49
28
8
等級1
1
0
2016-09-23 1151 瀏覽
今晚又黎到agnesb. LE PAIN GRILLE開餐,對上一次係去尖沙咀K11,今次黎到禮頓道,兩間感覺非常唔同. 尖沙咀鋪在商鋪入面,人流多要等位,但位於禮頓道呢間雖然是地鋪,但周邊環境清靜,如同身在外國的餐廳小店,非常舒適,寫意.今晚的多左餐牌多左張SET menu,包括沙律,主菜,甜品,餐飲,一次滿足曬全部要求,最後決定叫左兩個SET.沙律菜好新鮮,清脆爽甜,還有紅莓乾,我好中意咁嘅配搭^^跟住就上主菜,我地叫左鵝肝牛扒和海鮮意粉,最出色的是鵝肝,一向不喜歡肥膩野嘅我,都忍唔住口啊.外表煎得香脆,裡面軟滑,最重要就是一D都唔騷,應該是食物新鮮才有呢種口感,值得再試.牛扒的汁太濃,過於深色,廚師煎的功夫還是不錯的,改良一下個汁就完美了. 海鮮意粉的帶子和龍蝦很有鮮味,份量多少少就好啦(可能本人大吃啦).甜品和餐飲款式很多選擇,總體黎講很滿意,亦有驚喜.
更多
今晚又黎到agnesb. LE PAIN GRILLE開餐,對上一次係去尖沙咀K11,今次黎到禮頓道,兩間感覺非常唔同. 尖沙咀鋪在商鋪入面,人流多要等位,但位於禮頓道呢間雖然是地鋪,但周邊環境清靜,如同身在外國的餐廳小店,非常舒適,寫意.今晚的多左餐牌多左張SET menu,包括沙律,主菜,甜品,餐飲,一次滿足曬全部要求,最後決定叫左兩個SET.
11 瀏覽
0 讚好
0 留言
沙律菜好新鮮,清脆爽甜,還有紅莓乾,我好中意咁嘅配搭^^
16 瀏覽
0 讚好
0 留言
11 瀏覽
0 讚好
0 留言
跟住就上主菜,我地叫左鵝肝牛扒和海鮮意粉,最出色的是鵝肝,一向不喜歡肥膩野嘅我,都忍唔住口啊.外表煎得香脆,裡面軟滑,最重要就是一D都唔騷,應該是食物新鮮才有呢種口感,值得再試.牛扒的汁太濃,過於深色,廚師煎的功夫還是不錯的,改良一下個汁就完美了. 海鮮意粉的帶子和龍蝦很有鮮味,份量多少少就好啦(可能本人大吃啦
).
9 瀏覽
0 讚好
0 留言
12 瀏覽
0 讚好
0 留言
甜品和餐飲款式很多選擇,總體黎講很滿意,亦有驚喜.
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2016-09-19
用餐途徑
堂食
人均消費
$300 (晚餐)
等級1
1
0
唔洗指意我再去!話說今日好想食蛋糕,平時食開Passion, 但又心思思想食Agnes b(講真Passion啲蛋糕真係無得輸,只係真係忽然諗起不如食下Agnes b啫)!好啦入到去我晌個凍櫃前面滿心歡喜咁揀梗蛋糕,睇左一陣正諗住order之際,嗰個唔知waiter定店長定部長定經理whatever whoever 總之晌門口帶位嗰個男同事......同我地講,叫我唔好晌個凍櫃前面睇,叫我行番出門口睇menu!what?😲 仲話我企係嗰度啲人會撞到我又叫我晌出面排隊(人呢?我見唔到囉)。。。。我外賣排咩嘢堂食條隊呢?揀旦糕唔比睇實物反而叫我睇圖?你第一日賣蛋糕牙?從來未試過是但一間餅店話有實物都唔比睇叫我睇圖囉!最後我一件都唔買去番Passion!唔知佢咩事咁巴閉!明明食甜點係開心事,比佢搞到唔想食,未試過有咁差嘅待遇!啲嘢仲要唔係cheap, 唔洗一流服務都唔好咁趕客吖!垃圾都不如!
更多
唔洗指意我再去!

話說今日好想食蛋糕,平時食開Passion, 但又心思思想食Agnes b(講真Passion啲蛋糕真係無得輸,只係真係忽然諗起不如食下Agnes b啫)!
好啦入到去我晌個凍櫃前面滿心歡喜咁揀梗蛋糕,睇左一陣正諗住order之際,嗰個唔知waiter定店長定部長定經理whatever whoever 總之晌門口帶位嗰個男同事......同我地講,叫我唔好晌個凍櫃前面睇,叫我行番出門口睇menu!what?😲 仲話我企係嗰度啲人會撞到我又叫我晌出面排隊(人呢?我見唔到囉)。。。。我外賣排咩嘢堂食條隊呢?揀旦糕唔比睇實物反而叫我睇圖?你第一日賣蛋糕牙?從來未試過是但一間餅店話有實物都唔比睇叫我睇圖囉!最後我一件都唔買去番Passion!唔知佢咩事咁巴閉!
明明食甜點係開心事,比佢搞到唔想食,未試過有咁差嘅待遇!啲嘢仲要唔係cheap, 唔洗一流服務都唔好咁趕客吖!垃圾都不如!
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
用餐日期
2016-09-15
用餐途徑
外賣自取
用餐時段
下午茶
等級4
108
0
2016-08-31 821 瀏覽
今日因事需要早點吃晚飯,又不太餓,於是選了K11的Agnes b cafe. 來點輕食。估不到5:30居然要等位!幸好只是等了五分鐘。行到熱辣辣,坐低立即來一杯夏日特飮:西瓜菠蘿梳打特飲。十分冰凍,亦夠大杯。果味頗香又不太甜,好喝講明輕食,我們只點了兩樣東西:小龍蝦法式煎餅。第一個印象:份量很少!其實龍蝦肉幾鮮味,餅亦煎得夠薄夠脆。早餐全餐。全碟亮點是那兩片麵包!外脆內軟,很香麥味!碟內其他食物不過不失。朋友很養生,不喝凍飲!所以來了一杯玫瑰咖啡。玫瑰花瓣很漂亮,風頭蓋過了平平無奇的咖啡
更多
今日因事需要早點吃晚飯,又不太餓,於是選了K11的Agnes b cafe. 來點輕食。估不到5:30居然要等位!幸好只是等了五分鐘。
行到熱辣辣,坐低立即來一杯夏日特飮:
20 瀏覽
0 讚好
0 留言
西瓜菠蘿梳打特飲。十分冰凍,亦夠大杯。果味頗香又不太甜,好喝

講明輕食,我們只點了兩樣東西:
23 瀏覽
0 讚好
0 留言
小龍蝦法式煎餅。第一個印象:份量很少!其實龍蝦肉幾鮮味,餅亦煎得夠薄夠脆。
24 瀏覽
0 讚好
0 留言
早餐全餐。全碟亮點是那兩片麵包!外脆內軟,很香麥味!碟內其他食物不過不失。
12 瀏覽
0 讚好
0 留言
朋友很養生,不喝凍飲!所以來了一杯玫瑰咖啡。玫瑰花瓣很漂亮,風頭蓋過了平平無奇的咖啡
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
等候時間
5 分鐘 (堂食)
人均消費
$180 (晚餐)
等級4
2016-07-22 1268 瀏覽
點食蛋糕最好食? 緊係直接用叉食😏.......……… 推介: Carla  👍👍👍👍(5分滿分).............…這是我第一次吃agnesb 的蛋糕😍心心眼modeCarla=鮮芒果 ,芒果慕斯,雲尼拉忌廉,原味蛋糕❤蛋糕極為鬆軟 配上 幼滑軟忌廉 ,忌廉滑溜不膩口😌貴得有道理更有芒果流心 不用3分鐘,蛋糕消失了😂............................我也知道 直接用叉食 吾太有禮貌😌但咁樣搶黎食 先warm先開心既😂而且搶下搶下 個蛋糕特別好吃(๑´ڡ'๑)昨晚11點多切的蛋糕和散水餠❤感謝一個肥仔朋友買俾我們吃🎂如何可以由生曰蛋糕變散水餠?有朋友生曰 又 有人離職 如何是好?👉把生曰牌拎開 便是 散水餠啦😂👉把生曰牌放上 便是 生曰蛋糕啦😂…………………👧 Hong Kong Agnes b
更多
點食蛋糕最好食? 緊係直接用叉食😏
38 瀏覽
1 讚好
0 留言
.......………
 推介: Carla  👍👍👍👍(5分滿分)
.............…

這是我第一次吃agnesb 的蛋糕😍
心心眼mode
Carla=鮮芒果 ,芒果慕斯,雲尼拉忌廉,原味蛋糕❤
蛋糕極為鬆軟 配上 幼滑軟忌廉 ,忌廉滑溜不膩口😌貴得有道理
更有芒果流心 不用3分鐘,蛋糕消失了😂

............................

我也知道 直接用叉食 吾太有禮貌😌
但咁樣搶黎食 先warm先開心既😂
而且搶下搶下 個蛋糕特別好吃(๑´ڡ'๑)
昨晚11點多切的蛋糕和散水餠❤
感謝一個肥仔朋友買俾我們吃🎂
如何可以由生曰蛋糕變散水餠?
有朋友生曰 又 有人離職 如何是好?
👉把生曰牌拎開 便是 散水餠啦😂
👉把生曰牌放上 便是 生曰蛋糕啦😂

…………………
👧 Hong Kong Agnes b

(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2016-07-21
用餐途徑
外賣自取
等級2
25
0
2016-07-09 965 瀏覽
My friend was craving eggs Benedict so we decided to have the brunch here. On the bright side, the shop opens nice an early at 10am.The egg Benedict have a choice of either Parma ham or salmon. Friend choose the former with a hazelnut latte. The egg was nice and runny, as expected. There was no complaints. I had the ratatouille galette with a rose latte. The galette was acceptable - there was also some rataouille inside the crepe. Coming early (at 10:30am) was perfect, there was no wait time and
更多
My friend was craving eggs Benedict so we decided to have the brunch here. On the bright side, the shop opens nice an early at 10am.

The egg Benedict have a choice of either Parma ham or salmon. Friend choose the former with a hazelnut latte. The egg was nice and runny, as expected. There was no complaints. 
16 瀏覽
0 讚好
0 留言
I had the ratatouille galette with a rose latte. The galette was acceptable - there was also some rataouille inside the crepe. 
10 瀏覽
0 讚好
0 留言
9 瀏覽
0 讚好
0 留言
Coming early (at 10:30am) was perfect, there was no wait time and the servers were able to give extra attention as it was not so busy (yet). It also meant that there was less noise, perfect ambiance for a much needed catch-up time with my friend. 
題外話/補充資料: You can use Entertainer Buy1get1 on mains.
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2016-06-12
等候時間
5 分鐘 (堂食)
用餐優惠
優惠券
等級3
92
0
2016-06-30 1045 瀏覽
之前同朋友收工 tea下,去左agnes b食野,兩個志在傾計,嗌左呢個朱古力甜心同芝士cake食下。先講呢個心形朱古力,外表已經好吸引好浪漫,喜歡隻顏色,食埋吾係好甜,都幾好食,慢慢食都吾覺流。芝士cake好重cream cheese 味,我喜歡嘅texture嚟,都幾好食,但冇話真係好食到要再嚟食咁,不過不失,兩者比較,喜歡心形朱古力多d,不過而家吾知仲有冇呢隻款了。
更多
之前同朋友收工 tea下,去左agnes b食野,兩個志在傾計,嗌左呢個朱古力甜心同芝士cake食下。
89 瀏覽
0 讚好
0 留言
先講呢個心形朱古力,外表已經好吸引好浪漫,喜歡隻顏色,食埋吾係好甜,都幾好食,慢慢食都吾覺流。
67 瀏覽
0 讚好
0 留言
芝士cake好重cream cheese 味,我喜歡嘅texture嚟,都幾好食,但冇話真係好食到要再嚟食咁,不過不失,兩者比較,喜歡心形朱古力多d,不過而家吾知仲有冇呢隻款了。
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級4
2016-06-22 802 瀏覽
吃過晚飯時間尚早、再第二輪去飲嘢繼續姐妹們的閒話家常。晚上8時左右、人流較少、坐在角落不怕騷擾他人、輕鬆自在。點了杯薑汁紅茶、最初以為只是茶包一個、原來加入了薑粒、薑的香氣撲鼻而來、飲落順喉、感覺和暖、隨即悶熱拒散。係女仕們養生佳品。
更多
吃過晚飯時間尚早、再第二輪去飲嘢繼續姐妹們的閒話家常。

晚上8時左右、人流較少、坐在角落不怕騷擾他人、輕鬆自在。

點了杯薑汁紅茶、最初以為只是茶包一個、原來加入了薑粒、薑的香氣撲鼻而來、飲落順喉、感覺和暖、隨即悶熱拒散。係女仕們養生佳品。
薑汁紅茶
25 瀏覽
0 讚好
0 留言
薑汁紅茶
34 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2016-06-21
用餐途徑
堂食
人均消費
$40 (其他)
推介美食
薑汁紅茶
薑汁紅茶
等級1
4
0
2016-06-13 884 瀏覽
星期六和朋友來到這間八十猴十分喜愛的餐廳,喜歡她的食物水準高又穩定,而且環境又是十分喜歡的法式格約,可以同朋友慢慢坐,慢慢傾,三個女人一個墟,最怕係傾傾下比人趕走,雖然價錢係中高價,但都係物有所價的。朋友係等一次來,我就介紹佢地飲磨菇湯,呢個湯係我必點的,菇湯有味菇味係好重要架,湯入面有打碎左的菇粒,忌廉味有,但唔會蓋過菇味,仲有兩塊小餐包跟埋,果然朋友試過都鐘意^_^。主菜係牛扒漢堡包配薯條,漢堡包入面有薄牛扒,磨菇,蕃茄,生菜,炒過的燈籠椒,介末,好豐富。牛扒有得選幾成熟,不過朋友的5成同我的7成分別不大,而且感覺都係全熟,只係7成比較香口,但都味道都很好。配菜的炸薯條十分乾身,唔油又夠熱,朋友話有薯味,仲有茄汁同類似酸忌廉比你點。另一位朋友的紙包魚今次無影相,我之前食過就覺得幾滑,但最後的凍檸茶比較淡,無茶味,算係有點美中不足,但整體我們還是很滿意,會再來食^_^。
更多

星期六和朋友來到這間八十猴十分喜愛的餐廳,喜歡她的食物水準高又穩定,而且環境又是十分喜歡的法式格約,可以同朋友慢慢坐,慢慢傾,三個女人一個墟,最怕係傾傾下比人趕走,雖然價錢係中高價,但都係物有所價的。

朋友係等一次來,我就介紹佢地飲磨菇湯,呢個湯係我必點的,菇湯有味菇味係好重要架,湯入面有打碎左的菇粒,忌廉味有,但唔會蓋過菇味,仲有兩塊小餐包跟埋,果然朋友試過都鐘意^_^。

主菜係牛扒漢堡包配薯條,漢堡包入面有薄牛扒,磨菇,蕃茄,生菜,炒過的燈籠椒,介末,好豐富。牛扒有得選幾成熟,不過朋友的5成同我的7成分別不大,而且感覺都係全熟,只係7成比較香口,但都味道都很好。配菜的炸薯條十分乾身,唔油又夠熱,朋友話有薯味,仲有茄汁同類似酸忌廉比你點。

另一位朋友的紙包魚今次無影相,我之前食過就覺得幾滑,但最後的凍檸茶比較淡,無茶味,算係有點美中不足,但整體我們還是很滿意,會再來食^_^。
牛扒漢堡包
25 瀏覽
1 讚好
0 留言
是日餐湯:磨菇湯
17 瀏覽
1 讚好
0 留言
22 瀏覽
1 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
人均消費
$250 (午餐)
推介美食
牛扒漢堡包
是日餐湯:磨菇湯
等級4
166
0
2016-05-30 672 瀏覽
《 agnès b. LE PAIN GRILLÉ 》agnes b. cafe真係一個Hea光陰既好選擇,環境又寧靜簡洁,最鍾意等朋友或自己一個人無聊時,去嘆一嘆浪費光陰的美好享受🙈🙈 我個人就比較鍾意飲agnes b既Rose Latte,多數都沖得唔錯,好香玫瑰味,入口順滑,熱度適中(但我鍾意再熱啲)泡沫亦打得算幼滑,呢次呢杯,水準之作👏🏻👏🏻但偶然也有失手時候,例如奶味太重搶走了風頭或根本無咩玫瑰味等等,要飲到一杯好飲既咖啡,非常之睇彩數!真係好睇當刻遇到的那位咖啡師手勢,無料既,其實一飲就飲得出啦😗😗只係好多時唔方便出聲講炸
更多
《 agnès b. LE PAIN GRILLÉ 》

agnes b. cafe真係一個Hea光陰既好選擇,環境又寧靜簡洁,最鍾意等朋友或自己一個人無聊時,去嘆一嘆浪費光陰的美好享受🙈🙈 我個人就比較鍾意飲agnes b既Rose Latte,多數都沖得唔錯,好香玫瑰味,入口順滑,熱度適中(但我鍾意再熱啲)泡沫亦打得算幼滑,呢次呢杯,水準之作👏🏻👏🏻但偶然也有失手時候,例如奶味太重搶走了風頭或根本無咩玫瑰味等等,要飲到一杯好飲既咖啡,非常之睇彩數!真係好睇當刻遇到的那位咖啡師手勢,無料既,其實一飲就飲得出啦😗😗只係好多時唔方便出聲講炸

9 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級2
18
0
2016-05-25 599 瀏覽
例叫cappuccino 咖啡味道不錯,唔會話好差。朋友有推介我飲薑汁咖啡,話好好飲。我例叫 cappuccino 習慣改唔到,偷飲佢一啖,好正。薑味均勻,奶味適中。飲落去好順滑。我下次會識叫。
更多
10 瀏覽
0 讚好
0 留言
例叫cappuccino 咖啡味道不錯,唔會話好差。
朋友有推介我飲薑汁咖啡,話好好飲。
我例叫 cappuccino 習慣改唔到,偷飲佢一啖,好正。
薑味均勻,奶味適中。飲落去好順滑。
我下次會識叫。
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級3
73
0
2016-05-02 893 瀏覽
My first time to any of the Agnes B restaurants - the interior was fine, atmosphere was relaxing, the menu had moutwatering photos and price was not expensive but defintely not cheap - I held quite a bit of expectation indeed.Despite the not so great food experience I had, I have to highlight the thought and consideration of the waiter, he offered to give me a paper bag to place my bag because (despite there were plenty of empty seats) my friend and I was not permitted to change to a bigger tabl
更多
My first time to any of the Agnes B restaurants - the interior was fine, atmosphere was relaxing, the menu had moutwatering photos and price was not expensive but defintely not cheap - I held quite a bit of expectation indeed.
465 瀏覽
0 讚好
0 留言
Despite the not so great food experience I had, I have to highlight the thought and consideration of the waiter, he offered to give me a paper bag to place my bag because (despite there were plenty of empty seats) my friend and I was not permitted to change to a bigger table for reasons I can understand, I highly appreciated the act of consideration.
80 瀏覽
0 讚好
0 留言
I did not eat anything till that late afternoon, and out of everything, I picked its All Day Breakfast, hoping to enjoy a very fulfilling meal.
All  Day  English  Breakfast
31 瀏覽
0 讚好
0 留言
As can be seen, the variety was not that great and not enough protein variety nor did it have enough portion for the protein it offered. So I was thinking, the rest must be extremely good, but what really happened was - potatoes and mushrooms were tasteless, the egg was raw at the top but the bottom overly burnt. The parma ham was normal, but only had one slice for a plate charged approximately HK$130; sausage was normal but a bit cold; the baked bean tasted normal and was served with sauce splattered; the bread was amazingly good though - soft and light dough, slightly sweet and milky - but I would not pay HK$130 again for just 2 tasty slices of bread.
Onion  Soup
21 瀏覽
0 讚好
0 留言
The plating of the onion soup is actually quite nice...the cheesy bread from my memory was normal..
21 瀏覽
0 讚好
0 留言
...but the soup was just too bland and tasteless, almost tasted like water.

I genuinely hope Agnes B could review their food quality because the atmosphere is actually exellent as a higher tier cafe, this is my first negative review.
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2016-03-24
用餐途徑
堂食
人均消費
$200 (午餐)
等級2
21
0
2016-05-02 617 瀏覽
今早有工作,早出去順便食早餐。去到K11,就想搵間靜靜地無乜人嘅餐廳休閒下,食嗰早餐,行行下就去咗K11裡面嘅Agnes'b 度食。隨手點了個蘋果批同埋一杯熱cappuccino 。本來都無咩特別期待嘅食物,不過杯咖啡一放在我前面時,見到隻熊仔抌花心情即刻被開心了😄,而味道都同價錢成正比例,香濃郁嘅咖啡味無比奶泡泡味蓋過,嗰蘋果批剛剛返焗熱完,都算好吃,但無咩特別。
更多
今早有工作,早出去順便食早餐。去到K11,就想搵間靜靜地無乜人嘅餐廳休閒下,食嗰早餐,行行下就去咗K11裡面嘅Agnes'b 度食。隨手點了個蘋果批同埋一杯熱cappuccino 。本來都無咩特別期待嘅食物,不過杯咖啡一放在我前面時,見到隻熊仔抌花心情即刻被開心了😄,而味道都同價錢成正比例,香濃郁嘅咖啡味無比奶泡泡味蓋過,嗰蘋果批剛剛返焗熱完,都算好吃,但無咩特別。
5 瀏覽
0 讚好
0 留言
11 瀏覽
0 讚好
0 留言
4 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2016-05-02
等候時間
15 分鐘 (堂食)
人均消費
$70 (早餐)
等級3
40
0
2016-04-18 664 瀏覽
行完街經過agnes b,順道入去食晚餐,估唔到有意外驚相薯條控既我當然最愛忌廉青口配薯條,青口味道好濃,薯條又脆而鹹度適中而磨菇意粉都唔錯,不過如果有更多白汁同磨菇就更好啦;賣相好靚既crepe 唔單止樣靚 太陽蛋配上煙肉 好正
更多
行完街經過agnes b,順道入去食晚餐,估唔到有意外驚相

薯條控既我當然最愛忌廉青口配薯條,青口味道好濃,薯條又脆而鹹度適中


而磨菇意粉都唔錯,不過如果有更多白汁同磨菇就更好啦;賣相好靚既crepe 唔單止樣靚 太陽蛋配上煙肉 好正
25 瀏覽
0 讚好
0 留言
23 瀏覽
0 讚好
0 留言
31 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
等級2
27
0
哈哈今日証明左::係食得架~有梳化坐, 侍應拎個暖水黎都係用Agnes b既杯~好有feel丫~呢個係竹炭包牛扒漢堡包~雖然個包冇炭味~不過個牛扒夠JUICY!!豬扒係必叫~超厚又多汁!!!!不過咖啡黎講...水左少少..lunch average $100~$150, 有main有咖啡~都ok丫Encoreable!!!
更多
哈哈今日証明左::係食得架~
456 瀏覽
0 讚好
0 留言
15 瀏覽
0 讚好
0 留言
有梳化坐, 侍應拎個暖水黎都係用Agnes b既杯~好有feel丫~
15 瀏覽
0 讚好
0 留言
36 瀏覽
0 讚好
0 留言
呢個係竹炭包牛扒漢堡包~雖然個包冇炭味~不過個牛扒夠JUICY!!
23 瀏覽
1 讚好
0 留言
豬扒係必叫~超厚又多汁!!!!
15 瀏覽
0 讚好
0 留言
不過咖啡黎講...水左少少..


lunch average $100~$150, 有main有咖啡~都ok丫
Encoreable!!!
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐日期
2016-03-10
等候時間
1 分鐘 (堂食)
人均消費
$130 (午餐)
等級3
56
0
2016-02-23 851 瀏覽
My friend recommended this restaurant for lunch.The environment was good and comfy. We girls love to share the food,so we have salad and mains as well as dessert.To start with a salad of fresh figs and parma ham .The figs are just ripe and fresh that went well the parma ham and vegetables.Next we have pan seared sea bass with lemon butter sauce.Crispy skin with softness of the sea bass was tasty together with the mashed potatoes.Linguine with seafood:scallops,mussel and fish.The freshness of th
更多
My friend recommended this restaurant for lunch.The environment was good and comfy.
We girls love to share the food,so we have salad and mains as well as dessert.To start with a salad of fresh figs and parma ham .The figs are just ripe and fresh that went well the parma ham and vegetables.
24 瀏覽
0 讚好
0 留言
Next we have pan seared sea bass with lemon butter sauce.Crispy skin with softness of the sea bass was tasty together with the mashed potatoes.
Pan seared sea bass fillet with lemon butter sauce
17 瀏覽
0 讚好
0 留言
Linguine with seafood:scallops,mussel and fish.The freshness of the seafood ,the linguine were al dente that made this a great treat.
I love the food and services that I wll have go back to try other dishes as well.
902 瀏覽
0 讚好
0 留言
902 瀏覽
0 讚好
0 留言
36 瀏覽
0 讚好
0 留言
44 瀏覽
0 讚好
0 留言
39 瀏覽
0 讚好
0 留言
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
張貼
評分
味道
環境
服務
衛生
抵食
用餐途徑
堂食
人均消費
$200 (午餐)