2020-02-22 1058 瀏覽
一向支持小店,今日去下午茶,已幫襯過幾次, 覺得服務好好,價錢便宜,食物好味 巨型湯烏冬 - 大塊吉列豬扒拼湯烏冬,超好味豬扒juicy,炸得剛剛好,唔會厚粉 豬肋骨配薯角 - 賣相不錯,薯角炸得剛剛好,豬肋骨食落去沒有騷味,值得一讚, 出面好多時都會食到有騷味總括嚟講,幫襯個午餐、下午茶同埋晚餐,每个時段食品都唔錯,價錢好合理,環境不錯,服務好好, 每次去到,員工都超有禮貌,又有笑容,食物質素亦好好,一定支持小店希望可以繼續努力,保持水準!
巨型湯烏冬 - 大塊吉列豬扒拼湯烏冬,超好味
豬扒juicy,炸得剛剛好,唔會厚粉

希望可以繼續努力,保持水準!
巨人湯烏冬
豬肋骨配薯角
2020-02-22
巨人湯烏冬
豬肋骨配薯角
2020-01-18 523 瀏覽
今日同屋企人嚟慶祝生日,環境好舒服,好啱聚會.食物都好靚同埋好好味!連唔鍾意食西餐嘅爸爸都好捧場.食物好新鮮好多樣化,口味fusion.啲侍應好好笑容,幫我哋切蛋糕切得好鬼靚,哈哈...最後叫佐好多食物,食到捧住肚走,仲送coupon畀我哋下次嚟食,下次要再黎食過!
2019-06-03 1033 瀏覽
最初因為朋友 推介話呢度平靚正所以過嚟試午餐,五六十蚊已經有餐湯餐包 主菜同餐飲。久違了的滿足感。 今晚過嚟試晚餐 原先叫咗個煙肉意粉 點知芝士味太 強烈 原先 以為上錯餐, 點知佢話係咁的啲員工好有禮貌立即話幫我換, 態度有礼。 換了牛扒。蒜蓉多士好好味比中午吃嘅餐包不知好吃」多少倍。牛扒伴菜不是薯条而是紫薯蓉。下次会再來
2019-04-03 1085 瀏覽
同女朋友去食呢個2人餐。環境幾舒適,座位闊落。沙律嘅汁幾合我哋胃口,頭盤比較值得一提係個XO醬炸蠔,鬆脆多汁,生菜同XO醬定位有少少輔助感覺,增加咗層次感。主菜我哋要咗個腸同牛小排,腸就正常水準,牛小排外脆內軟,油份同肉汁好豐富,肉味較平時食用開嘅肉眼位置淡d。蕃茄天使麵茄味充足,清新嘅蕃茄平衡一下d肉食嘅油膩感剛剛好。整體上覺得幾抵食,因為食物質素都穩妥,有少少驚喜。可能新開優惠所以呢個套餐唔太貴,當日都見未坐滿場。
所以呢個套餐唔太貴,當日都見未坐滿場。

2019-03-31 777 瀏覽
同屋企人星期日經過見佢開左一排諗住去試下個lunch!一行四人專登叫四款唔同既餐試下,每個lunch 都包餐湯加飲品~ 上完餐湯仲有麵包上!餐湯size 適中唔會好飽 但味道都唔錯。等左一陣就開始上主食1. XO醬炒豚肉意粉味道唔錯,份量十足,辣辣地岩曬我媽口味2. 叼草忌廉魚柳意粉 (可選薯菜/意粉或飯)食得出魚柳係新鮮炸起,好有魚味,唔錯!3. 香煎雞扒飯(可選薯菜/意粉或飯)大大塊,雞肉好滑,汁叫左另上!好味4. 香煎豬肉眼扒兩塊豬扒,入味,一D都唔un,好味!四個人連埋飲品二百零蚊lunch, 環境舒適,最緊要睇得出有心serve 客!十分推介元朗人去試
同屋企人星期日經過見佢開左一排諗住去試下個lunch!

等左一陣就開始上主食

1. XO醬炒豚肉意粉
味道唔錯,份量十足,辣辣地岩曬我媽口味
XO醬炒豚肉意粉

2. 叼草忌廉魚柳意粉 (可選薯菜/意粉或飯)
食得出魚柳係新鮮炸起,好有魚味,唔錯!
忌廉汁魚柳意粉

3. 香煎雞扒飯(可選薯菜/意粉或飯)
大大塊,雞肉好滑,汁叫左另上!好味
香煎雞扒飯

4. 香煎豬肉眼扒
兩塊豬扒,入味,一D都唔un,好味!
香煎豬肉眼扒意粉

2019-03-31