17
7
5
等級3
80
0
2018-01-17 1335 瀏覽
今日突然想試下墨西哥卷,嗯間就大大份啦!雖然入面有唔少都係飯同豆類,但味道我覺得都ok,店員好貼心咁幫我切開一半咁就可以同人分享了~雖然肉真的比較少。呢個大大個就要在我78蚊,其實食完一半之後我覺得已經有60%左右飽了!(所以最好同人一齊食啦)但呢個先係最最最重點!雖然好貴(118耶!)有得要玉米片定薯條🍟我就要左薯條啦!佢有好好多芝士,入面另加配料手絲豬肉(加10蚊)哇!真係好邪惡🤤🤤🤤🤤芝士仲拉到絲上面仲有牛油果醬同酸忌廉定唔個酸奶的東西🤔成個配塔好正份量都ok,兩個人食就好夠了~yummy!不過入面有幾粒墨西哥辣椒,所以怕辣的就小心點食啦
更多
今日突然想試下墨西哥卷,嗯間就大大份啦!
65 瀏覽
0 讚好
0 留言

雖然入面有唔少都係飯同豆類,但味道我覺得都ok,店員好貼心咁幫我切開一半
咁就可以同人分享了~雖然肉真的比較少。

44 瀏覽
0 讚好
0 留言

呢個大大個就要在我78蚊,其實食完一半之後我覺得已經有60%左右飽了!(所以最好同人一齊食啦)

61 瀏覽
0 讚好
0 留言

但呢個先係最最最重點!
雖然好貴(118耶!)有得要玉米片定薯條🍟
我就要左薯條啦!佢有好好多芝士,入面另加配料手絲豬肉(加10蚊)哇!真係好邪惡🤤🤤🤤🤤
59 瀏覽
0 讚好
0 留言

芝士仲拉到絲
上面仲有牛油果醬同酸忌廉定唔個酸奶的東西🤔成個配塔好正
份量都ok,兩個人食就好夠了~yummy!不過入面有幾粒墨西哥辣椒,所以怕辣的就小心點食啦


32 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級4
786
1
2017-10-14 1166 瀏覽
想試呢間墨西哥店好耐今日終於有機會試,食個tea先墨西哥夾餅。$78有粟米粉皮、麵粉皮、脆口粟米粉皮揀,我地揀左麵粉皮再配 原味牛肉整體唔錯配料同醬汁好match,幾開胃,唔會濟有d洋蔥粒、蕃茄粒、芝士、生菜等惟獨 得支叉,比較難控制,食到散曬,分part食😂😂西班牙炸油條。$28兩條有D似炸麵包配個 類似淡朱古力的醬幾特別
更多
想試呢間墨西哥店好耐
今日終於有機會試,食個tea先

墨西哥夾餅。$78
65 瀏覽
0 讚好
0 留言

有粟米粉皮、麵粉皮、脆口粟米粉皮揀,我地揀左麵粉皮

再配 原味牛肉

整體唔錯
配料同醬汁好match,幾開胃,唔會濟
有d洋蔥粒、蕃茄粒、芝士、生菜等

惟獨 得支叉,比較難控制,食到散曬,分part食😂😂

西班牙炸油條。$28兩條
34 瀏覽
0 讚好
0 留言

有D似炸麵包
配個 類似淡朱古力的醬
幾特別
42 瀏覽
0 讚好
0 留言
37 瀏覽
0 讚好
0 留言
303 瀏覽
0 讚好
0 留言
52 瀏覽
0 讚好
0 留言
46 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級2
6
0
2017-10-14 696 瀏覽
終於有機會試墨西哥taco啦.今次我揀左雞栗米脆片 個taco好清新, 雞肉好好食下次想試下雜豆 值得一試🌮🌮另外仲叫左個栗米片 佢有二個醬既 二個醬都好特別好好食讚
更多
終於有機會試墨西哥taco啦.
今次我揀左雞栗米脆片 個taco好清新, 雞肉好好食

下次想試下雜豆 值得一試🌮🌮
另外仲叫左個栗米片 佢有二個醬既 二個醬都好特別好好食

74 瀏覽
0 讚好
0 留言
54 瀏覽
1 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級2
12
0
Bad
2017-10-09 543 瀏覽
I took away from this restaurant. Food taste not good and felt disappointed. Especially, rice, quesadilla & cheese. Their price quite expensive. By the way, their services not very well too. More delicious food in Mong Kok. I would not try again in the future.
更多
I took away from this restaurant. Food taste not good and felt disappointed. Especially, rice, quesadilla & cheese. Their price quite expensive. By the way, their services not very well too. More delicious food in Mong Kok. I would not try again in the future.
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
等候時間
1 分鐘 (堂食)
等級4
176
0
2017-10-03 394 瀏覽
I feel that cali-mex has a great business model and they do use good quality meats such as their fish, chicken, pork and shrimp. Their veggies on the other hand could be improved, I wish they tasted fresher. Their salsas are also not bad  and I'm glad their 'brava' sauce is actually very spicy and not watered down. I also think their beans can be improved, because sometimes I receive black beans that are full of liquid canned 'black bean water' at the bottom of my bowl which is very unappetising
更多
I feel that cali-mex has a great business model and they do use good quality meats such as their fish, chicken, pork and shrimp. Their veggies on the other hand could be improved, I wish they tasted fresher. Their salsas are also not bad  and I'm glad their 'brava' sauce is actually very spicy and not watered down. I also think their beans can be improved, because sometimes I receive black beans that are full of liquid canned 'black bean water' at the bottom of my bowl which is very unappetising. The beans should be a bit mroe dried out and drained of all the salty can water. Also IMHO paying $18 for a thimble of guacamole is ridiculous. If it was a generous portion of guac or if it was 8 years ago when avocados were really expensive i STILL understand. But they literally give you a 2 tablespoons of guac and if you're meal itself is $78 it's just a ridiculous add on. I would rather just buy an avocado for $8 and slice it over my burrito bowl lol and I would still have eight times the amount they would have given. 
Pulled pork burrito bowl
86 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2017-09-23
用餐途徑
堂食
推介美食
Pulled pork burrito bowl
等級1
4
0
2017-09-21 197 瀏覽
Good foodTasty guacamole Bad mannerRude staffI have never seen staff yelling at a customer. Are the staff trained?
更多
Good food
Tasty guacamole
Bad manner
Rude staff
I have never seen staff yelling at a customer. Are the staff trained?
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2017-09-21
等候時間
15 分鐘 (堂食)
人均消費
$100 (下午茶)
等級4
139
0
2017-07-10 534 瀏覽
平時去旺角掃街,去好多次都冇試呢間。因為見人流唔多,價錢又唔係特別平。今次好奇試左西班牙炸油條,等得都唔算耐。油條比想像中幼,賣相同menu有距離,一咬落都幾硬,覺得翻焗過,唔夠脆,好麻麻。上面啲肉桂糖又唔夠多,個味有啲淡。朱古力醬略淡,但加朱古力食都會蓋過晒原本嘅味。$28兩條都幾貴,唔會再食。
更多
平時去旺角掃街,去好多次都冇試呢間。因為見人流唔多,價錢又唔係特別平。

今次好奇試左西班牙炸油條,等得都唔算耐。油條比想像中幼,賣相同menu有距離,一咬落都幾硬,覺得翻焗過,唔夠脆,好麻麻。上面啲肉桂糖又唔夠多,個味有啲淡。朱古力醬略淡,但加朱古力食都會蓋過晒原本嘅味。

$28兩條都幾貴,唔會再食。
$28
45 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2017-07-09
用餐途徑
堂食
人均消費
$14 (宵夜)
等級4
231
0
2017-06-27 352 瀏覽
I like to try different cuisine. Introduced by newspaper and saw the positive reviews from openrice, I decided to try this eatery. I ordered full portion of Quesadillas with Chipotie Pulled Pork ($128) as it was much cheaper than half portion ($88). As I cannot eat spicy, I chose mild which was very mild and so I thought medium was better. After tasting this Quesadillas, I was disappointed. The main reason was too salty. In fact, the crust was very salty already with the salty stuffing whic
更多
I like to try different cuisine. Introduced by newspaper and saw the positive reviews from openrice, I decided to try this eatery. I ordered full portion of Quesadillas with Chipotie Pulled Pork ($128) as it was much cheaper than half portion ($88). As I cannot eat spicy, I chose mild which was very mild and so I thought medium was better. After tasting this Quesadillas, I was disappointed. The main reason was too salty. In fact, the crust was very salty already with the salty stuffing which meant double salty! Otherwise, this was quite nice with complements of sour cream, salsa verde, lettuce, diced tomato, a bit of pulled pork and cheese resulting multiple flavour of mild smoky, sour and overwhelming saltiness. I took away the rest and my two sister also felt too salty after tasting.  I thought,  if intense saltiness do not sound alright for you, it must not be your thing . 
題外話/補充資料: After visit this eatery, I wonder why there are quite a lot of review but there were only two patrons during my visit at around 7:10pm to 7:40 pm. If I did not see reviews before, I would not visit this eatery when I saw so few patrons.
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2017-06-03
用餐途徑
堂食
等級1
4
0
2017-06-26 265 瀏覽
fast service and food it's okay for satisfying your mexican food craving. will be back again once my craving starts again
更多
fast service and food it's okay for satisfying your mexican food craving. will be back again once my craving starts again
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
環境
服務
衛生
用餐途徑
外賣自取
等級4
2017-06-24 3021 瀏覽
每次我在旺角逛街,經過登打士街的食店「Cali -Mex」時,都會有一份很面善,似曾相識的感覺。後來我回到西貢墟,走到萬宜灣公園遊樂場附近,我才恍然大悟,原來「Cali-Mex」也有西貢分店。說回主題,旺角分店「Cali-Mex」在熙來攘往,人山人海兼且食店林立的旺角登打士街,餐廳內的食客人流沒有預期般多,估計跟餐廳沒有很大型的宣傳,有很密切的關係。現在暫時只集中談及,「Cali-Max」跟墨西哥菜的關係,墨西哥人給我最大的直覺印象,是很多身形臃腫的肥人,這是因為我從未接觸過墨西哥人的關係。現在我對墨西哥菜的最大印象,只限於在戲院經常有機會吃到的「墨西哥脆片」,與脆片附送的芝士醬料。第一次試食過「墨西哥脆片」的我有點懷疑,墨西哥人多肥胖患者,是否跟他們吃的食物「三高」有關?當日正處下午時間,我對「Cali-Mex」的一般墨西哥主菜還未有胃口,此時此刻我只想吃件甜品,或者雪糕之類產品。但是再想深一層,墨西哥屬於位處接近赤道的國家,在墨西哥住的人,都不會對太清淡的食物有興趣,或者應該說,墨西哥人可能會喜歡吃偏辣偏鹹的重口味食物。果然給我在門口位置,看到很大個的墨西哥甜品類食品餐牌,終於給我
更多
每次我在旺角逛街,經過登打士街的食店「Cali -Mex」時,都會有一份很面善,似曾相識的感覺。後來我回到西貢墟,走到萬宜灣公園遊樂場附近,我才恍然大悟,原來「Cali-Mex」也有西貢分店。

說回主題,旺角分店「Cali-Mex」在熙來攘往,人山人海兼且食店林立的旺角登打士街,餐廳內的食客人流沒有預期般多,估計跟餐廳沒有很大型的宣傳,有很密切的關係。
48 瀏覽
0 讚好
0 留言

現在暫時只集中談及,「Cali-Max」跟墨西哥菜的關係,墨西哥人給我最大的直覺印象,是很多身形臃腫的肥人,這是因為我從未接觸過墨西哥人的關係。

現在我對墨西哥菜的最大印象,只限於在戲院經常有機會吃到的「墨西哥脆片」,與脆片附送的芝士醬料。第一次試食過「墨西哥脆片」的我有點懷疑,墨西哥人多肥胖患者,是否跟他們吃的食物「三高」有關?
48 瀏覽
0 讚好
0 留言

當日正處下午時間,我對「Cali-Mex」的一般墨西哥主菜還未有胃口,此時此刻我只想吃件甜品,或者雪糕之類產品。

但是再想深一層,墨西哥屬於位處接近赤道的國家,在墨西哥住的人,都不會對太清淡的食物有興趣,或者應該說,墨西哥人可能會喜歡吃偏辣偏鹹的重口味食物。
256 瀏覽
0 讚好
0 留言

果然給我在門口位置,看到很大個的墨西哥甜品類食品餐牌,終於給我看到墨西哥有些接近較「清淡」的甜品如雪糕,不過「Cali-Mex」的「雪糕新地」搭配的小食竟然是油條,雪糕新地配炸油條,我怕味道會有點油膩。
166 瀏覽
0 讚好
0 留言

又或者是跟墨西哥息息相關,同屬拉丁文語言國家的西班牙炸油條,西班牙炸油條整體上給我的感覺就是油膩加油膩,再加上糖漿糖粉調味,我怕我一旦吃了,可能會糖份超標,所以看見「西班牙炸油條」還是打了個突。
31 瀏覽
0 讚好
0 留言

所以我最後還是選了一份,感覺有點接近港式風格的甜品「雪糕夾餅」,這件墨西哥「雪糕夾餅」價錢其實一點也不便宜,要收港幣三十八元,價錢比便利店的「哈根大師」雪糕批還要昂貴呢!
37 瀏覽
0 讚好
0 留言

「Cali-Mex」的雪糕夾餅,感應器等了大約十分鐘便立刻響起,「Cali-Mex」的準備食物速度,比我想像中來得快捷,不曉得雪糕夾餅實際的味道又如何呢?
雪糕夾餅
$38
36 瀏覽
0 讚好
0 留言

「Cali-Mex」為保持「雪糕夾餅」外表完整和雪糕質素,用上了很大很厚的錫紙包裹着。當時日子已經是五月尾,天氣已經開始暖化和多雨水,雨水都是其次的事,關鍵是雪糕夾餅的口感會否受影響?
29 瀏覽
0 讚好
0 留言

打開包裝錫紙後,一大個半圓形的雪糕夾餅就像我的面前,起初我對雪糕夾餅的外型,沒有太大的感覺,但是用手第一次接觸雪糕夾餅,觸感就讓我感到有點兒出人意表。

原來墨西哥「Cali-Max」的雪糕夾餅,表層竟然灑上了一大片疑似砂糖的物體。我對雪糕夾餅表面有砂糖感到很訝異,雪糕夾餅本身已經有了雪糕的甜味,幹嘛還要煞有介事,在雪糕夾餅餅皮表面「灑糖」呢?
38 瀏覽
0 讚好
0 留言

咬過第一口「Cali-Max」雪糕夾餅後,餅皮讓我一口都是砂糖。但是夾餅內的雪糕已經是雲呢拿雪糕,雪糕本身味道已經很甜,再在餅皮上灑糖會否變成了多此一舉的做法?

唯一可以解釋的就是,墨西哥雪糕夾餅的餅皮本身質感太硬,不加糖的話,會令雪糕夾餅表皮變得太硬太韌,外表粗糙的夾餅太難入口。但是在夾餅表皮加上砂糖,反而令雪糕夾餅糖份超標,吃了幾口已經感覺雪糕夾餅味道甜得太過份,餅皮不夠脆,我最後還是放棄了。
34 瀏覽
0 讚好
0 留言

或許是炎熱的熱帶氣候害了墨西哥人,令本來可以很甜很脆的雪糕夾餅,味道變得太甜太漏。或者墨西哥人是時候,應該讀一讀中國古代聖賢的典籍,認識一下何謂「過猶不及」了。
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2017-05-30
等候時間
10 分鐘 (堂食)
人均消費
$38 (下午茶)
推介美食
雪糕夾餅
$ 38
等級3
34
0
2017-05-21 462 瀏覽
Had the pulled pork on crispy taco (taco Tuesday?!!) Good structure build on the flavors, but bit commercial. Need bit more spices, or at least option for more others add on. Good dish overallsuggest to have more options and hopefully the staff will give more guide with the order. generally good, no complain.
更多
Had the pulled pork on crispy taco (taco Tuesday?!!)
Good structure build on the flavors, but bit commercial. Need bit more spices, or at least option for more others add on.
Good dish overall
suggest to have more options and hopefully the staff will give more guide with the order. generally good, no complain.
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級2
8
0
2017-04-28 655 瀏覽
42蚊既Nacho竟然係甘樣樣!之前係銅鑼灣分店食burrito覺得幾好食,可能Nacho係旺角呢間既弱項喇。不過星期五,6點幾間鋪都無咩人就應該知咩事,無下次lu~
更多
42蚊既Nacho竟然係甘樣樣!之前係銅鑼灣分店食burrito覺得幾好食,可能Nacho係旺角呢間既弱項喇。不過星期五,6點幾間鋪都無咩人就應該知咩事,無下次lu~
Mini Nacho
$42
67 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級4
2017-04-20 671 瀏覽
由於今晚嘅晚餐食得唔係好夠飽,所以我們去咗之前食過覺得都幾好,喺旺角登打士街嘅「Cali-Mex」買外賣自取宵夜返屋企食!我們買咗原味鷄墨西哥薄餅雖然焗得都幾香脆,但賣相就唔夠之前食過嘅安格斯牛扒墨西哥薄餅吸引!燒烤味手撕豬肉沙律脆皮,同上次一樣我們都係揀咗炸得都幾香脆嘅脆皮嚟載著,燒烤醬嘅味道好濃郁,手撕豬肉嘅肉質好鮮嫩,再夾埋新鮮清甜嘅沙律菜一齊食,真係幾好味,而且唔會有油膩嘅感覺!香脆煙肉大碗飯配「美味自家製牛油果醬」嘅煙肉好香口脆身,米飯亦幾軟熟,再配埋香滑嘅牛油果醬一齊食,真係好正呀!原味牛肉捲餅嘅餅皮非常薄身,但質感好煙煙韌韌,包著嘅餡料有牛肉、炒飯、鮮茄粒同沙律菜,但牛肉嘅肉質就比較鬆散,感覺唔算好新鮮!
更多
由於今晚嘅晚餐食得唔係好夠飽,所以我們去咗之前食過覺得都幾好,喺旺角登打士街嘅「Cali-Mex」買外賣自取宵夜返屋企食!
我們買咗原味鷄墨西哥薄餅雖然焗得都幾香脆,
但賣相就唔夠之前食過嘅安格斯牛扒墨西哥薄餅吸引!
燒烤味手撕豬肉沙律脆皮,同上次一樣我們都係揀咗炸得都幾香脆嘅脆皮嚟載著,燒烤醬嘅味道好濃郁,手撕豬肉嘅肉質好鮮嫩,
再夾埋新鮮清甜嘅沙律菜一齊食,真係幾好味,而且唔會有油膩嘅感覺!
香脆煙肉大碗飯配「美味自家製牛油果醬」嘅煙肉好香口脆身,
米飯亦幾軟熟,再配埋香滑嘅牛油果醬一齊食,真係好正呀!
原味牛肉捲餅嘅餅皮非常薄身,但質感好煙煙韌韌,
包著嘅餡料有牛肉、炒飯、鮮茄粒同沙律菜,但牛肉嘅肉質就比較鬆散,
感覺唔算好新鮮!
原味鷄墨西哥薄餅
75 瀏覽
0 讚好
0 留言
原味鷄墨西哥薄餅
79 瀏覽
0 讚好
0 留言
燒烤味手撕豬肉沙律脆皮
75 瀏覽
0 讚好
0 留言
香脆煙肉大碗飯配「美味自家製牛油果醬」
94 瀏覽
0 讚好
0 留言
原味牛肉捲餅
90 瀏覽
0 讚好
0 留言
36 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2017-04-08
用餐途徑
外賣自取
推介美食
原味鷄墨西哥薄餅
原味鷄墨西哥薄餅
燒烤味手撕豬肉沙律脆皮
香脆煙肉大碗飯配「美味自家製牛油果醬」
等級3
70
0
2017-04-19 430 瀏覽
是日OT,叫同事落樓下幫我買一份cali mex 的墨西哥餡餅 (quesadilla)。以為買既係$78 半份,點知因為溝通上的誤會,竟加了$40 買來一整份!錯有錯著,其實夠人一齊食的話,$118一份係抵好多,大份到用pizza 盒黎放,份量之大,最後係成為左三個人的晚餐!堂食的話,醬料會直接放在餡餅上,外賣就會分上。今次選了豬肉餡,雖然有少少實,但香料真係配得好好。餡料相當多,稍有不慎就會跌出黎,不過餡餅內有芝士輕輕黏著,食相不算狼狽。最中意點牛油果醬黎食,剛剛好可以中和一下香料的濃味,同埋無咁乾。Cali Mex 賣墨西哥快餐,雖然唔算平,但真係好好食!
更多
35 瀏覽
0 讚好
0 留言
是日OT,叫同事落樓下幫我買一份cali mex 的墨西哥餡餅 (quesadilla)。以為買既係$78 半份,點知因為溝通上的誤會,竟加了$40 買來一整份!錯有錯著,其實夠人一齊食的話,$118一份係抵好多,大份到用pizza 盒黎放,份量之大,最後係成為左三個人的晚餐!
45 瀏覽
0 讚好
0 留言
堂食的話,醬料會直接放在餡餅上,外賣就會分上。
33 瀏覽
0 讚好
0 留言
45 瀏覽
0 讚好
0 留言
今次選了豬肉餡,雖然有少少實,但香料真係配得好好。餡料相當多,稍有不慎就會跌出黎,不過餡餅內有芝士輕輕黏著,食相不算狼狽。
Quesadilla (全份) with pork
$118
45 瀏覽
0 讚好
0 留言
最中意點牛油果醬黎食,剛剛好可以中和一下香料的濃味,同埋無咁乾。Cali Mex 賣墨西哥快餐,雖然唔算平,但真係好好食!
34 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
等候時間
5 分鐘 (外賣自取)
人均消費
$40 (晚餐)
推介美食
Quesadilla (全份) with pork
$ 118
等級4
107
3
2017-04-16 407 瀏覽
估唔到旺角都有有Tacos食!以為要so-ho地區先有,點知知道有呢間野真係超方便!於墨西哥,Tacos是平民美食,以粟米脆餅或薄餅包上不同的配料,例如豬、雞、牛、芝士、牛油果、洋蔥、芝士和墨西哥沙拉醬!薄餅鬆軟,味道酸甜帶辣,好開胃!真係全份自私食都唔夠喉!另外,店內亦有墨西哥直送的汽水!
更多
估唔到旺角都有有Tacos食!以為要so-ho地區先有,點知知道有呢間野真係超方便!於墨西哥,Tacos是平民美食,以粟米脆餅或薄餅包上不同的配料,例如豬、雞、牛、芝士、牛油果、洋蔥、芝士和墨西哥沙拉醬!薄餅鬆軟,味道酸甜帶辣,好開胃!真係全份自私食都唔夠喉!另外,店內亦有墨西哥直送的汽水!
38 瀏覽
0 讚好
0 留言
28 瀏覽
0 讚好
0 留言
24 瀏覽
0 讚好
0 留言
43 瀏覽
0 讚好
0 留言
39 瀏覽
0 讚好
0 留言
33 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食