要數香港嘅美食沙漠,東涌絕對會名列前茅😂出咗名冇乜嘢食嘅東涌,最近隨着新酒店嘅落成,下面竟然開咗好多間超正嘅餐廳😍小編當日去食呢間餐廳嘅時候,沿路都比其他新開嘅餐廳吸引咗,之後一定會再返嚟逐間試食😆呢間餐廳位於東涌Sheraton酒店下面,同地鐵站都有一段距離,但係就喺正海邊,而且仲要係無最低消費下免費泊車😛如果openrice book定仲有八折優惠😈—《 #香辣蟹肉墨魚汁扁意粉》$158 小編不嬲都對有辣味嘅意粉情有獨鍾,硬係覺得辣味嘅意粉特別好食🤪喺餐廳IG嗰度見到呢一個意粉嘅賣相好吸引,捲到橢圓形咁樣即刻食指大動😍而呢碟意粉用帶有墨魚汁嘅扁意粉,有濃厚嘅墨汁味之餘,扁意粉亦十分al dente,再配上海量咁多既蟹肉,味道鮮甜,成個搭配好夾,成為咗dish of the night🥰—《 #三文魚他他》$118三文魚他他係前菜嘅不敗之選,而呢度嘅三文魚他他亦整得好標準🤣係好整齊嘅圓筒形入邊,有三文魚粒、青瓜、洋蔥等開胃前菜,上面有沙律醬,下面亦有酸甜嘅檸檬他他汁,整個菜式十分完整🥸—《 #普羅旺斯烤春雞》$188喺Menu睇完呢道菜式嘅名,好好奇究竟普羅旺斯式嘅烤春雞會係點😀原來

《 #香辣蟹肉墨魚汁扁意粉》$158

《 #三文魚他他》$118

《 #普羅旺斯烤春雞》$188

喺Menu睇完呢道菜式嘅名,好好奇究竟普羅旺斯式嘅烤春雞會係點😀原來係將整隻春雞攤平,再將多種香料、麵包糠、芥末鋪滿春雞嘅表面,原隻烤焗🤤望到個樣以為好似平時個啲寶雲酥咁有個脆皮,點知啲麵包糠係就咁舖面,一啲都唔脆🥵不過味道都幾特別,第一次食到有咁多種味道嘅春雞😜雞腿位置好鮮嫩,但係雞胸就唔知點解梅咗🥺

《 #Cabana Tiramisu》$88

本身係比餐廳ig既圖引誘咗叫呢個tirumisu🥺因為相入面既真係好靚,睇到係充滿心機慢慢擠啲cream係面,仲要大小平均,非常立體,仲有幾朵食用花😇結果我地點咗個一上枱啲cream已經塌曬,好失望呀😭不過佢嘅份量非常之大,兩個人都好難食得晒😂入面亦都有幾塊冇用酒浸到淋晒嘅手指餅,仲有少少脆,反而能夠令佢無咁膩😅建議大家試下其他甜品🤥
2021-06-30
2021-06-23 16 瀏覽
黃昏於東薈城附近散散步,沿途綠樹林蔭,舒適寫意。搜尋一下附近有咩地方可以用餐、休息一下,俾我發現到 Sheraton酒店旁邊一間相當有品味嘅餐廳!門面及店外位置都好有渡假感覺,店內環境亦明亮舒適,被安排坐到窗邊梳化位,好寫意啊🏜 Go Green Go Healthy $88好草綠嘅一盤沙律🥗 中文名叫綠色健康生活,令我覺得食咗佢就成為健康人仕✅主要材料有羽衣甘藍、藜麥、好Creamy嘅牛油果🥑 仲會食到紅卜卜嘅紅石榴籽及核桃碎,口感好豐富!全部都係營養價值高嘅食材呢💚 加上沙律醋好清新,更提升美味!整碟夠重份量~飽肚感十足Softshell Crab Burger $158夾著巨型軟殼蟹好吸引!炸粉夠薄夠脆,內裡軟殼蟹肉香軟,炸得出色👍🏻 漢堡都有驚喜,經烘熱過,帶出陣陣竹炭麵包香~伴碟沙律就有西柚拌酸瓜絲,相當清新酸爽,能夠中和返食炸嘢嘅熱氣,配搭夠哂得宜☕️Cafe Latte $35🍹Lemongrass & Earl Gery Iced Tea $48食物都好高質,價格又唔貴,店員服務熱心殷勤,用餐感覺真係好似去咗外國渡假咁⛱ 好滿意呀!非常值得再回訪🥰

Go Green Go Healthy $88

Softshell Crab Burger $158

☕️Cafe Latte $35

2021-04-15 1834 瀏覽
4人野餐後,好飽糾結食唔食晚飯之際,都係去左食飯(難得4人聚),田會長見到有間位於東涌T Bay的餐廳酒吧-Cabana Breeze,見有露天座位仲要近海傍,感覺愜意,一於試下,東涌站落車,先知原來同T Bay都有段距離,行下迷下路就到左目的地了,消化左唔少~Good。餐廳位於酒店地下,近東涌海濱﹐地點遠離繁囂,甚有渡假feel,設有室內及室外座位,環境寬敞,可容以納百多人(但疫情之下要分枱了),好適合大夥兒、2人浪漫都得,餐廳歡迎寵物可一齊共度時光。露天座位,氣氛熱鬧,有數張籐椅位置近海傍,好適合打卡(奈何工程進行圍左板﹐欣賞唔到海景><“)﹐連侍應都穿夏威夷衫,充滿熱帶風情﹐營造出假日輕鬆氣息,因為冇海景睇,唔坐露天了,係室內嘆冷氣算www。餐廳內堂 ,天花板上佈置了燈籠、葵扇等掛飾及竹籠吊燈,甚有特色,皮梳化、皮梳化凳及大理石枱,感覺有格調。我哋的位置,座位闊絡﹐感覺舒適。主打海鮮、石窯爐烤焗薄餅、特色cocktail,但我哋唔想飲酒,叫左其他野食。Exotic breeze ,$65,田會長同小機的。Lemongrass & Earl Grey Iced Te
我哋的位置,座位闊絡﹐感覺舒適。
Exotic breeze ,$65,田會長同小機的。
Lemongrass & Earl Grey Iced Tea ,$65,King的。
HUA ONO
HUA ONO,$65,以黑莓、紅桑子、草莓、檸檬及檸檬水等調製,味道酸酸甜甜,十分清爽。
意式水牛芝士蕃茄沙律
意式水牛芝士蕃茄沙律,$128,賣相精美,水牛芝士口感幼滑,淡淡芝士味,雜錦蕃茄色彩繽紛,配合羅勒、香草及橄欖油,酸酸甜甜,味道清新。
波士頓龍蝦意大利麵
波士頓龍蝦意大利麵,$268,意大利麵口感堅實,每啖都食到龍蝦醬汁的鮮濃味道,半隻龍蝦,龍蝦以起殼,食得方便,肉質偏軟鮮甜。
意大利傳統餃子薄餅
意大利傳統餃子薄餅,$168。
餅如其名,好大隻餃子(薄餅),餅皮厚薄適中,入口鬆軟又煙韌,內有蕃茄醬、水牛芝士、熟火腿及蘑菇等,餡料十足,4人share食都好飽肚。

環境真係甚有異國風情之感,坐得幾舒服,感覺relax,可惜圍左板見唔到海濱,食物有特色,味道正常水準,但主打係海鮮及cocktail,下次有機再來一定要試下。

臨走時發現酒店有免費穿梭巴士到東涌站,即搭!(懷疑平日係味都有⋯不確定)。
2021-03-07 2546 瀏覽
意想不到係東涌都有一個咁CHILL嘅AREA雖然望唔到海景🌊但都可以吹下海風餐廳設有室內同室外座位有養寵物嘅朋友仔都可以帶埋小動物一齊黎🐶外藉店員十分熱情💁🏻‍♀️ALPA & VINAY 呢2位Staff十分熱情 同埋影相技術一流 真係好難得👍🏻⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯今日天氣十分好☀️室外用餐區嘅座位十分有異國風情🏳️‍⚧️好適合打卡影相📸️⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯SIGNATURE MAI TAI(R) & CABANA SPRITZ(L) $115右邊造型咁可愛嘅呢杯SIGNATURE MAI TAI係店員嘅推介👍🏻用咗自家製嘅House Blend Rum, orange curaçao, house falernum, pineapple, grapefruit, lime, orange, aromatic bitters入口第一啖酒味雖然濃🍸但有多款唔同嘅果汁mix咗一齊都好易入口⋯⋯⋯⋯⋯⋯而左邊呢杯CABANA SPRITZ好summer好fruity🍊由aperol, vermouth blancenlood orange, prosecco調製而成
餐廳設有室內同室外座位
⋯⋯⋯⋯⋯⋯
入口酒味好淡 好適合女仔飲
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
Cacciucco 意式海鮮湯 $108
用雜錦海鮮(青口·八爪魚·鮮蝦·貝柱)配慢煮蕃茄湯及甲殼海鮮湯烹調
每一款海鮮都好新鮮🐙🦐食唔出任何雪味

入口味道十分濃郁 好鮮 偏重口味
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
Go Green Go Healthy
Go Green Go Healthy 綠色健康生活 $88
羽衣甘藍&藜麥&牛油果&石榴籽&沙律醋&核桃碎🥗

一上枱就聞到滿滿嘅香草味
口感亦都好香脆 香料好重 好有中東風味
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
Lobster & Caviar Pizza
Lobster & Caviar Pizza 龍蝦魚子醬薄餅 $248
彈牙的波士頓龍蝦🦞鮮味十足
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
Churros Mousse
Churros Mousse $78
一般Churros都係會配熱朱古力醬
但CABANA配上chocolate mousse 冷熱配搭更特別
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
埋單$1239.
份量十足 足夠3個人食
所以除返開 價錢十分合理
但餐味道同環境&服務會令我再次光顧
2021-03-03
Go Green Go Healthy
Canaba Tiramisu
Churros Mousse
As we all know, Hong Kong is a renowned culinary city, with a good mixture of western and eastern, and alongside the local cantonese one. Today we went to Tung Chung for this Italian restaurant.Environment ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️This restaurant located very close to the Sheraton Tung Chung, it wont be hard to find it. The decorations for the restaurant is so instagramable!! The crystal chandelier and the cantonese steamer would definitely be the hot spot in this restaurant.Food⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️From starters to main to desser

Environment ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Food⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
From starters to main to dessert, the restaurant make a good time control in between. Highly recommend you to try for their Cacciucco as appetizer, different seafood could be found in it. The mussels are fresh. And the soup is rich in flavour, shrimps and seasfood lover would definitely love it!

Calamaritti
While for the main, the roast baby pig is crispy outside and tender inside. It wont be greasy, eat with the side dish takes the meat to another level! Highly recommend!!
Maialae  porchetta

The sauce in lobster risotto is rich and thick, with fresh lobster on it, this should be the best combination of them.
Lobster  rissoto

Apple  pie

Service🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
I can tell this could be one of the best restaurant with the best service in HK, staff here are so sweet and nice, with very good manner. They are friendly and make the restaurant so dynamic! Had a nice dinner here.
Lobster  rissoto
2021-07-11 0 瀏覽
疫情下無得去旅行,去staycation係常識吧,但係無理由個個weekend去staycation吧,唯有搵返間異國風情嘅餐廳啦。香港東涌世茂喜來登酒店裡面有間叫Cabana Breeze 嘅餐廳,座位有分室外同室內,裝潢好有特色,環境相當寫意,佢地仲歡迎客人帶埋寵物黎添。食物方面,佢地主打地中海海鮮菜、石窯爐烤焗薄餅、甜品同埋特色cocktail等等,非常適合喜歡打卡嘅朋友。我地叫左兩款主菜,一款甜品同埋兩杯飲品。普羅旺斯烤春雞:呢隻雞做法非常特別,係將成隻雞攤平後再加入香料同新鮮香草麵包糠烤焗,雖然製作需時,但係味道真係唔錯。春雞都算大隻,肉質香嫩幼滑,入口非常juicy,配埋烤燒雞汁食,非常惹味。伴碟仲有新薯添呀,不過如果可以配d色彩繽紛嘅蔬菜嘅話,整體顏色同賣相仲會更加吸引。意式漁夫風海鮮意大利麵 :短管通粉煮得剛剛好,有Al dente 嘅口感,配上蝦、帶子粒、青口等等嘅雜錦海鮮後加入慢煮意大利蕃茄海鮮醬,車厘茄同黑橄欖烹調後,非常掛汁,味道仲有好香濃嘅蕃薯味呀。菠蘿批:蛋榚上放上一片烤過嘅菠蘿後再淋上冧酒汁,入口酸酸甜甜,熱辣辣嘅菠蘿批配上既凍冰冰又香滑嘅椰子味雪榚,一冷

我地叫左兩款主菜,一款甜品同埋兩杯飲品。

普羅旺斯烤春雞:

意式漁夫風海鮮意大利麵 :

菠蘿批:
蛋榚上放上一片烤過嘅菠蘿後再淋上冧酒汁,入口酸酸甜甜,熱辣辣嘅菠蘿批配上既凍冰冰又香滑嘅椰子味雪榚,一冷一熱造成強烈嘅對比,非常特別。

Exotic Breeze:
呢杯mocktail 係以熱情果、芒果、菠蘿、香蕉,青檸同埋檸檬汁拌成,入口有好香嘅熱情果味,甜度適中,夏日炎炎下飲返杯,感覺相當清新。

Cappuccino:
Cappuccino 嘅咖啡味非常濃郁,有細滑的口感,係咁有異國風情嘅餐廳度嘆返杯咖啡,真係一種享受呀,如果可以加返個拉花,咁就完美啦。
Soaking myself in this relaxing seaside ambience after a delectable day tour to Tai O fishing village. 🎣 Pizza Picanti 🍕this authentic Neapolitan-style pizza simply with Salami sausage, mozzarella and tomato sauce is always tasty to eat. Beef Tagliata 🥩 with rocket and parmigiano reggiano 🧀 an absolute love-hate showstopper 🤨 grilled beef striploin served pre-cut into thin slices but at the same time sacrificed the heat. Spaghetti Aglio E Olio 🍝 Rather disappointing given the absence of chopped

Spaghetti Aglio E Olio 🍝 Rather disappointing given the absence of chopped Italian parsley 🌿 and chilli flakes 🌶 as the must-have garnish

Homekong sling 🇭🇰👺 interesting sundowner made with Bénédictine D.O.M. liqueur, cherry brandy, orange, pineapple, lemon and bitters.

Exotic breeze 🍹Another buzzy and eclectic summer concoction

📍Cabana Breeze
Shop G12-15, T Bay, 9 Yi Tung Road Tung Chung, Lantau Island, Hong Kong
Beef Tagliata
Beef Tagliata
  • Homekong  Sling
  • Exotic Breeze
一直都知道東涌開咗間新酒店,但去就真係第一次🤣嘩~估唔到原來咁CHILL喎呢度! 當日室內座位已經full咗~雖然坐outdoor,keep住有海風吹住都ok! 同埋成件事更加chill🤣🤣外藉店員勁nice~不斷推薦我坐咩位影相靚🤣重幫埋我同朋友影咗張好好嘅合照😝👍🏻※ Peach Me(L) & Signature Mai tai(R) $88原價要&115一杯~依家餐廳做緊5pm-9pm happy hour~所以抵好多! 兩杯Signature Cocktails造型真係超得意呀🥰重要唔係得個樣! 好飲呀~♡ Peach Me就用咗Peach infused bourbon, house falernum, passionfruit, honey, yuzu, mint & plum bitters! 好夏日feel好fruity🌺🏝甜甜的好易入口! 好啱女仔飲🥰♡ Signature Mai Tai用咗House Blend Rum, orange curacao, house falernum, pineapple, grapefruit, lime, orange & a
一直都知道東涌開咗間新酒店,但去就真係第一次🤣

甜甜的好易入口! 好啱女仔飲🥰

♡ Signature Mai Tai用咗House Blend Rum, orange curacao, house falernum, pineapple, grapefruit, lime, orange & aromatic bitters,
酒味偏濃,但果汁味都好出!

Hawaiian 夏威夷薄餅 $155
好鍾意呢度嘅Pizza餅底,唔脆又唔會太厚實!
好足料🤤有勁多菠蘿&火腿,配埋水牛芝士&蕃茄醬無得輸👏🏻Pizza勁大份,2個女仔share好飽🤣

Fries炸薯條 $48
呢度係用粗薯條~附有2款醬(mayo&茄汁)

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

※ 呢間係pet-frendly嘅餐廳☺️可以帶埋寵物一齊黎chill❤️
朋友介紹,環境好chill,特別係如果有坐outdoor唔熱的話。特別一提,我哋人人都有叫起碼一杯mocktail,但佢仲要逼你一定要收逐個人頭still water費,呢點真係超級唔鍾意,你係Sheraton隔離,但唔係真係Sheraton嘅餐廳,但掠水收水錢。同埋飲品方面,唔係漏蛋,就係d staffs不停送錯飲品過嚟🙄😓想點?!食物方面,大家都好滿意,大大份抵食,所以如果兩個人撐枱腳食唔到幾多款,我哋係一行好多人,share食先可以叫多啲種類。叫咗兩個pizza,兩個mussels,ribs,fish & chip,grilled chicken,spaghetti etc,全部都好味好滿意。Highlight個Mojito Totem杯帶耳環,有趣!!

Ribs,食物方面,大家都好滿意,大大份抵食
Fish  &  Chip,食物方面,大家都好滿意,大大份抵食
2021-07-01
  • Mojito
  • Virgin  Mojito
  • Mussels
2021-07-02 0 瀏覽
今次我地遠征東涌,黎到新開既喜來登酒店樓下一間地中海餐廳 Cabana Breeze🌴餐廳裝修別緻,環境好外國好chill,亦有戶外位坐🍃不過大熱天時,我地都係去返室內涼下😂☑️香辣蟹肉墨魚汁意粉 ($158)平時墨汁意粉好多都食到個嘴黑蚊蚊😛呢款墨汁本身已經混入意粉,咁就可以食到墨汁又唔會成口黑晒啦😝意粉質地拿捏得唔錯,香辣汁幾惹味,配埋鮮甜蟹肉😋呢個簡單既組合又幾驚喜~☑️普羅旺斯烤春雞 ($188)Size一啲都唔迷你,呢個價錢相當抵食👍🏻春雞表皮鋪滿新鮮香草麵包糠,香料味道突出,充滿地中海風情🌴🌞雞肉烤得嫩滑,連雞胸都唔鞋,配埋迷迭香烤新薯,女朋友表示滿意☺️貪心的朋友仲可以好似我地咁加錢要side dishes,選擇亦幾多~☑️菠蘿冧酒蛋糕配椰子雪糕 ($88)雪芳蛋糕做底,味道偏甜🥧配上焦糖燒菠蘿,第一次食呢種配搭,幾新奇😂椰子雪糕就好好食,奶味濃郁,唔知係咪自家制架呢⁉️另外,餐廳仲提供好多款cocktail, beer, wine等,價錢合理,大家黎happy hour傾下計都唔錯架~總結黎講,Cabana Breeze環境relax,食物高質,住附近定黎開玩都值得推薦💗我地個日

☑️香辣蟹肉墨魚汁意粉 ($158)
香辣蟹肉墨魚汁意粉 ($158)

☑️普羅旺斯烤春雞 ($188)
普羅旺斯烤春雞 ($188)
普羅旺斯烤春雞 ($188)

☑️菠蘿冧酒蛋糕配椰子雪糕 ($88)
菠蘿冧酒蛋糕配椰子雪糕 ($88)

總結黎講,Cabana Breeze環境relax,食物高質,住附近定黎開玩都值得推薦💗我地個日就去左大澳一日遊,夜晚黎食飯~ 大澳碼頭仲有船黎到近喜來登既碼頭,呢個行程都唔錯架🥳
2021-07-01 25 瀏覽
📍Cabana Breeze (東涌) 又再次嚟到東涌T Bay啦,雖然真係遠左少少,同地鐵站有一段距離,💓不過呢到環境真係好靚好chill,黎到已經好有度假feel🏖~ 餐廳設有室內同室外既座位,Outdoor位超適合打卡,不過去嗰日有機會落雨所以就坐左喺室內啦,indoor裝修好華麗好靚。🏝呢到既店員大部份都係外國人黎既,佢地既制服係夏威夷衫,超有異國風情!𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:▪️意式烤牛扒 ($258) 呢個牛扒係老闆特別推介嘅,果然好正!🐮牛扒選擇咗medium rare,廚師煎得剛剛好!牛扒嘅色澤好靚❤️,牛味好香濃,肉質又夠哂嫩滑,而且仲超多肉汁!唔怪之得連老闆都recommend啦~▪️香辣蟹肉墨魚汁扁意粉 ($158) 意粉係黑色既,超級特別。🖤佢上面有好多色彩繽紛嘅配料,有主角松露蟹肉、蕃茄粒、辣椒乾同埋新鮮香草,豐富得黎仲超有口感,而且味道好夾!▪️西班牙油條配朱古力慕絲 ($78) 呢度嘅西班牙油條係偏扁身同埋幼既,😍Churros炸得剛剛好,表面滿佈砂糖,配上朱古力慕絲超正!🍫朱古力慕絲口感好軟滑,而且朱古力味超級香濃!▪️Orange Juice 🍊 ($30)
📍Cabana Breeze (東涌)

𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:
▪️意式烤牛扒 ($258)

▪️香辣蟹肉墨魚汁扁意粉 ($158)

▪️西班牙油條配朱古力慕絲 ($78)

▪️Orange Juice 🍊 ($30)

𝑨𝑫𝑫𝑹𝑬𝑺𝑺:
📍東涌怡東路9號T Bay地下12-15號舖
Shop 12-15, G/F, T Bay, 9 Yi Tung Road, Tung Chung

2021-06-30 12 瀏覽
今日撞啱朋友放早,聽日又放假就入咗嚟東涌呢一間位於Sheraton旁邊嘅餐廳chill一chill。去到嘅時候見到佢哋有outdoor同indoor,原本諗住坐outdoor,但經理話有機會落雨,最後選擇左室內坐,室內裝修都好靚啲位坐得幾舒服。一揭開menu見到佢八點前都有happy hour 即刻點左兩杯drift beer🥰然後點左個薯條送酒,跟薯條佢有茄汁同另外幾特別嘅沙律醬,佢係厚身嘅薯條但都好趣🥳主菜方面點左個廚師精選烤乳豬,乳豬啲肉質10分嫩,啲皮仲好趣,配合埋小茜香汁,少少酸酸地😋我自己本人就唔使汁已經覺得夠晒正。朋友就點左個五成熟意式烤牛扒,牛扒不需要肉汁已經能突出牛肉嘅juicy,加上有少少海鹽更加突出牛肉嘅鮮味😋😋Ps 有養寵物嘅朋友可以帶寵物一齊食

Ps 有養寵物嘅朋友可以帶寵物一齊食
2021-06-30 12 瀏覽
環境好舒服有種遠離市區嘅度假感覺放假或者放工係呢度happy hour或者hea 下食dinner 都幾好交通黎講都算方便港鐵到東涌可以轉Sheraton 嘅shuttle bus 或者行路過去行路的話around 10-15minsGrilled octopus salad好清新好開胃grilled 得啱啱好唔會有咬唔開個感覺Pescatore海鮮嘅penne pasta 食落原來好多海鮮係入面pasta sauce 都好濃郁baby back rib叫左full set超級大份😲原來full set 係兩個rack好多汁重點係d薯條仲係好脆ga😍😍😍
環境好舒服
有種遠離市區嘅度假感覺