2022-02-07 372 瀏覽
路過尖沙咀K11見到新開Milkshake店點可以唔試試😆特色店面 不設堂食坐位側邊有少少企位可以係特色牆打打咭店面細細仲有多款口味及小食可供選擇奶昔聲稱❌奶粉❌冰今日就試試人氣之選🔅CHOCOLATE BANANA MILKSHAKE濃厚既朱古力奶昔配上最佳拍擋香蕉🍌凍得黎真係冇冰粒真材實料可以再試另有惠顧奶昔加小食優惠-$5不過今次食飽飽都係單點個奶昔試試星期一至五 下午茶優惠 滿$50仲有9折優惠
路過尖沙咀K11見到新開Milkshake店

星期一至五 下午茶優惠
滿$50仲有9折優惠
  • 朱古力香蕉奶昔
2022-01-19 162 瀏覽
一間俾佢外觀同裝修呃咗嘅舖頭入正題我覺得呢間野用嘅油唔係咁得有少少油益味唔知係咪近來疫情比較犀利啲嘢去唔切好老實講麥當勞家鄉雞都好過佢油同埋肉都唔得希望佢努力改進我遲啲再試吓睇吓點因為如果間舖頭賣炸嘢炸到咁樣遲早執笠佢咁嘅質素我隔離買燒味飯冇咁嬲
一間俾佢外觀同裝修呃咗嘅舖頭
因為如果間舖頭賣炸嘢炸到咁樣
遲早執笠
佢咁嘅質素我隔離買燒味飯冇咁嬲
2021-11-30 287 瀏覽
對我來講要一杯奶昔唔好飲其實好難,因為始終都係用雪糕,但係要一杯奶昔好好飲亦都唔容易,重點係一定係雪糕。咁岩經過尖沙咀,見到一間寫住devil shake 嘅店,立即好想試,因為心裏面諗呢間店嘅奶昔一定好邪惡,我叫咗個朱古力香蕉奶昔加Oreo,間店得兩個人,基本上兩個人入晒去沖奶昔就冇人企喺店面,你要撳鐘先有人出嚟,再加上佢哋一入去其實都等幾耐…終於見到我杯奶昔,第一啖飲落去…靜咗!一啲都唔devil,杯奶昔有香蕉味、有朱古力味不過偏淡,我以為我加咗Oreo會令到杯奶昔更加濃味,事實上唔係,而且佢杯奶昔唔係好杰撻撻,比較流質,我覺得佢個朱古力味唔濃嘅原因係雪糕嘅問題。事實上我係失望嘅。
朱古力香蕉奶昔加Oreo
.黃店milkshake🥤法式焦糖🍯雲呢拿奶昔……….K11對面有間次次黎尖沙嘴都會買嘅😋Milkshake🥤……….價錢介乎$30-50💰奶昔無加 🧊 全部都係用雪糕打成佢哋嘅milkshake 係即時製作,所以每次都要等耐小小🤣🤣………..性價比:🥤🥤🥤3/5評分:🥤🥤🥤🥤4/5……….飲過咁多次,感覺今次偏甜左dd但都在接受範圍內🥰🥰同埋佢唔會太稀💁🏻‍♀️👍🏻可以係除珍珠奶茶🧋嘅另一選擇………
黃店milkshake🥤
………..
性價比:🥤🥤🥤3/5
評分:🥤🥤🥤🥤4/5
……….
飲過咁多次,感覺今次偏甜左dd
但都在接受範圍內🥰🥰
同埋佢唔會太稀💁🏻‍♀️👍🏻
可以係除珍珠奶茶🧋嘅另一選擇
………
焦糖雲呢拿奶昔
2021-10-07 277 瀏覽
每次去到尖沙咀都好想試,但每次都總係去唔到個邊。 今次終於試到好開心!因為本身好鍾意飲milk shake, 見到香港有間本土milk shake更開心!奶味濃,texture 岩岩好,啲士多啤梨醬唔似係假個啲😂😂下次路經一定再飲!支持!

下次路經一定再飲!支持!
2021-07-16 313 瀏覽
Devil Shake is definitely a to-go place for an evil summer dessert! The milkshake here was so smooth and delicious (not the shaved ice one which I don’t quite like)! I like how rich in vanilla flavour it is! I chose this cookies & cream one, and the blended cookies pieces were “drinkable” with the straw. There were also bits of chocolate chips inside. A superb and really enjoyable, devil milkshake indeed!
Chocolate Cookie Chips Milkshake
2021-07-15
下午茶
2021-06-19 242 瀏覽
Devil Shake 😈😈邪惡奶昔呢個名真係當之無愧👻由開張至今一直好想飲 今日終於飲到法式焦糖雲呢拿奶昔呢杯奶昔好似飲緊雲呢拿雪糕咁😂平時飲奶昔好驚會好甜但呢杯有驚喜 唔會係死甜 甜度適中 而且唔會加冰 所以夠濃平時去五仔飲奶昔要五十幾蚊杯 好貴🥲黎到呢間devil shake咁大杯先三十幾蚊如果大家係尖沙咀區突然想飲奶昔真係可以試下devil shake。見menu仲有啲小食可以選擇下次一定會再試🥰🙃原本好想試粒粒芋頭奶昔可惜暫停供應🥲希望遲啲有返可以試
Devil Shake 😈😈

而且唔會加冰 所以夠濃

平時去五仔飲奶昔要五十幾蚊杯 好貴🥲
黎到呢間devil shake咁大杯先三十幾蚊
如果大家係尖沙咀區突然想飲奶昔
真係可以試下devil shake。
見menu仲有啲小食可以選擇
下次一定會再試🥰

🙃原本好想試粒粒芋頭奶昔
可惜暫停供應🥲希望遲啲有返可以試
2021-06-19
  • 法式焦糖雲呢拿奶昔
2021-06-14 176 瀏覽
今日行經K11,諗住等朋友去附近買嘢飲。但又唔想飲bubble tea。見到呢間milkshake 就走去試下。佢menu有唔同味的milkshake,本身想飲chocolate banana milkshake,但係我一見有黑芝麻就叫咗黑芝麻milkshake嚟飲,覺得應該幾好飲個味又夾。個味道真係好好飲,芝麻味又出,好足料,又夠濃,無諗過咁好飲。下次到K11一定會試埋其他味。難得有間咁有心去做milkshake! 一定要支持

📍尖沙咀魔鬼奶昔‼️ · 濃濃花生醬誘惑🥜-- Devil Shake😈🍼·=======================前排經過尖沙咀加拿分道見到新開咗一間主打奶昔嘅小店🤤奶昔款式多樣,細睇之下仲發現竟然有小編至愛嘅花生醬🥰一於就買咗杯試下!🤤------------------------------⭐️花生醬奶昔 $45飲落texture好rich!!!花生味道香濃,奶香十足,甜度亦唔會太高🙈花生醬仲係用上澳洲天然無添加花生醬,無添加鹽糖,飲完都唔會覺得膩濟👍加埋面頭嘅一大pat忌廉令口感更為順滑,仲更加邪惡🤣😈一杯價錢唔算特別平但味道唔錯值得一試❣️有機會再嚟試下其他味🙈------------------------------賣相:7.3/10味道:7.8/10性價比:6.9/10回頭度:6.5/10------------------------------店舖資料名稱:Devil Shake地址:尖沙咀加拿分道4-6號集友大廈B座地下6D號舖前往方法:尖沙咀站D出口

=======================

地址:尖沙咀加拿分道4-6號集友大廈B座地下6D號舖
前往方法:尖沙咀站D出口
  • 花生醬奶昔
2021-04-20 173 瀏覽
而家周街都係珍奶個d,但呢間係K11對面新開嘅都幾特別,係賣milk shake。佢有好多款唔同口味,普通朱古力 士多啤梨呢d一定有啦,我見佢仲有牛油味、花生醬、芋頭呢d味道😂我鍾意阿華田,所以叫左杯胚芽阿華田奶昔,除左覺得d胚芽少左d之外,其他都好ok,好滑身,唔會好死甜,等我下次再試下其他味先😋除左奶昔,我見佢都仲有d小食賣,個樣都好似好正咁,例如薯條、雞翼、洋蔥圈,大家有興趣都可以去試下😋

2021-03-07
  • 胚芽阿華田奶昔
2021-03-29 185 瀏覽
小編超級鍾意飲Milkshake🤤前幾日見到有foodie推薦尖沙咀呢間新開嘅milkshake店😍作為油尖旺嘅地膽,梗係要即刻去試吓啦🤩 呢間舖頭個名真係改得好啱,款款都勁邪惡!😈胚芽阿華田奶昔 ($38)milkshake表面有好多胚芽🤩飲落口感非常豐富!入口好順滑,阿華田味頗濃郁🤎小編覺得甜度都啱啱好😋中間仲有堆好邪惡嘅cream🤣開頭飲落個口感有啲似雪糕😋隔咗陣溶左少少後又係另一種質感😆唔錯唔錯🤩絕對係珍珠奶茶嘅另一選擇😆😚

胚芽阿華田奶昔 ($38)
2021-03-03 285 瀏覽
“黑糖雲呢拿奶昔”($34)尖沙咀k11對面街新開咗間奶昔店🥤除咗經典款嘅朱古力🍫焦糖,士多啤梨🍓仲有綠茶系列同特昔系列🤣連香芋,紅豆,黑芝麻,牛油果味都有🥑除咗奶昔呢道仲有提供小食我就揀咗特昔系列嘅黑糖雲呢拿奶昔😍平時黑糖珍奶/鮮奶就飲得多配奶昔就真係第一次😆首先奶昔入口幼滑☺雲呢拿味好香濃😍當中帶點黑糖香,唔係死甜嗰種☺不過甜王如我就覺得黑糖多返少少仲正😛下次再嚟要試吓其他味先😝
“黑糖雲呢拿奶昔”($34)

尖沙咀k11對面街新開咗間奶昔店🥤
除咗經典款嘅朱古力🍫焦糖,士多啤梨🍓
仲有綠茶系列同特昔系列🤣
連香芋,紅豆,黑芝麻,牛油果味都有🥑
除咗奶昔呢道仲有提供小食
我就揀咗特昔系列嘅黑糖雲呢拿奶昔😍
平時黑糖珍奶/鮮奶就飲得多
配奶昔就真係第一次😆
首先奶昔入口幼滑☺
雲呢拿味好香濃😍
當中帶點黑糖香,唔係死甜嗰種☺
不過甜王如我就覺得黑糖多返少少仲正😛
下次再嚟要試吓其他味先😝
2021-02-08 388 瀏覽
剛剛買完曲奇餅,路過加拿分道見到呢間新開嘅milkshake 店,見價錢又合理,忍唔住買杯奶昔回公司飲吓。除咗美式餐廳常有嘅大路款式,呢度都有啲特別款,今次就買咗芋頭奶昔去試。奶昔嘅雲呢拿底很香濃,而芋頭是自家製有粒粒芋蓉。芋蓉同奶昔好夾,好好味,如果可以再多啲芋蓉更好😋。當 Five Guys 賣緊$55一杯shake,飲得很肉痛時,呢度$35 一杯即時覺得抵好多。題外話:店家唔小心做錯左我嘅order,做多了一杯焦糖奶昔,送埋比我。自己飲唔到咁多,送俾朋友飲,佢都話香濃好味,下次要去買來試吓。

芋頭奶昔
芋頭奶昔