2025-07-13
同friend約咗係旺角食嘢唔知食乜好,見到呢間店都幾出名就係呢度食😚打開個menu覺得好邪惡呀🤪於是我地order咗餃子同丼飯一齊share😆🍽️用餐人數:2▪️雙拼餃子(粟米芝士豬肉x翡翠墨魚)$63粟米芝士豬肉餃呢個配搭真系邪惡又吸引!!因為從來都冇食過所以就嗌黎食下,食落個口感係好豐富😋粟米嘅清甜同芝士嘅香濃加上豬肉係特別match👍🏻嗌咗個咁邪惡嘅口味另一個就淨係嗌番嘅比較清淡嘅翡翠墨魚餃去中和下,因為加咗墨魚所以食落口感爽滑彈牙,鮮味十足😋每隻餃子份量都好夠👍🏻▪️火炙明太子芝士蟹棒丼飯$63火炙明太子芝士蟹棒丼飯同樣出色,見到個飯個陣比佢份量震驚咗,啲蟹棒好似唔洗錢咁落咗好多‼️蟹棒火炙之後表面微焦,明太子同芝士簡直係perfect match,忍唔住一啖接一啖咁食,呢個飯都加咗啲沙律菜,令到成個飯食落唔會好滯👍🏻
🍽️用餐人數:2
▪️雙拼餃子(粟米芝士豬肉x翡翠墨魚)$63