58
17
6
等級4
111
0
2021-01-14 204 瀏覽
I've bookmarked this Argentinian steak house for months and finally had the chance pay a visit.  Buenos Aires Polo Club, like other restaurants under the Black Sheep Restaurant group that strive offer a unique dining experience, welcomes guests with a polo theme where there are plenty of decorations and paintings related to polo.  My wife and I were greeted by friendly staff the moment we stepped out of the elevator and when she noticed that my wife is pregnant, she immediately offered a cushion
更多
I've bookmarked this Argentinian steak house for months and finally had the chance pay a visit.  Buenos Aires Polo Club, like other restaurants under the Black Sheep Restaurant group that strive offer a unique dining experience, welcomes guests with a polo theme where there are plenty of decorations and paintings related to polo.  

My wife and I were greeted by friendly staff the moment we stepped out of the elevator and when she noticed that my wife is pregnant, she immediately offered a cushion for my wife to sit more comfortably.

For starter, we've ordered the 1) ginger and pumpkin soup & 2) spinach the  provolone empanada that were tasty and satisfying.

We got the rib-eye steak and angus beef burger for main.  The steak was on the briny side but the meat texture and aroma totally compensated it.  The beef patty on the burger was big and juicy which totally hit the spot!

Overall dining experience was positive.  With tasty food, friendly staff and excellent service, what more can you ask for?

ginger and pumpkin soup
1 瀏覽
0 讚好
0 留言
spinach & provolone empanada
3 瀏覽
0 讚好
0 留言
grass-fed black angus beef burger
4 瀏覽
0 讚好
0 留言
sauteed broccoli
6 瀏覽
0 讚好
0 留言
ribeye steak, grass-fed black angus beef burger, mac n' cheese, sauteed broccoli
4 瀏覽
0 讚好
0 留言
3 瀏覽
0 讚好
0 留言
1 瀏覽
0 讚好
0 留言
4 瀏覽
0 讚好
0 留言
1 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2020-11-17
用餐途徑
堂食
推介美食
ginger and pumpkin soup
spinach & provolone empanada
grass-fed black angus beef burger
sauteed broccoli
ribeye steak, grass-fed black angus beef burger, mac n' cheese, sauteed broccoli
  • ribeye steak
  • mac n' cheese
等級5
2020-11-22 1449 瀏覽
This Argentinian steakhouse is located in LKF Tower, with a theme of the the exclusive specialty polo club. Arriving on the night we were greeted warmly by the staff, and after completing the health declaration and tested our temperature, we were shown to our table in the dining area, passing through a nice bar where one can enjoy some nice cocktail or other beverages before starting their meal.Seated in the comfortable table in the middle of main dining room, and looking around we found there w
更多
30 瀏覽
0 讚好
0 留言


This Argentinian steakhouse is located in LKF Tower, with a theme of the the exclusive specialty polo club. Arriving on the night we were greeted warmly by the staff, and after completing the health declaration and tested our temperature, we were shown to our table in the dining area, passing through a nice bar where one can enjoy some nice cocktail or other beverages before starting their meal.

27 瀏覽
0 讚好
0 留言


Seated in the comfortable table in the middle of main dining room, and looking around we found there were a wall with a lot of paintings showing the polo sports. There are also mallets and caps decorating. For someone who were not familiar with the sports like us, the experience was interesting and fun. 

27 瀏覽
0 讚好
0 留言


We ordered a Golf Salad ($178) to start. The portion is quite big, with plenty of baby gem lettuce, avocado, hearts of palm, tomatoes and egg. Seasoned well with salt and some black pepper, the dressing had some nice acidity which helped to bring out the freshness of the vegetables and even though it looked simple, a nice appetizing starter for sure.

23 瀏覽
0 讚好
0 留言


We also had the Wood-Smoked Bacon ($178). The long strip of bacon has been nicely grilled, not excessively fatty and having a nice smoky note. Pairing with chimichurri, the tomato and olive oil were a good complement to the flavors. Both the appetizers were good, but remember that it was meant for sharing as the portion would be too big for one in my opinion.

18 瀏覽
0 讚好
0 留言


17 瀏覽
0 讚好
0 留言


10 瀏覽
0 讚好
0 留言


Next we had the Grilled Angus Beef, with me opting for the 20 oz Bone-in Sirloin ($548) while my wife had the 10 oz Tenderloin ($398). Personally it was a bit over-charred for my liking on the outside, but cutting it up, the meat was grilled to the correct level per our order, very juicy also. There were four sauces provided to accompany the steak. And we also had the Maitake Mushrooms ($118), with garlic and parsley, served as the side dish.

6 瀏覽
0 讚好
0 留言


8 瀏覽
0 讚好
0 留言


For dessert I had the Don Alfajores ($138), a signature South American treat, with the sandwich cookies having a filling of dulce de leche, plenty of chocolate and some vanilla ice-cream, accompanied by some strawberries. Certainly indulgent, it was quite sweet for me but good that the strawberries did give a balancing effect. My wife had the Strawberry Sorbet ($58) which was in fact very good. 

I also ordered a glass of white Recuerdo Torrontes 2012 ($98) and a glass of red Catena Zapata Malbec 2017 ($368) to accompany the meal. The wine in my opinion was decent but a bit too over-priced. Service overall was nice, and seeing how they sang and used pops to help celebrate birthday for some of the diners was quite fun. 

The bill was $2,440 and I would say it was overall a bit pricey considering the overall food quality. Even though the atmosphere was one of the highlights, it might not be sufficient for us to return again.
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2020-11-20
用餐途徑
堂食
人均消費
$1220 (晚餐)
等級4
176
0
呢間阿根廷牛扒館,佈置以馬球為主題,但感覺好似私人會所咁,有不同房間,每間有幾張4餐枱。平時午餐要HK$298/位,因為我係趁佢推廣Black Series 優惠時訂枱,可以享優惠價 HK$228/位食午餐✌🏻1️⃣ ENTRADAS 前菜:西瓜沙律呢個沙律有多種味道,甜 (西瓜、青瓜)、酸 (車厘茄,青檸香醋),鹹 (菲達芝士),好特別,好開胃😋食主菜之前,餐廳經理會送上一盤放有6款來自不同國家嘅牛扒刀,叫我哋揀一支「武器」食扒😂😂2️⃣ PLATOS 主菜:阿根廷純正黑安格斯肉眼牛扒呢個係招牌阿根廷天然牧場的純正黑安格斯牛扒,由於以阿根廷方式調味醃製,大大塊的肉眼扒,3成熟,牛味濃郁,肉質粉嫩。齋食牛塊可以食到牛肉嘅原汁原味,如覺得有點單調,可以在牛肉上搽一些阿根廷青醬 (chimichurri sauce),這樣配搭口裡會品嚐到滿滿的香草清香襯托肉汁清甜,正呀😋3️⃣ AL LADO配菜鴨油蒜香炸薯條用鴨油炸香嘅幼條薯條,金黃色,撈入一些炸蒜粒和香芹點綴,食一口,有點點鴨油香和品嚐到薯仔的原味。我哋食唔停口😋蒜香炒西蘭花用鴨油和蒜頭炒西蘭花,帶出西蘭花的清甜味道,而少了一些很多人不喜歡嘅草青
更多
呢間阿根廷牛扒館,佈置以馬球為主題,但感覺好似私人會所咁,有不同房間,每間有幾張4餐枱。

73 瀏覽
0 讚好
0 留言


平時午餐要HK$298/位,因為我係趁佢推廣Black Series 優惠時訂枱,可以享優惠價 HK$228/位食午餐✌🏻

1041 瀏覽
0 讚好
0 留言


198 瀏覽
0 讚好
0 留言


1️⃣ ENTRADAS 前菜:西瓜沙律
呢個沙律有多種味道,甜 (西瓜、青瓜)、酸 (車厘茄,青檸香醋),鹹 (菲達芝士),好特別,好開胃😋

Watermelon  Salad
149 瀏覽
1 讚好
0 留言


Watermelon  Salad
91 瀏覽
0 讚好
0 留言


食主菜之前,餐廳經理會送上一盤放有6款來自不同國家嘅牛扒刀,叫我哋揀一支「武器」食扒😂😂

81 瀏覽
0 讚好
0 留言


2️⃣ PLATOS 主菜:阿根廷純正黑安格斯肉眼牛扒
呢個係招牌阿根廷天然牧場的純正黑安格斯牛扒,由於以阿根廷方式調味醃製,大大塊的肉眼扒,3成熟,牛味濃郁,肉質粉嫩。齋食牛塊可以食到牛肉嘅原汁原味,如覺得有點單調,可以在牛肉上搽一些阿根廷青醬 (chimichurri sauce),這樣配搭口裡會品嚐到滿滿的香草清香襯托肉汁清甜,正呀😋

General  Pico  Black  Angus  Prime  Rib
63 瀏覽
0 讚好
0 留言


General  Pico  Black  Angus  Prime  Rib
81 瀏覽
0 讚好
0 留言


General  Pico  Black  Angus  Prime  Rib
87 瀏覽
0 讚好
0 留言


3️⃣ AL LADO配菜
鴨油蒜香炸薯條
用鴨油炸香嘅幼條薯條,金黃色,撈入一些炸蒜粒和香芹點綴,食一口,有點點鴨油香和品嚐到薯仔的原味。我哋食唔停口😋

Fries  Provenzal
45 瀏覽
0 讚好
0 留言


蒜香炒西蘭花
用鴨油和蒜頭炒西蘭花,帶出西蘭花的清甜味道,而少了一些很多人不喜歡嘅草青味👍🏻

Sautéed  Broccoli 
43 瀏覽
0 讚好
0 留言


4️⃣ DESSERT甜品 (+HK$68/位)
仲夏野莓餡餅
這個黑麻麻嘅甜品係用咗酸微微嘅仲夏野莓做嘅餡餅、暖笠笠。一定要配上面鋪滿甜甜嘅曲奇脆粒和開心果口味雪糕,中和一下酸微微嘅仲夏野莓味道。不過食完這個甜品口,啲牙齒會染上一些黑色,好彩出去要帶口罩咋😝
*
新鮮水果
皺皮瓜、青提子、紅肉火龍果,以這個次序食就食到最甜嘅水果😝
*
Latte
用咖啡機沖嘅牛奶咖啡,一般般啦。

Warm  Winter  Spicy  Berry  Cobbler,  Fresh  Fruits,  Latte
57 瀏覽
0 讚好
0 留言


(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2020-10-11
用餐途徑
堂食
人均消費
$326 (午餐)
推介美食
Watermelon  Salad
Watermelon  Salad
General  Pico  Black  Angus  Prime  Rib
General  Pico  Black  Angus  Prime  Rib
General  Pico  Black  Angus  Prime  Rib
Fries  Provenzal
Sautéed  Broccoli 
Warm  Winter  Spicy  Berry  Cobbler,  Fresh  Fruits,  Latte
  • Black  Angus  Prime  Rib
等級4
119
0
🐏Black Sheep集團在香港有很多間餐廳,其中較出名的有米其林1星餐廳Belon、Carbone、Fukuro、La Vachè 等等。而我最喜歡之一的餐廳就是這家Buenos Aires Polo Club,黑羊集團在香港一年會舉辦兩次Black Series,在旗下餐廳都會在大約兩星期時間內,推出多種不同優惠午餐和晚餐,這次便是10月5日到10月14日。可以在此查看詳細🔎內容。平常晚市單點這牛扒已經超過$350,但現在午市優惠套餐包括前菜和配菜也只是$228,非常優惠!.餐廳是阿根廷牛扒館,以馬術為主題的餐廳,所以可以見到裝修有濃濃的懷舊馬術風,並有大量馬具、馬鞍等裝飾品。.🥗前菜是西瓜沙律,主要有西瓜、費達芝士、青瓜等蔬菜。.🇦🇷主角是阿根廷純正黑安格斯肉眼扒,你阿根廷式煮法用大火烤熟牛排🥩到medium rare,牛排的四邊都非常香口有炭燒味!😋牛扒厚度足足超過一寸‼️.🍟配菜二選一,可選鴨油蒜香炸薯條,薯條上澳門蒜蓉粒和parseley,讓人吃不停口!🥦或可選蒜香炒西蘭花,但我就覺得有點普通。.如想選甜品或飲品,則可另外加錢添上。.⭐️性價比:4/5星💰人均:$250港元.
更多
🐏Black Sheep集團在香港有很多間餐廳,其中較出名的有米其林1星餐廳Belon、Carbone、Fukuro、La Vachè 等等。而我最喜歡之一的餐廳就是這家Buenos Aires Polo Club,黑羊集團在香港一年會舉辦兩次Black Series,在旗下餐廳都會在大約兩星期時間內,推出多種不同優惠午餐和晚餐,這次便是10月5日到10月14日。可以在此查看詳細🔎內容。平常晚市單點這牛扒已經超過$350,但現在午市優惠套餐包括前菜和配菜也只是$228,非常優惠!
.
餐廳是阿根廷牛扒館,以馬術為主題的餐廳,所以可以見到裝修有濃濃的懷舊馬術風,並有大量馬具、馬鞍等裝飾品。
.
🥗前菜是西瓜沙律,主要有西瓜、費達芝士、青瓜等蔬菜。
22 瀏覽
0 讚好
0 留言

.
🇦🇷主角是阿根廷純正黑安格斯肉眼扒,你阿根廷式煮法用大火烤熟牛排🥩到medium rare,牛排的四邊都非常香口有炭燒味!😋牛扒厚度足足超過一寸‼️
25 瀏覽
0 讚好
0 留言

.
🍟配菜二選一,可選鴨油蒜香炸薯條,薯條上澳門蒜蓉粒和parseley,讓人吃不停口!🥦或可選蒜香炒西蘭花,但我就覺得有點普通。
25 瀏覽
0 讚好
0 留言
24 瀏覽
0 讚好
0 留言

.
如想選甜品或飲品,則可另外加錢添上。
767 瀏覽
0 讚好
0 留言
74 瀏覽
0 讚好
0 留言
49 瀏覽
0 讚好
0 留言

.
⭐️性價比:4/5星
💰人均:$250港元
.
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
人均消費
$250 (午餐)
等級3
55
0
訂咗1月1中午,新年第一餐!!一出lift 啲職員已經好好禮貌不停同你講happy new year !入到店,哎呀黑到差啲連餐牌都睇唔清,影相都係咁震....之後唔知係咪又有叫,又開返光少少...一早開燈咪好囉...雖然黑啲係candle lights dinner咁,但中午咁攪真係唔多慣....光少少先睇到清啲佢嘅佈置,都幾特別以馬球為主題服務態度無得頂,全程由安排座位,落單到埋單都好好禮貌,要讚先講食物,前菜叫咗沙律同佢個菠菜批沙律無咩特別,菜好新鮮,面包好脆個批好正,雖然細細個, 個皮好鬆好香,好老套咁講,有少少似叉燒“蘇”個皮咁,食落菠菜同好少量芝士,都唔會好漏開始前先比一堆刀我哋揀,我哋又玩嘢,攪到比人笑 嚾大家都係用返普通正常刀!!!大果啲刀好頓啊主菜一份係ribeye 好肥美,即使要medium well 都唔會好老。咬落每口都有肉汁好有牛油好夠肥美 由於減肥,另一份叫左牛柳。因為無乜肥脂肪,食落比較扎實同難咬少少。side dish 叫咗個薯條同菜,但薯條香到爆.!!!有好香蒜香味而且仲勁大份!!!最後食淨一半,有少少浪費...甜品本見人哋個綿花糖好得意,有得燒,入
更多
訂咗1月1中午,新年第一餐!!

一出lift 啲職員已經好好禮貌不停同你講happy new year !
入到店,哎呀黑到差啲連餐牌都睇唔清,影相都係咁震....之後唔知係咪又有叫,又開返光少少...
一早開燈咪好囉...雖然黑啲係candle lights dinner咁,但中午咁攪真係唔多慣....光少少先睇到清啲佢嘅佈置,都幾特別以馬球為主題

6 瀏覽
0 讚好
0 留言



服務態度無得頂,全程由安排座位,落單到埋單都好好禮貌,要讚


先講食物,前菜叫咗沙律同佢個菠菜批

4 瀏覽
0 讚好
0 留言

沙律無咩特別,菜好新鮮,面包好脆


3 瀏覽
0 讚好
0 留言

個批好正,雖然細細個, 個皮好鬆好香,好老套咁講,有少少似叉燒“蘇”個皮咁,食落菠菜同好少量芝士,都唔會好漏



6 瀏覽
0 讚好
0 留言

開始前先比一堆刀我哋揀,我哋又玩嘢,攪到比人笑
嚾大家都係用返普通正常刀!!!大果啲刀好頓啊



3 瀏覽
0 讚好
0 留言

主菜一份係ribeye 好肥美,即使要medium well 都唔會好老。咬落每口都有肉汁好有牛油好夠肥美



4 瀏覽
0 讚好
0 留言

由於減肥,另一份叫左牛柳。因為無乜肥脂肪,食落比較扎實同難咬少少。


5 瀏覽
0 讚好
0 留言

side dish 叫咗個薯條同菜,但薯條香到爆.!!!有好香蒜香味而且仲勁大份!!!最後食淨一半,有少少浪費...


3 瀏覽
0 讚好
0 留言

甜品本見人哋個綿花糖好得意,有得燒,入面仲有雪糕...但因為老公唔食綿花糖同蛋糕,無人share....就叫咗雪芭....

但雪芭都唔差, 士多啤梨好香好夠酸,椰子勁正!!好香椰子味好似啖啖食緊椰子咁
想食甜品又怕肥不防考慮下!!

因為係生日飯,仲有人拎頂帽出嚟同我哋影咁咁
新年第一餐非常滿意!!希望快啲開返晚市,可以嚟encore 啦








(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2021-01-01
用餐途徑
堂食
用餐時段
午餐
等級3
47
0
2020-11-16 573 瀏覽
🇦🇷 阿根廷扒房Black sheep restaurant 旗下以馬球俱樂部為題的高級特色扒房,主菜上餐前還有各式特別的鋸扒刀以供選擇,用餐燈光昏暗,環境氣氛不錯。適合慶祝生日的熱鬧餐廳,全晚幾乎每隔一段時間就聽到鄰桌慶祝生日的歌聲,因此環境相對較嘈雜🤭這次點的是他們的Pre-theatre Dinner Set($338 per one)—————————————————————7️⃣Oliver toastAmus餐前小吃4️⃣Carrot soup 👍🏻麵包粒已在上桌前放於濃湯內3️⃣Beef empanada 阿根廷特色牛肉餡餅外層酥脆;半圓的酥皮內包入牛肉餡料;有點像pastry6️⃣Chorizo sausage 惹味阿根廷辣肉腸,外脆、有煙燻的醃料味;配傳統阿根廷辣醬,醬料味淡偏油8️⃣Fries Provenzal 鴨油蒜香炸薯條🍟每條薯條充滿鴨油香,但鹹味太重,無法多吃下去1️⃣Angus tenderloin 👍🏻👍🏻🐂選擇了medium的8安士純正黑安格斯牛柳,肉質軟熟,肉汁鮮嫩;深色外層煎至充滿炭燒香的微微焦脆,內裡卻顏色粉嫩,火候控制得剛好#foodideas推薦菜式5️⃣King s
更多
🇦🇷 阿根廷扒房
Black sheep restaurant 旗下以馬球俱樂部為題的高級特色扒房,主菜上餐前還有各式特別的鋸扒刀以供選擇,用餐燈光昏暗,環境氣氛不錯。適合慶祝生日的熱鬧餐廳,全晚幾乎每隔一段時間就聽到鄰桌慶祝生日的歌聲,因此環境相對較嘈雜🤭這次點的是他們的Pre-theatre Dinner Set($338 per one)
—————————————————————

Amus - 餐前小吃
7 瀏覽
0 讚好
0 留言


7️⃣Oliver toast
Amus餐前小吃

5 瀏覽
0 讚好
0 留言


4️⃣Carrot soup 👍🏻
麵包粒已在上桌前放於濃湯內

5 瀏覽
0 讚好
0 留言


3️⃣Beef empanada
阿根廷特色牛肉餡餅外層酥脆;半圓的酥皮內包入牛肉餡料;有點像pastry



6️⃣Chorizo sausage
惹味阿根廷辣肉腸,外脆、有煙燻的醃料味;配傳統阿根廷辣醬,醬料味淡偏油

7 瀏覽
0 讚好
0 留言


8️⃣Fries Provenzal
鴨油蒜香炸薯條🍟每條薯條充滿鴨油香,但鹹味太重,無法多吃下去

7 瀏覽
0 讚好
0 留言


1️⃣Angus tenderloin 👍🏻👍🏻
🐂選擇了medium的8安士純正黑安格斯牛柳,肉質軟熟,肉汁鮮嫩;深色外層煎至充滿炭燒香的微微焦脆,內裡卻顏色粉嫩,火候控制得剛好
#foodideas推薦菜式

5 瀏覽
0 讚好
0 留言


5️⃣King salmon steak
皇帝三文魚扒份量十足,略嫌內裡肉質過熟;外層魚皮煎得香脆;🍅魚扒底鋪墊了一層清甜蕃茄蓉,配搭開胃清新,為味道單一的三文魚增添層次並起了昇華作用;但整體還是沒令人驚艷的感覺

11 瀏覽
0 讚好
0 留言


2️⃣Marshmallow with coffee ice cream in the middle 👍🏻
侍應送上甜品時點起炭火,提醒我們在炭火熄滅前趕快輕燒棉花糖🔥輕烤棉花糖後,外層包裹一層焦香,中層的棉花糖呈半溶口感;更驚喜的是棉花糖內餡還是咖啡味雪糕和少量脆粒🥰
/


▶️Resumen Porteno $158
🥃whisky, amaro, cold brew coffee liquor
/


▶️Minita $158 👍🏻
🍸vodka, elderflower, basil, grapefruit ———————————————————————
環境:8.5 /10
服務:8 /10
衛生:8.5 /10
味道:7 /10
性價比:高
回頭率:50%
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
人均消費
$450 (晚餐)
推介美食
  • Angus Tenderloin
等級1
3
0
2020-11-15 369 瀏覽
環境好好,全部人同你講英文首先點了一杯紅酒 Starter 係一個 corn chowder ,非常好味,令我滿心期待之後嘅主菜點知原來係UN 到 不得了的 牛扒食咗兩啖真係切唔到落去啦 Mac N cheese OK 啦 ,芝士味好濃食完"皮鞋"冇晒心情,連咖啡都冇飲
更多
環境好好,全部人同你講英文
首先點了一杯紅酒
Starter 係一個 corn chowder ,非常好味,令我滿心期待之後嘅主菜
點知原來係UN 到 不得了的 牛扒食咗兩啖真係切唔到落去啦
Mac N cheese OK 啦 ,芝士味好濃
食完"皮鞋"冇晒心情,連咖啡都冇飲


(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
人均消費
$300
推介美食
等級4
122
0
2020-11-10 395 瀏覽
有次睇netflix 的 'Street Food (Latin America)' 介紹到 Buenos Aires 呢個地方。睇下睇下, 覺得熟口熟面好似食過其中一樣當地地道小食咁。諗諗下, 記起了, 係中環呢間Buenos Aires Polo Club。-去係因為睇新地介紹,個排係飲食集團Black Sheep的「黑羊 ‧ 美饌」餐廳週,咁就有推廣,可以平d咁食呢間自稱走高檔路線的餐廳。所以就訂位食lunch了。Buenos Aires 係阿根廷的首都,然後polo club麻,所以間野就用哂馬球會設計,皮梳化、馬術油畫咁.個日食既野有:自助沙律barbeef empanadas (就係NETFLIX介紹的其中一種當地傳統街頭小食)呢個好食! 出面酥皮,入面牛肉餡black angus prime rib呢個呢,中間好紅的部份就好食,但最外面個層就勁乾勁硬。出入口放滿左馬術用品,係有情調既~咁二百蚊樓下試到呢間野,又ok 既,環境值回票價~
更多
有次睇netflix 的 'Street Food (Latin America)' 介紹到 Buenos Aires 呢個地方。睇下睇下, 覺得熟口熟面好似食過其中一樣當地地道小食咁。諗諗下, 
記起了, 係中環呢間Buenos Aires Polo Club。
-
去係因為睇新地介紹,個排係飲食集團Black Sheep的「黑羊 ‧ 美饌」餐廳週,咁就有推廣,可以平d咁食呢間自稱走高檔路線的餐廳。
所以就訂位食lunch了。

Buenos Aires 係阿根廷的首都,然後polo club麻,所以間野就用哂馬球會設計,皮梳化、馬術油畫咁.

5 瀏覽
0 讚好
0 留言

7 瀏覽
0 讚好
0 留言

個日食既野有:
自助沙律bar
8 瀏覽
0 讚好
0 留言
7 瀏覽
0 讚好
0 留言
beef empanadas (就係NETFLIX介紹的其中一種當地傳統街頭小食)
呢個好食! 出面酥皮,入面牛肉餡
6 瀏覽
0 讚好
0 留言


black angus prime rib
呢個呢,中間好紅的部份就好食,但最外面個層就勁乾勁硬。
27 瀏覽
0 讚好
0 留言

7 瀏覽
0 讚好
0 留言
6 瀏覽
0 讚好
0 留言
出入口放滿左馬術用品,係有情調既~
咁二百蚊樓下試到呢間野,又ok 既,環境值回票價~
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級3
60
0
Buenos Aires Polo Club 🇦🇷- 位於LKF tower, 係一間阿根廷把房,亦係blacksheep旗下餐廳,講下間餐廳既佈局/vibes, 以馬球泥做主題,有分bar area 同dining area, 燈光比較暗,整體裝修好grand,浪漫情調,周圍會有馬球有關既掛畫 同設備(eg 馬球帽,馬球棍)幾有心思,今次試左佢地嘅blackseries dinner set menu,每人只須$398Entradas(前菜)Chorizo Sausage(阿根廷辣肉腸)& Empanadas (阿根廷特式餡餅)最wow 到我既係佢個餡餅,揀左芝士菠菜,酥皮好鬆軟,加上陣陣牛油香,令人食指大動Platos(主菜上菜之前server 會俾一盤刀俾你揀呢個亦係呢間餐廳既打卡位,最右手邊最大個把軍刀咁,好鬼重,但見有人會為左打卡特登揀泥用,不過佢哋開心就得。而我就揀左左起第二把,揸手方便,切肉亦好順手,大快朵頤。講刀都講左成段,講返野食- 純正黑安格斯西冷牛扒,要左medium rare,食牛有牛味 加上表面個牛油 更加香,唔好睇相覺得好細舊,但一個人食落其實好多,配以 鴨
更多
21 瀏覽
0 讚好
0 留言
21 瀏覽
0 讚好
0 留言

Buenos Aires Polo Club 🇦🇷- 位於LKF tower, 係一間阿根廷把房,亦係blacksheep旗下餐廳,講下間餐廳既佈局/vibes, 以馬球泥做主題,有分bar area 同dining area, 燈光比較暗,整體裝修好grand,浪漫情調,周圍會有馬球有關既掛畫 同設備(eg 馬球帽,馬球棍)幾有心思,今次試左佢地嘅blackseries dinner set menu,每人只須$398

24 瀏覽
0 讚好
0 留言

Entradas(前菜)Chorizo Sausage(阿根廷辣肉腸)& Empanadas (阿根廷特式餡餅)最wow 到我既係佢個餡餅,揀左芝士菠菜,酥皮好鬆軟,加上陣陣牛油香,令人食指大動
26 瀏覽
0 讚好
0 留言

Platos(主菜上菜之前server 會俾一盤刀俾你揀呢個亦係呢間餐廳既打卡位,最右手邊最大個把軍刀咁,好鬼重,但見有人會為左打卡特登揀泥用,不過佢哋開心就得。而我就揀左左起第二把,揸手方便,切肉亦好順手,大快朵頤。
33 瀏覽
0 讚好
0 留言

講刀都講左成段,講返野食- 純正黑安格斯西冷牛扒,要左medium rare,食牛有牛味 加上表面個牛油 更加香,唔好睇相覺得好細舊,但一個人食落其實好多,配以 鴨油蒜香炸薯條,十分惹味 油香加上蔥花,如果唔係要唔要食曬成份把,我相信好快會食曬啲薯條
16 瀏覽
0 讚好
0 留言

甜品-Malvaisos 烤棉花糖雪糕。又係熱門打卡位,serve 會用火槍點薯面前既炭,然後你就攞住果碌外層以棉花糖包住裡面係朱古力雪糕係度燒,好似你bbq 燒rocky 棉花糖咁,燒到表面黃黃地色就可以食了,個陣外熱內冷既冰火口感,諗起都爽

同埋加映 有人係餐廳慶生,職員會打鑼打鼓咁行埋去你個位度,然後幫壽星仔/女笠帽👒(紅色帽的多數🤭)然後俾枝馬球棍你揸住,然後一閃!職員即刻幫你影左張即影即有相送俾你,如果事先唔知情既話,都的確幾驚喜!

結語:性價比好高既一餐,我諗如果平時冇promo 應該好貴,fine dining feel,適合特別場合,慶生首選!
38 瀏覽
0 讚好
0 留言
18 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級4
104
0
2020-07-18 2112 瀏覽
上次黎食係因為餐廳有theatr dinner 嘅promo 三百幾蚊有湯,前菜,主菜同甜品!我同朋友覺得幾抵就去試~餐廳入面有好多馬術的畫,襯返polo club的店名。因為疫情關係都唔係太多人,可以同朋友傾下計依個係我地試嘅餐牌:前菜1 牛肉他他配法包- 不過不失好似係南瓜湯..? 依個不俗Empanada我地試左chicken, 一般般。有另外朋友話spinach & cheese好食反而無咩期望嘅chorizo sausage 好好食,好juicy又十分皮脆肉嫩,十分推薦突然侍應比左一排刀我地揀,要揀刀食扒了 我揀左平日好少見 彎彎曲曲嘅刀 Main course beef tenderloin睇樣就外面焦焦的,食落肉味又唔係好濃,又有啲太un𡁻唔開。真係有啲失望,畢竟依度係專食牛的。阿根廷牛出名肉味濃,覺得唔到我預期的水準甜品方面係smore雪糕~ 係幾有趣嘅, 有得落手燒 味道就一般啦,玩味居多最後仲有曲奇送添....不過味道一般, 亦都太飽食唔哂Overall覺得依度名過其實,價錢偏貴,不特別推介~
更多
上次黎食係因為餐廳有theatr dinner 嘅promo
三百幾蚊有湯,前菜,主菜同甜品!我同朋友覺得幾抵就去試~


餐廳入面有好多馬術的畫,襯返polo club的店名。因為疫情關係都唔係太多人,可以同朋友傾下計

57 瀏覽
0 讚好
0 留言
34 瀏覽
0 讚好
0 留言



依個係我地試嘅餐牌:
1260 瀏覽
0 讚好
0 留言


前菜1 牛肉他他配法包- 不過不失
23 瀏覽
0 讚好
0 留言


好似係南瓜湯..? 依個不俗

20 瀏覽
0 讚好
0 留言


Empanada我地試左chicken, 一般般。有另外朋友話spinach & cheese好食

反而無咩期望嘅chorizo sausage 好好食,好juicy又十分皮脆肉嫩,十分推薦

25 瀏覽
0 讚好
0 留言


突然侍應比左一排刀我地揀,要揀刀食扒了
我揀左平日好少見 彎彎曲曲嘅刀
102 瀏覽
0 讚好
0 留言


Main course beef tenderloin

67 瀏覽
0 讚好
0 留言


睇樣就外面焦焦的,食落肉味又唔係好濃,又有啲太un𡁻唔開。真係有啲失望,畢竟依度係專食牛的。阿根廷牛出名肉味濃,覺得唔到我預期的水準


59 瀏覽
0 讚好
0 留言


甜品方面係smore雪糕~ 係幾有趣嘅, 有得落手燒
味道就一般啦,玩味居多
33 瀏覽
0 讚好
0 留言

最後仲有曲奇送添....不過味道一般, 亦都太飽食唔哂


Overall覺得依度名過其實,價錢偏貴,不特別推介~
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級3
48
0
2020-07-12 1719 瀏覽
屋企人揀咗呢間餐廳同我慶祝生日,主打食阿根廷牛肉,滿心期待。呢到星期六都有lunch set提供,有一款前菜、主菜同伴菜, $298一位。前菜有是日餐湯、沙律同empanada (類似炸餃子🥟),而主菜就有不同牛肉選擇,例如西冷、肉眼同牛柳,至於伴菜有薯條、西蘭花同mac’n’ cheese。我自己揀咗empanada, 西冷配blue cheese 牛油同mac’n’ cheese。我地6個人既配搭都有少少分別,而另外加咗個bone-in 西冷share食。Empanada一上枱真係一隻大版炸餃子,入面係菠菜芝士,切落去熱辣辣,好味😋不過食多幾啖就開始有d漏。妹妹食個salad算大份同新鮮,而表弟飲既potato soup亦都濃濃的,不錯。上主菜前,當然就會比每位食客揀自己既刀去切牛扒,喺呢間餐廳嘅特色,原來係來自世界各地,有日本,有美國,有啲重到直情拎唔起😜塊西冷原來都唔細份,阿根廷牛肉肉味香濃,同埋會比較有咬口,加上用炭火燒,特別香。而另外加嗰個bone-in 西冷因為連骨燒,油香同肉味再濃d!食食下先醒起有個side等緊我,mac’n’ cheese芝士味濃,很不錯,份量其實不
更多
屋企人揀咗呢間餐廳同我慶祝生日,主打食阿根廷牛肉,滿心期待。呢到星期六都有lunch set提供,有一款前菜、主菜同伴菜, $298一位。前菜有是日餐湯、沙律同empanada (類似炸餃子🥟),而主菜就有不同牛肉選擇,例如西冷、肉眼同牛柳,至於伴菜有薯條、西蘭花同mac’n’ cheese。

我自己揀咗empanada, 西冷配blue cheese 牛油同mac’n’ cheese。我地6個人既配搭都有少少分別,而另外加咗個bone-in 西冷share食。

Empanada一上枱真係一隻大版炸餃子,入面係菠菜芝士,切落去熱辣辣,好味😋不過食多幾啖就開始有d漏。妹妹食個salad算大份同新鮮,而表弟飲既potato soup亦都濃濃的,不錯。

上主菜前,當然就會比每位食客揀自己既刀去切牛扒,喺呢間餐廳嘅特色,原來係來自世界各地,有日本,有美國,有啲重到直情拎唔起😜塊西冷原來都唔細份,阿根廷牛肉肉味香濃,同埋會比較有咬口,加上用炭火燒,特別香。而另外加嗰個bone-in 西冷因為連骨燒,油香同肉味再濃d!

食食下先醒起有個side等緊我,mac’n’ cheese芝士味濃,很不錯,份量其實不少同太漏,所以我食咗一半多d已經飽晒😛

而男友個薯條雖然唔係fat chip, 但油香同加上少少蒜蓉,係咁不斷想食!

本來諗住嗌甜品,但大家都已經好滿足。但因為餐廳知我生日,比咗個少surprise我,送上一個椰子味雪糕同朱古力曲奇🍪,同埋最特別有頂馬球帽比我影相,很貼心!

食物、環境同服務都好好,而屋企人也食得開心,咁已經係一個滿意的生日聚餐🥰
Espanamda 
29 瀏覽
0 讚好
0 留言
24 瀏覽
0 讚好
0 留言
西冷
28 瀏覽
0 讚好
0 留言
Bone-in西冷
30 瀏覽
0 讚好
0 留言
Mac  ‘n’  cheese
18 瀏覽
0 讚好
0 留言
Fries
15 瀏覽
0 讚好
0 留言
82 瀏覽
0 讚好
0 留言
Birthday  surprise 
30 瀏覽
1 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2020-06-20
用餐途徑
堂食
人均消費
$400
推介美食
Espanamda 
西冷
Bone-in西冷
Mac  ‘n’  cheese
Fries
Birthday  surprise 
等級4
101
0
呢間以馬術為主題嘅阿根廷扒房位於蘭桂坊,餐廳裝潢別具特色,令人感覺置身係貴族馬球會之中🏇🏻.🥟阿根廷特色餡餅頭盤令我聯想起日式炸餃子🥟內餡有三款,分別係雞肉、牛肉、芝士菠菜~ 雞肉餡混入黑胡椒作調味,食落幾惹味🤤而芝士菠菜嘅口感好creamy,菠菜鹹嘅程度剛好,個人更鍾意呢款內餡!! 外層炸得好鬆化,唔油膩,配埋酸酸甜甜嘅醬,好開胃☺️.🥩黑安格斯肉眼牛扒Medium rare嘅牛扒肉質柔嫩多汁,切開嘅時候見到入面呈粉嫩色😻外層煎至焦脆,食落帶微微炭燒香,牛肉味濃郁,無需太多調味都好夠味🤤 .🍣烤皇帝三文魚扒另一個主菜烤三文魚扒,份量頗多,肉質鮮嫩,中間煮到微生,不過調味就比較單一~ 底下鋪滿左番茄蓉,有解膩之用,仲提升左成道菜嘅味道☺️配菜方面就有蒜香炒西蘭花+ 鴨油蒜香炸薯條🍟薯條充滿鴨油香,聞落去嘅味道的確有別於平時食嘅薯條,薯條炸到好脆身,調味亦唔會太鹹~ . 🍨烤棉花糖雪糕(咖啡雪糕、棉花糖、焦糖牛奶)甜品應該係全晚最有驚喜❗️待應點著小火爐,然後就可以燒自己嘅棉花糖🔥棉花糖燒到半融狀態,外層仲有一陣炭燒味,入面包住咖啡雪糕,一冷一熱感覺真係好正😚.今次其實係第一次食阿根廷菜,整體
更多
呢間以馬術為主題嘅阿根廷扒房位於蘭桂坊,餐廳裝潢別具特色,令人感覺置身係貴族馬球會之中🏇🏻
.
🥟阿根廷特色餡餅
頭盤令我聯想起日式炸餃子🥟內餡有三款,分別係雞肉、牛肉、芝士菠菜~ 雞肉餡混入黑胡椒作調味,食落幾惹味🤤而芝士菠菜嘅口感好creamy,菠菜鹹嘅程度剛好,個人更鍾意呢款內餡!! 外層炸得好鬆化,唔油膩,配埋酸酸甜甜嘅醬,好開胃☺️
.
🥩黑安格斯肉眼牛扒
Medium rare嘅牛扒肉質柔嫩多汁,切開嘅時候見到入面呈粉嫩色😻外層煎至焦脆,食落帶微微炭燒香,牛肉味濃郁,無需太多調味都好夠味🤤
.
🍣烤皇帝三文魚扒
另一個主菜烤三文魚扒,份量頗多,肉質鮮嫩,中間煮到微生,不過調味就比較單一~ 底下鋪滿左番茄蓉,有解膩之用,仲提升左成道菜嘅味道☺️配菜方面就有蒜香炒西蘭花+ 鴨油蒜香炸薯條🍟薯條充滿鴨油香,聞落去嘅味道的確有別於平時食嘅薯條,薯條炸到好脆身,調味亦唔會太鹹~
.
🍨烤棉花糖雪糕(咖啡雪糕、棉花糖、焦糖牛奶)
甜品應該係全晚最有驚喜❗️待應點著小火爐,然後就可以燒自己嘅棉花糖🔥棉花糖燒到半融狀態,外層仲有一陣炭燒味,入面包住咖啡雪糕,一冷一熱感覺真係好正😚
.
今次其實係第一次食阿根廷菜,整體菜式未至於十分之驚艷,不過成個experience都同平時食西餐好唔同,尤其係食主菜嘅時候,待應會比我地揀用邊款刀,好有gimmick😗而鍾意食肉嘅朋友更加唔可以錯過佢哋嘅安格斯肉眼牛扒!!!
32 瀏覽
0 讚好
0 留言
50 瀏覽
0 讚好
0 留言
22 瀏覽
0 讚好
0 留言
13 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2020-04-18
用餐途徑
堂食
用餐時段
晚餐
等級2
5
0
2020-06-26 932 瀏覽
We were there for dinner tonight and the interior was decent but the service was very average. The waitress kept pushing us to order more and was not pleased when she found out that we were not ordering drink. The portion of the food was quite big and ended up we couldn’t even finish the food we ordered. When we asked for the check, they gave us the wrong check. When we were almost ready to leave, then the waitress handed us the small sweet delights after we already had our masks on and ready to
更多
We were there for dinner tonight and the interior was decent but the service was very average. The waitress kept pushing us to order more and was not pleased when she found out that we were not ordering drink. The portion of the food was quite big and ended up we couldn’t even finish the food we ordered. When we asked for the check, they gave us the wrong check. When we were almost ready to leave, then the waitress handed us the small sweet delights after we already had our masks on and ready to leave. The food was honestly quite good but given that service, I’ll not come back again.
17 瀏覽
1 讚好
0 留言
15 瀏覽
0 讚好
0 留言
17 瀏覽
0 讚好
0 留言
17 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級3
94
0
2020-06-25 669 瀏覽
一群人 追著球跑啊跑追到了 又一棍將它掃開有時候 人的行為真的令人費解今晚黎到一間以polo為主題嘅餐廳餐廳嘅裝修非常特別門口係一個大型陳列櫃入面放左好多polo裝備一入門口 係一個小酒吧酒吧非常有格調 台上仲有火水燈食飽左嘅朋友都可以上黎小酌一杯🙈酒吧對入係dining room裏面放滿同polo有關嘅油畫仲有啲紅酒樽同埋木箱入到黎可以幻想自己係英國舊時嘅上流貴族😂😂😂有興趣嘅朋友 仲可以借佢地嘅馬球裝備影張相留念🙈😂.跟住講下食物 哩間餐廳最出名係阿根廷牛扒所以我地今晚嘅主菜就係哩塊Bone-in Ribeye阿根廷牛肉味濃郁 油脂比較少 肉質厚實得黎又非常juicy 加上佢地嘅烹調方法係將牛扒表面烤到微焦所以牛扒散發著濃郁嘅香味侍應係旁邊切緊嘅時候已經聞到🙈不過小提示 如果2個人食 而且會食埋前菜甜品嘅話12-14ounce已經非常夠食我地哩塊20ounce嘅牛扒食左70%已經飽到放棄左😟食牛扒嘅時候有個一個小小surprise 就係餐廳會提供一盆嘅刀具你可以選擇自己喜歡嘅武器 同你塊牛扒搏鬥真係非常有趣嘅一個環節😝.介紹完佢最出名嘅菜色 反返轉頭講下前菜前菜我地叫做一個cold
更多
一群人 追著球跑啊跑
追到了 又一棍將它掃開
有時候 人的行為
真的令人費解
6 瀏覽
0 讚好
0 留言
9 瀏覽
0 讚好
0 留言

今晚黎到一間以polo為主題嘅餐廳
餐廳嘅裝修非常特別
門口係一個大型陳列櫃
入面放左好多polo裝備
一入門口 係一個小酒吧
酒吧非常有格調 台上仲有火水燈
食飽左嘅朋友都可以上黎小酌一杯🙈
酒吧對入係dining room
裏面放滿同polo有關嘅油畫
仲有啲紅酒樽同埋木箱
入到黎可以幻想自己係英國舊時嘅上流貴族😂😂😂
有興趣嘅朋友
仲可以借佢地嘅馬球裝備影張相留念🙈😂
.
3 瀏覽
0 讚好
0 留言
9 瀏覽
0 讚好
0 留言
18 瀏覽
0 讚好
0 留言
9 瀏覽
0 讚好
0 留言

跟住講下食物
哩間餐廳最出名係阿根廷牛扒
所以我地今晚嘅主菜就係哩塊Bone-in Ribeye
阿根廷牛肉味濃郁 油脂比較少
肉質厚實得黎又非常juicy
加上佢地嘅烹調方法係將牛扒表面烤到微焦
所以牛扒散發著濃郁嘅香味
侍應係旁邊切緊嘅時候已經聞到🙈
不過小提示 如果2個人食
而且會食埋前菜甜品嘅話
12-14ounce已經非常夠食
我地哩塊20ounce嘅牛扒
食左70%已經飽到放棄左😟
食牛扒嘅時候有個一個小小surprise
就係餐廳會提供一盆嘅刀具
你可以選擇自己喜歡嘅武器
同你塊牛扒搏鬥
真係非常有趣嘅一個環節😝
.
4 瀏覽
0 讚好
0 留言

介紹完佢最出名嘅菜色 反返轉頭講下前菜
前菜我地叫做一個cold cut
cold cut總共有3款 配以微暖嘅法包
同埋餐廳自己醃製嘅橄欖
橄欖非常夠酸 同cold cut一齊食
中和左佢嘅油膩感
鍾意食酸嘢嘅我 覺得橄欖先係哩道菜嘅主角😂
7 瀏覽
0 讚好
0 留言

另一道前菜係阿根廷肉腸
肉腸外皮非常脆 香料味濃郁 帶有鹹香
口味比較重 不過肉汁非常豐富
我自己非常鍾意😆
.
7 瀏覽
0 讚好
0 留言

最後到甜品
餐廳最出名嘅甜品係哩個燒棉花糖
但佢絕對唔係一粒普通嘅棉花糖
棉花糖裏面包著咖啡朱古力雪糕
炭上面放有橙皮
大家可以自行將棉花糖燒到自己鍾意嘅焦度
再慢慢品嚐
棉花糖表層稍熱
配上裏面有少少融化嘅咖啡朱古力雪糕
係冰與火嘅刺激 非常好味 推介!🥰
8 瀏覽
0 讚好
0 留言

(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級4
229
0
2020-06-16 765 瀏覽
It was my boyfriend’s birthday and we decided to have the celebration at Buenos Aires Polo Club. The staffs were friendly and cheerful.We ordered the special set offered through Openrice booking. It contained two soups, chorizos and dumpling for sharing, two main courses, one side dish and one dessert.The place was too dark to take good photos. So I only took some.The soup was quite yummy. The chorizos were juicy yet a bit too salty. It would be better if we share one chorizo. There were three
更多
It was my boyfriend’s birthday and we decided to have the celebration at Buenos Aires Polo Club. The staffs were friendly and cheerful.

We ordered the special set offered through Openrice booking. It contained two soups, chorizos and dumpling for sharing, two main courses, one side dish and one dessert.


The place was too dark to take good photos. So I only took some.


The soup was quite yummy. The chorizos were juicy yet a bit too salty. It would be better if we share one chorizo.


There were three types of dumplings we could choose and I picked the spinach one. It was quite creamy and the dough was crunchy.


As for the main course we ordered one for each. It was quite funny that we could choose our own cutlery but both of the chosen ones were not very good for cutting the steak😂😂The steak was so-so, tender but not very juicy. The salmon was fantastic! It was super tender and fragrant.


I was surprised that we could only choose one side dish. We picked fries. The first few ones were delicious but it was too full to be finished. Why not allowing the customers to pick two with smaller portions?


As for the dessert it was marshmallow sticks. It was my boyfriend’s birthday so they offered us an instant photo, though the resolution is quite poor. The marshmallow stick was surprisingly good. We could grill it over the firing charcoal and make it golden. There was icecream hiding inside the marshmallow. Not too sweet, one of the highlights of the meal.


Overall, the atmosphere was good and the salmon was really spectacular. But it didn’t really meet my expectation for a “steakhouse”.

7 瀏覽
0 讚好
0 留言
8 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2020-06-09
用餐途徑
堂食
用餐時段
晚餐
慶祝紀念
生日