2020-12-18 165 瀏覽
早前上網睇到這家餐廳可以食嘢之餘,又可以做 massage,計劃好跟老公陪完阿仔打針後,一齊去 relax 吓,預祝我們的結婚周年紀念。可是,一波波的疫情,無得做 massage,唯有趁著 6 點禁堂食之前照去,淨食個有情調的一餐。來到餐廳,一排排的梳化加上柔和的燈光和音樂,已經覺得好 relax 好有情調。炸甜薯條覺得這個薯條好特別,因為外面炸得好香脆,而裡面係甜甜地的蕃薯,雙重口感和味道。經典卡邦尼意粉意粉帶彈牙,而意粉汁是帶點 creamy,味道濃濃的寜舍香滑。香煎嫩魚柳配香檸牛油汁魚柳煎得金黃,非常吸睛。切一件放入口,肉質相當嫩滑,帶陣陣的牛油香,味道很搭配。焙茶芝士蛋糕蛋糕的密度很高,所以焙茶香味濃濃的。沾上側邊的雲呢那 cream 一齊食,增添多一份滑滑的口感。見到老公食得咁開心,我同自己講:希望下次同佢再來的時候,可以試埋 massage 啦~

炸甜薯條

經典卡邦尼意粉

香煎嫩魚柳配香檸牛油汁
魚柳煎得金黃,非常吸睛。
切一件放入口,肉質相當嫩滑,帶陣陣的牛油香,味道很搭配。

焙茶芝士蛋糕
蛋糕的密度很高,所以焙茶香味濃濃的。

2020-12-15
紀念日
呀!!竟然比我發現呢間多功能Cafe「C h i l l a x」老闆係我小時侯好喜歡既女神阿旦,因為佢熱愛狗狗,所以呢到好受狗主歡迎。其實Cafe能夠同狗狗共處,多d互動反而令成個氣氛又warm又有愛。而何謂多功能呢?除左一系列主食、輕食外、專為狗狗特製既小食外,仲有專業按摩師預約幫你鬆一鬆;加上整棟分左兩層,空間感大足,用作Event埸地供應都仲得!上黎緊仲有年宵、市集,真正Chillaxation既終極體驗!👇📌Light · Meal -▪ Chillax · All Day Long - ▫ 平時一至五返工已經夠攰,趁放假想差差電,呢個「Chillax·全日早餐」就岩哂打工一族啦。簡簡單單用上烤蕃茄、南瓜、大啡菇、鮮牛油果沙律、英式早餐腸賜你力量,最欣賞佢地個大啡菇完全唔乾身,水份充足,咬落質感軟腍,幾好食;南瓜切粒再焗過,配上早餐腸入口相當香脆,沙律清新怡人,唔錯。📌P a s t a -▪ Lasagne · Bolognese · Beef -▫ 令人食指大動既「肉醬·千層麵」用上牛肉做主題,裡面既芝士相當足料,每一層都食到濃厚既醬汁;食落飽肚得黎又唔會太膩,推介之選。
呀!!竟然比我發現呢間多功能CafeC h i l l a x

老闆係我小時侯好喜歡既女神阿旦,因為佢熱愛狗狗

所以呢到好受狗主歡迎。其實Cafe能夠同狗狗

共處,多d互動反而令成個氣氛又warm又有愛。

而何謂多功能呢?除左一系列主食、輕食外、

專為狗狗特製既小食外,仲有專業按摩師預約幫你鬆一鬆;

加上整棟分左兩層,空間感大足,用作Event埸地

供應都仲得!上黎緊仲有年宵、市集,

真正Chillaxation既終極體驗!👇

📌Light · Meal -
Chillax · All Day Long -
Chillax · All Day Long

就岩哂打工一族啦。簡簡單單用上烤蕃茄南瓜大啡菇、鮮牛油果沙律、
Chillax · All Day Long

咬落質感軟腍,幾好食;南瓜切粒再焗過,
Chillax · All Day Long

配上早餐腸入口相當香脆,沙律清新怡人,唔錯。

📌P a s t a -
Lasagne · Bolognese · Beef -
Lasagne · Bolognese · Beef

▫ 令人食指大動既「肉醬·千層麵」用上牛肉做主題,
Lasagne · Bolognese · Beef

裡面既芝士相當足料,每一層都食到濃厚既醬汁;
Lasagne · Bolognese · Beef

食落飽肚得黎又唔會太膩,推介之選。

📌A p p e t i z e r -
French · Fries -
French · Fries

▫ 金黃誘惑既「法式·炸薯條」新鮮滾熱辣,即叫即炸;
French · Fries

表面炸到少少焦香,食落相當惹味,又唔會太鹹,岩岩好。

📌Roasted · Coffee -
Iced · Mocha -

▫ 一個人原來都可以盡興,一杯「凍朱古力·咖啡
治癒我整個晏就,入口咖啡香到不得了,
Iced · Mocha

撞上濃度極高既朱古力,悠哉遊哉!
5天前
2021-01-14 0 瀏覽
疫情下受限聚令及6pm後無堂食嘅影響,最近喺呢度搞左個簡單嘅wedding party。呢度環境寬敞舒適,所有staff都好nice同pro,嘢食同飲品都好有水準。事前經過溝通,幫我準備左我想播嘅background music同decoration, 所以大家都影左好多靚相留念。聽聞cafe黎緊會有酒牌,希望疫情後再黎試下massage同飲下cocktail。
2021-01-13 0 瀏覽
今日嘅朋友來到銅鑼灣新開的餐廳Chillax吃午飯,環境非常舒適✨,Cafe 樓高兩層,門外黑色的裝修相當有氣派!🤩上層空間寬敞,一邊還設 massage 區💆🏻‍♀️,有專人提供頭、頸、手部按摩服務 。我們二人叫了香辣大蝦扁意粉🦐、慢煮香草鴨胸意粉🦆、焙茶芝士蛋糕、薄荷朱古力☕️和洋甘菊茶。香辣大蝦扁意粉🦐帶子同大蝦都好彈牙,很有口感,微辣,但很入味!慢煮香草鴨胸意粉🦆鴨胸厚身,充滿香草味,很新鮮!焙茶芝士蛋糕😋充滿香濃的配茶味道,沾上cream就多一份口感!薄荷朱古力☕️香濃朱古力味,加了忌廉,好好味呀!無論環境、服務態度、食物質素都感到非常滿意。下次我一定會再次光臨,再體驗按摩的服務!❤️

香辣大蝦扁意粉🦐
帶子同大蝦都好彈牙,很有口感,微辣,但很入味!

慢煮香草鴨胸意粉🦆
鴨胸厚身,充滿香草味,很新鮮!

焙茶芝士蛋糕😋
充滿香濃的配茶味道,沾上cream就多一份口感!

薄荷朱古力☕️
香濃朱古力味,加了忌廉,好好味呀!

2021-01-06 110 瀏覽
之前同朋友仔一齊去食下嘢按摩下🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️好耐好耐無好享受咁relax嘅環境首先有姐姐幫我哋按摩, 姐姐好夠力, 成個膊頭都鬆曬❤️❤️之後就準備好嘢食畀我哋, 好窩心 我因為之前食咗嘢就淨係點咗一個cheesecake同埋紫薯特飲, 按完摩食一個cheesecake簡直係加曬分, 真係特別香特別好味朋友仔就叫咗個all day breakfast, 擺設已經好精緻,朋友大讚牛油果同埋牛角包超正💕💕Chillax仲要係寵物friendly, 希望限聚快啲搞掂, 可以同老公一齊去嘆番下❤️

今日經過銅鑼灣,見到呢間cafe好特別,有得按摩,間唔中嚟放鬆下都幾正!不過因為疫情關係,而家按摩暫時唔開放💆不過難得嚟到就食番個lunch先😍LunchSet Menu $168有soup / main course / drink 🍲田園椰菜恭忌廉湯好香濃嘅忌廉湯,好滑好濃🐥香草雞肉配薯蓉雞肉煎得好嫩滑,兩大塊好足料薯蓉係我中意嘅口感,仲食到有薯仔粒健康之選,重薯仔味多於忌廉,好好味!☕️Drink - Flat white個杯set好靚好復古!!味道偏向苦味重嘅咖啡香飲落好滑,好香濃嘅咖啡另外仲試左一個主食💗🍤香辣大蝦扁意大利粉帶子同大蝦都好彈牙,好入味食落辣辣地,好惹味!唔食得辣嘅都可以試下,唔算真係好辣扁意粉有咬口,係我中意嘅口感!

LunchSet Menu $168
有soup / main course / drink
🍲田園椰菜恭忌廉湯
好香濃嘅忌廉湯,好滑好濃

🐥香草雞肉配薯蓉
雞肉煎得好嫩滑,兩大塊好足料
薯蓉係我中意嘅口感,仲食到有薯仔粒
健康之選,重薯仔味多於忌廉,好好味!

☕️Drink - Flat white
個杯set好靚好復古!!
味道偏向苦味重嘅咖啡香
飲落好滑,好香濃嘅咖啡

另外仲試左一個主食💗
🍤香辣大蝦扁意大利粉
帶子同大蝦都好彈牙,好入味
食落辣辣地,好惹味!
唔食得辣嘅都可以試下,唔算真係好辣
扁意粉有咬口,係我中意嘅口感!
2020-12-31 134 瀏覽
好久沒有享受 Metime ,好友見我湊仔湊得辛苦,就提議帶我去 Chillax relax 一下。這間餐廳除了可以吃飯外,更有按摩服務,但因為最近疫情比較嚴重,所以按摩這個環節暫時未能服務,我們會計劃下一次再去。另外,餐廳更可以帶同寵物一同享受啊!🐶🐱餐廳環境很舒服,配以很輕鬆爵士音樂,裝飾很有格調,以灰色及綠色為主調,一共有兩層,地下是餐廳Cafe,一樓也可以食飯同時提供按摩服務,更可以預約做包場服務。我們點了套餐,有湯、主菜及咖啡,當日餐湯是很香滑的椰菜花忌廉湯,好友點了牛肉千層麵,以往吃的千層麵總是黏在一起,但是這個真是一層一層的千層麵,濃濃的味道包著肉碎,很有口感;而我自己點了香草雞肉配薯蓉 ,雞肉嫩滑,輕烤過的雞肉,更是惹味可口,另外也點了炸甜薯條小食,薯條炸得好香脆,內𥚃甜甜很有口感。

2020-12-13 224 瀏覽
湊B咁耐我同爸爸都未按過摩😩絕對需要揾間正嘢relax下!!我地去咗位於銅鑼灣嘅Chillax佢有兩層高,係型格嘅灰黑裝修🖤樓下係輕食區🍴我地就先上樓上慢慢嘆揀呢度嘅原因因爲佢好正地結合個餐飲同按摩同步享受💕我地就揀左Package B 先嚟30分鐘按摩💆🏻姐姐手勢好到位又力度適中👍🏻鬆完就享用一款小食同一杯飲品嘢食仲勁好味🤤我最鐘意食Scone!佢外脆內軟沾埋醬一流😋仲有其他入味鹹食🥐之後再嘆埋南非國寶茶☕️個味好特別,一試難忘😍而且另一重點係呢度好歡迎寵物同主人一齊嚟梳乎添❤️
湊B咁耐我同爸爸都未按過摩😩
絕對需要揾間正嘢relax下!!
我地去咗位於銅鑼灣嘅Chillax

佢有兩層高,係型格嘅灰黑裝修🖤
樓下係輕食區🍴

嘢食仲勁好味🤤
我最鐘意食Scone!佢外脆內軟沾埋醬一流😋

仲有其他入味鹹食🥐

之後再嘆埋南非國寶茶☕️

個味好特別,一試難忘😍
而且另一重點係呢度好歡迎寵物同主人一齊嚟梳乎添❤️
2020-12-08 150 瀏覽
好耐冇約呢個朋友仔出黎喇!朋友係要見嘅😘見佢工作壓力咁大,就同佢黎一間可以真正r̾e̾l̾a̾x̾到嘅cafe <Chillax>嘆下!顧名思義呢間cafe除咗可以嘆杯咖啡☕️食個下午茶🫖,仲可以向到按摩💆🏻架!朋友嚟到真係好suprise! 佢大讚未開始經已好興奮!Chillax有個Chillaxation Package,有分Package A & Package B (係時間上嘅分別)除此佢哋仲有A La Cert menu! 見個friend咁攰,我就同佢㨂咗Package B[30mins massage💆🏻➕Refreshment🍮➕Coffee☕️/Tea🍵]我哋去到因有客人按緊摩,我哋就坐底食咗個High Tea先,一人揀咗一款食物(Mini Pie & Scone)我叫咗杯cappuccino 朋友叫杯iced chocolate! 個Pie🥧幾好食啊,脆脆嘅皮,餡料香口,仲有幾款味道(salmon,beef,sausage)個人鐘意salmon 味😋係時候到我哋按摩喇,好期待!按摩師手勢好到位,而且仲舒解到我平日嘅勞累!朋友都好enjoy,舒服到話唔想同我傾偈😂要
好耐冇約呢個朋友仔出黎喇!朋友係要見嘅😘

朋友嚟到真係好suprise! 佢大讚未開始經已好興奮!

係時候到我哋按摩喇,好期待!按摩師手勢好到位,而且仲舒解到我平日嘅勞累!朋友都好enjoy,舒服到話唔想同我傾偈😂要好好感受按摩師嘅力度!

呢度環境好舒服😌又夠開揚,店主開咗啲窗,陽光☀️充足,唔會話迫夾!

我哋完完全全感受到一個悠閑、舒暢嘅一個下午🥰

💟我哋巧遇靚靚老闆娘,見佢預備咗啲點心,賣相相當吸引!一問之下原來係為佢隻寵物而設🐶!原來呢度係接受寵物到訪架,除左主人可以去嘆,小貓🐈小狗🐶都可以出黎一齊High Tea一翻😆啲食物絕對唔hea架🤤(我見到都想食)🤣🤣🤣🤣
☕️ 𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎 𝚘𝚛 💆🏻‍♀️ 𝙼𝚊𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎?𝚆𝚑𝚢 𝚗𝚘𝚝 𝚋𝚘𝚝𝚑?放咗工最好就係去鬆一鬆銅鑼灣 @chillax就啱哂環境舒適,又好氣氛一共有兩層,下面嗰層係餐廳,上面嗰層係按摩區呢度有啲𝙼𝚊𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎 𝙿𝚊𝚌𝚔𝚊𝚐𝚎係15mins/30mins按摩+小食+飲品除咗可以飲咖啡☕️食件𝚜𝚌𝚘𝚗𝚎之外仲可以按摩💆肩頸按摩師𝙱𝚛𝚎𝚗𝚍𝚊好專業一啲都唔馬虎仲針對哂我啲勞損位幫我按按完真係鬆好多按完再飲返杯花茶壺茶超大壺呀,好抵飲🤪個𝚂𝚌𝚘𝚗𝚎真係必食‼️又鬆又脆配𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢醬或者𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖都好好味已經好想再去啦🤩🤩🤩🤩
☕️ 𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎 𝚘𝚛 💆🏻‍♀️ 𝙼𝚊𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎?
𝚆𝚑𝚢 𝚗𝚘𝚝 𝚋𝚘𝚝𝚑?

放咗工最好就係去鬆一鬆
銅鑼灣 @chillax就啱哂
環境舒適,又好氣氛

一共有兩層,下面嗰層係餐廳,上面嗰層係按摩區

呢度有啲𝙼𝚊𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎 𝙿𝚊𝚌𝚔𝚊𝚐𝚎

一啲都唔馬虎
仲針對哂我啲勞損位幫我按
按完真係鬆好多

按完再飲返杯花茶
壺茶超大壺呀,好抵飲🤪

個𝚂𝚌𝚘𝚗𝚎真係必食‼️
又鬆又脆
配𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢醬或者𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖都好好味

已經好想再去啦🤩🤩🤩🤩
休息是為了走更長的路 我卻去了按個摩~🎤Chill住high tea 按摩住relax真係又chill 又relax☺️今次一於捉埋閨蜜黎陪我先~位置位於銅鑼灣禮頓道其實就係保良局對面,十分好搵環境Chillax樓高兩層上層係按摩樓層而下層就係bar x cafe。平時仲可以帶埋狗狗一齊黎嘆咖啡,人寵共chill~~relax。好有泰國按摩feel,餐廳成個環境都好舒服。我自己就最中意門口個打咭位,一杯咖啡一個故事...上到樓上按摩層,職員示意我地先坐低再換拖鞋。就好似番屋企咁要除鞋換拖鞋,好舒適自在。同朋友都選擇左Package BPackage B:包括30分鐘按摩 + 飲品 + 小食飲品: 可以揀花茶、咖啡、其他特飲小食: 有scone 同咸批任君選擇~ 我地揀左先按摩,後嘆tea。按摩時技師安排我地兩人坐喺長梳化。按摩師手勢好好,頭肩頸都舒緩左疲勞。邊按邊傾計真係好relax!漏斗計時器提示我地完成就可以嘆tea lu~~按完摩職員示意我地黎到進食區食tea傾計我同朋友都選擇咗scone。鬆餅外脆內軟,烘暖暖。配上果醬(士多啤梨/藍莓味)同cream。鬆餅唔會乾身,面且好鬆軟。無

休息是為了走更長的路
我卻去了按個摩~🎤
Chill住high tea 按摩住relax
真係又chill 又relax☺️

今次一於捉埋閨蜜黎陪我先~

位置
位於銅鑼灣禮頓道
其實就係保良局對面,十分好搵

Chillax樓高兩層
上層係按摩樓層而下層就係bar x cafe。
好有泰國按摩feel,餐廳成個環境都好舒服。
我自己就最中意門口個打咭位,一杯咖啡一個故事...

上到樓上按摩層,職員示意我地先坐低再換拖鞋。
就好似番屋企咁要除鞋換拖鞋,好舒適自在。

同朋友都選擇左Package B
Package B:
包括30分鐘按摩 + 飲品 + 小食
飲品: 可以揀花茶、咖啡、其他特飲
小食: 有scone 同咸批任君選擇~

我地揀左先按摩,後嘆tea。
按摩時技師安排我地兩人坐喺長梳化。
按摩師手勢好好,頭肩頸都舒緩左疲勞。
邊按邊傾計真係好relax!

漏斗計時器提示我地完成就可以嘆tea lu~~

按完摩職員示意我地黎到進食區食tea傾計

我同朋友都選擇咗scone。

鬆餅

外脆內軟,烘暖暖。
配上果醬(士多啤梨/藍莓味)同cream。鬆餅唔會乾身,面且好鬆軟。無太多調味好natural。

南非藍莓國寶茶 Blueberry Rooibos
淡淡藍莓果茶香,不會有水果酸味同茶的苦澀味。

鮮奶咖啡Latte
鮮奶味重,咖啡味超濃超香。
上層做左咖啡拉花,混合咖啡粉同鮮奶既拉花。
飲落去有奶泡、咖啡;層層滋味。

飲啖啡~食個餅~~好chill!

總括黎講,依道真係好好適合情侶或朋友約埋一齊嘆啊。下次等我帶埋小狗captain 同男朋友黎三人行先。

仲比我地偶遇到小店長Tim~hello

下次帶個朋友黎陪你玩下🐶
2020-11-30 105 瀏覽
今日晏晝試咗一個前所未有嘅午飯體驗, 晏晝食西餐飲咖啡當然試過,去齋揼骨都試過,但係兩者夾埋真係未試過,估唔到喺禮頓道,保良局對面,有間裝修咁靚嘅餐飲娛樂場所,叫做chillax ! 地下果層係一間Cafe,裝修已經很獨到,有幾個唔同嘅corner,每一個corner都可以三五知己坐埋飲咖啡,吹下水😎去到2樓,一部份係餐廳範圍,餐枱同座位都好靚,好適合幾個同事享受一頓舒適嘅午餐!另一範圍擺咗兩張按摩椅,就係比客人做按肩頸嘅地方;我order左一個package,包30分鐘肩頸按摩,一杯嘢飲,再加一份小食。我叫咗cappuccino,淨係飲品來講都好過大型連鎖咖啡店,重點要讚嘅係佢哋嘅鬆餅,真係好好味 ,雖然份量少少,但係勝在香脆; 戲玉當然係按摩啦,師傅功架十足,手勢好,加上環境非常relax,短短30分鐘,已經有普通場按一個鐘嘅效果,咁特別嘅體驗,我一定會大力推介比其他同事👍🏻👍🏻👍🏻
【 #身心充電 】鬧市中嘅充電平日工作生活兩頭忙,有時都想忙裏偷閒好好享受片刻嘅 MeTime. 好耐冇見靚媽 Lilian 啦,約埋一齊去  #Chillax 按摩 + high tea 嘆下先。呢度唔止環境好寧靜舒服,仲好好打咭架,下層係餐廳 cafe, 上層係按摩同飲野,好岩情侶、閨密同朋友黎放鬆身心 relax 下。今次我地簡左 package B  ( 30 mins Massage + drinks + cake set), 按摩師手勢好好到位,好耐冇按摩嘅我筋骨都攰到硬曬,舒服到訓著左。小休片刻差足電後,我地再喺梳化椅度食tea傾計,我地 order 左scone同咸批,scone 外脆內軟、配合埋果醬同香濃幻滑嘅咖啡,咸批同樣出色,內有三文魚同牛肉,creamy 又軟滑~身心都大滿足,柔和嘅陽光、舒適嘅環境、寧靜嘅氣氛下我倆渡過左一個愉快嘅下午。下次經開銅鑼灣可以約埋朋友再黎試埋佢地 cafe 嘅食物,呢度真係一站式嘅按摩消閒好去處呢 ~******************** Chillax 地址: 銅鑼灣禮頓道95-97號星輝大廈地舖電話: 29821328Chil

【 #身心充電 】鬧市中嘅充電

呢度唔止環境好寧靜舒服,仲好好打咭架,

下層係餐廳 cafe, 上層係按摩同飲野,

好岩情侶、閨密同朋友黎放鬆身心 relax 下。

按摩師手勢好好到位,好耐冇按摩嘅我筋骨都攰到硬曬,

舒服到訓著左。

scone 外脆內軟、配合埋果醬同香濃幻滑嘅咖啡,

咸批同樣出色,內有三文魚同牛肉,creamy 又軟滑~

下次經開銅鑼灣可以約埋朋友再黎試埋佢地 cafe 嘅食物,

呢度真係一站式嘅按摩消閒好去處呢 ~

********************

2020-11-27
  • scone
  • 咸批
2020-11-29 51 瀏覽
最近喺銅鑼灣發現咗一間新Cafe,正到不得了😍😍😍 門口望落神秘得黎帶點高尚格調,入到去先睇清楚有上下兩層。仲有好多打卡位。上層地方寬躺舒服,下層就休閒有格調。我去嗰日係平日晏晝所以唔算太多人,揀咗坐上層,食返件我最鍾意食嘅scone 加埋杯咖啡。之後就慢慢嘆番個30分鐘嘅massage。👍🏻可以按頭、肩同頸。姐姐嘅手勢超級好,我同佢講腰好痛,佢仲幫我按咗幾下腰添。好到位,俾佢按完即刻舒緩到痛左成個禮拜嘅腰痛。真係唔係講笑。好想再加多半個鍾。可惜已經有人等緊,冇位了。下次吧。一定要再去先得。
平時番工湊仔咁繃緊,襯住拍拖周年紀念日,將仔仔交俾家人,同老公出去好好放鬆下上網見到好多人推薦Chillax,佢地係一間集結Message, Bar, Cafe嘅鋪頭,環境非常咁舒適又Relax,我地就揀左「Chillaxation 」massage package B 1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)2️⃣飲品+ refreshments (mini pie/ scone / upgrade slice cake)姐姐手勢好好,仲發現到我因為經常㩒電話,令到左手手腕輕微移位😱點知姐姐幾下手勢就幫我正番位,而且成個過程唔係用死力咁按,總之按完唔會話好似俾人打完一身咁,成身都refresh 左好似重生一樣!店鋪用沙漏計時,即刻冇左果種「趕時間」嘅感覺,睇住d沙流落嚟仲好治癒混添!俾多張全景圖,舒適到差d瞓著呀!按完仲可以high個tea☕️佢地嘅咖啡好有質感加埋個strawberry jam scone,人生圓滿了☺☺☺老公就話咸點mini pie香脆又夠味,想再encall另外佢地仲係一間Dog Friendly 嘅鋪頭,除左high tea亦都有午巿及晚巿選擇,如需要另加按摩服務,按摩

1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)

俾多張全景圖,舒適到差d瞓著呀!

按完仲可以high個tea☕️佢地嘅咖啡好有質感