2021-05-21
🍔個漢堡包到底係咪淘返黎㗎😪⚠️叫得Burgeroom但Burger竟然伏🥲菲姐極度懷疑佢OperRice好評係課大金買返黎㗎🙃 邊有可能比得到好評佢👎🏻• 鵝肝牛肉漢堡 $168依舊垃圾收我$168 真係好嬲呀喂💩漢堡扒望落係好厚 個包睇落係好大依啲真係嘩眾取寵 同裝假狗都無分別 根本無料到🙃塊漢堡扒多筋到你切開都有難度🍴食落完全無肉味 調味料味好重💩為嘅都應該係要遮咗肉唔新鮮嘅味道 先要咁重醃料味最嬲係!鵝肝都唔好食吖嘛大佬油香全無 仲要係硬身 好似食豬潤咁• 香脆雪魚柳蛋漢堡 $100拿 菲姐做人好均真!依個真係食得落口 雖然都略嫌少貴 不過魚柳滑嫩無雪味 炸皮香脆唔厚 蛋黃流心 都幾好✅食嗰陣論盡啲 因為一口食一啖實塌〽️切開食又無咗漢堡包嘅精髓🍔唉 嘩眾取寵again 好地地做返細個少少 用啲靚料 好食嘅... 賣貴少少 邊個會奚落你啫🤥小食方面🍟🦴• 香辣單骨雞翼配蜜糖芥末醬(8隻) $60一句講晒 老麥脆香雞翼 勝一條彌敦道😀• 飛魚子芝士薯條 $70依個係讚嘅👍🏻 魚子的確多 薯條香口熱辣有wow factor 😌芝士味唔太濃 不過合格啦✅總結 如果牛肉漢堡包差成咁 真係愧
⚠️叫得Burgeroom但Burger竟然伏🥲
一句講晒 老麥脆香雞翼 勝一條彌敦道😀
• 飛魚子芝士薯條 $70
依個係讚嘅👍🏻 魚子的確多 薯條香口熱辣
有wow factor 😌芝士味唔太濃 不過合格啦✅
總結 如果牛肉漢堡包差成咁 真係愧對叫Burgeroom依個名🤮