兵仔又嚟食川菜喇!娘娘係辣妹緊係食辣野啦⋯🥵雖然辣但係又好惹味,後欄著曬火都抵呀!!💂🏼‍♀️《小酥肉$48+雞軟骨$42+魷魚鬚$38+午餐肉$36+蓮藕$28》$218招牌香鍋$26+五鎹起炒全餐飯嘅highlight😍我地揀左香辣真係好香,呢幾味餸入面,最推介就係小酥肉同埋午餐肉😌小酥肉外脆內軟,唔係度度有!餐肉就一向都係我至愛😚下次會再想試吓五花腩同肥牛😚重口味人士一定愛~超好送飯呀!!評分:92.5/100💂🏼‍♀️《口水雞》$66口水雞唔算貴,價錢親民得來,而且味道都唔錯👍🏻佢嘅味道同出面嘅口水雞有少少唔同比較有椒麻嘅香~份量都唔少,唔錯!評分:85/100💂🏼‍♀️《回鍋肉》$88回鍋肉唔會剩係得菜無肉!呢個價錢真係幾抵食😙食落無田好有鑊氣,不過就有少少燶咗啲~評分:80/100總結:嗰度地方唔算好大,算係一種親民嘅小店~而且嘢食嘅價錢都好貼地🫶🏻位置又方便,喺朗豪坊後面咋!如果想食下啲惹味嘢嘅話都係一個唔錯嘅選擇😌頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖

招牌香鍋$26+五鎹起炒

總結:
頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖
2022-09-15
2022-09-24 30 瀏覽
˜”*°•.˜”*°• 麻辣香鍋。•°*”˜.•°*”˜旺角有一間嘅經濟又實惠又好食同好方便嘅麻辣香鍋😂 佢係位於喺朗豪坊砵蘭街附近💖餐廳位置雖然細, 但係環境非常乾淨企理👍🏻而且佢哋非常多捧場客🥰可見佢真係幾高質🤭麻辣香鍋其實除咗有炒香鍋之外,仲有酸菜魚🐟但今次因為我哋好想食香鍋嘅關係😆酸菜魚就唯有留下次啦💕✿ 麻辣香鍋 💵 HK$30一入舖頭就聞到辣味樸樸既麻辣香味, 聞到已經流晒口水🤤佢哋嘅香鍋有好多唔同嘅配料自由選擇今次我哋就揀咗五個配料,到枱嘅時候仲見到份量係大大碗💖份量非常足料! ღ肥牛 💵 HK$46肥牛係勁濃郁嘅牛味😍咬落去勁有口感🥰絕對唔係劣質牛, 加埋麻辣香鍋嘅香料🤭好正ღ豬大腸 💵 HK$46豬大腸煎炸得好香😍外皮真係脆脆之餘, 又唔會太乾😌ღ五花肉片 💵 HK$42超鍾意食呢個五花肉片, 辣味非常入味油脂分佈平均ღ萵荀 💵 HK$28萵筍非常新鮮, 同啲麻辣汁炒埋一齊💖好香同埋一啲都乾身ღ蓮藕 💵 HK$28蓮藕非常爽脆, 加麻辣汁,又健康又惹味✿ 回鍋肉 💵 HK$88呢個炒回鍋肉我勁欣賞! 真心炒得好有鑊氣❤️肉片肥瘦適中, 口感亦都好有咬勁, 蔬菜除咗辣
˜”*°•.˜”*°• 麻辣香鍋。•°*”˜.•°*”˜

旺角有一間嘅經濟又實惠又好食同好方便嘅麻辣香鍋😂
而且佢哋非常多捧場客🥰可見佢真係幾高質🤭

✿ 麻辣香鍋 💵 HK$30
一入舖頭就聞到辣味樸樸既麻辣香味, 聞到已經流晒口水🤤
佢哋嘅香鍋有好多唔同嘅配料自由選擇

ღ肥牛 💵 HK$46

ღ豬大腸 💵 HK$46
豬大腸煎炸得好香😍外皮真係脆脆之餘, 又唔會太乾😌

ღ五花肉片 💵 HK$42
超鍾意食呢個五花肉片, 辣味非常入味油脂分佈平均

ღ萵荀 💵 HK$28
萵筍非常新鮮, 同啲麻辣汁炒埋一齊💖好香同埋一啲都乾身

ღ蓮藕 💵 HK$28
蓮藕非常爽脆, 加麻辣汁,又健康又惹味

✿ 回鍋肉 💵 HK$88
呢個炒回鍋肉我勁欣賞! 真心炒得好有鑊氣❤️肉片肥瘦適中, 口感亦都好有咬勁, 蔬菜除咗辣油之外,仲加埋炒起左既肉汁🥰勁惹味,用嚟撈飯絕對一流

✿ 夫妻肺片 💵 HK$66
呢個係冷盤黎既, 主要嘅材料都係牛嚟🤤
有牛肚, 牛肺牛舌再加配菜(蘿蔔絲同青瓜)等材料製作😆
所有材料都切得非常薄同埋切絲, 撈埋微微辣帶有小小麻嘅辣油,所有材料都入味, 真係麻辣鮮香

✿ 百香果檸檬茶 💵 HK$36
百香果檸檬茶既解渴又美白😂重點係食麻辣香鍋感覺咁佢好清新去油膩咁😝 (自我感覺
良好中😎)

📍麻辣香鍋 (旺角)
旺角砵蘭街198號地舖
2022-09-23 19 瀏覽
喜歡吃辣的我們都幾鐘意食香鍋,今餐2人每人全包不用$270就可以叫一大鍋香鍋再加冷盤&小炒&飲品2杯幾抵食仲要勁飽香鍋麻辣叫了小辣其實都偏辣仲要勁惹味,5個餸變成一大鍋份量一點都不少,海蝦幾爽新鮮,有炸皮包住豬頸肉幾入味,薄薄的五花肉片不太肥,份量不少鴨血口感剛好而且大大片抵食,想吸醬汁味當然叫個唐生菜,幸好這個鍋會好多油,食菜都好好味。叫咗這個鍋決定叫一個白飯2人份就夠籐香雞的雞幾滑,辣又和麻辣不同有點清的籐香辣最好,不同辣各有特色京蔥羊肉配麼麼皮,因用京蔥所以蔥的味道好濃郁而且份量不少岩晒我,羊肉幾入味幾香口,皮軟熟帶微溫,再和皮包一起食不錯金桔檸檬茶&百香果檸檬茶勁解渴而甜度剛好不錯。這店仲要近朗豪坊工作地點,所以有時都會收工一齊去食辣嘢

2022-09-22 25 瀏覽
-MalapotOrder a minimum of 5 ingredients at your choice and they will turn it into a pot of extremely yummy spicy bowlLettuce Stem is like the must have It’s perhaps the best choice of vegetables for malapotIt’s crunchy, chewy and sweet White clams are full of umamiPerfectly washed with no residues Ox stomach if you want to try something exotic Excellent texture Will definitely revisit for the small lobster Which is out of stock today -Glutinous Rice Roll with Brown SugarThis is my favourite Sic
-Malapot

It’s crunchy, chewy and sweet

White clams are full of umami

Excellent texture

Which is out of stock today

This is my favourite Sichuan dessert
Can’t imagine such huge portion only costs me $58
Strong hint of rice and brown sugar flavours
Best to share among friends
2022-09-21 30 瀏覽
好鐘意食辣野,但係因為次次食完第二日個肚都會唔舒服,所以都好克制,唔係成日食!今次突然好想食辣野,搵左旺角呢間麻辣香鍋。去到朗豪坊兜左個圈,就行過去了,行過去都係大約3分鐘。地鋪咁啦,少少茶餐廳格局,可能早到,好好彩俾左4人檯我地。其實6點幾已經8成滿了,好彩早去,因為坐左陣就full晒要排隊!三十幾度係出面排隊真係唔係講玩,所以如果要試既師兄真係耍book位或者早D去!每次去食辣野第一樣都會揀酸菜魚,諗住揀多樣但揀左好耐都決定唔到,一於揀餐廳招牌香鍋啦!最後又真係冇令人失望!🔸金湯酸菜魚 $188視覺黎講冇出面賣$3XX果D咁震撼啦,但2個人食都好夠了!湯夠辣又夠酸夠香,但可以再濃厚少少。魚肉唔腥而且夠滑,酸菜如果係甜口少少就更好,最正係個粉條!粉條好有咬口又彈牙,一啖索落個口真係好正!呢個價錢黎講真係收貨了。🔸招牌香鍋香鍋本身$26,再自己揀配菜。我覺得咁樣樣以車仔麵既型式好好,自由度好大,自己鐘意食乜就食乜。我地就揀左豬大腸,蓮藕,土豆片,茄子,魚餅。全部配料都處理得唔錯,特別係蔬菜,過完油焦焦脆脆又入味,香香辣辣超級下飯!土豆片就唔係太脆果隻,但我就覺得幾岩我。豬大腸份量都好足

香鍋啦!最後又真係冇令人失望!

🔸金湯酸菜魚 $188

🔸招牌香鍋
乜就食乜。我地就揀左豬大腸,蓮藕,土豆片,茄子,魚餅。全部配料都處理得唔錯,特別係蔬菜,過完油焦焦脆脆又入味,香香辣辣超級下飯!土豆片就唔係太脆果隻,但我就覺得幾岩我。豬大腸份量都好足,冇異味,少少脆但又唔係炸大腸果隻!成個香鍋好下飯,一筷接一筷香鍋
大啖大啖爬飯,暢快淋漓!

麻辣香鍋可以入我既飯堂list了,性價比高,唔會太貴如果想食辣野都會諗起佢。
2022-09-21 21 瀏覽
忽然之間好食想吃香辣干鍋,便想起了這裏來。香辣香鍋任選五餸起,海蝦$56、五花腩片$42、萵筍$28、蓮藕$28、油麥菜$26。海蝦可以連蝦殼一齊食,可以吃到香辣的香辣味道之餘,又可吃到蝦肉的鮮甜味。五花腩片的油脂,帶起了整香鍋底的鮮味,香鍋有蔬菜、又有肉類和海鮮,味道層次豐富。萵筍、蓮藕和油麥菜,香甜可口,帶點香辣味道。大盤花菜$78,椰菜花吸收了豬腩肉的油脂,非常惹味,另外值得一提,大部份外面的大盤花菜,肉片都非常之少,不過這裏就非常闊綽,豬腩肉片份量十分之多。滕香雞$66,即是用花椒油為調味的主打,所以馬鄉味道十足,如果吃慣了口水雞,不妨一試這個騰香雞,都是另一選擇。金橘檸檬茶$28,金橘香味十足,加上青檸和檸檬的酸味,令人非常開胃。百香果檸檬茶$36,百香果味道香濃,酸度適中,非常配合吃香辣食物。
忽然之間好食想吃香辣干鍋,便想起了這裏來。

2022-09-21 35 瀏覽
睇個名就知餐廳主打麻辣川菜料理🌶,除咗有比較常見嘅雞煲、烤魚、特色小菜等,仲有小龍蝦、海鮮煲、同招牌香鍋😬 包保有款啱你心水😝 餐廳環境乾淨企理,雖然唔大但枱與枱之間有足夠嘅距離✨ 而且無諗過平日夜晚去都full晒,要企喺門口等😨 受歡迎程度可想而知!先嚟個冷盤開吓胃🫣 藤香雞十分嫩滑🐔 雞皮爽彈,帶點麻香味但唔會好嗆,味道出奇地清新,凍冰冰咁啱晒夏天食☀️嚟到川菜館當然要試吓京蔥牛肉啦🐮!京蔥爆得好香口,牛肉軟嫩,啖啖肉,夾埋麼麼一齊食令到成個感覺升華咗!整體層次分明,口感豐富,十分推介🥺最後係餐廳嘅招牌菜,自選麻辣香鍋!海蝦鮮甜美味🦐、豬頸肉香口惹味🐷、蝦球爽口彈牙🍢、炸豆腐外脆內滑🥠、鯛魚片爽滑唔腥🐟!整體調味適中,十分惹味,大件夾抵食,配飯一流🔥飲品方面要咗百香果檸檬茶,甜度適中,超級解渴🙈 滿足嘅一餐✨ 下次要試埋其他餸先得!

藤香雞

京蔥牛肉
自選麻辣香鍋
百香果檸檬茶
2022-09-21 27 瀏覽
麻辣川菜✨招牌香鍋 香鍋利時可以自由選擇材料應我揀咗五款嘅配料✨海蝦嘅肉質好彈牙,想不到加入香料後更加滋味,✨羊肉片切到薄片好香有一陣羊肉嘅羶味👍🏻✨小酥肉 原來呢個係豬肉在用咗油炸所以上出邊最後裏邊好香嘅主人唔喺度而去嘅脆內軟料,✨肥牛都係一個好選擇加入香料裏撈埋一齊都幾好食,最後✨翠肉瓜我就鍾意食爽脆吸收晒香料,辣辣地好開胃😝成碟嚟講多材料配搭,而且份量都有好多配埋碗白飯簡直係Perfect😁✨籐香雞 $66聽個名好特別原來係用咗酒浸入雞肉,雞髀肉啖啖肉,一陣陣好香酒香味,咬一口肉質非常滑雞皮,比較薄片唔會太肥膩😋小菜嚟講有驚喜✨👍🏻✨酸菜炒鯛魚片 $98鍾意食辣同酸菜嘅人不妨一試鯛魚片,肉質爽口鮮滑,開埋酸菜鹹鹹地辣辣地好開胃,配菜加咗甜椒中和辣嘅味道👍🏻✨✨百香果檸檬茶 $36粒粒百香果肉配左青檸同檸檬🍋,甜味濃郁,有少少酸都好開胃㗎☺️✨金桔檸檬茶 $28食得太多辣嘢想飲杯解辣消滯飲品,金桔配檸檬酸味可口,酸酸地生津解渴😝
麻辣川菜

✨招牌香鍋

✨籐香雞 $66

✨酸菜炒鯛魚片 $98

✨百香果檸檬茶 $36

✨金桔檸檬茶 $28
2022-09-12
2022-09-20 19 瀏覽
自選干鍋🥘:選擇左麻辣味道🌶🌶干鍋材料炒得夠乾身👍🏻份量亦好足,夠惹味🤤鮑魚雞煲🐥:鮑魚大隻爽口彈牙,雞塊就老咗少少酸菜魚🐟方面,魚身夠嫩滑,唔會一夾就斷、亦唔太腥,湯底酸酸辣辣好開胃😍

鮑魚雞煲🐥:鮑魚大隻爽口彈牙,雞塊就老咗少少

香辣干鍋
2022-09-20 91 瀏覽
四川麻辣風味 在靠近朗豪坊附近店內人流不斷 感覺挺熱閙其實店內感覺有少少四川風味好像去了個小旅行 夫妻肺片清涼的菜品 就算是偏辣的也會比較好主要以牛肉為主 肉片薄切滷汁更入味有芫荽和甘筍絲讓味道更清新涼拌蔬菜更爽脆 清新口味香辣香鍋鍋裡放了很多乾辣椒和辛香料去炒表面有芫茜 蔥 蒜片 很誘人端出來已經很香 配料也加魷魚鬚 菇片 田雞 海蝦等選擇微辣 很容易入口 賣相已經很吸引份量都好多 很適合大家去分享魷魚鬚和海蝦表面只沾到辣味肉質會有咬勁 有爽爽的質感炒肉的醬汁會更入味 整體更香建議配米飯吃會更好京蔥羊肉 麼麼皮羊肉每塊的尺寸剛好 又不會太厚肉質超嫩和爽口 炒得時候加京蔥和醬汁整體很開胃食法用麼麼皮包著京蔥加羊肉 不需要另外加醬內餡會鹹 但麼麼皮會平衡到剛好會讓人每口接每口吃 或者配合白飯也很好吃
四川麻辣風味 在靠近朗豪坊附近

京蔥羊肉
麻辣香鍋
京蔥羊肉
2022-09-19 106 瀏覽
由於我係一個唔係好食得辣嘅人,所以見到啲寫住麻辣香辣嘅舖頭都會比較卻步😆今日俾朋友捉住黎試呢間麻辣香鍋,其實係十分之唔願意😅不過好彩係朋友極力推薦之下,我決定捨命陪君子🤪麻辣香鍋 $234呢個香鍋,我哋點左海蝦🦐蝦球、牛肚、雞軟骨、鯛魚片☺️佢哋有麻辣、香辣同唔辣揀😍因為就我為主,所以點左香辣少少🤏辣!入到枱,見成盤都係紅椒,其實都有d滴汗😅夾起蝦球,一咬好香,而且肉質勁爽口彈牙🤩🤩停唔到口,再食鯛魚片,又係好正,魚肉又係勁爽口彈牙😋好好食😱雞軟骨份量都好多,好似食極都有🤤🤤海蝦香到我同朋友連殼都差啲食埋🤭🤭至於牛肚,可能唔係我鍾意食嘅金錢肚,所以我覺得略有失色😅孜然牛肉(配拋拋皮)$98孜然味剛剛好,唔會過份搶走牛肉本身味道👍 而且牛肉肉質非常嫩滑😋 加入洋蔥🧅鮮味十足😋另外佢哋仲配上麵皮,可供客人多一種食法👍👍感覺新鮮🥰藤香雞 $66小食都有好幾款選擇,我哋本身諗住揀口水雞,但係又俾呢個藤香雞既名吸引到😂就決定試吓🤤🤤雞件係涼盤,利用藤椒醃製,味道香而不辣,朋友大愛,食到舔舔脷😋😋金桔檸檬茶 $28呢杯飲品又係幾驚喜,因為真係用新鮮檸檬同柑橘🍊沖製而成,勁fresh👍👍酸梅湯 $18

麻辣香鍋 $234

孜然牛肉(配拋拋皮)$98

藤香雞 $66

金桔檸檬茶 $28

酸梅湯 $18
呢個酸梅湯對比出邊嘅較容易入口,整體唔會好甜,又唔會好酸

白飯 $15
同朋友實在叫左太多野食,所以share一碗飯
兩個人岩岩好,清空曬🥰🥰

整體評價:環境坐得舒服,食物又惹味😊😊可以再encore🙌🙌我又開拓左自己食辣嘅大門🤪🤪

📌 麻辣香鍋 (旺角)
旺角砵蘭街198號地舖

#麻辣 #美食推介 #旺角美食 #砵蘭街美食 #yummy #Foodie #Hongkong #blogger #teamhappyfoodies #foodiesinternationalchat #hkfoodie #globaleats
  • 孜然牛肉
  • 藤香雞
  • 金橘檸檬
2022-09-19 26 瀏覽
鍾意食辣嘅人,一定會好鍾意又香又辣到出汗嘅四川菜。今日朋友帶我過嚟食四川菜,好興奮。見到餐牌,知道可以揀一鍋麻辣嘢,配五個小菜,配菜方面有好多可以揀,例如雲耳,蓮藕,牛肉,豬頸肉,羊肉,芝士腸,午餐肉,土豆絲,乜嘢都有得食,又有肉類,蔬菜同小食如魚餅. 又可以揀唔同口味,例如香辣,麻辣,仲有唔辣同埋大中小辣俾你選擇!當然仲有其他食物,例如炒小菜有香蔥炒牛肉,麻婆豆腐,蓮藕仔炒豬肉,前菜例如夫妻肺片,青瓜,香辣雲耳等等。每樣野都好香口,夠哂野味最鐘意對味蕾嘅衝擊

最鐘意對味蕾嘅衝擊

2022-09-17 20 瀏覽
朋友家中裝修,陪她逛逛旺角看看廚房及厠所的石磚,看完後已近六時,她提議去砵蘭街她摰愛的一間餐廳名麻辣香鍋,地方簡單整潔企理。坐下先來杯梳打水,然後由她發板,她選了四款菜式:蒜香拍青瓜~青瓜拍散後切粒,鹽與蒜蓉很相配,醃製後味道突出,爽口青涼,在這悶熱的天氣下,這款菜必食。蒜芯炒牛肉~ 蒜芯有著蒜頭的味道但辛辣氣味不濃,味甜,比蒜頭更容易入口,拾配牛肉鮮嫩,有嚼感。熗炒蒿荀蒜~香辣醒胃爽脆,非常惹味又有豐富的維生素C,非常健康啊!金湯酸菜魚小小辣~魚肉鮮美丶酸菜醒神,魚片嫩溜又去骨,魚片還沒有碎,湯的味道香濃,加上不同配菜,相當開胃。這頓簡單而又好味的家常小菜,正是我預期的一樣。

坐下先來杯梳打水,然後由她發板,她選了四款菜式:

這頓簡單而又好味的家常小菜,正是我預期的一樣。
  • 金湯酸菜魚
川菜同同辣的朋友,請舉手!🙋🏻‍♀️我絕對係愛辣愛好食,所以成日想食辣野😙而且都會有朋友同我一樣有麻辣的癮🌶🌶🌶所以呢晚好友話好想食川菜,我地決定食麻辣香鍋📍呢-係旺角係麻辣香鍋,地點方便,所以想約朋友都容易✅整家店有唔少川菜選擇~ 不過朋友未試過香鍋,所以今晚決定試下‼️我地點了招牌香鍋,♥️辣度為麻辣內的微辣🌶材料方面有肥牛,豬大腸,牛百葉,萵筍同韭菜🥩🥬🥒上碟時都讓朋友驚訝,又大份同好多辣椒🌶️😆好彩食落都真係唔算太辣,朋友都應付到!😁食材好多,每樣的數量都好均勻😌值得分享係豬大腸原來都好入味,而且好大舊同香鍋整個感覺出奇定夾!📣同埋萵筍加韭菜我都覺得係蔬菜類必點🥬🥒好爽口,同埋爽爽地都唔會太油💚如果全部點肉類我覺得太膩,大家可以試下呢!😙-由於對2個女仔泥講,香鍋份量真係算多🔖所以我地再叫了一個小食同菜式SHARE都好夠!小食方面,我點了秘制拍青瓜🥒~ 絕對開胃同小清新之選!🫒都幾岩解辣同解太油既口感呢! 又爽口!🥳-菜式方面,朋友選了京蔥牛肉配6張麼麼皮🤩我自己都幾鍾意呢個配搭,麼麼皮有少少煙韌,所以食落好有口感😋😋配埋京蔥牛肉又幾惹味,都幾夾!🔖當然本身都已經好夠味啦!😆😆而且牛肉
川菜同同辣的朋友,請舉手!🙋🏻‍♀️
我絕對係愛辣愛好食,所以成日想食辣野😙
而且都會有朋友同我一樣有麻辣的癮🌶🌶🌶
所以呢晚好友話好想食川菜,我地決定食麻辣香鍋📍呢
係旺角係麻辣香鍋,地點方便,所以想約朋友都容易✅
我地點了招牌香鍋,♥️辣度為麻辣內的微辣🌶
材料方面有肥牛,豬大腸,牛百葉,萵筍同韭菜🥩🥬🥒
上碟時都讓朋友驚訝,又大份同好多辣椒🌶️😆
好彩食落都真係唔算太辣,朋友都應付到!😁
食材好多,每樣的數量都好均勻😌
值得分享係豬大腸原來都好入味,而且好大舊
同香鍋整個感覺出奇定夾!📣
同埋萵筍加韭菜我都覺得係蔬菜類必點🥬🥒
好爽口,同埋爽爽地都唔會太油💚
如果全部點肉類我覺得太膩,大家可以試下呢!😙
由於對2個女仔泥講,香鍋份量真係算多🔖
所以我地再叫了一個小食同菜式SHARE都好夠!
小食方面,我點了秘制拍青瓜🥒~ 絕對開胃同小清新之選!🫒
都幾岩解辣同解太油既口感呢! 又爽口!🥳
菜式方面,朋友選了京蔥牛肉配6張麼麼皮🤩
我自己都幾鍾意呢個配搭,
麼麼皮有少少煙韌,所以食落好有口感😋😋
配埋京蔥牛肉又幾惹味,都幾夾!🔖
當然本身都已經好夠味啦!😆😆
而且牛肉都軟身易咬呢!
最後都係叫左個白飯配埋食TIM !🍚
飲品方面,我地分別點了蜂蜜綠菜同凍檸茶🍋
都係輕鬆解渴之選!
滿足的晚上,2個女仔食份量好夠架!⭐️
肥牛,豬大腸,牛百葉,萵筍,韭菜
秘制拍青瓜
凍檸茶
2022-09-16 35 瀏覽
今日放假出左旺角朗豪坊行街,夜晚肚餓食飯出咗去砵蘭街附近搵食😋見到門口好多人等位又係食辣野一於試試佢😎去到坐滿曬人,等左半個鐘終於有位啦!舖頭主打招牌香鍋🌶香鍋要叫5個餸以上,所以我地點左沙白、萵筍、蓮藕、魷魚鬚同茄子🍆 麻辣小辣!另外點咗夫妻肺片同酸菜炒鯛魚片🐟見天氣咁熱又食辣野,一定要叫番兩杯冰凍凍野飲(凍檸樂+金桔檸檬茶)招牌香鍋先登場!大大碟!每樣餸既份量都好多!小辣非常過適合鐘意食辣又唔想食咁辣既人!白沙大大隻!魷魚鬚超多條!茄子、萵筍、蓮藕片完全唔乾身,入味得來又多汁!🍆夫妻肺片賣相吸引,兩個人食份量岩岩好!連埋佢嘅配菜一齊食👍🏽酸菜炒鯛魚片份量夠多,完全無骨可以放心食用!鯛魚片好入味,炒得剛剛好唔會過熟🐟見到隔離枱食烤魚好香,決定下次再去試下佢😎
見到隔離枱食烤魚好香,決定下次再去試下佢😎
酸菜炒鯛魚片
2022-09-16
30 分鐘 (堂食)
酸菜炒鯛魚片