2022-05-16 1663 瀏覽
🥖Banh Mi Op La Thit Ga Nuong 越式雞扒煎蛋法包 -$118香脆法包包住香菜、蘿蔔絲、香煎雞扒及煎蛋等,材料豐富,營造多層口感;唯醬汁欠奉,愈食愈乾🥲🍜Bun Bo Hue 越式牛肉粉-$118第一次食越南牛米線而非河粉😝牛肉湯清新開胃,微微青檸汁加入牛湯底,整體味道既酸又醒神😋;牛丸牛味比生牛肉濃😂,更有啖啖肉汁,襯搭其他配料,口感層次尚豐富。同樣$118 我會寧願食粉>包🤪

🍜Bun Bo Hue 越式牛肉粉-$118
第一次食越南牛米線而非河粉😝

同樣$118 我會寧願食粉>包🤪
2022-02-20 738 瀏覽
越南 水吧位置更裝修得像越南街頭的粉面店,盡量還原越南當地的感覺。食物方面,除了傳統的越南菜式另外也有照顧到一眾素食及純素者的素肉菜式。BUN BÖ HUE牛肉河粉,牛肉湯麵配以生牛肉、牛丸、五花腩片和扎肉,能夠在一碗河粉品嘗不同的牛肉,湯底味道亦十分濃郁,可以吃到一半加上辣椒更刺激~NEM NUONG (Pork Skewers)豬肉串,肉質火燒後仍保持嫩滑,加上酸甜醬汁味道不錯,但味道不是太驚艷,所以可以留待人多的時候再點。CHA GIO (Spring Rolls)越式春捲,裡面是豬肉和芋頭,外皮薄而香脆,內里卻不會乾,非常出色。CÄNH GÀ CHIÊN (Chicken wing)牛油雞翼,但有蜜糖包裹著,外皮香脆吃起來甜甜的,有別於一般傳統越南牛油雞翼。最後來一杯越南咖啡,味道一如既往的強烈加上煉奶剛好。餐廳食物質素相當好,大家不妨一試。Cô Thành 中環九如坊2-4號地鋪
越南 [Lunch Lady - 午餐夫人]早已是越南街頭美食的代表之一,吸引世界各地旅客慕名而來,而這去的中環九如坊的越南餐廳 Cô Thành,其主理人 Brian Woo 暫時就是「Lunch Lady」是唯一的徒弟。

店裡裝修比較走越南街頭風,而水吧位置更裝修得像越南街頭的粉面店,盡量還原越南當地的感覺。

BUN BÖ HUE

NEM NUONG (Pork Skewers)

CHA GIO (Spring Rolls)

CÄNH GÀ CHIÊN (Chicken wing)

最後來一杯越南咖啡,味道一如既往的強烈加上煉奶剛好。
餐廳食物質素相當好,大家不妨一試。

Cô Thành
中環九如坊2-4號地鋪

2022-01-30 737 瀏覽
九如坊美食多 呢間由裝修格調食物都好正宗 好食🥺食完呢餐冇咩衝再食香港人開啲偏港風越南嘢…🥖Bánh Mì Ốp La Gà Nướng (Fried eggs & lemongrass roasted chicken bánh mì)💰HKD118(Rating:8/10)一直幾鍾意食越南法包 喜歡好食baguette嘅質感 外脆內軟帶韌度 但餡料又冇西式咁膩😎有啲瓜菜有蛋白質又帶酸甜滋味 層次感十足 超開胃🤪呢個包燒雞香而紮實 勁厚身 仲有煎蛋😍蘿蔔絲青瓜等都鍾意 唯一係要攞走棵芫荽🥵價錢進取但幾足料 食完唔會後悔 肝醬味係幾subtle嘅 適合我呢種唔like內臟類食品嘅人😗🍜Bún Thịt Gà Nướng (Chicken Rice Noodle Salad)💰HKD118(Rating:8.5/10)睇相可能唔覺但啲燒雞真係每塊都超大嚿 好入味兼juicy!檬粉唔係平時好幼嗰type 而係用米線 撈埋青瓜花生脆脆酸甜汁等等 幾特別又好食😋有甜有咸有酸 忍唔住一啖接一啖 但都好飽肚㗎 因為真係足料😙跟lunch set $160有埋前菜飲品(前者可揀沙律/春卷/串燒)係個放

睇相可能唔覺但啲燒雞真係每塊都超大嚿 好入味兼juicy!檬粉唔係平時好幼嗰type 而係用米線 撈埋青瓜花生脆脆酸甜汁等等 幾特別又好食😋有甜有咸有酸 忍唔住一啖接一啖 但都好飽肚㗎 因為真係足料😙跟lunch set $160有埋前菜飲品(前者可揀沙律/春卷/串燒)係個放肆happy lunch👻

Btw 話係中環但其實近上環!
  • Banh  Mi
  • Bun  bo  hue
今日難得放假,同朋友嚟到上環呢間特色嘅越南餐廳。喺網上面睇呢間餐廳好出名,而且裝飾多好有越南風味。果然呢個建築真係幾靚,好似去左河內咁。我哋揀咗個好位,坐咗喺落地大玻璃面前,有自然嘅日光陽光,心情都靚靚。🌟Bun bo hue🌟($118)選擇唔算特別多,冇中文字,只有越南字同埋英文字,都唔知自己叫咗啲咩,好彩有睇OpenRice,叫咗呢碗面,對面有牛肉,肉丸。 性價比麻麻哋,湯麵以為係金邊粉,點知係米線。好在料都算多,牛肉都幾靚,幾嫩,但係個湯底唔算特別好飲,中規中矩。同埋食食下嚟咗好多人,我哋未食完碗麵,個店員就趕住想收,好似喺度趕嚇咁,呢點的確幾扣分。

🌟Bun bo hue🌟($118)

2021-11-28 895 瀏覽
中環九如坊出名多嘢食,日式拉麵、串燒、牛腩、蕃茄麵、咖啡店各適其適,選擇多不勝數,所以一到lunch 時間就很旺場,每間店都排隊店。今次試咗呢間主打越南順化牛肉粉(Bun Bo Hue)的店,同平食開的越南Pho 唔同,湯底更香辣。店裏裝修比較raw,個水吧位仲模擬街邊啲檔口,再加上佢地用既枱凳,比你有去咗越南街邊啲檔口的感覺。Lunch 有lunch set, 就係小食+米粉+飲品,但我當然揀lunch set 啦。🔸小食揀咗烤豬肉卷,有少少煙熏味,醬汁甜甜地幾惹味🔸Bun Bo Hue 配菜都係豬、牛、蝦,配少少辣的湯底更惹味,同pho 的清甜截然不同🔸凍越南咖啡,唔需多講,濃郁香甜,正
🔸小食揀咗烤豬肉卷,有少少煙熏味,醬汁甜甜地幾惹味

🔸Bun Bo Hue

🔸凍越南咖啡,唔需多講,濃郁香甜,正
九如坊,越式樸素水泥牆身風格,越南人主理,味道和裝修一樣exotic。Bún Thái (總分: 8.5/10) 🍲 湯頭 (8.75/10):用牛骨、豬骨、海鮮熬成的清湯,加了酸豆、青檸葉、檸檬草等香料,味道清新酸甜,相當開胃。無味精,可一飲到底。🥩 牛肉(8.5/10):半生熟安格斯牛肉,肉質嫩滑不會過肥。🦐 海鮮及配料(8.5/10):值得一讚,鮮蝦一吃就知道是新鮮剝殼的,鮮甜爽口彈牙。墨魚和扎肉中上水準。🍜 麵質(7.5/10):爽彈掛湯———————————————————————————⭕️ 相思子總結:用料優質的越南湯河,味道和裝修一樣exotic,作風低調但味道絕不下於Brass Spoon/Samsen之流。已翻食 ✅💵Budget: $130 pp
Bun  Thai

Bún Thái (總分: 8.5/10)

🍜 麵質(7.5/10):爽彈掛湯

———————————————————————————

💵Budget: $130 pp
2021-10-09 572 瀏覽
餐廳外觀打卡一流😍濃濃越南當地氣氛店員都係越南人 餐牌都係英文 感覺就好似去咗越南一樣💕✨午市一人套餐 $178 🐼(前菜、主食同餐飲✨Goi bap cai tim du du (cabbage/papaya)木瓜沙律🎋酸酸甜甜 幾開胃😗✨Bun thit ga nuong (cold chix noodle salad) 佢個汁同平時差唔聽食開嘅唔同🍜食落冇咁酸 但係甜甜地最啱夏天食啲friesh嘅嘢分量都幾多✨Ca phe sua (coffee)🍴🍸嘆番杯正宗越南咖啡咖啡不過不失可以一試#COTHANH#G/F. 2-4 Kau U Fong Central, Hong Kong#越南菜
[中環地道越南菜☺]

#COTHANH
#越南菜
2021-10-04
2021-10-03 471 瀏覽
Pet Friendly Vietnam Pho极简工业装修风~“极简”服务意识~KOL推荐的一间风很大的越南餐厅整体OK,不会特意回顾,路过的话排队10分钟以内可以一试一份牛肉粉,汤头惹味👍🏻 配料厚切牛肉,肥牛片,牛肉丸,猪肉肠,葱丝,香菜。厚切牛肉不够软烂,很难咬断;牛肉丸小小一粒;猪肉肠质素一般;肥牛片吸收了汤汁反而表现优异。粉很好吃,圆形的米粉Q弹略带一点嚼劲,是我喜欢的口感。整体一般,不会特意回顾,路过可以再去嗦一碗
Pet Friendly Vietnam Pho
整体OK,不会特意回顾,路过的话排队10分钟以内可以一试

粉很好吃,圆形的米粉Q弹略带一点嚼劲,是我喜欢的口感。

整体一般,不会特意回顾,路过可以再去嗦一碗

2021-09-12 620 瀏覽
一間以越南街頭為主題嘅正宗越南菜餐廳真係由外到內都充滿越南風情個大門口打卡一流 真係會以為自己唔係香港🤣⠀〰️ 雞扒煎蛋越式法包 $118⠀好有驚喜嘅越式法包!裏面分別有雞扒 煎蛋 同青瓜等等蔬菜成個包都又足料 而且比我想像中大好多🤘🏿雞扒好厚身好大塊 好入味帶好重香茅香🥰雞皮好脆 入面肉質就好嫩滑🤘🏿法包有烘過 就算凍咗都依然帶微脆包體係帶煙靭嘅口感 入面仲查左一層肝醬成個combination真係無得頂 加埋煎蛋perfect🥲❤️係香港食過最喜歡嘅越式法包之一🥰〰️雞扒撈檬粉 $98呢個係另一個推介菜式🤘🏿佢地嘅檬粉同平時越南餐廳食到嘅好唔同檬粉比較粗 睇落好似米線 但比米線彈牙~而佢哋嘅撈檬dressing亦同一般嘅唔同 另外香茅烤雞同越式法包嘅雞扒一樣高質雞肉嫩之餘香茅味好出 雞皮亦好香脆🤘🏿加埋表面嘅炸洋蔥 青瓜 蘿蔔食落好豐富呢個男朋友都大讚 很可以🥳🤘🏿〰️ 越式蒸陳村粉 $78 雖然呢款係小食 但份量真係好大🤣第一次食越式嘅陳村粉 感覺好有潮州嘅風味🤣陳村粉口感好煙靭 食落帶米粉香 加上酸酸甜甜嘅醬汁同扎肉 幾岩我口味🤘🏿⠀〰️原個椰青 $50呢個真係必飲! 好 清 甜 !好耐
一間以越南街頭為主題嘅正宗越南菜
餐廳真係由外到內都充滿越南風情
個大門口打卡一流 真係會以為自己唔係香港🤣

〰️ 雞扒煎蛋越式法包 $118⠀

好有驚喜嘅越式法包!
裏面分別有雞扒 煎蛋 同青瓜等等蔬菜

係香港食過最喜歡嘅越式法包之一🥰

〰️雞扒撈檬粉 $98

呢個係另一個推介菜式🤘🏿
佢地嘅檬粉同平時越南餐廳食到嘅好唔同
檬粉比較粗 睇落好似米線 但比米線彈牙~
而佢哋嘅撈檬dressing亦同一般嘅唔同

第一次食越式嘅陳村粉 感覺好有潮州嘅風味🤣

陳村粉口感好煙靭 食落帶米粉香
加上酸酸甜甜嘅醬汁同扎肉 幾岩我口味🤘🏿

〰️原個椰青 $50

呢個真係必飲! 好 清 甜 !
好耐冇試過喺香港飲到咁清甜嘅椰青
感覺仲高質清甜過之前喺越南泰國飲嘅🤣

雖然餐廳定價偏高 但食物質素係值得的
唯一就係食物嘅選擇唔算特別多
但我絕對有興趣encore🤣🤘🏿
終於向港島區進發😋平時食開新界九龍 一直想試中環灣仔一帶的餐廳 今日食越南野🇻🇳 呢間係之前有2個朋友都推薦過 咁就嚟試喇😍因為得ᴡᴀʟᴋ ɪɴ唔想排隊 所以6點半就到咗 位置任你選😙餐廳走頹風 扮越南平民餐館 裝潢有格調 好新淨 用餐空間好充足 無隔板!.✨ʙᴀɴɢ ᴜᴏᴛ〰️札肉粉皮 微酸開胃 唔係好夠汁 食到底會好少少✨ʙᴜɴ ʙᴏɴ ʜᴜᴇ牛肉湯粉〰️成碗都充滿牛肉香 濃濃湯底 有牛肉 札肉 牛丸 ᴍᴜsᴛ ᴛʀʏ 要吱埋個青檸汁!✨ɢᴏɪ ᴄᴜᴏɴ 米紙卷〰️呢個純粹想食揀咗佢無食春卷 不過見食評好多人話春卷好食 但係我怕熱氣😂.價錢同越南食一定差好遠 不過想懷念下越南風味可以一試🙆🏻‍♀️
ʙᴀɴɢ ᴜᴏᴛ
ɢᴏɪ ᴄᴜᴏɴ
ʙᴜɴ ʙᴏɴ ʜᴜᴇ
ɢᴏɪ ᴄᴜᴏɴ
ʙᴜɴ ʙᴏɴ ʜᴜᴇ
2021-07-31 478 瀏覽
轉入九如坊,可以見到樓高兩層既水泥牆身,由內到外以簡約樸實裝潢為主,設計有點似越南街頭風既大排檔,採用鋼枱膠椅,雖然唔算太好坐,但勝在座位與座位之間都幾寬敞~-1️⃣BÚN BÒ HUẾ 越南牛肉粉 💰118(👅: 6.7/10)先講湯頭,味道較清甜,牛香味唔算出;粉麵用左米線,呢個配搭有別於平時用開河粉或檬粉,但感覺上唔係太索湯汁;配料方面有牛丸、豬肉春卷條、大大片牛肉、牛腩等等,份量都ok,但唔知係咪影左太耐相,牛肉偏韌,其他就正正常常!呢個Pho整體有點平庸~-2️⃣BÁNH MÌ ỐP LA THỊT GÀ NUỚNG 雞扒煎蛋越式法包 💰118(👅: 7/10)法包包身香脆,內裡夾住厚煎雞扒和煎蛋,另外仲有d秘製醃料,配搭得宜,雖然價錢貴左少少,但整體口感豐富有層次!-3️⃣BÁNH ƯỚT 越式蒸陳村粉 💰78(👅: 7.3/10)蒸陳村粉份量幾足,好像似主食咁,口感滑嫩又帶少少煙靭感,配料有扎肉,芫茜,醬汁等,辣辣地又有d咬口,幾好食~另外都加左$15蝦做配菜,令食粉不至單調。-4️⃣NEM NƯỚNG 烤豬肉捲 💰78(👅: 7.3/10)甜甜地,好juicy既豬肉醃香,幾好食~-5️⃣K

甜甜地,好juicy既豬肉醃香,幾好食~

5️⃣KEM CHUỐI 香蕉冰淇淋 💰58(👅: 7/10)
好得意既甜品,外層係滑滑甜甜既雪條椰子香味,內層都煙韌既香蕉口感~

6️⃣Cà Phê Panna Cotta 意式咖啡奶凍 💰48(👅: 6.5/10)
咖啡味都幾出,好以布甸咁好滑嫩~
7⃣Dua 椰青 💰50(👅: 7.5/10)
好鮮甜,都幾大個椰青,仲有椰子肉食⠀

8️⃣Cà Phê Sữa Dá 牛奶咖啡 💰48(👅: 6.7/10)
咖啡味幾香濃,加煉奶甜甜地~

✨整體黎講,食物較樸實,性價比普通,較推薦法包同椰青~
2021-07-30 350 瀏覽
Finally managed to come here for lunch. Always see a queue outside. The food was alright but just alright really. Only the Bun Bo Hue was any good - can't comment on authenticity but it was very flavorful.Everything else from the lunch sets was there just to fill up space. If my memory serves me correctly it was just an ordinary salad.The staff seemed like they were stressed for some reason. And they shouldn’t be putting us or any two pairs at a communal table.

2021-07-20 388 瀏覽
餐廳走工業風路線~ 裝修充滿特色,有點復古懷舊feel🥰 店員服務態度超好👍雖然定價偏高,但味道真係好高質!Bún Bò Huế (牛肉湯粉) ($118)牛肉湯麵配料非常豐富🥰有生牛肉、牛丸、五花腩片同扎肉,全部都好高水準🤤一次過食到咁多配料超滿足😋湯底夠濃,正呀!不過個人都係鍾意河粉配搭多啲❤️煎蛋雞扒越式法包($118)除左蛋同雞扒之外,法包入面仲夾左酸蘿蔔、青瓜同芫茜,令法包食落無咁乾👍雞扒烤得好香,配埋隻煎蛋真係好豐富🍳不過底層嘅鵝肝醬先係重點,令味道大大提升‼️越南炸春卷 ($78)炸春卷裏面包左豬肉同芋頭,炸得好香脆😋 味道都幾特別~越南炸雞翼($78)炸雞翼醬汁甜甜地,每啖都勁香勁脆😍真係超級熱氣😂👍雞翼肉質嫩滑之餘不失原來嘅雞味,抵讚😋越南咖啡($48)

Bún Bò Huế (牛肉湯粉) ($118)

煎蛋雞扒越式法包($118)

越南炸春卷 ($78)
炸春卷裏面包左豬肉同芋頭,炸得好香脆😋 味道都幾特別~

越南炸雞翼($78)

越南咖啡($48)
2021-07-18 279 瀏覽
*∗⃰*⁕ 上 環 𝗖ô 𝗧𝗵à𝗻𝗵 *⁕∗*∗ 恍惚穿越到了越南街頭 🇻🇳 越式法包好好食🤤 ⠀⠀⠀⠀最近發現原來上環九如坊裡面匿藏了一家越南餐廳~餐廳以越南街頭為主題,由外到內都恍惚置身與越南街頭啊!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀« Sᴜᴍᴍᴀʀʏ »⠀⠀食物類型選擇不多,只有粉麵類、越式法包和小食供選擇,Menu也只要越南文和英文,好地道的感覺~食物方面質素不錯,份量也頗大,尤其推薦越式法包!店員們非常友善很friendly呢。餐廳裝修模仿了越南街頭,比較簡陋,雖然還算寬敞但就不算好坐,以餐廳環境價錢上就真的定價真的頗高。⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ఌ︎ 𝐁𝐮𝐧 𝐁𝐨 𝐇𝐮𝐞 越南牛肉粉 $118⠀店員推薦的牛肉粉~湯頭頗清甜但牛味不算重,感覺有點清淡,所以推薦大家要加入辣椒和擠青檸檬在湯頭裡,味道立即提升了很多。牛肉粉的粉感覺有點像米線,但更加al dante的口感~配料方面有一塊牛腩和兩粒牛丸,還有一條扎肉腸之類的~全部味道都不錯不過以這個價錢來說我希望配料可以給多點呢!PS 裡面加入了炸蒜和豬油渣我很喜歡⠀⠀ఌ︎ 𝐁𝐚𝐧𝐡 𝐌𝐢 𝐎𝐩 𝐋𝐚 𝐓𝐡𝐢𝐭 𝐆𝐚 雞扒煎蛋越式法包 $118⠀這個非常非常有驚

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
« Sᴜᴍᴍᴀʀʏ »⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

ఌ︎ 𝐁𝐮𝐧 𝐁𝐨 𝐇𝐮𝐞 越南牛肉粉 $118⠀

這個非常非常有驚喜啊!雖然價錢不便宜但滿足感的確有!首先要讚一下法包就算冷掉了還是脆的,然後裡面是帶點煙靭的,但不會難咬哦~裡面夾了厚厚的煎雞扒和煎蛋,重點是塗了厚厚的一層肝醬!完全是靈魂所在🤤 還有一些酸酸的pickled veggies,一起吃很解膩又很搭,很喜歡❤️(如果煎蛋可以是流心蛋就更好了)⠀

ఌ︎ 𝐂𝐡𝐚 𝐆𝐢𝐨 炸春卷 $78⠀
這個也是值得讚賞的,因為冷掉了還是很脆!!裡面有豬肉和芋頭,可惜芋頭比我想像中不突出,芋頭控有點失望🙈 整體味道不錯啦不過沒很特別就對了~⠀

ఌ︎ 𝐁𝐚𝐧𝐡 𝐔𝐨𝐭 越式蒸陳村粉 $78⠀
這個以小食來說也太大份了吧,感覺可以當正餐了😂 陳村粉口感頗煙靭,配料是扎肉。味道正正常常,略嫌醬汁不夠,會有點乾。⠀

ఌ︎ 𝐃𝐮𝐚 原個椰青 $50⠀
很好喝的椰青啊啊啊好清甜🤍 店員都是女孩子但看見他們劈椰青已經劈到駕輕就熟,很厲害😂 點了這個一定要吃裡面的椰肉啊,好嫩滑🤤 不吃就浪費了啦!⠀

ఌ︎ 𝐒𝐨𝐝𝐚 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐡 青檸梳打 $28⠀
略嫌青檸不夠多所以不夠酸啦~我喜歡很酸很酸的。不過很解渴就對了!⠀
⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ɪ ʀᴇᴄᴏᴍᴍᴇɴᴅ ᴛʜᴇɪʀ...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ᴛʏᴘᴇ ᴏғ ғᴏᴏᴅ #168hk_viet⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ᴛᴀsᴛᴇ #168hk_yum⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lᴏᴄᴀᴛion#168hk_sheungwan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Rᴇᴠɪsɪᴛ¿ maybe ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍Cô Thành⠀
中環九如坊2-4號地舖⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝗛𝗲𝘆!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Comment了嗎 ´͈ ᵕ `͈ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Like了嗎 ⚆_⚆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Save了嗎 (〃∀〃)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2021-05-19 510 瀏覽
To be fair, I’ve never tried this restaurant but it’s on my list to try bc I love viet food! I walked in, she brought me to a table that’s sharing with another two customers that I don’t know (fine 😒). I asked her if she has partition to separate our table with theirs. She said NO. Excuse you, it’s pandemic time! Are you kidding me?! I would NEVER EVER visit this restaurant. With this kind of service?! I would rather pay more to other restaurants that respect their customers than this place!