打完波 想食宵夜 見到10點幾仲有開 一於去try try佢見到丼飯既圖幾吸引 價錢可接受同老闆講左要 608號 三文魚蟹籽丼臨走時,老闆仲話下次再黎多多幫襯。最後返到屋企,拆開個外賣!係一堆唔知咩魚生溝埋,扮三文魚!欺騙左我!!! !仲點會有下次幫襯你?差評!!!!好伏!!!!唔誠實!!!味道上黎講,覺得魚生都唔係太新鮮,有啲酸!蟹籽份量亦不及圖中既咁多!最嬲係我本身想食三文魚!你比其他魚生我做乜鬼?不推薦大家去呢間野食!!!
打完波 想食宵夜
見到10點幾仲有開 一於去try try佢
見到丼飯既圖幾吸引 價錢可接受
同老闆講左要 608號 三文魚蟹籽丼

臨走時,老闆仲話下次再黎多多幫襯。
最後返到屋企,拆開個外賣!
係一堆唔知咩魚生溝埋,扮三文魚!
欺騙左我!!! !仲點會有下次幫襯你?
差評!!!!好伏!!!!唔誠實!!!

味道上黎講,覺得魚生都唔係太新鮮,有啲酸!
蟹籽份量亦不及圖中既咁多!
最嬲係我本身想食三文魚!
你比其他魚生我做乜鬼?
不推薦大家去呢間野食!!!

2023-02-05
10 分鐘 (外賣自取)
$60 (宵夜)
2023-01-30 110 瀏覽
那天不知道買什麼外賣的時候,突然發現屋企附近開咗間食日本嘢的餐廳(一眼看到感覺還可以),看外面的宜傳相很吸引,於是一心試下,所以叫了3個外賣,兩個芝士鰻魚飯(有芝士鰻魚、芝士玉子、芝士蟹子),一個燒三文魚飯,結果回家打開一看🙄🙄心知不奥妙....😮‍💨😮‍💨賣相不似預期😵‍💫😵‍💫味道更是不對勁🤮🤮🤮甚至坊間的爭x鮮的味道都好過佢十倍以上🤣🤣這刻我知道自己中伏了😱😱😱真係可一不可再的餐廳
外賣自取
  • 不推介
2023-01-04 89 瀏覽
今日同朋友經過大角嘴,見到間小店。上網睇留言,好似唔錯,就試下。 老闆服務態度好好,雖然是小店,但是食物質素好好。刺身好新鮮,而且好用心擺盤。 冷泡茶自家調配,十分用心! 下次再黎👍

2022-10-10 132 瀏覽
話說平時喺大全街嗰邊覓食多,今晚難得陪人黎棕樹街整車,咁就俾我遇到呢間舖🤤身為一個永遠在減肥嘅女孩子,夜晚都盡量以少澱粉為原則😤所以今次試吓佢啲魚生先佢個擺盤夠晒有心思😂出到黎見到啲紋甲墨魚擺到成朵花咁,唔理三七廿一影返張相先🥳(其實唔係好知點解紋甲係點解,是但啦好食就得🙊)三文魚唔洗講🥺片片都好大好厚勁肥美,決定下次試埋邪惡三文魚腩🤪劍魚腩就真係邪惡之最,不過兩個人share,都唔係太過份姐😌甜蝦就係朋友嘅最愛,買完之後佢問我做乜唔買埋牡丹蝦俾佢🙄下次啦好嘛?宵夜輕食就好,食得多就肥㗎喇😤總括黎講,暫時對魚生都好滿意🤤下次再想買壽司返屋企食嘅話,一定會諗起呢間(好食之餘又夠近,贏晒🙊)

佢個擺盤夠晒有心思😂

外賣自取
  • 三文魚刺身
  • 劍魚腩刺身
  • 甜蝦刺身
  • 紋甲墨魚刺身
2022-05-14 137 瀏覽
刺身好新鮮喎!發現新宵夜地點~近排戲院開返 早兩日同屋企人係朗豪坊睇完戲 夜場之後行返屋企行左第二條小路 見到咁夜呢間店仲開緊 揀左幾款刺身做宵夜 同屋企人都覺得正喎 尤其個甜蝦鮮甜到呢 下次要試埋個海膽先~大角嘴街坊有食神了
2021-12-03 202 瀏覽
今日下晝同班波友係大角咀打完波,本身諗住落旺角吉串魚蛋,煎釀三寶,點知攞車果時見到哩間壽司外賣店,心郁郁又肚餓就走左去買幾件🤤叫左1客火炙三文魚腩,1客火炙左口魚裙邊,再加1個軟殼蟹手卷!三文魚腩夠哂肥美大件厚肉,燒到金黃色剛剛好,左口魚裙邊就夠新鮮,一咬落去d油香必哂出黎,入口即溶👍🏼👍🏼軟殼蟹手卷好足料,隻蟹又大隻又香脆,食到落去原來仲加左蟹柳,d料仲多過d飯👍🏼仲有就係d壽司飯都好正,好岩我口味,如果唔係約左女朋友食晚飯,一定返轉頭再叫多幾件🤣價錢方面總共$62 ,咁嘅質素抵啦😎下次一定會再揸車過嚟買多d返屋企食🤤🤤

三文魚腩夠哂肥美大件厚肉,燒到金黃色剛剛好,

價錢方面總共$62 ,咁嘅質素抵啦😎
下次一定會再揸車過嚟買多d返屋企食🤤🤤
8 分鐘 (外賣自取)
  • 火炙海鹽左口裙邊壽司
  • 火炙海鹽三文魚腩壽司