2025-07-20
❝中環Fiata Pizza姊妹店主打意式麵包pastries🥐最近新推出Evening晚市Menu!🍝😚❞位於中環主打意式麵包pastries既 @amoago.hk 係我私心最愛pizza店 @fiatapizza 開既姊妹店!☕️🍞✨最近佢地新出左Evening Menu可以dinner黎食一於試下!試左Beef Tartare加入yogurt醬 充滿中東風味 惹味香辣 份量超多可以配多幾塊麵包麵得! 主菜既Rigatoni有咬口肉味香濃! 但Gnocchi就一般口感太濕腍唔夠熱而且配pesto醬唔係好夾🫣整體menu選擇唔多水準正常唔算好特別 下次黎會想試下佢地既麵包 見到夜晚仲有半價!𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙬𝙚 𝙚𝙖𝙩?▪️𝙈𝙞𝙙𝙙𝙡𝙚 𝙀𝙖𝙨𝙩 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝙏𝙖𝙧𝙩𝙖𝙧𝙚 $245 (3.5/5)▪️𝙑𝙚𝙖𝙡 𝙖𝙣𝙙 𝙋𝙤𝙧𝙘𝙞𝙣𝙞 𝙍𝙞𝙜𝙖𝙩𝙤𝙣𝙞 $155 (4/5)▪️𝙍𝙤𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝘽𝙖𝙠𝙚𝙙 𝙑𝙚𝙜𝙚𝙩𝙖𝙧𝙞𝙖𝙣 𝙂𝙣𝙤𝙘𝙘𝙝𝙞 $155 (2.5/5)꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂📍AMO.AGO中環些利街11號地舖Ig: @amoago.hk 🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦
Middle East Beef Tartare
Roasted Baked Vegetarian Gnocchi
𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙬𝙚 𝙚𝙖𝙩?
꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍AMO.AGO
中環些利街11號地舖
Ig: @amoago.hk
🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_中環
🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦/𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_西式