2023-03-07
難得屋企既皇帝同皇后都未試過omakase, 就想帶埋佢地一家人出去食, 做過research, 尖沙咀既鮨悟好似幾好咁, 地點又方便, 就去試下book 枱啦入到去環境好舒服, 吧枱坐既位置好闊, 對住廚師入面個位係好大, 所以會覺得好寬敞我地怕每樣都係好細份, 皇上皇後都唔夠飽, 所以就叫左個最豐富既set, 點知最後個個都食到好飽飽, 好滿足食左好多刺身, 有好多魚生都好特別, 唔係全部魚生都食過既, 廚師會同你講係咩魚黎, 但係款式太多, 真係記唔住, 最記得係佢無我唔食既三文魚, yeah! 溫馨提示下大家, 三文魚無論係貴既or 平既都會有蟲既, 所以真係唔適合生食😉但係最吸引我既當然係個海膽, 好大份, 真係大愛 🥰除左刺身, 當然會有熟食, 有前菜泡魚乾片, 好脆口, 八瓜魚手卷, 生果盤等等都整好精緻👍皇上叫左杯sake 飲, 個樽同隻杯都勁靚整體我覺得係香港算係一間幾高水準既omakase
但係最吸引我既當然係個海膽, 好大份, 真係大愛 🥰
皇上叫左杯sake 飲, 個樽同隻杯都勁靚
整體我覺得係香港算係一間幾高水準既omakase