2022-08-29 1080 瀏覽
經過深水埗發現呢間台式奶茶好多人排隊。望真啲原來今日做緊一個優惠,第二支嘢飲半價 。咁樣計返都好抵飲,平均大概廿蚊就飲到一杯L size既台式飲品。星空莓莓$29冇奶蓋味 d草莓係用草莓醬 好似m記新地草莓醬咁 都幾甜下 配有沙冰 杯野飲幾普通 可飲可不飲奶茶三兄弟$25呢杯比較好飲 雖然冇茶味 得奶味 佢嘅配料都幾多 有仙草布甸同埋珍珠 珍珠少少硬 唔係太好食 不過咁嘅價錢我哋覺得都好算係咁㗎喇 唔要求得咁多最後 ,佢地員工嘅服務態度比較惡 冇咩笑容 可能太忙啦
星空莓莓

星空莓莓$29
奶茶三兄弟$25

不過咁嘅價錢我哋覺得都好算係咁㗎喇 唔要求得咁多

最後 ,佢地員工嘅服務態度比較惡 冇咩笑容 可能太忙啦
2022-08-27
  • 奶茶三兄弟
2021-12-05 815 瀏覽
取單趕住走又無留意,買落單4杯翻到屋企先知4杯都係五小福,而且加嘅配料應該有嘅入面又無加,伏左我⋯⋯⋯⋯⋯幫襯左好多次,味道係ok,但可能真係要認真對待客人一啲order要求~
2021-12-05
外賣自取
2020-12-04 1316 瀏覽
一路都有飲開,之前的工作人員態度好好,唔知之前啲工作人員係放假定係換咗新人,只係問咗一個問題就黑面。語氣好差,態度好差。成個人好似食左炸彈感,唔鍾意哩份工咪唔好做囉。態度好差!?
成個人好似食左炸彈感,唔鍾意哩份工咪唔好做囉。態度好差!?
2020-12-04
30 分鐘 (外賣自取)
$26 (宵夜)
2019-09-25 1409 瀏覽
Coco Fresh Tea and Juice has several branches throughout the city but I found this branch has something different.Behold the Kpop singer cup holder! Yes, you can order any drink and they will give you a cup holder of Kim Jae Hwan to fit onto your cup.They offer a variety of drinks. Menu is in English and Chinese. As it's take away, there is no 10% service charge. However, they do have a small corner if you want to sit down. I chose the mango yakult ($24).  It was pretty sweet with not much mango

They offer a variety of drinks. Menu is in English and Chinese. As it's take away, there is no 10% service charge. However, they do have a small corner if you want to sit down. I chose the mango yakult ($24).  It was pretty sweet with not much mango taste. It pretty much tasted like yakult.  But the price was cheap for a large cup and perfect for quenching my thirst.

2019-09-22
5 分鐘 (外賣自取)
2018-09-13 1538 瀏覽
喺台灣飲過coco之後就令我幾難忘返到香港知道香港都有嘅時候第一時間就試咗印象都唔錯呢日經過西九龍廣場嘅隱蔽角落發現原來開咗一間分店本身想買番平時最愛嘅仙草奶茶但coco都有賣黑糖珍珠鮮奶作為一個小小捧場客就買一杯試吓有冇水準先黑糖雙拼牛奶因為有啲貪心,就試埋有布甸嗰一款外表都唔錯,同官方圖片中差唔多店員都有提醒記得要搖勻黑糖味都唔錯珍珠明顯地都係平日嘅珍珠,不過外面就有黑糖漿布甸味道被黑糖蓋過咗八、九成奶味就唔夠重,而且混合咗一啲布甸糖漿嘅甜味有啲奇怪不過coco嘅其他飲品都唔錯呢款就有啲失望喇
喺台灣飲過coco之後就令我幾難忘
但coco都有賣黑糖珍珠鮮奶
作為一個小小捧場客
就買一杯試吓有冇水準先

黑糖雙拼牛奶

因為有啲貪心,就試埋有布甸嗰一款
外表都唔錯,同官方圖片中差唔多
店員都有提醒記得要搖勻
黑糖味都唔錯
珍珠明顯地都係平日嘅珍珠,不過外面就有黑糖漿
布甸味道被黑糖蓋過咗八、九成
奶味就唔夠重,而且混合咗一啲布甸糖漿嘅甜味
有啲奇怪
不過coco嘅其他飲品都唔錯
呢款就有啲失望喇
外賣自取
2018-09-06 846 瀏覽
今天來了西九龍中心購物,離開時由二樓天橋走,看到橋口有很多人排隊,於是好奇去看看,原來是CoCo 飲品店啊!於是立刻買杯飲品來解喝,見到門口竪起了一個特價飲品的宣傳牌,便叫了一杯蜂蜜檸檬蘆薈茶,只需$17,果然非常美味,有大量蘆薈之外,亦有一片檸檬,所以很有口感及酸咪咪,很適合夏天飲啊
2018-09-06
2018-08-01 626 瀏覽
最近coco都可於西九龍中心一樓開左分店。夏日炎炎,人人都想飲翻杯凍飲。眼見間間連鎖珍奶店都排滿人,但呢間竟然無咩人等。我叫了一杯奶霜紅茶,$23因為想試真d,選了正常甜度。 奶霜像貢茶的奶蓋,但奶較厚身。茶味好香甜,兩者配搭得好好。還送了5元coupon下次用呢!

還送了5元coupon下次用呢!

2018-07-05 507 瀏覽
我是在樓上工作 一向都在coco買飲品給同事喝的 因為價錢合理 又便宜又好喝 同事們都好喜歡!今天我16:25分都買飲料買了2杯一杯是蜂蜜蘆薈一杯百香雙響炮(加珍珠走椰果 少甜少冰)結果他給的珍珠分量竟然是我平時買的一半也沒有我差不多天天也會去光顧你們的也是買一樣的飲品當我問店員是那個珍珠分量是加了錢的嗎?他居然反駁我說是 我說我加了2蚊也是跟沒的分量!那位女員工說是 叫我下次同他講回要多珍珠OMG!我不是要說些什麼 只是我覺得那位員工有點過份!加了錢 珍珠量沒加到那我加錢要珍珠是為了什麼?這是我最失望的一次
我是在樓上工作
一向都在coco買飲品給同事喝的
因為價錢合理 又便宜又好喝
同事們都好喜歡!
今天我16:25分都買飲料買了2杯
一杯是蜂蜜蘆薈
一杯百香雙響炮(加珍珠走椰果 少甜少冰)
結果他給的珍珠分量竟然是我平時買的一半也沒有
我差不多天天也會去光顧你們的
也是買一樣的飲品
當我問店員是那個珍珠分量是加了錢的嗎?
他居然反駁我說是
我說我加了2蚊也是跟沒的分量!
那位女員工說是 叫我下次同他講回要多珍珠
OMG!我不是要說些什麼 只是我覺得那位員工有點過份!
加了錢 珍珠量沒加到
那我加錢要珍珠是為了什麼?
這是我最失望的一次
2018-07-05
下午茶
2018-03-01 761 瀏覽
難得今晚同老公二十世界,老公話有得試飲珍珠奶茶。甘我地就去左西九新開coco換.由於係免費,所以只可以揀珍珠奶茶.店員會特別提醒要唔要少甜少冰,好細心我地要左少甜少冰,味道岩岩好雖然少冰,但都好夠凍😊珍珠夠q. 下次可以試下紅豆奶茶
難得今晚同老公二十世界,老公話有得試飲珍珠奶茶。
甘我地就去左西九新開coco換.

由於係免費,所以只可以揀珍珠奶茶.
店員會特別提醒要唔要少甜少冰,好細心

我地要左少甜少冰,味道岩岩好

雖然少冰,但都好夠凍😊
珍珠夠q.
下次可以試下紅豆奶茶
2018-03-01
2018-02-11 654 瀏覽
行過見到有新野開,叫Coco既珍珠奶茶店,之前聽過未試過,唔知好唔好飲,但見佢買一送一,唔口渴都朋友一人一杯試下店員服務好好,我要左熱珍珠,我朋友要左凍,大家都係半糖因為真係好驚啲超甜飲唔到係執邊bar 枱等左兩至三分鐘就有,甘多人買算快手味道唔錯,奶茶味濃又滑,而珍珠唔會林滋滋,好有咬口。仲要超級大杯,我飲左一杯已經飽晒,唯一覺得奇怪就係明明我杯熱飲點解用膠杯雖然溫度唔太熱姐,但用紙杯好似好啲不過二十蚊買一送一仲有啲咩好講丫真係性價比高!另外,佢仲送左兩張減五蚊卡比我地下次用會再來!

店員服務好好,我要左熱珍珠,我朋友要左凍,大家都係半糖
因為真係好驚啲超甜飲唔到
係執邊bar 枱等左兩至三分鐘就有,甘多人買算快手
雖然溫度唔太熱姐,但用紙杯好似好啲
不過二十蚊買一送一仲有啲咩好講丫
真係性價比高!
另外,佢仲送左兩張減五蚊卡比我地下次用
會再來!
2018-02-02 544 瀏覽
我喺台北都好鐘意飲coco, 難得喺西九龍開左間新鋪,仲有珍珠奶茶/芒果益力多買一送一優惠 一於一試珍珠奶茶原價$20 一杯, 買一送一為起$10 一杯, 掋到難間鋪有得坐, 我同先生直呈可以睇到啲staff即沖奶茶杯芒果益力多真係成枝多多整架我同先生一人一杯珍珠奶茶走冰正常甜,仲有唔同冰量同甜度可以揀 試完覺得好好飲珍珠都軟硬適中有台北士林夜市間shop嘅質素真心推介!不過等要有耐性, 始終多人買btw下次要試埋芋香珍珠奶茶同紅豆奶茶
一於一試

間鋪有得坐, 我同先生直呈可以睇到啲staff即沖奶茶
杯芒果益力多真係成枝多多整架

試完覺得好好飲
珍珠都軟硬適中

有台北士林夜市間shop嘅質素
真心推介!不過等要有耐性, 始終多人買

btw下次要試埋芋香珍珠奶茶同紅豆奶茶
2018-02-02
10 分鐘 (外賣自取)
  • 珍珠奶茶