好有節日氣氛
色,香,味俱全

迷你牛角包 2件
英式豬肉腸卷 2件
巴馬火腿芝士串 2件

我同囡囡款款都好喜歡 🤩

鹹點推介豬肉腸卷和巴馬火腿芝士串,
微醺鹹香美味,恰到好處,大人或小朋友都好喜歡 !!

2020-12-27 58 瀏覽
【將夢幻打包帶回家—DK Cuppa Tea】 最近因為疫情的關係一顆蠢蠢欲動掛念下午茶已久的心一直無處安放🥺,經朋友介紹知道了這間十分貼心的店鋪竟然可以提供下午茶外賣的服務,讓人喜出望外,不僅可以和男朋友或好閨蜜一起手工搭建下午茶的拼盤增進感情,營造浪漫的氛圍、又可以品嘗美味的甜點,真的是好特別的體驗呢~咸甜點:巴馬火腿芝士串英式豬肉腸卷迷你牛角包甜點:紅豆芝士蛋糕腰果味馬卡龍玫瑰型朱古力英式松餅配玫瑰紅豆芝士蛋糕非常贊,味道不會太甜膩,甜度適中,紅豆和芝士的搭配非常清新,口感細膩,讓人有驚喜的感覺。腰果味道的馬卡龍也非常棒,我個人是馬卡龍的愛好者,酥酥的外殼配上裡面的夾心帶給人滿滿的幸福感💕整個餐廳的環境也是甜美風,搭配得當相得益彰的花朵充盈著整個空間,令人仿佛置身於花海中心曠神怡。
【將夢幻打包帶回家—DK Cuppa Tea】

咸甜點:
巴馬火腿芝士串
迷你牛角包

甜點:
玫瑰型朱古力
英式松餅配玫瑰

2020-12-25 53 瀏覽
今年聖誕🎄雖然宅在家,輕輕鬆鬆tea一tea都唔錯丫😚左揀右揀,Order 左 #DK Cuppa Tea 既tea set貪佢連埋flamingo 紙架,跟埋說明書喺屋企慢慢砌~喺屋企都可以享受靚靚high tea🥰.「粉鳥伊人」隨身行下午茶 ($348/2人) 甜點🍮玫瑰🌹朱古力 - 香濃玫瑰味紅豆芝士蛋糕 - 芝士夠smooth腰果味馬卡龍 - 唔會好甜,岩晒我英式鬆餅配玫瑰醬 - 靚靚粉紅色外脆內軟..............................鹹點迷你牛角包 🥐 - 滿滿牛油香味,酥皮鬆化英式豬肉腸卷 - 大件啲仲好☺️巴馬火腿芝士串 - 配上靚靚竹籤,芝士香濃
今年聖誕🎄雖然宅在家,
輕輕鬆鬆tea一tea都唔錯丫😚
「粉鳥伊人」隨身行下午茶 ($348/2人)
甜點🍮
玫瑰🌹朱古力 - 香濃玫瑰味
紅豆芝士蛋糕 - 芝士夠smooth
腰果味馬卡龍 - 唔會好甜,岩晒我
英式鬆餅配玫瑰醬 - 靚靚粉紅色外脆內軟
鹹點
迷你牛角包 🥐 - 滿滿牛油香味,酥皮鬆化
英式豬肉腸卷 - 大件啲仲好☺️
巴馬火腿芝士串 - 配上靚靚竹籤,芝士香濃
疫情關係,呢排都少左出去食野呢間DK cuppa tea又推出左外帶嘅下午茶,用粉紅色嘅Flamingo做主題,十分之少女心❣️-除咗有甜品外,佢仲會比埋一set三層嘅flamingo造型架,自己砌埋個架,都幾好玩。小食方面,總共有七款14件🍡包括甜點4件同鹹點3件🙌🏻個粉紅色嘅scone真係好特別又吸睛,配搭玫瑰醬好香🌹英式豬肉腸卷好酥脆👍🏻❤️對於疫情下唔想出街嘅大家都係唔錯嘅選擇哦🙈
疫情關係,呢排都少左出去食野
小食方面,總共有七款14件🍡包括甜點4件同鹹點3件🙌🏻
個粉紅色嘅scone真係好特別又吸睛,配搭玫瑰醬好香🌹
英式豬肉腸卷好酥脆👍🏻❤️
對於疫情下唔想出街嘅大家都係唔錯嘅選擇哦🙈