2025-07-20
放工有時都想搵個地方chill吓,放鬆一下心情,最近就去咗位於灣仔香港諾富特世紀酒店嘅《AK’s Bar + Lounge》,環境舒適又有氣氛,逢星期二至六還有原聲現場樂隊音樂表演今期推出了Cuban Mojito Promotion,只需HK$128,就可以享受1杯Cuban Mojito加1款精選小食,無論Happy Hour定同朋友聚會都啱晒✨Cuban Mojito 古巴莫吉托 (HK$98)水果口味四選一:藍莓/紅桑莓/奇異果/菠蘿🍸Cuban Mojito 菠蘿熱帶果香突出,菠蘿甜味融合冧酒,飲落順滑又有陽光氣息,感覺好chill🍸Cuban Mojito 紅桑莓帶有莓果的酸甜清香,薄荷和青檸令口感更清爽,飲落有層次感,好醒神✨Snacks 小食 (HK$78)🍴蟹肉牛油果卷, 檸檬, 芫荽入口鮮甜,蟹肉嫩滑,牛油果令口感更creamy,檸檬帶來微酸清新,芫荽提升香氣,層次豐富🍴菠蘿烤雞墨西哥卷雞肉嫩滑多汁,帶有微微煙燻味,菠蘿甜中帶酸,再配埋生菜、青椒和BBQ醬,鹹甜交錯,口感和味道同樣豐富✨Combo Offer 組合優惠 (HK$128)🍴1 Cuban Mojito
✨Cuban Mojito 古巴莫吉托 (HK$98)
水果口味四選一:藍莓/紅桑莓/奇異果/菠蘿
🍸Cuban Mojito 菠蘿
🍸Cuban Mojito 紅桑莓
✨Snacks 小食 (HK$78)
🍴蟹肉牛油果卷, 檸檬, 芫荽
🍴菠蘿烤雞墨西哥卷
✨Combo Offer 組合優惠 (HK$128)
🍴1 Cuban Mojito + 1 Snack
🍴和牛漢堡
還點了這份和牛漢堡,咬落去肉汁豐富,牛味濃郁,焦糖洋蔥帶出甜香,配合酸瓜嘅微酸,車打芝士creamy又鹹香,生菜和蕃茄令口感更清新爽脆,每一啖都層次分明,好滿足!