2022-06-27
菠蘿煙肉牛肉漢堡($98):麵包稍為煎過,微暖鬆軟,表面有啲芝麻,增加風味。漢堡肉差唔多2cm 厚,口感豐富又唔乾,煙肉煎得香脆冇油膩感,菠蘿酸甜多汁,增強食慾。食晒個包唔會滯,但十分滿足。蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡($120):漢堡好大個,隻手要張得好開至攞得好。大啡菇烤得啱啱好,多汁唔韌。香脆煙肉2大塊,足料厚漢堡,啖啖肉。蜜糖芥末味道濃郁,配搭牛肉好食。每個包同有番茄生菜,好多材料,層次分明,味道豐富。牛油果醬芝士薯條($68):牛油果醬軟滑,配有少少番茄,食落唔會膩。粗薯條外脆內軟,唔會太咸,份量唔少足夠二人share 。奇異果汁($38):好足料,感覺好純正鮮果汁,唔係水漾漾。奇異果汁唔會好酸,感覺清爽,食完burger 飲還可以幫助消化,食完唔會滯。尖沙咀食飯,冇食飯時限,冇加一,係個消遣吹水唔錯既地方。
尖沙咀食飯,冇食飯時限,冇加一,係個消遣吹水唔錯既地方。