2024-08-13 127 瀏覽
記得之前都幾鍾意呢間嘢 之前都食過幾次 但今次食發現難食咗好多 嗌咗個黑松露白汁意粉 又水又冇黑松露味 個意粉又淋 完全勁難食 勁失望幾肯定係罐頭意粉😂 食完嘢嘅時候 都聽到隔籬枱 講緊個意粉唔好食 仲有我哋嗌咗個Pizza 個Pizza係凍嘅 味道都係麻麻哋 仲有服務態度超差 d侍應黑口黑面 把聲勁西 呢個就係serve客人嘅態度? 唔怪得越來越多人唔想喺香港食嘢…以後都唔會再幫襯呢間嘢 食物質素完全唔掂 態度又差 深水埗一定有其他更好嘅選擇

2024-08-13
紀念日
2024-08-10 135 瀏覽
$40瑪格麗特 Margherita綠色的羅勒、白色的莫薩里拉芝士、紅色的茄汁同意大利國旗相近 味道豐富仲可以用新登記會員優惠減5蚊 整番熱辣辣比您好貼心 包裝📦乾淨整齊yummyummy 開心🥳就係咁簡單
$40瑪格麗特 Margherita
仲可以用新登記會員優惠減5蚊 整番熱辣辣比您
好貼心 包裝📦乾淨整齊
yummyummy 開心🥳就係咁簡單
2024-05-25 516 瀏覽
星期六中午放工午餐的好選擇,叫咗煙三文魚腩和卡邦尼披薩,以為係細細件,點知每件全部都一分為二,兩個細食的女仔完全可以share,真係抵食,因為我中意食厚批,故惟一唔好嘅就係餅底偏脆,寒天仙草奶茶都好飲,落單時唔記得少甜少冰,飲起都唔係好甜,感覺比較健康
2024-03-30 723 瀏覽
假日去行街 。本身諗住食牛角,由於要等太耐位就周圍行吓 我發現呢一間薄餅店唔需要等位 本身冇聽過呢間舖頭 見佢有啲好大件嘅Pizza賣,而且啲味道有啲特別。例如有肉醬意粉bolognese 口味,於是放棄燒肉,膽粗粗一試 。叫咗一個細批同埋一個醬燒豬仔骨加薯條。佢係半自助形式自己攞餐具自己攞碟 。侍應會送到你嘅枱。熱辣辣嘅Pizza真係好好食,比起連鎖嗰啲好食好多好多,尤其係佢落咗好多茄膏,雖然略嫌佢嘅牛肉比較少,但係個餅底已經足夠掩蓋呢一切 。 豬仔骨同薯條亦都整得好好。
🍕 Canadian Pizza在商場逛街時,發現了一間很多人排隊的Pizza店,而且他們的Pizza超級大塊😂像巨人族的pizza。有超多不同的口味可以選擇🫶🏻我們四個人叫了雙拼pizza,分別是海鮮盛宴和煙肉漢堡。海鮮盛宴滿滿海鮮餡料😍帶子、蝦仁和八爪魚等,搭配青椒和洋蔥,讓每一口都充滿豐富的海味及口感。煙肉漢堡則是各種肉類,餡料豐富,再配上濃郁的芝士,好邪惡!吞拿魚螺絲粉 🌟推介🌟 -絲滑濃郁嘅白汁再配上吞拿魚,螺絲粉裹滿了白汁,真系食唔停🤤小食拼盤-拼盤有薯角、魷魚圈、春捲,全部都即叫即炸,份量又多,和朋友一起share食,剛剛好🫶🏻他們居然還有各種奶茶可以選擇,叫了一杯芝上桃桃,味道完全不說外面的奶茶店

🍕 Canadian Pizza

2023-10-30 978 瀏覽
同阿女成班同學仔玩完,各位小朋友都想食pizza,見到間賣相唔錯就試下夏威夷pizza係小朋友最愛,成個批好足料,菠蘿同火腿、芝士係滿滿係個批到,味道方面食到個底係好重蕃茄醬味,之後加埋菠蘿既甜味、火腿鹹鹹到,批邊好脆唔太乾👍🏻另一個叫左芝士四重奏,芝士同樣係好重手,加上小小蜂蜜既甜味點綴,不過呢個食一塊就會漏🤣要多人一齊share先得呢個蘑菇雞肉白汁螺絲粉都好味,個汁幾濃厚,但唔會太重口味肉醬意粉就一般發揮,冇特別記憶點呢個雞翼都好味,脆口既程度係會介口,就會放凍左都唔會淋,味道也不錯👍🏻

呢個蘑菇雞肉白汁螺絲粉都好味,個汁幾濃厚,但唔會太重口味

肉醬意粉就一般發揮,冇特別記憶點

2023-10-28
2023-10-17 592 瀏覽
可能是香港口味最多的pizza🍕了瑪格莉特、夏威夷風情、辣肉腸、煙三文魚、芝士四重奏、加拿大人、煙肉漢堡、野菜時蔬、波隆那風情、啖啖肉、海鮮盛宴、香辣狂蜂、泰式烤雞、D24榴槤菠雞、松露雜菌、卡邦尼等等各種口味的pizza🍕,素食葷食均可,海鮮肉類齊全,這麼多口味都可以雙拼,還有很多惹味小食
可能是香港口味最多的pizza🍕了
2023-09-17 615 瀏覽
南昌站V-WALK商場,今日好想食PIZZA,看見這間店舖就入去試一試,餐具是自助形式,夏威夷批味道和黑松露意粉都Yummy。而且份量足夠2-3人(不包括大胃王)

2023-08-19
2023-08-13 564 瀏覽
今日得閒行街路過,見到有間pizza,好耐無食過就諗住試下。果然食物質素唔錯,樓面安排很好,一坐低就拎張紙卑我哋手機掃碼落單,好快手!!!👍👍👍 下次路過會再來幫襯!
下次路過會再來幫襯!
今天下午經過店鋪兒子說要吃Pizza,於是想打包返屋企食,在櫃檯前叫了三次要落單無人理,店裡面當時有三四個人,全部都當聽唔到。終於落好單後以為好快,我就抱住2歲的仔企係度等,期間後面有客人落單跟我同款pizza,等了十分鐘後,店員將打包好外賣俾佐後面來的客人,我當時好奇怪就問點解我的單未好?兩個店員就打眼色,一個就回覆我打包緊,之後拿拿聲將塊pizza拎去加熱,漏佐單老實講態度好d我都覺得無咩,佢哋各種理由話打包緊,全程由落單開始佢哋一直掛住傾計都冇做嘢,我繼續等,我再次問究竟要幾耐?點解後面來的客人都拎走我仲要等,我仲抱住個小朋友係度。估你唔到一個男店員無解釋自己的過錯仲要講一句你自己唔坐低,簡直太好笑!回家打開pizza竟然係凍既,完全唔熱!!!今時今日的服務態度仲對得起客人嗎?
外賣自取
3-4人餐,3個人真的食唔晒,因為份量充足,薄餅及粉都滿佈芝士。雞翼,不瘦削,肉質嫩滑,外皮炸得剛好,酥脆果款,咬下還有點肉汁。薄餅是厚皮果種,但皮軟不鞋。雖然我獨愛薄脆底的薄餅,但這店都不錯,我都破例食左兩件。薄餅芝士味濃,但並不鹹,調味剛好。三文魚意粉,很creamy, 不少三文魚,我地都覺得比肉醬意粉好。那肉醬意粉份量真大,我其實它的味道不是差,充滿蕃茄味,還有許多肉碎。炸洋葱圈是另外加,非常香口好味。一家都話要再來。
2023-07-28
叫左個焗肉醬意粉,送到黎既時候見賣相唔錯,諗住今次無中伏,點知一叉開層芝士就知道出事😵撥開層芝士之後,一陣濃烈既酸味撲鼻而來,全枱既朋友都聞得到😓放入口前一刻仲諗住啲芝士味可以平衡返個酸味,但食完第一啖之後我就知自己實在太天真🤦🏻啲肉醬除左酸到一個點之外,仲有一陣奇怪既苦澀味🤢感覺就好似用左啲濃縮意粉醬黎煮,不過唔記得加水咁🌚食左半路聽到隔離枱有人投訴碟肉醬意粉餿左同有怪味,碟意粉有冇餿到我就唔肯定喇,不過我肯定呢碟係我成世人食過最酸既肉醬意粉🙈
2023-06-23
2023-05-28 438 瀏覽
食品價錢 食品質素都無問題希望貴公司正視員工態度由於貴餐廳須要在收銀櫃檯落單當時廚窗有三款pizza 而有兩款於同一碟上 我別問到是什麼口味"咁我要左手邊果件" 收銀員竟然問我"你左手定我左手"問出口理應無問題 我已經用手指出是那一件 只要他一望便知道收銀員於落單後無問堂食外賣 出單後顯示外賣我別跟員工說 "我係堂食" 而得到的回覆是 "哦 停頓三秒 咁你坐低"
食品價錢 食品質素都無問題
希望貴公司正視員工態度
由於貴餐廳須要在收銀櫃檯落單
"咁我要左手邊果件" 收銀員竟然問我"你左手定我左手"
問出口理應無問題 我已經用手指出是那一件 只要他一望便知道
收銀員於落單後無問堂食外賣 出單後顯示外賣
2023-05-28
2023-03-17 748 瀏覽
Friend子曾經介紹過呢間由屯門殺出來市區的Canadian Pizza,今次終於有機會好好品嚐下。朋友推介的呢款卡邦尼口味的薄餅好特別,薄餅上有一隻雞蛋,更會流出陣陣蛋汁,視覺感十足,再配以熱溶的「拉芝」,味道的確幾似卡邦尼呀,甚有驚喜,讚!另外亦品嚐咗招牌口味Canadian Pizza,不過我與朋友們都唔太鍾意食青椒、紅椒,所以味道一般,之不過,單單就薄餅而言,口感幾香脆的。肉醬意粉芝士令肉醬味道更豐富、更有層次,比起其他大brand的肉醬意粉, 有過之而無不及。美式炸雞翼味道不俗,外形雖炸得香脆,但不至於炸至乾身,內裡還是濕潤的。

卡邦尼薄餅

美式炸雞翼

美式炸雞
卡邦尼薄餅
美式炸雞翼
2022-12-22 757 瀏覽
今期冬至都係食pizza. 這間pizza 性價比過過其他。個餡料同個餅底好食好多。重可以叫埋茶飲,方便又快捷。我有飲楊枝甘露,正常質素,pizza 推介芝士四重奏,真係淡淡都有cheese,同埋食兩件都飽左。加埋食小小既小食就剛剛好。另外多選擇,可以叫炸蝦同埋青口,又有沙律同菜叫,都叫可以樣樣有。下次叫可以先落定單外賣,可以慳返d 等待時間,有時多人都會等,攞到返公司食都係熱,真係即叫即做,唔係做樂哂先等。

2022-12-22
20 分鐘 (外賣自取)
團年飯