2022-07-20 1678 瀏覽
半自助晚餐黎講都幾多嘢食牛扒味道正常差對得住價錢有雪糕選擇仲有pancake蛋糕而嘢飲又任針都唔錯雖然係對住海景但係太黑喇乜都睇唔到印像中都好多冷盤嘅半自助選擇都係不外乎火腿有煙三文魚呀

半自助晚餐黎講都幾多嘢食

而嘢飲又任針都唔錯

雖然係對住海景但係太黑喇乜都睇唔到

印像中都好多冷盤嘅半自助選擇

都係不外乎火腿有煙三文魚呀
同🤴🏻結咗婚兩日,🤴🏻嘅大哥、大嫂就請食飯慶祝我地順便過聖誕🎅🏻節,就約咗一齊去食自助餐啦🎉🎉我哋被分派去一間離攞食物頗遠嘅房間,但相對會靜少少容易傾偈😚😚攞食物嘅地方幾窄,有人排隊就會好迫🥴🥴當日有生蠔🦪、龍蝦🦞等海鮮,生蠔🦪比較細隻味道正常,龍蝦🦞就長期有人排隊等出爐,我哋就唔等啦😑😑三文魚刺身肥美,其他就一般😄😄最有印象係甜品Bar,蛋糕甜品款式特別迎合到聖誕節氣氛🎅🏻🎅🏻服務幾好,收碟速度快,亦會主動提議幫我哋影相📸️📸️!綜合來講款式比較少,優惠折扣左每人都要六百幾,cp值唔高😶😶

攞食物嘅地方幾窄,有人排隊就會好迫🥴🥴
三文魚刺身肥美,其他就一般😄😄

服務幾好,收碟速度快,亦會主動提議幫我哋影相📸️📸️!

2021-12-26
$619.2 (晚餐)
2022-01-05 961 瀏覽
看到極多,信以為真,但結果失望而回。😞😞無論食物質素、食物擺放、食物種類、食物補充頻率及速度,以及員工服務質素及態度,都差強人意。甜品擺放,有點似垃圾崗,放在一起。希望餐廳好好檢討,否則,更多,都唔會有人再幫襯。如果下午,天晴氣朗,遼望住大海進餐,可能是這餐廳唯一優點。另外洗手間有濃濃煙味,餐廳應多加注意。整體而言,物非所值。
看到極多[好評],信以為真,但結果失望而回。😞😞
甜品擺放,有點似垃圾崗,放在一起。
希望餐廳好好檢討,否則,更多[好評],都唔會有人再幫襯。
如果下午,天晴氣朗,遼望住大海進餐,可能是這餐廳唯一優點。

另外洗手間有濃濃煙味,餐廳應多加注意。

整體而言,物非所值。
2021-12-24
boxing day食左餐垃圾全場已book晒同俾晒錢,但入座安排極慢,不關安心出行事食物全部不新鮮refill極慢,有部分人排半小時都未等到一碟餸食物種類極少無一款菜式覺得正常水平唯一算得上正常,應該只有movenpick,好似有好多口味,但揀得落手只係朱古力士多啤梨雲呢拿魚生切到好似用手撕開咁,又難食職員不足,碟都不足甜品碟係暖手,係雪櫃拎出蛋糕放上去,簡直係新體驗最重要係同行人個個食到黑晒面不可一不可再
boxing day食左餐垃圾
全場已book晒同俾晒錢,但入座安排極慢,不關安心出行事
食物全部不新鮮
refill極慢,有部分人排半小時都未等到一碟餸
食物種類極少
無一款菜式覺得正常水平
魚生切到好似用手撕開咁,又難食
職員不足,碟都不足
甜品碟係暖手,係雪櫃拎出蛋糕放上去,簡直係新體驗
最重要係同行人個個食到黑晒面
不可一不可再
首先,如果要揸車去最好早啲,六點半去到已經冇位泊了,佢仲會建議你泊返去麗城,你冇睇錯,我亦冇講錯!不過呢個算係我自己問題,餐廳嗰邊的確冇責任提我,亦控制唔到,只係佢哋比較有幽默感,我真心嘅!講返自助餐,七點已經話你知冇哂帶子,得返吞拿魚同三文魚,直至八點九先有返𩶘魚🤷🏻‍♂️熟食方面,燒牛扒refill極慢,每次refill都不能滿足條隊龍,十至八個攞完已經冇晒,龍蝦仔(熱盤)同龍蝦鉗(冷盤)只屬曇花一現。其他熱盤每次出去都係一樣,冇refill過!八點後連兩款湯都冇埋。公道啲,其他冷盤供應尚可以,生蠔、青口、凍蝦呢啲冷盤供應、味道都正常。用咗OpenRice coupon,加埋一都要$440一位的,如果純粹為咗海景、生蠔、青口、凍蝦又覺得值嘅可以一試。個人嘅講唔會再去,完!

個人嘅講唔會再去,完!

2021-12-18 423 瀏覽
呢間自助餐真係經典, 真係唔寫食評對唔住自己, 我就簡略道出呢間自助餐既特色1)    Refill 食物真係好慢, 基本上可以稱之為唔refil既, 尤其是熱盤的食物, 頭十五分鐘俾人搶完之後, 十年都無見佢refill過, 個個盤空空如也, 雖然唔係D咩好食既野, 都係D蒸魚 (魚尾都無見過), 炒時蔬 (好似得番半條菜), 唔好意思,寫唔到係咩, 因為真係個個”吉”盤.(2)    芝士焗龍蝦真係好野, 每次出大約8隻(即開邊16份)出來, 每次要15-20分鐘先出來一轉, 每次一出來,D食客好似喪屍見到獵物一樣搶住排隊, 條龍長到好似彌敦道一樣, 我見排我前面有人攞4,5邊, 輪到自己又無晒, 個種心情真係非筆默所能形容(3)    生蠔又係一絕, 我都覺得奇怪, 點解無人排隊既, 奇奇奇…………..甘就即管試一試, 呢個生蠔真係幾細隻, 味道又怪怪的, 恕小弟唔識食……………(4)    個煮粉面檔先係經典之最, 得米粉一種, 食物有魚蛋, 雞蛋, 蝦仁(出現大約10分鐘, 之後無再見過), 豆付泡, 唔知豬腩肉定豬軟骨, 湯底有肉骨茶同喇沙, 甘排到我既時侯, 就已經無晒魚
呢間自助餐真係經典, 真係唔寫食評對唔住自己, 我就簡略道出呢間自助餐既特色:

(1)

(2)

(3)

(4)
個煮粉面檔先係經典之最, 得米粉一種, 食物有魚蛋, 雞蛋, 蝦仁(出現大約10分鐘, 之後無再見過), 豆付泡, 唔知豬腩肉定豬軟骨, 湯底有肉骨茶同喇沙, 甘排到我既時侯, 就已經無晒魚蛋同豆付泡, 個姐姐好熱心甘係雪櫃攞出來俾我, 甘我就點左魚蛋, 雞蛋同豆付泡米粉加喇沙湯, 姐姐真好野, 好似廚神一樣一分鐘內整好碗粉, 一食賴野, 粒魚蛋凍既, 湯底得一啖, 真係越食越傷心, 好悽涼甘既

(5)
魚生部都算係甘, 有三文魚, 吞拿書, 帶子等……………不過真係要快, 帶子真係先到先到, 想refill, 諗都唔好諗

(6)
燒牛肉部, D牛柳好韌, 羊架係有既, 不過同撞鬼一樣, 睇下你好唔好彩遇唔遇到佢啦

(7)
白飯好野, 放係電飯煲都可以係凍既………

(8)
紅豆沙……….用熱煲裝又可以係凍………….真係詭異

又唔可以淨係彈既, 佢有MOVENPICK 既雪糕, 等我再諗下有無野可以讚下………………..諗諗諗諗………………………….一個鐘後…………….諗唔到AR師傅…………..

你地估我呢一餐食都最多係咩?................係雞亦同腸仔AR……………

總結上述, 你覺得呢餐自助餐值幾錢? 開估係5百幾?係米應該係餐廳俾番我呢……………….
2021-12-05
2021-12-13 377 瀏覽
同屋企人兩個人去入住一晚,作為一個簡短既放鬆日,又吾想再諗食咩,網上見汀蘭居裡面既餐廳環境都幾舒服,而且價錢都合理,當日check in 完就同餐廳服務員book位,其實網上book酒店時曾嘗試過打電話到餐廳問資料,但前後打左3次都冇人聽,或者中午時段比較忙啦😢晚飯時段最早6點開始到晚上8:30,晚餐係半自助餐,點完主菜可任食沙律、甜品、飲品、水果,餐廳經理仲友善提醒我有咩優惠👍🏾👍🏾❤️,指定信用卡俾錢折扣或者openrice 印優惠卷享8折❤️,👀👀👀👀如果冇可到Check in 前台影印優惠卷 🤣🤣 當晚點左一份牛扒同一份豬肋骨餐,牛扒點左5成熟,佢地既上菜時間好快,沙律剛食左兩啖,主菜已經黎到,食完沙律,主菜已經微涼。牛扒份量好大,😀足料,牛味吾重,有小小筋同韌口,正正常常,肉好快涼。🙈🙈個豬肋骨偏甜,屋企人吾鐘意,但個人而言係接受到,bbq醬味香而且烤得好香口,😊肉夠嫰口,份量同樣非常足! 👍🏾👍🏾食埋自助食品,沙律菜新鮮,款式吾多,芝士盤好快淨返一款芝士,之後就冇再添,第一次拎有三款芝士🥲 甜品簡左幾款蛋糕食,但味道麻麻,吾算太出色,而且甜味較重… 每枱都有一個雪糕卷,瑞士mo

食埋自助食品,沙律菜新鮮,款式吾多,芝士盤好快淨返一款芝士,之後就冇再添,第一次拎有三款芝士🥲 甜品簡左幾款蛋糕食,但味道麻麻,吾算太出色,而且甜味較重… 每枱都有一個雪糕卷,瑞士movenpick 雪落~每人一碗,最多可簡兩隻味

總而言,價錢合理,質素環境吾差,但自助菜式較少
用openrice 8折後total$419兩位
早前發現有個80蚊海景自助早餐,好似幾吸引,所以喺25/9(六),我哋一家四口去咗試吓👨‍👩‍👧‍👦。🌊環境:🌟🌟🌟🌟(5星為滿分)環境確實唔錯😊,尤其窗邊可以對正個海🌊。空間感大。某部份天花係玻璃,透射自然光。🥚🥞食物🥗🍞::🌟🌟🌟(5星為滿分)坦白講,相比於其他酒店嚟講,款式選擇較少。西式有雞蛋🥚、火腿🥩、腸仔、茄汁豆同粟米等。中式有白粥,另有油炸鬼同其他送粥小食。當然仲有沙律🥗、烤蔬菜、水果🍉🍍同埋不同類型嘅cereal。小朋友好鐘意個meiji yogurt,有士多啤梨、藍莓、原味和椰子味🥥。安排得最好嘅係牛角包🥐同其他酥類都有個爐暖住,所以食落暖暖脆脆,好好味~另外,有部pancake 🥞機俾小朋友扮 Ironman 👋,有得玩有得食😋。而且配料有好多款,有kitkat、oreo、彩色朱古力碎、杏仁片和花生碎等等。☕️飲品方面,有橙汁、蘋果汁、各類咖啡和茶。雖然款式少,但食物新鮮和質素不錯。因曾食過一間酒店自助早餐,款式雖多,但食物唔新鮮,質素好差。所以我覺得食物可接受。不過隊友嫌款式太少。😎服務: 🌟🌟🌟🌟🌟(5星為滿分)服務員樂於服務,而且不時同小朋友傾計,風趣幽默。仲根據
早前發現有個80蚊海景自助早餐,
好似幾吸引,
所以喺25/9(六),
我哋一家四口去咗試吓👨‍👩‍👧‍👦。

🌊環境:🌟🌟🌟🌟(5星為滿分)
環境確實唔錯😊,
尤其窗邊可以對正個海🌊。
空間感大。
某部份天花係玻璃,
透射自然光。

🥚🥞食物🥗🍞::🌟🌟🌟(5星為滿分)
坦白講,
相比於其他酒店嚟講,
款式選擇較少。
西式有雞蛋🥚、火腿🥩、腸仔、茄汁豆同粟米等。
中式有白粥,另有油炸鬼同其他送粥小食。
小朋友好鐘意個meiji yogurt,
有士多啤梨、藍莓、原味和椰子味🥥。
安排得最好嘅係牛角包🥐同其他酥類都有個爐暖住,
所以食落暖暖脆脆,
好好味~
有得玩有得食😋。
而且配料有好多款,
☕️飲品方面,
有橙汁、蘋果汁、各類咖啡和茶。
雖然款式少,
但食物新鮮和質素不錯。
因曾食過一間酒店自助早餐,
款式雖多,但食物唔新鮮,質素好差。
所以我覺得食物可接受。
不過隊友嫌款式太少。

😎服務: 🌟🌟🌟🌟🌟(5星為滿分)
服務員樂於服務,
而且不時同小朋友傾計,
風趣幽默。
仲根據小朋友嘅顏色喜好,
提供小朋友餐具🍴。

💰價錢: 🌟🌟🌟(5星為滿分)
80元任飲任食3小時,另收加一
(大小同價,3歲以下免費)
由於3歲或以上都要收全費,
所以若小朋友年紀小,
食得唔多,
唔算抵。
但如果小朋友年紀大D,
可以食多D,
我覺得都算抵。
🍂以上純粹個人意見🍂

🏩地點: 汀蘭居地下Bay's Kitchen & Bar
📆日期: 逢星期六日及公眾假期
🕢時間: 7:30a.m.-10:30a.m.
💕冇得book 位,我哋果日7:30a.m.就落去食。
想坐窗邊位要早d落去霸位啊~
當日係星期六,
ALL-DAY BREAKFAST
SALAD
fruit
2021-11-16 907 瀏覽
前晚(星期日)同朋友專程去呢間餐廳食自助餐、點知原來中伏了、老實説五百多元的自助餐在尖沙咀也找到、價錢一點也不便宜,但聽評論説好像不錯,誰知是這樣級數的食物和服務就真的不值了、我們七點左右到場、七點三十分大部分食物己經空了、食物補充也非常慢,尤其是龍蝦、每次出來只有十多隻、我們遲來坐的位置己經很偏遠、走到去的時候己經沒有了,而且看見經理只招呼他的熟客、靜悄悄送龍蝦給他們、我們第一次來就沒有這種服務了、告訴他我們也拿不到龍蝦、他只是推搪說很快會出、要我們自己出去拿、實在太不公平了,終於等到火都嚟埋結帳離開也沒有見到龍蝦尾、原本諗住係度影吓食嘢嘅相,點知原來自己嬲到一張相都冇影到就走咗啦!唉、好失望囉!
唉、好失望囉!
汀蘭居名就聽得多,今次都係我第一次入去,由荃灣入去只係5分鐘車程,都幾方便!半自助晚餐主菜只是$188-$278,仲可以望住汀九海景☺️☺️啱哂拍拖傾計!因價錢唔貴我本身都唔會太大期望,點知我選的主菜—炭燒美國頂級牛小排就真係十分驚喜!!好好食!似平時到扒房$3字頭的級數,所以絕對值回票價呢!本身個肉質素都幾好,加火喉控制優良,真係想返去再食個扒!另一主菜選了傳統法式慢燒雞(半隻)伴焗薯、時令蔬菜及燒烤汁,非常大隻嘅雞,份量十足的焗薯竟然仲有吞拿魚餡(好吃)!超足料!自助餐區包括沙律吧、芝士火腿、餐湯、咖啡茶及甜品生果,特別推介必吃movenpick 雪糕(每人兩球!),有很多款選擇,my pick 是rum酒提子和薄荷朱古力,一次過食哂兩款我最喜愛的雪糕味道,還可以加很多toppings! 超滿足!心太軟也不錯☺️☺️PS. 8點半準時就關自助餐區,食得慢的友人未食雪糕就關左了🥲連茶啡機都關埋茶水都無得飲😂有點美中不足,好在最後問侍應班到一杯熱水番黎…如果早點提示8:30收檔會更好!

本身個肉質素都幾好,加火喉控制優良,真係想返去再食個扒!

自助餐區包括沙律吧、芝士火腿、餐湯、咖啡茶及甜品生果,

.◅ ◄ Bay’s Kitchen & Bar ► ▻ 性價比超高!海景半自助晚餐🌊要搵間適合慶祝/ 拍拖/ 聚會嘅餐廳,記得bookmark呢個post😌今日分享嘅Bay's Kitchen & Bar座落於汀九橋旁邊用餐,邊欣賞醉人海景,實係人生一大樂事 ( ´▽`)半自助晚餐嘅價錢唔貴,食物質素又唔錯,性價比爆燈!自助區主要包括前菜、沙律、冷盤、甜品同生果每樣食啲已經好飽,真係超豐富㗎😆煙燻三文魚同salami同好受歡迎,refill嘅速度都非常快~甜品就有十幾二十款,凍同熱嘅都有,賣相都唔錯!味道就係正常嘅自助餐質素,唔算特別出色🙈重點係,每人都有兩球moovenpick雪糕,有勁多款味道選擇搞手只求打個和,絕對係回本之選 ( ´▽`)✃- - - - - - - - - - -❀ 炭燒美國頂級牛小排 $278 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓選用美國頂級牛小排,同成日見嘅肉眼扒有分別!呢份跟職員建議嗌7成熟,雖然切開唔係特別粉嫩但係食落嘅牛味超濃,幾有咬口,口感一流~❀ 傳統法式慢燒雞 $198 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓每次嗌燒春雞都會中伏,估唔到呢份超有驚喜🤩雞皮燒到少少脆,鎖實肉汁,肉質嫩滑jui

邊用餐,邊欣賞醉人海景,實係人生一大樂事 ( ´▽`)
半自助晚餐嘅價錢唔貴,食物質素又唔錯,性價比爆燈!

自助區主要包括前菜、沙律、冷盤、甜品同生果
每樣食啲已經好飽,真係超豐富㗎😆

甜品就有十幾二十款,凍同熱嘅都有,賣相都唔錯!
味道就係正常嘅自助餐質素,唔算特別出色🙈
搞手只求打個和,絕對係回本之選 ( ´▽`)
✃- - - - - - - - - - -
❀ 炭燒美國頂級牛小排 $278 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓
選用美國頂級牛小排,同成日見嘅肉眼扒有分別!
呢份跟職員建議嗌7成熟,雖然切開唔係特別粉嫩
但係食落嘅牛味超濃,幾有咬口,口感一流~

❀ 傳統法式慢燒雞 $198 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓
每次嗌燒春雞都會中伏,估唔到呢份超有驚喜🤩
雞皮燒到少少脆,鎖實肉汁,肉質嫩滑juicy,一啲都唔乾!
配埋非常惹味嘅bbq醬,完全顛覆👧🏻小編對燒雞嘅印象 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
而且幾容易handle,唔怕食到好污糟失禮晒~
✃- - - - - - - - - - -
🎐Bay’s Kitchen & Bar
📍荃灣汀九青山公路汀九段123號汀蘭居地舖

味道 🌕🌕🌕🌕🌑
環境 🌕🌕🌕🌕🌕
抵食 🌕🌕🌕🌗🌑
推薦 🌕🌕🌕🌕🌑
2021-10-18 630 瀏覽
強烈不建議幫襯。 今天晚上叫了一個外賣,但隨時會cancel 你,浪費時間去pick up。 本身住喺附近,對呢間餐廳都印象幾好,但今日真係徹底令我失望。事源晚上回家途中在網上叫了一個小外賣飯盒,8:00 於網上order,及後開車到了呢間餐廳,途中都冇收到訊息話取消,去到門口就冇人。我都好有禮貌咁等侍應先生招呼我,等了幾分鐘,才有一個侍應見到我,第一個反應給我就是「我冇收到任何order喎」,就擰轉身走咗。之後我再檢查我的手機,發現信用卡過咗數。再問另一個人,之後就推去另一個藉口話賣晒,實情係佢冇理過網上的order。佢個系統由頭到尾都冇顯示話佢cancel,冇嘢食唔緊要,最麻煩要我親身去打電話搞退款。 侍應態度惡劣,極不負責任,永不幫襯。

侍應態度惡劣,極不負責任,永不幫襯。
2021-10-18
1 分鐘 (外賣自取)
2021-10-15 674 瀏覽
今日男友生日住喺汀蘭居洒店、見到佢哋只有一間餐廳所以就去參觀一下、發現原來佢地嗰度風景好靚、仲有自助晚餐添,所以我哋決定唔出去食啦,點知原來都咁有水準、生蠔好新鮮、又有芝士焗龍蝦、仲有佢哋好出名嘅燒牛肉同烤雞,仲有sashimi, Sushi都不可不試、服務員細心提醒打印OpenRice原來仲有七五折添,非常起值、非常推介
2021-10-13 599 瀏覽
放工想輕鬆吓,所以嚟咗嚟市區較遠嘅荃灣汀蘭居食晚餐。可能因為平日關係所以餐廳都比較少人。疫情關係,我哋選擇半自助餐。兩個名選咗牛扒同燒雞,不過兩個都燒得同煎得比較乾😂薯條亦都比較硬但半自助餐方面質素好好,選擇好多。沙律菜嘅選擇應有盡有,芝士吧亦都有唔同嘅芝士種類同麵包🥯。另外,我哋都叫咗個生蠔,生蠔就不過不失,正正常常。值得推介嘅喺呢度環境優美而且寧靜,係一個晚餐有好選擇。如果係呢度嘅住客,嚟呢間餐廳通常都仲有折扣👍🏻
疫情關係,我哋選擇半自助餐

另外,我哋都叫咗個生蠔,生蠔就不過不失,正正常常。

Tang’s Living Group旗下7間餐廳與雀巢®全新素肉品牌Harvest Gourmet® 首次合作一系列素食餐單,以素食為主題設計左一個自助餐區域!🤩 今次試既呢間就係其中!第1次食buffet會有個素食專區🥰Harvest Gourmet®素肉既好處係高蛋白質,採用非基因改造大豆,膳食纖維來源👍🏻 好鼓勵人食多啲素食少啲動物產品,對環境好低碳飲食!®全新素肉品牌Harvest Gourmet® 素食區🥗:♦️芝士素牛肉漢堡捲餅配薯條及涼拌捲心菜𝐺𝑟𝑖𝑙𝑙𝑒𝑑 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑎𝑛𝑑 𝑉𝑒𝑔𝑎𝑛 𝐵𝑒𝑒𝑓 𝐵𝑢𝑟𝑟𝑖𝑡𝑜 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝐶𝑜𝑙𝑒𝑠𝑙𝑎𝑤Vegan主菜會有威靈頓素牛肉/芝士素牛肉漢堡捲餅配薯條及涼拌捲心菜/素肉千層麵,每日只會提供其中一款,而今日我撞岩既係素牛肉漢堡🍔,仲配埋薯條☺️ 賣相十分好👍🏻♦️泰式素肉碎柚子沙律𝑇ℎ𝑎𝑖 𝑉𝑒𝑔𝑎𝑛 𝑀𝑖𝑛𝑐𝑒 𝑃𝑜𝑟𝑘 𝑎𝑛𝑑 𝑃𝑜𝑚𝑒𝑙𝑜 𝑆𝑎𝑙𝑎𝑑♦️越式米紙素雞塊春卷配生菜𝑉𝑖𝑒𝑡𝑛𝑎𝑚𝑒𝑠𝑒 𝑅𝑖𝑐𝑒 𝑃𝑎𝑝𝑒𝑟 𝑅𝑜𝑙𝑙𝑒𝑑 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑉𝑒𝑔𝑎𝑛 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑁𝑢𝑔𝑔𝑒𝑡𝑠 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐿𝑒𝑡𝑡𝑢

®全新素肉品牌Harvest Gourmet® 素食區🥗:

♦️芝士素牛肉漢堡捲餅配薯條及涼拌捲心菜

♦️泰式素肉碎柚子沙律

♦️越式米紙素雞塊春卷配生菜
𝑉𝑖𝑒𝑡𝑛𝑎𝑚𝑒𝑠𝑒 𝑅𝑖𝑐𝑒 𝑃𝑎𝑝𝑒𝑟 𝑅𝑜𝑙𝑙𝑒𝑑 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑉𝑒𝑔𝑎𝑛 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑁𝑢𝑔𝑔𝑒𝑡𝑠 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐿𝑒𝑡𝑡𝑢𝑐𝑒

沙律吧就會有以上2款,泰式同越式風味都係有少少微辣,唔係好食得辣既都食到☺️ 素食唔洗咁沉悶,辣辣地又惹味啲!

其他美食,海鮮、生蠔及刺身